Thursday, September 30, 2010

Horoscopul Dianei : Octombrie 2010 - Toate zodiile

Previziuni astrologice bazate pe interpretarea evenimentelor astrale din luna octombrie 2010. Horoscop general, horoscopul dragostei , al carierei & banilor si al sanatatii.


Zodia Berbecului
21 martie - 20 aprilie



Zodia Taurului
21 aprilie - 21 mai



Zodia Gemenilor
22 mai - 21 iunie



Zodia Racului
22 iunie - 21 iulie



Zodia Leului
22 iulie - 22 august




Zodia Fecioarei
23 august - 22 septembrie



Zodia Balantei
23 septembrie - 22 octombrie



Zodia Scorpionului
23 octombrie - 21 noiembrie



Zodia Sagetatorlui
22 noiembrie - 21 decembrie




Zodia Capricornului
22 decembrie - 19 ianuarie




Zodia Varsatorului
20 ianuarie - 18 februarie



Zodia Pestilor
19 februarie - 20 martie

Afterglow

Se zice ca ar trebui sa lasam in urma trecutul si sa luam din el doar lectiile bine invatate si emotiile profunde si bine traite. E pacat cand trebuie sa iti lasi in urma un prieten, o prietena, un tata sau o mama, e pacat cand trebuie sa alegi sau cand nu ai de ales. Totul e facut cu un scop, asa ne place tuturor sa credem, dar in esenta scopul e doar o directiva pe care ne-o alegem pentru un traseu bine definitiv in viata.

Ia din trecut tot ce poti, cu ce s-a intamplat nu te vei mai intalni in viitor. Trecutul iti e o lectie pe care trebuie sa o ai permanent cu tine in buzunar.

Trecutul e cel ce te caracterizeaza pe tine ca persoana. Invata sa fi sincer si sa iti spui ceea ce ai gresit sau ceea ce ti-a placut si ai facut bine. Fi sincer cu tine, pentru ca la final toti ne ducem asa cum am venit: goi si ai nimanui.

Imbratiseaza-ti trecutul, pentru ca imbratisezi o parte din tine.

Vampirii energetici - Oamenii care iti fura energia

Te-ai simtit vreodata secatuit de energie sau deprimat fara vreun motiv aparent , dupa ce ai petrecut catva timp impreuna cu o anumita persoana ? In acest caz , este posibil sa fi avut de a face cu cineva s-a hranit , fara sa iti dai seama , cu energia pozitiva a fiintei tale, asemeni legendarilor vampiri a caror dieta era formata exclusiv din sange. Dupa o intalnire cu un astfel de vampir energetic , nu numai ca te simti a fi incapabil sa te dedici obiectivelor ori responsabilitatilor tale, dar iti vine greu sa te concentrezi chiar si asupra paginilor unei carti sau urmaririi unui film la televizor.

Vampirii energetici nu pot fi recunoscuti dupa caninii ascutiti si proeminenti , nu se aduna in orgii sangeroase in pesteri si caverne intunecate , nu poseda darul de a te hipnotiza si nu sunt nemuritori. Ei sunt oameni asemenea noua , adeseori lipsiti de constiinta faptului ca pot fi (un alt fel de ) vampiri , de multe ori inofensivi la prima vedere .Foamea lor de energie vitala se ascunde sub forma unei vecine mai mult decat amabile, a unei rude indepartate care devine brusc foarte atasata de tine , a unui coleg care profita de impresia lui de neajutorare , a postasului, instalatorului sau necunoscutului care te opreste pe strada pentru a te intreba cat este ceasul.

Iata cateva feluri prin care poti recunoaste oamenii gata de a-ti secatui energia :

- Ei intra nepoftiti, neanuntati sau pe nepusa masa in viata ta , fara a tine seama de orice fel de limite ale bunului simt sau ale vietii private.
- Fac din tantar armasar si pun in scena o drama lacrimogena apeland la cele mai banale incidente. O unghie rupta se poate transforma pe nesimtite intr-o tragedie antica , iar o pietrica strecurata in pantof capata amploarea stancii fatidice a lui Sisif.
- Se plang la nesfarsit de viata , de partenerii, slujbele , scolile , copiii, ghinioanele sau animalele lor de companie.
- Iti critica fara nici o jena infatisarea , felul in care iti sta parul , imbracamintea , prietenul , prietena, sotul , sotia , gandurile, idealurile si orice altceva cu care te mandresti sau la care tii.
- "Nu" este un raspuns pe care nu numai ca nu il accepta, dar , pur si simplu, nu il inteleg. Nu au nici un fel de consideratie fata de nevoile sau opiniile tale.
- Acuza pe oricine altcineva in afara de ei insisi pentru nereusitele si esecurile lor.
- Sunt stapaniti de o atitudine negativa nestavilita si inepuizabila , care da pe dinafara din oala clocotinda a personalitatii lor, si incearca sa te improaste si contamineze. Cea mai mare satisfactie a lor este sa iti transmita starea lor negativa de spirit .

Poti sa iti dai seama ca ai fost alaturi de un vampir energetic atunci cand te simti deprimat , epuizat, trist sau pesimist. O astfel de persoana iti absoarbe energia pozitiva pentru isi alimenta si invigora propria fiinta , iar pustiul din suflet , slabiciunea si senzatia de zadarnicie care te cuprind dupa aceea pot fi alungate si depasite doar prin somn prelungit si o perioada lunga de reinvigorare prin alimentatie fizica si psihica , de reenergizare a eului.

Daca ai inteles cate ceva din descrierea pe care ti-am pus-o la dispozitie si ai reusit deja sa ii identifici , te poti pune la adapost de insidoasele cai ale vampirilor energetici de a-ti invada personalitatea si a te seca de vitalitate prin construirea unei armuri subtile dar puternice , apeland la cateva metode imbatabile :

- Petrece-ti cat mai putina vreme impreuna cu ei .Cu cat esti mai putin timp in intimitatea lor , cu atat mai putina energie pozitiva vei fi pe cale sa iti risipesti.
- Invata cateva strategii eficace de a pune punct cat mai repede conversatiilor cu vampirii energetici.
- Incerca sa ramai cat mai distantat si mai imperturbabil fata de ei si subiectele pe care ti le propun.Nu permite ca energia lor negativa se se strecoare in sufletul tau.
- Fereste-te prin orice fel de mijloace sa ii ajuti sa isi rezolve problemele lor adesea inchipuite.
- Evita cat poti de mult contactul ochilor cu ei.
- Foloseste orice tertipuri ai la indemana pentru a nu ramane impreuna cu ei in spatii inchise ori izolate ( masini , lifturi , etc.) . Energia lor negativa este mai puternica in astfel de situatii.
- Ori de cate ori abordeza subiecte intime sau indreapta conversatia spre panta barfei, spune-le ferm ca nu iti place sa discuti despre viata personala sau intima , atat a ta cat si a altor persoane.
- Chiar si cu pretul de a parea las, fereste-te din calea lor, chiar daca sunt la cativa pasi de tine .
- Fii increzator in forta si personalitatea ta , stabileste-ti niste granite distincte ale fiintei , peste care nu lasi sa treaca nici o persoana neavenita. Energia ta pozitiva, timpul tau si resursele fiintei tale sunt extrem de pretioase !


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Gandirea pozitiva in citate, aforisme, maxime

Puterea atitudinii si gandirii pozitive

Cat iti valoreaza viata ? | O poveste cu talc

Intr-o dupa amiaza frumoasa de toamna , un vestit guru , insotit de ucenicii sai , se odihnea pe unul din malurile raului Gange. Unul dintre invatacei isi lasase privirea sa cutreiere , distrata , peste o piatra gasita pe drum , in timp ce se gandea la multimile de oameni veniti in acea zi sa asculte vorbele maestrului sau. "Invatatorule" , a spus el la un moment dat , "ai darul de a invata orice om cum poate sa se elibereze de desartaciunile lumii.Dar multi dintre cei care iti asculta cuvintele par sa isi piarda prea mult timp in razboi cu ei insisi sau in cautarea unor distractii efemere . De ce isi risipesc ei viata in acest fel ?"

"Desi viata omeneasca este cea mai pretioasa comoara de pe acest pamant , cei mai multi oameni nu stiu sa ii recunoasca valoarea", i-a raspuns guru-ul.

"Cum asa ? Oricine stie sa aprecieze valoarea vietii , " a zis, contrariat, ucenicul.

"Nu este asa " , a replicat maestrul . " Fiecare om da o anumita valoare lucrurilor in functie de felul in care gandeste. Persoane diferite , cu diverse grade de cunoastere , gasesc valori diferite in orice lucru.Piatra pe care ai gasit-o in praful drumului poate fi un bun exemplu. Du-te la piata si vezi cati bani poti obtine pentru ea."

Cu mintea incetosata de confuzie, ucenicul s-a indreptat catre centrul orasului si s-a oprit la un chiosc cu dulciuri pentru a intreba vanzatorul daca nu doreste sa ii cumpere piatra.Omul a ras in hohote si l-a alungat : "Pleaca de aici, ma faci sa-mi pierd timpul !"

Invatacelul a incercat apoi sa isi scoata piatra la mezat la un taran cu o taraba de legume."Am o multime musterii care sta la coada sa imi cumpere marfa ", i-a zis taranul ." Iti dau o ceapa daca pleci de aici."

Ucenicul nu s-a dat batut si si-a incercat norocul in mai multe magazine, fara a avea insa vreun succes. In cele din urma, si-a luat inima in dinti , si a intrat in pravalia bijutierului. La vederea pietrei , acesta si-a holbat ochii , nevenindu-i sa-si dea crezare ochilor ."Imi pare rau ", a spus bijutierul , "dar nu am suficient de multi bani pentru a-ti cumpara gema. Dar pot sa iti dau 100 de rupii daca ma lasi sa o privesc mai mult."

Invatacelul a dat fuga la guru si i-a povestit ce s-a intamplat.

"Ai vazut " , a spus invatatorul , "cum oamenii ignoranti au confundat o gema pretioasa cu o piatra fara valoare. Daca cineva ti-ar fi spus mai inainte ce valoarea are piatra asta , nu i-ai fi dat crezare si ai fi gandit ca este nebun. O astfel de piatra pretioasa este si viata omului, si indiferent cum te tocmesti pentru ea , ea iti apartine numai tie."


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

De cate feluri este saracia ? - O poveste cu talc

Necazurile si bucuriile vietii | O poveste cu talc

Cum faci fata ispitei ? | O poveste cu talc

Wednesday, September 29, 2010

Moartea din vis | Interpretarea si semnificatia viselor

Visul despre moarte reprezinta , in general , sfarsitul unei etape si inceperea unei noi faze din viata , putand semnifica , spre exemplu , finalizarea unei casatorii , inceputul unei noi cariere sau o schimbare majora a personalitatii.Acest tip de vis este unul simbolic , care nu pare a prevesti , de obicei , vreun eveniment din viitor.

Visul despre moartea altcuiva

Daca visezi despre moartea unei fiinte dragi sau a unei persoane cunoscute , ti se sugereaza ca iti lipseste o anumita calitate sau trasatura intruchipata de persoana visata. Ar trebui, in acest caz , sa te intrebi ce anume face special acel om sau ce apreciezi in mod deosebit la el.

Intr-o interpretare asemanatoare , un astfel de vis indica ca o trasatura particulara simbolizata de persoana respectiva nu te mai caracterizeaza sau nu mai face parte din viata ta. Astfel , daca visezi moartea parintilor tai , ti se sugereaza ca treci printr-o transformare importanta in viata reala , datorata faptului ca relatia ta cu parintii a ajuns intr-o noua etapa.
Intr-un alt exemplu, daca visezi cum iti moare mama , acest lucru poate semnifica "moartea" laturii materne din sufletul tau. Poate ca ar trebui sa ai mai multa grija de copiii tai sau poate simti ca ai prefera sa primesti o mai mare atentie "materna" in loc de a fi "ucis" in mod simbolic , prin ranirea egoului tau sau prin neglijarea fiintei tale.

In acelasi timp , daca visezi oamenii morti , pe care i-ai cunoscut de-a lungul vietii , aceste imagini onirice pot reprezenta suferinta si lipsa de impacare legata de decesul cuiva drag. In alte cazuri , durerea provocata de moartea unei persoane iubite este simbolizata de un vis in care esti respins , atacat sau te desparti / divortezi de catre aceasta.

Intr-o alta interpretare , este posibil ca acest vis sa exprime sentimentele tale ascunse fata de persoana care moare in vis. Ai cumva vreun resentiment legat de acea persoana sau doresti sa te eliberezi de o subjugare fata de ea ?

Atunci cand simti ca ti atrage atentia asupra sexului persoanei moarte dintr-un vis , acest fapt poate insemna ca feminitatea / masculinitatea ta are nevoie sa fie revitalizata.

Visul despre un animal mort este , in majoritatea cazurilor, o referire la o anumita componenta a fiintei tale ( eventual , un impuls instinctiv) , indicandu-ti-se astfel care parte din tine ( de exemplu , un sentiment de vinovatie sau un complex de inferioritate) trebuie sa moara .In alte cazuri , un vis de acest fel poate simboliza o parte reprimata din interioritatea ta care trebuie sa ajunga la suprafata , aducand un echilibru necesar personalitatii tale.

Visul despre propria ta moarte

Freud credea ca orice om este caracterizat de doua tendinte de baza : Erosul , adica impulsul catre placere si viata , si Thanatos , adica impulsul catre moarte.

Atunci cand visezi cum te prefaci ca mori ti se sugereaza ca esti in cautarea unui nou inceput sau inteles al destinului tau. Ai nevoie de o schimbare esentiala in viata.

Visul in care te vezi murind simbolizeaza transformari interioare , autodescoperirea si o evolutie pozitiva care are loc in viata ta. Traversezi , poate , o faza de tranzitie si devii mult mai constient sau spiritualizat. Desi un astfel de vis iti poate trezi in suflet sentimente de frica si panica , nu trebuie sa te alarmezi intrucat este considerat cel mai adesea drept un simbol pozitiv. A visa despre propria moarte semnifica schimbari de cotitura care te asteapta in viitorul apropiat. ; te indrepti catre un nou inceput si lasi in urma tot balastul trecutului.
Din perspectiva metaforica , moartea poate fi considerata un sfarsit al unor vechi obiceiuri si mijloace de a aborda viata. Asadar , atunci cand te visezi murind nu ti se prevesteste o reala moarte ci doar finalizarea unui lucru important din viata ta.

Intr-o abordare negativa , visul in care te vezi cum mori poate semnifica o relatie dureroasa sau nesatisfacatoare , ori un comportament destructiv. Poate ca te simti deprimat sau ai senzatia ca esti sufocat de o situatie ori o persoana din viata ta reala , sau mintea iti este preocupata de cineva care isi traieste ultimele zile de viata sau este pe moarte.

Intr-o alta interpretare , visul iti poate marturisi ca incerci sa scapi de o anumita obligatie , responsabilitate sau un alt tip de situatie dificila , ca esti disperat in tentativa de a te elibera de cerintele vietii de zi cu zi.

Asadar , atunci cand te visezi cum mori trebuie sa iei in considerare urmatoarele aspecte psihologice …

- Ce anume exprima visul tau ? Poate ca iti este teama de moarte si visul iti aduce aminte de propria ta mortalitate ? Este un lucru sanatos sa accepti , in cele din urma , ca moartea nu ocoleste pe nimeni , in acest fel putand capata o perspectiva mai larga si mai spirituala asupra lumii si a lucrurilor materiale care te inconjoara. Poate ca iti vei descoperi astfel acea parte dn tine care este nemuritoare...
- Incerci sa scapi de fugi sau sa scapi de ceva anume ? Poate ca iti doresti sa iti lasi in urma vechiul eu , astfel incat sa poti renaste intr-un nou fel. Elibereaza-te de povara emotionala care te copleseste si deschide-te catre noi orizonturi.
- Te-ai gandit cumva la sinucidere ? Nu este cazul sa pedepsesti pe altii sau pe tine pentru felul in care te simti. Uneori, fiecare dintre noi este strabatut de dorinta de a scapa dintr-o data de problemele vietii sau de apasarea unui esec. Suferinta poate fi , insa, atat un blestem cat si o binecuvantare. Numai prin confruntarea cu necazurile vietii putem evolua cu adevarat , devenind mai buni si mai capabili sa ne descurcam in viata reala.La fel cum se defineste insusi Buddha , ar trebui sa fii asemeni unui bambus , indoit de vant , dar niciodata pus la pamant. In mod inevitabil , viata iti va aduce in curand timpuri mai bune.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Sarutul din vis – Simbol si semnificatie

Visele erotice | Simboluri sexuale din vise

Dictionarul animalelor din vise | Interpretare si semnificatii – Litera A

Parabola imparatului bou | O poveste cu talc

A fost odata un imparat iubit si respectat deopotriva de popor si curteni , caruia i-a sarit intr-o zi o doaga si a inceput sa se creada bou. Pentru a demonstra ca nu era decat o vita si nu o fiinta umana , obisnuia sa umble in patru labe prin salile maretului sau palat , sa alunge mustele din juru-i cu o coada imaginara si sa mugeasca din rasputeri la fiecare om pe care il intalnea in cale.Nebunia lui nu mai avea vreun zagaz, asa ca , printre sonorele-i mugete, imparatul se ruga cu lacrimi in ochi oricui il intalnea : " Te rog din inima, pune mana pe coapsa asta vanjoasa.
! Si aici, pe ceafa asta groasa ! Nu-i asa ca le-ar sade bine intr-o tava de friptura ? Duce-ti-ma degraba la macelar sau la abator sa ma taie , caci rostul meu pe lume este sa le daruiesc oamenilor spre infruptare carnea mea gustoasa".

Dupa o vreme , ideea fixa si-a croit drum in mintea lui atat de adanc, incat imparatul a refuzat sa guste orice fel de bucate i se aduceau , cerand cu insistenta numai fan si ovaz. Zilele se scurgeau una dupa alta , iar bietul suveran slabea vazand cu ochii . Disperati, curtenii au apelat in cele din urma la Avicena , un vindecator recunoscut in toata lumea rasariteana.

Vestitul doctor a cerut sa i se transmita imparatului ca in curand va primi vizita unui macelar , care ii va indeplini apriga dorinta, taindu-i gatlejul si portionandu-i carnea astfel incat sa se bucure de ea cat mai multi oameni. La auzul acestei vesti minunate, imparatul a mugit de bucurie , asurzindu-i pe toti cei din jur si a inceput sa numere cu nerabdare minutele care il mai desparteau de mult asteptata lui moarte.

In ziua si la ora hotarata , Avicena si-a facut o intrare dramatica in palat, imbracat in niste straie imbibate de sange si cu un urias cutit de macelar in maini. Imediat ce a trecut pragul salii imparatesti , el a pornit sa strige cu un glas infiorator : " Unde este boul de jerfit ? De cand astept sa-l pun la protap !" Imparatul a slobozit un "muuu" entuziast si a rupt-o la fuga catre acela pe care il credea cel mai mare binefacator al sau. La vederea zanaticului, vindecatorul a pus cutitul de o parte si a inceput sa isi cerceteze cu atentie pacientul. Si-a asezat mana peste spinarea lui si peste solduri, incercand cu degetele stratul de grasime si fragezimea carnii. Apoi a oftat dezamagit si a spus " Acest bou este prea pricajit ca imi mai murdaresc sculele de macelar cu el. Puneti-l la ingrasat si atunci cand va avea greutatea potrivita , chemati-ma si voi veni fara zabava ".

Asa s-a facut ca suveranul a catadicsit sa se hraneasca din nou cu mancare omeneasca si nu cu nutret , iar odata cu trecerea zilelor a reinvatat sa fie om si imparat.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Comoara | O poveste cu talc

Hotul cel sfant | O poveste cu talc

Cine salveaza dragostea ? | O poveste cu talc

Tuesday, September 28, 2010

Cine isi cere scuze mai des ? Un barbat sau o femeie ?

Daca te gandesti ca femeile isi cer iertare sau scuze intr-o mai mare masura decat barbatii nu pot decat sa te felicit.
! Nu numai ca ai dreptate , dar parerea ta este sprijinita si de stiinta...

Un nou studiu de psihologie confirma ca barbatii sunt deficitari la capitolul recunoasterea greselilor, dar nu datorita faptului ca nu sunt constienti de erorile lor , ci pentru ca le vine mult mai greu sa le recunoasca. Pe de alta parte, numarul scuzelor in functie de cel al ofenselor nu aduce mari diferente intre cele doua sexe.

Cercetarea desfasurata de un colectiv de la Universitatea Waterloo din Ontario, Canada , sub conducerea doctorului Karina Schumann , a adunat 33 de studenti intre 18 si 44 de ani , care si-au tinut cate un jurnal online vreme de 12 zile , in care au consemnat daca si-au cerut scuze sau au facut ceva care necesita sa isi ceara iertare , chiar daca ei nu au facut nici un gest pentru a-si recunoaste greseala. De asemeni, studentii au trebuit sa mentioneze in jurnal cat de des au simtit ca cineva i-a ofensat sau a facut un lucru pentru care ar fi trebuit sa isi ceara scuze.

Concluziile studiului au aratat ca femeile s-au simtit victime ale unor ofense de mai multe ori decat barbatii, dar si-au cerut iertare intr-o mai mare masura decat reprezentatii sexului tare. In acelasi timp, s-a constatat ca atat barbatii cat si femeile isi cer iertare in 81 % din cazurile cand au un comportament ofensator.
Dupa aceasta prima faza a studiului, cercetatorii au fost pusi in fata necesitatii de a afla de ce barbatii se simt mai rar jigniti decat femeile, dar si de ce ei arata in mai putine ocazii ca le-ar pare rau pentru un lucru reprobabil.
Intr-o a doua etapa a cercetarii, 120 de studenti au estimat cat de grav poate fi un anumit gest ofensator . De exemplu , ei au trebuit sa isi imagineze ca si-au trezit din somn un prieten la miezul noptii, iar acesta , din cauza oboselii , a avut rezultate proaste la examenul de a doua zi. Femeile au apreciat acest gest ca fiind mult mai serios decat l-au estimat barbatii , ele declarand , intr-o mai mare masura decat sexul opus , ca un astfel de lucru necesita scuze .

Schumann crede ca femeile sunt mai inclinate sa isi ceara scuze intrucat ele sunt mult mai preocupate de trairile emotionale ale celor din jur si sunt mult mai active in promovarea armoniei din relatiile lor . Recunoasterea faptului ca femeile si barbatii pot percepe in mod diferit niste situatii de viata poate fi de ajutor ambelor sexe in dezvoltarea legaturilor lor sociale sau sentimentale . Schumann a precizat : " Nici femeile si nici barbatii nu gresesc atunci au de pareri diferite asupra faptelor ofensive din viata si a situatiilor care care necesita sau nu scuze. Pur si simplu, ei apreciaza in mod diferit un eveniment care loc intre doua persoane de sex opus."
Atunci cand unul din partenerii de cuplu este furios si se simte victimizat , el gandeste cam asa : “ Cum poate iubitul meu / iubita mea sa ma iubeasca daca nu recunoaste ce mi-a facut ? “ ; pe de alta parte, el ar trebui sa inteleaga ca cel de langa el nu interpreteaza lucrul intamplat la fel ca si el. Din aceasta perspectiva , Schumann concluzioneaza : “ Asadar , mai curand decat sa crezi ca partenerul tau iti poate citi gandurile , trebuie sa ii comunici prin ce treci si, prin aceasta comunicare , poate avea loc un proces de impacare reusit.”


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Pretul dragostei : pierderea prietenilor

Psihologia barbatului in dragoste si viata de cuplu

De ce suferim din dragoste - O explicatie stiintifica

Noul meu scop

Astazi mi-am descoperit rolul si scopul in viata: sa fiu pensionar.

Sa fiu pensionar, dar fara sa activez in campul muncii, sa trec direct la pensie dupa ce termin facultatea, sa am o pensie cat eventualul meu salar, as fi perfect multumit.

Sa stau toata ziua cu ziarul la brat, sa stau de povesti cu vecinii in fata blocului, sa fumez la pipa si sa mai stau toata ziua in birturi.

Sa stau la chill, fara nici un stres, sa imi savurez cafeaua enorm de mult timp, sa ma uit in gol la televizor si cand o sa ma plictisesc sa ma iau in road tripuri incredibile de lungi si de mishto.

E noul meu vis porno, pe care il voi dezvolta cand imi voi face timp.

vezi... acum sunt ocupat... daca as fi in pensie... as fi liber

Something is wrong

Astazi am vazut o colega de facultate cu burta umflata, deci insarcinata. Am ramas socat. 22 de ani si o sa aibe un copilas.

Am inceput in sinea mea sa acuz. Si de o vreme tot acuz. Acuz fetele si baietii care se casatoresc la varste fragede, exemplu o vecina a facut nunta la 20 de ani etc

Venind de la scoala, pe autobuz, reflectam la prostia lor, la cat sunt de inconstienti, la cum o sa acuz pe blog si in cadruri de socializare deciziile lor pripite si eventualele dezastre pe care le vor intampina in viata.

Totusi ajuns acasa si lovind o tigara, asa calm pe balcon, m-am gandit ca nu trebuie sa acuz nimic, sa nu cataloghez o anumita actiune ca fiind gresita sau nedeamna de societatea moderna.

Fiecare are dreptul la propria decizie pe care o considera benefica in interesul personal. Individul are dreptul sa se casatoreasca la 20 de ani, fata are dreptul sa ramana gravida la 18 ani s.a.m.d.

Am realizat ca sunt ca o baba, carcotesc la actiunile altora si ma uit cu dubiu la unele chestii care mie mi se par anormale. Si daca imi sunt anormale, ar trebui sa imi ramana anormale mie si sa tac din gura si sa incetez cu gandurile negre si cu ponegrirea personajelor in cauza.

Ar trebui ca fiecare lucru care se intampla sa il iau ca normal, nu pot stii exact care ii smecheria acolo, nu pot stii ca dragostea nebuna a lovit la 20 de ani si casatoria e the next step.

Intrigile mele au multe puncte de enumerat, dar ma opresc fiindca concluzia e clara: sunt o țață.

Si o parere feminina despre nuntii, absolut geniala, cu drag de la Roxana.

Varful degetului unei femei, un indiciu al sexualitatii ei

Capacitatea unei femei de a se bucura de viata sexuala este la varful degetului ei ? Un studiu aparut in septembrie in "The Journal of Sexual Medicine' ("Jurnalul de medicina sexuala") pare a confirma acest lucru , sugerand ca sensibilitatea marita a varfurilor degetelor femeilor semnifica o probabilitate mai mare de a ajunge la exaltarea senzuala.

Altfel spus, cu cat o femeie este inzestrata cu o sensibilitate tactila mai intensa , cu atat ea are o sansa mai mare de a atinge mai usor orgasmul in cadrul unui contact sexual vaginal. In plus , femeile cumva mai "nesimtite" din punct de vedere tactil (identificate ca posedand un mecanism de aparare imatur) au o abilitate mai mica de a simti placerea unei intimitati cu sexul opus si, drept urmare, sunt mai putin inclinate sa ajunga la climax.

Asocierea atingerii cu satisfactia sexuala

"Atingerea este unul din simturile asociate foarte profund cu satsfactia sexuala" , a spus doctorul Irwin Goldstein , editor sef al "Jurnalului de medicina sexuala" si sef al departamentului de medicina sexuala de la spitalul Alvarado din San Diego. "Acest studiu demonstreaza ca diminuarea senzitivitatii , insotita de un slab mecanism de raspuns psihologic pot duce la o experienta sexuala mai putin satisfacatoare pentru o femeie".
Doctorul Goldstei a adaugat ca satisfactia sexuala s-a dovedit a fi vitala in starea de implinire generala a femeii. Cercetarea actuala a concluzionat ca exista o conexiune intre atingerea fizica si dezvoltarea psihologica. Studiul a fost realizat cu participarea a 70 de studente , cu varste intre 18 si 30 de ani , a caror sensibilitate a degetelor le-a fost masurata prin intermediul unor microfilamente tip von Frey .De asemeni, participantele au completat "Chestionarul stilului de aparare (psihologica)" , un test Marlowe-Crowne de evaluare a gradului de atractivitate sociala , si au furnizat detalii despre capacitatea lor de a ajunge la orgasm in decursul ultimei luni.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Fazele excitarii sexuale ale femeii | Cum se excita o femeie

Secretele sexualitatii femeii (IV) . Orgasmul

Orgasmul femeii . Fiziologie si simptome

Soarele , Mohamed si capriciile dragostei | O poveste cu talc

Un credincios invatat mergea in fiecare zi sa il intalneasca pe Mahomed. In cele din urma , profetul l-a luat deoparte si i-a spus : " Ca dragostea dintre noi sa fie si mai mare , ar fi bine sa iti mai iti mai raresti vizitele ." Pentru a se face si mai bine inteles , Mahomed a apelat la o pilda : " Un om intelept a fost interpelat intr-o zi : " Soarele este atat de frumos si binefacator, dar nu auzim pe nimeni declarand-si dragostea nepretuita pentru el.De ce se intampla lucrul asta ? ". Inteleptul a raspuns :"Soarele isi trimite razele stralucitoare asupra noastra in fiecare zi , dar noi il pretuim numai iarna , intrucat atunci se ascunde adesea in spatele norilor." "


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Casa cu fereastre de aur | O poveste cu talc

Un dar din inima | O poveste cu talc

Stii sa iti asculti iubirea ? | O poveste cu talc

Monday, September 27, 2010

Cum stii ca un barbat are intentii serioase ?

Fetelor le place sa isi etaleze trupul , mai ales atunci cand au ce arata . Desigur, unele o fac cu discretie si bun simt, altele nu ezita sa isi puna fustite pana la buric. Frumusetea femeii si farmecul ei constau dintr-un echilibru intre ceea ce arata si ceea ce invaluie in mister. Ce s-ar intampla daca fetele ar avea la indemana un mijloc , cat de cat sigur , de a-si da seama daca baiatul care le place are intentii serioase sau cauta doar o distractie de moment ?

Ei bine, un nou studiu este pe cale sa le furnizeze femeilor detectorul dragostei adevarate , demonstrand ca barbatii dornici de o relatie trecatoare sunt interesati mai ales de corpul unei femei, in timp ce aceia care vor sa ajunga la o relatie pe termen lung se concentreaza mai ales pe fata unei femei dorite.

Psihologii de la Universitatea din Texas au pus la treaba 375 de studenti, cerandu-le sa vizioneze pozele unor parteneri potentiali pentru o relatie pe termen lung sau scurt .Clenciul consta in faptul ca le-au aratat numai fotografii ale fetelor sau trupurilor, in functie de preferinta subiectilor.
Concluziile au scos la iveala ca numai 25 % dintre studentii care doreau sa se implice intr-o relatie serioasa au fost preocupati de corpul potentialului partener, in timp ce acei care visau la o aventura fara mari perspective s-au focalizat doar asupra trupului.

Spre deosebire de barbati, studiul a conchis ca femeile nu arata o preferinta prioritara pentru fata sau trup atunci cand sunt pe punctul sa isi selectioneze un viitor partener.

Coautorul studiului, Jaime Confer, a precizat ca cercetarile anterioare au scos in evidenta faptul ca trupul unei femei ofera indicii despre starea ei de fertilitate , in timp ce fata poate sugera valoarea ei reproductiva pe termen lung. Noul studiu, a adaugat ea , demonstreaza ca barbatii care cauta relatii pe o perioada scurta au o inclinatie catre femeile vadit fertile. "Prioritatile barbatilor se modifica in functie de ceea ce isi doresc de la o femeie, trasaturile faciale avand o mai mare importanta atunci cand este vorba despre o legatura pe termen lung ... Imperecherea este esentiala pentru motorul selectiei naturale. Aceasta cercetare ajuta la clarificarea preferintelor sexuale ale oamenilor".

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Femeile iubesc barbatii tip "mesterul casei" ?

Barbatii narcisisti detesta femeile heterosexuale

10 femei fatale pentru un barbat

Cat valoreaza o perla ? | O poveste cu talc

Un cocos se plimba tantos printr-o gradina , sapand cu ciocul , pe alocuri , in cautarea unor seminte mai de soi. La un moment dat , privirile i-au fost atrase de o perla stralucitoare , ingropata pe jumatate in pamant.

Fara nici o ezitare , cocosul a tasnit catre ceea ce parea o boaba cu un gust nemaicunoscut, a scurmat in tarana cu ghearele-i ascutite si a prins hulpav in cioc micuta sfera. Abia atunci si-a dat seama ca acel bob nu era unul de orez , asa ca l-a scuipat degraba pe pamant.

Chiar in momentul cand voia sa se indeparteze, plin de dezamagire, perla a strigat dupa el :" Eu sunt o piatra nepretuita , scapata din greseala dintr-un colier minunat .Nicaieri nu ai putea gasi o perla asemeni mie , caci nu pot fi intalnita in orice ocean din lumea asta.In lume exista miliarde de fire de nisip pentru fiecare seaman al meu .Mare noroc ai avut ca m-am aflat in calea ta. Daca m-ai privi cu atentie si cu pricepere , ai putea descoperi cat de frumoasa si valoroasa sunt." Cocosul i-a mai aruncat o privire inainte de a pleca si a carait cu dispret : ' Asa nepretuita cum te crezi, te-as schimba intr-o clipita pe o boaba de orez."

Povestire dupa Parvin E'tesami , poet persan din Iran (1907 - 1941)


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Fereastra catre lume | O poveste cu talc

Lucrurile nu sunt intotdeuna asa cum par | O poveste cu talc

Podul bunatatii Feng Shui | O poveste cu talc

Sunday, September 26, 2010

Povestea iepurelui manelist (varianta bruta)



A fost odata ca niciodata ca de n-ar fi, nu s-ar mai povesti. A fost un iepuras,care s-a facut iepure. (...) Printesele nu trag la iepure, si atunci iepurele a mancat jaratec de nervi...si a murit in chinuri din cauza jaratecului! Inainte sa moara iepurele a zis: mancati-ma da'va drek de lameri. Din cauza jaratecului is copt in interior. Ftva-n gura! a exclamat iepurele.

Iar dupa ce murise el iute se trezii din visul mortii sale si'ncepe a graii " ma doare'n pula frate printesa'mi e aproape , dusmanul e departe.....

Si iepurele, manelist fiind,cu un pendativ armani in loc de banalul tag la gat si-a reluat activitatea de circar, jaraticul si pucioasa ramanandu-i aproape la orice criza de nervi pentru a fi mancate.

Si iepurele manelist, inghititor de jaratic a ajuns cu circul intr-un sat de viezuri roaceri. Viezurii si-au chemat neamurile,adica ratonii, pentru un fight cu iepurele manelist, purtator de pendativ armani. Si s-a facut ora 12 noaptea, pamantul se cutremura de la bassul manelist care tuna in hummerul iepurelui. Roacerii de viezuri cu ratonii, dadeau din cap pe heavy metale si ascuteaua barda de stancii. Hammerul iepurelui cu spinere cromate si cu maneaua in blana a ajuns langa viezuri si neamuri.

Iepurele pizdos s-a dat jos din el, cocalar style si le-a aratat coditza in semn de pace. Viezurii si ratonii s-au oprit din ascutirea bardei si din datul din cap si s-au pus sa ii zgarie spinerele la hummer. Iepurele lezat sentimental a luat telefon aurit prin satelit si l-a sunat pe cumnatus-o, sconcsu. Raspunzand afirmativ,sconcsu s-a parasutat de pe balauru mov zburator ce scuipa fanta si le-a impartasit viezurilor roaceri si neamurilor ratonii, o mireasma adusa din adriatica.

Toti au lesinat de bine ce le era si iepurele cu masca de gaze s-a urcat in hummer si a plecat.


to be continued

Timisoara here I come!!

Ultimul an, sper si cel mai bun!

Timisoara am sosit! Stiu ca ti-a fost dor de mine!

Bafta tuturor!

Horoscop lunar octombrie 2010 - Zodia Pestilor

In luna octombrie, Pestii profita de darurile intuitiei si creativitatii, dar se lasa furati de ispitele imaginatiei si idealurilor inselatoare , cautand adesea in lumea lor interioara comoara de pret pe care o pot descoperi numai in afara lor.

Simtul intuitiv si agerimea mintii se impletesc cu dorinta de a soca sau provoca incepand din 2 octombrie, cand Mercur intra in opozitie cu Uranus. Energia mentala si fizica cunoaste fluxuri variabile datorita predispozitiei de a te lasa influentat de pornirile instinctuale. Ai tendinta de a fi imprastiat si atentia ti se poate muta cu usurinta de la un subiect la altul, fara a-ti lasa timp sa aprofundezi.Nu este un interval potrivit pentru examene si teste care presupun capacitate de concentrare.

Al saptelea simt al intuitiei isi intra cu adevarat in drepturi din 3 octombrie , gratie debutului tranzitului lui Mercur in Balanta. Ai putea avea acum capacitatea de a descoperi dintr-o privire intentiile ascunse ale oamenilor sau de a citi printre randuri ceea ce se vrea tinut tainic.

Luna noua rasarita in Balanta pe data de 7 octombrie iti sustine spiritul patrunzator , oferindu-ti posibilitatea de a investiga nu numai lumea exterioara , ci si pe cea interioara, dandu-ti la iveala astfel motivatiile intime , confuze pana acum , dar si ambitia de a-ti dezvolta abilitatile neglijate o vreme.

Tranzitul retrograd al planetei Venus in Scorpion iti pune sub semnul intrebarii, incepand cu 8 octombrie , directia destinului tau, facandu-te sa te chestionezi care iti sunt cu adevarat obiectivele , incetosate pana in prezent intr-o aura de maretie si idealism. Odata ce ajungi sa afli cu precizie destinatia spre care te indrepti , poti sa pornesti cu toata viteza spre ea , alegand caile cele mai scurte si mai ferite de obstacole.

Visul si imaginatia iti strecoara pe sub piele o incredere si un optimism fara masura , ce pot sa te arunce in prapastia dezamagirii la primul hop intalnit in viata , sub influenta conjunctiei dintre Mercur si Jupiter din 17 octombrie. Atitudinea de siguranta te imboldeste sa te deschizi in fata tuturor, animat de vorbe generoase si entuziaste. Desi unora s-ar putea sa nu le fie pe plac talentul tau de a exagera , oamenii te apreciaza pentru dorinta ta de a le sari mereu in ajutor.

Dupa 20 octombrie , latura mundana a vietii iti repugna aproape cu desavarsire , asa ca pornesti intr-o calatorie cu balonul , si incerci sa distingi din nacela imaginea de ansamblu a destinului tau , dar si idealurile si marile viziuni conturate in miscarea schimbatoare a norilor. Aceasta predispozitie , conferita de parcursul lui Mercur in Scorpion , iti insufla dorinta de a invata lucruri noi, mai ales in domeniul stiintelor si artei spiritului. Poti primi vesti de la cineva indepartat dar drag , iar visurile din minte te fac mai uituc ca niciodata , mai ales in privinta amanuntelor cotidiene.

Descoperirea unui sens mai inalt al vietii tale continua sa te preocupe, dar este insotita si de iesirea la suprafata a dorintei tale de aventura , odata cu debutul tranzitului Soarelui in Scorpion , in ziua de 23 octombrie. Tot ce are calitatea de a-ti imbogati experienta te atrage , asa ca ar putea fi o perioada potrivita pentru a-ti lua o mica vacanta si a descoperi noi meleaguri , apte de a se asorta cu peisajul tau interior. Lipsa de contact cu realitatea cruda dar necesara iti poate furniza , pe mai departe, niste surprize neplacute.

Pe 24 octombrie, trigonul dintre Marte si Uranus iti aduce o perspectiva originala si entuziasta asupra vietii. Creativitatea iti musteste asemenea strugurilor toamnei , si iti infuzeaza nevoia de spatiu de miscare si libertate fara vreo ingradire. Ai putea fi inclinat sa te apuci de mai multe lucruri deodata , fara a tine cont daca le vei putea finaliza pe toate , iar nerabdarea de a te implica in cat mai multe actiuni te poate incarca cu o stare continua de nervozitate.


Horoscopul dragostei Pestilor in octombrie 2010


Daca dupa data de 3 octombrie, tranzitul lui Mercur In a opta ta casa te indeamna sa abordezi chestiunile intime si relatia de cuplu prin prisma luciditatii si simtului practic , putand dezbate cu echilibru eventualele probleme din viata in doi . Luna noua , ivita in aceeasi casa pe 7 octombrie , desteapta impulsurile pasiunii si creeaza conditiile aparitiei unei comunicari la toate nivelurile fiintei.

Dupa o vreme de incordare spirituala si intelectuala , ai nevoie de o perioada de liniste si delectare in bratele iubitului/ iubitei. Este exact ceea ce iti daruieste Luna plina din Berbec si a doua ta casa (casa resurselor) in preajma zilei de 23 octombrie. Reverbatiile lunare ar trebui sa te inspire catre un echilibru al oferirii si primirii placerii , al impartasirii dragostei impreuna cu fiinta indragita.

Trigonul dintre Marte si Uranus iti strecoara in sange , din 24 octombrie, o apriga dorinta sexuala , pe care ai vrea sa o regasesti si la partenerul tau. Pe de alta parte , setea nesatioasa de libertate te poate determina sa iti arogi mai multe drepturi fata de tovarasul tau de cuplu . Nu este exclus sa cedezi tentatiei de a calca pe de alaturi.


Horoscopul carierei si banilor Pestilor in octombrie 2010


Tranzitul lui Mercur prin a a opta ta casa (casa transformarii si sexualitatii) iti ofera , din 3 octombrie , o perioada excelenta pentru planuri si strategii financiare. O noua idee despre cum ai putea face niste bani in plus poate incepe sa dea roade.

Luna noua , poposita in ziua de 7 octombrie in a acelasi sector astrologic , sprijina demersurile financiare anterioare si creeaza auspicii favorabile celor ce doresc sa obtina un imprumut in conditii avantajoase .

Incepand cu 28 octombrie, parcursul lui Marte in Sagetator iti starneste ambitiile si dorinta de a-ti fi recunoscute realizarile. Placerea de a iesi in fata si a te afirma poate fi tulburata de conflicte cu superiorii. Pentru unii dintre Pesti este o perioada favorabila lansarii intr-o noua cariera sau inceperii unei afaceri pe cont propriu.


Horoscopul sanatatii Pestilor in octombrie 2010


Starea de sanatate nu pare a-ti fi influentata de aspecte astrologice majore in decursul acestei luni , dar comportamentul distrat sau concentrarea interioara te pot face victima unor stangacii sau usoare accidente.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna octombrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna octombrie 2010 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Pesti 2011 – Previziuni generale

Zodia Pestilor si dragostea

Zodia Pestilor - Caracteristici , compatibilitate , zile si numere norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Pestilor

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile

Horoscop lunar octombrie 2010 - Zodia Varsatorului

In octombrie, Varsatorul zboara pana la luna si inapoi , cu aripile imaginatiei si idealismului, dar ajunge cu picioarele pe pamant in ultima parte a lunii , hotarat sa preia initiativa si sa se afirme in fata oamenilor.

Imaginatia ti se ridica pana la ceruri si iti dezvaluie secrete inaccesibile pana acum , gratie conjunctiei dintre Mercur si Neptun din ziua de 1 octombrie. Lipsa de concentrare , datorata distorsionarii realitatii prin vise si dorinte efervescente , se poate impleti cu lipsa de hotarare si nesiguranta in comunicare. Aspiri catre ceva maret, suprapamentean , iar creativitatea iti este de ajutor in orice domeniu.

Tranzitul lui Mercur in Balanta, inceput pe 3 octombrie, continua sa te faca sa umbli pe nouri , intrucat mintea iti pare dezgustata de lumea materiala , cotidiana , si se indreapta catre viziuni ample si ganduri inaripate.In loc de a fragmenta realitatea inconjuratoare, ai o imagine de ansamblu asupra ei , iar aceasta perspectiva te indeamna sa iti extinzi cunoasterea la nivel spiritual sau filozofic. Poti comunica cu cineva pe care nu l-ai intalnit de multa vreme , aflat la mare distanta de tine. Totodata , ai tendinta de a uita amanuntele din viata cotidiana, ratand unele intalniri sau programari stabilite cu mult timp in urma.

Pe 7 octombrie, Luna noua in Balanta, te indeparteaza si mai mult de sordida realitate , indemnandu-te sa explorezi si sa iti extinzi cunoasterea dincolo de granitele cotidianului. Fantezia si dorul de aventura te pot provoca sa schitezi cateva proiecte ample , unele irealizabile din start.

Dupa atat cufundare in sine si spiritualitate , tranzitul retrograd al lui Venus in Scorpion iti trezeste , incepand cu 8 octombrie , preocuparea fata de reputatia sociala si felul in care esti vazut si apreciat de cei din jur. Pentru a-ti ameliora imaginea in lume trebuie , insa, sa iti treci in revista aspiratiile si telurile, si sa discerni intre ceea ce este fezabil si elucubratiile imaginatiei.

Putin cate putin , incepi sa iti recapeti spiritul practic si vointa de a te afirma , sub efectul parcursului lui Mercur in Scorpion, initiat pe data de 20 octombrie. Autoritatea parerilor si initiativelor iti poate fi, insa, umbrita de cateva vorbe rautacioase care plutesc in aer.

Ambitiile in plan social si profesional devin incandescente dupa 23 octombrie ca efect al tranzitului Soarelui in Scorpion.Nevoia de a straluci in lumina reflectoarelor se impleteste cu dorinta de a realiza ceva cu adevarat important sau remarcabil. Te poti lasa purtat de valurile inspiratiei in tot ceea ce faci in viata , intrucat Influenta solara te sprijina si iti garanteaza vizibilitatea in aproape toate actiunile pe care le intreprinzi.

Daca la inceputul lunii ai fost ferit cat de cat de orpilanta atingere a vietii cotidiene , catre sfarsitul lui octombrie nu ai cum sa te mai sustragi obligatiilor zilnice. Luna plina din Berbec si a a treia ta casa (casa comunicatiei si influentelor de mediu) , rasarita pe 23 octombrie , pare sa iti imprime un ritm trepidant activitatii , lasandu-ti cu greu timp sa respiri din cauza multimii de obligatii , discutii, negocieri ori solicitari cu care ai de a face. Un important act sau document poate sa iti intre in posesie, sau vei fi nevoit sa pleci intr-o scurta dar cruciala deplasare .


Horoscopul dragostei Varsatorului in octombrie 2010


Desi Cupidon patreaza o distanta respectoasa fata de tine in aceasta luna , prima parte a lui octombrie iti poate inspira sentiment idealist si magic fata de o persoana de sex opus care ti se pare a fi inaccesibila. Turnura practica pe care ti-o insufla configuratia astrala in a doua parte a lunii este , insa, de natura a-ti destrama fantasmele suave ale imaginatiei.Varsatorii casatoriti sau aflati intr-o legatura de cuplu pe termen lung vor fi preocupati mai ales de partea materiala , financiara , sau sociala a relatiei lor.


Horoscopul carierei si banilor Varsatorului in octombrie 2010


Cariera iti solicita mai mult ca niciodata sa iti deschizi toate caile de comunicatie cu cei din jur. Aceasta este pricipala cerinta pe care ti-o insufla tranzitul lui Mercur inceput pe 20 octombrie in a zecea ta casa ( casa carierei si dezvoltarii exterioare). Ambitiile profesionale sau financiare nu iti dau pace , iar gratia de manui cuvintele iti pot deschide calea catre promovarea ideilor si proiectelor. Probabil ca vei fi foarte solicitat in sfera profesionala.

Sectorul carierei si reputatiei continua sa fie scena unor emulatii fertile gratie prezentei Soarelui , odata cu 23 septembrie , in cea de-a zecea ta casa. Competenta este cuvantul cheie din acest interval, asa ca esti in stare sa te dedici mai mult decat de obicei demonstrarii abilitatilor si aptitudinilor tale profesionale. Stradaniile tale nu au cum sa treca neobservate, fiind foarte probabil sa intri sub vizorul unor sefi sau persoane influente. Recunoasterea meritelor poate sa fie insotita, insa, de necesitatea de a-ti asuma mai mari responsabilitati.

Incepand cu 28 octombrie, razboinicul Marte marsaluieste prin regatul Sagetatorului si a unsprezecea ta casa , inspirandu-ti pornirea de a-ti dovedi calitatile de lider sau a te impune in fata celorlalti. Trebuie sa fii constient ca cele mai bune mijloace de a-ti atinge obiectivele acum sunt cooperarea si conlucrarea. Ai putea , asadar, sa iti exerciti atributiile de manager sau sef fara a calca pe cineva pe bombeu.


Horoscopul sanatatii Varsatorului in octombrie 2010


Influentele astrale din aceasta luna nu iti afecteaza in nici un fel sanatatea .Cu toate acestea, starea de visare si confuzie din prima jumatate a lui octombrie te predispune catre accidente casnice sau de circulatie.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna octombrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna octombrie 2010 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010


Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Varsator 2011 – Previziuni generale

Zodia Varsatorului si dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Varsatorului

Zodia varsatorului - Caracteristici , compatibilitate , zile si numere norocoase

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile

Horoscop lunar octombrie 2010 - Zodia Capricornului

In luna octombrie, Capricornul isi concentreaza toate energiile catre lumea exterioara , spre viata sociala si profesionala , un dezechilibru care se cere compensat in ultima parte a lunii.

Grija fata de felul in care comunici , dar si fermitatea opiniilor sunt cateva din tendintele majore aduse de tranzitul lui Mercur , inceput pe 3 octombrie in Balanta. Ideile tale pot iesi in evidenta atat in plan profesional cat si social , un lucru cu atat mai important pentru tine cu cat pozitia ocupata in diverse ierarhii pare sa iti fie o constanta preocupare.

Pe 4 octombrie , cuadratul dintre Mercur si Pluton iti trezeste puterea de observatie si te predispune unor analize atat de profunde incat poti avea tendinta de a gasi pete in soare si intentii dusmanoase acolo unde nu exista. Curiozitatea fata de orice te face sa redescoperi viata , iar atractia pentru secrete si tabuuri nu iti da deloc pace . Esti gata oricand sa te angajezi intr-o discutie contradictorie , iar nevoia de a-ti afirma si valida parerile poate ajunge la extrem. Pe de alta parte , daca inveti cum sa iti canalizezi cat mai bine energia clocotitoare, poti sa o fructifici in obiective cu adevarat importante pentru tine.

Luna noua din 7 octombrie , rasarita tot sub semnul Balantei , nu face altceva decat sa iti reinvigoreze orientarile fixate de Mercur in Libra. Nevoia de a evolua in lumea exterioara se impleteste cu obiectivul de a-ti stapani impulsurile negative si a te autodisciplina.

Desi esti cuprins de dorinta de a straluci in ochii celorlalti , nu trebuie sa uiti ca cea mai eficienta cale de a se intampla asa ceva poate veni numai prin remodelarea sinelui.Acesta este sfatul cel mai potrivit pentru perioada pe care o vei traversa datorita tranzitului retrograd al lui Venus in Scorpion , inceput pe data de 8 octombrie. Dupa o vreme de incertitudini si zbateri emotionale a venit timpul sa iei niste decizii ferme care sa se reflecte si in exterior.

Parcursul lui Mercur in Scorpion , initiat pe 20 octombrie , iti confera o rara agilitate si inventivitate a mintii , dar si nevoia de impartasire si discutare a ideilor tale cu oameni dornici sa te asculte si cunoscatori ale domeniilor care te preocupa.

Prietenia si atasamentul fata de un grup sau o colectivitate sunt principalele orientari ce iti sunt imprimate de intrarea Soarelui , pe 23 octombrie, in Scorpion. Esti tentat sa iti evaluezi personalitatea si pozitia in lume in functie de felul in care esti angrenat in viata celor din jur. Energia ti se indreapta spre inchegarea de noi contacte , astfel incat vei avea o agenda zilnica mai mult decat aglomerata . Atractia fata de tot ce este iesit de comun este acompaniata de ingeniozitate si inspiratie a gandirii.

Luna plina din Berbec , ivita in data de 23 octombrie , are totusi capacitatea de a te indeparta de viata sociala, atragandu-ti atentia asupra unor chestiuni personale si domestice care nu mai sufera amanare.

O revenire asupra analizei telurilor esentiale din viata pare a-si face loc in mintea ta odata cu 28 octombrie, sub influenta tranzitului lui Marte in Sagetator. Energia ti se indreapta cu precadere spre viata personala , catre chestiuni pe care iti doresti sa le feresti de ochii celorlalti. Imaginatia te poate face sa visezi cu ochii deschisi, jucandu-ti feste sau ajutandu-te in contactul cu lumea in functie de felul in care ti-o canalizezi.


Horoscopul dragostei Capricornului in octombrie 2010


La inceputul lunii , Mercur aflat in cuadrat cu Pluton iti incarca mintea cu dorinta de a despica firul in patru inclusiv in domeniul delicat al iubirii. Tendinta de a interpreta in nenumarate oglinzi felul in care se poarta cu tine partenerul are potentialul de a iti trezi o suspiciune mai mult decat intunecata si o o gelozie extrema. Incearca sa iti aliezi afectiunea cu o necesara obiectivitate.

Incepand cu 20 octombrie, tranzitul lui Mercur in a unsprezecea ta casa (casa prieteniei si sperantei) are darul de a te face sa privesti cu incredere si optimism catre viitorul alaturi de o fiinta iubita.

Caldura razelor Soarelui , prezent in a unsprezecea ta casa din ziua de 23 octombrie , iti starneste mai curand pofta de amicitie decat cea a unei iubiri pasionale. Desi insufletita de umor si spirit, relatia ta de cuplu poate deveni usor impersonala .Este un interval in care partenerii unei iubiri pot descoperi perspectivele si avantajele unei prietenii spirituale.


Horoscopul carierei si banilor Capricornului in octombrie 2010


Cariera , afacerile sau banii iti ocupa tot mai mult gandurile si iti pun la incercare capacitatile de comunicare incepand cu 3 octombrie , ziua debutului tranzitului lui Mercur in a zecea ta casa (casa dezvoltarii exterioare si carierei). Inspiratia iti poate scoate la iveala niste idei pretioase si proiecte inedite , iar abilitatea de a manui cuvintele poate influenta niste persoane importante. Probabil ca vei fi implicat , in acelasi timp, in mai multe lucrari sau sarcini .Atentie la cei din jur ! Pot apare cateva barfe sau comentarii rauvoitoare legate de reputatia ta sau felul in care te achiti de responsabilitati.

Dezvoltarea unor noi planuri de afaceri si dedicarea spre noi obiective te caracterizeaza dupa 7 octombrie, gratie Lunii noi aparute in a zecea ta casa . Un entuziasm renascut si o reinvigorare energetica te pot face remarcat la serviciu , iar activitatea profesionala si sociala iti vor lasa foarte putin timp pentru viata personala.

Reexaminarea obiectivelor profesionale se alatura tendintei de a lucra singur si izolarii fata de colectivitatea de la serviciu incepand cu 28 octombrie, datorita tranzitului lui Marte in a douasprzecea ta casa (casa experientei si relevarii subconstientului).


Horoscopul sanatatii Capricornului in octombrie 2010


O stare fizica si psihica echilibrata , traversata de cateva mici perioade de stres , este caracteristica nativilor din Capricorn in aceasta perioada. Catre sfarsitul lunii , parcursul lui Marte in a XII-a ta casa poate da nastere unei revolte a subconstientului, manifestata sub forma unor insomnii sau stari de oboseala.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna octombrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna octombrie 2010 - Toate zodiile


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010


Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Capricorn 2011 – Previziuni generale

Zodia Capricornului si dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Capricornului

Horoscop european 2010 - Toate zodiile

Zodia Capricornului - Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile

Saturday, September 25, 2010

Hainele si incaltamintea in superstitii, legende , traditii

- Daca te imbraci cu haine noi intr-o zi de luni , inseamna ca ele se vor rupe in scurta vreme si vei fi insotit de nenoroc atat vreme cat le porti. Imbracamintea noua in ziua de marti poate sa iti ia foc pe neasteptate si iti recomanda sa te tii departe de speculatii financiare. Miercuri este o zi norocoasa pentru a imbraca straie noi , mai ales pentru ca vei avea noroc la bani. De asemeni, joi , hainele purtate pentru intaia oara vor face impresie si iti vor favoriza succesul in tot ce intreprinzi. Vinerea nu este o zi auspicioasa pentru haine noi, in special daca ti se sifoneaza sau pateaza. Norocul si fericirea este mereu de partea celui care poarta haine noi in ziua de duminica.

- In Scotia se recomanda ca noii nascuti sa fie botezati cat mai curand pentru a-i feri de influenta zanelor (Fairies).Pentru a-i proteja fata de magicele fiinte, se obisnuia sa se astearna peste copii unul din obiectele de imbracaminte ale tatalui.
- Un nasture care se rupe in timp ce te imbraci este semn rau. El trebuie cusut la loc inainte de a pleca de acasa.
- O gaura intr-un ciorap este un semn norocos in cea dintai zi, dar aduce ghinion in a doua.
- O prevestire de necazuri viitoare poate apare atunci cand te incalti cu un pantof gresit.
-Daca iti rupa imbracamintea in prima zi cand o imbraci este semn rau.
- Imprumutul unei piese de imbracaminte poate prevesti plans si amar.
- In Anglia, daca intalnesti un cunoscut imbracat in straie noi trebuie sa il pisti pentru a avea parte de noroc. O urare obisnuita intr-o astfel de ocazie era : “Sa fii sanatos sa le porti , puternic cat sa le poti rupe si norocos la bani ca sa iti cumperi altele”.
- Un banut daruit unui om care poarta haine noi ii aduce noroc atat vreme cat il tine acea imbracaminte.
- In Yorkshire, Marea Britanie, sotia unui pescar nu spala hainele acestuia in ziua in care este pe mare , pentru ca el sa nu fie luat de valuri de pe ambarcatiunea lui.
- In Rusia , nu trebuie sa cumperi sau sa accepti drept cadou haine pentru un bebelus inainte ca acesta sa se nasca.
- Daca traiesti in Europa occidentala si iti dispar in mod misterios niste haine din casa se crede ca o ruda moarta vegheaza asupra ta.
- In Scotia, exista obiceiul specific Halloween-lui de a apuca un pantof de varf si a-l arunca peste casa .Felul in care cade pantoful pe pamant iti indica directia in care iti este sortit sa calatoresti.Daca incaltamintea cade cu talpa in sus , acesta este un semn rau prevestitor.
- In unele zone din Anglia, traditia spune sa arunci un pantof vechi catre cineva care porneste intr-o calatorie , urandu-i in acest fel noroc.Pantoful trebuie sa fie azvarlit in directia catre care se indreapta persoana respectiva.
- In Ucraina , nu este bine sa iti cosi sau sa repari un obiect de imbracaminte in timp ce il porti , deoarece iti poti pierde memoria. Pentru a preveni acest lucru, trebuie sa tii o bucatica de ata in gura.
- Atunci cand niste pantofi noi incep sa scartaie , acesta este un semn ca ai dat prea multi bani pe ei.
- Ai parte de noroc daca primeste in dar sau gasesti niste manusi.
- Sunt semne rele sa daruiesti o pereche de manusi , sa le pierzi sau te intorci sa le iei din locul unde le-ai uitat .
- Hainele agatate in spinii unui tufis sunt un semn norocos, intrucat vestesc ca vei primi bani.
- Daca hainele ti se agata de o usa , un scaun sau alt obiect de mobilier inseamna ca esti “vanat” in dragoste de mai multi oameni.
- Nu este recomandat sa speli haine in ziua de Anul Nou , intrucat , in acest fel , poti “spala” pe cineva din viata ta , adica o persoana apropiata sau indragita te poate parasi ori poate muri in urmatorul an.
- In occident , exista traditia ca hainele fie schimbate cu altele curate in ziua de duminica .Acelasi lucru, facut intr-o zi de vineri, era considerat a aduce ghinion.
- Cand imbraci pentru intaia oara niste haine noi, este bine sa iti pui o dorinta.
- Daca zaresti un paianjen tesandu-si panza inseamna ca in curand vei avea haine noi.Un paianjen asezat pe imbracaminte iti vesteste ca iti vei innoi garderoba sau ca vei primi niste bani.
- Daca te imbraci cu haine noi in prima zi a anului , iti vei schimba garderoba de multe ori in decursul noului an.
- Potrivit unei credinte din Irlanda , un bebelus de sex masculin imbracat in haine de fetita este protejat fata de demonul care rapeste baieteii. O fetita purtand haine de baiat va fi inconjurata de o multime de curtezani inainte de a se marita.
- In Evul Mediu se credea ca hainele noi pot atrage ghinionul asupra unui nou nascut.
- Daca daruieste toate hainele sau leaganul unui bebelus , o tanara mama se poate astepta in curand sa ramana din nou insarcinata.
- In Tailanda , barbatii obisnuiau sa se culce uneori imbracati pentru a o pacali astfel pe o faimoasa femeie –strigoi , care avea meteahna de a pandi barbatii adormiti si a face apoi dragoste cu ei pana cand ajungeau in preajma unor orgasmuri mortale.
- Ca sa intalnesti o vrajitoare in noaptea de Halloween , trebuie sa iti imbraci hainele pe dos si sa mergi de-a-ndaratelea.
- O superstitie raspandita printre romano-catolicii din occident spune ca daca ploua in dimineata nuntii , mirele poate opri ploaia asezand un rozariu pe costumul pregatiti pentru fericitul eveniment.
- Daca iti pui palaria invers pe cap vei avea o zi plina cu necazuri.
- In SUA , o femeie care ii aseza sotului /iubitului ei pe cap palaria ii transmite , de fapt, un mesaj discret ca vrea sa fie sarutata.
- Pantofii asezati pe masa aduc ghinion , putand fi si o premonitie a unei spanzurari.
- Pantofii descaltati stand incrucisati pe podea sau incaltarea gresita a pantofilor aduce ghinion.
- Daca mergi incaltat cu un singur pantof sau papuc nu faci altceva decat sa prevesti moartea unuia din parintii tai.
- Siretul care se dezleaga atunci cand pleci la drum iti anunta ghinion sau esec al intreprinderii spre care ai pornit.
- Atunci cand legi siretul pantofului altei persoane este momentul sa te gandesti la o dorinta pe care ti-o vrei implinita.
- Este nenorocos sa iti scapi o manusa si sa te apleci tu insuti pentru a o recupera ; daca ti-o ridica altcineva , veti fi amandoi norocosi.
- Este un semn de noroc sa iti imbraci hainele pe dos si nu trebuie sa ti le schimbi la loc pentru a nu-ti schimba norocul. In Anglia, se spune ca William de Normandia si-a pus pe dos o camasa inainte de batalia de la Hastings ; atunci cand insotitorii lui i-au spus ca acest lucru poate fi de rau augur , el le-a replicat ca , din contra, era un semn bun , prevestind ca ca isi va schimba in curand rangul din duce in rege.
- Este nenorocos sa te inchei gresit cu un nasture sau sa iti pui, cand te imbraci , mana in maneca gresita sau piciorul in cracul necorespunzator al pantalonului. De asemeni, nu este bine sa iti introduci in haine mai intai mana stanga sau piciorul stang.In antichitatea greaca si romana partea stanga a corpului era considerata norocoasa, cu exceptia cazului in care intrai intr-o casa. Atunci cand treceai pragul unei locuinte trebuia sa o faci cu piciorul drept, in casele bogate existand servitori care aveau sarcina exclusiva de a-i indruma pe vizitatori sa paseasca inauntru numai in acest fel. Incepand cu Evul Mediu, partea stanga a trupului a devenit asociata cu ghinionul.
Un vechi obicei evreiesc consta in incaltarea pantofului drept , fara a-i lega insa sireturile , dupa care urma asezarea ciorapului pe piciorul stang.Ritualul continua prin descaltarea de pantoful drept, punerea ciorapului pe piciorul drept , urmat de incaltarea pantofului stang si apoi a celui drept.
- Este bine sa strecori o moneda in buzunarul drept al unui costum sau articol de imbracaminte nou , pentru ca acea vestimentatie sa iti aduca noroc ori de cate ori o imbraci.
- Pentru a avea parte de noroc tot anul este recomandat sa imbraci haine noi cu ocazia Pastelui.

Superstitii despre lenjeria intima

- Daca sutienul sau chiloteii unei fete ii cad brusc de pe corp inseamna ca cineva care o iubeste se gandeste la ea. Pe de alta parte , daca apare o gaura sau mai multe intr-unul din aceste articole de lenjerie intima , posesoarea lor se poate astepta sa primeasca in curand un cadou neasteptat.
- Atunci cand unei femei i se desface de 3 ori la rand pojartieul , i se prevesteste ca va avea parte de o zi proasta.
- Daca ciorapii unei fete , asezati la uscat , se rasucesc unul in jurul celuilalt , inseamna ca , nu peste multa vreme , o asteapta un eveniment fericit.
- Fetele nemaritate care tanjesc sa ajunga mirese cat mai repede trebuie sa poarte pe picior jartiera unei femei maritate.
- In Wales, Marea Britanie , fetele care isi doreau sa nu le reziste nici un barbat isi asezau valeriana in lenjerie.
- In Anglia , multe fete care nazuiau sa fie fericite in casnicie nu purtau lenjerie pe sub rochia de mireasa. Pe de alta parte, in secolul XIX , orice tanar sot devenea responsabil pentru datoriile facute anterior de catre aleasa sa , dar creditorii il puteau absolvi de orice plata daca vedeau ca mireasa a venit la altar imbracata numai in rochia de mireasa.

Superstitii despre moarte

- Nu este bine sa porti hainele unui mort, pentru ca acestea se vor degrada la fel precum trupul decedatului.
- Purtarea unor haine noi sau , sau a unor pantofi noi , cu ocazia unei inmormantari aduce ghinion.
- Daca o femeie este imbracata in haine negre atunci cand este inmormantata , ea se va transforma intr-un strigoi care va bantui casa familiei ei.
- Inainte de a fi inmormantat , decedatul trebuie sa fie incaltat cu pantofi noi.
- Nu este bine sa speli haine vinerea sau sambata , pentru a nu aduce apa peste mortii de pe cealalta lume.
- In Germania , se crede ca daca hainele unui om mort de curand nu sunt spalate cat mai repede , sufletul lui nu isi va gasi linistea.
- In Italia se spune ca nu este bine sa pui niste pantofi noi pe masa sau pe patul din casa unui recent decedat , ca semn de respect fata de acesta.

Superstitii despre nunta

- Mireasa nu trebuie sa isi imbrace intreaga tinuta de nunta inainte de ceremonia casatoriei.
- Un pantof vechi aruncat dupa mire sau mireasa atunci cand paraseste casa parinteasca este un semn de noroc.
- In timpul casatoriei religioase, acela din miri il calca pe celalalt pe pantof mai intai va ajunge sa fie stapan in casa.
- Daca o fata isi rupe in ziua nuntii rochia de mireasa , superstitia spune ca mariajul va lua sfarsit din cauza mortii unuia din parteneri.
- O mireasa nu are voie sa isi confectioneze sau sa isi coasa propria rochie de nunta .Numarul de cusaturi pe care il face echivaleaza cu numarul de lacrimi pe care le va varsa in timpul casatoriei.
- Pentru ca o mireasa sa fie norocoasa , ultima cusutura a rochiei de nunta trebuie sa fie facuta imediat inainte ca ea sa paseasca spre altar.
- In unele parti din Europa , cel mai auspicios semn pentru o mireasa este sa gaseasca un paianjen cuibarit in rochia ei de casatorie.
- O mireasa care se priveste intr-o oglinda mare in timp ce este imbracata cu rochia de casatorie atrage asupra sa ghinionul.
- Este semn rau ca mirele sa vada rochia de mireasa inainte de nunta.
- Atunci cand o mireasa isi dezbraca hainele de nunta , ea trebuie sa dea unul din ciorapii ei domnisoarei de onoare , care il arunca catre invitati. Persoana peste care cade ciorapul va fi urmatoarea care se va casatori.
- Uneori, mireasa scrie pe talpa unuia din pantofii de nunta numele prietenelor ei necasatorite pentru “a trage bine piciorul”, si acestea sa aiba parte si ele in curand de o nunta.
- Un amorez trebuie sa ii faca cadou iubitei sale o pereche de pantofi doar daca are intentii serioase si doreste sa se casatoreasca cu ea. In caz contrar , un astfel de gest atrage dupa el despartirea.
- In occident , se crede ca este un semn de noroc sa agati un pantof vechi de masina tinerilor proaspat casatoriti.
- Femeia nemaritata care se stropeste pe straie atunci cand spala vasele face ca soarta sa ii aduca un sot betiv.
- In Danemarca , cei doi miri isi schimba hainele intre ei pentru a impiedica diavolul sa ii ademeneasca cu ispite de tot felul.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com .

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :


Menstruatia in superstitii, legende si vraji

Frica de vineri 13 , o fobie psihologica

Ritualurile dragostei | Superstitiile indragostitilor

Friday, September 24, 2010

Podul bunatatii Feng Shui | O poveste cu talc

Intr-o zi fierbinte de vara , un maestru Feng Shui urca pe muntele Chang Nong , un loc respectat si ravnit de toti credinciosii daoisti. Ascensiunea era dificila si soarele necrutator ii storsese aproape toata vlaga , dar maestrul se incapatana sa mearga , in speranta ca va descoperi o fantana care sa ii aline setea coplesitoare. Dupa o vreme , a zarit o femeie in varsta , stand in pragul usii unei casute aflate la marginea orasului spre care se indrepta. Cu limba poticnita din cauza uscaciunii gurii, barbatul i-a cerut sa ii dea o inghititura de apa. Femeia l-a poftit in casa si i-a spus ca va fierbe de indata niste apa , cerandu-i sa aiba putina rabdare pana va lua vasul de pe foc. Maestrul Feng Shui era insa atat de insetat , incat i-a spus femeii : "Voi bea niste apa din ulciorul cu apa rece de langa usa."Acestea fiind spuse , s-a repezit de indata catre ulcior .Vazand ce are de gand sa faca , femeia i-a luat-o inainte si aruncat apa rece in oala care fierbea sub foc. Maestru Feng Shui nu a fost deloc multumit de acest gest , dar si-a spus ca nu este potrivit sa se piarda cu firea .Dupa ce a primit o cana cu apa fiarta , el a suflat rabdator peste ea si a baut-o cu inghitituri rare. Dupa aceea , a inceput sa discute cu gazda lui despre felul de aplicare a artei Feng Shui in viata de zi cu zi , iar batrana femeie , profitand de ocazie , l-a intrebat care loc ar fi putut fi cel mai potrivit pentru a construi o noua casa .Purtandu-i inca ranchiuna femeii , pentru ca ii luase de sub nas ulciorul cu apa , el a sfatuit-o in mod voit sa aleaga un loc care , potrivit principiilor Feng Shui , putea aiba efecte negative asupra oamenilor , schitandu-i in amanunt felul si orientarea in care sa pozitioneze casa.

La cativa dupa aceea , maestru Feng Shui s-a reintors pe muntele Chang Nong si a vazut o casa frumoasa in locul in care o sfatuise pe batrana femeie sa construiasca. Nu avea cum sa stie cine locuia acolo , dar chiar in acel moment aceeasi femeie a iesit din casa .Ea l-a recunoscut imediat pe maestru Feng Shui si l-a invitat cu caldura inauntru. Dupa ce s-a asezat, barbatul a fost potopit de cuvintele de multumire ale femeii :" A fost o binecuvantare sa te intalnesc si sa imi dai niste sfaturi atat de bune despre locul si felul in care sa construiesc noua casa a familiei mele. De cand ne-am mutat in ea, toate lucrurile ne-au mers bine si toti membrii familiei mele sunt fericiti . Viata noastra este implinita si sigura. Am vrut mereu sa te reintalnim si sa iti multumim din inima pentru tot ce ai facut pentru noi. Si iata , ca prin minune , ai aparut din nou la usa mea ." Apoi, batrana femeie a pregatit o mare petrecere in cinstea maestrului si le-a cerut tuturor celor din familie sa ii multumeasca invatatului Feng Shui. Maestrul devenea insa mereu mai posomarat si mai tacut .II parea rau pentru ce facuse in urma cu cativa ani, cand o indusese voit in eroare pe batrana .Femeia a vrut sa ii ia apasarea de pe suflet si i-a spus "Prin partile noastre , obisnuim sa ne cinstim musafirii cu bunatate si sinceritate. Imi aduc aminte bine ca , ultima data cand ne-am intalnit , pusesem la fiert niste apa, dar tu ai vrut sa bei pe neinghitite apa rece dintr-un ulcior .Erai atat de infierbantat si transpirat incat mi-am zis ca daca ai face asa ceva te-ai putea imbolnavi in mod sigur, asa ca am aruncat apa din ulcior peste cea de pe soba. Dupa aceea , ai baut de indelete apa fiarta si fost la adapost de raceala. Atunci nu ti-am zis de ce am procedat in felul acela, dar am facut-o pentru ca nu am vrut sa te simti jignit. " Explicatia femeii l-a facut pe maestrul Feng Shui sa se simta si mai rusinat .Regreta ca rasplatise bunatatea cu ganduri si fapte rautacioase , asa ca i-a marturisit femeii ce facuse el cu adevarat cu ocazia ultimei lor intalniri. Totodata , a remarcat ca principiile Feng Shui nu aduc intotdeuna rezultatele asteptate , din mai multe motive, dar mai ales pentru ca binele este intotdeuna rasplatit cu bine , iar straduintele sunt mereu recunoscute si apreciate de soarta. Apoi maestrul Feng Shui s-a uitat drept in ochii batranei si i-a spus, plin de modestie : "Din aceasta zi, datorita tie, am ales sa imi schimb modul de a gandi si a ma purta, pentru a deveni un om cu adevarat bun si sincer , asa cum esti tu".Cu acea ocazie , maestrul Feng Shui a daruit locuitorilor de pe muntele Chang Nong indeajuns de multi bani pentru ca acestia sa construiasca un punte peste o rapa prapastioasa, punte cunoscuta pana astazi sub numele de "Podul omului bun" ".


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Dragoste oarba | O poveste cu talc

Fereastra catre lume | O poveste cu talc

Lucrurile nu sunt intotdeuna asa cum par | O poveste cu talc

Thursday, September 23, 2010

Sun in the sky

Joburi pe vase de croaziera ? Okey! Suna mishto! Cine mai doreste, cine mai pofteste? Decat la crabi in frig si gheata, mai bine la cruising cu buricul la soare. Cea mai mare comunitate de crew memberi din Romania, presupun ca vrei sa faci parte. Daca tot vrea lumea sa emigreze si tara ii ca cizma avem jobul potrivit.

Barcagii.com

Horoscop lunar octombrie 2010 - Zodia Sagetatorului

In luna octombrie, Sagetatorul isi doreste sa reinnoade comunicarea cu cei din jur , dar tendinta catre meditatie si analiza a sinelui si lumii , din perspectiva evolutiei sale , il indeparteaza de existenta cotidiana.


Mintea iti devine alerta si inventiva , iar sufletul iti este napadit de impulsul de a-ti impartasi gandurile incepand cu 3 octombrie , sub efectul tranzitului lui Mercur in Balanta si a unsprezecea ta casa (casa prieteniei si sperantei). Oamenii vor fi , oricum , atrasi intr-o mai mare masura de vorbele sau de sfaturile tale. Asta nu inseamna ca discutiile in care vei fi partas nu vor aluneca vrand - nevrand in barfa sau frivolitate, dar felul in care abordezi chiar si cel mai marunt subiect ii da o nota de originalitate sau noutate. Mintea ti se poate transforma intr-un viespar al sperantelor uneori contradictorii despre fericire si idealuri indepartate.

Luna noua aparuta pe 7 octombrie in semnul Balantei iti focalizeaza eforturile catre realizarea a noi contacte si relatii atat pe plan social cat si profesional. Este vremea sa iti convertesti nelinistea interioara in creearea unei mai largi retele de oameni influenti sau folositori. Nevoia de siguranta ti se insoteste cu aceea de a-ti contura cat mai clar pozitia intr-un grup sau o colectivitate.

Intreaga fiinta iti este cutremurata de un dor nedefinit, de o dorinta arzatoare de a te intregi sau implini , odata cu 8 octombrie , datorita tranzitului retrograd al planetei Venus in Scorpion si a douasprezecea ta casa (casa experientei si comunicarii cu subconstientul).Vremurile cetoase prin care ratacesti acum nu iti recomanda sa iei decizii de anvergura , dar ar putea fi de bun augur sa te avanti catre taramuri virgine sau necunoscute , astfel incat sa arzi puntile catre aspecte malefice , bine inradacinate in suflet. O cufundare in apele afunzi ale trecutului poate avea darul de a-ti limpezi ce sau cine iti este de folos in evolutia ta.

Revizuirea si analizarea trecutului in scopul descoperirii unor raspunsuri la intrebari din prezent este o predispozitie inspirata si de parcursul inceput de Mercur pe 20 octombrie pe taramurile Scorpionului. Iti sunt favorizate interludiile de meditatie sau contemplare , iar inspiratia creatoare ti se poate dezagazui in mod fertil , mai ales daca esti implicat in activitati artistice.

Incepand cu ziua de 23 octombrie , Soarele tranziteaza vreme de cateva saptamani sectorul Scorpionului , marcand o perioada de retragere din lumea dezlantuita si regenerare mentala sau spirituala. Ai din nou pornirea de a trece in revista si a cantari care din relatiile tale iti taie aripile catre nou si evolutie. Energii contrare se razboiesc pe campul de batalie al fiintei tale interioare , asa ca nu este bine sa te concentrezi catre proaspete proiecte.

Tensiunea si istovitoarea ta metahna din aceasta luna de a taia firul in patru pare sa se risipeasca cumva datorita Lunii pline rasarite sub semnul Berbecului pe data de 23 octombrie . Nevoia de a te delecta in placere nu mai cunoaste margini, astfel incat timpul ar putea sa iti puna oprelisti mai mult decat suparatoare. Ai senzatia ca esti complet si in acord cu lumea , iar creativitatea iti zburda in toate imprejurarile.

In ziua de 28 octombrie , Marte isi porneste tranzitul in Sagetator , aducandu-te cu picioarele pe pamant si dandu-ti sansa de a te afirma cu o mai mare indrazneala decat pana acum. Esti patruns de nazuinta de a lasa o dovada insemnata a trecerii tale prin aceasta lume , iar configuratia astrologica iti sprijina straduintele.


Horoscopul dragostei Sagetatorului in octombrie 2010


Energia care te strabate , gratie tranzitului Soarelui in a douasprezecea ta casa , te poate conduce catre o stare de nostalgie , legata de mai vechi iubiri sau un sentiment de dragoste neimpartasit. Sagetatorii ancorati intr-o relatie de iubire pe termen lung pot cunoaste o apropiere profunda fata de partener si o reimprospatare a afectiunii lor.

Luna plina ivita in cincea ta casa (casa creativitatii si dragostei) pe 23 octombrie te incarca cu nevoia coplesitoare de a-ti deschide larg inima catre persoana iubita , iar relatiile de dragoste pot fi aurolate de o senzatie de imaterialitate care trece dincolo de iubirea platonica si tinde spre zeificarea celui indragit / celei indragite
.

Indrazneala inspirata de parcursul lui Marte in intaia ta casa iti poate fi un aliat de nadejde in cucerirea persoanei la gratiile careia aspiri de ceva vreme. Nativii din Sagittarius aflati deja intr-o relatie de cuplu isi pot deconspira secrete vechi care , in loc sa le indeparteze partenerii , au potentialul de a-i cotropi cu o si mai mare afectiune.


Horoscopul carierei si banilor Sagetatorului in octombrie 2010


Desi cele doua tranzite ale lui Mercur ar vrea sa te deschida intr-o mai mare masura catre cei din jur , aplecarea ta catre introspectie si cercetare a motivatiilor interioare si exterioare te aseza intr-o rutina a vietii profesionale , strafulgerata de cateva idei inspirate sau necesitatea de a te alia cu persoane influente.

Luna plina din a V-a ta casa iti inlesneste o abordare creativa a proiectelor si sarcinilor de la serviciu, lucru de natura a atrage atentia colegilor si sefilor asupra ta.

Energia martiana insuflata din 28 octombrie iti permite sa iti duci mai departe aspiratiile si planurile , cu atat mai mult cu cat ai pornirea de a fi mult mai intreprinzator. Circumstantele iti sunt favorabile , iar motivarea puternica iti poate trezi iritarea atunci cand o persoana sau o situatie iti sta in cale.


Horoscopul sanatatii Sagetatorului in octombrie 2010


Perioada de mari rascoliri intelectuale din aceasta luna te poate aduce cu usurinta in preajma stresului sau depresiei. Spre sfarsitul lui octombrie , Marte iti reincarca la maximum bateriile vitalitatii fizice si psihice .

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna octombrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna octombrie 2010 - Toate zodiile


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Sagetator 2011 – Previziuni generale

Zodia Sagetatorului si Dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Sagetatorului

Zodia Sagetatorului.Caracteristici, compatibilitate, zile si numere norocoase

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile

Wednesday, September 22, 2010

Horoscop lunar octombrie 2010 - Zodia Scorpionului

In prima parte a lunii octombrie , Scorpionul se retrage in vizuina interioritatii si se hraneste cu radacinile trecutului , dornic de a se reinventa si relansa in lume. Dupa 20 octombrie, energia-i acumulata in hibernare se dezlantuie in nazuinta de a cuceri laurii vietii si trofeele dragostei.

Gandurile ti se indreapta catre problemele personale si evenimente trecute incepand cu 3 octombrie , sub influenta tranzitului lui Mercur in Balanta si a douasprezecea ta casa (casa experientei si inconstientului pe cale de a se releva) . Ti se anunta o perioada de incuiere in sine si ariditate a exprimarii personale , favorabila meditatiei, contemplatiei , cercetarii , in decursul careia ar trebui sa eviti concentrarea pe chestiuni minore . Explorarea trecutului poate fi cu atat mai pozitiva cu cat te poti debarasa astfel de niste vini si poveri mai mult sau mai putin imaginare. Creativitatea poate cunoaste o mare inflorire mai ales pentru cei capabili sa-si preschimbe emotiile si sentimentele in arta. Ti se recomanda mai multa discretie decat de obicei , pentru ca esti tentat sa incredintezi lucruri prea intime unor persoane nedemne de increderea ta.

Luna noua poposeste pe 7 octombrie in acelasi semn zodiacal si aceeasi casa ca si Mercur , reimprospatandu-ti potenta spirituala si fizica , si prevestind un interval dedicat impartasirii cu cei din jur sau a unei retrageri deghizate din lumea sociala.

Intrebari fundamentale despre ceea ce iti doresti cu adevarat de la viata si felul in care apari in ochii oamenilor par a te incerca odata cu debutul tranzitului retrograd al lui Venus , pe 8 octombrie , in Scorpion si intaia ta casa. Cu putin efort , iti poti constientiza scaderile sau trasaturile care nu te sprijina in lume , fiind gata sa te transformi si sa iti oferi un nou look, prin intermediul caruia sa iti poti trai din plin viata .La urma urmei, infatisarea exterioara este o carte de vizita care te recomanda la prima vedere oamenilor din jurul tau.

In ziua de 20 octombrie , Mercur se instaleaza in sectorul semnului tau zodiacal , eveniment astral capabil sa te lanseze din nou in valtoarea lumii inconjuratoare .Esti inclinat sa abordezi lucruri pe care le-ai tinut ascunse pana acum in suflet , iar acest fapt poate trezi simpatie si atractie gratie fiorului intelectual si a expresivitatii care te guverneaza in aceasta perioada. Ca si cum ai vrea sa te revansezi pentru intervalul de solitudine prin care ai trecut pana acum , esti nerabdator sa te dedici din toata inima relatiilor cu rudele , prietenii , colegii sau cunoscutii. Este cea mai potrivita vreme pentru a-ti comunica nevoile si interesele.

Pe 22 octombrie , cuadratul dintre Marte si Venus te pune la incercare prin crearea unei stari de diluare a concentrarii , in cadrul careia pot sa-si faca cu usurinta aparitia demonii neincrederii si temerii de confruntari directe. Din fericire, imaginatia , ridicata la cote foarte inalte, este de partea ta , deschizandu-ti larg portile instinctelor.Un al saptea simt te poate calauzi acum pe cararile intortocheate ale vietii , stimulandu-ti apetitul pentru intriga si mister.

Un varf al ciclului tau solar si o vreme a largirii influentei si atractivitatii tale in lume sunt vestite de tranzitul Soarelui in Scorpion , inceput pe 23 octombrie. Aceasta renastere a sinelui tau se caracterizeaza prin spontaneitate , incredere si energizare . Tocmai de aceea , octombrie pare a fi o luna mai mult decat potrivita pentru a incerca ceva nou sau a aduce o schimbare benefica in viata ta. Soarta iti zambeste mai larg decat odinioara si oportunitatile pot sari in calea ta cu gramada , asemeni iepurilor iviti din senin in fata pustii unui norocos vanator.

Majora influenta solara te poate ajuta sa treci mai usor peste reverberatiile transmise de Luna plina , strecurata in aceeasi zi de 23 octombrie in Berbec. Oricum , Selena are capacitatea de a-ti strecura in suflet o farama de indoiala si a te face sa gusti din cafeaua amara a unor nemultumiri fata de sine . Pana la urma , aceasta influenta poate fi un picior in posterior capabil sa te propulseze cu cativa pasi mai in fata !

Originalitatea si pasiunea de trai te invadeaza in ziua de 24 octombrie, gratie trigonului dintre Uranus si Scorpion. Ai o maniera de a te exprima pe scena vietii care atrage privirile celorlalti, iar vulcanul creativitatii , aflat la un pas de a exploda , iti sprijina fervoarea de a-ti urma proiectele si planurile marete. Umbra nerabdarii de a face totul imediat si a culege pe data laurii succesului se poate lasa insa , nefasta , asupra ta .

Tranzitul lui Marte in Sagetator , demarat pe 28 octombrie , iti mentine la un nivel ridicat starea energetica , pe care o convertesti intr-o mai mare masura catre obiectivele practice si financiare.


Horoscopul dragostei Scorpionului in octombrie 2010


Razele Lunii noi din 7 octombrie se revarsa peste a douasprezecea ta casa si iti patrund pana in suflet , provocand nostalgii si cautarea unui suflet pereche , apt de a iti adanci pacea emotionala.

Tranzitul lui Mercur , initiat pe 20 octombrie , in prima ta casa ( casa vietii personale si a aspectului exterior) , iti redeschide si improaspateaza comunicarea cu partenerul de cuplu .Esti pregatit acum sa discuti cu toate cartile pe masa si sa te deschizi intru totul.Scorpionii singuri pot profita de incandescenta implicarii in mijlocul oamenilor pentru a cuceri o persoana deosebita , mai ales ca vraja cuvintelor lor ii poate face sa treaca usor peste barierele stingherelii si conformismului.

Neptun in cuadrat cu Marte te poarta , incepand cu 22 octombrie , intr-o lume contradictorie , in care intimidarea fata de potentialii parteneri de cuplu se impleteste cu o senzualitate aproape exacerbata si o foame nesecata de experiment sexual. De fapt, fantezia nu iti lasa nici o clipa de liniste, iar daca ajungi sa te delectezi cu o noua aventura senzuala , simturile ajung repede la plictis si te indeamna sa explorezi o si mai noua si nemaitraita experienta erotica. Daca reusesti , in cele din urma, sa te conectezi cu autenticul tau eu , poti descoperi ca senzatiile excitante ale amorului nu sunt decat senzatii , care nu te pot singure implini in dragoste.

Impulsivitatea predomina in viata ta amoroasa , odata cu trigonul dintre Marte si Uranus, anuntat de ziua de 24 octombrie. Neastamparul si nerabdarea legate de o relatie de iubire care intarzie sa se implineasca te pot marca marca , cu atat mai mult cu cat ai credinta ca poti impleti viata de cuplu cu tabieturile si libertatea ta de miscare obisnuite. Apetitul sexual nu iti da pace deloc, si iti doresti un partener care sa iti intalneasca pasiunea si sa o converteasca intr-un fel usor pervers. In acest interval , casatoria iti pare o incorsetare nefireasca a sinelui si esti mai curand dornic sa te lansezi intr-o aventura neconventionala.


Horoscopul carierei si banilor Scorpionului in octombrie 2010


Daca pana pe 20 octombrie te-ai retras cumva din colectivitatea de la serviciu si ti-ai vazut de treburi fara a te face remarcat , parcursul lui Mercur in intaia ta casa te redeschide colegialitatii si spiritului de intr-ajutorare. Mierea ascunsa in spatele vorbelor iti poate aduce noi contacte , folositoare in viitor. Inocenta afisata in acest interval ii apropie pe colegi de tine , determinandu-i sa iti caute cu staruinta compania pentru a se bucura de o discutie agreabila sau a-ti cere un sfat.

Din 23 octombrie, Soarele straluceste deasupra celei dintai tale case si te inarmeaza cu prezenta de spirit si indrazneala in tot ce intreprinzi. Simtul practic care te stapaneste te face sa sesizi intr-o clipita sansele destinului , pe care nu ai de gand sa lasi sa iti scape din maini si de aceasta data. Cu toate acestea, simtul individualismului ce iti curge acum prin toate venele nu te recomanda unor actiuni colective sau de colaborare. Luminile reflectoarelor sunt atintite asupra ta si abilitatea de lider iti poate iesi nestingherita la iveala.

Pe aceeasi data de 23 octombrie, Luna plina rasarita in sectorul muncii te desprinde putin de pornirile individualiste si iti sugereaza sa dai o mai mare atentie mediului de munca , mai ales prin reinchegarea unor relatii de reciprocitate cu colaboratorii.

Fosnetul bancnotelor devine o muzica magica in urechile tale din 28 octombrie , datorita parcursului lui Marte in a doua ta casa (casa resurselor si finantelor). Energia precumpaneste pe calea unor noi proiecte de a-ti umple buzunarele sau de inmultire a banutilor deja existenti in cont. In aceasta perioada ai pornirea de a iti identifica fiinta cu ceea ce posezi .In acelasi timp, poti fi strabatut de o dorinta colesitoare de a a-ti arunca banii pe lucruri de pret mai mult sau mai putin folositoare, astfel incat ar fi bine sa eviti folosirea cartii de credit (daca ai asa ceva).


Horoscopul sanatatii Scorpionului in octombrie 2010


Daca starea de moleseala si pornirea catre sedentarism din prima parte a lunii au reusit sa isi puna cumva amprenta asupra ta , Luna plina din a sasea ta casa (casa sanatatii si muncii) iti favorizeaza incepand cu 23 octombrie lansarea unor planuri de dieta si exercitiu fizic pe care le rumegi in minte de ceva vreme in minte.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna octombrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna octombrie 2010 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Scorpion 2011 – Previziuni generale

Zodia Scorpionului si Dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Scorpionului

Zodia Scorpionului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile