Thursday, March 31, 2011

Nascut pe 1 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseaza ziua de nastere pe data 1 aprilie fac parte din zodia Berbecului si sunt guvernati de catre Marte si Soare.

Esti in posesia unei mari carisme si a unui impresionant potential creativ.Un lider innascut , oamenii te privesc cu respect si admiratie, dar trebuie sa ai grija sa nu abuzezi de pozitia ta de autoritate.
Impletirea influentelor Soarelui si ale planetei Marte face ca oamenii sa reziste cu greu propunerilor si ideilor tale , atat in plan personal cat si profesional.Ai mereu tendinta de a fi in centrul atentiei , asa ca , daca reusesti sa iti controlezi vanitatea , ai sansa de a utiliza aceasta oportunitate atat in avantajul tau cat si al celor din jurul tau.

Culorile tale norocoase sunt aramiul si auriul.

Piatra ta norocoasa este rubinul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica , luni si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de rascruce sunt : 1, 10, 19, 28, 37,46,55,64,73,82.

Personalitati nascute pe 1 aprilie : Alexandru Philippide , Antoine Francois Prevost d’Exile , Cornel Patrichi , Debbie Reynolds, Edgar Wallace , Edmond Rostand , Ferruccio Benvenuto Busoni , Gheorghe Pitut , Hannah Spearritt, Helmuth Ducadam , Ioan S. Nenitescu , Ion Bradut Covaliu , Joseph de Maistre , Lon Chaney, Milan Kundera , Mircea Flonta , Mircea Florian , Octavian Goga , Otto von Bismarck , Radu R. Rosetti , Sam Huntington , Serghei Rahmaninov , Tavares Cherry , Toshiro Mifune.



Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 30 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 31 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate

Horoscopul Dianei : Aprilie 2011 - Toate zodiile

Previziuni astrologice bazate pe interpretarea evenimentelor astrale din luna aprilie 2011. Horoscop general, horoscopul dragostei , al carierei & banilor si al sanatatii.


Zodia Berbecului
21 martie - 20 aprilie



Zodia Taurului
21 aprilie - 21 mai



Zodia Gemenilor
22 mai - 21 iunie



Zodia Racului
22 iunie - 21 iulie



Zodia Leului
22 iulie - 22 august




Zodia Fecioarei
23 august - 22 septembrie



Zodia Balantei
23 septembrie - 22 octombrie



Zodia Scorpionului
23 octombrie - 21 noiembrie



Zodia Sagetatorlui
22 noiembrie - 21 decembrie




Zodia Capricornului
22 decembrie - 19 ianuarie




Zodia Varsatorului
20 ianuarie - 18 februarie



Zodia Pestilor
19 februarie - 20 martie

Horoscop Varsator aprilie 2011

In luna aprilie , Varsatorul isi cauta cu frenezie identitatea , oglindindu-se pe rand in propria-i fiinta si in oamenii care il inconjoara. De fapt , nu trebuie decat sa discearna intre ceea ce isi doreste sa fie si ceea ce trebuie sa faca in viata.

Nenumarate planuri si idei isi gasesc calea spre tine si isi asteapta cu nerabdare materializarea , astfel incat poti risca sa iti risipesti energia fara o mare eficienta.In acest fel se manifesta , de obicei , tranzitul planetei Marte in Berbec , initiat pe 2 aprilie.Mult mai locvace decat altadata , poti deveni foarte indraznet , sigur pe convingerile tale si chiar provocator in comunicare , fiind in masura sa isti adesea controverse si confruntari.Asa se intampla cand iei lucrurile la un nivel foarte personal sau te indentifici intru totul cu credintele si opiniile tale.

Luna plina , rasarita pe 3 aprilie in Berbec , iti daruieste degajare si fler in viata sociala , iti permite conectarea pe aceeasi lungime de unda cu cei din preajma si iti inlesneste invatarea de noi lucruri .Mult mai constient de ce se desfasoara in jurul tau , esti mereu gata de a raspunde solicitarilor cele mai variate sau neasteptate.Este o vreme favorabila unor proaspete inceputuri , prezentarii la teste si examene , si comunicarii in general.

O transformare a sistemului tau de valori este pe cale sa aiba loc din 4 aprilie , sub efectul tranzitului lui Neptun in Pesti.Lucruri pe care le-ai pretuit pana acum par a-si pierde din importanta , ele fiind inlocuite de noi criterii de evaluare a personalitatii si realizarii tale.

Din 9 aprilie , Pluton intra in aspect retrograd in Capricorn , deschizandu-ti drumul spre tenebroasele taramuri ale interioritatii tale si oferindu-ti oportunitatea de a supune unor schimbari pe termen lung zona subconstienta a fiintei tale.Ajungi, astfel , in fata unui ciclu favorabil meditatiei si autoexaminarii.

Influenta plutoniana poate fi cu atat mai benefica cu cat , incepand cu 17 aprilie , Luna plina din Balanta te poate afunda intr-o criza de indentitate si iti pune la incercare credintele interioare.Ceea ce conteaza acum este legat de lucrurile in care crezi si de impulsurile tale autentice.Preocuparea pentru activitatile cotidiene scade in intensitate pe masura ce iti doresti sa lasi loc in viata aventurii si distractiilor.

Soarele ,paseste de pe 20 aprilie in Taur si a patra ta casa (casa radacinilor si caminului) , domolindu-ti neastamparul si nazuinta de a evada din existenta de zi cu zi .Doresti sa ridici o fortareata in jurul a tot ce iti este drag , sa construiesti o fundatie solida atat pentru fiinta ta , cat si pentru familie si camin , astfel incat sa nu te mai temi de nimic ce ar putea veni din lumea de afara. Radacinile eului , casa, proprietatile , familia devin preocupari centrale si surse de mandrie.In acest context , poti ajunge sa preiei conducerea acasa cu o prea mare autoritate , fapt in masura de a crea tensiuni si a provoca confruntari.Mai curand, iti poti canaliza aceasta energia conferita de Soare catre strangerea relatiilor si ameliorarea comunicarii cu membrii familiei.

O bucurie aparte in apropierea de semeni pare a te cuprinde odata cu 21 aprilie , ca urmare a debutului tranzitului lui Venus in Berbec.Insufletit de o mare sociabilitate , te simti bine mai ales atunci cand vorbesti despre ceea ce te intereseaza si ajungi sa pretuiesti schimburile de opinii cu cei din jur.Uneori, acest aspect astrologic are darul de a aduce beneficii prin intermediul comunicarii , rudelor si a unor scurte calatorii.

De pe 23 aprilie , evadarea lui Mercur din aspectul retrograd in Berbec iti subliniaza pornirile anterioare.Impulsul de a comunica pare de nepotolit , materializandu-se prin nesfarsite convorbiri telefonice , scrierea de emailuri , contacte cu rudele si amicii.Domeniul de interese tinde a se largi peste masura , prilejuind o risipire a vitalitatii in multiple directii.


Horoscopul dragostei Varsatorului in aprilie 2011


Desi influentele din primele zile ale lunii martie ale lui Marte si ale Lunii noi in cea de-a treia ta casa inclina sa te detaseze emotional ori sentimental de partenerul de cuplu , ele iti pot darui o abordare logica si sincera a relatiei tale de cuplu.

Din 12 aprilie , efluviile introspective ale lui Pluton in turnura retrograda in a douasprezecea ta casa te indruma catre insingurare sau izolare.Greu de crezut ca Varsatorii solitari vor avea vreo intiativa in dragoste in aceasta imprejurare astrala.

Daca Luna plina din 17 aprilie te impinge de la spate spre joc, distractie si aventura , inclusiv in iubire , tranzitul inceput de Soare , pe 20 aprilie , in a patra ta casa ( casa camunului si radacinilor) te calauzeste spre mentinerea si stabilizarea unei casnicii ori a unei relatii de cuplu pe termen lung.Din aceasta perspectiva , comunicarea cu partenerul tau capata noi valente odata cu 21 aprilie , ziua debutului calatoriei planetei Venus in a treia ta casa .Diplomatia si intelegerea te ajuta sa aplanezi posibilele conflicte care isi fac loc in dragoste.


Horoscopul carierei si banilor Varsatorului in aprilie 2011


Parcursul lui Marte in a treia ta casa (casa influentelor de mediu si a comunicarii ) iti ofera din 4 aprilie un prilej potrivit muncii intelectuale dar si comunicarii ideilor tale legate de sfera profesionala.De altfel , tot ce tine de transmiterea si receptionarea unor mesaje pare a-ti ocupa mai mult timp decat altadata.

O lipsa de prevedere fata de modul cum iti cheltuiesti banii este in masura sa iti marcheze existenta din 4 aprilie , ca urmare a vizitei lui Neptun in a doua ta casa ( casa resurselor si finantelor) .Fereste-te de investitii ori speculatii financiare foarte atragatoare la prima vedere .Oricum , o oarecare nesiguranta financiara tinde sa isi faca simtita prezenta.

Incepand cu 23 aprilie , revenirea lui Mercur in aspect direct in a treia ta casa te face mult mai atent la informatiile utile ce abunda in jurul tau .Mintea iti este invaluita de neastamparul curiozitatii , dar nu se poate concentra cu statornicie intr-o singura directie.In aceasta conjunctura este indicat sa nu te dedici unor proiecte majore, ci a unora de mica anvergura si scurta durata , cu atat mai mult cu cat de bucuri de o proaspata abilitate de a face mai multe lucruri deodata.


Horoscopul sanatatii Varsatorului in aprilie 2011


Pluton in aspect retrograd in a douasprezecea ta casa te absorbe de pe 9 aprilie din mijlocul vietii agitate si iti da prilejul de a te bucura de o liniste interioara echivaland uneori cu o purificare sau terapie mentala.

Odata cu 23 aprilie , asezarea lui Mercur in aspect direct in a treia ta casa este in masura sa te incarce cu o mare tensiune nervoasa , datorata intensei activitati careia trebuie sa ii faci fata.Intalnirile cu prietenii, dar si lectura ori studiul in singuratate pot fi cai eficiente de alungare a stresului.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna aprilie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Aprilie 2011 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011


Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Varsator martie 2011 | Horoscop lunar

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2011 Anul Iepurelui alb /de metal

Wednesday, March 30, 2011

Nascut pe 31 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ai vazut lumina zilei pe data de 31 martie , faci parte din zodia Berbecului si esti sub ocrotirea planetelor Marte si Uranus.

Conujunctura astrala a zilei tale de nastere lasa sa se intrezareasca o energie directionata imprevizibil .Incearca sa iti temperezi impulsurile interioare, apetiturile si ambitiile.Daca nu ai o perspectiva realista asupra telurilor tale poti ajunge in timp la o stare de frustrare si nemultumire datorita faptului ca ceea ce ti-ai propus nu se implineste in asa fel si atat de repede precum sperai.
Ia consideratie personalitatea si nevoile prietenilor si rudelor si nu ii folosi pe acesti oameni doar ca pe niste instrumente ce iti pot fi de ajutor.Prin impartasirea ideilor si idealurilor tale poti aduce un echilibru benefic in aceste relatii si ai sansa de a-ti potoli teama de a fi respins.

Culorile tale norocoase sunt albul si albastrul electric.

Pietrele tale norocoase sunt agata si granatul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 4, 13, 22, 31, 40, 49, 58, 67, 76.

Personalitati nascute pe 31 martie : Adrian Enescu , Andrew Marvell, , Anton Dumitriu , Arnold Hauser , Bogdan Ficeac , Christopher Walken , Ewan McGregor , Herb Alpert, Ion Pillat , Ion Teodorescu-Sion , John Fowles, Joseph Haydn, Nichita Stanescu , Nicolai Gogol, Octavio Paz , Rene Descartes, Richard Chamberlain, Shirley Jones , Tamara Cretulescu .


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 29 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 30 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare

Horoscop Fecioara aprilie 2011

In luna aprilie , Fecioara se poate trezi ca personaj principal al unei drame amoroase, de-a lungul careia erotismul si dragostea se alterneaza pe neasteptate cu certurile si despartirile.Da, iubirea poate fi o nebunie temporara.Ea te zguduie asemeni unui cutremur si apoi te lasa prada unei nelamuriri.Trebuie sa afli daca radacinile vietii tale au devenite impletite in mod inseparabil cu cele ale existentei partenerului tau , sau daca totul nu a fost decat un foc de paie...


Incepand din 2 aprilie, sub influenta tranzitului lui Marte in Berbec , in aer pluteste o posibila criza sau finalizarea unui ciclu din viata ta. Totodata , ai tendinta de a actiona cu o mai mare prudenta , gata sa pui la punct niste strategii , datorita faptului ca devii foarte constient de subtilitatile interactiunii oamenilor.Cu toate acestea , un lucru auzit de la o terta persoana este pe cale sa te deranjeze sau sa te afecteze profund. Este vremea potrivita pentru a iti dai seama de ce ai nevoie , dar si pe ce si cine te poti baza .

O accentuare a intelegerii motivatiilor interioare ale celorlalti se manifesta din 3 aprilie, ca urmare a Lunii noi aparute in Berbec. Cateva efecte benefice se intrevad in sectoarele dragostei si banilor.

Ambiguitati si conflicte in parteneriate , fie ele de afaceri , profesionale sau intime , sunt de asteptat odata cu 4 aprilie, sub impactul prezentei lui Neptun in Pesti. Lipsa comunicarii sau sinceritatii sunt de natura a agrava tensiunile din legaturile de asociere.

Trecerea lui Pluton in aspect retrograd in Capricorn si a cincea ta casa (casa dragostei si creativitatii) te focalizeaza din 9 aprilie asupra felului cum te descurci in viata amoroasa si in proiectele necesitand un avant creator. Unele Fecioare pot sa treaca in revista si sa analizeze modul in care se comporta cu copiii , in vreme ce altele sunt pe punctul de a se intreba serios daca este bine sau nu sa aiba copii. Transformari interioare importante au loc gratie straduintelor creative , de exprimare autentica a sinelui.

O perioada propice redescoperirii lucrurilor care te fac intr-adevar sa te simti bine se intrevede din 17 aprilie, sub influenta Lunii pline ivite in Balanta. Acest aspect astral tinde sa te elibereze de tensiunile legate de viata personala si domeniul puterii si controlului care te-au acaparat in ultimul timp.Este vremea sa te bucuri de placerile vietii fara a eclipsa, insa, nevoile si dorintele celorlalti.

Framantarile interioare par a se linisti facand loc unei deschideri depline , dar si pretentioase , catre lumea exterioara.In acest fel se manifesta tranzitul inceput de Soare , pe 20 aprilie , in Taur. Totodata , plictisit de cenusiul traiului cotidian , te simti atras de orice iti poate largi cunoasterea si experienta.Intr-o astfel de conjuctura , tinzi sa explorezi un sens mai inalt al destinului tau sau sa te arunci cu capul inainte intr-o aventura capabila sa iti infioare sufletul.Ti se recomanda o scurta vacanta ori o alta modalitate de a-ti satisface nevoia de diversitate , traire intensa si cunoastere.Trebuie sa actionezi cu prudenta, pentru a nu pierde contactul cu responsabilitatile cotidiene.

Iesirea planetei Mercur din turnura retrograda in Berbec te scapa din 23 aprilie de unele nedumeriri si confuzii legate de comunicarea cu cei din jur.Intuitia te sprijina din plin in descifrarea comportamentului si gandurilor ascunse ale semenilor .Este timpul potrivit pentru a initia dialoguri asociate cu aspecte foarte delicate , referitoare la intimitate, finante ori echilibrul puterii intr-o relatie de parteneriat.


Horoscopul dragostei Fecioarei in aprilie 2011


Sub efectul parcursului lui Marte in a opta ta casa , odata cu 2 aprilie iti sunt stimulate sexualitatea si dorinta de intimitate.O expresie negativa a acestui tranzit se poate manifesta sub forma unor conflicte cu partenerul de cuplu din cauza unor chestiuni materiale.

Luna noua poposita pe 3 aprilie in a opta ta casa continua sa te focalizeze asupra senzualitatii si a impartasirii ei impreuna cu fiinta draga. Intimitatea si daruirea reciproca au sansa de a ajunge pe inalte culmi.

Fericirea ori implinirea in dragoste par a fi stirbite sub influenta tranzitului inceput de Neptun pe 4 aprilie in cea de-a saptea ta casa (casa relatiilor interumane si a parteneriatului) .Nesiguranta vizavi de atasamentul partenerului , senzatia ca acesta evita sa comunice cu tine sau impresia ca acesta se comporta nebuneste ori iresponsabil sunt numai cateva din tendintele carora le poti cadea prada. Unele Fecioare sunt pe punctul de a crede ca si-au intalnit sufletul pereche sau ca au descoperit o persoana de sex opus ce trebuie salvata cu orice pret de niste asa-zise ghinioane in viata. In ambele cazuri , lucrurile au o mare probabilitate de a ajunge la un final nefericit, la dezamagire si sentimente ranite.

Din 9 aprilie , turnura retrograda a planetei Pluton in a cincea ta casa te poate determina sa te gandesti serios la viabilitatea unei relatii de cuplu si chiar la o eventuala despartire. Uneori, este bine sa sa pui capat unei legaturi amoroase chiar dintr-o faza initiala sau intermediara , in acest fel putand evita complicatii inutile si multa durere.

Pe 17 aprilie, Luna plina din a doua ta casa iti acorda sansa de a te relansa intr-o relatie de autentica dragoste , guvernata de o impartasire sincera si generoasa a sentimentelor si explorarii senzuale.

Aparitia planetei Venus in Berbec si a opta ta casa (casa transformarii si sexualitatii) te aduce odata cu 21 aprilie in pragul unei noi iubiri sau intr-o noua etapa a unei mai vechi , avand astfel sansa de a te bucura de o profunda si delicioasa conexiune erotica.Esti mult mai dispus decat de obicei sa treci peste orice piedica din relatia de cuplu, indiferent daca este vorba despre intimitate, impartirea puterii sau chestiuni financiare.


Horoscopul carierei si banilor Fecioarei in aprilie 2011


De pe 2 aprilie, Marte da nastere unor efecte negative in a opta ta casa (casa sexualitatii si transformarii). Pot apare conflicte asociate mai ales cu banii sau posesiunile.

Luna noua ivita pe 3 aprilie in a opta ta casa tinde sa alunge o parte dintre probleme , oferindu-ti ocazia de a incepe, sub bune auspicii, un nou plan financiar, de economisire .Este posibil un imprumut in conditii avantajoase sau o refinantare usuratoare a unui mai vechi imprumut.

Sub impactul parcursului lui Venus in a opta ta casa, din 21 aprilie ai ocazia de a intalni o mare oportunitate financiara sau de a castiga niste bani prin intermediul partenerului de viata sau cuplu.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna aprilie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Aprilie 2011 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Fecioara martie 2011

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscopul anului 2011 - Zodia Fecioarei

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal

Horoscop Scorpion aprilie 2011

In luna aprilie, Scorpionul isi concentreaza energiile cu precadere catre comunicare .Felul in care transmitem si receptionam mesajele sinelui si pe cele ale oamenilor din jur isi pune mereu , cu pregnanta , amprenta asupra calitatii vietii noastre.

Vizita lui Marte in Berbec , te incarca din 2 aprilie cu o energie clocotitoare , directionata catre munca si activitatile zilnice.Probabil ca viata cotidiana va fi mult mai trepidanta.Daca te simti cuprins de neastampar, nemultumire ori o stare de iritare , ar fi indicat sa te focalizezi asupra unor lucruri de detaliu sau de mica amploare , astfel incat sa iti canalizezi energia intr-un mod constructiv.

Sub influenta Lunii noi din Berbec , odata cu 3 aprilie , esti marcat de impulsul de a alege graul de neghina in aproape toate aspectele vietii tale.Puterea ta de analiza si gandire critica ajung la un moment de varf.

Impulsurile creative cunosc un puternic avant , iar viata amoroasa este pe punctul de a deveni mai pasionala si mai bogata din 4 aprilie, sub efectul tranzitului lui Neptun in Pesti.

Din 9 aprilie, Pluton intra in aspect retrograd in Capricorn si a treia ta casa ( casa influentelor de mediu si a comunicarii) si te indeamna sa cercetezi in ce fel te poti impune si afirma intr-o mai mare masura in viata prin intermediul comunicarii.Poti fi preocupat de mijloacele prin care interactionezi cu cei din jur , in traiul de zi cu zi, dar si de imbunatatirea modului de interrelationare virtuala, cu ajutorul calculatorului.Sunt favorizate transformarile interioare prin prisma mediului inconjurator , comunicarii si oamenilor apropiati.

Dupa un interval de aplecare asupra activitatilor cotidiene , de implicare in munca si rutina , Luna plina ivita pe 17 aprilie in Balanta tinde sa iti starneasca dorinta nestavilita de a te insingura si a aduce astfel un echilibru in existenta ta.Impulsuri sadite adanc in sinea ta sunt pe cale de a ajunge la suprafata , relevandu-ti noi modalitati de implinire.Un secret legat de viata personala este pe cat pe ce sa fie dezvaluit.

Soarele isi trimite lumina binefacatoare peste taramurile Taurului odata cu 20 aprilie .Urmeaza un ciclu de circa o luna de zile de-a lungul caruia ai predispozitia de a te focaliza pe asigurarea unui echilibru intre interesele si obiectivele personale pe de o parte , si viata sociala ori cea de cuplu pe de alta parte.Ai nevoie de tovarasia , energiile si sprijinul altor oameni , aflati si ei in cautarea acelorasi lucruri.In aceasta perioada este este bine sa renunti la solitudine si sa te regasesti in alte persoane.Cu toate acestea , nu trebuie sa ajungi sa depinzi prea mult de vointa ori indrumarea altcuiva.Popularitatea iti este in crestere, sprijinita de capacitatea ta de a colabora si armoniza mediul social din jur.Mandria si increderea in tine insuti iti sunt conditionate de felul cum te situezi in relatiile cu ceilalti.

Iubirea si activitatea sociala se conecteaza din 21 aprilie , intr-un fel sau altul , cu spatiul dedicat muncii sau profesiei.Tranzitul planetei Venus in Berbec iti pune la indemana toate conditiile in crearea unei atmosfere cordiale si armonioase la serviciu, prin ameliorarea relatiilor cu colegii si reorganizarea locului de munca.

De pe 23 aprilie , revenirea lui Mercur in aspect direct in Berbec iti indreapta atentia catre semnificativele detalii ale vietii cotidiene , spre rezolvarea unor probleme casnice mult amanate si perfectionarea abilitatilor personale.


Horoscopul dragostei Scorpionului in aprilie 2011


Calatoria lui Neptun , inceputa pe 4 aprilie, in a cincea ta casa , te copleseste cu romantismul iubirii , dar te predispune si unei tendinte de a te autoamagi , care te face sa iti vezi partenerul asa cum ti-ai dori sa fie si nu in modul in care este el cu adevarat.De fapt, poti ajunge sa iubesti de dragul iubirii ... Dragostea este pe cale de a capata nuante romantice , insa pare totodata a se complica si a lua o turnura confuza.In astfel de conditii , te poti indragosti de cineva nedemn de tine , care este angajat deja intr-o relatie de cuplu sau care ti se pare ca merita sa fie "salvat".Asemenea cai dramatice ale vietii amoroase se sfarsesc adesea cu mari dezamagiri si sentimente ranite.

Odata cu 20 aprilie , prezenta Soarelui in cea de-a sasea ta casa iti invigoreaza nazuinta de a fi alaturi de un partener de viata sau de cuplu.Un om apropiat are acum menirea de a-ti potenta si intelege mai bine personalitatea.Timp de aproximativ o luna , accentul se pune mai degraba pe "noi" decat pe "sine".

Dragostea pluteste in aer , mai ales in secorul muncii sau activitatii profesionale incepand cu 21 aprilie , gratie parcursului lui Venus in a sasea ta casa.Unii dintre Scorpionii singuri nu mai sunt tentati sa se lase in voia dragostei de dragul dragostei , dand cumva prioritate intereselor personale.


Horoscopul carierei si banilor Scorpionului in aprilie 2011


O sporita focalizare catre munca si , poate , un volum mai mare de lucru sunt tendite majore imprimate de tranzitului inceput de Marte pe 2 aprilie in a sasea ta casa (casa sanatatii si muncii).In acelasi timp, poti descoperi ca iti vine mai greu sa te incadrezi spiritului de echipa , sau ca disputele si confruntarile cu colegii devin frecvente si pasionate.

O vreme nimerita analizei si studierii planurilor de afaceri , precum si de aplecare asupra detaliilor relevante este inaugurata de pe 3 aprilie , ca urmare a Lunii noi rasarite pe cerurile celei de-a sasea tale case.

Luna plina aparuta pe 17 aprilie in a douasprzecea ta casa iti prefigureaza finalizarea fericita a unui proiect laborios si indelungat.

De pe 21 aprilie , sub pecetea tranzitului lui Venus in a sasea ta casa devii mult mai iubit si respectat in sfera profesionala.Este posibila, totusi , o usoara tendinta spre relaxare , datorata inclinatiei tale de a impleti munca cu placerea.Poate ca vei socializa intr-o mai mare masura la serviciu , te vei incadra armonios in munca de echipa si vei da dovada de o sporita diplomatie in relatiile cu colaboratorii.

Iesirea lui Mercur din turnura retrograda in a sasea ta casa iti aduce in fata , odata cu 23 aprilie , o activitate profesionala dedicata mai ales amanuntelor si sarcinilor marunte dar dificile .Tinzi sa abordezi munca intr-o maniera logica si interesata , cu atat mai mult cu cat intrevezi o aglomerare a activitatilor , contactelor si comunicarii.


Horoscopul sanatatii Scorpionului in aprilie 2011


Din 2 aprilie, prezenta lui Marte in a sasea ta casa iti daruieste un ciclu propice ingrijirii sanatatii .Ai predispozitia de a porni viguroase initiative legate de sanatate si exercitiu fizic.

A doua zi , pe 3 aprilie , Luna noua poposita in a sasea ta casa iti vesteste si ea o vreme favorabila inceperii unor noi diete sau programe de intretinere fizica.

Incepand cu 17 aprilie, Luna plina din a douasprezecea ta casa este in masura sa aduca la lumina o chestiune confuza pana acum , asociata cu starea de sanatate.

Sub efectul reintoarcerii lui Mercur in aspect direct in a sasea ta casa , incepand cu 23 aprilie chestiunile legate de sanatate iti prilejuiesc o preocupare constanta , asa ca nu este deloc exclus sa iti programezi un control medical amanuntit sau sa iti indrepti atentia spre niste metode neconventionale de conservare a vitalitatii si tineretii.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna aprilie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Aprilie 2011 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010


Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Scorpion martie 2011

Horoscop Scorpion ianuarie 2011

Zodia Scorpionului si Dragostea

Zodia Scorpionului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Tuesday, March 29, 2011

Nascut pe 30 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 30 martie , soarta iti este guvernata de zodia Berbecului si esti sub stapanirea planetelor Marte si Jupiter.

Conjunctura astrala a datei tale de nastere iti confera o aura aristocratica care ii intimideaza pe oameni , mai ales atunci cand vor sa te abordeze pentru intaia oara.Totodata , ambitiile tale nemasurate pot provoca nedumerire si distantare persoanelor de al caror ajutor ai nevoie de-a lungul vietii.Nu te mai lasa purtat de tendinta de a crede ca cei din jur nu cunoasc raspunsurile si solutiile la propriile lor probleme.Mai degraba , asculta ce au de zis , astfel incat sa nu le subminezi tocmai calitatile pe care incerci sa le dezvolti in ei.
Natura ta revoltata si ambitioasa este insotita si de o mare capacitate de imaginatie si inspiratie creativa.

Culorile tale norocoase sunt galbenul si nuantele nisipii.

Pietrele tale norocoase sunt cuartul, topazul auriu si safirul galben.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt marti , joi si duminica.

Numerele tale norocoase si anii tai de cotitura sunt : 3, 12, 21, 30, 39, 48, 57 , 66, 75.

Personalitati nascute pe 30 martie : Alexandru Sutu , Celine Dion, Eric Clapton, Francisco Goya, Miron Costin , Paul Reiser , Paul Verlaine, Robbie Coltrane , Scott Moffatt , Steve McQueen, Vincent Van Gogh, Warren Beatty .


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 28 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 29 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate

Flower Power


As scrie cateva pagini, poate cateva coli, dar le pastrez goale pentru ca as da in paradox.

Concluzia venita la ultimul fum de tigara mentol: time is precios, youth even more.

Alege calea, trage aer in piept - nu tutun- schimba rapid macazul daca esti pe traseu gresit, reintra pe linia continua, nu abatuta, cere un sfat, intreaba un strain cat e ora, observa, simte, ia pulsul si da-i blana.


So enjoy the ride!



p.s. cand vezi ca ploua .... adaposteste-te!

Horoscop Pesti aprilie 2011

In luna aprilie, Pestii traiesc cu precadere in lumea banilor si resurselor financiare. Este bine sa ai bani si lucruri ce pot fi cumparate cu bani dar , din cand in cand, nu este rau sa te asiguri daca nu cumva nu ai pierdut acele lucruri ce nu pot fi obtinute cu bani.

Tranzitul lui Marte in Berbec iti vesteste din 2 aprilie o perioada in care iti poti utiliza la maximum resursele interioare , dand tot ceea ce ai mai bun in tine.Intr-o astfel de conjunctura astrala , ai tendinta de a te identifica cu ceea ce ai ori posezi , sau de a face tot ce poti pentru a dovedi tie insuti si celor din jur ca esti capabil sa faci bani sau sa acumulezi posesiuni materiale.

O sensibilitate marita fata de lumea celor cinci simturi si mediul tau inconjurator , precum si o stare de siguranta pe care ti-ai cladit-o cu eforturi pana acum sunt semnele Lunii noi ivite pe 3 aprilie in Berbec.Simti nevoia sa iti aranjezi viata in asa fel incat sa ii dai un sens si o valoare aparte.

O acordare a trupului, mintii si sufletului cu o intensa energia are loc de pe 4 aprilie , ca urmare a calatoriei lui Neptun in Pesti.Dispozitia ta interioara pare a deveni foarte schimbatoare datorita faptului ca esti mult mai influentabil fata de lume si starea de spirit a celor din preajma ta.Apetitul pentru latura practica a vietii ti se diminueaza putin si pari a fi cuprins de porniri idealiste sau visatoare.Cu aceasta ocazie , unii dintre Pesti pot fi coplesiti de o sastisire fata de traiul cotidian , altii devin mai neincrezatori in ei insisi si in destinul lor , iar altii se pot aservi unui sens spiritual foarte puternic.

Din 9 aprilie , intrarea lui Pluton in aspect retrograd in Capricorn te aduce in pragul unor schimbari interioare prin intermediul unei colectivitati , unui grup de oameni sau prieteni.Ai oportunitatea de a-ti anliza relatiile cu amicii sau o organizatie din care faci parte .In acest fel , poti descoperi in ce masura iti sustin fiinta si iti confera autoritate astfel de interactiuni umane.Poate ca iti simti amenintata personalitatea si iti doresti sa aduci noi delimitari in zona prieteniei.Necesitatea de a-ti redefini nevoile si metodele de abordare a vietii se manifesta, de asemenea , si in ceea ce priveste veniturile tale si obiectivele pe termen lung.

Echilibrul dintre ceea ce primesti si ceea ce daruiesti devine o preocupare constanta din 17 aprilie , gratie Lunii pline din Balanta.Lucrurile care te fac sa te simti bine si in siguranta trebuie sa se conjuge cu atentia fata de nevoile si placerile celorlalti.

Odata cu 20 aprilie , ai sansa de a afla ca ceea ce se intampla in imediata ta apropiere poate fi la fel de palpitant si misterios precum taramurile indepartate si exotice.Soarele isi aseaza razele asupra Taurului , starnindu-ti pofta de a explora , a face noi conexiuni si a-ti indrepta atentia catre spatiul tau inconjurator.Interactiunea sociala devine foarte intensa , asa ca esti in masura sa acorzi oamenilor mai mult timp si interes , sa le observi eforturile si sa reinnozi legaturile cu ei.Curiozitatea si vitalitatea pun stapanire pe tine si probabil ca esti mult mai ocupat cu diverse sarcini si comisioane.De altfel, tinzi a te apuca de mai multe lucruri deodata , in special de acelea ce te stimuleaza intelectual.Capacitatea de a te exprima si a-ti comunica ideile ajunge sa fie prioritara.

Venus patrunde pe 21 aprilie in teritoriile Berbecului si iti deschide in fata un interval in care aspectele financiare se intrepatrand in mod evident cu cele personale si sociale.



Horoscopul dragostei Pestilor in aprilie 2011


Din 17 aprilie , efluviile Lunii pline din a opta ta casa iti indeparteaza din suflet egoismul si te provoaca sa asezi un echilibru stabil intre ceea ce ti se ofera si ceea ce daruiesti in dragoste.

Prezenta planetei Venus in a doua ta casa iti asigura din 21 aprilie stabilitate in dragoste si relatiile cu oamenii apropiati.Ai predispozitia de a imbina iubirea cu confortul si deliciile bunului trai , iar nevoia de familiaritate nu te indeamna deloc sa te apropii de un nou partener.



Horoscopul carierei si banilor Pestilor in aprilie 2011


Incepand cu 2 aprilie , prezenta lui Marte in a doua ta casa (casa resurselor si finantelor) iti directioneaza energia catre necesitatea de castiga bani , a-ti spori dar si proteja valorile materiale.Daca apare vreun conflict in urmatoarea perioada , este probabil ca acesta sa fie legat de o proprietate.Totodata , influenta martiana te provoaca sa iti deschizi mult mai des portofelul .Dorinta coplesitoare de a te deda cumparaturilor poate fi stavilita atata vreme cat nu porti asupra ta un card de credit sau foarte multi bani.

Luna noua din a doua ta casa iti focalizeaza si ea , din 3 aprilie, preocuparile catre chestiunile financiare.Este momentul potrivit pentru a-ti formula noi planuri financiare si a descoperi inedite modalitati de a-ti spori veniturile.

Luna plina, rasarita pe 17 aprilie in a opta ta casa (casa transformarii si sexualitatii) iti anunta un ciclu favorabil reasezarii sau achitarii unor datorii si obligatii financiare.In acelasi timp, poti descoperi ca cineva apropiat are nevoie sa ii acorzi un sprijin banesc.

Din 21 aprilie, pozitionarea lui Venus in a doua ta casa pare a fi de bun augur , desi poti fi pus la incercare de un oarecare neastampar atunci cand este vorba despre bani si cheltuirea lor.Intr-un fel sau altul, simti nevoia de a te inconjura cu cat mai multe lucruri.Cu atat mai mult , ar trebui sa iei in seama felul in care iti poti asigura securitatea financiara.Posibilitatea de a-ti mari veniturile depinde acum de modul cum interactionezi cu cei din preajma.

Revenirea planetei Mercur in aspect direct in Berbec si a doua ta casa iti accentueza odata cu 23 aprilie dorinta de a-ti analiza veniturile si abilitatea de a face bani.Simtul practic este pe cale de a te guverna si a-ti oferi inspiratie in manuirea si, eventual , inmultirea banilor.Castigurile financiare par a-ti fi inlesnite in special prin intermediul comunicarii.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna aprilie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Aprilie 2011 - Toate zodiile


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Pesti martie 2011

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2011 Anul Iepurelui alb /de metal

Monday, March 28, 2011

Nascut pe 29 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ti-ai facut intrarea in lume pe data de 29 martie , faci parte din zodia Berbecului si esti sub ocrotirea planetei Marte si a Lunii.

Conjunctura astrala a zilei tale de nastere indica o deosebita dragoste pentru casa si familie.Aproape orice domeniu avand de a face cu ospitalitatea si activitatile casnice pare sa se potriveasca personalitatii tale.Dai dovada de o subtila imaginatie si este probabil sa ai talent in a-ti asterne cuvintele pe hartie. Poti deveni foarte popular printre prietenii tai , iar atitudinea ta grijulie si binevoitoare nu are cum sa nu fie remarcata de colegii de munca.Nu este exclus sa fii o persoana spre care se indreapta adesea oamenii in cautare de consolare , sfat si indrumare.

Culorile tale norocoase sunt albul si verdele.

Pietrele tale norocoase sunt perla si piatra lunii.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni , joi si duminica.

Numerele tale norocoase si anii tai de raspantie sunt : 2, 11, 20, 29, 38, 47, 56, 65, 74.

Personalitati nascute pe 29 martie : Caius Iacob , Constanţa Buzea , Costache Caragiale , Christopher Lambert , Dan Bittman , Elena Farago , Elle MacPhearson , Eugene McCarthy, Jennifer Capriati , John Tyler, Lavrenti Beria , Pearl Bailey, Robert F.Scott , Vangelis , Violeta Andrei , Virgil Carianopol.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 27 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 28 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare

Sunday, March 27, 2011

Nascut pe 28 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseaza ziua de nastere pe data 28 martie fac parte din zodia Berbecului si sunt guvernati de catre Marte si Soare.

Conjunctura astrala a zilei tale de nastere releva prezenta unor energii contradictorii.Se intrevede o neimplinire a vietii sentimentale , dar si o personalitate calda , menita unei integrari fericite in lumea sociala. Poti fi atras de teatru sau arta , in general , multi oameni celebri din sfera artistica fiind nascuti sub aceleasi influente ca si tine.
Nu te lasa iritat sau stresat de schimbari .Secretul unui destin implinitor este sa faci ceea ce iti place si sa iti placa ceea ce faci.

Culorile tale norocoase sunt auriul si argintiul.

Piatra ta norocoasa este rubinul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica , luni si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 1, 10, 19, 28, 37,46,55,64,73 , 82.

Personalitati nascute pe 28 martie : Alessandra Stoicescu , Cristian Grețcu, , Dirk Bogarde, Edmund Muskie, Julia Stiles , Rafael, Saddam Hussein , Vince Vaughn, Yves Klein .


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 26 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 27 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate

Saturday, March 26, 2011

Nascut pe 27 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 27 martie , soarta iti este guvernata de zodia Berbecului si esti sub stapanirea planetei Marte.

Marte iti daruieste tendinta de a te stradui fara a te menaja pentru atingerea telurilor tale , dar iti pune in cale nenumarate obstacole.In acest fel, poti sa iti risipesti energia fara a avea rezultate notabile.Incearca sa iti focalizezi fiinta intr-un mod cat mai constructiv , catre invigorarea motivatiilor si ambitiei tale.Invata sa lasi deoparte trecutul si sa renunti la lucruri sau relatii care nu au cum sa te implineasca.Numai in acest fel poti sa progresezi si sa simti ca faci pasi cu adevarat importanti in descoperirea destinului tau.

Culorile tale norocoase sunt rosul, violetul si castaniul.

Pietrele tale norocoase sunt granatul si coralul rosu.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni , marti si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de semnificative transformari sunt : 9, 18, 27, 36. 45, 54, 63, 72.

Personalitati nascute pe 27 martie : Alexandru Papilian , Alfred de Vigny , David Janssen, Ecaterina Nazare , Heinrich Mann , Janis Martin , Mariah Carey , Michael York , Olga Bucataru , Quentin Tarantino , Sarah Vaughan, Wilhelm Conrad Rontgen , Xavier Villaurrutia.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 25 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 26 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare

Scrisul iti releva personalitatea | Grafologia ca stiinta si arta

Grafologia, studiul si analiza scrisului de mana , reprezinta un mijloc eficace de descifrare a personalitatii si comportamentului oamenilor , fiind folosit din ce in ce mai mult in angajarea si recrutarea personalului , interviuri si selectii , consiliere si planificare a carierei , precum si in analizarea caracterului persoanelor care incalca flagrant legea.
Scrisul este o caracteristica unica a fiecarei fiinte umane , indiferent de felul cum o persoana a fost invata sa isi aseze cuvintele pe hartie. Utilizand peste 300 de criterii de interpretare a scrisului , grafologii trebuie sa dea dovada si de o mare abilitate si subtilitate in arta psihologica de interpretare a personalitatii .

Teoria si istoria grafologiei

Scrisul de mana al unei persoane si amplasarea lui pe pagina exprima impulsurile specifice fiecarui individ .Prin examinarea unei mostre de scriere , un expert in grafologie este capabil sa identifice trasaturi relevante ale felului cum sunt configurate literele si ale modului cum acestea interactioneaza intre ele. Pentru analizarea si interpretarea viabila , clara si cuprinzatoare , a scrisului nu este de ajuns sa descoperi o singura caracteristica a acestuia , ci o multitudine trasaturi interrelationate.
Stiinta grafologiei a fost folosita de chinezi incepand cu 3000 de ani in urma , fiind abordata apoi de romanii din antichitate dar si de alte culturi si civilizatii ale lumii. Bazele moderne ale grafologiei au fost puse de un grup de clerici francezi condus de abatele Bichon , care a definit aspectele fundamentale ale acestei stiinte in anul 1870, dupa 30 de ani de studiu.
Asemeni psihologilor , grafologii profesionisti se supun unui strict cod etic .Cei care apeleaza la aceasta stiinta ii recunosc valoarea in domeniul profesional , ca o metoda aditionala de intelegere a caracterului oamenilor. Grafologia este un instrument extrem de util in identificarea calitatilor si capacitatilor , talentului si potentialului unui individ , in special in orientarea profesionala si imbunatatirea relatiilor interumane.

Caracteristicile scrierii in grafologie

Asa cum am mentionat mai inainte , in instrumentarul grafologiei sunt incluse circa 300 de trasaturi .In acest articol , voi trece in revista elementele de baza din scriere , precum si felul in care pot fi acestea interpretate.

Inclinarea scrisului

Se spune ca inclinarea catre dreapta a scrisului este una obisnuita si ca cei care isi aseaza literele orientate spre stanga depasesc limitele normalitatii. Cu toate acestea , s-a observat ca , adeseori, cei care tind sa isi incline in scriere literele spre dreapta sunt oameni foarte activi sau grabiti.
Literele inclinate spre dreapta in scrierea de mana indica , de obicei, nevoia de comunicare , dar nu si felul in care se materializeaza aceasta.De exemplu , o astfel de scriere poate transmite ca persoana respectiva isi doreste sa fie prietenoasa , sau manipulativa , ori cordiala , sau bagareata .Ei i-ar place sa controleze oamenii sau sa fie iubitoare ori incurajatoare , pentru a numi numai cateva posibilitati.
Literele drepte , neinclinate , indica , de cele mai multe ori, independenta ori un mare nivel de autocontrol. In acelasi timp , o persoana care scrie astfel tinde sa fie rigida sau metodica.
Scrierea oblica spre stanga este interpretata ca o directionare catre mama sau trecut.In acelasi timp, aceasta orientare a literelor pare a fi specifica mai ales femeilor dar si oamenilor marcati de un dezechilibru in relatia cu parintii.
Literele inclinate spre stanga denota emotivitate si rezervare. Cel ce scrie in aceasta maniera are nevoie sa fie sincer cu el insusi in primul rand si poate fi manat de resentimente atunci cand alti oameni incearca sa il forteze sa se angajeze fata de ei.

Ascendenta sau descendenta scrierii

Atunci cand cineva are tendinta de a scrie cu linii descendente , inseamna ca poate fi influentat de o depresie ori pesimism.

Turnura ascendenta a scrisului indica optimism si nevoia de a progresa.

Marimea scrisului

Scrisul de mana este caracterizat de trei zone orizontale : zona mijlocie, cea superioara si cea inferioara. In medie, scrierea oamenilor cuprinde cate 3 milimetri pentru fiecare zona , ceea ce inseamna o inaltime totala de aproximativ 9 milimetri .Mai mult decat atat , este considerata fi o scriere mare ; mai putin, o scriere mica sau marunta.
Literele mari folosite in scris sunt specifice oamenilor deschisi , extrovertiti .In acest fel, ei dau dovada de incredere in ei insisi , desi acest comportament nu se poate manifesta si in prezenta strainilor.Scrierea cu caractere mari este specifica oamenilor cu o atentie distributiva , avand talentul de a se ocupa de mai multe lucruri deodata.
Scrierea cu litere mici poate semnifica, de obicei, contrariul.Scrisul marunt indica o persoana ganditoare, obisnuita sa reflecteze indelung, ori una cu preocupari intelectuale. In acelasi timp, acest fel de scriere este specific adesea unor oameni care detin un mare nivel de concentrare sau se pot focaliza cu usurinta asupra detaliilor. Ei dau cele mai bune rezultate atunci cand li se da cate o sarcina pe rand, astfel incat sa nu isi risipeasca focalizarea.
Daca scrisul este mic si delicat sau elegant , el indica pe cineva care nu are mare abilitati de comunicare, cu exceptia catorva persoane care ii sunt foarte apropiate. Astfel de oameni nu reusesc , in general, sa se integreze cu usurinta in viata sociala.

Presiunea scrisului

Un scris apasat denota angajare , daruire, devotament si o abordarea serioasa a lumii din jur.Daca scrisul este foarte apasat , inseamna ca persoana respectiva devine foarte inhibata , tensionata sau iritata uneori , putand avea izbucniri temperamentale atunci cand i se pare ca cineva ii aduce critici.Astfel de oameni actioneaza mai intai, si abia dupa aceea (isi) pun intrebari. O scriere foarte apasata este adeseori constata in cazul criminalalilor cu sange rece.
Scrierea putin accentuata , fara o mare presiune asezata pe unealta scrisului , demonstreaza sensibilitate fata de atmosfera inconjuratoare si empatie fata de oameni .Totodata, scrierea fara o mare apasare este specifica persoanelor de sex feminin.
Atunci cand presiunea scrierii este variabila, literele fiind cand apasate, cand foarte usor conturate , este probabila o vitalitate scazuta a persoanei respective.

Zona superioara a scrisului (literele l , t , h , etc.)

Regiunea de sus a scrierii indica ceea ce se gandeste, felul in care se gandeste , ambitiile si idealurile, precum si imaginatia, mandria si parerile etice.
Scrierea ampla , inalta a partii superioare a literelor b, d, f, h,l,t semnifica ambitie si vointa in realizarea obiectivelor.Daca partea superioara a acestor litere este foarte extinsa , asta inseamna ca o persoana are asteptari sau sperante nerealiste cu privire la telurile pe care isi doreste sa le atinga.
In cazul cand zona superioara a literelor b, d, f, h,l,t are o inaltime medie , se presupune ca autorului scrierii ii place sa se gandeasca temeinic la lucrurile din jur si isi foloseste imaginatia intr-un fel foarte creativ.
O zona superioara foarte larga sau lata indica tendinta de a visa si a amplifica in minte idei si aspiratii.
Daca partea superioara a scrisului este mica , acest lucru denota ca persoana respectiva isi pune frau imaginatiei si se concentreaza pe indeplinirea stricta a sarcinii sau activitatii in care este implicata.

Partea inferioara a scrisului (literele f, g, j, p , q , y)

Regiunea de jos a scrierii cuprinde modul de manifestare a lucrurilor si evenimentelor care nu au ajuns inca la cunostiinta celui care scrie.
Buclele sau liniile inferioare ale literelor sunt variate si poarta diverse semnificatii.
O linie inferioara dreapta arata nerabdarea de a finaliza un lucru inceput.
O bucla inferioara semirotunda sugereaza evitarea agresivitatii si confruntarilor.
O bucla inferioara plina , ovala , executata apasat , denota un mare potential energetic , senzualitate sau ambitia de a face bani.
O bucla inferioara plina , trasata fara o mare apasare , indica nevoia sau dorinta de siguranta.
Daca buclele si liniile din partea de jos a literelor sunt diverse si variaza ca forma , cel care scrie se poate simti instabil si nefocalizat emotional ori sentimental.

Spatiile dintre litere

Potrivit grafologiei , spatiile dintre litere reprezinta felul in care te simti atunci cand socializezi , te exprimi in comunicarea vebala sau modul in care te bazezi pe intuitie in relatiile sociale.
Cand literele cuvintelor sunt extrem de conectate una de cealalta , aceasta este tendinta unei persoane cu o gandire foarte logica sau sistematica.
In cazul cand numai unele litere raman nelegate de cele alaturate , se sugereaza ca este vorba despre cineva inzestrat cu intuitie sau un talent artistic.
Atunci cand cea mai mare parte a literelor nu este caracterizata printr-o conectare grafica , este vorba adeseori de un om egocentric.
Spatiile mari dintre litere sugereaza fie dorinta unei persoane de a lasa ca vorbele ei sa capete importanta si sa fie remarcate , fie nevoia ei de a se exterioriza fara constrangeri de nici un fel.Uneori, astfel de oameni evita sa se integreze intr-o colectivitate sau un grup , preferand sa fie singuri.
Spatiile mici dintre litere indica ori o pesoana dinamica , gata sa actioneze , sau dorinta /aspiratia de fi impreuna cu ceilalti , dar oamenii caracterizati de o astfel de scriere pot fi uneori vulgari sau bagareti , mai ales atunci cand scrisul este lipsit de finete.

Spatiul dintre randuri

Mostrele de scriere pentru studiul grafologic trebuie sa fie executate pe foi albe , fara linii orizontale , mai ales in scopul evidentierii spatiului dintre randurile scrise. Adeseori, distanta dintre randuri descrie ceea ce este in mintea celui care scrie.
Spatiile mari intre randuri sugereaza dorinta de a sta deoparte si a privi lucrurile in perspectiva , dar si tendinta de a se incadra intr-o viata ordonata si sistematica.
Distantele mici intre randuri denota ca cel care le-a scris obisnuieste sa se angajeze sau sa se implice profund in actinuile pe care le face , ori ca ii place sa se integreze in grupuri si colectivitati de oameni. Persoanele caracterizate de spatii micii intre randuri si care au un scris mai curand liber in structura pot da tot ce au mai bun in ele atunci cand isi insusesc disciplina de a ramane calme in momentele tensionate.

Marginile paginii

Fiecare margine a colii de hartie pe care se scrie are un inteles aparte.Tendinta de a nu lasa nici un spatiu lateral pe o foaie de hartie indica nazuinta cuiva de a se apropia fara nici o discriminare de oamenii din jur.
Marginea din stanga arata radacinile si inceputurile / familia , sau distanta pe care o mentinem fata de oamenii din preajma noastra.Un mare spatiu rezervat marginii din stanga este adesea specific persoanelor timide sau foarte orgolioase.
Marginea din dreapta semnifica ceilalti oameni si viitorul.
Partea superioara a paginii indica telurile si ambitiile.
Zona inferioara a foii de hartie arata energia , instinctele si simtul practic.
Daca persoana care scrie lasa marginea stanga foarte larga , ea este interesata sa evolueze , sa progreseze sau sa se arunce cu capul inainte in actiune.Daca zona din stanga este ingusta , ea sugereaza prudenta si dorinta de evita implicarea in ceva nou inainte de o pregatire prealabila.
Daca spatiul ramas liber in partea din dreapta a colii de hartie este mare, acest lucru semnifica o oarecare frica de necunoscut.

Zona mijlocie a scrisului (literele a , c , e , i , m ,n , o , r, s , u, v , w)

Regiunea mijlocie a scrisului semnifica rutina cotidiana , comportamentul social , preferintele si lucrurile dezagreabile.
In acelasi timp. partea mediana a scrierii reprezinta egoul sau sinele si indica felul in care se simte si actioneaza cel care scrie in public , sau ce anume il motiveaza social si profesional.
Unii oameni sunt caracterizati de un singur stil de a scrie , in vreme ce altii folosesc o impletire de doua sau mai multe stiluri de scriere. Aceste trasaturi au conotatii pozitive ori negative , in functie de cursivitatea si constanta scrierii.Principalele caracteristici ale scrierii mediane sunt bolta , ghirlanda , stilul unghiular. stilul ondulat si cel tip fir de ghem.

Bolta

Bolta semnifica faptul ca zona mijlocie a scrierii este rotunjita in sus asemeni unei insiruri de arcade. Oamenii cu un astfel de scris pot fi loiali, protectori , independenti , demni de incredere si metodici , dar , din punct de vedere negativ , ei se pot dovedi a fi secretosi, incapatanati si ipocriti .Cea mai importanta caracteristica a lor este solidaritatea de grup impotriva celor din afara.

Ghirlanda

Ghirlanda este asemeni unei bolte inversate .In acest tip de scriere , litere precum m , n , h sunt trasate invers fata de stilul arcada , aratand ca niste cupe sau jgheaburi in care oamenii isi revarsa necazurile sau daruiesc informatii.Astfel de persoane se bucura sa fie de ajutor si le place sa fie implicate in diverse activitati.

Stilul unghiular

O zona mediana unghiulara reprezinta un stil analitic , caracterizat de mai curand de linii ascutite decat de curbe . Cei ce scriu in acest fel stiu cum sa isi exploateze si sa isi puna in valoare cat mai eficient talentele si abilitatile la serviciu, in afaceri ori in proiecte ambitioase.

Firul de ghem

Acest stil de scriere este asemeni unui fir de lana abia descalcit , asteptand parca sa fie impletit intr-un lucru practic.Oamenii caracterizati de acest scris sunt vioi mental si adaptabili , dar pot fi si evazivi ori lipsiti de rabdare. Ei sunt mai curand cei care adera la o actiune, decat cei care o initiaza.Pot fi foarte eficienti in adunarea si sortarea de diverse informatii , din care extrag ceva nou si neasteptat.Tocmai de aceea, ei se multumesc sa observe si ajung sa ia o decizie la momentul oportun.

Stilul ondulat

Stilul de scriere ondulat este un amalgam al celorlalte forme de scriere si este specific , de obicei, oamenilor capabili si maturi din punct de vedere mental.In acest fel, ei demonstreaza ca sunt apti sa faca fata unor diversitati de probleme, gratie adaptabilitatii si resurselor lor intelectuale.

Ritmul scrierii

Atunci cand cineva scrie nestavilit , spontan , fara a intreruperi , se presupune ca este caracterizat de ambitie, activism , neastampar , nerabdare si agilitate a gandirii.
Pauzele evidente din timpul scrisului indica inflexibilitate , prudenta , lentoare , planificare si tendinta de a intinde capcane celorlalti.

Aceste trasaturi si interpretari ale scrisului pot constitui un mic dar util ghid despre comportamentul oamenilor si despre felul in care interactioneaza acestia in societate. Totodata , ai ocazia de a iti analiza scrisul tau de mana si de a descoperi noi lucruri despre tine sau de a-ti confirma niste incertitudini legate de personalitatea ta. In acest fel, poti verifica cat de eficiente sunt aceste simple indicii grafologice in relevarea caracterului unei persoane.

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Cateva articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete:

Semnatura iti dezvaluie personalitatea

Semnificatia secreta a numelui in numerologie

SEMNIFICATIA SI ORIGINEA NUMELUI.DICTIONAR DE PRENUME DE LA A LA Z

Numele , o pecete a destinului ?

Arta ghicitului in carti de joc (I)

Ghicitul in cafea - Teorie, practica si simboluri

Forma mainii si personalitatea | Ghicitul in palma (1)

Vplay.ro se grabeste

La bani! Pentru ca in ultimul timp s-a discutat excesiv pe tema vplay.ro in blogosfera romaneasca si poate pe la bulgari si poate si la unguri, ei fiind frustrati ca nu au acces, vplay a luat atitudine si s-au hotarat sa faca mai multi bani.

Altfel prin introducerea timer-ului de 20 de minute inainte de orice serial o sa futizeze lumea la cap incat o sa plateasca abonamentul de Vip.

Eu... cum ma uit la maxim 2 seriale pe zi imi convenea sa fiu user de rahat pentru ca vedeam doar 2 video-uri fara nici un fel de pauza si salut. Acum cand imi baga timer inainte de fiecare video-u am zis da-te drek si le downloadez de pe torrente. Nu va dau bani nici daca ma impuscati.

Vplay... ilegalilor!!!! :))

Si era sa uit... au scos serialele romanesti probabil pentru a nu intra in colimatoriu. Bravo! Bravo!

Faceti bani rapid, gramada!

Vplay.ro ... chiar imi place de voi! Asa ca bafta! Iar cand o sa fiti in Ibiza pe plaja sa va ganditi ca ati fi putut bea o apa plata in plus daca as fi platit si eu abonament! Sac! Pac! Cotcodac!

Friday, March 25, 2011

Nascut pe 26 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ai vazut lumina zilei pe data de 26 martie , faci parte din zodia Berbecului si esti sub ocrotirea planetelor Marte si Saturn.

Conjunctura astrala a zilei tale de nastere iti prefigureaza un destin special .Esti stimulat mai ales de dorinta de a reusi in cariera si a acumula cat mai multe bunuri materiale. Ai posibilitatea de a-ti atinge telurile in masura in care reusesti sa iti disciplinezi personalitatea. Inzestrarea de a observa ce se ascunde sub aparenta persoanelor din jur iti favorizeaza reusite profesionale intr-o cariera legata de relatiile cu oamenii.
Uneori esti foarte critic si chiar pedant , dar acesta nu este decat un efect secundar al priceperii tale de a interpreta si analiza detaliile.Stii cand anume trebuie sa privesti in perspectiva si cand este necesar sa te apleci asupra amanuntelor.

Culorile tale norocoase sunt albastrul si negrul.

Piatra ta norocoasa este safirul .

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri , vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de raspantie sunt : 8, 17, 26, 35, 44, 53, 62, 71.

Personalitati nascute pe 26 martie : A.E. Housman , Alan Arkin, Diana Ross, Joseph Campbell, Leonard Nimoy , Mircea Ivanescu , Patrick Suskind , Principesa Margareta a României , Robert Frost, Tennessee Williams, William Milliken.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 24 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 25 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate

Horoscop Balanta aprilie 2011

In luna aprilie, Balanta navigheaza pe un ocean incetosat , riscand adesea sa confunde lucrurile reale cu cele imaginare .Dragostea ramane o valoare constanta , cu ata mai mult cu cat este supusa unor incercari si provocari neasteptate.

Tranzitul inceput de Marte pe 2 aprilie in Berbec este in masura sa provoace conficte mai ales in parteneriatele de cuplu sau afaceri. In aceste conditii , ar trebui sa iti directionezi energia catre ameliorarea relatiilor cu cei din jur , in special cu cei de care te leaga sentimente statornice. Totodata , poti simti nevoia de a fi sprijinit de cineva apropiat in realizarea obiectivelor pe termen scurt programate in aceasta luna.

Simtaminte negative , de pesimism , indoiala si vinovatie sunt pe cale sa isi faca loc in viata ta odata cu 3 aprilie , sub impactul opozitiei dintre Soare si Saturn .O atitudine de inhibitie , lipsa de incredere in tine insuti sau in altii , ivirea a noi obstacole pe drumul evolutiei tale te pot marca , intr-un fel sau altul, vreme de cateva zile .Nu este exclus sa trebuiasca a-ti lua inima in dinti pentru a te descurca de unul singur , intrucat persoanele din preajma au tendinta de a nu-ti lua in seama eforturile sau de a nu-ti acorda o mana de ajutor atunci cand este cazul.Cu atat mai mult , nu este indicat sa iti planifici lucruri importante , sa iti cauti o noua slujba ori sa te prezinti la examene si teste.

Pe aceeasi data de 3 aprilie , Luna noua se iveste pe cerul Berbecului , oferindu-ti o predispozitie pentru negocieri si diplomatie, foarte necesara avand in vedere influentele anterioare. Un alt efect al Lunii pline , si anume nevoia de a te sprijini pe o persoana apropiata te poate aduce in pragul dezamagirii .

Necesitatea de a veghea asupra responsabilitatilor tale zilnice este pusa la incercare din 4 aprilie de catre prezenta lui Neptun in Pesti. Visarea cu ochii deschisi sau o atmosfera confuza din viata cotidiana te indreapta catre o lentoare ce iti rapeste puterea de concentrare si te face sa iti iesi din ritm.

Din 9 aprilie , Pluton devine retrograd in Capricorn , prilej cu care pari a fi motivat in a face un nou pas in asigurarea stabilitatii vietii tale , eventual prin mutarea intr-o noua casa sau printr-un plan legat de o noua locuinta. Este vremea sa reflectezi cu seriozitate la siguranta ta materiala si la proaspete mijloace de asigurare a prosperitatii. De asemeni, este posibil sa te concentrezi asupra transformarii relatiei tale cu parintii.

Impresia ca te aservesti prea mult dorintelor ori vointei celorlalti tinde sa te cotropeasca din 17 aprilie , ca urmare a Lunii pline din Balanta.Incerci sa gasesti alte modalitati de a-ti exprima personalitatea , de a te afirma si a-ti satisface propriile placeri , insa ar fi potrivit sa nu depasesti masura si sa ingradesti astfel libertatea de miscare a celor din preajma.

Opozitia dintre Marte si Saturn de pe 18 aprilie accentueaza influentele de mai inainte .Pari a deveni mult mai marcat de limitarile ori blocajele asezate in calea ta , iar lucrul asta poate da nastere unor frustrari sau chiar unei stari de stres.Tot ce tine de conventii , reguli scrise si nescrise sau forme fara fond tinde sa te puna pe jar , starnindu-ti iritarea.Intr-o astfel de conjunctura , cel mai bun lucru pe care il poti face este sa nu fortezi nota si sa nu te mai agati de rezultate imediate , focalizandu-te pe obiectivele pe termen lung.

Vreme de circa o luna , Soarele strabate teritoriile Taurului si sectorul transformarii , sexualitatii, evolutiei personale, regenerarii , banilor si resurselor celorlalti , dependentelor si obligatiilor financiare. Felul in care iti conduci viata intra sub vizorul criticii si analizei , si acorzi o sporita atentie abilitatilor tale mentale. Mai mult decat in orice alt moment al anului, nazuiesti la o schimbare profunda si la o explorare atenta a secretelor vietii. In acest fel, ai ocazia de a ajunge la o intelegere subtila a existentei si la o relevare a esentelor ascunse sub pielita aparentelor.

Incepand cu 23 aprilie, iesirea lui Mercur din aspectul retrograd din Berbec te deschide intru totul comunicarii cu cei din jur, in special cu persoanele apropiate. Gandurile ti se clarifica in dialogurile cu ceilalti , iar prietenia devine o valoare extrem de pretuita. Cuvintele par a-ti fi unse cu mierea diplomatiei , si esti adesea dispus sa imprastii conflictele si sa acorzi un sfat inspirat.

O distantare emotionala , ezitari si inhibari in a-ti exprima sentimentele si interesele apar din 30 aprilie , datorita opozitiei dintre Venus si Saturn. Nu mai esti sigur cat de mult esti apreciat sau iubit de ceilalti , si esti chiar in stare sa te crezi respins si nedreptatit de catre oameni. In acest fel , viata sociala pare a stagna .Incearca sa iti depasesti subiectivismul si sa intelegi ce se intampla cu adevarat in jurul tau.


Horoscopul dragostei Balantei in martie 2011


Incepand cu 2 aprilie , Marte isi insinueaza agresivitatea de-a lungul tranzitului sau in cea de-a saptea ta casa (casa relatiilor interumane si a parteneriatului) , provocand aparitia unei atmosfere contradictorii in dragoste si legaturile de cuplu.Certurile se alterneaza frecvent cu impacarile , iar izbucnirile intempestive cu dorinta de a aplana diferentele de opinie.

Pe 3 aprilie , opozitia dintre Soare si Saturn , precum si Luna noua dina saptea ta casa te pot determina sa iti cauti refugiul in iubire , alaturi de o persoana de care te leaga statornice sentimente.

O usoara retragere din involburarea lumii exterioare , o perioada de liniste sau de adancire a intimitatii cu partenerul tau se intrezareste din 20 aprilie, ca efect al parcursului Soarelui in a opta ta casa. Tot ce tine de aspectul personal al vietii dar , mai ales iubirea si impartasirea profunda acesteia , iti mobilizeaza resursele mintii si ale sufletului.

De pe 21 aprilie , se intrevede o atentie speciala catre sau dinspre persoana iubita , sub influenta tranzitului initiat de Venus in Berbec. Iti doresti sa evadezi din grupuri ori colectivitati pentru a-ti dedica timpul relatiei tale de cuplu. Armonizarea conexiunii cu fiinta draga te face fericit si , in acest scop, esti gata sa apelezi la compromisuri si negocieri. Balantele singure nazuiesc si au sansa de a se implini intr-o noua poveste de dragoste.

Sentimente imaginare de dragoste neimpartasita iti pot captura in mod nefast inima odata cu ziua de 30 aprilie , atunci cand Venus ajunge in opozitie cu Saturn.Straduieste-te sa nu aduci acuze nejustificate si sa sa nu iti ranesti partenerul prin capricii si gelozia ta lipsita de temei.


Horoscopul carierei si banilor Balantei in aprilie 2011


De pe 4 aprilie, Neptun isi aseaza pecetea asupra celei de-a sasea tale case (casa muncii si sanatatii) si iti invaluie sectorul profesiei intr-o ceata a confuziei si ambiguitatii.In astfel de conditii , evenimentele de la serviciu par a-ti da, pe rand, sperante si perspective sumbre asupra viitorului.

Intrarea Soarelui in a opta ta casa iti ofera, odata cu 20 aprilie, oportunitatea de a iti pune la punct un realist plan financiar si de a scapa de modul pagubos in care iti cheltuiesti banii. Probabil ca vei avea de a face mai des cu chestiuni privind finantele impartasite intr-un parteneriat , fie el de cuplu sau de afaceri.


Horoscopul sanatatii Balantei in aprilie 2011


Tranzitul lui Neptun in a sasea ta casa te predispune , din 4 aprilie , unei sensibilitati marite fata de efectele secundare ale unor medicamente si substante chimice .In acelasi timp , stresul poate pune stapanire peste tine cu o mai mare usurinta.

Nevoia imperioasa de a te dezbara de obisnuinte si tabieturi nesanatoase este pe cale sa te acapareze incepand cu 20 aprilie, sub impactul tranzitului Soarelui in a opta ta casa.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna aprilie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Aprilie 2011 - Toate zodiile


Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Balanta martie 2011

Horoscopul anului 2011 – Zodia Balantei

Horoscop chinezesc 2011 Anul Iepurelui alb /de metal

Thursday, March 24, 2011

Nascut pe 25 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ti-ai facut intrarea in lume pe data de 25 martie , faci parte din zodia Berbecului si esti sub ocrotirea planetei Marte si Neptun.

Faci foarte multe pentru a-i multumi pe cei din jurul tau si , uneori , aceasta preocupare te face sa iti neglijezi chiar si propriile interese .Este posibil sa ai abilitati de medium sau capacitati de clarviziune ce iti permit sa absorbi ca un burete vibratiile celor apropiati.Nu toti oamenii sunt la fel de inocenti precum par.Foloseste-ti talentele innascute si ratiunea pentru a descoperi cu cine ai , de fapt, de a face.
Probabil ca ai o fascinatie fata de meleaguri si culturi indepartate si ti se intampla sa visezi cu ochii deschisi la posibilitatea de a trai intr-un alt timp si spatiu.Astfel de aspiratii isi pot gasi , in cele din urma , o implinire , dar numai prin autodisciplina si simt al planificarii ai sansa de a-ti transforma visele in realitate.

Culorile tale norocoase sunt tonalitatile inchise de verde.

Pietrele tale norocoase sunt crisoberilul , ochiul pisicii si turcoazul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt sambata si luni.

Numerele tale norocoase si anii tai de cotitura sunt : 7 , 16, 25, 34, 43, 52, 61, 70, 79.

Personalitati nascute pe 25 martie : Ana Blandiana , Aretha Franklin, Arturo Toscanini, , Bela Bartok, Cezar Bolliac , Dinu Adamesteanu , Elton John, George Lesnea , Henry Malineanu , Ion Pavelescu , Sarah Jessica Parker , Simone Signoret.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 23 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 24 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare

De ce strigam atunci cand suntem furiosi ? | O poveste cu talc

Unui sfant hindus , ajuns pe malurile Gangelui pentru a face o baie rituala , i-a fost dat sa vada mai multi membri ai unei familii care strigau unii la altii. El s-a intors spre discipolii sai si i-a intrebat : "De ce oamenii cuprinsi de manie tipa unul la celalalt ? "

Adeptii sai s-au gandit o vreme si, in cele din urma , unul dintre ei a indraznit sa raspunda : "Pentru ca isi pierd calmul , maestre !"
"Bine , dar de ce trebuie sa strige pentru a-si spune pasurile ? Atunci cand cineva este chiar langa tine, poti sa ii spui ceea ce iti doresti fara a ridica vocea " , a spus omul cel sfant.

Discipolii s-au sfatuit indelung , dar nici una din ideile unora dintre ei nu i-a multumit pe ceilalti.
In cele din urma, maestrul le-a explicat : " Atunci cand doi oameni sunt maniosi unul fata de celalalt , intre inimile lor se aseza o mare distanta. Cu cat devin mai nervosi, cu atat mai tare trebuie sa strige unul la celalalt pentrua-si face auzite cuvintele , pentru ca ii desparte o distanta din ce in ce mai mare .Ce se intampla, insa, in cazul cand doi oameni se iubesc ? Ei nu au nevoie sa tipe pentru a se face intelesi , intrucat inimile lor sunt foarte apropiate. Distanta dintre ei este foarte mica sau aproape inexistenta."


Sfantul hindus si-a cercetat cu privirea adeptii , apoi a continuat : " Asadar , de fiecare data cand nu sunteti de acord , nu lasati ca inimile voastre sa indeparteze una de cealalta. Nu rostiti vorbe ce va pot separa pentru ca , intr-o zi, a-ti putea descoperi ca distanta dintre voi este asa de mare incat nu mai exista nici o cale de a va regasi. In acest fel, de exemplu, au loc divorturile."


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Sa mori ca un inger | O poveste cu talc

Un altfel de Sisif | O poveste cu talc

Casa cu fereastre de aur | O poveste cu talc

Wednesday, March 23, 2011

Nascut pe 24 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseaza ziua de nastere pe data 24 martie fac parte din zodia Berbecului si sunt guvernati de catre Marte si Venus.

Principala ta tinta in viata pare sa fie initierea si intretinerea de relatii calde , apropiate cu oamenii din jur.Esti patruns de o sexualitate profunda si cauti mereu sa fii recunoscut si acceptat in sfera ta sociala.Relatiile cu persoanele de sex opus nu sunt deloc senine si armonioase dar , cel putin , nu are niciodata cum sa ti se reproseze ca esti o persoana alaturi de care te poti plictisi.Este foarte important sa eviti inceperea unei noi legaturi amoroase atata timp cat nu ai incheiat-o pe cea dinainte. Esti aproape intotdeuna invaluit de o dispozitie romantica , dar asta nu te impiedica sa te indulcesti in provocatoarele jocuri ale flirtului.

Culorile tale norocoase sunt albul si rozul.

Pietrele tale norocoase sunt diamantul, safirul alb si cuartul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri , vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 6, 15, 24, 33, 42, 51, 60, 69, 78.

Personalitati nascute pe 24 martie : Constantin Dragusin , Dan Giosu , Dario Fo , Dimitrie Cuclin , Dinu Ianculescu , George Damian , Harry Houdini, Mateiu Caragiale , Richard Wurmbrand , Steve McQueen , Traian Cosovei.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 22 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 23 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate

Fragment din scrisoarea de "Adio"

Coleg: mai are valoare acest cuvant?
[.........]

Multe "succesuri" tuturor si ne vedem la banchet cand o sa ciocnim paharul de sampanie cu un zambet fals, evident.

La multi ani Nonviolenta, Egalitate, Integritate, Simplitate, Daruire, Comuniune, Colegialitate.

Toate acestea au devenit cuvinte ridicate la rang de idealuri imposibil de atins de anul IV, sectia inginerie civila cu toate specializarile ei, promotia 1900 toamna.

Iar ca lectura suplimentara le puteti cauta in eurocoduri, iar daca nu le gasiti vedeti in atitudinea pe care ati avut-o cand ati intrat in facultate. Iar daca nici acolo nu le gasiti sau nu va regasiti va rog sa imi da-ti ignor si sa considerati ca tastez si vorbesc aiurea de la etnobonatice.

Pis.

Horoscop Leu aprilie 2011

In luna aprilie, Leul se aventureaza impetuos spre noi taramuri si provocari, reale ori imaginare, care ii ofera oportunitatea de explora si a descoperi comorile tainuite in propria sa fiinta.

Incepand cu 2 aprilie , tranzitul lui Marte in Berbec iti daruieste indrazneala ,neastampar si sete de aventura.Intr-un fel sau altul , vrei sa te dedici unor lucruri inedite , care sa te poarte pe taramuri ori stari emotionale trepidante.Energia efervescenta ce te caracterizeaza se poate indrepta mai ales spre calatorii si studiu.Nu este exclus si un efect negativ , manifestat sub forma unei incapatanari si pasiuni in sustinerea punctelor de vedere proprii , dand nastere unor izbucniri temperamentale , dispute si certuri.

Nevoia de a-ti orienta fiinta , fizic sau mental , spre noi orizonturi , de a evada din monotonia activitatii cotidiene , se intensifica din 3 aprilie , ca urmare a Lunii noi din Berbec. Esti gata sa faci un efort in plus pentru a initia noi actiuni sau proiecte capabile sa iti ofere o viziune mai larga asupra vietii si sa iti extinda granitele imaginatiei.

O pacla de confuzie si ambiguitate se asterne peste viata ta din 4 aprilie , datorita calatoriei pornite de Neptun pe taramurile Pestilor.Sub aceasta influenta pot apare conexiuni si interdependente surprinzatoare intre propria-ti persoana si oamenii de care esti , mai mult sau mai putin, atasat , in special in relatiile de cuplu si in domeniul financiar.

Din 9 aprilie , trecerea lui Pluton in aspect retrograd in Capricorn iti inspira nevoia launtrica de a-ti transforma fiinta , de a te elibera de imperfectiuni , mai ales in stilul de viata si in sfera profesionala.

Luna plina se iveste pe 17 aprilie in Balanta , asa ca , daca in ultimele doua saptamani ai fost incercat de dorinta de a te ridica deasupra rutinii cotidiene , acum vine vremea ca responsabilitatile existentei zilnice sa te prinda aproape intru totul in plasa lor insidoasa. Treburile se aglomereaza pe capul tau , oamenii nu inceteaza sa iti pretinda si ceara diverse lucruri , si drumurile prin oras ori comisioanele abia iti mai permit sa iti tragi rasuflarea.Se intrevede o scurta calatorie sau o veste importanta sub forma unei scrisori sau a unui document.

Lumea exterioara continua sa iti focalizeze preocuparile , mai ales spre statutul social si reputatie , sub impactul Soarelui ce isi incepe pe 20 aprilie tranzitul in regatul Taurului. Ai dispozitia necesara pentru a te concentra asupra indeplinirii unui obiectiv foarte important pentru tine, pe care , poate , l-ai amanat indelung .De altfel, efluvilie solare au capacitatea sa iti puna si mai mult in valoare abilitatile sau talentele native. Nazuiesti sa stralucesti in mijlocul semenilor tai, iar dorinta este pe cale sa iti fie materializata , intrucat toate actiunile tale sunt mult mai vizibile in aceasta perioada.

De pe 21 aprilie , Venus isi face aparitia in Berbec si iti starneste din nou pofta de a intra in contact cu aspecte si lucruri neobisnuite sau chiar exotice. Inca o data , nu te mai multumesti cu cenusiul vietii zilnice si aspiri catre ceva care sa iti ofere o ampla perspectiva , atat pe plan fizic cat si mental. Esti atras de fiinte ori locuri straine , iar persoane de sex feminin necunoscute inca sunt in masura sa iti insemne destinul , in special in cazul in care calatoresti.

Intrarea planetei Mercur in aspect direct in Berbec iti accentueaza odata cu 23 aprilie influentele anterioare , intorcandu-ti privirea de la chestiunile practice in favoarea celor spirituale, mentale ori sufletesti. Detaliile par a nu-si mai avea locul in viata ta , de vreme ce nu te poti focaliza decat asupra unor inalte ganduri si idealuri , asupra unor perspective cat mai cuprinzatoare. Tocmai de aceea, ar trebui sa ai grija sa nu iti neglijezi peste masura responsabilitatile si indatoririle, fie ele sociale, profesionale sau personale.


Horoscopul dragostei Leului in aprilie 2011


Odata cu 4 aprilie , relatiile amoroase sunt pe cale de a capata tendinte inedite dar fermecatoare sub efectul prezentei lui Neptun in a opta ta casa ( casa transformarii si sexualitatii) .Dragostea pare a se inalta deasupra vulgarului si banalului , dar formele pe care le imbraca sunt cumva ambigue si naucitoare.

Intrarea planetei Venus , pe 21 aprilie, in cea de-a noua ta casa (casa filozofiei, explorarii si calatoriilor) te inconjoara cu o aura de farmec si te predispune unei cautari a aspectelor inedite si, de aceea, cu atat mai delicioase, ale fiintei iubite .Leii solitari au sansa unui nou inceput in dragoste, in special daca sunt pe alte meleaguri sau se aventureaza catre intalnirea unei persoane avand un alt temperament, nivel cultural sau social.


Horoscopul carierei si banilor Leului in aprilie 2011



Tranzitul neptunian inceput pe 4 aprilie in a opta ta casa este pe punctul de a izvodi probleme si provocari legate de niste sume de bani sau unele proprietati impartasite cu persoane apropiate ori parteneri de afaceri.In acelasi timp , se poate ivi un imprumut binevenit sau un alt tip de ajutor financiar chiar atunci cand nu te astepti si de acolo de unde nu sperai ca o sa apara.Potrivit unui confuz principiu al dominoului , pierderile banesti ale unor oameni din preajma te pot afecta , in mod neasteptat , si pe tine.

Ca urmare a turnurii retrograde a lui Pluton in a sasea ta casa (casa muncii si sanatatii) devii dornic de a-ti eficientiza eforturile printr-o schimbare profunda a obisnuintelor ce isi pun amprenta asupra ta la serviciu.Daca reusesti sa faci cel putin jumatate din ceea ce iti propui , ai sansa de a te impune cu o proaspata autoritate in viata profesionala.

Viziunea practica conferita de parcursul Soarelui in a zecea ta casa (casa carierei si dezvoltarii exterioare) te sprijina, din 20 aprilie , sa ajungi la rezultate clare, tangibile ale eforturilor tale. Favorizarea contactelor cu persoane influente nu poate decat sa iti dea o sansa in plus in realizarea telurilor profesionale. Recunoasterea competentelor ori stradaniilor pare a se apropia, fiind insotita , totusi, de marite responsabilitati si angajamente.



Horoscopul sanatatii Leului in aprilie 2011


De pe 9 aprilie , sub efectul parcursului retrograd al lui Pluton in sectorul sanatatii tale , intri intr-un ciclu extrem de auspicios examinarii si schimbarii dietei si tabieturilor.Detaliile asociate cu starea de sanatate iti captiveaza atentia , mai ales daca nu ti se par a fi bun augur.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna aprilie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Aprilie 2011 - Toate zodiile


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Leu martie 2011

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal