Monday, February 28, 2011

Horoscop zilnic 1 martie 2011| Horoscop azi 01.03.2011

"Viata este o scena de teatru, dar rolurile nu sunt bine distribuite."
Oscar Wilde

Berbec

Straduinta de care ai dat dovada la serviciu incepe sa isi arate roadele incepand cu aceasta zi de marti.Colaboratorii sunt atenti cu tine si iti cer adeseori sfatul.Dupa amiaza ai nevoie de rabdare si atentie , intrucat este posibil sa te confrunti cu niste activitati de detaliu.Intr-un fel sau altul , esti absorbit de munca, asa ca diseara ai putea sa te dedici dezvoltarii unui proiect personal ambitios.Incearca sa o lasi mai moale.

Taur

In aceasta dimineata poate apare o neintelegere in legatura cu o calatorie sau cu o casa , dar in doua parte a zilei se intrevede un compromis.Astazi esti in stare sa te angajezi in mai multe activitati in acelasi timp .Incearca sa iti limitezi domeniul de actiune si sa nu iti asumi mai mult decat poti face.Opinia ta este importanta , asa ca vei cumva in centrul atentiei.Succesul ti se poate alatura mai ales cand este vorba despre munca de cercetare.

Gemeni

Poate ca vei simti nevoia sa iei legatura cu o persoana suspusa inainte de a iti incepe ziua de munca.Nu eziti sa te avanti in sarcini dificile , iar lucrul asta atrage atentia asupra ta.Astazi iti vezi de treburile tale fara a fi prea mult interesat de opiniile celor din jur.Intuitia iti sugereaza cele mai bune solutii , iar puterea de concentrare iti este de un real folos.Dupa atata mobilizare , o relaxare diseara este mai mult decat indicata.

Rac

In aceasta zi esti purtatorul unor vesti bune pentru cei din jur.De altfel, initiativa te poate calauzi in special catre aspecte legate de ajutorarea sau indrumarea unor oameni.O atmosfera de colaborare si sprijin reciproc se intrevede in activitatea profesionala.Un prieten sau un asociat iti dezvaluie o noua metoda de a face un ban in plus.Dupa amiaza este posibil sa te alaturi unui grup de amici.Aceasta seara sta sub semnul creativitatii sau inspiratiei.

Leu

Solicitarea cuiva de a-i da o mana de ajutor te poate surprinde astazi.Observa cu atentie tot ce se intampla in jurul tau .O oportunitate unica este pe cale sa isi faca aparitia , dar nu te va astepta prea mult pentru a profita de ea.In a doua parte a zilei ai posibilitatea sa descoperi un lucru neasteptat in viata personala sau sa iti privesti destinul dintr-o diferita perspectiva.Diseara , farmecul tau deschide calea catre cateva clipe romantice.

Fecioara

Azi esti incarcat cu o energie pozitiva ce te ajuta in rezolvarea oricarei sarcini sau dificultati.Un aer de sobrietate se strecoara in relatiile cu partenerii sau colaboratorii.Sansa este de parte ta in privinta banilor.O oportunitate financiara se intrevede in aceasta saptamana , poate chiar astazi. Dupa amiaza este vremea sa iti oferi o perioada de relaxare alaturi de partenerul de cuplu. Marturisirea sentimentelor care te anima poate duce catre o aprofundare a relatiei de iubire.

Balanta

Problemele financiare tind sa te dezorienteze.Acorda-ti timp pentru o trecere in revista si o analizare a datoriilor si surselor tale de venituri. Un prilej romantic sau de distractie se poate ivi astazi la munca , dar ar trebui , totusi, sa te focalizezi asupra sarcinilor de serviciu.Profita de ziua de 1 martie pentru a-ti rezolva problemelor personale, inainte ca ele sa se agraveze.Diseara , oamenii la care tii ar putea fi satisfacuti de felul in care ai grija de ei.

Scorpion

Responsabilitatile profesionale tind sa se mareasca. Esti in stare sa anticipezi ce vor oamenii de la tine, iar lucrul asta iti creeaza niste avantaje.Iti doresti sa faci prea multe astazi , daca se poate chiar in acelasi timp.Este nevoie sa iti prioritizezi sarcinile si sa iti lasi putin timp si pentru relaxare. Nu te lasa in voia impulsurilor subconstientului .Gandeste-te de doua ori inainte de a te lansa intr-o actiune riscanta.Puterea ta de comunicare ajunge la un maximum.Depinde numai de tine cum folosesti pretioasele informatii la care ai acces acum.

Sagetator

Ideile inspirate te sprijina in sfera profesionala.Nu incerca sa iti amesteci treburile cu pornirile afective , cu atat mai mult cu cat vrei sa te achiti corect si la timp de responsabilitatile de astazi.Dupa amiaza o persoana un grup de oameni te impresioneaza printr-o desfasurare inedita de idealism.Incearca sa nu te lasi cuprins de febra cumparaturilor.Daca se poate , lasa-ti acasa cardul si portofelul pentru cateva zile.Sentimentele cuiva fata de tine se intrevad cu o mare claritate.

Capricorn

Un esec financiar te poate afecta astazi , fara ca tu sa ai vreo vina.In acelasi timp, se intrezaresc noi oportunitati in afaceri sau cariera.Intr-un fel sau altul, nu trebuie sa iti lasi viata condusa de aspectul financiar. Claritatea gandurilor te ajuta sa te adaptezi oricaror situatii ivite in aceasta zi. Totodata , nevoia de a fi impreuna cu oamenii apropiati si dorinta de a-ti impartasi ideile nu iti dau deloc astampar.

Varsator

Creativitatea iti este un bun tovaras zilele astea , asa ca ideile inspirate iti pot aduce aprecieri atat la serviciu cat si in viata personala.Unele din aceste scaparari ale mintii sunt puse in valoare pentru a ajuta pe cineva aflat in dificultate sau pentru a-ti acorda o mai mare libertate de miscare. Ai nevoie ca partenerul sau persoana iubita sa iti descreteasca fruntea si aduca o nota de umor in viata tensionata de astazi.

Pesti

Azi iti poti da seama cu o mai mare claritate ca timpul are capacitatea de a vindeca toate ranile.Nu ezita in a lasa noi oameni sa isi faca intrarea in viata ta. Energia este de partea ta in aceasta zi si dorinta de a reusi te sustine atat la serviciu cat si in sfera personala. Se intrezaresc niste vesti imbucuratoare.Dupa amiaza ai putea gasi o cale inedita de a te relaxa, iar seara te va gasi in mijlocul amicilor.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop zilnic 28 februarie 2011| Horoscop azi 28.02.2011

Rugaciunile zodiilor – Astrologie umoristica

Sunday, February 27, 2011

Nascut pe 28 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseaza ziua de nastere pe data 28 februarie fac parte din zodia Pestilor si sunt guvernati de catre Neptun si Soare.

Numarul 28 si astrele care vegheaza asupra ta vestesc o viata plina de contradictii.Poate ca va trebui sa muncesti din greu fara a te bucura de prea mari succese.Odata cu vremea poate apare o mare pierdere de bani datorata unei probleme legale , dar si o pierdere a increderii tale in oameni.Incearca sa nu lasi aceste necazuri sa iti intunece viziunea asupra vietii.O stare de melancolie are tendinta de a pune stapanire pe tine si a te face sa vezi numai partea negativa a lucrurilor.Straduieste-te sa vezi intotdeuna jumatatea plina a paharului.

Culorile tale norocoase sunt galben si auriu.

Piatra ta norocoasa este rubinul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica , luni si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 1, 10, 19, 28, 37,46,55,64,73 and 82.

Personalitati nascute pe 28 februarie : Gheorghe Marinescu , Gheorghe Sincai , John Turturro, Montaigne, Radu Campeanu , Vincente Minnelli , Vida Gheza.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 26 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 27 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate

Horoscop zilnic 28 februarie 2011| Horoscop azi 28.02.2011

"Este mai mult decat frustrant cand ai toate raspunsurile, dar nimeni nu iti pune nici o intrebare."


Berbec

Nu prea esti multumit de sarcinile care ti se incredinteaza astazi la munca.Sa fie din cauza ca este luni sau chiar ai de gand sa iti cauti alt job ? Poate ca te gandesti la o vacanta sau o mica excursie , pentru ca vrei sa scapi de rutina asta care te macina zi de zi ... Problemele de familie par a te solicita si cea mai buna solutie ar fi asculti ceea ce ti se spune fara a comenta. Daca este necesar , cere sa ti se acorde un timp de gandire.O oportunitate financiara iti da tarcoale, dar nu esti convins daca sa o abordezi sau nu.

Taur

Ambitia si nevoia de a vedea niste rezultate concrete par a te insufleti azi.Intr-un fel sau altul , poti imbina munca cu placerea , o ocazie de care nu ai parte mereu. Instinctul de a te integra in societate are cum sa iti aduca niste satisfactii.Niste idei de a face un ban in plus iti pot fi furnizate de prieteni sau cineva din familie. De altfel , esti plin de inspiratie si nu vezi nimic rau in a asculta si sugestiile altora. O munca in parteneriat este cat pe ce sa isi arate roadele astazi.

Gemeni

Cateva schimbari importante la serviciu sunt pe cale sa se intample in aceasta dimineata. Persoane mai tinere sau invatacei sunt gata sa te asculte , si ai posibilitatea de a le da niste indrumari cu adevarat folositoare. Noi idei legate de profesiune par a nu iti da pace deloc , mai ales ca superiorii nu au de gand sa iti urmeze sugestiile. Frustrarea te apasa, asa ca dupa amiaza sau diseara vei cauta un prilej de a-ti spune pasurile in familie sau cuiva apropiat.O persoana draga ar putea sa iti ia durerile de cap cu mana.

Rac

Cateva scantei ale intuitiei sunt gata sa iti descopere noi cai de a evolua.Poate ca vei fi atras de conversatii centrate pe subiecte foarte serioase sau profunde. O intrunire , probabil la serviciu, este necesara pentru a iesi dintr-o situatie incurcata.Ai rabdare ! In cele din urma, va fi ascultata si parerea ta , mai ales ca cei din jur cauta sa fie alaturi de tine.In acelasi timp, ai putea descoperi ca esti mult mai marcat de ceea ce gandesc cei din jurul tau.Puterea , banul sau sexul sunt niste puternice afrodisiace astazi.Totodata, esti atras de secrete sau aspecte misterioase din preajma . Asta nu inseamna sa iti apleci urechea catre niste barfe sordide.

Leu

Creativitatea te impulsioneaza cu efervescenta astazi si ideile inspirate nu mai stiu cum sa isi mai astepte timpul potrivit.Cineva de la munca nu te apreciaza asa cum trebuie si ai vrea sa ii da o replica pe masura. In acelasi timp, ai ocazia sa ridici in slavi pe cineva care iti este mereu devotat.Mintea iti este foarte alerta si te poti strecura cu abilitate printre toate problemele aparute in aceasta zi.Diseara ai capacitatea de crea buna dispozitie in familei sau alaturi de persoana iubita.

Fecioara

Punerea la punct a unei strategii de a-ti urma idealurile, in ciuda oricaror oprelisti, este pe ordinea de zi astazi.Felul in care iti asumi responsabulitatile ii poate inspira pe cei din jurul tau.Adu-ti aminte sa faci apel la compromisuri in tot ceea are de a face munca si nu vei avea de regretat.Noi idei sau oameni care le enunta isi fac cumva loc in viata ta. Poate fi vorba despre o actiune menita sa aduca beneficii multor oameni din jur.Incearca sa iti mentii atitudinea pozitiva si forteza-te sa surazi din cand in cand.Diseara nu te lasa asteptat sau nu ii face pe altii sa te astepte intrucat poti avea parte de cateva surprize placute.

Balanta

Ai senzatia ca esti neglijat sau trecut cu vederea. De fapt, poate ca propriile tale pretentii te indeparteaza de restul lumii.Poti profita de acest lucru, observand ce se intampla in jurul tau. Conjunctura astrala iti favorizeaza niste castiguri financiare. Indreapta-te fara nici o ezitare spre obiectivele tale si nu incerca sa sari peste etape. Dupa amiaza, intuitia te ajuta sa intelegi oamenii , iar acest fapt este pe cale sa iti aduca profituri.Daca vremea iti permite, fa o plimbare in aer liber diseara.

Scorpion

Fii pregatiti pentru a da niste lectii, la propriu sau la figurat.O conversatie incitanta sau o stimulare intelectuala iti da prilejul sa iti reversi in mod pozitiv energia.O vacanta sau o vreme de relaxare este pe aproape sau ar trebui sa apara in viata ta.De fapt, in aceasta luna este mai bine sa te dai putin deoparte din cararile aglomerate ale vietii socialesi sa te concentrezi pe viata personala. Poti astfel sa iti purifici mintea si sa eviti niste probleme care se intrevad la orizont.

Sagetator

Aceasta zi de luni te gaseste incarcat de energie si plin de motivatia de a incepe un nou proiect sau a dovedi ce poti.Unele probleme legate de bani, acasa sau la serviciu iti atrag atentia si nu stii cum sa abordezi aceasta chestiune. Daca o faci putin pe detectivul, ai sansa de a descoperi care este cea mai buna cale de urmat. Intr-o intelegere de astazi , nu uita sa incluzi pe cineva apropiat, care ar putea fi deranjat de aceasta lipsa de consideratie.Intalnirile, discutiile si drumurile prin oras pot marca cu persistenta activitatea ta profesioanla.Diseara nu uita sa te revansezi fata de un prieten sau o cunostiinta.

Capricorn

Unele zile nu sunt , pur si simplu, potrivite pentru a lua hotarari decisive.Daca ai de luat decizii , incearca sa nu neglijezi nici o persoana sau vreo fateta a chestiunii respective.Orice hotarare importanta care nu este urgenta , ar trebui sa fie amanata pentru o alta zi sau pana cand examinezi cu atentie toate implicatiile. Dupa amiaza , intr-un fel sau altul, gandurile ti se indreapta catre trecut impreuna cu cateva persoane apropiate.

Varsator

Comunicarea este pe primul loc astazi.Cercetarea , cautarea informatiilor , intrebarile pot sa iti ocupe mai mult timp decat de obicei. Unii Varsatori sunt preocupati de organizarea unor noi proiecte sau a oamenilor pe care ii au in subordine. Esti in preajma prezentarii sau sugerarii unor idei importante , asa ca ar trebui sa iti pregatesti motivatiile din timp.Statutul social, respectul si confirmarea meritelor tale sunt obiective centrale ale unei noi etape care isi croiste drum in viata ta.Dupa amiaza esti pe aproape de a fi cuprins de o stare de visare sau nostalgie.Un refugiu in lectura sau prin vizionarea unui film bun ar fi mai mult decat potrivit.

Pesti

Ai capacitatea de a rezolva multe lucruri la serviciu astazi.De altfel, tot ce tine de domeniul profesional pare a se desfasura in favoarea ta si ai ocazia de a fi apreciat pe fata si a ti se recunoaste meritele.Comunicarea cu cei din jur iti este deschisa intru totul si ai ocazia de a observa motivatiile ascunse ale celorlalti.Poti da dovada de mare intelegere si capacitate de a ajuta alte persoane.O oportunitate pentru o slujba suplimentara este pe aproape.Senzualitatea te invaluieste si ai de gand sa iti oferi cateva clipe delicioase diseara.



Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop zilnic 26 februarie 2011| Horoscop azi 26.02.2011

Horoscop zilnic 27 februarie 2011 | Horoscop azi 27.02.2011

Numerele magice din Kabbala

Saturday, February 26, 2011

Horoscop Balanta martie 2011

In luna martie, Balanta se vede nevoita sa isi transforme sau sa-si ajusteze proiectele intrucat evenimentele sunt departe de anticipari , iar relatiile cu cei din jur devin imprevizibile sau chiar frustrante.Succesele pot apare in functie de felul cum te adaptezi sau iti lasi intuitia sa te calauzeasca.


Inspiratia iti ofera noi piste de lansare si te aduce in preajma unor oportunitati de mult visate.Cam asa s-ar putea rezuma influenta pe care o are asupra ta tranzitul lui Venus in Varsator , inceput in cea dintai zi a lui martisor. Instinctul te calauzeste astfel incat sa fii privit in cea mai avantajoasa lumina si totul depinde de tine , in masura in care stii sa profiti de avantajele proaspat infiripate inaintea ta.

Din 2 martie , sub impactul conjunctiei dintre Mercur si Saturn , preferi sa iti lasi amicii si persoanele apropiate sa arda la foc mic, intrucat ai nevoie de singuratate pentru a te focaliza asupra unui obiectiv de mult ravnit. Gandirea iti capata o tenta mult mai practica sau realista si vrei sa obtii rezultate tangibile pentru eforturile tale .

Luna noua ivita pe cerul Pestilor pe data de 4 martie iti trezeste dorinta de a face o selectie intre lucrurile folositoare si cele impovaratoare , astfel incat sa dai deoparte tot ce iti consuma timpul fara mari rezultate. Simti nevoia sa te faci util celor din imediata ta apropiere.

Odata cu 9 martie, ziua debutului parcursului lui Mercur in Berbec , nevoile celorlalti se profileaza peste masura in fata ta. In aceste conditii , poti fi strabatut de o oarecare indecizie , intrucat ai inclinatia sa iei in considerare intr-o prea mare masura punctele de vedere ale altora. Pe de alta parte , preferi sa discuti cu oamenii apropiati intr-o atmosfera cat mai intima , mai ales cu cei de care te leaga momentele magice ale copilariei sau scolii. De fapt, aceste conversatii au capacitatea sa iti limpezeasca gandurile ...

Nevoia de libertate este cat pe ce sa iti joace niste feste incepand cu 11 martie, ca urmare a calatoriei lui Uranus in regatul Berbecului. Nu mai suporti sa ti se dea ordine si orice observatie, cat de mica , ti se pare ca atenteaza la independenta ta. Pot fi afectate mai ales relatiile cu un asociat sau un partener care incearca , cat de cat , sa mentina un echilibru sau poate isi aroga niste drepturi in plus.

Niste dificultati sau bariere in drumul dezvoltarii tale te silesc sa iti ascunzi sub pres pasiunile si sa dai dovada de cat mai mult sange rece in aproape toate imprejurarile existentei.Acesta pare a fi trendul unui nou ciclu inceput pe 14 martie, sub influenta conjunctiei dintre Mercur si Saturn.Liberatea de miscare iti este restrictionata si , desi la inceput poti cade prada unor frustrari, vei invata sa iti redirectionezi energia catre subtile mijloace de a iti stimula dorinta de a reusi. Totodata , poti renunta la niste excese din viata , adoptand un stil de a trai mai temperat si mai putin strident.

Incepand din 18 martie, opozitia dintre Mercur si Saturn aduce puternice oprelisti in felul cum comunici. Intarzierile, amanarile, subitele amnezii , atitudinea negativista , critica exagerata a celor din jur isi fac loc in viata ta intr-un mod inexplicabil si greu de evitat. Pesimismul este cat pe aci sa te invaluie si intuitia sau instinctele nu iti mai dau nici o indrumare. In acelasi timp, poti primi cateva vesti capabile sa te tensioneze sau sa se aseze de-a curmezisul obiectivelor tale.

Luna noua , rasarita pe 19 martie in sectorul Fecioarei , te copleseste cu dorinta de a te indeparta de oameni.La urma urmei, ultimele tendinte astrale nu au avut cum sa nu te descurajeze si sa nu te aduca pe marginea stresului. Este vremea sa iti asiguri liniste si relaxare , sa iti acorzi un ragaz pentru a iti deslusi viitoarele explorari. Nu este exclus sa iasa la iveala un secret ce iti va deschide noi perspective.

Efluviile selenare nu reusesc sa te izoleze multa vreme intrucat , pe 20 martie, Soarele paseste in teritoriile Berbecului si te inspira sa aduci un echilibru intre interesele personale si obiectivele sociale .Accentul pare a se puna acum mai mult pe "noi" decat pe "mine".Ai nevoie de energiiile si sprijinul celor din jur , iar asta te face sa le cauti mai des compania.Popularitatea iti este in crestere si te sustine in dorinta de a coopera si a-ti armoniza relatiile.

Sectorul muncii tale intra sub guvernarea lui Venus incepand cu 27 martie , astfel incat aprecierea de care te bucuri la serviciu poate fi cumva infranata de impulsul tau de a amesteca lucrul cu placerea.

Opozitia dintre Jupiter si Saturn din 28 martie te poate determina sa iti schimbi unele din planuri de viata sau din afaceri , intrucat lucrurile nu se desfasoara asa cum era de asteptat.Poti fi silit sa faci fata unor proaspete provocari , ai vrea sa avansezi intr-un mod spectaculos, dar prudenta iti tempereaza aceasta graba. Poate ca ceea ce doresti sa faci nu potriveste cu actuala conjunctura.In astfel de conditii, ar fi mai bine sa te ocupi de continuarea unor mai vechi proiecte decat sa initiezi altele noi si indraznete.

Uneori ideile pe care ni le facem despre cei din apropierea noastra nu sunt tocmai inspirate.Acesta pare a fi mesajul pe care ti-l transmite Mercur retrograd in Berbec odata cu ziua de 30 martie. Ar trebui sa observi mai atent oamenii si , in acest fel, ai putea preveni niste probleme inca din fasa .Nu tot ce zboara se mananca si tot ce in mod aparent te sprijina si te avantajeaza se poate intoarce impotriva ta. Mici frecusuri , insignifiante la prima vedere , sunt cat pe ce sa creeze mari dificultati , mai ales in relatiile cu alte persoane. Incearca sa inlaturi toate ambiguitatile si lucrurile neclare care se aseaza intre tine si ceilalti.


Horoscopul dragostei Balantei in martie 2011


Dragostea se aseaza in palma ta ca un mirific fulg de nea si se topeste in sangele tau fierbinte .Incepand cu 1 martie , planeta Venus paseste in a cincea ta casa (casa dragostei si creativitatii) si te investe ca regizor al propriei tale piese de teatru.Asta nu inseamna ca simulezi iubirea, dar cel / cei ce aspira la favorurile tale se da(u) pe mana ta , asteptand sa faci prima miscare. Atractivitatea ta nu are cum sa nu sara in ochi , dar preferi sa astepti oferta amoroasa a celor ce te inconjoara cu atentii. Atentie ! In jocul cu dragostea , pasiunea poate sa iti provoace usturatoare arsuri !

Relatia de iubire este pe aproape de a fi subiectul unor confruntari , ca efect al tranzitului lui Uranus , initiat in ziua de 11 martie in a saptea ta casa. Poate ai impresia ca nu te mai poti increde in partenerul tau , sau o legatura de cuplu devine prea ancorata in monotonie si cotidian. Nu ai decat doua variante : fie pui capat acestei relatii, fie pui niste conditii prin care sa nu ti se mai para ca iti este ingradita viata.

Din 20 martie, ca urmare a tranzitului Soarelui in a saptea ta casa , nevoia de iubire iti copleseste in mare masura fiinta. Iti doresti mai mult decat altadata sa fii alaturi de cineva care sa te iubeasca, sa te inteleaga si sa te sprijine in momentele dificile.

Venus imbraca straie de negustoreasa si aseaza iubirea pe o tejghea dosnica odata cu 27 martie , cand isi face intrarea in a sasea ta casa. Dragostea poarta fesul interesului si nu ai vrea sa te lasi in voia minunatei dar irationalei afectiuni.Daca , totusi, iti calci pe inima si te lasi antrenat intr-o poveste de dragoste, lucrul asta se poate intampla mai ales la servciu sau intr-o zona de interes conectata cu viata ta profesionala.


Horoscopul carierei si banilor Balantei in martie 2011


Conjunctia lui Mercur cu Saturn din 2 martie lasa cale libera ambitiilor tale, mai ales ca nu precupetesti nimic pentru a iesi in evidenta. Nu sunt excluse unele calatorii in interes de serviciu.Poti primi niste sfaturi decisive in cariera si esti pregatit sa dai tot ce poti in niste noi proiecte referitoare la una din ramurile comunicatiei. Eficienta este cuvantul de ordine al acestui nou ciclu din viata ta.

Luna noua din a sasea ta casa (casa muncii si sanatatii) iti favorizeaza din 4 martie o perioada de aplecare minutioasa asupra afacerilor sau activitatii profesionale, de concentrare asupra detaliilor si reorganizare a domeniului tau de activitate. Gandirea critica ajunge la maximum si te sprijina intr-o abordare rationala.

Incepand cu 9 martie, gratie tranzitului lui Mercur in a saptea ta casa (casa relatiilor interumane si a parteneriatului) puterea cuvintelor te ajuta sa linistesti apele involburate ale disputelor din preajma ta . Diplomatia devine atuul tau numarul unu , iar o slujba in domeniul relatiilor publice ti s-ar potrivi acum la fel de bine ca si o manusa.

Prezenta planetei Venus in cea de-a sasea ta casa da nastere unei atmosfere armonioase la serviciu si poate transforma simplele relatii de colegialitate in unele de prietenie.In acest context , din 27 martie , ar trebui sa fii mult mai placut , mai respectat si mai implicat in socializare .Tactul si diplomatia te indruma benefic in colaborarea cu cei din jur , iar munca in echipa are mari sanse de a se finaliza cu rezultate peste asteptari.

O reasezare a planurilor tale financiare sau de afaceri pare a se intrevede din 28 martie , datorita opozitiei lui Jupiter cu Saturn.Poti avea de a face cu unele limitari sau oprelisti si ar trebui sa dai dovada de mai multa prudenta in manuirea banilor.Nu te lansa in mari cheltuieli sau investitii intrucat esti pandit de riscuri imprevizibile.


Horoscopul sanatatii Balantei in martie 2011


Din 4 martie ai calea deschisa catre noi metode de ameliorare sau invigorare a starii tale de sanatate.Luna noua , prezenta in a sasea ta casa , iti favorizeaza orice nou plan asociat cu o dieta sau un program de intretinere fizica.
Catre sfarsitul lunii , Venus in a sasea ta casa iti sugereaza sa impletesti grija ta pentru sanatate cu preocuparea de a-ti ingriji si infrumutesa trupul.La urma urmei, o viata sanatoasa presupune o infatisare si o minte frumoasa.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna martie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Martie 2011 - Toate zodiile

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Balanta februarie 2011

Horoscopul anului 2011 – Zodia Balantei

Horoscop chinezesc 2011 Anul Iepurelui alb /de metal

Nascut pe 27 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 27 februarie , soarta iti este guvernata de zodia Pestilor si ai drept astre stapanitoare pe Neptun si Marte.

Conjunctura astrala a zilei tale de nastere indica o succesiune de mari realizari. Posezi o natura interioara de o mare delicatete emotionala , alimentata de energii covarsitoare ce te indeamna uneori sa te pripesti si , in acest fel, sa ratezi oportunitatile ce ti-au iesit in cale. Incearca sa iti domolesti neastamparul, sa privesti si sa asculti cu atentie ce se intampla in jurul tau.
Efluviile creatoare ale pesonalitatii tale iti sunt adeseori de folos in viata. Gustul tau pentru independenta devine cateodata exacerbat , acoperind glasul ratiunii .Tocmai de aceea , exista posibilitatea sa nu profiti la maximum de sansele oferite si sa ajungi la cutite cu oamenii din imediata ta apropiere.Daca anticipezi efectele vorbelor si actiunilor tale, ai putea avea parte de o evolutie constanta in viata.

Culorile tale norocoase sunt rosu, violet si castaniu.

Pietrele tale norocoase sunt coralul rosu si granatul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni , marti si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de cotitura in viata sunt : 9, 18, 27, 36. 45, 54, 63, 72.

Personalitati nascute pe 27 februarie : Adam Baldwin , Elizabeth Taylor, Henry Wadsworth Longfellow, Irvin Shaw , Joanne Woodward, John Steinbeck, Lawrence Durrell , Marin Constantin , Michael Bolton , Paul Ricoeur , Rudolph Steiner.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 25 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 26 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare

Horoscop zilnic 27 februarie 2011 | Horoscop azi 27.02.2011

"Viseaza ca si cum ai trai etern, traieste ca si cum ai muri chiar azi."
James Dean

Berbec

Daca iti astamperi cumva pofta de a vorbi si asculti ce se vorbeste in jurul tau , ai sansa sa inveti indirect niste lucruri ce iti vor fi de mare folos. Chiar daca unii incearca astazi sa se impuna in fata ta , neglijarea acceselor lor de iritare te poate ajuta sa iti urmezi drumul tau autentic in viata. Cainii latra , caravana trece ... Intuitia iti poate furniza niste indicii pretioase. Diseara te poti relaxa in mijlocul unui grup de prieteni sau alaturi de un amic foarte special.

Taur

Du-ti pana la capat o transformare a aspectului tau exterior care te tenteaza de ceva vreme. Poti fi surprins de senzatia pe care o vei starni printre cunoscuti.Ai nevoie sa iesi cumva in fata , iar aceasta schimbare, chiar daca este superficiala, poate releva bogatiile fiintei tale interioare. Desi este duminica sau tocmai de aceea , incearca sa nu uiti de intalnirile sau activitatile importante ce te asteapta in noua saptamana. Caile tale de comunicare se deschid larg in grupul tau de amici , iar faptul asta nu iti poate fi decat de folos. Noi prieteni sau un nou sens al vietii este cat pe ce sa iti reinvigoreze viata.

Gemeni

Este duminica , asa ca ai predispozitia de a lasa deoparte micile dar impovaratoarele detalii cotidiene. Chiar daca dorul de aventura te atrage mai mult decat de obicei, sunt totusi unele lucruri pe care nu iti poti permite sa le neglijezi.In aceasta dupa amiaza ti-ai dori sa te alaturi distractiei sau preocuparilor unui grup de prieteni. In cazul in care nu o faci , ai oportunitatea de a incepe ceva ce iti ofera mari sanse de afirmare. Tot ce exista in jurul tau are darul de a-ti releva cate o nota pozitiva despre tine insuti , mai ales daca te alaturi unor oameni ce iti impartasesc convingerile sau idealurile.

Rac

Cand te trezesti , in cele din urma , in aceasta dimineata , poti sa te intinzi si sa torci ca o pisicuta intrucat niste delicii ale vietii abia se mai lasa asteptate sa le degusti.Cateva dorinte secrete par a avea mari sanse de reusita , iar unele indoieli legate de sfera spirituala sau filozofica sunt gata de a fi lamurite. Daca esti inspirat , iti poti da seama ca acestea sunt doar niste raspunsuri provizorii, doar cateva trepte urcate pe scara evolutiei tale. Nu stiu cum se poate intampla asa ceva duminica , dar esti pe cale sa intri in posesia unor bani , sau sa scapi de unele datorii. Unii Raci se pot bucura intreaga zi de prezenta persoanei iubite , iar altii isi pot incununa ziua abia catre seara cu o intalnire amoroasa de exceptie.

Leu

Un spirit pozitiv si senzatia instalarii unei stari de armonie pot face aceasta zi una fericita. Mici barfe la telefon , cu vecinii sau cunoscutii , pot adauga un pic de picanterie acestei duminici. Dificultatile dispar ca prin minune din calea ta , mai ales in ceea ce priveste comunicarea , cu conditia de a inlatura unele echivocuri . Simtul observatiei iti este foarte ascutit , si poti profita de asta pentu a explora mecanismele ii motiveaza pe cei din jurul tau.

Fecioara

Relatiile sociale sau cele cu rudele par a te tine ocupat chiar mai mult decat ti-ai dori. Unele Fecioare pot gasi satisfactie in studiu sau aprofundarea unor subiecte care le framantau de multa vreme. Majoritatea , insa, vor putea profita de excelenta oportunitate de a isi exprima pe de-a intregul dorintele si ideile clocotitoare. Poti fi foarte convingator, mai ales in cadrul unor discutii familiale. Daca faci cel putin un pas afara din casa , poti fi satisfacut de efectele pe care atractivitatea ta le are in aceasta zi. Unul din amicii tai are nevoie disperata de un sfat , de aprobarea sau infirmarea unei decizii viitoare.

Balanta

Libertatea de miscare pe care ti-o ofera acesta duminica te ispiteste sa iesi afara din casa si sa vizitezi niste oameni dragi. Sentimentul de a fi dorit si iubit nu te mai satura. De fapt, esti strabatut de nevoia de a -ti confirma ca exista niste persoane care te apreciaza in mod dezinteresat. In aceasta conjunctura, caminul si rudele apropiate pot juca un mare rol. Dupa amiza , te vei afla in mijlocul unor amici sau a unei activitati antrenate , pe care ti-ai dori sa o practici zi de zi. Catre seara , esti inclinat sa te bucuri de o forma mai elevata de distractie , poate un concert sau o piesa de teatru.

Scorpion

Preocuparea ta de a crea o prima impresie debordanta pare a-si face simtita rezultatele astazi , atat in felul in care te imbraci cat si si in ceea ce alegi intr-o incursiune la un mall sau un alt mare magazin. Chiar daca cumperi niste lucruri marunte, farmecul shoppingului ti-o poate aduce persoana iubita sau apreciata, care iti suporta capriciile. Unii Scorpioni pot descoperi ca cineva ii apreciaza ( in sfarsit) pentru ceea ce sunt si nu pentru ceea ce fac. Un eveniment social ori o iesire in oras mai putin obisnuita poate oferi o incantare de exceptie. Lucrurile dar si fiintele placute inimii tale par ocupa primul plan.

Sagetator

Atitudinea ta increzatoare , dar si efervescenta bucuriei tale atrag oamenii si ii ademenesc sa intre in viata ta. Cu toate acestea, unele responsabilitati tinand de casa , familie sau proprietati nu te lasa sa te desfasori pe de-a intregul. O parte dintre Sagetatori fac un mare pacat in aceasta zi de duminica ! Nu si-au gasit timp in restul saptamanii sa isi faca ordine sau curatenie in lucruri , si aleg tocmai aceasta zi sfanta pentru a o face. Cu toate acestea, senzatia de armonie si implinire pare a se instala in sufletul majoritatii nativilor din zodia Sagetatorului.

Capricorn

Daca mai ai vreo treaba de facut astazi , ai tendinta de a ti-o finaliza dimineata , astfel incat sa te poti bucura de restul acestei zile libere. In restul dumincii poti prefera sa ii atragi pe unii amici afara din mijlocul problemelor finaciare cu care se confrunta. Pe de alta parte, necazurile cu banii ale celor din jur , iti atrag atentia si te pun in garda. In aceasta dupa amiaza , intuitia te directioneaza catre obiective ce iti pot aduce mari foloase. Iubirea, copii sau prietenia iti marcheaza , intr-un fel sau altul, aceasta zi , mai ales ca pari a fi inzestrat din plin cu simtul umorului.

Varsator

Dezvaluirea lucrurilor cu adevarat importante pentru tine, sau chiar straduinta de a le implini , isi pune amprenta asupra ta in aceasta zi. Relatiile apropiate, de iubire sau prietenie , sunt favorizate si pot avansa in mod nesteptat. O casatorie sau un alt fel de relatie apropiata poate insufleti atmosfera. Oamenii din jurul tau sunt optimisti si iti inspira atitudinea pozitiva. O forma artistica de petrecere a timpului liber este cat pe aci sa te captiveze, indiferent daca esti creator sau spectator. Portile catre iubire se intredeschid promitator , iar armonia se asterne ca prin vraja peste oamenii din imediata ta apropiere.

Pesti

Poti respira usurat pentru ca este o zi de duminica ! Imaginatia tinde sa ti-o ia razna si nu esti deloc in stare sa vezi ce se intampla cu adevarat in preajma ta. Printre singurele lucruri ce te pot satisface , fara a te frustra de fanteziile tale cotropitoare , calatoriile sau excursiile par a fi favorite. Daca nu iti poti lua mai multe zile de vacanta , profita macar de aceasta duminica pentru a te indestula cu lucruri inedite sau iesite din comun. Prietenia iti aduce mari satisfactii, , iar inspiratia ta poate atinge punctele sensibile ale oamenilor apropiati.



Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop zilnic 25 februarie 2011| Horoscop azi 25.02.2011

Horoscop zilnic 26 februarie 2011| Horoscop azi 26.02.2011

Ingerii zodiilor | Care este ingerul tau pazitor ?

Friday, February 25, 2011

Horoscop Fecioara martie 2011

In luna martie , Fecioara isi trage pe cap fesul interesului si , silita de constrangerile financiare sau de nevoia de a-si asigura o securitate materiala, calculeaza, socoteste , imparte si evalueaza aproape toate aspectele realitatii si se concentreaza mai mult pe necesitatea de se integra in social, dar si a nu depinde de cei din jur.


Cheful de munca iti da ghes chiar din prima zi a lunii martie , sub efectul tranzitului lui Venus in Varsator.De fapt , urmeza o perioada in care aproape tot ce faci , pe plan personal sau social, este legat de sfera profesionala.

Inspiratia de a te integra intr-o colectivitate si a initia noi relatii, utile in viitor, te caracterizeaza incepand cu 4 martie , ca urmare a Lunii pline rasarite in sectorul Pestilor.Sunt favorizate mai ales parteneriatele , intrucat simti nevoia unei asocieri fertile , in care sa se puna accentul pe sprijinul si ajutorul reciproc.Daca ajungi la constatarea ca nu ai pe cine te baza , ar trebui sa iti treci in revista si sa iti revizuiesti comportamentul si nivelul de incredere pe care il inspiri celor din jur.

Mercur , intrat pe 9 martie in Berbec , te inzestreaza cu o sporita intelegere a oamenilor care te inconjoara.In ciuda pavazelor asezate in fata lor , simtul intuitiv te ajuta sa ii "citesti" precum o carte deschisa.In acest fel, poti preintampina adversitatea unor persoane si ai posibilitatea de a profita din plin de oportunitatile inaccesibile intr-o diferita conjunctura.

In ziua de 11 martie , Uranus forteaza portile cetatii Berbecului si imprastie in jur tendinte si evenimente surprinzatoare , mai ales din punct de vedere financiar.Unii nativi din zodia Fecioarei se pot trezi mai mult sau mai putin abandonati sau singuri pe lume , lipsiti de ajutorul si incurajarile oamenilor in care isi puneau nadejdea pana acum.

Un soi de vanitate ori egoism incepe sa te bantuie din 19 martie , datorita Lunii pline din Fecioara.Poate ai senzatia ca ai facut prea multe pentru cei din jur, iar acestia , in schimb, te neglijeaza.Fereste-te de izbucniri temperamentale si incearca sa iti dezvolti noi cai de afirmare a eului.De fapt, Luna plina te conjura sa iti descoperi un echilibru intre independenta si dependenta de ceilalti.

Tot ceea ce este conectat cu viata ta personala capata pregnanta din 20 martie , ziua echinoctiului de primavara , atunci cand Soarele patrunde pe teritoriile Berbecului.Simti nevoia de a-ti reevalua viata , iar talentele sau abilitatile tale ajung sa fie prioritare.Debarasarea de tot ce iti infraneaza evolutia , inclinatia de a deslusi ce se ascunde in spatele aparentelor , pot fi numai cateva din mijloacele prin care incerci sa iti transformi in mod radical fiinta.

Debutul tranzitului planetei Venus in Pesti iti vesteste din 27 martie o vreme in care esti inclinat sa iti intretii contactele folositoare cu oamenii, dar numai in intalniri intre patru ochi , si nu in cadrul unor grupuri ori colectivitati.Poate ca pui la cale o miscare secreta sau nu doresti ca alte persoane sa iti rapeasca vreo parte din sfera ta de influenta.

Din 30 martie, Mercur devine retrograd in Berbec si isi aseza asupra ta o blanda amenintare legata de zona materiala a vietii. Esti tentat sa iti faci noi prieteni, dar nu renunta la cei vechi si statornici in sinceritate si intrajutorare.


Horoscopul dragostei Fecioarei in martie 2011


Desi planeta dragostei face parte din conjunctura ta astrala , prezenta ei in cea de-a sasea ta casa , odata cu 1 martie , iti strecoara in vene cateva picaturi amare de cinism.Viata amoroasa te atrage poate doar in masura iun care ai de castigat si altceva in afara de iubire.Unele Fecioare vor transfera o parte din preocuparile carierei catre relatia de cuplu sau vor fi tentate sa descopere semnele dragostei in zone corelate cu activitatea profesionala.

Daca ai probleme sau dificultati in dragoste sau in legatura de cuplu , Luna noua ivita pe 4 martie in a saptea ta casa (casa relatiilor interumane si a parteneriatului) iti insufla o atitudine gratioasa , care te predispune la negocieri, discutii pline de intelegere si un simt diplomatic ce iti releva cele mai bune mijloace de a readuce armonia in viata ta.Daca nu exista nici o umbra de neintelegere in comunicarea cu partenerul , aceasta influenta selenara iti mareste sensibilitatea si iti sugereaza cateva idei legate de adancirea relatiei tale de iubire.

Din 9 martie , abordarea dragostei sau a fiintei iubite capata o tendinta mult mai logica sau realista.Mercur, aflat in a opta ta casa , te poate indruma catre rezolvarea unor aspecte practice asociate cu viata amoroasa.La urma urmei , desi pare atat de eterica si intangibila, iubirea nu se poate hrani numai cu aer.

O atentie speciala spre si dinspre iubit / iubita apare din 27 martie gratie parcursului lui Venus in a saptea ta casa . Iti doresti ca viata amoroasa sa fie perfecta , asemeni scenelor dintr-un film de dragoste, si ai face aproape orice pentru ca armonia sa guverneze relatia ta de cuplu. Fecioarele singure nu se pot impiedica sa nu viseze cu ochii deschisi la iubire, iar daca isi lasa privirea sa exploreze fara prejudecati lumea inconjuratoare au sanse de a-si vedea visul cu ochii.


Horoscopul carierei si banilor Fecioarei in martie 2011


Incepand cu 1 martie , parcursul lui Venus in a sasea ta casa (casa sanatatii si muncii) aduce cordialitate si bunavointa la serviciu , iar relatiile colegiale devin mai afectuoase , tinzand sa se apropie de prietenie.Tocmai de aceea , ai predispozitia de a imbina munca cu placerea , iar ajutorul pe care esti gata sa il dai celor din jur iti deschide fericite perspective pentru activitatea in echipa.

Din 9 martie, Mercur iti ofera niste cai mai subtile de a recepta mesajele din zona practica a lumii, inlesnindu-ti initierea unor planuri financiare inspirate si realiste.Orice preocupare profesionala conectata cu cercetarea ori explorarea are mari sanse de reusita.

O serie de lucruri confuze si neasteptate in ceea ce priveste banii sunt pe cale sa aiba loc odata cu 11 martie , sub impactul tranzitului lui Uranus in a opta ta casa.Pot apare probleme in impartirea resurselor financiare cu un partener , dar si dificultati referitoare la taxe , impozite sau imprumuturi.Totodata , anumite placeri ce ti-au intrat in obisnuinta sunt amenintate in masura in care au legatura cu banii.

Aspectul retrograd al planetei Mercur in a opta ta casa te forteaza sa iti restructurezi situatia financiara. Ar trebui sa descoperi in mod clar cum ti se risipesc banii, sa iti faci o lista de prioritati si sa iti revizuiesti datoriile si ratele. Elimina tot ce este lipsit de necesitate si redescopera metode clasice de a face un ban in plus.


Horoscopul sanatatii Fecioarei in martie 2011


Aproape intreaga luna martie , Venus poposeste in sectorul sanatatii tale , un prilej de a imbina necesitatea mentinerii unui tonus proaspat cu dorinta de a-ti infrumutesa cumva fiinta exterioara. Dietele sau programele regulate de exercitii fizice au calitatea de a-ti implini ambele aspiratii.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna martie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Martie 2011 - Toate zodiile


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Fecioara februarie 2011

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscopul anului 2011 - Zodia Fecioarei

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal

Nascut pe 26 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ti-ai facut intrarea in lume pe data de 26 februarie , faci parte din zodia Pestilor si esti sub ocrotirea lui Neptun si a lui Saturn.

Efluviile trimise de catre Saturn nu sunt intotdeuna auspicioase , si indica , de obicei , o cale incarcata de eforturi si sacrificii in atingerea telurilor propuse.Uneori simti ca singuratatea devine coplesitoare si ti se pare ca esti parasit de toata lumea , intrucat nimeni nu pare dispus sa iti dea o mana de ajutor. Cu toate acestea , credintea si atasamentul fata de aspiratiile tale continua mereu sa te sprijine.
Experientele amarele prin care treci sunt decantate de catre gandire si transformate in intelepciune.Ai inclinatia de a ajunge tarziu la implinirea vietii spirituale si , chiar si in acest caz , trebuie sa te straduiesti din greu.Drumul trasat de catre Saturn este anevoios , dar duce catre inpresionante realizari.

Culorile tale norocoase sunt albastrul inchis si negrul.

Piatra ta norocoasa este safirul albastru.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri , vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 8, 17, 26, 35, 44, 53, 62, 71

Personalitati nascute pe 26 februarie : Alexandru Repan , Constant Tonegaru , Elena Carstea , Johnny Cash, Michael Bolton, Victor Hugo,Virgil Popescu.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 24 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 25 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate

Numele de familie iti influenteaza personalitatea ?

"Ce este un nume ? Oricum le-am spune ,
Toti trandafirii au parfum la fel de dulce ."
William Shakespeare


Cat de mult ne schimba destinul numele nostru de familie ? Potrivit unui recent studiu al lui Kurt Carlson , de la Universitatea Georgetown , aceasta etichetare oficiala determina felul in care ne percepem in viata sociala.Concluziile cercetarii arata ca oamenii al caror nume de familie incepe cu o literea aflata la inceputul alfabetului gandesc ca nu merita sa stea la o coada intrucat inca din primii ani de scoala s-au obisnuit sa fie printre primii apelati in catalog.Cei al caror nume de familie are o initiala regasita catre sfarsitul alfabetului s-au invatat inca din copilarie sa actioneze mult mai repede pentru a-si asigura un loc la o coada si sunt satisfacuti sa astepte cu rabdare sa le vina randul.

Carlson a recurs la un experiment destul de simplu : el a oferit 5 dolari si o sticla cu vin pentru persoanele ce doreau sa se inscrie ca participanti la studiu.Cei cu prima litera a numelui aflata catre finalul alfabetului au raspuns mult mai repede ofertei.Acelasi rezultat a fost consemnat si in cazul studentilor carora li s-a oferit bilete gratuite la un meci de baschet.
Nu numai oamenii avand initiala numelui de familie in ultima parte a alfabetului dau dovada de un astfel de temperament.Persoanele al caror nume debuteaza cu o litera situata spre mijlocul alfabetului si-ar dori sa aiba un nume care sa ii aduca in partea initiala alfabetului.Atunci cand au fost intrebati ce alt nume de familie si-ar alege , oamenii de la "mijlocul alfabetului" au optat in general pentru nume ce pot fi regasite pe prima pagina a unui catalog scolar. Femeile din acelasi grup au declarat ca ar prefera sa se casatoreasca cu un barbat al carui nume sa aiba initiala la inceputul alfabetului, considerand ca un astfel de partener le-ar putea aduce niste avantaje in plus.

Aceasta nu este singura cercetare referitoare la numele de familie.In 2007 , jurnalistul britanic Richard Wiseman a initiat un sondaj de opinie printre cititorii ziarului "Daily Telegraph" , intrebandu-i daca purtatorii numelor de Abbot sau Adams se pot descurca mai bine in viata decat cei raspunzand la numele de Young ori York.Dupa primirea a 15.000 de raspunsuri, Wideman a descoperit ca oamenii cu initiala numelui de familie aflata la inceputul alfabetului considera ca au mai mult succes decat cei al caror nume ii amplaseaza la sfasitul alfabetului.Cu toate acestea , cei din urma par a da dovada de mai mult credinta in ei insisi sau in destinul lor.

Aceste constatari nu ar trebui sa ne puna prea mult pe ganduri.Efectul numelui de familie este numai una din nenumaratele imprejurari si premize care ne influenteaza personalitatea , modul de a gandi, felul de a simti. La urma urmei , cum ar fi aratat cultura romaneasca numai cu Tudor Arghezi , George Bacovia sau Lucian Blaga , dar fara un Tudor Vianu, Grigore Vieru ori Petre Tutea ?


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Semnificatia secreta a numelui in numerologie

SEMNIFICATIA SI ORIGINEA NUMELUI.DICTIONAR DE PRENUME DE LA A LA Z

Numele , o pecete a destinului ?

Horoscop zilnic 26 februarie 2011| Horoscop azi 26.02.2011

"Nu te adaposti in trecut, nu visa la viitor , concentreaza-te pe clipa de acum."
Buddha

Berbec

Astazi te poti simti lasat cumva deoparte de catre cei din jur.Toata lumea pare a susoti cate ceva , iar tu nu stii ce se intampla... Nu te ingrijora , nu este vorba despre tine si vei afla totul la momentul potrivit .Fii rabdator cu ceilalti si calauzeste-te dupa indiciile oferite de intuitie.Azi tinzi sa apreciezi intr-o mai mare masura responsabilitatile si indatoririle.Afectiunea si intelegerea sunt calitati ce capata inataietate.Farmecul te insoteste de-a lungul intregii zile .Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu , a sosit poate vremea sa ii adresezi partenerului cateva intrebari decisive.

Taur

Pleaca intr-o mica excursie sau permite-ti o iesire in oras ! Vrei sa scapi de rutina zilnica si sa faci ceva deosebit sau neobisnuit.Astazi poti depasi orice obstacol ce iti rasare in cale.Te straduiesti sa te faci inteles de catre oameni si sa ii intelegi.Cineva poate observa atitudinea ta increzatoare , apreciindu-ti pozitivismul gandirii.Simtul intuitiv te ajuta sa descoperi noi oportunitati , mai ales in dragoste.Poti fi tentat sa meditezi mai mult asupra timpului , a trecutului si viitorului. Relaxeaza-te cu o carte buna sau un film incitant.

Gemeni

Siguranta zilei de maine capata o importanta vitala , asa ca esti inclinat sa treci in revista mai multe strategii financiare promitatoare.Tine cont de faptul ca lucrurile in aparenta mici au darul de a conduce catre mari transformari.Nu esti nevoit sa faci schimbari radicale chiar din aceasta clipa ! Treci printr-o vreme de transformare sau evolutie personala , iar magnetismul fiintei tale face minuni in relatiile cu ceilalti.Cateva evenimente de azi iti stimuleaza bucuria de a trai si a cauta noi placeri.Cauti sa descoperi un partener pentru o visata idee de afaceri.

Rac

Dupa o saptamana incarcata de probleme , ai ocazia de a te relaxa alaturi de un grup de amici.Impreuna cu un prieten , poti da o mana de ajutor unei cunostiinte vechi si indragite.Oricum, este o zi in care te bucuri sa fii implicat in activitati colective si sa simti ca ideile sau valorile tale iti sunt impartasite.In acest context , prietenia autentica iti hraneste resursele interioare ale fiintei , iar armonia interdependentei cu oamenii nu se lasa mult asteptata.

Leu

Este o zi mai mult decat potrivita pentru a da glas ideilor tale originale , dar unele persoane considera ca esti excentric sau cu capul in nori.In orice caz , mancarimea de limba nu iti da pace deloc , comunicarea cu cei din jur devenind prioritara.De asemeni , te poti astepta la o scurta si imprevizibila calatorie sau la o comunicare telefonica surprinzatoare.Prietenii ori rudele te vor face sa le simti din plin afectiunea. Increderea in tine insuti se intensfica si ai tendinta de a jongla cu cateva idei legate de obiective viitoare.Daca vrei sa intalnesti iubirea , caut-o in locuri noi sau printre oameni abia intrati in viata ta.

Fecioara

Cateva proiecte mai vechi sunt pe cale sa isi arate roadele si poti fi preocupat de felul in care sa le pui si mai mult in valoare.Un ideal statornic te mobilizeaza in continuare si iti poate aduce mari realizari , dar nu astazi si nici maine.Pentru a ajunge in pragul succesului pot trece chiar si cativa ani ... Ai ocazia de a incuraja si mobiliza unele persoane din jurul tau.Dupa amiaza te va gasi alaturi de buni prieteni ori vechi cunsotiinte , iar seara iti va potoli pe mai departe setea de a fi inconjurat de oameni. Ai sansa de a descoperi noi motive si mijloace de a te bucura de viata.

Balanta

Visele cu ochii deschisi tind sa puna stapanire pe tine aproape toata ziua , mai ales daca nu te-ai odihnit indeajuns in ultima vreme.Poate ca in aceasta dimineata vei discuta cu cineva despre semnificatiile ascunse ale acestor fantasme.De altfel , pasiunea pentru lucrurile oculte sau neobisnuite este pe cale de a te insoti intreaga zi.Dupa amiaza vei fi implicat in activitati avand de a face cu copiii , tinerii sau casa ta.Diseara se intrezaresc cateva clipe magice de iubire.

Scorpion

Sambata asta poate sa se scurga foarte incet , fara a fi perturabata de majore evenimente sau ocazii sociale.In astfel de zile , te poti focaliza pe invigorarea resurselor tale emotionale sau pe punerea la punct de noi planuri.Nu te judeca prea sever , mai ales daca crezi ca nu ai evoluat asa cum ti-ai propus.Dupa amiaza pare a fi rezervata unor activitati creative , implicand poate si scrisul.Diseara , gratie unui grup de prieteni , te poti razbuna pentru monotonia acestei zile .

Sagetator

Nevoia ta de a schimba macazul incepand cu fiinta ta interioara poate fi amenintata de cineva mai in varsta sau de o cunjunctura nefavorabila.Ai capacitatea de a intelege ce se intampla si a-ti croi mai departe drum catre o transfomare necesara.Persoane apropiate sunt pe cale sa te insarcineze cu ceva sau sa iti ceara sfatul.Probabil ca nu s-au orientata degeaba catre tine si le poti indruma cu adevarat prin cateva sugestii inspirate. Astazi si maine ai prilejul de le demonstra oamenilor apropiati afectiunea pe care o ai fata de ei.Bucura-te pana la capat de dragostea care pluteste in aer diseara.

Capricorn

Strategia de a-ti acorda ceva timp inainte de a vorbi este mai mult decat necesara astazi.Daca iti faci planuri ambitioase legate de invatatura, este indicat sa te asociezi in acest scop cu o persoana din familie sau cu un prieten calauzit de aceleasi intentii.Nativii din Capricorn cu profesiuni legate direct sau indirect de comunicare pot sa isi puna bazele unei ascensiuni in cariera.Bucura-te de clipele de relaxare de diseara , mai ales ca exista posibilitatea sa fii langa persoana iubita.

Varsator

Astazi poti profita de una din cele mai auspicioase zile din aceasta luna.Norocul pare a fi de partea ta , indiferent daca este vorba despre placeri , realizari sau descoperiri.Exista sansa unor oportunitati financiare intermediate de cineva din familie.Nu te sfii sa vorbesti cu glas tare si sa iti faci cunoscute optiunile si ideile.Poti fi traversat de tendinta de a fi prea strict cu tine insuti si sa incerci sa nu te dedici decat lucrurilor utile si practice. Lasa deoparte aceasta seriozitate excesiva si bucura-te fara ezitari ori complexe de aceasta zi de sambata.

Pesti

Inzestrarile intelectuale sau comunicative ale celor apropiati capata o mare importanta astazi.Prietenii sunt cat pe ce sa te puna la munca , solicitandu-ti un ajutor pe care nu il poti refuza.Calitatile tale ascunse te sprijina in luarea unor decizii serioase.Impulsurile instinctuale te conduc catre asigurarea unei mai mari sigurante emotionale si spre reconfirmarea faptului ca esti iubit de oamenii apropiati.Esti inclinat sa acorzi atentie mai ales banilor si vietii amoroase.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop zilnic 24 februarie 2011 | Horoscop azi 24.02.2011

Horoscop zilnic 25 februarie 2011| Horoscop azi 25.02.2011

Rugaciunile zodiilor – Astrologie umoristica

Thursday, February 24, 2011

Nascut pe 25 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseaza ziua de nastere pe data 25 februarie fac parte din zodia Pestilor si sunt guvernati de catre Neptun .

Posezi un talent innascut de a observa oamenii si a descifra motivatiile lor ascunse.Poate ca , uneori, esti prea critic fata de altii , iar lucrul asta te face sa iti construiesti cu greu increderea fata de o persoana si sa preferi a o relatie de cuplu aureolata de adanci semnificatii.
Daca vor exista perioade dificile in viata ta , acestea vor fi , de obicei, determinate de tine insuti.Daca iti descoperi si folosesti cum trebuie darul de a vorbi , vei descoperi ca oamenii te iau in serios si sunt impresionati de tot ceea ce le transmiti.Aminteste-ti ca problema ta numarul unu este increderea.Increde-te in ceilalti si ei se vor increde in tine.

Culorile tale norocoase sunt nuantele intunecate de verde.

Pietrele tale norocoase sunt ochiul pisicii, crisoberilul , turcoazul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt sambata si luni.

Numerele tale norocoase si anii tai de cotitura sunt : 7 , 16, 25, 34, 43, 52, 61, 70, 79.

Personalitati nascute pe 25 februarie : Al. Duiliu Zamfirescu , Alexandru Deparateanu , Auguste Renoir , Benedetto Croce , Carlo Goldoni , Enrico Caruso , George Harrison, Jean Georgescu , Jose de San Martin , Julio Iglesias Jr , Karl May , Tea Leoni, Virgil Duda.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 22 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 23 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate

Horoscop zilnic 25 februarie 2011| Horoscop azi 25.02.2011

"Idealul nu are ce cauta in mijlocul unei infapturi."
Joseph Epstein

Berbec

Optimismul pare a fi justificat astazi.Aproape tot ce tit doresti poate fi implinit.Fii atent la nuantele vorbelor celorlalti , astfel incat sa nu te avanti prea mult in discutii fara rost. Desi unii oameni par a sta pe capul tau , daca ai vointa , poti realiza ceea ce ai de facut in pofida cicalelii lor. Tot ce iti trebuie este sa nu pui la inima lucrurile ce par a te scoate din ritmul tau zilnic.Daca iti investesti cum trebuie banii , ai mari sanse de a ii inmulti.

Taur

Azi poti simti ca totul ti se perinda prea repede in fata ochilor. Nu te lasa admenit de influentele exterioare si paseste in continuare in propriul tau ritm. Neastamparul de a actiona iti aduce satisfactie la gandul ca maine ai in fata niste noi provocari. Afacerile par a evolua si nu este exclus sa apara noi persoane care , direct sau indirect , pot contribui la succesul tau. Exista posibilitatea sa incepi sa te gandesti la o noua si mai inalta pozitie in ierarhia profesioanala.Mintea iti este alerta si ai capacitatea de a rezolva cu usurinta niste enigme aparent indescifrabile.

Gemeni

Un hobby de-al tau da ocazia unei conversatii insufletite.Poti fi surprins de cat de multe persoane iti impartasesc pasiunea sau despre cati bani ai putea face prin intermediul acestei preocupari. Dupa amiaza te poate lua prin surprindere prin avalansa de informatii pe care ti-o aduce , cat si prin comisioanele pe care va fi necesar sa duci pana la capat. Oportunitati la care visezi de mult isi pot afla materializarea. Multi oameni vor gasi de cuviinta ca le poti da cel mai bun raspuns la framantarile lor.

Rac

Poate ca ar trebui sa nu iesi prea mult in evidenta in aceasta zi.Persoane suspuse sunt gata sa isi reverse asupra ta tensiunile, indiferent daca o meriti sau nu. Experienta sau talentele iti vor fi solicitate intr-o mai mare masura , dar rabdarea trebuie sa te insoteasca mereu. Tanjesti sa fii mult mai organizat si mai practic , astfel incat sa dai dovada eficientei tale. Nu numai munca ci si sanatatea pare a te preocupa intr-o foarte mare masura. Nu este exclus sa te gandesti la o noua dieta sau un diferit program de intretinere fizica.

Leu

Nostalgia ti se alatura cu statornicie astazi. Este o vreme prielnica pentru a a-ti interoga eul interior si a-ti revizui idealurile.Invata sa te focalizezi spre zona ta emotionala si vei avea parte de o explorare plina de peripetii. In acest fel , iti poti dezvalui niste noi resurse , nebanuite. Mare atentie la bani , intrucat ai putea simti nevoia de a iti satisface placerile intr-o mai mare masura decat de obicei. Daca esti solicitat sa acorzi un ajutor, adu-ti aminte cat de mult din timpul tau ar putea fi convertit in bani. Dorinta de a fi aproape de cel iubit iti poate da tarcoale spre seara.

Fecioara

Pe masura ce mergi mai departe intr-un proiect sau activitate, poti descoperi ca laurii succesului nu sunt departe. Ai multe lucruri de rezolvat azi , dar energia pozitiva pare a fi de partea ta. O persoana mai in varsta este gata sa te sprijine , dar trebuie sa scapi cumva de tensiunile interioare ce ameninta a da pe dinafara. In a doua parte a zilei , un grup de amici vrea sa te atraga catre o distractie de mult anticipata. Prietenii sau persoana iubita sunt cat pe ce sa iti ofere incredibile momente de satisfactie. Diseara ai ocazia de a-ti face de cap, dar incearca sa nu sari peste etape sau peste conventii reciproc incuviintate.

Balanta

Astazi poti cere sfaturi fara a te ingrijora ca vei fi luat in raspar.Superiorii sunt gata sa treaca peste micile neglijente. Este o zi nemaipomenita pentru a fi in mijlocul unor colegi dezinteresati sau a unor prieteni. Energia iti da o efervescenta aparte , te sprijina sa te concentrezi si sa te evidentiezi printre muritorii de rand. Talentele ies mai usor in evidenta si comunicarea ori ideile tale au darul de a se face remarcate. Este o vreme auspicioasa pentru un nou inceput intr-o afacere sau pentru dezvoltartea uneia mai vechi. Conversatiile cu amicii te relaxeaza, iar catre seara se intrevede o intalnire ispititoare si plina de romantism.

Scorpion

Entuziasmul tau si efervescenta ideilor tale ii pun miscare pe cei din jur. Abia astepti sa te confrunti cu provocarile unei noi dimineti. Increderea in tine insuti poate crea un echilibru benefic in relatiile cu alti oameni. Daca stii cum sa iti focalizezi vitalitatea, poti elimina multe griji din viata ta. Ai capacitatea de a gasi o rezolvare pentru orice problema care iti iese in cale. Stii cum sa te asezi la locul potrivit , la momentul potrivit.Nu te avanta fara a sta pe ganduri in niste speculatii financiare sau jocuri de noroc.

Sagetator

Un cadou sau o intalnire de astazi te va marca pentru mult timp. Nu este vorba neaparat despre dragoste sau prietenie , ci despre ceva neobisnuit , poate o coincidenta prea mare pentru a fi pur si simplu intamplatoare. Un nou fel de a comunica sau a o conversatie intriganta va marca a doua parte a zilei. Un lucru la care visezi de mult poate intra in posesia ta. Gandurile la viitoare impliniri sunt pe cale sa iti redeschida perspectiva optimista asupra destinului tau.

Capricorn

Talente ignorate sau neglijate sunt cat pe ce sa faca impresie astazi , mai ales la serviciu. Oricum , creativitatea iti izvoraste nestavilita din meandrele fiintei si ii ia prin surprindere pe unii oameni din jurul tau. Poate ca mintea iti va fi ocupata cu niste idealuri sau ganduri spirituale care nu au avut cum pana acum sa isi faca drum catre ceilalti. Dupa amiaza , poti fi sufletul unei mici intalniri cu amicii. Rafinamentul si afectiunea celor din jur sunt mijloacele ce iti pot oferi mari satisfactii azi. Ai nevoie de armonie si intelegere , indiferent daca este vorba despre prietenie sau dragoste.

Varsator

Farmecul care te invaluieste astazi este cat pe aci sa iti deschida noi drumuri in viata. Uneori, ai tendinta de a-ti folosi atractivitatea pentru obtinerea unui sprijin la care visai demult. Straduintele incluzand o cercetare sau un studiu iti pot oferi noi prilejuri de a fi satisfacut. Inspiratia are darul de a iti deschide proaspete oportunitati in cariera. Nu te lansa in investitii si mari cheltuieli , cel putin pana maine.Un dialog serios cu fiinta iubita promite ascensiunea spre o noua treapta a relatiei tale de cuplu.

Pesti

Inzestrarile native si energia clocotitoare iti ofera prilejul de a te remarca si a izbandi in niste competitii sui generis. Poate ca te vei ambitiona sa faci eforturi in plus pentru a-ti relua un program de exercitii fizice , mai ales ca anotimpul cald se apropie cu pasi repezi. Daca te concentrezi asupra obiectivelor tale, universul pare a-ti da o mana de ajutor. Daca esti confuz vizavi de ceea ce ai vrea sa faci in viitor , este timpul sa iti cerni idealurile si sansa implinirii lor. Nu te da inapoi in fata unor enigme aparente si vei descoperi multe lucruri revelatoare despre tine.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop zilnic 23 februarie 2011 | Horoscop azi 23.02.2011

Horoscop zilnic 24 februarie 2011 | Horoscop azi 24.02.2011

Horoscopul / Zodiacul florilor | Floarea care iti corespunde in zodiacul floral

Wednesday, February 23, 2011

Nascut pe 24 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 24 februarie , soarta iti este guvernata de zodia Pestilor si ai drept astre stapanitoare pe Neptun si Venus.

Destinul tau este croit in asa fel incat trebuie sa te lupti mereu pentru a pastra un echilibru intre familie sau dragoste si munca.Ai o natura tensionata si , de aceea , simti mereu nevoia sa te descarci , tinzand adeseori sa spui prea multe despre tine . Intrucat esti stapanit de o mare sensibilitate emotionala , trebuie sa iti planifici cu grija orice proiect indreptat catre ambitioase obiective, fie ca este vorba despre profesie sau viata personala. Uneori ajungi chiar sa te descoperi ca a fi un strain in propria ta familie. Conjunctura ta astrala denota o dependenta de munca , careia trebuie sa ii rezisti si sa nu te te straduiesti peste limitele tale fizice si mentale. Totodata , ai sansa de a intalni multi oameni gata de a te sprijini in viata , in special femei. Succesul tau depinde in mare masura de conexiunea ta cu persoane de sex opus.

Culorile tale norocoase sunt albul si rozul.

Pietrele tale norocoase sunt cuartul , diamantul si safirul alb.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri , vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de rascruce sunt : 6, 15, 24, 33, 42, 51, 60, 69, 78.

Personalitati nascute pe 24 februarie : Alexandru Surdu , Arrigo Boito , Billy Zane, Eugen Cizek , George Harrison , Giovani Pico della Mirandola , Horia Badescu , Konstantin Aleksandrovici Fedin , Marga Barbu , Michel Legrand , Ovidiu Cotrus , Wilhelm Grimm.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 22 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 23 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare

Time for a break




Voi pleca in regasirea de sine, in recuperarea increderii si a creditelor pierdute de-a lungul anilor de facultate.











Poate si in gasirea unei pastile potrivite pentru necesitatile actuale.












Va rasari sau va apune soarele?













P.S. Poate o sa mai apar cu cate o postare din suflet sau postari platite pentru tigarile necesare traiului zilnic. Va doresc si imi doresc succes si sanatate.

Prima impresie conteaza ! | Cum poti impresiona la prima vedere ?

Indiferent daca accepti sau nu lucrul asta , oamenii isi formeaza o parere despre tine inca din primele secunde cand te zaresc sau te asculta (la telefon).Daca te plac in acele dintai momente , ei vor tinde, in mod subconstient , sa vada partea cea mai frumoasa a personalitatii tale si vor cauta sa intre in vorba cu tine. Daca prima lor impresie despre tine este dezagreabila , lucrurile vor continua sa se desfasoare in defavoarea ta.

Primul indiciu dupa care se ghideaza cineva atunci cand te observa intaia data este calitatea si nivelul de energie care se degaja din persoana ta .Cu alte cuvinte , este vorba despre atitudinea ta , aceasta incluzand si postura corpului.Al doilea lucru perceput este imbracamintea ta. De fapt , impactul provocat de fiinta ta este atat de rapid incat cele doua observatii au loc simultan , dand nastere primei impresii despre tine. Atitudinea ta le spune oamenilor daca esti o persoana deschisa sau inchisa, cordiala sau tematoare. Postura ta ofera cateva indicii despre starea ta generala de sanatate , intrucat fiintele umane sunt programate genetic sa isi caute un partener sau o pereche "plesnind" de sanatate. Hainele tale transmit cu mult mai mult decat ai fi tentat sa crezi.Ele marturisesc oamenilor despre ce fel de persoana esti , dar releva foarte multe si despre statutul tau socio-economic .Imbracamintea te poate da de gol daca esti conventional sau original , sexy sau timid , in pas cu moda sau traditionalist. Acestea fiind spuse , pot sa iti trece in revista garderoba si sa descoperi ce spune ea despre tine...

Iata cativa pasi concreti prin care poti face o prima impresie excelenta :

- Atitudinea , mai inainte de toate.Mai mult decat orice , aceasta este factorul decisiv de influentare a felului in care te percep oamenii atunci cand te intalnesc intaia oara. Incearca sa adopti o atitudine cat mai avantajoasa : degajata , binevoitoare , amabila, entuziasta ...
- Incearca sa aduci de partea ta farmecul si nu te lasa cuprins de un spirit alarmist.Asta inseamna pastrarea contactului vizual , fie si numai pentru cateva secunde .In acest fel transmiti un mesaj catre zona inconstienta a celorlalti , un mesaj incarcat de incredere.Daca te limitezi la a descoperi culoarea ochilor unei persoane abia intalnite iti poti mentine contactul vizual cu ea exact atat cat trebuie.
- Zambeste cu o bucurie (cat de cat) autentica.Zambetul semnifica ca esti fericit, implinit si sigur pe tine.
- Apeleaza la limbajul corpului pentru a demonstra deschidere fata de ceilalti si relaxare. Spre exemplu , in loc sa iti incrucisezi bratele peste piept , pozitioneaza-te "inima langa inima" la modul concret , orientandu-ti partea stanga a trupului tau catre cea stanga a celeilalte persoane.In acest fel , ii semnalezi ca nu ai nici o tendinta sau intentie agresiva.

Atunci cand intri intr-o incapere plina de oameni straini , ar trebui sa procedezi cam asa :

- Poarta niste haine care sa atraga atentia prin calitate , croiala , trend (nu exagera si nu incerca sa arati mai bine decat oricine altcineva).
- Indreapta catre mijlocul incaperii .Persoanele populare se indreapta intotdeuna, mai mult sau mai putin constient , spre partea centrala a unui restaurant , sali de curs, petreceri, etc.Nimic nu iti demonstreaza mai mult atitudinea increzatoarea decat acest gest.
- Misca-ti corpul ceva mai lent decat de obicei.Oamenii care se misca mai incet tind sa fie observati cu o mai mare usurinta si sunt considerati adeseori drept sexy.Fa acest lucru intr-un mod cat mai natural.Daca pasesti cu o lentoare artificiala , mai bine renunta la asta.
- Regula celor 3 secunde. Intr-o ocazie sociala , daca observi pe cineva (care te priveste) , in circa 3 secunde indrepta-te catre acea persoana si adreseza-i-te (pune-i o intrebare, cere-i o lamurire despre locul spre care vrei sa te indrepti sau , pur si simplu, prezinta-te).
- Pune intrebari , incitante , ce pot initia o discutie.Cea mai buna metoda de a incepe o conversatie este de a face o afirmatie urmata de o intrebare deschisa (ceva de genul : "Buna, cred ca orasul asta este fantastic.Sunt aici numai de trei ore .Ce locuri ar trebui sa vizitez ?").

Focalizarea asupra aspectelor cele mai importante ale imaginii tale publice si imbunatatirea acesteia te pot face mai dorit intr-o eventuala sau promitatoare relatie de dragoste , dar iti pot ameliora si felul in care te simti in propria piele.Atunci cand ne simtim bine cu noi insine, aproape tot ce ni se intampla se schimba in bine.Suntem capabili sa luam decizii mai inspirate, suntem traversati de simtamantul aventurii , avem mai multa energie si pofta de a trai , toate acestea influentand semnalele nonverbale pe care le transmitem celor din jurul nostru.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Ce este depresia ? | Simptomele depresiei

Puterea atitudinii si gandirii pozitive

Complexul de inferioritate - Cauze , simptome si vindecare

Horoscop zilnic 24 februarie 2011 | Horoscop azi 24.02.2011

"Trebuie sa credem in noroc.Cum altfel ne-am putea explica succesul celor pe care nu ii placem ?"
Jean Cocteau

Berbec

Daca te simti cu capsa pusa in aceasta zi , motivul este ca viata din jur s-a transformat brusc si nu i se mai potrivesc unitatile de masura cu care erai obisnuit.Urmeaza-ti ideile si ajusteaza-le noilor conditii.De fapt , poate fi o zi foarte norocoasa.Ai ocazia sa iti demosntrezi priceperea si experienta prin initierea unui novice in secretele meseriei.Dupa amiaza , o idee creativa ii determina pe superiorii tai sa iti recunoasca merite mai vechi.Indiferent daca esti singur sau nu , seara prilejuieste niste clipe incarcate cu romantism.

Taur

Pamantul ti de cutremura sub picioare din cauza unor persoane ce se incapateaneaza sa isi demonstreze vointa sau puterea.Este important sa nu ramai pasiv si sa preiei initiativa , dupa ce intelegi cu claritate ce anume se intampla.Oricum , va trebui sa faci niste schimbari si sa nu te lasi prada rutinei .Dupa amiaza , ar trebui sa iti asculti vocea interioara si sa intelegi ca , fara efort , nu ai cum descifra ce se ascunde in spatele unei probleme confuze.O persoana apropiata face un gest care te provoaca sa o indragesti si mai mult.

Gemeni

Te poti bucura de o schimbare a stilului tau de viata.Un nou mod de te prezenta lumii exterioare este foarte inspirat , fiind apreciat de catre cei din jur.Azi pari a fi satisfacut de felul cum iti decurge viata.Gratie talentului tau de a comunica esti capabil sa te descurci in aproape orice situatie care iti apare in cale.Poti avea senzatia ca totul este posibil daca stii sa gasesti abordarea potrivita.O persoana emotiva sau un eveniment iesit din comun iti ameninta intimitatea.Daca nu mai ai alta solutie, evita , pur si simplu, sa te implici intr-o discutie jenanta.

Rac

Viata te premiaza astazi cu o doza in plus de creativitate si inspiratie.Tot ce se intampla in aceasta dimineata ti se potriveste ca o manusa , iar sclipirile de originalitate te ajuta mai mult decat in alte ocazii sa iti faci aparitia sub lumina reflectoarelor.In a doua parte a zilei , un prieten , o ruda sau o cunostiinta te va dezamagi.O invatatura de minte vizavi de felul in care tinzi sa ii evaluezi pe cei din jur.Se anunta o seara lipsita de evenimente , tocmai buna pentru relaxarea in mijlocul familiei.

Leu

Vantul schimbarii se inteteste si ar trebui sa observi incotro se indreapta.Schimbul de informatii si receptivitatea observatiei iti pot ascuti instinctele.Oricum , pari sa ai idei inspirate si gasesti raspunsurile pentru orice problema care iti solicita atentia.Puterea de decizie iti este admirata de unii , contestata de altii.Esti gata sa te bucuri de fiecare clipa si sa iti pretuiesti situatia actuala.Norocul este legat astazi de oamenii apropiati.O persoana iubita te sprijina in finalizarea unui proiect important.

Fecioara

Unele transformari pe care le asteptai de mult sunt pe cale sa isi faca simtita influenta.Asta inseamna o promovare , o marire de salariu sau o oportuna schimbare a locului de munca.Abilitatea de a face compromisuri este de ajutor in sfera profesionala.Esti invaluit cu un mare farmec , asa ca poti incerca lucruri care ti se pareau sortite esecului altadata.Evenimente sociale deosebite se intrevad asta seara , prilejuindu-ti placerea de a te vedea apreciat si pretuit de cei din jur.Fii atent sa nu cheltuiesti prea mult si nu exagera cu mancarea si bautura.

Balanta

Adaptarea la trendul actual si inmagazinarea de informatii te fac sa te simti conectat cu tot ce ti se intampla. Atmosfera de la serviciu este invaluita de cordialitate si intrajutorare.Mici , dar nu neglijabile castiguri financiare sunt posibile prin intermediul unor eforturi in plus.O aspiratie statornica nu iti da deloc pace si te indeamna sa o implinesti pe o cale mai putin conventionala.

Scorpion

Gandurile traversate de pesimism , legate intr-un fel sau altul de vremelnicia lumii , risca sa devina o obsesie.Indreapta-te spre un mod pozitiv de a gandi si nu numai ca vei depasi aceasta perioada neagra , dar vei descoperi si noi oportunitati de a evolua , invata , calatori si a te bucura de viata.Un obiectiv ancorat in trecut , prezent sau viitor iti starneste pasiunea , daruindu-ti sansa unei reinnoiri spirituale.

Sagetator

Pare a te invalui o stare de insatisfactie cu privire la tot ce te inconjoara .Daca lucrurile asociate cu profesiunea nu merg prea bine , te poti consola cu o atmosfera senina in familie sau alaturi de cel drag. Amana deciziile importante pentru maine sau poimaine.Este o zi in care este mai bine sa te implici in activitatile cotidiene , sa iti treci in revista situatia financiara ori sa isi stabilesti noi obiective.Catre seara , un amic sau o cunostiinta posedand un savuros spirit al umorului este gata sa iti descreteasca fruntea.

Capricorn

O relatie importanta cu cineva mai in varsta sau aflat intr-o inalta pozitie poate reveni in actualitate.Oportunitatile profesionale ti se ofera pe tava , mai ales daca ai o ocupatie independenta.Exista posibilitatea de a se ivi niste tensiuni sau opozitii necesitand negocieri sau un compromis.Daca iti lasi deoparte emotivitatea , ai sansa de a avea rezultate fructoase.Poti fi pus in situatia sa ajuti pe cineva aflat in impas .Ai capacitatea de a o face , iar aceasta fapta buna iti asigura respectul celorlalti.

Varsator

Deciziile care iti stau in fata azi pot fi luate mai usor daca iti ignori latura sentimentala.Unele oportunitati te forteaza sa dai dovada de egoism.Cu toate acestea , credintele tale interioare precum si felul in care te infatisezi celorlalti sunt factori importanti , atat acasa cat si in societate.Unele discutii sunt cat pe ce sa te aduca in fata unor confruntari nedorite , asa ca nu scapa prilejul de a schimba subiectul la momentul potrivit.Cei din jur te apreciaza , cu atat mai mult cu cat nu eziti sa le asculti pasurile si sa le oferi o sugestie inspirata.

Pesti

Esti favorizat in descoperirea solutiilor unor probleme care te framanta de ceva vreme.Daca observi schimbarile aparent insignifiante din jurul tau , ai posibilitatea de a-ti cruta energiile interioare si a te adapta mai usor.De altfel , propriile tale prioritati par a te indeparta de orientarea comuna.Dupa amiaza te vei bucura de compania fiintei iubite sau a unui bun prieten.Relatiile cu oamenii apropiati sunt armonioase si promitatoare.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop zilnic 22 februarie 2011 | Horoscop azi 22.02.2011

Horoscop zilnic 23 februarie 2011 | Horoscop azi 23.02.2011

Horoscopul / Zodiacul florilor | Floarea care iti corespunde in zodiacul floral

Tuesday, February 22, 2011

Nascut pe 23 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ti-ai facut intrarea in lume pe data de 23 februarie , faci parte din zodia Pestilor si esti sub ocrotirea lui Neptun si a lui Mercur.

Ziua in care te-ai nascut combina o serie de energii benefice.Ea prevesteste succesul in viata dar , uneori , apare o stare de neastampar datorata lui Mercur , ce poate da nastere unor contradictii. 23 este un numar cu o aura de mercantilism , favorizant si pentru aceia care lucreaza in contabilitate sau sunt implicati in afaceri. Posezi o agilitate si o inventivitate a mintii care te face popular printre prieteni si iti poate asigura respectul superiorilor din cariera careia i te dedici.
Intrucat Mercur guverneaza scrierea , limbile si jurnalismul , oricare din aceste preocupari pare a fi potrivita profesiei pe care o alegi.Desi vei avea parte de multe cotituri in viata , ele vor fi , in general, favorabile , intrucat numarul 23 este un semn al norocului si prosperitatii.

Culoarea ta norocoasa este verdele.

Pietrele tale norocoase sunt acvamarinul, jadul si smaraldul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri , vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 5, 14, 23, 32, 41, 50, 59, 68, 77.

Personalitati nascute pe 23 februarie : Eta Boeriu , Georg Friedrich Handel , George Fotino , Gheorghe Cucu , Patricia Richardson, Peter Fonda, Romulus Vulcanescu.

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 21 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 22 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate

Hi beb

Am avut un flash cand am scos din perete priza...mi-am amintit cum imi povesteai ca ai prostul obicei sa scoti prizele din perete, sa le lasi suspendate doar in fire.

Am patit si eu acelasi lucru acu ceva vreme. Imediat mi-am adus aminte si am inceput sa rad. De unul singur, ca e bine si asa.

Am inceput insa sa imi sterg zambetul pentru ca a venit alt flash. Tu lasi lucrurile suspendate de obicei.

Mi-ai lasat inima suspendata si sufletul prins in doua corzi. Abia mai fac un ritm si abia mai leg doua note.

Tu ai norocul ca cineva iti repara prizele, dar mie cine imi mai adauga cateva corzi pentru a avea o armonie si pentru a avea un suflet intreg?

Horoscop Leu martie 2011

In luna martie , Leul isi doreste sa joace un alt rol pe scena vietii , dar parteneriatul si dragostea il pot aduce intr-un mod foarte placut cu picioarele pe pamant si sufletul in paradis.

Gratie tranzitului lui Venus in Varsator, incepand cu 1 martie esti inconjurat de atentie si pretuire de catre parteneri sau asociati , indiferent daca este vorba despre viata profesionala sau cea personala.Activitatile de grup ori intalnirile cu simpli cunoscuti raman in umbra datorita predispozitiei tale catre contactele in doi , invaluite de afectiune ori interes reciproc.

Ceata care adasta in preajma ta se ridica si poti vedea cu claritate oamenii din jur , precum si punctele lor forte.Acesta este efectul Lunii noi , ivite pe 4 martie in cerurile Pestilor.De fapt, privirea catre lumea exterioara nu este decat un prilej de a-ti examina atuurile si slabiciunile interioare.

Nemultumit de cenusiul vietii de zi cu zi , odata cu 9 martie , sub impactul tranzitului lui Mercur in Berbec , iti indrepti gandurile spre largi orizonturi si aspiratii extrem de ambitioase.Detaliile par a-si pierde din importanta , cedandu-si semnificatiile unor perspective mai ample.Este probabil sa iei legatura cu o persoana aflata pe un taram indepartat , iar atentia ti se focalizeaza spre largirea bagajului de cunostiinte.Preocuparile inalte te fac sa plutesti cu capul in nori si nu sunt deloc excluse unele gafe sau neglijente in existenta cotidiana.

Intrarea lui Uranus , in ziua de 11 martie , in Berbec , este cat pe aci sa-ti implineasca unele dintre visurile datorate influentelor mercuriene.Sansa de a pleca intr-o calatorie apare ca din senin , surprinzatoare dar imbucuratoare.Daca ramai totusi acasa , nu esti scutit de niste experiente neobisnuite , capabile sa iti deschida ochii catre sfere subtile ale existentei , spre abordari neconventionale ale religiei ori filozofiei. Oamenii cu care te intalnesti in aceasta perioada pot si ei sa te indrepte catre un nou fel de a gandi.Unii Lei sunt inclinati sa inceapa sau sa isi reia , dintr-o data, studiile universitare.

Luna plina aparuta pe 19 martie in Fecioara are capacitatea sa iti starneasca dorinta de a lamuri mai clar relatia dintre tine si cei apropiati , mai ales din punct de vedere al autoritatii si puterii.Totodata , pari a fi preocupat intr-o mai mare masura de asigurarea confortului personal si satisfacerea placerilor vietii , fara a incalca insa , in vreun fel , nevoile si zonele de confort ale altora.

Incepand cu 20 martie , urmeaza circa o luna de zile in care framantarile interioare se domolesc , lasand locul unei orientari clare catre lumea dinafara. Tranzitul Soarelui in sectorul Berbecului iti trezeste spiritul de aventura , te ispiteste sa iti ocolesti responsabilitatile si obligatiile .Iti doresti sa evadezi din lumea conformismului si normelor impuse de altii si sa te descoperi intr-un alt timp si pe un alt taram.In astfel de conditii, ar fi mai mult decat indicat sa iti iei o mica vacanta , care sa te salveze eventual de erorile de judecata si izbucnirile temperamentele tinzand sa isi faca aparitia in aceasta perioada.

Privelistea de care ai parte atunci cand esti pe un varf de munte iti mareste raza vizuala , te face sa te simti asemeni unui Dumnezeu , dar iti rapeste acuitatea distingerii detaliilor .Din 30 martie, Mercur devine retrograd in Berbec si are puterea de a te aduce in niste situatii nu tocmai placute , ce te avertizeaza asupra necesitatii de a lua in consideratie lucrurile marunte , aparent nesemnificative. Numai prin revitalizarea partilor poti da consistenta intregului. Desi s-ar putea sa sovaiesti si sa te impiedici inainte de a ajunge pe drumul potrivit al destinului tau, ai toate sansele de a o face , mai ales daca te lasi stapanit de rabdare si precautie.


Horoscopul dragostei Leului in martie 2011


Din 1 martie , Venus calatoreste in a saptea ta casa (casa parteneriatului si relatiilor interumane) , asa ca apelezi la compromisuri si negocieri si ai plati aproape orice pret pentru a mentine armonia in viata de cuplu.Leii singuri isi calca si pe inima , fiind pregatiti sa ingenuncheze umili in fata iubirii.

4 martie, data pe care Luna noua straluceste complice in a opta ta casa (casa transformarii si sexualitatii) , iti ofera o perioada de profunda intimitate cu fiinta iubita.Senzualitatea pune stapanire peste tine , inlesnind o fierbinte si dedicata impartasire in relatia de cuplu.

Necesitatea descoperirii unui echilibru stabil intre daruirea si primirea placerii in viata intima se intrevede din 19 martie, ca urmare a Lunii pline din a doua ta casa (casa resurselor si banilor).

Erotismul te tenteaza si iti desteapta simturile din 27 martie , de vreme ce Venus isi face apartia in Pesti si in sectorul sexualitatii tale. Relatia ta cu partenerul de cuplu se imblanzeste si se indulceste , mai ales ca nu ai de gand sa lasi pe cineva sau ceva sa stea in calea iubirii si armoniei unei contopiri depasind carnalul.


Horoscopul carierei si banilor Leului in martie 2011


Din 4 martie , Luna noua din a opta ta casa anunta o vreme promitatoare pentru angajarea intr-un nou proiect financiar , vizand economisirea sau un imprumut contractat in conditii foarte avantajoase.

Asocierea financiara sau modul de impartire a resurselor banesti dintr-un parteneriat capata importanta odata cu 19 martie , cu prilejul Lunii pline rasarite in cea de-a doua ta casa. Este nevoie , cumva , de o reformulare , mai precisa , a valorilor materiale si a sferelor de influenta cuvenite fiecarui partener.

Vizita planetei dragostei in a opta ta casa preveste , odata cu 27 martie, o spectaculoasa revenire financiara sau un castig banesc intermediat de catre partenerul tau.


Horoscopul sanatatii Leului in martie 2011

Desi nu exista influente astrale majore asupra starii tale de sanatate , influentele aduse de catre Mercur si Uranus te expun mai mult decat de obicei unor accidente sau unei neglijari a regimului alimentar.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna martie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Martie 2011 - Toate zodiile


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Leu februarie 2011

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal

Horoscop zilnic 23 februarie 2011 | Horoscop azi 23.02.2011

" Idealurile , fara nici o indoiala , variaza de la o persoana la alta , dar inamicii lor sunt intotdeuna aceeasi."
Jean Rostand

Berbec

In aceasta zi iti va fi greu sa te concentrezi asupra muncii sau preocuparilor care te pasioneaza intrucat vei fi intrerupt de nenumarate ori.Poate ca o pauza sau o amanare a chestiunilor care iti necesita focalizare ar putea fi binevenita.Intretinerea unor vechi relatii ori crearea altora noi pare a fi prioritara in domeniul profesional.Dupa amiaza sau diseara ai ocazia de a intalni prieteni cu care impartasesti aceleasi pasiuni sau convingeri.

Taur

Incearca sa identifici si sa simplifici toate problemele financiare care te afecteaza.In acest fel , poti preveni o criza materiala de proportii.Nu te consuma cu idei si activitati marunte , ce iti consuma timpul si dau nastere unor batai de cap.Concentreaza-te asupra a ceea ce este cu adevarat important , fa-te clar inteles de catre cei din jur si vei avea succes in aproape orice intreprindere.Relatiile sociale sau cele personale sunt prioritare astazi , mai ales ca pot avea o influenta directa asupra vietii tale profesionale.Cineva iti va plati o datorie , baneasca sau de alt fel.Senzualitatea si apetitul pentru o relatie intima iti favorizeaza cateva clipe magice diseara.

Gemeni

Astazi esti o sursa de idei inspirate , care au darul de a-i incuraja pe ceilalti si a-i face sa progreseze.Este vorba despre orice activitate de grup , fie ea profesionala, amicala sau de petrecere a timpului liber. Desi ai vrea parca sa iti ignori responsabilitatile si sa te lasi pe tanjeala , daca te focalizezi pe ceea ce faci , ai putea fi surprins de rezultatele muncii tale.Unii colegi pot ajunge sa se intrebe cum faci sa te descurci atat de bine.Ai abilitatea de a stimula in activitate ori in ganduri pe cei din jurul tau, mai ales daca lucrezi in invatamant.

Rac

Se intrevede un progres in cariera , asa ca poti spera la o promovare sau o marire de salariu.Ceva nou face valuri astazi la serviciu si iti solicita adaptarea ori invatarea unor lucruri avand de a face cu specializarea ta.Nu incerca sa sari peste etape si vei fi satisfacut de rezultatul final.Este vremea potrivita pentru a finaliza niste proiecte sau activitati mereu amanate , dar si de a-ti exprima cu voce tare obiectivele.

Leu

Emotiile si sentimentele tale isi gasesc cu greu calea catre marturisire.Poate ca unii oameni nu te lasa sa iti duci cuvintele pana la capat sau expresivitatea ta are de suferit.Poti avea de castigat prin lectura si studiu.In acest fel , iti vei mari increderea in tine insuti si influenta ti se va extinde gratie unor noi strategii.Daca nu te lasi cuprins de graba , poti realiza cateva lucruri imprtante astazi.Ajutorul acordat cuiva sau primit de la cineva pare a fi pe ordinea de zi.

Fecioara

Azi este bine sa vorbesti putin si sa asculti cat mai mult din ceea ce au de zis cei din jurul tau.Vei avea destule oportunitati pentru a-ti exprima opiniile.Intrebarile inspirate pot fi cheia unor promitatoare sanse.Foloseste aceasta dupa amiaza pentru a trece din nou in revista planurile tale personale.Asculta-ti intuitia si vei pasi pe drumul cel bun.Se intrezareste o noua iubire sau prietenie cu o persoana dintr-o alta localitate, pe care o poti intalni intr-un grup de oameni , poate la serviciu ori la scoala.

Balanta

Este cazul sa te descotorosesti de toate temerile care te framanta.Atitudinea pozitiva este pe cale sa iti aduca mari realizari.Cineva te poate tine pe loc , totusi, cu ajutorul unei promisiuni ispititoare.Lasa-te calauzit de intuitie si nimeni nu va avea cum sa iti infraneze progresul.Astazi poti vorbi foarte inspirat despre sentimentele tale.Ceva inconjurat de mister , invaluit in spiritualitate sau inedit are tendinta de a -si face simtita prezenta.Intr-o astfel de conjunctura , poti fi inzestrat cu un har special ,magnetic ori , dimpotriva , te poti rataci in hatisurile confuziei.Talentele artistice se manifesta cu vigoare.

Scorpion

Dupa amiaza este vremea potrivita pentru a te intalni cu un vechi amic.Esti predispus sa tii seama intr-o mai mare masura de nevoile celor din jur.Cu toate acestea , daca ai fost implicat intr-o colaborare in care tu ai facut foarte mult, iar celalalt prea putin , este cazul sa pui punct acestei relatii.Nu de alta , dar superiorii trebuie sa stie mai multe despre competenta si puterea ta de munca.Fii increzator in tine insuti si atitudinea ta pozitiva va atrage asupra ta atentia .Este o zi mai mult decat potrivita pentru dragoste .O fiinta iubita poate fi foarte imprevizibila diseara.

Sagetator

Norocul la bani sau / si in afaceri te poate aduce pe niste cai neasteptate , implicand si niste mari cheltuieli.Un schimb de idei , o intalnire cu mai multe persoane te poate face sa iti demonstrezi puterea de convingere.Invatarea sau cunostiintele legate de diverse domenii isi arata acum roadele , iti intaresc increderea in tine insuti si aduc inspiratie peste cei din jur.Tineretea ta a altora isi face simtita prezenta.

Capricorn

Persoane suspuse, dornice sa iti cunoasca realizarile sau ideile , sunt pe cale sa fie satisfacute de aportul tau.Te bucuri de recunoastere , poate si de unele recompense , dar nu trebuie sa ii minimalizezi pe cei de langa tine.Apreciezi onestitatea si ti-ai dori ca ceilalti sa fie la fel de deschisi ca si tine.Ezitarile aparute astazi par a se datora temerilor tale fata de un esec.Nu neglija sa iti oferi o odihna si o relaxare pe masura eforturilor tale fizice si mentale.Se intrevede un sfat bun de la o presoana mai in varsta.

Varsator

Intalnirile sau consfatuirile din aceasta dimineata sunt bune prilejuri pentru a-ti aduce la lumina capacitatile.Ti se recunoaste meritul de a te achita cu succes de orice fel de sarcina incredintata.Daca nu te lasi influentat de catre cei din jur , ai sansa de a te bucura de o zi plina de succese.Oricum , pari a fi foarte ocupat.Noi inceputuri de intrezaresc la orizont , in special in ceea ce priveste cariera sau relatiile intime.In seara asta poti avea parte de antren si distractie.

Pesti

Se anunta o zi traversata de oprelisti si dificultati.Desi te achiti de responsabilitati , oamenii vor mereu cate ceva in plus de la tine.Ceea ce iti doresti va fi contrabalansat de ceea ce trebuie sa faci , dar rasplata pentru aceste eforturi va sosi la momentul potrivit.Stresul te poate irita mai ales in prima parte a zilei , asa ca incearca sa iti pastrezi rabdarea in relatiile cu colegii.Crearea unui edificiu solid al credintelor si idealurilor tale poate deveni o prioritate.



Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop zilnic 21 februarie 2011 | Horoscop azi 21.02.2011

Horoscop zilnic 22 februarie 2011 | Horoscop azi 22.02.2011

Numerele magice din Kabbala