Sunday, October 31, 2010

Horoscopul Dianei : Noiembrie 2010 - Toate zodiile

Previziuni astrologice bazate pe interpretarea evenimentelor astrale din luna noiembrie 2010. Horoscop general, horoscopul dragostei , al carierei & banilor si al sanatatii.


Zodia Berbecului
21 martie - 20 aprilie



Zodia Taurului
21 aprilie - 21 mai



Zodia Gemenilor
22 mai - 21 iunie



Zodia Racului
22 iunie - 21 iulie



Zodia Leului
22 iulie - 22 august




Zodia Fecioarei
23 august - 22 septembrie



Zodia Balantei
23 septembrie - 22 octombrie



Zodia Scorpionului
23 octombrie - 21 noiembrie



Zodia Sagetatorlui
22 noiembrie - 21 decembrie




Zodia Capricornului
22 decembrie - 19 ianuarie




Zodia Varsatorului
20 ianuarie - 18 februarie



Zodia Pestilor
19 februarie - 20 martie

Horoscop lunar noiembrie 2010 – Zodia Pestilor

In luna noiembrie , Pestii nu pot scapa de o obsesiva lehamite fata de plictisul cotidianului , dar inventivitatea si ascutimea mintii , precum si alte conjuncturi favorabile le ofera mari realizari , mai ales in plan profesional si social.

Intre 4 noiembrie si 6 noiembrie , trigonul lui Mercur cu Uranus si Jupiter iti imprima o efervescenta intelectuala de zile mari , starnindu-ti inventivitatea si inspiratia, dar si pofta de a invata lucruri noi.Este o perioada mai mult decat propice pentru studenti, elevi si cei aplecati asupra studiului , in care testele si examenele se anunta a se finaliza cu succes.

Odata cu 6 noiembrie, Luna noua ivita in Scorpion si a noua ta casa (casa prieteniei si sperantei) iti transmite neastampar si lipsa de apetit pentru cotidian , dar si nevoia de a-ti deschide perspectivele despre viata catre un tel spiritual sau filozofic .Este timpul sa faci un efort de initiere a noi proiecte sau activitati , prin care sa iti maresti orizontul de asteptari , sa iti alimentezi spiritul de aventura si sa dai cale libera imaginatiei.

Neptun isi face aparitia din 7 noiembrie in Varsator si a douasprezecea ta casa , o amplasare favorabila pentru aceasta planeta misterioasa si greu de definit.Intr-o astfel de ocazie , singuratatea isi poate demonstra atractivitatea si farmecul , visarea din somn sau in stare de veghe deschizand portile catre un univers luxuriant si plin de fagaduinte. Este posibil sa devii pasionat de alfabete secrete , simboluri , semne si oracole cu profunde semnificatii.

O senzatie indefinita de pierdere sau uitare a unui lucru important pentru tine te poate marca din 7 noiembrie sub presiunea aspectului retrograd al planetei Venus in Balanta si a opta ta casa (casa transformarii si sexualitatii).Poate ca sosit vremea sa iti intorci privirea catre trecut si sa extragi de acolo comori ingropate de noi si mai superficiale evenimente …

Incepand cu 18 noiembrie, Jupiter incepe sa traverseze teritoriile Balantei , pogorand asupra ta darurile optimismului si increderii in tine.Atitudinea ta devine mult mai expansiva , entuziasta sau chiar exuberanta , iar generozitatea nu te ocoleste deloc.Insufletit de credinta ca universul este de partea ta , iti indrepti privirea numai catre viitor .Este un interval foarte potrivit pentru autoperfectionare , iar dorinta de a-i impresiona pe cei din jur nu intarzie sa dea roade.Aproape toate straduintele par a se transforma in impliniri , iar lucrul asta poate sa iti dea un aer de superioritate sau o aura de grandomanie.

Dupa atata zburdat prin reusite si succese , Luna plina rasarita in Taur si a treia ta casa (casa comunicarii si influentelor de mediu) te aduce , din 21 noiembrie , mai aproape de cotidian decat ti-ai dori.Atat la munca cat si acasa nu iti gasesti nici o clipa de ragaz , sarcinile marunte, obligatiile si responsabilitatile hartuindu-te fara incetare.Este posibil sa devii foarte nerabdator in asteptarea sosirii unui document sau act important sau sa pleci intr-o mica calatorie .

Mai mult decat in orice alta perioada a anului , cea a tranzitului Soarelui in Sagetator, inceputa pe 22 noiembrie , iti focalizeaza atentia asupra pozitiei tale in societate si a reputatiei te care te bucuri.Activitatea profesionala pare a-ti acapara incet dar sigur din ce in ce mai mult timp.

Cuadratul dintre Mercur si Jupiter , din 25 noiembrie , te insufleteste cu dorinta de a-ti impartasi ideile si proiectele cu cat mai multi oameni , dar gandirea si concentrarea par sa sa confrunte cu cateva sincope.Ai tendinta de a oscila in prea mare masura intre logica si fantezie, iar lucrul asta poate sa ii aiureasca pe cei din jur.

Un alt cuadrat, cel dintre Mercur si Uranus, aparut in ziua de 27 noiembrie , iti continua cumva tendinta anterioara. Strafulgerarile intuitive par a alterna cu mari intervaluri caracterizate prin lipsa de concentrare .Mintea iti este confuza , iar iritabilitatea te poate impinge catre replici sarcastice si egocentrism.Sarcinile cotidiene raman adesea suspendate, nefinalizate .Nu este momentul sa iei decizii importante in nici un domeniu al vietii tale.

Incepand cu 29 noiembrie si pe parcursul lunii decembrie , parcursul planetei Venus in Scorpion te tine deoparte fata de rutina cotidianului .Singura sursa de placere pare a fi orientarea catre lucuri neobisnuite, apte de a-ti zgudui impietrirea in monotonie.

Impulsivitatea, indrazneala si dorintele nepotolite sunt tendintele principale imprimate pe 29 noiembrie, in urma cuadratului dintre Marte si Jupiter.Te stradui din greu sa dovedesti , atat celorlalti cat si tie , ca esti bun in tot ce faci.In acelasi timp, pari a tanji dupa o libertate si niste experiente inedite inrudite cu imposibilul.Atentie la predispozitia de a te lauda , a te impauna sau de a-ti asuma merite false !

Din 30 noiembrie si in luna decembrie , Mercur porneste intr-o calatorie prin Capricorn si a unsprezecea ta casa si iti revarsa in minte o sumedenie de idei originale si inventive .Creierul iti lucreaza la capacitatea maxima , iar dorinta de a-ti impartasi gandurile cu cei din jur poate deveni irezistibila.Este probabil sa acorzi mult timp unor proiecte de cursa lunga , apte de a-ti asigura prosperitatea si fericirea.


Horoscopul dragostei Pestilor in noiembrie 2010


O conexiune profunda si intima cu partenerul tau de cuplu poate sa te revitalizeze sau chiar sa iti vindece rani ascunse gratie turnurii directe in care intra din 18 noiembrie planeta Venus in parcursul ei prin Balanta si a opta casa (casa sexualitatii si transformarii).Mai mult ca niciodata esti gata sa treci peste orice diferente de opinii si sa faci orice sacrificii pentru ca iubirea ta sa ramana intreaga si promitatoare.

Din 29 noiembrie , Venus isi aduce aminte din nou de existenta ta si , in decursul calatoriei ei prin a noua ta casa (casa filozofiei si explorarii) , iti trezeste brusc interesul sentimental sau erotic fata de o persoana de mult cunoascuta, pe care , nu se stie de ce , nu ai luat-o in seama pana acum.De asemeni, nu este exclus sa incepi o poveste de dragoste cu cineva din alt context cultural , dintr-un alt loc , intalnita eventual in timpul unei calatorii.


Horoscopul carierei si banilor Pestilor in noiembrie 2010


Din 8 noiembrie, Mercur isi incepe tranzitul prin Sagetator si a zecea ta casa (casa dezvoltarii exterioare si carierei) , prilej cu care mintea ti se focalizeaza asupra sferei profesionale si a afacerilor, iar serviciul iti necesita un mai mare schimb de comunicatii.In acest interval ai pornirea de a vorbi cu mai multa autoritate si de a iti masura mai prudent vorbele.Ideile tale pot ajunge intr-o dezbatere publica, dar , pana una alta , sunt luate in considerare de catre superiori.Este o vreme excelenta pentru dezvoltarea carierei si trasarea unor planuri de perspectiva.Un aspect negativ al acestei configuratii astrale poate apare prin mici barfe sau discutii despre reputatia sau responsabilitatile tale.

Intre 18 si 28 noiembrie, tranzitul direct al lui Venus prin a opta ta casa iti netezeste calea catre o reusita financiara .Totodata, un castig banesc se poate ivi si prin intermediul partenerului tau.

Parcursul Soarelui in a zecea ta casa te face , din 22 noiembrie, sa te concentrezi asupra competentei si realizarilor tale profesionale.Oricum, se pare ca aceasta preocupare crescanda trebuia sa apara intr-un fel sau altul , intrucat poate fi vorba despre un proiect sau o lucrare de o foarte mare importanta.Viziunea ta este de un pragmatism aproape feroce , iar sefii nu te scapa nici o clipa din ochi. Cu atat mai mult cu cat ti-o doresti din suflet, recunoasterea meritelor tale nu va intarzia sa apara.

Din 29 noiembrie, prezenta planetei Venus in a noua ta casa iti aduce bune auspicii pentru o promovare sau in munca de relatii publice.


Horoscopul sanatatii Pestilor in noiembrie 2010


Starea de sanatatea nu pare a-ti afectata de nici un aspect astral din aceasta perioada. Atentie, totusi, la predispozxitia de a te supraalimenta si a te lasa prada sedentarismului !

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna noiembrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna noiembrie 2010 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Pesti 2011 – Previziuni generale

Zodia Pestilor si dragostea

Zodia Pestilor - Caracteristici , compatibilitate , zile si numere norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Pestilor

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile

Derbedeii blogosferei | O intamplare pe fain Polimedia

Atunci cand navighez pe internet ma simt ca si cum as rataci de una singura prin oras.O aventura plina de surprize, placute si mai putin placute…Pasii ma pot purta pe bulevarde largi , dandu-mi prilejul sa admir boierii de curte veche asezati comod in trasuri , jucandu-se distrat cu monoclul marelui lor PR , sau sa ma holbez la limuzinele luxoase ale proaspetilor inavutiti in trafic , plini de talente dar si de fite .Daca se insereaza si nimeresc pe o alee intunecata , risc sa imi sara la gat vreo potaie cu pretentii de originalitate sau vreun tigan excitat de un viol hack-uit la repezeala…

La fel ca pe strada , se intampla sa nimeresti peste scene oribile , cand ai la indemana doua optiuni clare : fie treci mai departe , facandu-te ca nu ai observat nimic ( lasand remuscarea sa iti roada sufletul o vreme ) , fie iei atitudine asumandu-ti , desigur, riscurile de rigoare. Ei bine, de asa ceva am avut parte aseara , in timp ce treceam in revista noutatile blogosferei de pe site-ul Polimedia.Cu aceasta ocazie , am dat peste un articolas nitel revoltat fata de mass media romaneasca , care se incheia cu o remarca grosolana la adresa invatatoarei Cristiana Anghel , un simbol al atitudinii romanilor fata de situatia economica din tara. M-am simtit la fel ca atunci cand vezi o gasca de batausi legandu-se de un copil nevinovat.Puteam sa ma fac ca nu vad , dar situatia imi parea strigatoare la cer , insuportabila …Iata cuvintele care mi-au provocat indignarea :

“Ei bine, doamnei care face ”greva foamei” de cred ca mai bine de 70 de zile ( E mai ceva decat Iisus in desert ), ii este dor de.. OCTAVIAN PALER. Si eu care credeam ca va e dor de familie, de casa, de o masa calda.. “

Cum spuneam , nu am rezistat sa raman in banca mea , asa ca lansat urmatorul comment :

“Ma gandeam ca nu are rost sa mai comentez atitudinea dumitale.Nu ma intereseaza convingerile politice care te inflacareaza (desi cred ca se pot deduce fara mare efort) , dar femeia asta este ceva mai mult decat un fachir care isi face numarul permitandu-si sa se gandeasca la masa calda de acasa sau mai stiu eu la ce nazbatii.Ea este deja un simbol al unei cauze (drepte) , e respectata de multi si daca nu poti sa o stimezi , ar trebui sa ai macar un pic de decenta fata de sacrificiul ei.Nu , nu este Isus in desert, dar il poate intrupa, si ii urmeaza (la o scara mai mica , desigur) exemplul si spiritul de sacrificiu. Da , ii este dor de Paler , pentru ca cu greu mai gasesti in tara asta un om de mare tinuta morala precum a fost el.Ii este dor de mesajul scrierilor lui , de spiritualitatea lui. “

Ce se intampla cand interpelezi un golan care se leaga de o fetisoara neajutorata ? La ce poti sa te astepti atunci cand ii atragi atentia unui nesimtit care se baseste in imediata ta apropiere ? Nu faci, desigur, decat sa aduci asupra ta iritarea celui care se crede indreptatit sa isi faca propria lui lege .Asadar , nu am fost deloc surprinsa de replica “autorului” jignit in hamorul propriu :

“Vezi ca se scrie Iisus , nu cum ai scris tu. Asta e 1.
Nu cred in greva foamei cu mancare in perfuzii. Asta e 2
Vezi ca in Irlanda, cand 10 oameni au facut greva foamei pe bune, in a 34-a zi, au inceput sa moara pe bune. Asta e a 4-a
Vezi ca nu mai e in greva foamei, se pare ca cineva din opozitie i-a promis un post bun, in Parlament. Desigur, ai sa spui ca ''lupta ei va continua de acolo''. Nu. Va face matu gros, ca ceilalti. Asta e 5.
Si 6. Vezi ca pe blogu pe care ai incercat sa postezi, i-am injurat pe Basescu si boc in acelasi stil golanesc cu care i-am injurat pe Antonescu si Geoana. Iar daca vrei sa afli convingerile mele politice, da un search la Mahmoud Ahmadinejad. E vorba de oameni care au coloana vertebrala si nu sug... banana. Asta e 6. “

Mania “proletara” dadea sa rabufneasca, asa ca omul nu s-a putut opri sa faca inca o precizare “

“P.S. Pune-ti dracu mana si cititi Biblia inainte sa vorbiti de religie... Expertilor.
Si nu in ultimul rand .. Cine te-a bagat in seama ? Daca iti dau atentie, pariez ca n-o sa-ti placa.. “

Orgoliul ranit al derbedeilor nu poate fi oblojit cum se cuvine, dupa cum probabil stiti , daca nu profereaza o amenintare cat de mica … Daca ai incalcat teritoriul lor, trebuie sa te puna la respect , sa se asigure ca nu vei mai face greseala de a interveni in lumea lor obscura si , totodata, trebuie sa isi aduca aminte lor insisi ca sunt “mari si tari” .Cu toate acestea , meteahna mea de a nu ma lasa calcata in picioare, din cauza careia am mai avut de suferit , nu mi-a dat pace , si, pentru a-i demonstra ca nu ma las intimidata , am replicat :

“Daca am scris comentariul asta nu inseamna ca te-am bagat in seama.M-am bagat pe mine in seama.Daca nu-l scriam , imi pierdeam respectul fata de mine. “

Dracusorul din mine nu s-a multumit cu atat , mai ales ca abia atunci observasem gafa lingvistica a oponentului , si am adaugat :

“Apropo tovarasu' coldfire , gramatica nu este punctul tau cel mai tare.Se scrie PUNETI si nu PUNE-Ti (stii tu : eu pun , tu pui, el pune, noi punem, voi puneti, ei pun) ...”

Ei, asta cred ca a fost cireasa de pe tort.Musiul a dat in clocot si, cuprins de o navalnica inspiratie creatoare , a dat nastere in chinuri unei capodopere intitulate “Eu nu sunt mata , sa-mi cenzurez in fata ta limbajul”.Apoi , si-a postat articolul , plin de mandrie , pe Polimedia , asa ca sa vada si altii (mai ales eu) cat de fortos este si sa demonstreze lumii intregi ca nu isi tine muschii in batista . Frazele lui infierbantate n-au avut cum sa nu calce din nou gramatica in picioare ! Am sa-i fac onoarea sa-i citez o parte din revolutionarul articol ( a trebuit sa cenzurez cate ceva) :

“In plus, vin acasa, deschid calculatorul si imi zic : Hai sa ma refugiez in blogul asta.. ceva muzica la casti.. poate un film bun de la Stefan, poate un serial.. cine stie. Cand.. vad pe cineva care imi trimite un mesaj, la articolul legat de ”femeia care face greva foamei mai ceva ca Iisus” . Si imi spune tipa ( banuiesc ca e tipa ) ca am convingeri PDL-iste, si ca habar n-am eu ce inseamna ala IDEAL .
Si aici am sa apelez la limbajul pe care il foloseste Gabi, asa fara
perdea : Auzi ? Nu vrei sa imi sugi p__a, si tu si PDL-ul ? Da prima dataTU ! Sa vezi cine si ce convingeri politice am, insa sa o faci pana te faci portocalie.
Va’n gura de idealisti care face-ti greva foamei cu un laptop in brate si cu mancare prin perfuzii.. Si nu idiotilor, Mahatma Gandhi NU a facut greva foamei. Retarzi inculti care pozati in ”ultima reduta de idealism din RRomania”
P.S. Da, acest post nu ar fi existat DACA unii nu ar fi crezut ca trebuie se exprime peste tot pe unde le permite tastatura. “

Probabil ca la vederea acestui articolas al meu vor continua tot felul de porcarele bine garnisite ale “blogger”-ului cu pricina. Credeam ca nu am gresit , dar o farama de indoiala a inceput sa imi dea tarcoale.Am procedat bine , sau mai curand stateam in banca mea ? Poate ma ajutati voi sa imi raspund la aceasta intrebare …

P.S. Articolul "Eu nu sunt mata , sa-mi cenzurez in fata ta limbajul” a primit deja vreo 6 -7 voturi din partea membrilor de pe fain Polimedia , asadar revolutionarul nostru atrage simpatie si aderenti.Cum o sa ma descurc daca isi face o gasca ?

Saturday, October 30, 2010

Horoscop lunar noiembrie 2010 – Zodia Varsatorului

In luna noiembrie , Varsatorul are doua optiuni : fie se lasa in voia jocurilor imaginatiei neptuniene , traind mai din plin si dand inspiratiei sansa de a se materializa, fie se concentreaza asupra vietii practice, profitand de conjunctura foarte favorabila datorata lui Jupiter.

Cuadratul dintre Mercur si Neptun din 5 noiembrie iti anunta un scurt interval in care comunicarea verbala ti se va poticni sau va deveni usor ezitanta .Pauzele involuntare in conversatie pot fi efectul lipsei de concentrare , a starii de usoara visare pe care ti-o imprima Neptun.De fapt , imaginatia are capacitatea de a-ti deveni efervescenta si, desi in acest fel poti observa lucruri care nu sunt la indemana oricui , hotarul dintre realitate si fantezie poate sa se estompeze intr-o oarecare masura.

O sporita atentie fata de statutul tau in societate si telurile legate de evolutia ta pare a apare din 6 noiembrie , sub reverberatiile Lunii noi din Scorpion .

O proaspata energie iti sensibilizeaza mintea, trupul si sufletul gratie tranzitului inceput de Neptun pe 7 noiembrie in Varsator si prima ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior).Rezonezi mult mai usor la evenimentele din spatiul tau inconjurator si tinzi sa absorbi starea de spirit a celor din jur, fapt ce iti poate schimba dispozitia de la un minut la altul.Ai pornirea de a fi mult mai idealist, visator si sensibil.Unii dintre Varsatori vor suporta cu greu monotonia vietii cotidiene, altii isi vor pierde, intr-o oarecare masura , increderea in ei sau se vor simti atrasi de o anumita orientare spirituala.

Aspectul retrograd al lui Venus in Balanta si a noua ta casa (casa explorarii si filozofiei) te sastiseste cumva , intre 7 noiembrie si 17 noiembrie , de marile idealuri si obiective.Parca ai vrea doar sa ciugulesti ici-colo din credintele care te obsedau altadata , fara a te avanta in nimic de amploare. Poti descoperi ca unele lucruri la care tineai iti impiedica evolutia , asa ca ai nevoie de o perioada de respiro , in decursul careia sa iti pregatesti munitia pentru viitoare batalii.

Viata iti este inviorata intr-o oarecare masura din 8 noiembrie, multumita intrarii lui Mercur in Sagetator si a unsprezecea ta casa (casa prieteniei si sperantei) .Mintea iti capata vioiciune si stralucire , este mult mai activa si gata oricand sa slobozeasca idei neobisnuite si inovatoare.Nevoia de a-ti impartasi gandurile iti este intampinata de atractia oamenilor de a fi in compania ta.

Incepand cu 18 noiembrie , Jupiter calatoreste pe taramul Pestilor , gata sa iti daruiasca influenta si putere.Este de asteptat o perioada de profitabilitate si eficienta .Pari a fi mai increzator si mai entuziast fata de capacitatea ta de a reusi in viata si , pentru a-ti spori castigurile , poti fi tentat sa iti perfectionezi unele dintre abilitati.

Atractia fata de insolit sau exotic si dezgustul fata de cotidian par a fi orientarile majore aduse din 18 noiembrie de planeta Venus , care revine in tranzit direct in Balanta. Esti fascinat de orice poate sa iti largeasca orizonturile , de locuri si persoane straine deopotriva.

Luna plina din Taur si a patra ta casa ( casa radacinilor si familiei) iti atrage atentia, dupa 21 noiembrie, asupra unui necesar echilibru intre viata personala si cea profesionala sau sociala. Este posibil sa te fi lasat acaparat intr-o prea mare masura de serviciu , iar acest aspect selenar te face sa descoperi ca ti-ai neglijat familia sau persoana iubita.Oricum , o problema legata de casa , o proprietate sau familie are tendinta sa iasa in evidenta.

Nevoia de prietenie , de afiliere la un grup de oameni asemeni tie si neastamparul de a comunica iti sunt insuflate de tranzitul Soarelui , inceput pe 22 noiembrie , in Sagetator si a unsprezecea ta casa . Probabil ca agenda iti este plina de evenimente la care trebuie sa iei parte ( cu placere) , iar energia are tendinta de a ti se orienta catre intretinerea de mai vechi contacte si initierea altora, noi.Mintea iti da in clocot si scoate la iveala tot felul de idei nastrusnice si originale, care ii incanta pe cei din jur.

Odata cu 30 noiembrie si de-a lungul lunii decembrie, Mercur traverseaza sectorul Capricornului , indepartandu-te de balciul desertaciunilor lumii si indreptandu-te catre o izolare benefica, prielnica revederii experientelor trecute .Analizarea trecutului in vederea confruntarii cu viitorul este o utila intreprindere atata timp cat nu te lasi cuprins de sentimentul vinovatiei sau cel al nostalgiei.Creativitatea poate da roade notabile, mai ales pentru nativii implicati in lumea artistica sau culturala.


Horoscopul dragostei Varsatorului in noiembrie 2010


Parasirea de catre Venus a aspectului retrograd si continuarea tranzitului ei prin a noua ta casa te insufleteste din 18 noiembrie cu expansivitate si generozitate fata de persoana iubita. Nu este exclus ca in acest interval sa ia nastere o poveste de dragoste impreuna cu cineva pe care nu il gaseai a fi atractiv in trecut ori ale carui gusturi sau provenienta culturala sunt diferite de ale tale .Farmecul si popularitatea care te aureoleaza atrage oamenii catre tine .

Odata cu 22 noiembrie , efluviile solare din a unsprezecea ta casa te provoaca sa socializezi si sa te regasesti mereu in mijlocul oamenilor.Cu toate acestea, impulsurile ce te anima acum par sa nu iti acapareze intru totul inima, desfasurandu-se la un nivel mai degraba superficial.Aceeasi predispozitie de a face surf pe valul sentimentelor tale poate apare si intr-o relatie de dragoste. Desi fierbinte si efervescent in exterior , inima pare sa iti fie bine pusa la pastrare in congelatorul ratiunii.

Sufletul pare ti se incalzeasca putin si sa te ispiteasca spre iubire , gratie patrunderii planetei Venus in Scorpion si a zecea ta casa , incepand cu 29 noiembrie. Aceasta casa este dedicata insa carierei si dezvoltarii exterioare, asa ca daca vei fi atras de o noua dragoste, aceasta ar putea fi legata de o persoana avand mai mult sau mai putin de a face cu sfera profesionala.


Horoscopul carierei si banilor Varsatorului in noiembrie 2010


Luna noua rasarita deasupra celei de-a zecea tale case ( casa carierei si dezvoltarii exterioare) iti vesteste , din 6 noiembrie , o vreme propice dezvoltarii unor noi obiective profesionale sau de afaceri.Este un interval in care esti foarte ocupat la serviciu sau esti supraincarcat de responsabilitati sociale.

Odata cu ziua de 18 noiembrie si debutul tranzitului lui Jupiter in a doua ta casa (casa banilor si resurselor) , veniturile au sansa sa iti sporeasca , iar situatia ta financiara poate sa se transforme intru totul.Ivirea unui cadou sau un bonus neasteptat ar putea fi un motiv in plus sa faci o investitie de valoare.Cornul abundentei pare a fi pe cale sa se reverse peste tine , iar sentimentul propriei valori poate avea darul de a atrage norocul de partea ta.Este vremea potrivita pentru a primi o marire de salariu, a face un imprumut sau o investitie in conditii avantajoase.

O atmosfera amicala si cordiala iti este anuntata la serviciu de parcursul lui Venus in a zecea ta casa , un aspect astral initiat pe 29 noiembrie , care va continua si in decursul lunii decembrie.Ambitia si succesul profesional merg mana in mana , mai ales cand sunt slujite de calitatile tale manageriale sau de simtul tau artistic.Atat colegii cat si sefii par a-ti aprecia responsabilitatea si instinctele profesionale.


Horoscopul sanatatii Varsatorului in noiembrie 2010

Atata Neptun cat si Jupiter par sa te inzestreze cu vigoare si rezistenta , asa ca ar trebui sa nu fii pandit de nici o afectiune .Cu toate acestea, inclinatia catre visare infuzata de planeta iluziei si misterului iti poate risipi cu usurinta atentia, favorizand aparitia unor accidente.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna noiembrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna noiembrie 2010 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010


Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Varsator 2011 – Previziuni generale

Zodia Varsatorului si dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Varsatorului

Zodia varsatorului - Caracteristici , compatibilitate , zile si numere norocoase

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile

Crima si pedeapsa - Kahlil Gibran

Atunci cand spiritul tau rataceste purtat de vant , atunci si numai atunci tu , singur si nepazit de cineva , comiti un rau fata de altii si, de aceea, fata de tine.Si , din cauza acestui rau facut de tine , trebuie sa bati in zadar si sa mai astepti o vreme neluat in seama la poarta celui binecuvantat.

Asemeni oceanului este bunul sine ; el ramane in veci nepatat.Si , la fel ca eterul , el se inalta , fara a avea nevoie de aripi.Chiar si asemeni soarelui este bunul sine ; el nu cunoaste ascunzisurile cartitei si nu cauta gaurile de pitit ale sarpelui.Dar bunul tau sine nu locuieste de unul singur in faptura ta.Mult din tine este om, si mult nu este inca om , ci un pigmeu indefinit care umbla adormit prin ceata in cautarea trezirii lui.Eu omului din tine ii voi vorbi acum.
Caci numai el , si nu bunul sine , nici pigmeul din ceata , cunoaste crima si pedeapsa pentru crima.

Adeseori te-am auzit vorbind despre cate cineva care a comis o greseala ca de unul care nu era de-al tau , ci ca despre un strain sosit in lumea ta. Dar eu iti spun ca nici macar cel mai sfant si mai drept nu se poate ridica peste acela cel mai inalt care exista in fiecare dintre voi.In acelasi fel , cel pacatos si cel slab nu poate sa coboare mai prejos fata de cel de mai jos care exista , de asemeni, in fiecare dintre voi.

Si asa cum o singura frunza devine nu numai galbena atunci cand se desprinde de ram , dar pastreaza si tacuta intelepciune a intregului copac , la fel cel care greseste nu poate face rau fara a fi patruns de vointa voastra , a tuturor.
Ca intr-o procesiune , va indreptati catre bunul vostru sine.Voi sunteti si calea si calatorul.Iar atunci cand unul dintre voi cade , el cade pentru cei din urma lui , avertizandu-i asupra unei pietre de impiedicare.Vai , si el cade si pentru cei din fata lui , care s-au increzut in repeziciunea si stabilitatea mersului lor, si nu dat deoparte piatra de impiedicare.

Si , in acest fel, de asemenea , cuvantul se apasa greu pe inima voastra , intrucat crima nu este din vina ucigasului, iar cel furat nu este fara vina pentru ca a fost furat.Cel drept nu ramane nevinovat pentru faptele celui pacatos , iar cel curat pe maini nu isi pastreaza curatenia datorita infaptuirilor pacatosului.
Da , vinovatul este adeseori victima celui caruia i-a facut rau , si cu atat mai mult cel condamnat isi poarta povara din cauza nevinovatiei si inocentei.Nu il poti separa pe cel drept de cel nedrept si pe cel bun de cel rau ; caci ei stau impreuna in fata soarelui asa cum ata alba si cea neagra sunt impletite impreuna.Iar atunci cand ata alba incepe sa se rupa , cel ce poarta haina nu va face vreo diferenta si ajunge sa examineze pana si razboiul de tesut.

Daca vreunul dintre voi o judeca pe nevasta necredincioasa , el trebuie sa puna in balanta si inima sotului si sa masoare deopotriva si sufletul lui.
Si fie ca acel care vrea sa il biciuiasca pe ofensator sa ia in consideratie si spiritul celui ofensat.Iar daca unul dintre voi are de gand , in numele dreptatii, sa ridice securea asupra unui copac rau , sa se uite si la radacinile acelui copac ; iar el va descoperi ca radacinile celui rau si celui bun , celui fertil si celui fara fructe , toate sunt impletite impreuna in tacuta inima a pamantului.
Si daca judeci cine este drept , ce judecata vei avea asupra acelui care este cinstit in carne , dar pacatos la suflet ? Ce pedeapsa vei hotari pentru acel care injunghie in carne , dar este el insusi injunghiat in spirit ? Si cum il vei condamna pe cel care este inselator si atacator in fapta, dar care este la randu-i inselat si atacat ?

Si cum ii vei judeca pe cei a caror remuscare este deja mai mare decat nedreptatea lor ? Nu este oare remuscarea dreptatea administrata de acea lege pe care ar trebui sa o slujesti ? Cu toate acestea , nu ai cum sa asezi remuscarea peste cel nevinovat , nici sa o ridici de pe inima celui vinovat.
De unul singur cel pacatos va striga in noapte, iar oamenii se vor destepta si vor privi la ei insisi.Iar tu, care intelegi dreptatea , cum anume o sa iti lasi privirea sa te cerceteze despre faptele tale in adancimea noptii ?
Doar atunci si numai atunci iti vei da seama ca cel drept si cel cazut sunt unul si acelasi om , aflat in zorile dintre noaptea sinelui sau pigmeu si ziua bunului sau sine , si vei descoperi ca piatra cea mai de sus a templului nu este mai inalta decat cea din fundatia lui.

Traducere dupa o opera a lui Kahlil Gibran , poet si filozof de origine libaneza (1883 - 1931)

Traducerea : godessdiana88


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Cat iti valoreaza viata ? O poveste cu talc

Cum se da un sfat ? O poveste cu talc

Unde este divinitatea omului ? O poveste cu talc

Horoscop lunar noiembrie 2010 – Zodia Capricornului

In luna noiembrie, Capricornul isi doreste sa se inconjoare cu cat mai multi oameni , sa interactioneze din plin si , eventual, chiar sa se lase in voia opiniilor celorlalti.Influentele lui Jupiter si ale Soarelui il distrag de la aceasta tendinta , paguboasa atunci cand este adusa la extrem , si ii indreapta gandurile catre dezvoltarea si perfectionarea personala.

Luna noua , ivita pe 6 noiembrie in Scorpion si a unsprezecea ta casa (casa prieteniei si sperantei) , te imbie catre legarea de noi prietenii si apropierea de oameni atat din punct de vedere profesional cat si social. In aceasta perioada ai pornirea de a-ti aprecia individualitatea in functie de felul cum interactionezi cu cei din jur.

Neptun pare sa iti imprime o tendinta decisiva pentru mai multa vreme , tranzitul sau in Varsator avand capacitatea de a-ti modifica sistemul de valori materiale si sociale.Nu intotdeuna amicii noi sau proaspetele conjuncturi pot sa iti aduca schimbari benefice in viata !

Parcursul retrograd al lui Venus in Balanta continua tendintele insuflate de Luna noua , astfel incat nu te poti retine , de cele mai multe ori, sa nu te gandesti la felul in care esti perceput si apreciat de catre cei din jur.Oricum , pentru a reusi in viata, trebuie sa iti fixezi niste obiective care nu depind deloc de ceilalti.Poti descoperi, in acest fel , ca lucrurile de care te temeai nu au deloc de a face cu ceea ce iti doresti cu adevarat.

O fericita orientare catre sine, spre viata personala si valorile trecutului pare a-ti sugera tranzitul lui Mercur in Sagetator si a douasprezecea ta casa , initiat in ziua de 8 noiembrie. In acest interval esti mai putin tentat sa dai glas framantarilor tale , asa ca incerci sa afli ce se ascunde in spatele aparentelor, explorand lumea plina de invataminte a trecutului.Par a fi favorizate actiunile creative , mai ales cele care tin de sensibilitate si necesita o reflectare estetica.Poti fi ispitit de retragerea partiala fata de lume , un lucru de bun augur mai ales pentru ca , in acest interval de natura a duce la dezvaluirea unor secrete, discretia este mai mult decat necesara.

O vreme favorabila invatarii si comunicarii este vestita din 18 noiembrie, gratie calatoriei fericite a lui Jupiter in Pesti si a treia ta casa (casa influentelor de mediu si a comunicarii).In aceasta perioada esti predispus sa iti largesti cunoasterea si sa-ti perfectionezi abilitatile , esti capabil sa intelegi subiecte complexe si sa le explici pe intelesul tuturor. Pot apare ocazii pentru calatorii de studiu , iar oportunitati si daruri pot sa iti fie oferite prin intermediul unor vizite, scurte voiaje , mesaje sau prin contactul cu rude sau oameni apropiati.Este destul de probabil sa primesti o veste buna tocmai atunci cand te astepti mai putin.

Din 21 noiembrie , Luna plina din Taur te indeamna sa te destinzi , dar , in acelasi timp , iti readuce in minte eforturile necesare indeplinirii telurilor propuse.Este extrem de dificil sa te imparti intre cele doua tendinte contrare , insa e musai sa tragi clapa muncii si sa-ti permiti niste distractie.

O perioada de retragere din lumea invalmasita si , astfel, de regenerare a fortelor este anuntata de intrarea Soarelui, pe 22 noiembrie, in Sagetator si a douasprezecea ta casa.Este timpul sa iti dai seama ce sau cine te trage inapoi din drumul spre evolutie .Meditatia si analiza sunt exact ceea ce iti trebuie in acest interval in care spiritul de concurenta si ambitia par a se inmuia nitel , o conjunctura ce nu favorizeaza angajarea in noi proiecte.

Integrarea fericita intr-un grup sau o colectivitate , sau adancirea relatiilor cu cineva care iti impartaseste interesele si ideile sunt probabile gratie tranzitului inceput de Venus pe 29 noiembrie in regatul Scorpionului.O tendinta ce va fi resimtita mai ales in cursul lunii decembrie.

Odata cu 30 noiembrie, tranzitul lui Mercur in Capricorn (si prima ta casa) tinde sa iti dezlege limba , permitandu-ti sa iti iei o povara de pe suflet.Chestiuni care te preocupau de multa vreme isi cauta acum solutiile prin intermediul celor apropiati.Cu un spirit de observatie mai ascutit si o gandire mai alerta , te avanti in comunicarea cu cei din jur , degustand placerea de a articula cuvintele si a le urmari efectul asupra celorlalti.Cunostiintele , prietenii, rudele devin mult mai apropiate in aceasta perioada , gata sa-ti dea o mana de ajutor ori de cate ori ai nevoie.



Horoscopul dragostei Capricornului in noiembrie 2010


Prezenta planetei Venus in aspect direct in a zecea ta casa iti inlesneste , odata cu 18 noiembrie , o poveste de iubire la serviciu sau cu o persoana avand legatura cu sfera ta profesionala.

Luna plina poposita in a cincea ta casa ( casa dragostei !) iti strecoara in suflet , din 21 noiembrie , dorinta navalnica de a te confesa persoanei iubite , de a-i “plange” pe umar si a te lasa imbarbatat de cateva cuvinte tandre.Nativii solitari din Capricorn au sansa de a fi atrasi intr-o relatie de dragoste cumva spirituala sau chiar platonica.

Din 29 decembrie si de-a lungul lunii decembrie , tranzitul planetei Venus in a unsprezecea ta casa iti poate netezi calea catre o noua relatie de cuplu , o relatie mai curand amicala decat animata de flacara pasiunii.


Horoscopul carierei si banilor Capricornului in noiembrie 2010


Incepand cu 7 noiembrie , parcursul lui Neptun in a doua ta casa (casa resurselor si banilor) este de natura de a te aduce in pragul unei insecuritati financiare. Trebuie sa acorzi o atentie marita felului in care cheltuiesti sau iti investesti banii.

Tranzitul planetei Jupiter in a treia ta casa anunta , odata cu 18 noiembrie , oportunitati pentru cei implicati in activitati creative , in special pentru cei care se ocupa cu scrisul.Studentii si elevii au parte de succese , inclusiv la examene sau teste.Nativii din Capricorn implicati in afaceri pot avea mari castiguri prin vanzari.

Venus in aspect direct in a zecea ta casa (casa dezvoltarii exterioare si a carierei) iti creeaza , din aceeasi zi de 18 noiembrie , un climat auspicios la serviciu .Autoritatea si simtul tau de responsabilitate impun in fata colaboratorilor si atrag atentia superiorilor.Farmecul planetei Venus face ca prezenta ei in sectorul profesiei sa te invaluie in ademenitoare promisiuni legate de cariera.Ambitia nu iti da deloc pace, iar succesul poate fi atras mai ales prin intermediul abilitatilor tale manageriale sau gratie unor talente artistice.


Horoscopul sanatatii Capricornului in noiembrie 2010


Starea de sanatate pare sa-ti fie aproape ireprosabila , dar asta nu inseamna ca trebuie sa te culci pe o ureche si sa iti permiti excese alimentare sau un sedentarism pagubos.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna noiembrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna noiembrie 2010 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010


Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Capricorn 2011 – Previziuni generale

Zodia Capricornului si dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Capricornului

Horoscop european 2010 - Toate zodiile

Zodia Capricornului - Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile

Horoscop lunar noiembrie 2010 – Zodia Sagetatorului

In luna noiembrie, Sagetatorul paseste la inceput intr-un labirint de oglinzi in care realitatea poate fi confundata adesea cu imaginatia , dar influentele mercuriene si , mai ales , cele solare il indruma treptat catre afirmare si succes.

Luna noua rasarita in Scorpion pe 6 noiembrie te poate indemna sa te retragi in barlogul interioritatii pentru o vreme , efluviile selenare avand darul de a-ti reincarca bateriile spirituale si fizice.

O vreme in care ar trebui sa inveti cum sa te lasi condus de intuitie iti anunta intrarea lui Neptun , pe 7 noiembrie , in Varsator si a treia ta casa (casa comunicarii si a influentelor de mediu).Este destul de probabil sa ai mintea cumva imprastiata , sa treci prea usor peste detalii , sa uiti de intalniri sau alte mici responsabilitati cotidiene. Cu toate acestea , ai sansa de a descoperi metode mult mai inspirate de a te exprima.Este un interval favorabil pentru cei pasionati de poezie si alte forme de fructificare a imaginatiei.

Desprinderea de realitatea imediata poate fi si influenta tranzitului retrograd al planetei Venus in Balanta si a unsprezecea ta casa , incepand cu aceeasi zi de 7 noiembrie.Intr-un context de acest fel , ai tendinta de a “lua” lucrurile si oamenii “de-a gata” , de a te implica in orice apare in calea vietii tale , fara a sta prea mult pe ganduri. Tocmai de aceea , ar fi indicat sa te dedici cernerii graului de neghina , si sa iti dai seama care din persoanele din jur tau sunt cu adevarat pe masura si gustul tau .

Din 8 noiembrie , Mercur traverseaza regiunile Sagetatorului si ale celei dintai tale case (casa aspectului exterior si a vietii personale) provocandu-te sa dai glas problemelor sau ideilor care te framanta de catava vreme. Esti intr-o dispozitie intelectuala de zile mari, observi cu o mai mare usurinta ce se intampla in jurul tau si iti poti aseza mai bine in cuvinte gandurile care dau navala peste tine. Poate fi un interval de neastampar , in care preocuparea pentru felul in care arati in ochii celorlalti te impinge de la spate catre diverse si numeroase contacte .Este timpul sa iti comunici dorintele si aspiratiile interioare.

In ziua de 15 noiembrie , sextilul dintre Marte si Saturn te inzestreaza pentru o vreme cu o mai mare perseverenta , cu dorinta te a te implica serios in proiectele prin care iti poti atinge obiectivele. Esti gata sa te focalizezi asupra fiecarui amanunt si sa iti fixezi teluri realiste si practice.

O revenire catre valorile si stabilitatea caminului si familiei este de natura sa aiba loc incepand cu 18 noiembrie, gratie tranzitului direct al lui Jupiter in Pesti si a cincea ta casa.Simtul proprietatii si atentia acordata securitatii tale si a celor apropiati iti acorda o senzatie de echilibru si multumire interioara. Este posibil sa participi la o reuniune de familie in care se vor pune la punct cateva lucruri importante pentru viitor.

Venus paraseste aspectul retrograd odata cu 18 noiembrie , si revine intr-un tranzit direct in Balanta , vestind un interval al prieteniei, integrarii in grupuri sau colectivitati care iti impartasesc interesele sau ambitiile.

Pe 20 noiembrie, Mercur intra in conjunctie cu Marte , un eveniment astral capabil sa iti ofere curiozitate, entuziasm si energie in tot ce faci, dar mai ales in sfera comunicarii cu cei din jur.Preferi sa spui acum lucrurilor pe nume , sa nu te mai impiedici de vagi retineri , iar dialogul iti stimuleaza mai mult decat de obicei pornirile intelectuale.Atitudinea ta directa iti inlesneste cateva realizari, dar poate deranja pe unii.

O vreme a hotararilor decisive , a exprimarii unor ganduri care de mult timp iti macinau sufletul , este prefigurata de Luna plina rasarita in Taur pe data de 21 noiembrie. Nu este cazul sa ii acuzi pe ceilalti pentru toate neimplinirile tale .Incearca sa iti canalizezi aceasta energie proaspata pentru a initia cateva proiecte personale cu un mare impact in viitor.

Soarele aparut pe 22 noiembrie in Sagetator si prima ta casa aduce in prim plan aspecte legate de identitatea , aparenta si exprimarea ta. Esti situat in cel mai inalt punct al ciclului tau solar , asa ca iti poti desfasura personalitatea dincolo de limitele obisnuite. Plin de spontaneitate , emanand energie si incredere in sine , esti gata sa te lansezi in ceva nou , mai ales ca soarta este gata sa te sprijine in orice initiativa. Nu este cel mai potrivit interval pentru cooperare sau munca in echipa, dar actiunile personale au tendinta de a fi incununate de succes.

Un entuziasm fierbinte , impartit intre aprecieri realiste si utopice ale realitatii , pare a te caracteriza sub influenta cuadratului dintre Mercur si Jupiter din 25 noiembrie. Intentiile , in general bune, te indeamna adesea sa exagerezi si sa faci promisiuni pripite,greu de dus la indeplinire.

Un alt cuadrat , intre Mercur si Uranus , iti provoaca din 27 noiembrie strafulgerari de inspiratie , adesea zadarnice din cauza gandurilor care tind sa ti se imprastie .Tocmai aceasta impresie de neseriozitate poate face ca ceilalti sa iti primeasca cu neincredere initiativele si ideile . Cu atat mai mult, ai predispozitia sa te lasi in voia unor izbucniri temperamentale si unui egocentrism deloc benefic.

Incepand din 29 noiembrie , Venus paseste in Scorpion, dand nastere unor tendinte ce vor putea fi regasite si in luna decembrie. Atractia catre mister si secrete te poate purta intr-o lume guvernata de teoria conspiratiei .Atentie la granitele imperceptibile dintre realitate si imaginatie.

Indrazneala , impulsivitatea si dorintele insatiabile par a fi impulsurile principale aduse de cuadratul dintre Marte si Jupiter din 29 noiembrie.Ai nevoie de mai mult spatiu si libertate , iar nazuintele tintesc adeseori imposibilul.Incerci mereu sa dovedesti ceva, tie si celorlalti , iar lucrul asta iti creeaza o stare de nervozitate si tensiune ce poate conduce pe nesimtite la conflicte.


Horoscopul dragostei Sagetatorului in noiembrie 2010


Mai mult ca in celelalte pozitionari, Luna noua din a douasprezecea ta casa te copleseste pe 6 noiembrie cu o sensibilitate extrema fata de lumea din jur .Unii Sagetatori , purtati de o stare de empatie neobisnuita , pot rezista tentatiei de a se scufunda in strafundurile sufletului lor, cautand un suflet pereche , o persoana ideala pe care ar fi bine totusi sa nu o intalneasca , intrucat le-ar aduce in mod sigur, cu vremea, dezamagire si neimplinire.

Formarea de noi contacte , invigorate de caldura prieteniei este una din influentele parcursului direct al planetei Venus in a unsprezecea ta casa , inceput pe data de 18 noiembrie.Intr-o astfel de conjunctura poate apare o noua legatura cu o persoana de sex opus, dar aceasta relatie va fi guvernata mai curand de camaraderie decat de o pasiune inflacarata ori nebuneasca.

Venus te poarta din 29 noiembrie catre o dragoste implinita doar in spatele usilor inchise , la adapost de barfele si privirile iscoditoare ale celor din jur.O parte dintre nativii din Sagetator se pot perpeli in tacere din cauza unei iubiri pe care timiditatea o face sa para imposibila.


Horoscopul carierei si banilor Sagetatorului in noiembrie 2010


Parcursul lui Jupiter in a patra ta casa ( casa radacinilor si familiei) iti poate favoriza , odata cu 18 noiembrie, vanzarea sau cumpararea in conditii avantajoase a unei case sau proprietati. Te poti muta intr-o locuinta mai comoda sau mai spatioasa. Nu este exclus un ajutor financiar din partea familiei sau aparitia unei mosteniri la care nici nu indrazneai sa speri.

Nevoia de schimbare insuflata de Luna plina aparuta pe 21 noiembrie in a sasea ta casa (casa sanatatii si muncii) ar putea fi valorificata prin reasezarea relatiilor cu colegii sau colaboratorii , prin instaurarea unui climat sanatos si productiv de armonie si comunicare.Totodata , este foarte posibil ca in aceasta perioada sa te bucuri de finalizarea sau fructificarea unui proiect de lunga durata.

Incepand cu 30 noiembrie si in decursul lunii decembrie, Mercur tranziteaza Capricornul si a doua ta casa , anuntand un interval de analizare la sange a balantei tale de venituri si cheltuieli.Mult mai practic si mai rational , te focalizezi asupra banilor , o sursa financiara suplimentara putand apare gratie felului in care te implici in comunicarea cu partenerii de afaceri.


Horoscopul sanatatii Sagetatorului in noiembrie 2010


Luna plina din a sectorul sanatatii iti ofera , incepand cu 21 noiembrie , conditiile interioare si exterioare aproape ideale pentru initierea unor transformari benefice ale regimului de viata, prin diete sau programe de exercitii fizice.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna noiembrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna noiembrie 2010 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Sagetator 2011 – Previziuni generale

Zodia Sagetatorului si Dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Sagetatorului

Zodia Sagetatorului.Caracteristici, compatibilitate, zile si numere norocoase

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile

Friday, October 29, 2010

Semnificatia replicilor de despartire ale femeilor

Atunci cand o fata vrea sa dea papucii unui baiat apeleaza fara sa-si dea seama la cateva clisee sau automatisme adanc inradacinate in constiinta colectiva feminina.Replica "Nu este vina ta , ci numai a mea " a capatat deja notorietate in aceasta privinta... Desigur, femeia incearca , in felul ei , sa menajeze orgoliul masculin si sentimentele unui deja uitat partener.Ce se ascunde , insa , in spatele cuvintelor de-a gata sau sabloanelor de vorbire ale Evei in clipa in care se hotaraste sa isi anunte despartirea de un prieten sau un iubit ? Va ofer mai jos cateva exemple despre cuvintele pronuntate cu o astfel de ocazie si adevarata lor semnificatie, un prilej unic pentru barbati de a se initia in psihologia subtila a femeii ...

- Textul 1 : Meriti ceva (pe cineva) mai bun (decat mine). - Traducere : Desigur, eu merit pe cineva mai bun !

- Textul 2 : Ne asemanam prea mult pentru a ajunge la o adevarata dragoste . - Traducere : Ma plictisesti !

- Textul 3 : Pur si simplu , nu reusesc sa ma indragostesc de tine . - Traducere : Pur si simplu , nu te mai vreau / M-am indragostit de altcineva.

- Textul 4 : Nu sunt pregatita pentru ceva serios (o relatie serioasa). - Traducere : Relatia dintre noi a fost doar o gluma.

- Textul 5 : Am nevoie de spatiu de miscare (de libertate). - Traducere : Vreau sa fiu cat mai departe de tine.

- Textul 6 : Trebuie sa ma concentrez pe cariera mea ( scoala). - Traducere : M-am indragostit de un coleg de munca / scoala.

- Textul 7 : Doream ca lucrurile sa mearga mai bine intre noi. - Traducere : Mi-as fi dorit sa nu port aceasta conversatie cu tine.

- Textul 8 : Nu vreau sa-ti fiu o povara . - Traducere : Cat timp credeai ca o sa te mai duc in spate ?

- Textul 9 : Suntem in etape diferite ale vietilor noastre. - Traducere : Esti cu mult mai prejos de mine.

- Textul 10 : Sentimentele mele pentru tine sunt atat de intense incat ma sperie . - Traducere : Sentimentele mele pentru tine sunt inexistente.

- Textul 11 : Nu am fost sortiti sa fim impreuna. - Traducere : Ai fost doar o intamplare in viata mea.

- Textul 12 : Nu suntem potriviti unul pentru celalalt. - Traducere : vezi textul 10.

- Textul 13 : Te iubesc , dar nu sunt indragostita de tine . - Traducere : Ma infiori la fel de mult ca si copacul de langa tine.

- Textul 14 : Inca te iubesc , dar ... - Traducere : Nu te-am iubit niciodata.

- Textul 15 : Esti un tip grozav , dar ... - Traducere : Nu esti deloc un tip grozav.

- Textul 16 : Intrezaresc obstacole atunci cand ma gandesc la viitorul nostru. - Traducere : Ai inceput deja sa-mi stai in drum.

- Textul 17 : Am nevoie de o pauza care o sa faca bine relatiei dintre noi. - Traducere : Am nevoie de o pauza permanenta care o sa-mi faca bine dupa relatia cu tine.

- Textul 18 : In horoscop scria ca vom fi impreuna pana la moarte. - Traducere : In horoscop eram sfatuita sa-ti dau cat mai repede papucii.

- Textul 19 : De fapt, nici nu ne vom desparti cu adevarat. - Traducere : Voi uita cu desavarsire ca mai existi.

- Textul 20 : Cred ca sunt lesbiana . - Traducere : Nu sunt lesbiana, dar daca mai raman mult cu tine voi ajunge in mod sigur.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole asemanatoare din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

10 replici nerecomandate la aniversarea casatoriei

Cum se dreseaza un barbat - Mic ghid practic

La ce se gandesc barbatii cand fac sex

Horoscop lunar noiembrie 2010 – Zodia Scorpionului

In noiembrie, Scorpionul este strabatut de porniri contradictorii inca de la inceputul lunii, dar , treptat, ceata care il inconjoara se ridica dezvaluind oportunitati catre dragoste si necesitatea de a se pune la adapost fata de vitregiile , mai ales materiale, ale vietii.

Trigonul lui Mercur cu Uranus si Jupiter din 4 – 6 noiembrie iti deschide mintea catre largi si cuprinzatoare perspective si iti incarca sufletul cu optimism si pozitivism.Inspiratia te poate aduce in pragul unor idei originale .Este o perioada excelenta pentru studiu si invatatura.

Cu toate acestea cuadratul lui Mercur cu Venus , din 5 noiembrie , poate sa-ti rapeasca o parte din puterea de concentrare , fiindca ca mintea ta are acum tendinta sa rataceasca , lasandu-se in voia imaginatiei. Plictisit de ariditatea cotidianului, poti avea predispozitia sa dai intelesuri nejustificat de mari lucrurilor insignifiante ale vietii. De asemeni, incerci sa cuprinzi mai multe puncte de vedere dintr-o data , iar acest impuls iti poate creea o stare de nehotarare.Nu ai de gand sa iti planifici mari proiecte, fiind convins ca inspiratia de moment iti va calauzi fara gres pasii in viitor.

Gustul insipid al existentei de zi cu zi continua sa te insoteasca si pe 6 noiembrie, cand Luna noua din Scorpion (prima ta casa) te inspira sa te reinventezi , sa iti creezi un nou look dar sa dai si o noua viziune perspectivei tale interioare.Eforturile tale nu raman neobservate , ai sansa de a-i impresiona pe cei din jur dar si de a explora zone necunoscute ale existentei.

O stare de confuzie legata de radacinile sau trecutul tau isi poate face aparitia odata cu 7 noiembrie, ziua de incepere a tranzitului lui Neptun in Varsator.O doza deloc neglijabila de idealism tinde sa te rapeasca dintre muritori si sa te poarte pe nori sau in sferele fanteziei .Aceasta atitudine poate determina o insingurare sau o detasare fata de membrii familiei sau oamenii apropiati.

Pornirea anterioara catre idealism se transforma in confuzie si deruta datorita tranzitului retrograd al lui Venus in Balanta , initiat in aceeasi zi de 7 noiembrie. O perioada poti bajbai printr-o pacla groasa , in mijlocul careia dorinte indefinite iti indreapta pasi in directii diferite , chiar contrare , si te indeamna sa faci alegeri pripite , de moment. Nu este deloc momentul sa iei decizii importante, cruciale.Lasa-te purtat de val si incearca sa iti readuci in minte experientele si valorile pe care te-ai bazat in trecut.

De fapt, orientarea catre autoanaliza iti poate fi sprijinita cu succes din 8 noiembrie, gratie debutului tranzitului lui Mercur prin Sagetator , un aspect astral avand impulsul de a-ti aduce beneficii mai ales in aspectul practic la vietii.

Dupa o vreme de ratacire si relativa incordare, parcursul lui Jupiter in Pesti, inceput pe 18 noiembrie, te scoate in cele din urma la limanul fericirii si al unei trairi implinite , in care pofta de viata se conjuga armonios cu joaca , distractia si dragostea. Eliberat de responsabilitati sau de alte lucruri care te impovarau , esti gata sa descoperi placerea in aproape orice imprejurare .Inspiratia ti se revarsa din belsug din minte si esti in masura sa te bucuri din plin de ideile si impulsurile tale creatoare .

Din 18 noiembrie, Venus iese din aspectul retrograd si isi continua drumul pe taramurile Balantei , invaluindu-ti viata intr-un voal subtire de mister si secrete.

Luna plina rasarita in Taur pe 21 noiembrie iti semnaleaza necesitatea echilibrarii balantei dintre nevoile tale si cele ale unui partener de afaceri , unui prieten sau cuiva din familie.Este o vreme a compromisului si negocierilor.

Siguranta si valoarea vietii tale sunt emblemele sub care are loc tranzitul Soarelui in Sagetator si a doua ta casa , incepand din 22 noiembrie. Cu aceasta ocazie este posibil sa iti faci doua liste : una cu ce posezi si o alta cu ce ai vrea sa ai , dar nu ti-a intrat inca in posesie.Oricum dorinta de a fi la adapost de orice surpriza neplacuta te determina sa asezi pe primul loc banul si sa nu te aventurezi in nici o aventura riscanta.

Desi Soarele iti da peste mana ori de cate ori umbli la tescherea , din 29 noiembrie (si pe parcursul lunii decembrie) Venus , in vizita in Scorpion si cea dintai ta casa te indeamna sa nu iti refuzi nimic din ceea ce ti-ar furniza placere. Oricum , vraja planetei dragostei ii face pe cei din jur sa te gaseasca atragator si sa te priveasca cu bunavointa.

O alta influenta ce se va face simtita mai ales in luna decembrie este cea a lui Mercur in tranzit prin Capricorn si a treia ta casa din data de 30 noiembrie. Curiozitatea nestavilita , priceperea manuirii vorbelor si capacitatea de face mai multe lucruri deodata sunt tendinte evidente ale acestei conjuncturi astrale , insotite de comunicarea acerba si continua prin toate mijloacele.Este probabil sa fii ocupat pana peste cap, desi, uneori, nu poti sa desparti lucrurile cu adevarat utile de cele fara vreo perspectiva.Nervozitatea pare a face parte din peisaj , ca urmare a aglomerarii sarcinilor , insotita adesea de incapacitatea de te concentra multa vreme pe unul si acelasi subiect.


Horoscopul dragostei Scorpionului in noiembrie 2010


Predispozitia catre visare si idealism , inspirata de parcursul lui Neptun in a patra ta casa (casa radacinilor si caminului) , te poate face sa vezi viata si dragostea in culori mult prea roze , aducandu-te fie in pragul naivitatii, fie in cel al distantarii fata de persoana iubita.

Din 18 noiembrie , Jupiter in a cincea ta casa (casa iubirii si creativitatii) deschide larg portile dragostei si romantismului , afectiunii invigorate de buna dispozitie si caldura sufleteasca .Cei singuri au mari sanse de a intalni o persoana speciala, alaturi de care sa se poata bucura de deliciile iubirii.
O parte din Scorpioni ar putea sa cada prada totusi efluviilor planetei Venus care , incepand cu aceeasi zi de 18 noiembrie , intra in aspect direct in a douasprezecea ta casa , indicand relatii de iubire secrete sau ingrijorari legate de dragoste (culminand uneori cu despartirea).

Atentia asupra balantei dintre dragostea primita si cea daruita iti este redesteptata de Luna plina din a saptea ta casa (casa relatiilor interumane si parteneriatului) , in data de 21 noiembrie. Relatiile de cuplu pot fi supuse unor teste mai mult sau mai putin programate , in urma carora pot apare angajamente puternice in dragoste sau destramari ale unor legaturi.

Dragostea si cautarea placerii merg mana in mana incepand cu ziua de 29 noiembrie, cand Venus traverseaza a cincea ta casa (casa creativitatii si dragostei).Nevoia de atentie din partea persoanei iubite sau a uneia la a carei inima ravnesti te poate determina sa acorzi o mai mare atentie infatisarii exterioare.


Horoscopul carierei si banilor Scorpionului in noiembrie 2010


Parcursul planetei Mercur in a doua ta casa (casa banilor si resurselor) iti configureaza , incepand cu 8 noiembrie, un interval prielnic analizei veniturilor si cheltuielilor, precum si a capacitatii tale de a produce bani. Atitudinea practica si rationala fata de finante iti poate inspira idei valoroase despre noi surse de venituri .Oricum , niste castiguri banesti pot apare acum mai ales prin intermediul comunicarii.

Creativitatea are predispozitia de a se insoti cu eficienta sau recunoasterea profesionala odata cu 18 noiembrie, ziua de incepere a tranzitului lui Jupiter in a cincea ta casa. In special nativii din sfera artistica sau cea sportiva au mari ocazii de a se afirma si a culege lauri in aceasta perioada. Pot apare castiguri prin speculatii bursiere , cu conditia de a nu te increde pana in panzele albe in inspiratie.

Din 22 noiembrie, prezenta Soarelui in a doua ta casa te indeamna la prudenta si te focalizeaza catre valorile materiale , posesiuni si bani.Munca poate fi nu numai o sursa de “cash” dar si o investitie pe termen cat mai lung, asa ca nu o vei scapa din vedere.Portofelul da sa iti friga degetele de cate ori incerci sa il deschizi , asa ca nu ai cum sa te arunci in cumparaturi extravagante.Oricum , exista si cai foarte de ieftine de a te simti bine (cel putin asa tinzi sa iti spui!).


Horoscopul sanatatii Scorpionului in noiembrie 2010


Incepand cu 7 noiembrie, tranzitul planetei Neptun in a patra ta casa te poate conduce cu usurinta catre stari de epuizare.Ar fi necesar sa dormi ceva mai mult decat de obicei.

Spre sfarsitul acestei luni si inceputul lui decembrie , activitatea trepidanta si oarecum haotica anunta riscul unei oboseli cronice sau al stresului.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna noiembrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna noiembrie 2010 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Scorpion 2011 – Previziuni generale

Zodia Scorpionului si Dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Scorpionului

Zodia Scorpionului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile

Thursday, October 28, 2010

Cum devii un invingator

Invingatorul este intotdeuna parte a unui raspuns .
Ratatul face parte mereu dintr-o problema.

Invingatorul are intotdeuna un program.
Ratatul are mereu o scuza.

Invingatorul spune mereu : Lasa-ma sa te ajut !"
Ratatul zice intotdeuna : "Nu este treaba mea !"

Invingatorul gaseste un raspuns pentru fiecare problema.
Ratatul descopera o problema in fiecare raspuns.

Invingatorul zareste o floare langa orice nisip miscator.
Ratatul vede un nisip miscator langa fiecare floare.

Invingatorul spune :"Poate ca este dificil, dar este posibil".
Ratatul zice :" Poate ca este posibil, dar este prea dificil".



Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Puterea atitudinii si gandirii pozitive

Gandirea pozitiva in citate, aforisme, maxime

Fiecare om isi are propria frumusete a destinului | O poveste cu talc

Horoscop lunar noiembrie 2010 – Zodia Balantei

In luna noiembrie , Balanta are parte o perioada fertila cu conditia de a se detasa de iluziile romantice infuzate de Neptun. In plan social si profesional, perioadele de creativitate se impletesc in mod fericit cu cele de eficienta si relationare, dand nastere astfel unor perspective destul de optimiste.

Sensibilitatea , dar si senzualitatea transmisa prin toate cele 5 simturi , precum si sentimentul ca esti intr-adevar cu picioarele pe pamant sunt principalele influente transmise de Luna noua aparuta pe 6 noiembrie in Scorpion .Echilibrul si potenta resimtita in urma integrarii complete in lumea fizica te indeamna sa iei un nou start in cursa vietii , astfel incat sa iti atingi telurile stand sub semnul valorilor personale.

Un lung interval al iluminarii creative si stimularii inspiratiei , dar si al aplecarii asupra aspectului romantic al dragostei iti este anuntat de intrarea lui Neptun , in ziua de 7 noiembrie , pe taramurile Varsatorului.

Tranzitul retrograd al lui Venus in Balanta si in prima ta casa te poate coplesi, intre 7 si 17 noiembrie , cu simtamantul necesitatii transformarii aspectului tau exterior.De fapt, dorinta de a te schimba atat din punct de vedere fizic cat si al personalitatii pare sa iti fie favorizata in acest interval.In ultima instanta , “look”-ul poate fi o reflectare a peisajului tau interior , dar si o pregatire in vederea cuceririi sau recuceririi cuiva.

O curiozitate ferventa , indemanarea manuirii cuvintelor si capacitatea de a indeplini simultan mai multe sarcini sunt darurile aduse de tranzitul inceput de Mercur , pe 8 noiembrie, in Sagetator si a treia ta casa ( casa comunicarii si a influentelor de mediu).Ti se deschid o multime de cai de comunicatie , de la telefoane si mailuri , pana la nenumarate contacte sau vizite , dar uneori aceasta agitatie pare a fi degeaba. Este o vreme nimerita pentru a culege cat mai multe informatii utile , iar interesele tale variate te pot “supraincarca” sau distrage de la detalii, asa ca nu este tocmai potrivit sa te focalizezi pe obiective de profunzime.

In ziua de 15 noiembrie , sextilul dintre Marte si Saturn iti da un imbold mai mult decat necesar pentru a face fata stresului cotidian provocat de Mercur , prevestind o scurta perioada de autodisciplinare si automotivare.In acest fel , ai putea sa iti intrevezi cu o mai mare luciditate obiectivele de cursa lunga si sa te concentrezi mult mai eficient asupra lor.

Ai sansa de a descoperi mai multe surse implicite de placere in munca sau studiu gratie tranzitului de lunga durata a lui Jupiter in Pesti , inceput pe data de 18 noiembrie. Acest aspect astral iti poate ameliora abilitatea de a manui detaliile si te poate incuraja sa te perfectionezi in sfera profesionala.

Tot din 18 noiembrie , Venus se reintoarce in aspectul direct , in Balanta , inaugurand o saptamana si ceva de placeri pe care cu greu ti le poti refuza. Vrand-nevrand , treci printr-un interval in care latura copilaroasa , pofticioasa a sinelui tau se deschide catre lume , iar lumea incearca sa iti faca pe plac. Oamenii din jur te gasesc agreabil si sociabil.

Luna plina , rasarita pe 21 noiembrie , in Taur , iti readuce in minte necesitatea echilibrului , a echilibrarii balantei dintre daruire si primire.

Contactul cu realitatea imediata , o implicare sociala efervescenta , curiozitatea si neastamparul , toate acestea tind sa te copleseasca odata cu 22 noiembrie, sub influenta tranzitului Soarelui in Sagetator si a treia ta casa (casa comunicarii si a influentelor de mediu). Probabil ca vei acorda o mai mare atentie oamenilor , observand eforturile lor si strangand legaturile cu ei. Vei fi ocupat mai tot timpul cu drumuri prin oras , telefoane , discutii si mici chat-uri , si iti vei risipi intr-o mai mare masura energia pentru a intelege mediul inconjurator si a te adapta.Plin de resurse , te vei concentra mai ales pe abilitatea de a-ti exprima si comunica ideile si optiunile.

Din 29 noiembrie, Venus se strecoara in Scorpion , o conjunctura fericita , prezenta si de-a lungul lunii decembrie. Placerea , mai ales cea descoperita in lucrurile simple , si familiaritatea pot capata intaietate , devenind , de altfel , si criterii de a alege oamenii din jurul tau.

Efectul plonjarii in viata sociala , provocat de Soare, se poate diminua , incepand cu 30 noiembrie, datorita intrarii lui Mercur in Capricorn .Puterea de concentrare ajunge la cote inalte si ai putea simti nevoia sa te izolezi o vreme de lume pentru a te dedica unei munci mentale, sprijinite si de o mare capacitate de retentie a memoriei. Ratiunea isi spune intr-o mai mare masura cuvantul in acest interval , inclusiv in discutiile si relationarea cu cei apropiati. Casa iti redevine centrul universului, cu atat mai mult cu cat s-ar putea sa ai parte de multi vizitatori sau sa ai de lucru acasa.


Horoscopul dragostei Balantei in noiembrie 2010


Daca , incepand cu 7 noiembrie , Neptun nu ar face altceva decat sa iti inflacareze in suflet aspiratia catre romantism lucrurile s-ar putea mentine in limitele normalului.Dar influenta neptuniana din a cincea ta casa pare a actiona mai profund , determinandu-ne sa vezi intr-o persoana iubita numai ceea ce iti doresti sa vezi. Dragostea este o stare naturala in aceasta conjunctura astrala , dar aspectul ei romantic pare a fi intrepatruns de o senzatie de complexitate sau chiar mister.Te poti indragosti de cine nu trebuie , nu iti poate fi accesibil , care este deja intr-o legatura de cuplu , sau de o persoana care iti pare ca trebuie sa o “salvezi” cu orice pret.Cu atat mai mult trebuie sa iti insotesti ardoarea afectiva cu raceala logicii sau prudentei.O doza de drama poate fi sarea si piperul dintr-o iubire, dar prea mult dramatism iti poate secatui sufletul sau te poate conduce catre sentimente negative extreme.

In 18 noiembrie , Venus isi paraseste aspectul retrograd si isi continua , pana pe 28 noiembrie , calatoria prin regatul Balantei , ocazie de a-ti deschide petalele si a lasa la iveala latura ta receptiva si insetata de placere. Dragostea te invita sa o degusti , iar tu nu te lasi prea mult timp invitat !

Odata cu 29 noiembrie, si pe intinsul lunii decembrie, Venus poposeste in a doua ta casa (casa resurselor si banilor) , un aspect astral favorabil stabilitatii dragostei si relatiilor sentimentale stranse.


Horoscopul carierei si banilor Balantei in noiembrie 2010


Inca de la inceputul lui noiembrie , sfera financiara iti intra in atentie.Gratie Lunii noi din a doua ta casa (casa resurselor si banilor) , esti pe cale sa iti stabilesti obiective financiare realiste si solide si iti este favorizata descoperirea de noi cai de a face bani .

Din 18 noiembrie, parcursul direct al planetei Jupiter in a sasea ta casa (casa sanatatii si muncii) iti poate aduce beneficii mai ales prin recunoasterea eforturilor si capacitatilor tale profesionale , atat din partea colegilor cat si superiorilor.Aproape orice sarcina ti se repartizeaza acum are tendinta de a fi incheiata impecabil.Lucrurile ti se par mai usor de facut decat oricand, iar sansele de a gasi un nou job se pot ivi pe neasteptate.Lucrarile minutioase par a da navala acum peste tine, dar asta nu ti pare a fi o problema, intrucat esti gata sa te dedici lor la fel de pasionat ca si asupra unui careu de rebus. De fapt, cu cat te apleci mai sarguincios si mai entuzist asupra unor sarcini , cu atat mai mult ai sansa de a avea mari beneficii si recunoasteri.

Nevoile tale se impletesc cu cele ale celorlalti datorita Lunii pline din a opta ta casa , incepand cu data de 21 noiembrie. Este un prilej potrivit pentru a-ti achita unele din datorii .In acelasi timp, ai putea fi silit sa inchei niste intelegeri financiare sau sa descoperi ca te-ai bazat prea mult pe sprijinul financiar al cuiva apropiat.

In pofida tentatiilor unor cheltuieli capricioase, din 29 noiembrie traversezi o perioada de stabilitate financiara , gratie parcursului planetei Venus in a doua ta casa. Abilitatea de a te atasa de oamenii potriviti poate aduce castiguri financiare , in special in afaceri.


Horoscopul sanatatii Balantei in noiembrie 2010


Intre 8 noiembrie si 29 noiembrie, reverberatiile mercuriene din a treia ta casa iti aglomereaza mintea si o supun unui flux informational covarsitor , putandu-te conduce pe nesimtite catre oboseala intelectuala sau stres. Sextilul dintre Marte si Saturn din 15 noiembrie iti poate fi de ajutor prin sentimentul de conectare dintre trup si minte , oferindu-ti prilejul extrem de auspicios de a inaugura un program de exercitii fizice.

Odata cu 18 noiembrie , tranzitul lui Jupiter in a sasea ta casa iti prevesteste o lunga perioada de prosperitate fizica , netulburata de boala , in care, daca sunt totusi necesare, tratamentele sau medicatiile au tendinta de a se incheia cu succes.Cu toate acestea, daca nu te supraveghezi, poti lua in greutate cu usurinta.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna noiembrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna noiembrie 2010 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Balanta 2011 – Previziuni generale

Zodia Balantei si Dragostea

Horoscop 2010 - Zodia Balantei

Zodia balantei.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase.

Horoscop european 2010 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile

Horoscop lunar noiembrie 2010 – Zodia Fecioarei

In luna noiembrie , Fecioara se poate lasa in voia unei visari paguboase si a unei atitudini pesimiste , ce pot fi destramate , din fericire , de catre beneficele influente ale lui Jupiter si de ancorarea pe terenul ferm al familiei si dragostei statornice.

Pe 6 noiembrie , Luna noua rasare pe cerul Scorpionului si a celei de-a treia tale case , casa ocupatiei , abilitatilor de comunicare , invatarii , interactiunilor si contactelor cotidiene .Este o vreme propice pentru a invata ceva nou , a te misca ca pestele in apa mediului social , a dezvolta un raport mental cu ceilalti si a te preocupa de detalii. Intr-o astfel de ocazie , poti fi caracterizat de o mai mare agilitate si mobilitate , dar si de o sporita constientizare a mediului social inconjurator.Este o perioada potrivita pentru examene si teste , inaintarea unor cereri , inceperea unor noi proiecte si orice fel de mijloace de comunicare.

Tranzitul direct al lui Neptun in Varsator aduce , din 7 noiembrie , tendinte de lunga durata mai ales in domeniile muncii si sanatatii.

Poti fi cuprins de un sentiment de insatisfactie fata de ceea ce primesti ori ai vrea sa-ti ofere lumea inconjuratoare sau resursele financiare , intre 7 noiembrie si 17 noiembrie, datorita tranzitului retrograd al lui Venus in Balanta si a doua ta casa (casa banilor si resurselor).Aceasta stare poate reflecta insa cu totul si cu totul altceva , asa ca ar fi indicat sa iti rezervi nitel timp pentru a-ti analiza viata.Ce iti doresti cu adevarat sa posezi ? Iti sta cineva in drum sau esti impiedicat de propria ta atitudine sau metoda de actiune ?

Raspunsurile la intrebarile de mai sus iti sunt facilitate , din 8 noiembrie, de patrunderea lui Mercur in Sagetator si a patra ta casa (casa radacinilor si caminului).Aceasta circumstanta astrala iti invigoreaza puterea de concentrare si iti solicita o perioada de usoara izolare , prielnica autoanalizei si nu numai.Memoria are acum o mai mare capacitate de inmagazinare , iar gandurile ti se indreapta mai ales catre familie si persoanele iubite.De fapt , casa sau cei apropiati ar putea sa te solicite mai mult decat in alte prilejuri, orientandu-te catre activitati carora iti face placere sa te dedici.

Jupiter deschide si el , din 18 noiembrie , o perioada de mare intindere , mai mult decat fertila pentru parteneriat si castigarea pretuirii publice. Jupiter in tranzit direct prin Pesti si a saptea ta casa (casa relatiilor interumane si a parteneriatului ) iti ofera realizari mai ales in iubire si in plan profesional / financiar.

In aceeasi zi de 18 noiembrie, Venus revine in aspectul direct in Balanta , deschizand un interval in care ii pretuiesti in special pe cei care te fac sa te simti confortabil in viata , alaturi de care poti degusta mai ales bucuriile simple ale existentei, sau care iti creeaza o senzatie de familiaritate.

Luna plina din Taur de pe data de 21 noiembrie te poate ispiti sa te abati pentru o scurta vreme de la traseul prestabilit al obligatiilor si indatoririlor cotidiene , si sa te lasi purtat de ghidusia nevoii de aventura.

Daca tramvaiul destinului tau si-a permis vreo deraiere , cat de mica , din 22 noiembrie Soarele tranzitand in Sagetator si a patra ta casa te readuce la calea cea dreapta , pe drumul batatorit al caminului, familiei , radacinilor, proprietatilor mostenite.In cautarea unei apartenente durabile, esti inclinat sa iti revizuiesti sentimentul de securitate si sa-ti explorezi interioritatea. Mici confruntari cu membri ai familiei nu te abat de la dorinta si necesitatea de a-ti reinvigora radacinile fiintei si a te ocupa de lucruri serioase legate de persoanele apropiate.

Odata cu 29 noiembrie, Venus tranziteaza Scorpionul si cea de-a treia ta casa (casa influentelor de mediu) , facandu-te sa gusti mai din plin apropierea de oameni si oferindu-ti o aura cumva intelectuala. Impartasirea lucrurilor care te preocupa iti face placere , la fel ca aproape orice fel de schimb de idei. Uneori, acest tranzit aduce beneficii prin mijlocirea rudelor , comunicatiilor sau unor scurte calatorii.

Din 30 noiembrie , Mercur se alatura lui Venus , intr-o configuratie astrala care va influenta mai ales luna decembrie , incepandu-si parcursul in teritoriile Capricornului. Inspiratia care iti cutreiera fiinta acum devine aproape exacerbata , iar propriile idei iti ajung a fi surse de incredere si mandrie. Conversatia colorata si renascutul simt al umorului ii apropie de tine pe oameni , iar preocuparile intelectuale par a nu-ti da deloc pace.


Horoscopul dragostei Fecioarei in noiembrie 2010


Marele eveniment astral al acestei luni il reprezinta debutul , pe 18 noiembrie , parcursului direct al planetei Jupiter in a saptea ta casa , anuntand un interval fericit de impartire a vietii cu cineva drag.De fapt , intr-o astfel de vreme , poti invata multe lucruri noi despre tine prin mijlocirea unei persoane iubite .O mai veche relatie de cuplu se poate intari , iar cei singuri au ocazia de a isi gasi o pereche mai mult decat potrivita. O poveste de dragoste inceputa sub auspiciile lui Jupiter are toate sansele de a deveni fericita si plina de succes. Unii nativi din Fecioara au acum prilejul de a porni pe calea casatoriei.Pe de alta parte , nu este exclusa o despartire de un partener , dar acest eveniment nefericit in aparenta poate ascunde o binecuvantare , concretizata in curand prin intalnirea cuiva mai potrivit.

18 noiembrie pare a fi o zi norocoasa pentru Fecioare , intrucat prilejuieste si intoarcerea lui Venus in aspect direct in a doua casa , lucru de natura de a prefigura o perioada de stabilitate in dragoste si relatiile intime.

Incepand cu 30 noiembrie, reverberatiile mercuriene din a cincea ta casa ( casa creativitatii si dragostei) nu au cum sa nu te orienteze catre iubire, dar nevoia ta de stimulare intelectuala poate sa te indrepte catre persoane de sex opus interesate sau interesante din perspectiva speculatiilor gandirii. O tendinta ce se va manifesta cu precadere in luna decembrie.


Horoscopul carierei si banilor Fecioarei in noiembrie 2010


Incepand cu 7 noiembrie , parcursul indelungat al planetei Neptun in a sasea ta casa (casa sanatatii si muncii) incepe sa iti afecteze munca de zi cu zi , relatiile cu colegii , precum si serviciile facute pentru / primite de la altii.Desi visarea cu ochii deschisi (la o alta slujba) poate fi ademenitoare , aceasta iti poate rapi pe nesimtite concentrarea si perseverenta de care este necesar sa dai dovada in fiecare zi. De asemeni , ai inclinatia de a lasa garda jos , iar falsi amici de la serviciu abia asteapta sa profite de asta , gata sa iti aduca prejudicii , fie si numai de imagine.

Din fericire , tranzitul direct initiat de Jupiter pe 18 noiembrie in a saptea ta casa te trezeste cumva din atitudinea visatoare si iti ofera oportunitati prin intermediul unor parteneriate de afaceri , unor negocieri sau unor reajustari contractuale. Esti inzestrat din plin cu abilitatea de a-ti impartasi si comunica capacitatile profesionale , fiind mai mult decat inclinat sa le vezi ca pe o marfa (de valoare).Sunt de prevazut succese in chestiuni legale , iar banii pot curge garla mai ales gratie unor asocieri. Unele Fecioare , implicate in activitati publice, se pot bucura de o sporita popularitate.

Tot din 18 noiembrie , parcursul direct al lui Venus in a doua ta casa iti anunta un interval de stabilitate financiara , posibil de a fi zguduita pe alocuri de dorinta ta de a culege satisfactii noi prin intermediul unor cumparaturi ceva mai extravagante.Ca si mai inainte , talentul tau de a relationa cu ceilalti iti poate asigura castiguri banesti. Poti ajunge intr-o situatie in care interesele financiare se impletesc cu niste chestiuni de natura publica sau sociala.


Horoscopul sanatatii Fecioarei in noiembrie 2010


Tranzitul lui Neptun in a sasea ta casa te face , din 7 noiembrie , mult mai vulnerabil la atacurile stresului , si poate prezice o folosire excesiva a medicamentelor sau predispozitia de a cade prada unor afectiuni vagi , greu de diagnosticat. In acelasi timp , influenta neptuniana poate avea capacitatea de a te conduce catre stranii cai de vindecare sau mentinere a sanatatii , catre diete inedite sau exotice.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna noiembrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna noiembrie 2010 - Toate zodiile


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010


Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Fecioara 2011 – Previziuni generale

Zodia Fecioarei si Dragostea

Zodia Fecioarei.Caracteristici , compatibilitate, numere si zile norocoase

Horoscop european 2010 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile

Tuesday, October 26, 2010

Adidasi de firma (the story)

Acum o saptamana ma dadeam pe cateva site-uri in cautarea si cumpararea unor adidasi de firma. Satul de Saper, Shanlian sau Taima am sperat sa imi gasesc o pereche de adidasi nike care sa ma tina minim lunile ce au mai ramas din acest an. Am avut parte de niste search-uri intense si intr-un final am gasit un site cu preturi bune si adidasi pe gustul meu.Am ales sa cumpar online pentru ca am prins incredere in site-urile de comert, pana acum nefiind dezamagit. Cu un pret decent, calitate superioara si un model in tendintele actuale, deja si-au amortizat banii investiti datorita aprecierilor si a confortului oferit.

Beware. I'm cool!

P.S. Voi ce adidasi preferati ?

Friday, October 22, 2010

Ghicitoarea lui Einstein - Test de inteligenta

Einstein a creat acest test in secolul trecut si a declarat ca 98 % dintre oameni nu sunt capabili sa il rezolve ! Faci, cumva , parte din cei 2 % pamanteni suficient de inteligenti pentru a rezolva aceasta problema ?

In 5 case de diferite culori locuiesc 5 oameni de diverse nationalitati. Fiecare dintre ei prefera o anumita bautura , un anumit tip de tigari si poseda un diferit animal de companie.

Intrebare : Care dintre ei are un peste ?

Indicii

1. Britanicul sta in casa rosie.
2. Suedezul are un caine.
3. Danezul bea ceai.
4. Casa verde este la stanga casei albe.
5. Proprietarul casei verzi bea cafea.
6. Omul care fumeaza Pall Mall are o pasare .
7. Persoana care locuieste in casa galbena fumeaza Dunhill.
8. Cel care locuieste in casa din mijloc prefera laptele.
9. Norvegianul sta in prima casa .
10. Omul care fumeaza tigari Blend locuieste langa cel care are o pisica.
11. Proprietarul calului este vecin cu persoana care fumeaza Dunhill.
12. Cel care prefera tigarile Bluemaster este un bautor de bere.
13. Germanul fumeaza Prince.
14. Norvegianul locuieste langa casa albastra.
15. Omul fumator de Blend are un vecin a carui bautura preferata este apa.

Sper ca v-am captat atentia ! Daca v-ati pus deja mintea la treaba , va apare curand si solutia .In urmatoarea postare.

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Testul de dragoste Sternberg | Afla cum esti in iubire

Ma iubeste sau nu ma iubeste prietenul meu ?

Test de personalitate - Deseneaza o casa

Cat de mult va dura iubirea mea ? - Un nou test psihologic

O lectie despre rugaciune

In timpul peregrinarilor lui fara sfarsit , initiatorului religiei Baha'i a fost gazduit de o familie credincioasa, care isi dorea din toata inima sa isi onoreze inaltul invitat.Gospodina casei a ars mancarea aleasa, pregatita special pentru aceasta ocazie.Atunci cand a pus bucatele pe masa ,femeia si-a cerut scuze , spunand ca in timp ca ce gatea a citit dintr-o sfanta carte de de rugaciuni ,in speranta ca , in acest fel , mancarea va fi mai delicioasa si mai apreciata . Fondatorul credintei Baha'i i-a zambit cu intelegere si i-a spus : " Este bine ca te rogi.Insa, data viitoare cand vei gati , ar fi mai potrivit sa te rogi dintr-o carte de bucate !"



Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010


Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :


Rugaciunile zodiilor – Astrologie umoristica


Rugaciunea catolica pentru sex

Sex si sexualitate in religia japoneza