Tuesday, November 30, 2010

Horoscop dragoste 2011 - Zodia Balantei

Anul 2011 este bogat dar si contradictoriu in dragoste pentru cea mai mare parte a nativilor din zodia Balantei. Framantarile , optimismul si pesimismul , frenezia dar si melancoliile sunt prezente la tot pasul , configurand un joc al extremelor pe care il poti depasi numai cu pretul unui echilibru stabil intre ratiune si afectivitate.


La inceputul lunii ianuarie , bucuria de a te apropia de cei din jur dar si abilitatea a-ti exprima inspirat sentimentele sunt cat pe-aci de a te implini indiferent daca esti singur sau implicat deja intr-o relatie . In a treia decada a lunii lui Faurar , copilul din strafundul sufletului tau isi face loc catre lumea de afara , ademenindu-te catre joaca si ghidusii.Nu este exclus sa te risipesti in mai multe flirturi decat de obicei si sa iti asumi chiar riscul de calca stramb fata de partenerul tau in iubire ….Aceasta predispozitie iti poate dispare la fel de usor cum ai sufla intr-o lumanare catre sfarsitul lunii ianuarie , cand pari a tanji catre o dulce impartire a vietii impreuna cu cineva special.Parteneriatul are toate sansele de a fi insotit de un atasament extrem sau de o dragoste matura , prevestind uneori o logodna sau o casatorie. Balantele care au avut dificultati in dragoste pot ajunge ca prin farmec la o impacare in aceasta conjunctura astrala , iar cele care abia pornesc pe drumul unei noi iubiri au norocul de a vedea intredeschise portile paradisului.

Luna februarie debuteaza prin stabilitate si armonie in dragoste si poate aduce o imbiere de a ramane mai mult in mijlocul familiei sau in compania celui drag / celei dragi.
Desi nimic nu anticipeaza aceasta schimbare dramatica , in a doua parte a acestei luni poti simti ca nu esti iubit sau apreciat asa cum iti doresti. Conjunctura astrala indica posibile dezamagiri intr-o relatie, iubiri neimpartasite sau rupturi ale unor legaturi de cuplu.

Daca in primele zile ale lui martie improspatarea primavaratica iti insufla un farmec aparte si este pe cale sa iti furnizeze placerea de a te vedea vanat de mai multi potentiali parteneri , sau te incanta cu speranta angajarii intr-o iubire mai mult decat promitatoare , influentele uraniene ulterioare au posibilitatea de a te purta catre zone mai intunecate ale relatiei de cuplu. Unii nativi din Balanta pot fi covarsiti de lipsa de sare si piper dintr-o legatura romantica , altii pot intalni piedici in dezvoltarea unei iubiri abia inmugurite .Oricum , este probabil sa iti schimbi parerea despre cineva pe care l-ai apreciat din plin pana acum.
Finalul lunii martie converge in mod aproape logic din tendinta anterioara, marcand nevoia unei relatii autentice , gratie careia eul sa se redescopere in cele mai inspirate energii potentiale. In astfel de prilejuri, ne putem apropia de cei alaturi de care petrecem cea mai mare parte a timpului, adica de oamenii din sfera noastra profesionala sau ocupationala.

Aprilie prevesteste conflicte de interese sau idei in sanul unor relatii stranse pana acum si favorizeaza rafale intercalate de certuri si impacari.
A treia parte a lunii pare a fi si mai contradictorie... Dragostea isi indreapta deliciile mai ales catre senzualitate si sexualitate , a unor intalniri intime de aprofundare a afectiunii si a nevoii de a depasi tensiunile. Desi o parte dintre Balante vor sa ajunga catre adancirea si implinirea (inclusiv oficiala) a iubirii lor , ele pot avea de a face cu o distantare emotionala sau cu inhibitii in a-si exprima sentimentele. Raceala aparenta a partenerilor lor sau supozitia ca nu sunt apreciate sunt totusi mai degraba subiective …

Erotismul si dorinta de contopire cu fiinta iubita se fac simtite mai ales in a doua jumatate a lunii mai.Nu sunt excluse si unele reactii adverse, colaterale !

Senzualitatea se impleteste cu nevoia de a-ti sprijini in orice fel partenerul in decursul lunii iunie. Balantele solitare sau aventuroase pot cade in abia asteptatele capcane ale unor delicii sexuale sau pot redescoperi iubirea acolo unde pana acum nu era decat amicitie. Avantul romantic abia asteapta sa iti fie starnit de o intalnire cu un strain fermecator.

Luna iulie are capacitatea de a transforma colegialitatea in dragoste sau de a te confrunta cu noi cerinte din partea partenerului de cuplu. Ingrijorarile sau framantarile in iubire stau la panda, la fel ca si posibilitatea de a te simti tradat , dezamagit sau respins in iubire. Daca reusesti sa scapi de unele din aceste vrasmasii ale lui Cupidon , sfarsitul lunii lui Cuptor te aduce in pragul unei atmosfere mai curand intelectuale sau camaraderesti , indiferent daca esti dedicat unei relatii mai vechi sau esti abia la debutul uneia.

Romantismul pogorat asupra ta inca din cele dintai zile ale lui august te provoaca sa cauti iubirea de dragul iubirii. Iluziile dragostei te inconjoara ca un roi de fluturi multicolori , asa ca nu ar fi de mirare sa faci o brusca pasiune pentru cineva intangibil sau sa te atasezi de o persoana careia sa doresti a-i aduce o “salvare” pe care nu si-o doreste. Predispozitia catre secrete poate alterna in acest interval cu o timiditate excesiva.

In a treia parte a lunii septembrie te paste inceputul unei povesti de dragoste aproape magice, eventual cu cineva pe care altadata l-ai fi considerat respingator. Balantele cu state mai vechi intr-o relatie au sansa de a simti din plin fericirea si de a-si vedea viitorul in roz. Cu toate acestea, finele lunii lui Rapciune nu ezita in a aduce catre negativism o parte dintre nativii din Balanta ; cuprinsi de o atitudine critica si rece, ei par a descoperi pete in soare si a se simti mai putin satisfacuti de relatiile lor de cuplu.

Luna octombrie iti da ocazia unui mic respiro in dramatismul iubirii … In sfarsit , nu mai ai parte de surprize, toane sau capricii si pasesti pe terenul ferm al unei legaturi de cuplu stabile.

Agitatia si cutremurele in dragoste ale Balantei nu intarzie sa reapara in noiembrie… Fantezia ori nevoia de iubire abia asteapta sa iti joace feste , iar imaginatia te indreptateste sa crezi ca orice broscuta de la marginea drumului este de fapt un print sau o printesa sub acoperire. In cazul in care rezisti ispitelor imaginatiei sau , pur si simplu, ai scapat de ea odata cu operatia de apendicita , sfarsitul lunii noiembrie iti daruieste liniste si echilibru , in special daca esti angrenat intr-o dragoste matura si de cursa lunga.

Impresii negative mai multe imaginare decat reale au tendinta de a te strabate in privinta relatiilor cu oamenii apropiati pe parcursul lunii decembrie. Neimpartasirea dragostei , raceala unei pasiuni altadata incendiare , sau despartirea din motive aproape obiective de catre cineva drag te pot marca in aceasta perioada. Daca iti pastrezi echilibrul interior si iti permiti luxul unei meditatii nu tocmai comode, poti totusi profita de oportunitati nesperate , amoroase sau senzuale , mai ales in deschiderea unei noi partide de sah cu iubirea.



Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Zodia Balantei si Dragostea

Zodia balantei.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase.

Horoscop chinezesc 2011 Anul Iepurelui alb /de metal

Nascut pe 1 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti ziua de nastere in ziua de 1 decembrie , destinul iti este ancorat sub semnul zodiei Sagetatorului si ai drept planete guvernatoare Jupiter si Uranus.

Din perspectiva filozofica si spirituala esti influentat mai ales de Jupiter , astrul evolutiei si dezvoltarii , al generalizarii si abstractizarii , planeta cautarii adevarului , bunavointei , prosperitatii, norocului , telurilor si idealurilor. Drept urmare, esti considerat drept o persoana intreprinzatoare , ambitioasa , poate chiar prea motivata uneori , dar care descopera mereu latura pozitiva a unei situatii orice s-ar intampla. Esti generos si afectuos in relatiile cu oamenii si iti place sa iti impartasesti succesele cu cei din jur.

Esti caracterizat de inalte idealuri, dar nu te straduiesti indeajuns pentru a le materializa. Increderea ta in tine si armonia ta interioara atrag succesele si norocul intr-un fel oarecum magic. Pentru a-ti pastra credibilitatea, incearca sa iti infranezi tendinta de a-ti exagera sau supraevalua ideile si proiectele.

Culorile tale norocoase sunt auriul si aramiul.

Piatra ta norocosa este rubinul.

Zilele tale norocoase ale saptamanii sunt duminica , luni si joi.

Numerele tale norocoase si anii de referinta din viata ta sunt 1, 10, 19, 28, 37,46,55,64,73 si 82.

Personalitati nascute pe data de 1 decembrie : Cezar Petrescu , Charlene Tilton , Florenţa Albu , Ion Brezeanu , Johnny Răducanu , Marie Tussaud , Platon Pardău , Woody Allen .


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare

Horoscop Sagetator 2011 – Previziuni generale

Monday, November 29, 2010

Se spameaza si din partea ministerelor

Casatoria - Kahlil Gibran

Impreuna sunteti nascuti si totdeuna veti fi impreuna.
Alaturi veti fi atunci cand albele aripi ale mortii va vor risipi zilele ,
Si impreuna va veti regasi chiar si in amintirea tacuta a lui Dumnezeu.
Lasati un spatiu insa in impreunarea voastra ,
Si vanturilor ceresti dati-le voie sa danseze intre voi .
Iubiti-va unul pe celalalt , dar nu nu va legati prin dragoste :
Lasati-o mai curand sa fie o miscatoare mare intre tarmurile sufletelor voastre.
Umpleti-va unul celuilalt paharul, dar nu dintr-o singura ulcea .
Daruiti-va unul altuia painea, dar nu din aceeasi pita .
Cantati si dansati impreuna , fericiti-va, dar lasati-va singuri unul pe celalalt :
Chiar daca strunele lautei nu-s impreunate , ele in acelasi cantec vibreaza .
Oferiti-va unul altuia inima , dar nu o lasati zalog celuilalt.
Ramaneti impreuna, dar nu foarte aproape unul de celalalt ,
Caci stalpii templului despartiti se aseaza ,
Iar stejarul si chiparosul nu cresc unul in a celuilalt umbra.

Traducere dupa un poem al lui Kahlil Gibran (1883 - 1931)

Talmacire de godessdiana88


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Crima si pedeapsa - Kahlil Gibran

Fiecare om isi poarta propria-i cruce | O poveste cu talc

In cautarea lui Dumnezeu | O poveste cu talc

Horoscop dragoste 2011 - Zodia Fecioarei

Dramatismul dragostei nativilor din Fecioara poate deschide portile paradisului sau pe cele ale infernului in decursul anului 2011.Desi flexibili si sensibili in iubire , ei pot cade cu usurinta in capcanele simtului de posesiune sau in plasa indoielii fata de parteneri.

Iubirea ca esenta a vietii sau profunda simtire sufleteasca capata preponderenta in prima parte a lunii ianuarie. Nevoia de reciprocitate in dragoste isi pune amprenta asupra vietii de cuplu , scotand in evidenta echilibrul dintre daruirea si primirea afectiunii. Nativii din Fecioara aflati deja intr-o relatie pot prefera linistea si armonia caminului sau a intimitatii in doi , iubirea calma marcata de fidelitate si sensibilitate emotionala.
Daca la mijlocul primei luni a anului , nativii singuri pot fi stimulati de o poveste de dragoste activata mai ales de un suflu intelectual , catre finalul lui ianuarie toate Fecioarele simt din plin impulsul unei renasteri a fiorului sexualitatii dar si al dorintei de a-si sprijini in orice fel partenerul.Cei nestatornici se pot bucura de un belsug de oportunitati sexuale, iar cei dedicati dragostei pentru o unica fiinta au prilejul unei apropieri extreme de intime si patimase.

Luna februarie incepe prin a te coplesi cu un farmec si o atractivitate de zile mari .Capacitatea de a atrage personale de sex opus vine de la sine , fara a fi nevoit sa faci cel mai mic efort. Orice relatie romantica initiata sub aceste auspicii nu poate fi decat fericita si implinita.
A doua jumatatea a lunii lui Faurar are potentialul de a te supune unei dorinti fierbinti de a-ti gasi perechea potrivita sau de a afla in actualul tau partener o reflectare a propriilor idealuri. Din pacate, spre sfarsitul lui februarie , unele parteneriate de dragoste pot trece prin framantari dureroase datorita unor porniri egoiste sau dorintei de a dicta placerile sau comportamentul fiintei iubite. Unii nativi din Fecioara pot contrabalansa cu succes aceste porniri prin rabdare si abilitatea de a face compromisuri.

Martie pare a aduce dragostea sub semnul interesului , logicii sau vietii profesionale , dar si o stare de nesiguranta asupra viabilitatii legaturii tale de cuplu .Unele Fecioare pot trece printr-o initiere sau o rafinare a sexualitatii. Nu este exclusa o izolare fata de lumea cotidiana, in scopul impartasirii senzuale cu o persoana draga.

Desi luna aprilie anunta o intensificare a dragostei dintr-o stabila legatura de cuplu , unele Fecioare pot fi ranite adanc de catre unele ambiguitati in viata amoroasa ; poate apare impresia ca fiinta iubita nu mai este intru totul sincera sau vrea sa ascunda ceva.Alti nativi au parte de o falsa oportunitate : iluzia descoperirii sufletului pereche poate fi brusc destramata de o revenire la cruda realitate.
Daca ai gresit in dragoste, spre jumatatea lunii lui Prier poate apare o nesperata oportunitate de a profita de o a doua sansa.

O noua perioada exaltata de deliciile erotismului se intrevede in luna mai. O mare parte dintre Fecioare par a fi captivate de aspecte romantice exotice sau de parteneri iesiti din comun. Poti incepe o noua poveste de dragoste impreuna cu cineva intalnit intr-o calatorie sau cu o persoana ale carei farmece nu ti-au atras pana acum privirea.

Daca esti insufletit de o iubire idealista sau platonica , influenta neptuniana din iunie iti deschide ochii si iti imprastie iluziile in cele patru vanturi.
Nativii singuri din Fecioara se pot implica intr-o relatie amoroasa la serviciu sau se pot avanta intr-o legatura distractiva , dar lipsita de profunzime.

In luna iulie te asteapta o cotitura in iubire, posibil determinata de niste testari la care vei fi supus fara sa stii de catre partenerul tau. Daca esti inca singur, ai posibilittea de a te cupla cu cineva nu foarte atragator , dar care te satisface printr-o cordialitate si impartasire mai curand amicala.
Mare parte dintre Fecioare pot fi cuprinse de o frenezie erotica, de vise sau fantezii sexuale care au sansa de a fi implinite de cele mai multe ori in secret sau in penumbra misterului.

Romantismul iubirii , nevoia de a da si a primi placere se pot impleti in decursul lunii august cu preocuparea ta de a-ti schimba look-ul sau a-ti spori atractivitatea.

Tendinta spre stabilitate si armonie in viata amorosa din luna septembrie este amenintata de predispozitii obsesive sau gelozii extreme ca impact al influentelor lui Pluton.

Octombrie este luna impacarii si indepartarii asperitatilor din viata de cuplu. Fericirea de a fi impreuna cu fiinta iubita , indiferent de imprejurare, iti dezvaluie rezerve nebanuite de diplomatie si spirit de sacrificiu.

Sentimentalismul si tandretea te strabat pana in adancurile sufletului in noiembrie , mai ales daca esti de multa vreme in una si aceeasi relatie de cuplu. Vitalitatea fizica debordanta din acest interval nu poate fi decat benefica, in special pentru cei in cautarea unei noi aventuri. In ultimele zile ale lunii noiembrie si intaia parte din decembrie , Venus te inzestreaza cu un farmec aparte si iti deschide calea catre povesti de iubire imposibile altadata.

Desi la inceputul lui decembrie indrazneala si impulsurile pasionale te sprijina in continuare in dezvaluirea unor noi oportunitati in dragoste si/sau sexualitate , influenta uranica din acest interval poate aduce confuzie sau dezorientare intr-o relatie de cuplu.Tocmai din aceasta cauza, unii nativi din zodia Fecioarei pot capata o perspectiva materialista sau interesata in formarea unei legaturi amoroase.

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010


Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop Fecioara 2011 – Previziuni generale

Zodia Fecioarei si Dragostea

Zodia Fecioarei.Caracteristici , compatibilitate, numere si zile norocoase

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal

Sunday, November 28, 2010

O duminica placuta!

E duminica dimineata si m-am trezit devreme. Speriat de frig ma ridic din pat si binoclez ochii la telefon. Da, e mult mai devreme decat mi-am propus. Atunci hai sa profitam. Ma schimb rapid si tiptil ma duc in bucatarie cu speranta ca am ramas singur acasa. Si am ramas. Intru rapid in camara, vad tava cu pizza pe care azi noapte am dorit-o si ma servers. Caut cafea facuta, dar nimic. Caut si iar caut, sambata si duminica e regula sa fie cafea facuta de mama. Astazi se pare ca nu. Sigur nu a mai avut timp, a devenit foarte agitata in ultima perioada datorita fiului. Eh, nu din cauza mea, doar ziceam si eu.

Ma resemnez, dar foarte dezamagit, deoarece cafeaua pregatita de mama e extraordinara. Doar e mama si orice lucru facut de mama e cel mai bun. Imi pregatesc totusi 2 plicuri de nes, pun lapte din frigider si incep sa invart pentru omogenizare. Torn apa fierbinte si e in regula!!

Ies afara, prin coridor, la bucatarie ma asteptau pisicile, probabil ca le e foame, dar daca le vezi cat sunt de rotunde le confunzi cu altceva.

Ma ascund in coltisorul meu de baut cafeaua duminica dimineata, aprind tigara cersita azi noapte de la un gajiu si incep traditia.

Ma bucur de combinatia extraordinara a razelor soarelui, triste si ele din cauza iernii ce va veni si din cauza frigului care s-a lasat de azi noapte. Nu ma deranjeaza, sunt imbracat gros si chiar daca nu as fi pentru unele lucruri faci compromisuri. Daca ar fi minus nu as mai fi stat, dar ati prins ideea.

Am revenit rapid in casa, ma pun la laptop, nici un email, speram sa am banii de la blogmoney transferati in contul paypal, dar inca nimic. O fi vreme. Mai asteptam.

Ma pun sa fac putina ordine in camera, dar toate astea dupa ce imi organizez agenda pentru ziua de astazi la o ultima inghititura de cafea.

Va doresc o duminica placuta!

Mesaje de Sfantul Andrei | Felicitari ,urari si SMS-uri

In mod sigur, fiecare dintre voi are cel putin o cunostiinta , un prieten sau o prietena purtand numele de Andrei sau Andreea. La urma urmei, peste 600.000 de romani isi aniverseaza ziua onomastica in ziua de 30 noiembrie , ziua pomenirii Sfantului , slavitului si intru tot laudatului Apostol Andrei , cel dintai chemat. Am incropit cu aceasta ocazie cateva mesaje, urari sau felicitari dedicate lui Andrei si Andreea , niste incercari stangace poate , dar care incearca sa ocoleasca conformismul si tonul sec care par a domina acest subiect pe internetul romanesc ...

La multi de San' Andrei ,
Fericire si bani grei !
Soarta dulce si aleasa
Fie-ti tot mereu mireasa !

La multi ani , draga Andrei ,
Sa fii ferice, preaiubit de zei ,
In viata sa te bucuri de izbanzi ,
Sa nu platesti, ci sa primesti dobanzi.

La multi , draga Andreea ,
De iubire-ncununata fie-ti viata , odiseea ,
Brat la brat cu sanatatea , sansa sa te insoteasca ,
Sa-ti astearna trandafiri peste calea ta lumeasca.

De ziua ta , Andrei , ma lasa
Sa dau cuvant dorintei ce m-apasa
De a-ti spune ca mi-esti drag si iti doresc
Tot binele din lume si noroc ceresc.

Sa ne traiesti cu numele , Andreea ,
In aur viata sa iti scrie epopeea ,
Povestea fericirii si-a iubirii ,
A-mbelsugarii , sanatatii si-mplinirii.

Am rupt din soare o raza si ti-o daruiesc
Sa-ti lumineze viata-n strai imparatesc ,
Sa iti aduca aminte dragul meu Andrei
Ca ai in mana ale sortii chei.

La multi ani , draga Andreea ,
Doar bogatii sa iti aduca pe pamant mareea
Timpului , oceanul de secunde
Ce ne-mpresoara cu-ale sale unde.

La multi ani cu sanatate ,
Sa iti dea Domnul tot ce doresti ,
Zile senine si fericite ,
Draga Andrei/Andreea sa ne traiesti.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :


Semnificatia numelui Andrei | Andreea .Origine , etimologie , numerologie , religie

Noaptea Sfantului Andrei - Vraji, farmece si superstitii de maritis

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare

Saturday, November 27, 2010

Zapada in citate,aforisme, maxime | Fulgi de nea

“Eschimosii au 52 de nume pentru zapada, intrucat ea este un lucru foarte important pentru ei.La fel de multe nume ar trebui gasite si pentru dragoste.”
Margaret Atwood

“O multime de oameni declara ca le place zapada.Eu gasesc ca nu este nimic altceva decat un inghet lipsit de necesitate al apei.”
Carl Reiner

“Nici un fulg de zapada nu cade niciodata acolo unde nu trebuie.”
Proverb japonez

“Sfaturile sunt asemeni zapezii .Cu cat se aseaza mai domol cu atat rezista mai mult si patrund mai adanc in minte.”
Samuel Taylor Coleridge

“Actorul este un artist care sculpteaza in zapada.”
Lawrence Barrett

“In acest fel , “Alba ca zapada” a devenit o poveste despre nevoia de a ne gasi un echilibru in propria noastra viata , in lumea naturala , sau chiar in intregul univers.”
Joan D. Vinge

“Nici un fulg de zapada din avalansa nu se simte vinovat pentru catastrofa pe care o aduce.”
Stanislaw Jerzy Lec

“Geniul inseamna un african care are un vis depre zapada.”
Vladimir Nabokov

“Blondele sunt cele mai potrivite victime.Ele sunt asemeni zapezii virgine in care ies la iveala urmele insangerate.”
Alfred Hitchcock

“Coruptia este asemeni unui bulgare de zapada .Pe masura ce se rostogoleste , devine tot mai mare.”
Charles Caleb Colton

“Zapada e scheletul apei, fragil ca un sicriu de vioara.”
Gheorghe Tomozei

“Cand nu va mai fi zapadă, copiii vor face un om de iarba, cand nu va mai fi iarba, copiii vor face un om de pamant, cand nu va mai fi nici pamant, copiii vor face un om de piatra, când nu va mai fi nici piatra, umbra unui om de cenusa se va profila pe cer - si nu vor mai fi nici copii atunci...”
Grigore Vieru

“Zapada si adolescenta sunt singurele probleme care dispar daca nu le acorzi atentie un anumit timp.”
Earl Wilson

“Un an cu zapada , un an roditor.”
Proverb

“Prima zapada nu este doar un evenimet, ci un eveniment magic.”
Anonim

“Viata este ca zapada sub un soare nimicitor.”
Saadi

“Zapada la loc ferit se aduna, iar banii la omul zgarcit.”
Proverb

“Inainte de a iubi, invata sa mergi prin zapada…Fara a lasa urme.”
Proverb turcesc

“Zapada inseamna singuratate , ea isi ajunge, daca vrei sa o vezi asa, ei insasi. Nu exista nici o alta perioada a anului cand intreaga lume pare a fi compusa dintr-un singur si unic element.’
Joseph Wood Krutch

“Floarea alba de zapada, osul luminii.”
Nichita Stanescu

“Unde sunt zapezile de altadata ?”
Francois Villon

“Nu te plange despre zapada de pe acoperisul vecinului, atata vreme cat intrarea in propria-ti casa este inzapezita.”
Confucius

“Numai durerea incheaga gandurile si le da puterea de a patrunde.Fulgii de zapada cad lenesi la pamant , sloiul de gheata izbeste.”
Titu Maiorescu

“Banii nu sunt altceva decat zapada inghetata.”
Dorothy Parker


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :


Bradul / pomul de Craciun in citate , aforisme , maxime

Iarna in citate , aforisme , maxime , statusuri

Aforisme , maxime , citate despre Craciun

O exceptie

Si eram pe punctul sa fac ceea ce nu imi sta in fire, ceva de care mult imi era frica si am fost oprit la inceputul drumului. O simpla coincidenta? Poate. Era un coleg pe care il ignoram, el m-a oprit din mersul meu si m-a intrebat ce fac, ii paream abatut, mi-a si zis, iar eu mirat ca ma baga in seama i-am spus o particica din planul meu. El mirat si oarecum interesat m-a batut pe umar, mi-a oferit o tigara si doza de suc si mi-a zis sa ma calmez. Impresionat de buna intentie am luat tigara, am luat doza si am poposit. Si poposind si povestind cu colegul meu ignorat pana mai ieri m-am oprit din actiune, am renuntat la plan si am revenit pe traiectoria sper eu normala.

Sunt mirat si bucuros ca iti pot sarii in ajutor oameni pe care nu dai doi bani sau pe care refuzi sa ii incluzi in cercul de discutii. Viata iti rezerva surprize, iar tot ea te invata ca trebuie sa acorzi atentie tuturor, pentru ca dintre toti necunoscutii cativa au intentii bune.

Si baiatul mi-a oferit din sucul lui si din pachetul lui de tigari, mi-a oferit timpul lui pentru a ma asculta, netinand cont de minimele tangente avute.

Si cine nu te astepti iti poate veni in ajutor, dar desigur e o exceptie.

Horoscop lunar decembrie 2010 - Zodia Pestilor

In luna decembrie, Pestii cauta sa se elibereze de balastul superficialitatii si al conventionalismului, dornici sa isi regaseasca si afirme autentica lor fiinta. Despartirea de trecut poate fi totusi dureroasa , cerand uneori cateva sacrificii.

Nevoia de a gasi o portita de scapare din lumea conformista si plictisitoare pare a te insufleti din data de 3 decembrie, sub influenta cuadratului dintre Marte si Uranus. Dorinta de a-ti afirma unicitatea si independenta poate rabufni insa intr-un comportament rebel , impulsiv si certaret.Unii oameni vor considera ca esti prea greu de impacat si nu vor fi atrasi de tendinta ta de a-ti asuma riscuri de dragul riscului.

Incepand cu 5 decembrie , Uranus in aspect direct in Pesti si intaia ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior) pare a continua orientarea anterioara , libertatea de expresie reprezentand o aspiratie care te marcheaza in profunzime. Te poti rupe , in sfarsit, de elemente ale trecutului care te limitau si te impiedicau sa te exprimi autentic. Dupa ce ti-ai luat de pe inima o astfel de piatra de moara , ai inclinatia sa te lansezi in viata insufletit de un mare entuziasm si o jucausa spontaneitate. Nevoia ta frematatoare de a te elibera te poate face , insa, sa renunti la lucruri sau la pesoane valoroase, sau poate determina ca unii oameni sa renunte la tine.

Luna noua rasarita in aceeasi zi de 5 decembrie in Sagetator iti atrage atentia asupra pozitiei tale sociale si a obiectivelor pe care le ai de indeplinit pentru a inregistra a reala evolutie in lume. Poti fi preocupat de noi metode de a-ti mari autocontrolul si a-ti disciplina sinele adesea revoltat.

Activitatile de grup si cooperarea ajung in prim plan gratie tranzitului inceput de Marte pe 7 decembrie in Capricorn. Numai daca te lasi in voia acestei tendinte ai sansa de a-ti atinge obiectivele dorite in aceasta perioada. Desi ai predispozitia de a-ti asuma o pozitie de lider, ar trebui sa apelezi la diplomatie ceva mai des si sa nu ii calci pe bataturi pe cei din jurul tau. Este probabil sa iei mai mult in seama rolul pe care il joci in viata altor oameni.

O oarecare confuzie sau dezorientare in relatia cu prietenii sau cei apropiati pare a se instala ca efect al trecerii lui Mercur in aspect retrograd in Capricorn odata cu data de 10 decembrie. Poate ca esti cumva orbit de propriile tale teluri si interese, intr-o astfel de masura incat ii neglijezi pe oamenii cu adevarat importanti pentru tine …

Din 18 decembrie , Mercur retrograd paseste in Sagetator si a zecea ta casa si pune punctul pe “i” in privinta felului cum esti perceput de ceilalti. De fapt, aceasta conjunctura astrala nu face decat sa iti semnaleze necesitatea unei reformulari sau remodelari a destinului tau.Probabil ca trebuie sa iti revizuiesti imaginea de ansamblu astfel incat sa descoperi ce lucruri de detaliu merita sa iti acapareze atentia. Daca reusesti sa dai deoparte cateva dificile bariere , ai ocazia de a inainta rapid spre implinirea aspiratiilor tale.

Strafulgerarile intuitiei par a ti se impleti cu lipsa de concentrare in zilele de 20 – 21 decembrie ca urmare a cuadratului lui Mercur cu Uranus si Jupiter. Tendinta de a te supraevalua in public intra in contradictie cu lipsa ta de spirit practic , iar acest lucru nu este de natura a-ti usura transpunerea ideilor in fapte. Multe proiecte pot stagna sau pot fi intrerupte in acest interval. Nereusitele te pot ancora intr-o atitudine indarjita , sarcastica sau negativa fata de viata.

Eclipsa de Luna din 21 decembrie din Gemeni si a patra ta casa (casa radacinilor si caminului) vesteste posibile probleme legate de locuinta sau de atmosfera din sanul familiei. Viata personala te solicita din ce in ce mai mult , asa ca trebuie sa iti gasesti un echilibru stabil intre sfera sociala / profesionala si viata domestica sau personala.


Horoscopul dragostei Pestilor in decembrie 2010


Influenta lui Uranus de la inceputul lunii te poate determina sa faci un pas decisiv. Unii Pesti, satui de lipsa de perspectiva si barierele de comnicare din relatia lor de cuplu , isi iau inima in dinti si se hotarasc sa faca primii pasi catre o despartire.

Din 10 decembrie, Mercur retrograd in a zecea ta casa iti poate trezi egocentrismul sau o preocupare exagerata fata de tine insuti. Tocmai de aceea , ar fi bine sa nu lasi sa treneze comunicarea cu fiinta iubita si sa nu ii dai impresia ca o neglijezi.

Eclipsa de Luna din 21 decembrie amplifica neintelegerile in dragoste mai ales din cauza zgarceniei cu care iti daruiesti timpul sau afectiunea in relatia de cuplu.


Horoscopul carierei si banilor Pestilor in decembrie 2010


Pe data de 5 decembrie, Luna noua ivita in a zecea ta casa ( casa carierei si dezvoltarii personale) iti anunta o vreme favorabila pentru dezvoltarea unor noi planuri de afaceri si focalizarea spre aspiratiile majore din sfera profesionala. Cariera si / sau responsabilitatile sociale nu iti vor lasa mult timp la dispozitie.

Revenirea lui Mercur in aspect direct in Sagetator si a zecea ta casa iti prilejuieste din 30 decembrie o mai mare preocupare fata de cariera si/sau afaceri sau iti anunta nevoia de a da o mai mare atentie comunicarii in sfera profesionala. Mestesugul cuvintelor care te caracterizeaza in aceasta perioada te ajuta sa ii impresionezi pe superiori si iti faciliteaza iesirea in public. Probabil ca esti implicat pana peste cap in activitatea de la serviciu, fiind nevoit sa te ocupi de mai multe lucruri deodata.


Horoscopul sanatatii Pestilor in decembrie 2010


Nici o influenta majora nu se intrevede a influenta sectorul sanatatii Pestilor. Incepand cu 30 decembrie si la inceputul lunii ianuarie 2011 , marea agitatie de la serviciu precum si scurtul dar intensul interval de timp dedicat anului nou te solicita nervos , putandu-te aduce in pragul stresului sau a unei oboseli cronice.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna decembrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Decembrie 2010 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Pesti 2011 – Previziuni generale

Zodia Pestilor si dragostea

Zodia Pestilor - Caracteristici , compatibilitate , zile si numere norocoase

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal

Friday, November 26, 2010

Suavele sacrificii si erori ale dragostei

Un fericit cuplu, binecuvantat de o dragoste statornica si neconditionata in pofida incercarilor inevitabile ale vietii , urma sa sarbatoreasca nunta de aur.

In dimineata multasteptatei aniversari , cei doi tomnatici insuratei au inceput prin a respecta intocmai ritualul sacrosanct al micului dejun , consacrat de atata amar de vreme. Odata asezati la masa , sotia s-a hotarat totusi sa sa faca o mica schimbare : "Timp de 50 de ani am dat intaietate sotului meu si i-am oferit jumatatea crocanta a chiflei , dupa care stiu ca este innebunit.Ei bine, astazi am de gand sa-mi ofer o tratatie cu aceasta delicatesa !" A intins untul peste partea crocanta a chiflei si i-a inmanat sotului cealalta jumatate.

In ciuda asteptarilor , barbatul a parut sa fie foarte satisfacut de aceasta abatere de la regula. El a sarutat mana nevestei si i-a marturisit : " Dragostea mea , mi-ai daruit cel mai frumos cadou al aniversarii noastre. Vreme de 50 de ani nu am gustat partea de jos a chiflei , jumatatea pufoasa care imi place atat de mult. Cand te vedeam cum o savurai , nu ma puteam indura sa ti-o cer."


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Soarele , Mohamed si capriciile dragostei | O poveste cu talc

Dragoste oarba | O poveste cu talc

Molia indragostita de o stea | O poveste cu talc

Ce se intampla cu blogatu.ro ?

Blogatu.ro e in vacanta silita?

Update: a revenit cu o tema noua!

Bafta ii doresc!

Nici acum nu mi-a raspuns la cele 4 mailuri de link exchange!

Blogatu... daca ajungi pe aici si citesti.. sa iti fie rusine!

Silent Train Of Thoughts

Cateodata ma sufoc in atatea ganduri, idei, planuri sau ce o fi ele si nu gasesc solutia incetarii lor. Cand ma scufund, adica stau sub apa, linistea vine spre mine si ma cuprinde, ma calmeaza instant, nu aud nimic, nu gandesc nimic, e tacere.... e mirific, parca m-as transpune. Fac exercitii de respiratie si imi doresc ca rezistenta sub apa sa imi creasca, doar doar de as putea sa stau mai mult in locul in care nu se aude nimic. As sta lipit de fundul bazinului la infinit doar pentru linistea care o gasesc, desi imi place sa cred ca ea ma gaseste pe mine, doar ca nici un gand sa nu apara, sa fiu lasat in pace de orice strigat al problemelor zilnice si sa fiu intr-o stare de repaus.

Ma intreb tot mai des daca acum un an sau doi imi era capul plin, gandurile in toate directiile, daca la fiecare pas ma gandeam la mai stiu eu ce, daca eram asa agitat sau asa de indatorat. Stau si ma ingrozesc gandul ca se va putea ajunge la alt nivel si ca lucrurile vor putea deveni intense.

Vreau sa stau in linistea mortuara care intamplator am descoperit-o si mult mi-am dorit-o.

E atat de bine sa nu auzi nimic ...

Asa cum iti e rau, tot iti e bine

Cand ma intorc acasa abia astept sa imi vad cainii si pisicile, sa ma joc cu ei, sa ii salut, sa preiau din optimismul pe care il au si sa ma incarc cu energie pozitiva din bucuria lor de a ma revedea. Astazi sunt la sat, nu mi-am dorit din tot sufletul sa revin, dar deja e reflex repatrierea.

Eram puscat de dimineata asa ca stiam ca voi avea o zi ciudata. Am ajuns pe podul din fata casei, m-am coborat din masina in noroi, clar, cainele era la poarta, au au au.. am ramas in urma, parintii m-au intrebat ce am, le-am spus ca ii las pe ei sa intre primii in curte fiind imi e frica de animale. Dar degeaba… am intrat totusi ultimul iar cainele nu m-a putut ignora si a sarit pe mine, m-a murdarit si am turbat de nervi.

Daca eram mishto nu era nici o problema murdaria sau faptul ca dadea din coada, dar nefiind mishto, deci aiurea si vai de capul meu, m-am incins, ceea ce era oarecum bine pentru ca imi era frig. Am refuzat orice contact cu ei, orice mangaiere si orice socializare.

Uneori optimismul, binele si bucuria vrei sa te ocoleasca si sa te lase in pace, pentru ca in cochilia ta asa cum iti e rau, tot iti e bine.

Vrei doar sa fi ignorat.

Calcat in picioare. La propriu.

Cand trenul e aglomerat se face coada pe culoar pentru a da curs coborarii din tren pe peronul statiie. Fiind din timp pregatit, coloana de pe culoar fiind in faza incipienta, eu deja in ea, am ajuns pe la compartimentul 2 dinspre usa. Intr-un mod aleator, in capul meu mi s-a format ideea ca oamenii ar trebui sa coboare incepand de la mijloc spre sfarsit, deci cel din compartimentul 2 ar trebui sa astepte finalul coloanei. Daca gresesc va rog sa comentati.

Revenind la ideea compartimentului 2: era un domn in compartiment care in mod insistent dorea sa intre in rand, iar eu m-am oprit si i-am cedat in mod politicos culoarul. Dansul a intrat, fara nici un multumesc, o privire in semn de “pis” sau alt gest care ar trebui sa nu lipseasca cand ti se face o favoare. In tot acest timp ma tineam de o bara laterala de pe marginea vagonului, iar respectivul s-a prins si el de ea. El discuta cu un domn si ii explica indemnandu-l sa se uite pe geam ca acel mecanic din locomotiva de la linia 7 e mare smecher ca vede sa scrie fara ochelar si ca doar noaptea isi pune ochelarii cand scrie. Neesential. Prins in discutie si traind momentul, a uitat ca mai e lume in spate si in fata, si a inceput sa se lase pe spate si sa imi striveasca mana bine intepenita pe bara de frig. Vazand ca m-a si calcat am izbucnit. Cea i-am zis nu e de scris.


Tot textul de mai sus, un mini text patetic care descrie o intamplare minora si nesemnificativa pentru viata voastra, a celor ce cititi pe ecranul de minim 15 inchi, se vrea a fi un exemplu al ignorantei oamenilor, care tratati politicos oferindu-li-se intaietate, iti raspunzand in final ca si un multumesc cu un mare gest de cacat.

Wednesday, November 24, 2010

IT Galaxy

Deja familiarizat cu itgalaxy.ro, vin si laud perseverenta si profesionalismul de care dau dovada intr-o nisa aglomerata. Cu o promovare agresiva, cu un site aerisit si premium, cu toate datele legate de firma vizibile imi castiga increderea si ma transforma in clientul lor.
O gama varianta de produse cu preturi pentru toate buzunarele gasim la oferta LCDTV , un must have in prezent. Apreciez oferirea posibilitatii platii in rate si a unui pret minim rezonabil pentru o simpla comanda.
Se vrea a fi un magazin virtual, un furnizor de servicii complete care acorda clientului prioritate maxima si respectul cuvenit: clientul stapanul nostru.

Produsele oferite spre vanzare fiind in permanenta actualizate, mi-am indreptat atentia spre Console WII, de cand m-am distrat cu un prieten pe Jocuri care cereau efort fizic mi-as fi dorit sa am si eu una acasa pentru o relaxare de dupa masa.
Am vandut 2 telefoane de curand, la un pret mai mult decat bun, navigand pe site in rubrica Telefoane am ramas placut surprins de preturi mici pentru telefoanele noi.

Doresc mult succes magazinului online in cauza, sa treceti si pe la rubrica "Informatii utile" si veti fi pe deplin multumiti de informatiile oferite, chiar la obiect si strictul necesar.

Ah... era sa uit... am vazut ca se dau bonusuri pentru oricare Laptop achizitionat, deci nota 10 cu felicitari. Atrage clientul oferindu-i ceva in plus, strategia de vanzare e foarte bine pusa la punct, concluzia vanzarilor mari venind si din descrierea activitatii firmei detinatoare a sitului online.

Faptul ca au rezistat pe piata online in comertul electronic din 2007 pana in prezent ne arata realul succes datorat evolutiei prin investitii in calitate, contracte cu furnizorii profitabile si serviciul clienti ireprosabil.

Daca tot continuam sirul de laude aduse, haideti sa apreciem review-urile postate pe blogul lor la diversele produse aparute pe piata it si electronica, deasemenea si respectul acordat interactii cu vizitatorii.

Un client multumit de produsul cumparat, de felul care a fost tratat, de calitatea si de rapiditatea preluarii coletului sigur te va recomanda si altora, iar fidelizarea clientilor prin campanii de bonusare de toate tipurile te atrag.

Lasand atata text la o parte aruncati o privire, comandati un produs si nu ezitati sa ma contraziceti daca am gresit in privinta caracterizarii pozitive.

Cu un onorabil si bine meritat loc 2 in categoria "calculatoare si software" ii salut si le doresc cat mai multi clienti. Totodata sper sa ne pregateasca o surpriza in perioada sarbatorilor de iarna si mosul sa fie cat mai plin cu gadgeturi.

Horoscop lunar decembrie 2010 - Zodia Varsatorului

In luna decembrie, Varsatorul isi gaseste ratiunea de a exista in special in mediul social, in compania prietenilor si celor apropiati , desi aceasta orientare nu pare a aduce mereu satisfactii. Se anunta un ceas de cumpana mai mult decat surprinzator, un ramasag cu soarta ce trebuie neaparat sa fie castigat .

Sextilul dintre Marte si Neptun din 2 decembrie te sensibilizeaza la nevoile celor din jur dar iti deschide si un “al treilea ochi”, capabil sa intrevada adevaratele motivatii ale oamenilor. Intuitia si impulsurile idealiste iti stimulate din plin , iar preocuparile cotidiene par a-ti repungna. Este posibil asadar, sa te indrepti catre activitati artistice, inclusiv spre creatie.Seninatatea te face sa plutesti deasupra meschinariilor lumii.

Sistemul tau de valori poate cunoaste o transformare benefica, gratie careia ai putea arunca peste bord balastul lucrurilor inutile pentru evolutia ta , sub influenta tranzitului direct inceput de Uranus pe 5 decembrie in Pesti.In urmatorii ani, unii dintre Varsatori vor pasi catre teluri mai putin materialiste .

Luna noua ivita in Sagetator si a unsprezecea ta casa (casa prieteniei si sperantei) pe aceeasi data de 5 decembrie iti favorizeaza contactul cu cei din jur si dezvoltarea unor relatii atat la nivel social, cat si profesional. Obiectivele incluzand socializarea sau interrelationarea au multe sanse de a se implini.

Un interval al explorarii si al reflectiei asupra aspiratiilor tale este lansat pe 7 decembrie, ca efect al intrarii lui Marte in Capricorn si a douasprezecea ta casa .Actiuni trecute pot reapare in actualitate , iar lucrul asta nu iti este chiar daunator.Poate fi o perioada de cufundare in viata personala sau in decursul caruia nu vrei ca nimeni sa isi bage nasul in treburile tale. Oricum , ai predispozitia de a obtine cele mai bune rezultate prin munca individuala. Unii Varsatori pot visa cu ochii deschisi , iar resuscitarea fanteziei le poate fi de folos in regasirea si dezvoltarea propriilor teluri.

O atmosfera vag tensionata , asemanatoare celei prevestitoare a unei furtuni , apare pe 10 decembrie odata cu trecerea lui Mercur in aspect retrograd in Capricorn si a douasprezecea ta casa. Ceva nedefinit nu numai ca isi cauta prilej , ci si mocneste gata a se transforma in valvataie .Nu este vorba neaparat despre un eveniment neplacut, asa ca trebuie sa iti ascuti simtul intuitiei si sa fii gata de a te lua la tranta cu soarta.

Pe 18 decembrie, Mercur retrograd paseste in Sagetator si a unpsrezecea ta casa , provocand o oarecare confuzie in relatiile cu prietenii si cei apropiati. Increderea in unele vechi si solide relatii iti poate fi inselata , dar exista si posibilitatea ca neglijarea indelungata a unor amicitii sa isi arate abia acum roadele nu tocmai dulci.

Sextilul lui Mercur cu Neptun din 20 decembrie iti deschide larg portile inspiratiei si iti pune pe foc imaginatia .Vorbele tale par a fi inmuiate in miere , dar sensurile lor subtile nu sunt intelese de toata lumea.Este vremea potrivita pentru o exprimare artistica, in special literara.

Incepand cu 30 decembrie si in prima parte a lunii ianuarie 2011 , revenirea lui Mercur in aspect direct in Sagetator confera agilitate gandirii tale si inventivitate in aproape tot ce faci. Nevoia de dialog, de afirmare a propriilor idei dar si de receptare a parerilor celorlalti poate fi aproape covarsitoare. Inceputul de an te provoaca sa iti reconfigurezi sau accentuezi obiectivele si proiectele ambitioase.


Horoscopul dragostei Varsatorului in decembrie 2010


Eclipsa de Luna din Gemeni si a cincea ta casa (casa dragostei si creativitatii) iti poate atrage atentia asupra faptului ca ambitia sau maretele-ti planuri te-au facut sa neglijezi viata sau iubirea. De obicei , intr-o asemenea conjunctura astrala , iti este pusa la incercare fidelitatea sau afectiunea fata de cel iubit. Daca stii ca iubesti cu adevarat , nu ai de ce te teme !


Horoscopul carierei si banilor Varsatorului in decembrie 2010


Din 5 decembrie , parcursul direct al lui Uranus in a doua ta casa te poate purta vreme de cativa ani spre situatii schimbatoare , de fluctuatii si incertitudini ale situatiei materiale. Marile sanse financiare par a proveni din domenii specifice uraniene precum tehnologia, calculatoarele , internetul sau metafizica. De asemeni, esti inclinat sa iti asumi cat mai putine riscuri legate de bani sau sa te orientezi catre mijloace mai putin ortodoxe de a-ti umple portofelul.


Horoscopul sanatatii Varsatorului in decembrie 2010


Incepand din 7 decembrie, tranzitul lui Marte in a douasprezecea ta casa poate sa iti aduca tulburari ale somnului sau insomnii datorate unei stari de iritare sau neglijarii mesajelor staruitoare transmise de subconstient.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna decembrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Decembrie 2010 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010


Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Varsator 2011 – Previziuni generale

Zodia Varsatorului si dragostea

Zodia varsatorului - Caracteristici , compatibilitate , zile si numere norocoase

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal

Muzica preferata , un indiciu al personalitatii

Muzica transforma sau reverbereaza in sunet simtamintele si senzatiile sufletesti cele mai profunde. Din aceasta perspectiva , ea poate ingloba experienta , gandirea si sensibilitatea noastra. Muzica care ne place ne sugereaza ca am putea fi suflete pereche sau foarte asemanatori cu oamenii care au compus-o. In acest context , nu ne reflecta oare arta muzelor adevaratul nostru eu , asa cum este el definit de psihologie ?

Potrivit unui recent studiu condus de profesorul Adrian North de la Universitatea Heriot-Watt din Scotia , muzica pe care o asculti poate spune foarte multe despre personalitatea ta. Cercetarea in care au fost implicati peste 36.000 de oameni din intreaga lume , a urmarit stabilirea unor conexiuni intre gustul muzical si trasaturile dominante ale personalitatii.

"Unul din cele mai surprinzatoare lucruri iesite la iveala a fost asemanarea dintre fanii muzicii clasice si cei impatimiti de heavy metal" , a declarat profesorul North.Totodata studiul a concluzionat ca timiditatea este o caracteristica comuna a iubitorilor muzicii clasice , in timp ce pasionatii muzicii heavy metal par a fi mai binevoitori sau amabili si tind a se simti mai bine in pielea lor. North a conchis : " In general , oamenii au stereotipul conform caruia fanii heavy metal ar fi deprimati pana in pragul sinuciderii si ar reprezenta un pericol atat pentru ei insusi cat si fata de societate." Indragostitii de jazz sunt , indeobste, persoane foarte creative , in vreme ce ascultatorii de muzica country pot fi adesea definiti drept sarguinciosi si responsabili.

Intr-un interviu acordat postului BBC , North a afirmat ca gusturile muzicale comune dau nastere la asemanari si trasaturi comune printre oameni , indiferent de nationalitate sau de zona geografica. Potrivit profesorului : " fanii heavy metal din Scandinavia , de exemplu , au mult mai multe lucruri in comun cu pasionatii de heavy metal din Brazilia decat cu iubitorii de muzica clasica sau alte genuri muzicale chiar din Scandinavia."

Iata lista completa cuprinzand tipurile muzicale si trasaturile de personalitate asociate acestora conform studiului Universitatii Heriot-Watt ...

- Blues : respect fata de sine insusi , creativitate , sociabilitate , amabilitate si armonie cu propria fiinta.

- Jazz : respect fata de sine insusi , creativitate , sociabilitate , amabilitate si armonie cu propria fiinta.

- Muzica clasica : respect fata de sine insusi , creativitate , introvertire si armonie cu propria fiinta.

- Rap : respect fata de sine insusi , sociabilitate.

- Opera : respect fata de sine insusi , creativitate , amabilitate.

- Muzica country (populara) : sarguinta , capacitate de efort , sociabilitate.

- Reggae : respect fata de sine insusi , creativitate , lipsa de sarguinta , sociabilitate, amabilitate si armonie cu propria fiinta.

- Dance : creativitate, sociabilitate , lipsa de amabilitate.

- Indie : mic respect fata de sine insusi , lipsa de sarguinta si de amabilitate.

- Bollywood : creativitate, sociabilitate.

- Rock / heavy metal : mic respect fata de sine insusi , creativitate , lipsa de sarguinta , amabilitate si armonie cu propria fiinta.

- Chart pop : incredere in sine insusi , lipsa de creativitate , sarguinta , sociabilitate, amabilitate , dizarmonie cu propria fiinta.

- Soul : incredere in sine insusi , creativitate , sociabilitate , amabilitate, armonie cu propria fiinta.

Cred ca nu am gresit atunci cand am asimilat muzica country cu cea populara , dar am un mare dubiu asupra unui gen muzical care nu a fost inclus in studiu ... Desigur, este vorba despre manele ! Am fost tentata sa identific maneaua cu muzica gen Bollywwod, dar am avut cateva retineri ... Poate imi dati o mana de ajutor si imi sugerati ce fel de personalitate au amatorii de manele ...



Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Semnatura iti dezvaluie personalitatea

Personalitatea si temperamentul uman

Tuesday, November 23, 2010

Un altfel de Sisif | O poveste cu talc

O straveche legenda persana povesteste despre un om aflat pe un drum fara sfarsit.Nestiutor de odihna ori zabava , calatorul era impovarat prin groaznice si felurite mijloace ... Pe spate purta sac greu incarcat cu nisip , iar de piept ii atarna un burduf mare , plin cu apa. In mana stanga tinea un urias bolovan , iar in cea dreapta o imensa bucata de stanca. La gat era incins cu o funie noduroasa si roasa , de care era agatata o piatra de moara. Fluierele picioarelor ii sangerau , serpuite de lanturi groase si ruginite avand prinse la capete niste greutati din fier. Pe cap purta, intr-un echilibru fragil , un ditamai bostan, pe jumatate putred.

Barbatul ofta si gemea ori de cate ori se misca , fiecare pas ii infingea in carne mii de pumnale ascutite si toti muschii i se infiorau si tresaltau in continuu , chinuiti de aprige dureri. Calatorul isi blestema soarta, zilele trecute si cele viitoare , iar oboseala parea sa il doboare in fiecare clipa , dar trebuia sa mearga mai departe .Nu avea timp de pierdut ...

Intr-o buna zi , a intalnit un alt drumet , care i-a spus : " Omule, vad ca osteneala te-a ajuns peste masura ! De ce te chinui sa porti in maini bolovanul si coltul acela de stanca ?" "Ei, ca bine zici !" , a exclamat omul. "Cum de nu mi-am dat seama pana acum ?" Apoi , a aruncat cu naduf cele doua poveri intr-un sant de la marginea drumului.

Dupa o vreme , calatorul a fost strigat de un taran care il privea de pe camp cu o adanca mirare : " De ce te straduiesti sa tii pe cap bostanul acela putred pe jumatate ? Si de ce oare iti aduci singur napasta tragand dupa tine cele doua mari greutati din fier ?" "Uf, ca natang mai sunt !", a raspuns omul ."Nu mi-a trecut pana acuma prin cap sa scap de ele!" A azvarlit cat colo bostanul , si-a dezlegat lanturile de la glezne si a mers mai departe , simtindu-se mult mai usor si mai liber in miscari. Cu timpul, chinurile au inceput insa sa ii strabata din nou trupul.

Un pastor cu care si-a incrucisat calea l-a contemplat cu uimire si i-a zis :"Omule , vad ca te cocarjezi sub sacul plin cu nisip din spate , dar in jurul tau este nisip cat vezi cu ochii , cu mult mai mult decat ai putea cara tu vreodata.Iar burduful ala mare cu apa , care ti-ar putea fi de ajutor daca ai traversa cel mai intins desert din locurile astea , ce rost isi are atata vreme cat de-a lungul drumului pe care mergi te insoteste pana hat departe un rau cristalin si preaplin in matca ?" Calatorul nu a mai stat mult pe ganduri , a golit apa din burduf si a slobozit nisipul intr-o groapa din apropiere.

Era vremea apusului , iar omul a ramas cu privirea atintita catre ultimele raze de soare de la orizont. Apoi, s-a cercetat pe el insusi si a zarit piatra de moara care-i atarna de gat. Dintr-o data , a priceput ca aceasta era ultima povara care il impiedica sa isi inalte capul spre ceruri. Si-a desprins de pe trup piatra si a aruncat-o cat a putut mai departe , in rau , dupa care , pasind usor ca un fulg pe drumul invaluit de umbrele serii, si-a reinceput calatoria.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Usurare sufleteasca

Cat iti valoreaza viata ? | O poveste cu talc

Unde este divinitatea omului ? | O poveste cu talc

Horoscop lunar decembrie 2010 - Zodia Capricornului

In luna decembrie, Capricornul inceteaza a se mai scalda intre doua ape si incepe a cauta cu gandul si cu fapta noi cai de afirmare si de implinire a aspiratiilor sale.

Conjunctia lui Mercur cu Pluton din 5 decembrie te indruma catre obtinerea unor informatii valoroase si largirea orizontului de cunoastere. Gandirea nu isi ia nici un bob zabava , iar ideile si canalele tale de comunicatie trec printr-o mare efervescenta.Pari a dori sa descoperi chichitele din spatele fiecarui lucru , iar puterea de convingere si acuratetea observatiei te sprijina mai mult decat altadata.

Mintea iti este stimulata intr-o masura si mai mare sub influenta revenirii in aspect direct a lui Uranus in Pesti si a treia ta casa (casa comunicarii si influentelor externe) , incepand din ziua de 5 decembrie. Intelectul iti este deschis spre noi perspective si , plictisit de ariditatea spirituala a cotidianului, esti gata sa imbratisezi cu caldura orice idee inedita sau concept novator. In aceasta perioada oportunitatile pot apare gratie persuasiunii strecurate in vorbire sau scris. Ai inclinatia de face mici dar improspatoare schimbari in viata cotidiana , iar dialogul cu prietenii, rudele si cunostiintele te poate ajuta sa redescoperi noi modalitati de autoexprimare.

Din aceeasi zi de 5 decembrie , Luna noua isi revarsa lumina magica asupra Sagetatorului , invigorandu-ti resursele spirituale si cele fizice. Poti incerca ispita de a te retrage o vreme din aiuritoare lume a cotidianului si a-ti reaseza linistea sufleteasca.

Aspiratia de a nu-ti mai scrie viata pe apa ci in granitul nemuritor al timpului te indeamna , ca efect al intrarii lui Marte , din 7 decembrie , in Capricorn , sa te stradui mai mult in materializarea proiectelor tale si sa iti afirmi cu o voce sonora asteptarile. Intr-o astfel de conjunctura , esti mereu gata sa ripostezi atunci cand esti calcat pe coada, iar combativitatea ti se poate asocia uneori cu o stare de iritabilitate.

Aspectul retrograd al lui Mercur , initiat pe 10 decembrie in Capricorn , iti deschide calea unei constientizari a piedicilor si limitelor din mediul inconjurator , care iti zagazuiesc afirmarea deplina. Daca tii cu adevarat sa stii in ce ape te scalzi ai sansa de a-ti pregati terenul pentru o noua lansare spre telurile tale autentice.

Pe 13 decembrie, Marte iti reconfirma sprijinul si te ajuta sa treci peste indoieli ca efect al conjunctiei sale cu Pluton. Mult mai motivat si mai hotarat , poti redescoperi resurse interioare uitate o vreme. Persistenta in a-ti urma calea iti poate fi totusi traversata de perioade in care eruptii ale maniei si resentimentului te pot aduce dincolo de limitele permise , dand nastere unor prejudicii dificil de indreptat.

Simti ca ceva important trebuie sa se intample , dar nu stii la ce sa te astepti … Aceasta este senzatia pe care o infuzeaza de obicei tranzitul retrograd al lui Mercur in Sagetator si a douasprezecea ta casa , un eveniment astral anuntat a debuta pe 18 decembrie. Probabil ca sub panza deasa a aparentelor se petrece o acumulare sau o evolutie care la un moment dat va rabufni.Cel mai bine este sa te pregatesti pentru neasteptat si sa iti tii treaza atentia si intuitia astfel incat sa profiti de scurta oprire a trenului sansei in gara destinului tau.

Eclipsa de luna din 21 decembrie are loc in Gemeni si a sasea ta casa , asa ca pot apare unele schimbari necesare in domeniul profesional sau in starea de sanatate.

O perioada de timp in care te vei confrunta cu obstacole sau opozitii pare a se datorita cuadratului dintre Marte si Saturn din 29 decembrie. Impingerea prea departe a unor aspecte ale personalitatii sau ambitii si libertati excesive pot fi temperate vrand-nevrand .Exista posibilitatea sa devii mult mai prudent in abordarea vietii si sa nu te mai grabesti in a culege prea curand roadele unor straduinte sau interventii.

O vreme a meditatiei si a sondarii terenului prezentului si trecutului in vederea redeschiderii catre viitor pare a precumpani din 30 decembrie ( si la inceputul lunii ianuarie 2011) sub influenta revenirii lui Mercur in aspect direct in Sagetator si intaia ta casa. Creativitatea poate inflori acum mai ales in domenii legate indirect sau direct de arta . Discretia isi croieste drum catre inima ta si pari a nu fi foarte dornic de a te destainui oricui.Un lucru bun , avand in vedere ca acest tranzit este de natura a provoca dezvaluirea unor secrete adeseori stanjenitoare.


Horoscopul dragostei Capricornului in decembrie 2010


Razele Lunii noi poposesc pe 5 decembrie peste a douasprezecea ta casa (o casa a constrangerilor si sacrificiilor) si te focalizeaza asupra unei empatii profunde si a unei explorari in cautarea sufletului pereche. Tendinta de a impaca spiritul cu materia nu iti ofera multi sorti de izbanda in dragoste.

Parcursul lui Marte in intaia ta casa , initiat pe 7 decembrie , iti favorizeaza urcarea mai multor trepte deodata pe scara dragostei si a pasiunii. Unii Capricorni, eliberati de constrangerile interioare, pot atrage asupra lor atentia unei persoane la inima careia aspira de multa vreme.

Pasiunea si dorinta sexuala pot izbucni in focuri de artificii dupa 13 decembrie, ca urmare a conjunctiei dintre Marte si Pluton. Daca ai fost singur pana acum , poti intalni in urmatorul interval o fiinta speciala , care iti va transforma viata intr-un mod neasteptat. In acelasi timp, o parte dintre Capricorni par a fi atrasi catre o latura intunecata a sexualitatii sau catre placeri erotice mai putin conformiste. Un aspect negativ al acestei configuratii astrale se poate vadi prin aparitia unei obsesii bolnavicioase, manifestate eventual printr-o posesivitate si o gelozie aproape extreme.


Horoscopul carierei si banilor Capricornului in decembrie 2010


Nimic nu poate face sa te retragi de pe teritoriile cucerite in sfera profesionala, incepand cu 7 decembrie, gratie prezentei lui Marte in prima ta casa. Un potential energetic remarcabil iti sta la dispozitie in afirmarea abilitatilor si cerintelor tale din cariera.

Energia cu care te inzestreaza eclipsa de Luna din a sasea ta casa (casa sanatatii si muncii) pe data de 21 decembrie poate fi fructificata prin schimbarea atitudinii la slujba sau prin reorganizarea locului de munca.


Horoscopul sanatatii Capricornului in decembrie 2010


Inca de la inceputul lui decembrie, influenta martiana din sectorul sanatatii te inzestreaza cu o vitalitate de invidiat si o excelenta forma fizica. In eventualitatea unui nefericit accident, trebuie sa ai grija la cap si la fata.

Eclipsa de Luna din 21 decembrie iti atrage atentia asupra necesitatii inceperii unui program regulat de exercitii fizice si/sau a unei diete mult mai echilibrate.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna decembrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Decembrie 2010 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010


Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Capricorn 2011 – Previziuni generale

Zodia Capricornului si dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Capricornului

Zodia Capricornului - Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal

Nepasarea generala

Sunt betivul funny, dar nimanui nu-i pasa. Sunt un om in care poti avea incredere, dar nimanui nu-i pasa. Sunt acolo unde zic, dar nimanui nu-i pasa. Am problemele care ti le spun, dar nimanui nu-i pasa. Sunt sincer intotdeauna, dar nimanui nu-i pasa.

Nu ii pasa nimanui de ceea ce esti, de cum esti, de cum esti tu modelat, educat, structurat, emotionat, pentru ca se porneste de la cateva principii preconcepute: toti fac urat la betie, toti sunt de neincredere, toti mint, toti isi ascund problemele, toti vrajesc.

Pornim de la ideile implementate deja in societate, idei venite si concepute pentru marea masa, pentru generalul care exista.

E dezamagitor cand nu vrem sau nu reusim sa acordam o minima incredere si un timp pentru a studia, caracteriza si eventual definii un individ care reprezinta ceva pentru noi.

Toti suntem o apa si-un pamant, dar fiecare, caci de aia suntem invidizi, adica individuali, avem trasaturi care ne definesc si poate ne fac sa fim mai mult decat apa si pamantul.

E bine sa fim prevazatori, e bine sa ii consideram pe toti porci pana la proba contrarie, dar totusi cer chibzuinta, sunt sigur ca nu ar strica.

Monday, November 22, 2010

Horoscop lunar decembrie 2010 - Zodia Sagetatorului

In luna decembrie, Sagetatorul simte ca are nevoie de o schimbare majora in viata si, satul de trage la hamul mediocritatii si al obisnuintelor cotidiene , este gata sa faca o gaura in cer pentru a-I vedea visul cu ochii.

Daca ai fost cotropit de o manie surda pana pe 2 decembrie , sextilul lui Marte cu Neptun iti insenineaza sufletul si te incarca cu buna dispozitie. Rutina zilnica si aspectele practice nu te atrag din cale afara , iar renasterea izvorului inspiratiei si aspiratiile idealiste te orienteaza catre zone artistice si creative ale vietii.

Din pacate , aceasta stare nu te insufleteste prea mult timp , intrucat , pe 3 decembrie, cuadratul dintre Marte si Uranus te sensibilizeaza fata de orice iti pare a te limita, oprima sau a-ti inabusi personalitatea. Nevoia de a fi independent sau de a te simti unic in lume iti da ghes de la spate , dar pare a se rasfrange intr-un mod negativ asupra ta , indreptandu-te catre nemultumire cronica , nerabdare , impulsivitate si asumarea paguboasa a unor riscuri .Toate acestea isi au radacina in dorinta ta de a-ti schimba viata si de a evada din inertie si monotonie.

Pe 5 decembrie , Uranus revine in aspect direct in Pesti si a patra ta casa (casa radacinilor si caminului) , anuntand transformari in viata de familie. Este probabil ca unele evenimente sa iti disturbe rutina domestica ; unii dintre Sagetatori pot fi pusi in fata alternativei mutarii intr-o alta casa. Viata pare a se misca intr-un ritm mult mai trepidant si esti tentat sa iei unele decizi in fuga.Evolutii neasteptate ale destinului iti pot pune la incercare rabdarea , facandu-te sa te simti obligat sau fortat sa iti asumi niste responsabilitati in plus.

Luna noua ivita in aceeasi zi de 5 decembrie in Sagetator iti inspira dorinta de reinventare a fiintei tale, printr-o schimbare exterioara sau una mai profunda, care sa iti mareasca increderea in tine si perspectivele de viitor. De altfel , in aceasta perioada este foarte probabil sa faci o mai mare impresie celor din jurul tau. Indrazneala care te strabate acum te poate aduce in pragul unor noi si fericite experiente.

Unele probleme financiare aparute ca efect al lui Mercur retrograd in Capricorn iti pot deschide ochii incepand din 18 decembrie catre o redefinire a rolului tau in viata de zi cu zi.

Intrarea lui Mercur retrograd in Sagetator iti subliniaza si mai mult , din 18 decembrie , necesitatea de a revedea felul in care iti proiectezi personalitatea asupra mediului social care te inconjoara. Pari a te hotari sa schimbi foaia in viata de zi cu zi.

Sensibilitatea si simtul artistic revin in prim plan odata cu 20 decembrie, ca urmare a sextilului dintre Mercur si Neptun. Imaginatia iti da aripi , iar gustul tau pentru subtilitati se reflecta cel mai bine in felul atractiv de a manui cuvintele.

Cuadratul lui Mercur cu Uranus si Jupiter din 20 - 21 decembrie iti poate darui cateva idei sclipitoare, dar oarecum utopice , si te distrage de la realitatea cotidiana. Noutatea sau originalitatea spuselor tale nu pare a fi bine primita de ceilalti si ai tendinta de a te refugia in sarcasm sau a te elibera in izbucniri temperamentale.

Un interval al unei necesare reechilibrari a balantei dintre aspiratiile tale si cele ale oamenilor apropiati iti este anuntat de eclipsa de Luna din Gemeni de pe 21 decembrie.

Din 30 decembrie si la inceputul lunii ianuarie 2011 , revenirea lui Mercur in aspect direct in Sagetator si prima ta casa te determina sa dai glas unor framantari care nu iti dau pace de multa vreme. Desi percepi mai subtil tot ceea ce se intampla in jurul tau , ai tendinta de a trai mai ales la nivel cerebral. Relatiile cu rudele, prietenii si cunostiintele pot cunoaste un avant fara precedent , in special ca urmare a dorintei tale de a-ti comunica nevoile si interesele.


Horoscopul dragostei Sagetatorului in decembrie 2010


Luna noua rasarita pe 5 decembrie in prima ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior) iti confera atractivitate si iti ofera ocazia de a te face remarcat de catre o persoana de sex opus. Cutezanta care te caracterizeaza in acest interval face posibila inceperea unei noi si magice povesti de dragoste.

Din 21 decembrie, eclipsa de Luna din a saptea ta casa (casa relatiilor interumane) te provoaca sa meditezi asupra adevaratei reciprocitati dintr-o relatie de dragoste. Este posibil sa ai o noua perspectiva asupra a ceea ce primesti de la partenerul tau si ceea ce ii daruiesti .


Horoscopul carierei si banilor Sagetatorului in decembrie 2010


Sub influenta tranzitului inceput de Marte pe 7 decembrie in Capricorn si a doua ta casa pari a fi strabatut de un val proaspat de energie , canalizat catre dorinta de a face bani si nevoia de a-ti proteja valorile materiale. Ti se vesteste o perioada infloritoare , in care iti poti pune din plin in valoare abilitatile .Este posibil sa te identifici cu ceea ce posezi si sa incerci sa te impui in fata altora tocmai din acest punct de vedere. Daca apar probleme acum , ele se pot datora unor neintelegeri asupra unor proprietati. Pe de alta parte, impulsul de a face cheltuieli te poate face sa iti pierzi controlul, asa ca ar fi bine sa nu pastrezi mereu la tine cardul de credit.

Preaplinul de noroc pare a fi stavilit din 10 decembrie de catre aspectul retrograd al lui Mercur in a doua ta casa. Trebuie sa iti revizuiesti modul dar si directia in care iti aloci fondurile .Daca se intampla sa ajungi intr-o perioada de stramtorare , nu ezita sa iti regandesti prioritatile si sa iti indrepti atentia asupra felului cum poti sa-ti asiguri stabilitatea in viitor.


Horoscopul sanatatii Sagetatorului in decembrie 2010


Desi nici o influenta astrala majora nu iti afecteaza sectorul sanatatii , framantarile din aceasta luna te pot indrepta catre stres si tensiune mentala.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna decembrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Decembrie 2010 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Sagetator 2011 – Previziuni generale

Zodia Sagetatorului si Dragostea

Zodia Sagetatorului.Caracteristici, compatibilitate, zile si numere norocoase

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal

Sunday, November 21, 2010

Care este profilul tau psihologic ? | Test de personalitate

Adeseori , felul in care ne vedem si imaginea pe care ne-o facem despre comportamentul nostru , gandurile sau actiunile noastre sunt deformate de o idee ideala despre noi insine. Pe de alta parte , un observator cat de cat obiectiv ne poate oferi o o oglinda in care ne putem contempla asa cum suntem cu adevarat. Tot ce facem in viata de zi cu zi pare sa stea sub semnul normalitatii si simtului comun , dar cei din jurul nostru au capacitatea de a distinge unele lucruri ciudate sau nelalocul lor in felul in care ne comportam. Ce-i drept , normalitatea poate fi definita drept o medie statistica a actiunilor si purtarii majoritatii oamenilor. Cei mai multi dintre noi sunt sortiti sa ramana ancorati in cenusiul obisnuitului, dar altii sunt gata de a trece dincolo de limitele normalitatii , in sens bun sau rau …
Testul de mai jos iti ofera sansa de a te vedea prin ochii celorlalti si de a descoperi felul in care te apreciaza (sau nu) oamenii din imediata ta apropiere. Deviza lui Socrate “Cunoaste-te pe tine insuti” are capacitatea de a ne conduce catre comori adanc ingropate in fiecare dintre noi…

In timp ce citesti intrebarile de mai jos , noteaza-ti pe o foaie de hartie numai una din variantele de raspuns care ti se potriveste cel mai bine (a , b , c , d , e , f). Nu trisa ! La finalul testului vei putea sa iti calculezi un punctaj in functie de raspunsuri si vei afla care este profilul tau psihologic.

1.Cand te simti cel mai bine ?

a) dimineata
b) in timpul dupa amiezii si catre seara
c) noaptea tarziu

2.De obicei, cand mergi , pasesti …

a) destul de repede , cu pasi mari
b) destul de repede , cu pasi mici
c) ceva mai lent , privind oamenii drept in fata
d) ceva mai lent, cu privirea / capul in jos
e) foarte lent


3. Atunci cand vorbesti cu cineva …

a) stai cu bratele incrucisate
b) iti tii mainile stranse una intr-alta
c) stai cu mainile in solduri
d) atingi persoana careia ii vorbesti
e) te joci cu urechea , iti atingi barbia sau iti treci mana prin par

4. Atunci cand te odihnesti , stai asezat cu …

a) genunchii indoiti si picioarele strans apropiate unul de celalalt
b) cu picioarele incrucisate
c) cu picioarele intinse mult inafara
d) cu un picior indoit sub tine

5.In clipele cand ceva te distreaza , reactionezi printr-un …

a) ras zgomotos, apreciativ
b) ras nu foarte zgomotos
c) un mic chicotit
d) un zambet tacut

6. Atunci cand mergi la o petrecere sau o reuniune sociala …

a) iti faci o intrare zgomotoasa, in asa fel incat toata lumea sa te remarce
b) intri fara sa faci zarva , incercand sa descoperi in jur pe cineva cunoscut
c) intri discret , incercand sa ramai neobservat

7. In momentele in care muncesti din greu si esti foarte concentrat pe ceea ce faci , dar esti brusc intrerupt …

a) te bucuri ca iei o pauza
b) te simti foarte iritat
c) ocilezi intre cele doua extreme

8.Care dintre urmatoarele culori iti place cel mai mult ?

a) rosu sau portocaliu
b) negru
c) galben sau albastru deschis
d) albastru inchis sau violet
e) alb
f) maro sau gri

9.Atunci cand esti in pat, chiar in clipele dinainte de a adormi , esti pozitionat …

a) intins pe spate
b) intins pe burta
c) pe o parte, usor ghemuit
d) cu capul pe un brat
e) cu capul sub patura /plapuma

10.Adeseori visezi cum …

a) cazi
b) te lupti sau te iei la bataie
c) cauti ceva sau pe cineva
d) zbori sau plutesti pe apa
e) … de fapt, ai un somn fara vise
f) .. toate visele tale sunt placute



PUNCTAJ :


1. (a) 2 puncte (b) 4 puncte (c) 6 puncte

2. (a) 6 puncte (b) 4 puncte (c) 7 puncte (d) 2 puncte (e) 1 punct

3. (a) 4 puncte (b) 2 puncte (c) 5 puncte (d) 7 puncte (e) 6 puncte

4. (a) 4 puncte (b) 6 puncte (c) 2 (d) 1 punct

5. (a) 6 puncte (b) 4 puncte (c) 3 puncte (d) 5 puncte

6. (a) 6 puncte (b) 4 puncte (c) 2 puncte

7. (a) 6 puncte (b) 2 puncte (c) 4 puncte

8. (a) 6 puncte (b) 7 puncte (c) 5 puncte (d) 4 puncte (e) 3 puncte (f) 2 puncte

9. (a) 7 puncte (b) 6 puncte (c) 4 puncte (d) 2 puncte (e) 1 punct

10. (a) 4 puncte (b) 2 puncte (c) 3 puncte (d) 5 puncte (e) 6 puncte (f) 1 punct

Fa suma punctajului obtinut si vezi unde te incadrezi ca interpretare :


PESTE 60 DE PUNCTE : Oamenii te vad ca pe o persoana cu care trebuie sa te porti cu prudenta.Esti considerat drept orgolios , egocentric si foarte dominant. Unii te pot admira , dorindu-si sa fie aidoma tie , dar nu se incred mereu in tine si ezita in a intra intr-o relatie serioasa sau profunda cu tine.

INTRE 51 SI 60 DE PUNCTE : Cei din jurul tau te considera un om impresionabil, foarte capricios, cu o personalitate mai curand impulsiva .Poti fi un lider innascut , gata sa ia decizii pe loc in orice situatie , desi nu ai intotdeuna dreptate. Esti vazut drept o persoana indrazneata si aventuriera , mereu dornica sa incerce ceva nou , careia ii place sa riste si sa se bucure de imprevizibil.Lumii ii face placere sa fie in preajma ta datorita starii de vioiciune pe care o radiezi.

INTRE 41 SI 50 DE PUNCTE : Ceilalti te vad drept un om spontan , fermecator, amuzant , practic si intotdeuna interesant , ca pe cineva aflat mereu in centrul atentiei , dar indeajuns de echilibrat pentru a nu-si pierde capul. Totodata , oamenii te cred o persoana buna, indatoritoare si intelegatoare, care ridici mereu moralul celor din jur si esti gata sa ii ajuti la nevoie.

INTRE 31 SI 40 DE PUNCTE : Persoanele din preajma ta te considera sensibil , prudent si inzestrat cu simt practic , si te cred inteligent , talentat dar modest. Esti apreciat ca un om care nu isi face prieteni prea usor sau prea repede , dar care , atunci cand se implica intr-o prietenie , este extrem de loial si asteapta sa i se raspunda cu aceeasi moneda . Cei care ajung sa te cunoasca cu adevarat isi dau seama ca iti trebuie mult timp inainte de a te increde cu totul intr-un prieten si ca , pe de alta parte , ai nevoie de multa vreme pentru a o rupe cu el in cazul in care iti inseala increderea.

INTRE 21 SI 30 DE PUNCTE : Amicii tai te vad ca pe o persoana foarte constiincioasa si foarte atenta la tot ce face. Ei te cred drept foarte prudent , grijuliu , minutios si capabil de un mare efort. Ar fi foarte surprinzator pentru ei sa te vada ca faci ceva manat de impulsivitate sau sub presiunea unei dorinte de moment , asteptandu-se sa examinezi totul cu grija, din toate punctele de vedere , pentru a lua, in cele din urma, de obicei , o decizie negativa.

SUB 21 DE PUNCTE : Oamenii gandesc ca esti timid , nervos si nehotarat , cineva de care trebuie sa ai mereu grija , care asteapta intotdeuna sa ia altcineva o decizie in locul lui si care nu vrea sa se implice in nimic sau in vreo actiune comuna cu oricine altcineva. Esti considerat ca un om temator, care vede mereu probleme acolo unde ele nu exista. Unele persoane cred ca esti plictisitor , dar cei care te cunosc indeaproape stiu ca nu acesta este adevarul despre tine.

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Testul de dragoste Sternberg | Afla cum esti in iubire

Test de personalitate - Deseneaza o casa

Ghicitoarea lui Einstein - Test de inteligenta

Gafe

Gafez. Cateodata urat de tot. Gesturi, comportari, atitudini, total gresite si lipsite de sens in situatiile in curs. Dau vina pe stresul acumulat, pe emotiile prezente sau pe mediul nou in care ma aflu. Civilizat si educat, cu un caracter bine cladit de mama si de tata, de iubita si amici, dau cu piciorul parerilor de bine create si sustinute din trecut pana in prezent, cu vorbe deplasate sau cu idei nastrusnice care gandite la rece de subsemnatul nu le-as face niciodata.

Uit sau fac confuzii, promit si nu ma mai tin de promisiune, cateodata cu buna intentie, cateodata involuntar. Ma simt schimbat si iata ca acum la tastatura laptopului imi expun pe aceasta "foaie" virtuala greselile, mi le recunosc, ma vad si vreau sa ma redresez.

Imi ia timp, stiu ca voi reusi, am ajutor, dar pana la remediere ma puteti suporta?

Rdslink

Rdslink are o strategie extraordinara si nemaipomenita de a primii debitele restante. Iti taie netul. E simplu. Nu platesti...nu ai. Deja stiu cand rdslink pregateste taierea tevii de pe numele meu, dupa ani ca abonat si cateva zeci de taieri sunt prieten cu ei. Uit sa platesc lunar sau investesc banii pentru internet in altceva si aman pe luna viitoare. Si vine luna viitoare, rdslink emite factura, o primesc, o deschid si vad debit pentru 2 luni; perfect; nu ma agit; am timp. Dupa aproximativ o saptamana de la primirea facturii, rdslink iti spune pa. E interesant ca au introdus o interfata cand accesezi explorerul si te anunta ca ai abonamentul suspendat si ca poti plati online si nu mai stiu ce; nu am apucat sa studiez, m-am tirat rapid la caserie.

Aceiasi strategie o aplica si enel, doar cu un delay mult mai mare, iar ipocrizia la ei mi se pare faptul ca trebuie sa platesti o garantie la Cec pentru reconectare. Nu o pot plati la caserie? De ce trebuie sa fac atatea drumuri? Si in plus cei de la Cec, ma rog, cel putin din timisoara, sunt fucked up. Te trimit de la un chiseu la altul. Fie.

Raman totusi dezamagit ca factura rdslink inca nu o pot plati la punctele PayPoint.

Problema LG GT 405

LG GT 405 imi face belele. Mi-am cumparat cablu de date, am instalat LG PC SUITE III. Vreau net. Mi-am pus optiunea de internet. Minunea se intampla in felul urmator.

Intru la internet kit, imi fac conexiunea, dau sa se conecteze si se conecteaza. Prima oara dupa ce pornesc laptopul ma tine aproximativ 15 minute si instant conexiunea imi cade. Dau sa ma reconectez... hai ca merge 6,7 minute. Si tot asa... scade treptat pana nu imi mai merge defel. Cica nu imi da ping serverului. Dau o diagnoza de la windows... imi zice ca nu se poate remedia automat... mishto.

Stau si ma gandesc... cablul de date sa fie belea? (nu e special pt lg gt 405), softul sa fie prea vechi sau windows-ului i se falfaie de conexiunea mea la net?

Azi e duminica si sunt de 40 minute online. Minune. Daca intru pe youtube fac pariu ca imi cade.

Solutii?

Slowly drifting out of sight

Cand eram in liceu si aveam sub 18 ani eram plin de admiratie fata de 2 tipi din sat. Aveau masini tunate, body kit ce-i drept; unul avea un vectra combi albastrui si celalalt un bmw seria 3 de un verde suberb. Erau tineri amandoi, numai ieri ce au udat carnetele, dar ce manevre faceau ... erau incredibili. In fiecare luna cel cu opelul aducea unele modificari masinii: ba o grila noua, ba un spoiler, ba o foile, ba jante noi. Celalalt cu bmw nu imi aduc aminte sa mai fi facut nici o modificare, l-a modificat din prima si arata divin.

Zilnic, seara de seara faceau drifturi, intreceri prin sat si prin judet, scartait, muzica in blana... ce mai... era ca in NFS. Eram toti uimiti tinand cont ca in sat noutatile sunt zero barat. Ah.. cu exceptia unor fete care si-o trag pentru un trening adidas.

Vremurile au trecut, unul a facut accident, dar asa usor, celalalt a fost prins de nenumarate ori de politie... si s-au domolit.

Respect!

Acum... unul conduce un a6, iar celalalt un a4, nu sunt tunate, sunt standard, sunt diesel, sunt pe pace cum ar veni.

De atunci au mai fost tot felul de cascadori de duminica in sat, ba unul se dadea peste cap, ba unul se rostogolea, ba nu stiu ce coaja de bmw-ul avea muzica in blana... ma rog... ieftinaturi daca mi se permite.

In zilele noastre... a venit o noua generatie de baieti si fete. Dintre toti atat eu, cat si lumea a reusit sa remarce 2 cretini: eu si fiara.

Duminicile pasnice le transformam in raliuluri care depasesc limita bunului simt si clar .. a sigurantei. Eh.. erau si dupa mese cand depaseam pe interior, prin parcari si cu viteza maxima ne indreptam spre curbe si aveam impresia ca reusit sa iesim din ele. Si am iesit... dar pe partea opusa a benzii de circulatie. Nu ar fi fost o mare problema daca ar fi venit masina din fata, cimitirul era chiar langa.

Neastampati si cu sange de piloti, fortam motoarele mici si cu tube de scuter sa rupa asfaltul si sa arunce griblura pe babe, suntem smecheri in sinea noastra, sunt linistiti.

Si nu o facem pentru spectacol, o facem pentru noi, o facem pentru ca suntem frustrati sau pentru ca ne place. Ne redirectionam nervii in pedala sau pur si simplu ne bucura de un drift reusit.

Ne place sa traim cu roata prin santuri, ne place sa speriem tiganii din cocii, ne place sa scoatem esp`ul si sa facem cu mana spatelui masinii, ne place sa ne intrecem.

Devenim frustrati cand suntem depasiti la 180 la ora, dar ne calmam repede caci vine curba.


Si nu urmarim sa fim primii, urmarim sa ne distram. Suntem 2. Suntem 2 prieteni care se bucura de fiecare mers paral intre masini si se enerveaza cand celalalt ii da talpa si tu esti nepregatit.

Victoria nu reprezint mare lucru, suntem prieteni si urmarim senzatia.Cei drept unii se accidenteaza, unii doar se sperie, dar la final sperietura vine sigur.

Cand ma vedeti pe strada in masina cu muzica la maxim sa stiti ca nu e la maxim pentru impresie, e la maxim pentru mine.

Iar cand ma vedeti langa fiara pe sosea ar fi bine sa va feriti. Nu avem nimic cu voi, dar are natura cu noi.

Freud si semnificatia sexuala a viselor

Atunci cand avalansa de semnale pe care ni le transmite realitatea ajunge sa ne copleseasca, incercam sa dormim. De fapt, somnul este o retragere din mediul exterior . Lumea ne-a istovit si incercam sa evadam din ea prin deconectarea de la toate sursele de stimului externi.Ramanem intinsi pe intr-o camera intunecata si ne acoperim trupul pentru a ne putea cuibari intr-o caldura confortabila si a intrerupe intr-o masura cat mai mare contactul cu realitatea. Desigur , o izolare totala, prin care sa taim legatura cu orice stimul extern este imposibila. Cu alte cuvinte, oamenii nu au la indemana un intrerupator cu ajutorul caruia sa se deconecteze in timp ce dorm si sa il actioneze pentru a reveni la realitate odata cu desteptarea. De fapt, daca ar exista posibilitatea unei izolari complete fata de realitate , o persoana adormita ar putea risca sa nu mai revina in lumea reala . Trezirea din vremea diminetii este provocata de un aflux din ce in ce mai puternic de stimuli exteriori.Aceeasi stimuli ne tulbura in timpul somnului , iar mintea noastra este fortata sa le raspunda ... prin visuri.

Freud a observat ca anumite vise par a se refuza interpretarii si a conchis ca in spatele lor se ascund niste simboluri profunde. O astfel de rezistenta fata de deslusirea semnificatiei viselor apare si in unele parti ale visurilor oamenilor sanatosi din punct de vedere mental.Ca atare , el a afirmat ca aparitia raspunsurilor vizuale fata de stimuli (raspunsuri pe care le numim vise) nu este deloc intamplatoare. Freud a fost de parere ca anumite parti manifeste al continutului visurilor corespund unui continut latent din mintea oamenilor. El a definit aceste parti manifeste drept simboluri si le-a asociat o semnificatie constanta. Simbolurile din vis contin , potrivit lui Freud, intelesuri mai mult sau mai putin sexuale.

In simbolismul freudian al viselor , cifra 3 semnifica organul sexual masculin. Toate visele in care apar 3 componente sau 3 parti se pot referi la acest organ sexual.Falusul este substituit in vis cu aproape orice lucru asemanator ca forma , putand fi regasit in imaginile onirice ale muntilor , betelor, umbrelelor , stalpilor , copacilor ... Totodata , el este asociat cu obiecte specifice penetrarii in corp sau ranirii , cu arme precum cutite, pumnale, sabii, lancii , dar si cu arme de foc precum pusti, pistoale, tunuri ... In mod evident , falusul este simbolizat si de obiecte prin care curge apa sau un alt lichid ( tevi , tuburi, fantani arteziene ) sau care pot fi alungite (antene , scari extensibile ). Baloanele, avioanele , elicopterele si rachetele sunt simboluri ale erectiei. Reprezentari masculine mai putin evidente sunt reptilele (mai ales serpii) si pestii.

Organele sexuale feminine sunt reprezentate simbolic prin obiecte goale pe dinauntru care pot contine alte lucruri : puturi, fantani , pesteri , vase si sticle, cutii , genti , buzunare, dulapuri, sobe, vapoare ... De asemenea , ele sunt asociate cu cladiri sau partiale acestora , precum intrari, coridoare si usi , biserici, capele, castele, fortarete .Materiale ca lemnul ori hartia si obiecte confectionate din acestea (mese, carti) simbolizeaza acelasi lucru. Simboluri tipice ale femininului printre animale sunt melcii , midiile si scoicile lor. Merele, piersicile, pepenii si , in general , fructele , simbolizeaza sanii.

Unele instrumente muzicale muzicale , toate aspectele ce sugereaza alunecarea sau glisarea sunt simboluri ale masturbarii. Caderea dintilor sau extractia acestora sunt reprezentari ale castrarii si ale pedepsei pentru masturbare (complexul castrarii).
Diferite activitati ritmice , precum dansul , calaria , inaltarea armelor sau amenintarea cu acestea simbolizeaza actul sexual in sine. Acesta este reprezentat si de urcarea ori coborarea unei scari sau de adapostirea grabita intr-o casa. Regele si regina, sau imparatul si imparateasa sunt simboluri consacrate ale parintilor. Caderea in apa sau iesirea la suprafata unei ape simbolizeaza nasterea.

Multe visuri care par incalcite la prima vedere , pot deveni mult mai clare daca luam in considerare simbolurile propuse de Freud. Desi aceste simboluri permit interpretarea nestanjenita a viselor , in psihanaliza este necesara si o cunoastere prealabila a fundalului psihologic al unui pacient. Freud sustinea ca visul poate fi inteles numai prin prisma asocierilor particulare ale celui care il viseaza. De obicei, dupa ce un pacient isi istoriseste un vis , psihoterapeutul provoaca pacientul sa se lanseze intr-o serie de asocieri libere pornind de la unul din elementele visului. In acelasi timp, pacientul trebuie sa incuviinteze ca va da glas fiecarei idei care ii trece prin minte fara a incerca sa se cenzureze sau sa se controleze in vreun fel. Numai prin respectarea unei astfel de intelegeri se poate ajunge la o relatie eficienta intre cel care viseaza si cel care interpreteaza un vis.

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Interpretarea viselor din perspectiva lui Freud

Incaltamintea femeilor ca simbol sexual

Visele erotice | Simboluri sexuale din vise

Saturday, November 20, 2010

Horoscopul dragostei 2011 - Zodia Leului

Anul 2011 le ofera femeilor si barbatilor nascuti in zodia Leului sansa de a-si purifica viata amoroasa , a scapa de mici dar sacaitoare neajunsuri, dar si a arunca peste bord balastul unor relatii paguboase. Iubirea va strafulgera prin viata lor asemenea diamantelor si se va implini printr-o comunicare atat afectiva cat si rationala. Unii dintre Lei vor ajunge sa isi permanentizeze sau oficializeze relatia printr-o casatorie sau o logodna.

La inceputul lunii ianuarie , dragostea da navala peste tine chiar daca stai cu bratele incrucisate. Planeta Venus aseza asupra ta farmec si atractivitate . Abordezi viata amoroasa usor in joaca chiar daca altora li se pare a fi plina de dramatism. Leii care pornesc acum pe drumul unei noi iubiri pot fi aproape siguri ca vor ajunge in tara fagaduintei.
Din pacate , nu poti opri vremea in loc, iar a in doua jumatate a lui ianuarie par a se prefigura cateva conflicte in relatia de cuplu . Rabdarea nu este acum cea mai covarsitoare calitate a ta si nu mai ai pofta sa tii ascuns sub pres tot ce gandesti , asa ca parteneriatul tau in iubire poate trece printr-un interval mai mult decat inegal, de certuri si impacari , asemeni plimbarii pe un mountaine russe.
Nativii din zodia Leului care nu si-au gasit inca perechea pot simti o nevoie acuta de a se oglindi in ochii si sufletul unei persoane iubite catre sfarsitul acestei luni si in cea mai mare parte a lui februarie.

Armonia si comunicarea profunda dintre partenereii de cuplu repune in drepturi dragostea din primele zile ale lunii februarie. Cei vaduviti de iubire par a se fi obisnuit cat de cat cu ideea si pot fi inclinati sa considere casatoria sau o legatura stabila intre doi oameni drept un fel de afacere. Leii care reusesc sa sara peste nisipurile miscatoare ale acestui cinism pot descoperi ca dragostea nu era chiar atat de departe cum credeau, ci chiar langa ei, mai ales la serviciu sau la scoala.
In a doua jumatate a lui februarie , Soarele isi trimite razele fierbinti in sectorul sexualitatii tale si , sprijinit si de afluxurile lui Marte , iti furnizeaza o dulce energie de care ai putea profita printr-o retragere impreuna cu iubita / iubitul departe de lumea dezlantuita.

In luna martie , dornic de a-l alinta si a-i dovedi clipa de clipa afectiunea ta, pari a nu-ti scapa din ochi partenerul de cuplu . De altfel, este foarte probabil ca acesta (aceasta) sa iti raspunda cu aceeasi moneda. Iubirea te face sa te adaptezi cu flexibilitate la noi situatii si esti gata sa stergi cu buretele orice greseala a fiintei iubite. Leii solitari tanjesc dupa o poveste de dragoste, si, daca dau dovada de indrazneala , au mari sanse de a-si vedea visul cu ochii.

Relatiile intime se anunta a fi pline de culoare si surprize pentru o lunga perioada de timp, incepand din luna aprilie , gratie tranzitului lui Neptun in Pesti. Este posibil insa sa fii traversat de o aspiratie idealista sau spirituala fata de cineva , fara sa reusesti sa mai distingi limita dintre vis si realitate.
Gustul pentru inedit care te strabate spre sfarsitul lui aprilie iti poate fi satisfacut de intalnirea unei persoane deosebite, mult diferite fata de mediul in care te invarti. Daca esti deja angajat intr-o relatie de cuplu statornica, sentimentele par a-ti renaste cu o proaspata fervoare, provocandu-ti o stare expansiva si o generozitate de zile mari fata de persoana indragita.

In a doua parte a lui mai, iepurele iubirii sare de unde nu te astepti, adica de la locul de munca sau dintr-o alta zona avand legatura cu profesia ori ocupatia .Catre finalul lunii , dragostea din relatia de cuplu are tendinta de a cunoaste o mica perioada de racire , desi dialogul si sinceritatea continua sa o insufleteasca.

De la inceputul lunii iunie si pana in noiembrie , influenta lui Neptun retrograd iti poate cere unele sacrificii , mai ales la nivel spiritual sau sufletesc , in scopul mentinerii ori reluarii unei legaturi de iubire sau a protejarii partenerului tau de viata ori cuplu. De obicei, aceasta conjunctura astrala presupune o transformare benefica a sinelui si o marire a orizontului existential.
O mai veche sau mai proaspata relatie poate sta in iunie sub semnul amicitiei pana la mijlocul lunii, cand o eclipsa lunara are posibilitatea de a te aduce in pragul unei testari ori incercari a autenticitatii sentimentelor tale fata iubitul tau / iubita ta.

Vorbele rautacioase ale lumii sau o ruda care se impotriveste actualei tale relatii de iubire te pot determina in iulie sa iti ascunzi freamatul inimii in unghere sau locuri izolate , departe de ochii curiosilor. Odata cu ultimele zile ale lunii iulie si pe parcursul lui august aceasta situatie incomoda are tendinta de a dispare .Oricum , sentimentele romantice si dorinta de a te bucura din plin de binecuvantarile afectiunii reciproce ies vrand-nevrand in evidenta la finalul acestei luni si , poate , in prima parte a lui august.

De fapt, in august lucrurile par sa se complice si mai mult … Inca din cele dintai zile ale acesti luni , influxurile neptuniene se fac din nou simtite , dand nastere unei stari de confuzie sau unei nesigurante in legatura cu dragostea. Unii dintre Lei pot fi adusi la limita dezamagirii din cauza unei impresii false sau reale asupra partenerului lor, altii sunt pe cale de a intalni pe cineva care le pare a fi jumatatea lor ideala , dar care sfarseste prin a-i purta catre o amara deceptie.
Cu atat mai mult , o supralicitare sau o iluzionare asupra iubirii nu poate prilejui decat o lupta dureroasa cu morile de vant sau o incercare de a inota impotriva curentului vietii. Este timpul sa faci o distinctie clara intre ceea ce iti doresti sa vezi si cruda realitate.

Daca reusesti sa treci cu bine peste incercarile anterioare , luna septembrie iti vesteste o perioada de stabilitate in relatia de cuplu , de-a lungul careia eliberarea din itele incurcate ale irealului te indeamna catre o atitudine senina si degajata , favorabila dialogului.

In octombrie , fiorii romantismului par a te invalui intru totul .Sensibilitatea si avantul sentimental se insotesc in mod fericit cu receptivitatea si credinta fata de fiinta iubita.
Desi senzualitatea nu iti da deloc pace, finalul lui octombrie are posibilitatea de a te aduce in mijlocul unei situatii tensionate, datorate unei confruntari intre sexualitate si nevoia de romantism.

In cele din urma, luna noiembrie iti ofera o eliberare de majoritatea impulsurilor si influentelor negative , gata de a te rasfata in ploaia de aur a zeitei Venus.Atractivitatea te ajuta sa iei caimacul dragostei si te sprijina in initierea unei noi relatii de iubire fara a trebui sa iti joci cu o prea mare pricepere cartile. Daca cedezi, insa, ispitei de a zbura din floare in floare, expunandu-ti cu orgoliu culorile vii ale aripilor , te poti trezi la fel de insingurat ca altadata.
Tocmai de aceea, eclipsa de Soare de la sfarsitul lunii noiembrie pare a-ti aseza in fata necesitatea unui echilibru intre ceea ce dai si ceea ce primesti in dragoste.

Mult mai adaptabil decat in alte ocazii , in luna decembrie treci cu diplomatie peste potentialele conflicte din cuplu , focalizandu-te intru totul asupra unei fericite si reciproce impartasiri a iubirii.
Incarcati de nostalgie , unii Lei singuri au norocul de a se bucura din nou de voluptoasele jocuri ale dragostei.

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop Leu 2011 – Previziuni generale

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal

Zodia Leului . Maxime , aforisme , citate

Zodia Leului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase