Saturday, April 30, 2011

Nascut pe 1 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 1 mai , soarta iti este guvernata de zodia Taurului si esti sub stapanirea lui Venus si a Soarelui.

Esti daruit cu atractivitate si un farmec aparte , si ai un stil remarcabil in felul de a te imbraca.Posezi calitati incontestabile de lider , iar oamenii te inconjoara cu stima si dedicare , dar nu trebuie sa abuzezi de autoritatea pe care le-o inspiri celor din jur.
Este foarte important pentru tine sa imbini munca cu relaxarea si , de aceea , iti este potrivita o profesie liberala.In dragoste poti ajunge sa fii dominat de catre partener intrucat tinzi sa atragi oameni puternici.Este esential sa examinezi mai atent caracterul persoanelor din relatiile tale de cuplu.
Orienteaza-te catre spiritualitate , disciplina si incredere in ceilalti.
Evita lipsa de comunicare , competitia si solitudinea.


Culorile tale norocoase sunt aramiul si auriul.

Piatra ta norocoasa este rubinul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica , luni si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de mare impact sunt : 1, 10, 19, 28, 37, 46, 55, 64, 73, 82.

Personalitati nascute pe 1 mai : Alexandru Philippide , Bailey Chase ,Danielle Darrieux , Glenn Ford, Ion Ianosi , Jack Paar, Jose de Alencar , Joseph Addison , Joseph Heller, Judy Collins, Kate Smith, Maia Morgenstern , Mihai Ralea , Phillipus Paracelsus , Scott Carpenter, Terry Southern, Tim McGraw , Vladimir Colin , William Lilly.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 29 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 30 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate

Horoscop Capricorn mai 2011

Pe 3 mai , Luna noua se iveste pe taramurile Taurului , daruindu-si din plin efluviile creativitatii.Resursele reinnoirii primavaritice , ale veseliei si vitalitatii isi fac aparitia in aproape toate aspectele vietii tale .Se evidentiaza mai ales nevoia ta de aprobare si interactiune cu cei din jur , prin care se manifesta cu precadere impactul revarsarii inspiratiei tale.Reincrederea in tine insuti se cladeste statornic , facandu-te sa radiezi in mijlocul celorlalti.

O intensa energizare a exprimarii fiintei tale , care nu se canalizeaza neaparat inspre disciplinarea sinelui , isi face aparitia din 11 mai , sub efectul tranzitului initiat de Marte in Taur.Creativitatea isi face simtita din plin prezenta , mai ales in plan personal , in activitatile din timpul liber si in cele romantice.Nevoia de a te simti bine si gusta din placerile vietii pune cumva stapanire peste tine , avand tendinta de a te consuma asemeni unei lumanari de Pasti.

Venus , zeita dragostei te acapareaza intru totul odata cu 15 mai , atunci cand paseste in regatul Taurului.Poti fi atras de frumusete in orice forma , estetica sau vulgara , si simti nevoia sa te joci cu cei din jur , cu atat mai mult cu cat oamenii iti par a fi niste piese pe o tabla de sah.Inspiratia pare a te calauzi in aproape orice aspect al vietii , astfel incat ai talentul de a te amplasa mereu in cea mai avantajoasa perspectiva.

Incepand cu aceeasi zi de 15 mai ,Mercur isi face si el simtita prezenta in Taur , dandu-ti prilejul sa iti exprimi pe deplin potentialul personalitatii tale. Increzator in ideile tale si avand abilitatea sa ti le exprimi in cele mai ademenitoare forme , ai sansa de a face impresie printre cei din preajma ta.Tocmai de aceea, cuvintele tale par a fi incarcate de o mai mare spiritualitate si o dulce ironie.Jocurile de orice fel te atrag cu precadere , stimulandu-ti pofta de eliberare a gandului si simtirii.

Placerile si pasiunile continua sa iti ocupe timpul si sa se accentueze sub obladuirea Lunii pline ivite pe 17 mai in Scorpion.Totodata , oamenii din jur si problemele lor pot sa iti capteze intr-o mai mare masura atentia , fiind gata sa acorzi ajutor chiar si oamenilor de la care nu ai cum sa te astepti la reciprocitate.

Soarele isi aseaza razele binecuvantate peste taramurile Gemenilor din 21 mai , sugerandu-ti sa desparti graul de neghina in tot ceea ce ti s-a intamplat in ultima vreme. Daca pana acum ai fost cu capul in nori , a venit timpul sa te apleci asupra detaliilor existentei si sa iti reglezi conturile cu viata cotidiana.


Horoscopul dragostei Capricornului in mai 2011


Pe 3 mai, Luna noua din a cincea ta casa (casa dragostei si creativitatii) te deschide catre o noua faza , improspatoare , in relatia de cuplu, sau iti daruieste prilejul infiriparii unei povesti de dragoste avand darul de a-ti da o noua perspectiva asupra vietii.Indrazneala ivita in sinele tau cu aceasta ocazie te sprijina in relevarea unei sincere si nestavilite exprimari a resurselor tale interioare.

Pasiunea este pe cale sa te joace pe degete odata cu 11 mai sub influenta parcursului lui Marte in a cincea ta casa.Ratiunea poate pierde teren in fata asaltului imperativ al patimii si , in aceste conditii, ar trebui sa ai mare grija cui ii imparti chiar si cele mai mici semne de afectiune , cel mai indiferent sarut sau cea mai spontana imbratisare , putand da nastere unor ambiguitati nedorite.

Venus te inconjoara cu o aura de farmec din 15 mai , asa ca pari a trage oamenii din jur fara nici cel mai mic efort, fara a catadicsi macar sa misti un deget.Cei care te indragesc pot trece acum prin clipe dramatice, cu ata mai mult cu cat ai tendinta de a te juca cu ei asemeni unor papusi.Un simplu zambet sau o ridicare de spranceana au capacitatea de a-ti atrage adepti, unii dintre ei chiar fanatici.Daca nu te joci cu focul, nu ai cum sa te arzi ! Orice relatie inceputa in acest interval este , de obicei, caracterizata de pasiune si imense satisfactii.

Odata cu aceeasi data de 15 mai , Mercur iti starneste si mai mult dorinta de a te implica in teatrul de papusi din jurul tau , mai curand, desigur, ca un papusar.O usoara tenta rautacioasa este pe punctul de a-ti crea satisfactie , in special cand te simti dorit.Da, este o vreme cand tachinarea se ingemaneaza cu adevarat cu iubirea, iar ambiguitatile acestui joc te poate multumi la culme , in special datorita faptului ca perspectiva ta intelectuala da nastere unui fel de striptis al imaginatiei.

Luna plina din a unsprezecea ta casa (casa sperantei si prieteniei) te indeamna sa culegi pe mai departe roadele gratiei tale , dar este in masura, in acelasi timp, sa ii ofere unele daruri unui prieten indragostit de tine , fata de care nu ai cum sa te simti atras.Nu ceda ispitei de a face cadouri fara acoperire , fiecare gest de compasiune al tau putandu-i urma un altul , si mai semnificativ.In acest mod , poti ajunge sa fii implicat intr-un lant al slabiciunilor care iti poate compromite fiinta ta autentica.


Horoscopul carierei si banilor Capricornului in mai 2011

Atat afacerile cat si sfera profesionala pot ajunge intr-o faza ascendenta gratie farmecului tau personal.Acesta este felul in care isi face simtita prezenta Mercur in a cincea ta casa .Atractivitatea ta lasa loc unei abordari logice, practice a vietii si , chiar daca nu este fair play , poti profita de niste avantaje care nu tin tocmai de capacitatile tale profesionale.

Soarele aparut pe 21 mai in a sasea ta casa ( casa muncii si sanatatii) iti intensifica preocuparea fata de viata de zi cu zi .Daca ai neglijat intr-o oarecare masura pana acum zona profesionala, trebuie sa iti iei revansa si sa te dedici mai mult rutinei cotidiene. Sarcini mult timp amanate isi cer rezolvarea , mai ales ca tinzi sa iti apreciezi fiinta in functie de felul cum esti apreciat la serviciu sau in zona in care iti desfasori cu preponderenta activitatea. Oricum, eficienta in lucrurile de care depind traiul tau zilnic isi spune cu o mai mare vigoare cuvantul.


Horoscopul sanatatii Capricornului in mai 2011


Calatoria Soarelui in a sasea ta casa iti ofera din 21 mai ocazia de a profita de un interval favorabil grijii fata de sanatate.Dependentele si obiceiurile nesanatoase iti pot captiva cu adevarat atentia , punanadu-ti serioase semne de intrebare asupra viitorului.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Mai 2011 - Toate zodiile

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Capricorn aprilie 2011

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal

Friday, April 29, 2011

Nascut pe 30 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ti-ai facut intrarea in lume pe data de 30 aprilie , faci parte din zodia Taurului si esti sub ocrotirea planetelor Venus si Jupiter.

Configuratia astrala a zilei tale de nastere prefigureaza o viata norocoasa, mai ales in privinta banilor , a resurselor exterioare si interioare.Cu toate acestea , nu trebuie sa ajungi la concluzia ca totul ti se cuvine si sa risipesti ceea ce ti se ofera cu atata generozitate.Mai curand, ai putea fi cumva recunoscator pentru ceea ce iti daruieste providenta.
Ai planuri marete dar , adeseori , nu reusesti sa pastrezi mult timp ceea ce acumulezi din cauza naturii tale generoase.
Orienteaza-te catre explorare , valorile familiei si trairea clipei.
Evita sa iti cheltuiesti inutil resursele , sa iti pierzi interesul fata de viata si sa fii ispitit de rasfatul propriei persoane.

Culoarea ta norocoasa este galbenul.

Pietrele tale norocoase sunt citrinul , topazul auriu si safirul galben.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt joi, duminica si marti.

Numerele tale norocoase si anii tai de rascruce sunt : 3, 12, 21, 30, 39, 48, 57, 66, 75.

Personalitati nascute pe 30 aprilie : Carl Friedrich Gauss , Cloris Leachman, Eve Arden, Franz Lehar , Ion Popescu Gopo , Ion Vinea , Jaroslav Hasek , Joachim von Ribbentrop , Kirsten Dunst , Mina Minovici, Passionaria Stoicescu , Perry King .


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 28 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 29 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare

Horoscop Berbec mai 2011

In luna mai , Berbecul ajunge sa creada ca , odata cu imbratisarea intima sperantei in sufletul sau , aproape orice este posibil.Pana la urma , speranta poate fi , totusi, singura noastra cale de a inainta prin viata.


Odata cu 1 mai , conjunctia lui Marte cu Jupiter te face sigur pe credintele si idealurile tale , pe care pari a fi dispus sa le urmezi fara nici o ezitare , chiar si pana la capatul pamantului.Esti mult mai dornic sa iti incerci norocul si sa iti arati puterea , increzator in potentialul tau si incarcatura ta energetica .Tinzi sa faci aproape orice lucru in stil mare , fara a mai tine cont de consecinte sau imprejurari , iar spiritul tau competitiv pare a te stimula in continuu.In aceasta conjunctura , este bine sa eviti capcanele grabei, arogantei si a unei prea mari increderi in tine insuti.

Luna noua aparuta pe 3 mai in Taur te deschide intru totul , cu toate simturile , spre lumea inconjuratoare si catre siguranta pe care ti-ai construit-o pas cu pas pana acum.Scara ta de valori si tot ceea ce pretuiesti in viata ta te imboldesc spre noi inceputuri.

Conjunctia dintre Mercur si Venus din 9 mai iti favorizeaza o integrare fericita in viata sociala.Se intrevede un interval caracterizat de conversatii animate si placute , de umor si cooperare.Oricum , comunicarea nu numai ca te pasioneaza dar pare a-ti aduce si unele favoruri.Unii Berbeci se pot simti mai mult decat satisfacuti de cunoasterea si informatiile care le sunt accesibile in aceasta perioada.

Pe 11 mai , Marte isi face intrarea in Taur , punandu-ti la dispozitie resurse intime extrem de bogate , avand darul de a te potenta pana pe punctul de a da tot ce ai mai bun in tine.

In aceeasi zi de 11 mai , Venus ajunge in conjunctie cu Jupiter , un aspect astral susceptibil a -ti incarca sufletul cu generozitate , optimism si deschidere catre lumea din jurul tau.Oportunitati sociale dar si financiare se aseza norocos in calea ta.

Tot in data de 11 mai , conjunctia lui Mercur cu Jupiter te indeamna sa vezi viata dintr-o perspectiva ampla si iti starneste nevoia de a -ti marturisi telurile si idealurile.Optimismul iti este amplificat , iar acest fapt poate atrage pe nesimtite norocul de partea ta.Este o vreme potrivita pentru calatorii , dar si pentru a face propuneri, a ti se aproba sugestii, cereri si aplicatii.

Aprecierea lucrurilor care te fac sa te simti bine pune stapanire peste tine din 15 mai , ca efect al tranzitului initiat de Venus inTaur.Chestiunile personale , sociale si financiare par a se intrepatrunde pana la confuzie.

Calatoria pornita de catre Mercur , incepand cu 15 mai , in teritoriile Taurului , iti inspira o abordare mult mai realista a existentei si o gandire practica , centrata pe finante.

Luna plina , ivita pe 17 mai , in Scorpion iti aseaza in fata echilibrul dintre ceea ce oferi si primesti.Ceea ce te face sa te simti bine si in siguranta trebuie sa se armonizeze cumva cu atentia pe care o acorzi celorlalti oameni.

Interactiunea sociala se amplifica , iar lucrul asta nu pare a-ti displace din 21 mai, sub obladuirea Soarelui ajuns in sectorul Gemenilor.Nevoia de a te conecta cu cat mai multi oameni pare a deveni prea efervescenta pentru a i te putea opune , iar curiozitatea iti da mereu ghes in a explora noi si inedite sfere ale socialului.Adaptarea la mediul din preajma ta devine o necesitate , iar cunostiintele, amicii, rudele si chiar necunoscutii isi croiesc drum prin traiul tau indiferent daca ti-o doresti sau nu. Cu toate acestea , nu pari a fi ispitit de lucruri sau taramuri indepartate , ci ai vrea parca sa descoperi ineditul deghizat in rutina din imediata ta apropiaere.


Horoscopul dragostei Berbecului in mai 2011


Conjunctia dintre Venus si Jupiter din 11 mai anunta o influenta benefica in dragoste.Iubirea este pe punctul de a-ti darui fericire si optimism.Se intrezareste mai ales o poveste romantica cu o persoana ce nu parea a fi "tipul" tau sau provenind dintr-o alta zona sociala sau geografica.

Pe 15 mai , intrarea lui Venus in a doua ta casa aduce stabilitate in dragoste si in relatiile de cuplu.Indoielile si geloziile dispar ca prin farmec , lasand loc unei comunicari afective armonioase.


Horoscopul carierei si banilor Berbecului in mai 2011


Punerea la punct a unor planuri financiare realiste si o reformulare a balantei tale de venituri si cheltuieli ajung intr-o perioada favorizanta din 3 mai, gratie Lunii noi din a doua ta casa (casa resurselor si banilor) .Se intrevede , de asemeni , si posibilitatea aparitie unei noi metode de a-ti suplimenta castigurile.

Conjunctia dintre Mercur si Venus din 9 mai este oportuna pentru comert si tranzactiile din afaceri dar , pe de alta parte , te poate indeparta de munca prin tendinta de a te lasa in voia placerilor si conversatiilor lejere.

Din 11 mai , prezenta lui Marte in a doua ta casa iti confera o sporita energie in a face bani , dar si in a-ti apara valorile acumulate pana in prezent.Te poti identifica cu ceea ce posezi si pari a fi strabatut de dorinta de a-ti demonstra potentialul prin intermediul banilor si posesiunilor.Daca apar conflicte in acest interval , ele sunt asociate cu chestiuni privind proprietatile.In acelasi timp , impulsul de a cheltui este pe cale sa ajunga la un maximum , asa ca ar fi indicat sa nu porti multe bancnote sau carti de credit asupra ta.

Vizita inceputa de Venus , pe 15 mai , in a doua ta casa , este de natura a-ti intensifica ispita de a scoate banii din buzunar pentru te miri ce , datorita unei nevoi nestavilite de a te inconjura cu lucruri.Totodata , abilitatea de a relationa cu ceilalti te poate sprijini in ameliorarea situatiei tale financiare.

Odata cu aceeasi zi de 15 mai , sub presiunea lui Mercur aflat in a doua ta casa , se prevesteste un interval de analizare la sange a capacitatii de a face bani si a felului in care ii cheltuiesti.

Aparitia Lunii pline in a opta ta casa ( casa transformarii si sexualitatii) iti poate pune pe tava sanse nesperate de a-ti lichida datoriile si a profita de niste avantaje financiare. Ajungi in situatia de a-ti regla, vrand-nevrand , niste probleme financiare sau a capata niste ajutoare banesti nesperate.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Mai 2011 - Toate zodiile


Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscopul anului 2011 - Zodia Berbecului

Zodia Berbecului - Legenda si semnificatie

Zodia Berbecului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase


Zodia Berbecului si Dragostea

Thursday, April 28, 2011

Nascut pe 29 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseaza ziua de nastere pe data 29 aprilie fac parte din zodia Taurului si sunt guvernati de catre Venus si Luna.

Mai mult decat orice altceva in viata , ai nevoie de un sentiment de securitate , o nazuinta ce iti insufla neastampar si o cautare febrila.Chiar si atunci cand pari a fi relaxat , mintea nu inceteaza sa iti fie in miscare , invartindu-se in jurul obsesiei tale.Probabil ca destinul iti rezerva multe calatorii , asociate cu mintea si aspiratiile tale spirituale.
Ai un apetit nemaipomenit pentru cunoastere si invatare , putand ramane in postura unui invatacel intreaga viata.Cu toate acestea , trebui sa constientizezi ca orice lucru in exces, inclusiv invatatura , nu poate aduce nimic bun.
Orienteaza-te catre o atitudine liberala , spre morala si spontaneitate.
Evita irationalitatea , barfa si comportamentul copilaros.

Culorile tale norocoase sunt albul si verdele.

Pietrele tale norocoase sunt perla si piatra lunii.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni , joi si duminica.

Numerele tale norocoase si anii tai de profunde transformari sunt : : 2, 11, 20, 29, 38, 47, 56, 65, 74.

Personalitati nascute pe 29 aprilie : Alex Vincent , Andre Agassi , Celeste Holm, Daniel Day-Lewis, Duke Ellington, Florin Calinescu , Fred Zinnemann , Gala Galaction , Gheorghe Tomozei , Henri Poincare , Hirohito , Ilie Tanasache , Jean-Georges Noverre , Jerry Seinfeld, Michelle Pfeiffer, Mircea Veroiu , Otis Rush, Rod McKuen, Tom Ewel, Uma Thurman , Virgil Candea , W. Randolph Hearst .


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 27 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 28 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate

Horoscop Scorpion mai 2011

In luna mai, Scorpionul se simte ca o picatura de apa in oceanul de individualitati al omenirii.O picatura esentiala, fara de care valurile dragostei si ale prieteniei s-ar lovi cu mai mica inversunare de falezele indiferentei si simtului comun.

Luna noua rasarita pe cerurile Taurului pe data de 3 mai vesteste o perioada favorabila pentru cunoasterea de noi oameni si initierea unor activitati publice , cu atat mai mult cu cat simtul diplomatic si abilitatile tale de negociator capata o sporita intensitate.Daca resimti lipsa unor prieteni pe care sa te poti baza in momentele de impas , ar fi indicat sa iti pui cateva intrebari incomode , legate de sociabilitatea ta si felul in care stii sa te faci placut de catre cei din jur.

Din 11 mai , Marte traverseaza teritoriile Taurului , iar pornirile lui razboinice tind sa reflecte intr-o tumultoasa viata in relatiile tale de parteneriat , indiferent daca acestea sunt de natura profesionala , sociala sau personala.In conditiile in care se pot ivi din senin conflicte sau dispute , trebuie sa iti mentii calmul si eventual sa faci concesii , intrucat se pare ca ai nevoie de ajutorul cuiva din preajma in acest interval.

Fragilitatea si indreptatirea din sufletele celorlalti oameni este perceputa cu acuratete din 15 mai , sub impactul tranzitului lui Mercur in Taur.Impulsul de a da dreptate tuturor este de natura a-ti inspira o oarecare nehotarare .Relaxarea interioara pe care ti-o daruieste comunicarea apropiata cu cei din jur este totusi benefica.

Pe 17 mai , Luna plina din Scorpion iti poate da senzatia ca esti neglijat de catre ceilalti .In goana de a te afirma si a ajunge sub lumina reflectoarelor trebuie totusi sa incerci a nu calca in picioare nevoile si independenta altora.

Pe parcursul a circa o luna de zile , din 21 mai , Soarele paseste in regatul Gemenilor si in a opta ta casa , energizand sectorul tau astral ingloband transformarile , sexualitatea , evolutia personala , regenerarea , banii si resursele celorlalti , dependentele si taxele.Felul cum te descursi in viata este de natura a-ti intra in vizor , capacitatea ta de autocontrol si dispozitia ta psihologica cantarind mai mult decat altadata in paleta optiunilor tale.De fapt , pari a fi insufletit de o adanca nazuinta de a te schimba , de a te elibera de zgura proastelor obiceiuri si inhibitii.Inclinat sa explorezi ce se intampla sub straturile superficiale ale existentei , ai sansa de a intra in posesia unei cunoasteri subtile a lumii si a propriei tale persoane.


Horoscopul dragostei Scorpionului in mai 2011


Impartasirea sincera a sentimentelor si reciprocitatea dintr-un parteneriat sunt elemente specifice ce ies in evidenta din 3 mai , ca urmare a prezentei Lunii noi in a saptea ta casa ( casa relatiilor interumane si a parteneriatului).Este vremea potrivita pentru a te lansa intr-o noua poveste de dragoste sau pentru a redefini o relatie de cuplu deja existenta.Oricum , tinzi sa constientizezi intr-o mai mare masura necesitatea de a avea aproape o persoana draga pe care sa te poti sprijini.

Viata de cuplu capata o turnura dramatica sub influenta vizitei facute de Marte odata cu 11 mai in a saptea ta casa .Nu prea mai ai rabdare si nu iti mai doresti sa ascunzi sub pres chestiunile care te deranjeaza dar, pe de alta parte , nu vrei sa impingi lucrurile prea departe , asa ca dragostea pare a fi o scena pe care certurile si impacarile se succed frecvent , o perioada mai lunga de liniste si armonie iesind cu totul din discutie.

Din fericire, incepand cu 15 mai , Venus isi face si ea aparitia in a saptea ta casa , prilejuind o focalizare a resurselor tale interioare catre crearea unei fericite intimitati in legatura de cuplu.De fapt , nu numai tu esti gata de a face compromisuri , partenerul tau parand a-ti acorda o atentie speciala , apta de a aprofunda relationarea voastra.Scorpionii singuri se pot simti strabatuti de o mai puternica aspiratie de a-si uni destinul cu cel al unei fiinte indelung visate.

Mercur isi face simtite efluviile din aceeasi zi de 15 mai , tranzitul sau in a saptea ta casa redimensionand si valorificand dialogul autentic , neingradit cu fiinta iubita sau partenerul de cuplu.

Senzualitatea nu are cum sa nu isi puna pecetea asupra ta din 21 mai , sub obladuirea Soarelui instalat in cea de-a opta ta casa.Cunoasterea si recunoasterea intima, atat a ta cat si a persoanei indragite , se poate impleti armonios cu impartasirea unor intense delicii erotice.


Horoscopul carierei si banilor Scorpionului in mai 2011


Din 11 mai , relatiile de asociere din afaceri par a fi menite sa treaca printr-o etapa de dispute si conflicte , sub amprenta tranzitului lui Marte in a saptea ta casa.

Dorinta de a coopera si a comunica in sfera profesionala se intensifica odata cu 15 mai , gratie calatoriei lui Mercur in a saptea ta casa.Gandurile par a ti se clarifica prin dialogurile cu colegii dar , in acelasi timp , poti fi solicitat mai mult decat de obicei pentru arbitra diferente de opinie si a oferi sfat si indrumare.

Oportunitatea de a pune la punct un inspirat plan financiar sau de afaceri se intrezareste in viata ta odata cu 21 mai , sub efectul parcursului Soarelui in a opta ta casa .In acelasi timp , resursele financiare ale altora par a se intersecta cu propriile tale resurse ori cu oportunitatea de a intra in posesia unor castiguri nesperate.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Mai 2011 - Toate zodiile


Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Scorpion aprilie 2011

Horoscop Scorpion ianuarie 2011

Zodia Scorpionului si Dragostea

Zodia Scorpionului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscop Rac mai 2011

In luna mai , Racul este atras de oameni si tinde sa isi reflecteze imaginea in ochii celor din jur. In viata fiecaruia dintre noi , flacara noastra interioara ajunge pe punctul de a se revarsa in afara , in cautarea unei autentice comuniuni.Trebuie sa fim recunoscatori tuturor acelora care ne ajuta sa ne facem cunoscuta flacara vie din adancurile sufletelor noastre.

Pe 3 mai , Luna noua din Taur te poate supune unui freamat interior ce isi gaseste focalizarea spre largirea retelei tale de contacte , utile atat in domeniul profesional cat si in cel social.Interdependenta cu oamenii devine un factor mobilizator , un mijloc dar si un scop , intrucat esti predispus sa iti evaluezi valoarea in functie de un grup ori o colectivitate.

Eforturile reunite alaturi de alte persoane sau activitatile de grup devin cheia succesului din 11 mai , ca urmare a tranzitului lui Marte in Taur.Stapanit de o extrema bunavointa in relatiile cu cei din jur , poti descoperi ca esti ocupat peste poate cu ducerea la indeplinire a unor lucruri dintre care numai cateva te privesc direct si personal.

Venus, strecurata pe 15 mai in regatul Taurului , continua sa puna accentul pe relationarea cu lumea inconjuratoare.Se prefigureaza inchegarea unor prietenii calde, armonioase , asociate poate cu cu activitatile de grup dintr-un club sau o asociatie.Oricum, ceea ce te bucura si te stimuleaza cel mai mult in aceasta perioada este impartasirea afectoasa si camaradereasca a intereselor si pasiunilor tale favorite.

Tot in ziua de 15 mai , Mercur isi face intrarea in Taur , daruind mintii tale o stare alerta si sclipitoare .Discutarea si dezbaterea ideilor tale cu ceilalti ajunge in primul plan , mai ales ca maniera ta de a vorbi pare a fi captivanta si ingenioasa.Intuitia te sprijina in relevarea gandurilor celor din jur si te stimuleaza asupra fericirii personale si a obiectivelor tale pe termen lung.

Marile tale aspiratii se eclipseaza si dau inapoi din 17 mai, atunci cand Luna plina paseste in Scorpion si te imbie sa gusti din placerile vietii si sa acorzi mai mult timp distractiei.Pari a fi imboldit sa faci o multime de lucruri fara de care natura ta creativa sau romatica nu se poate simti implinita.

Pentru o perioada de aproximativ o luna , Soarele strabate regiunile Gemenilor si ale celei de-a douasprezecii tale case , marcand un timp al retragerii din lume si al regenerarii.Gandeste-te la ceea ce te leaga de oameni , lucruri sau rutina zilnica si incearca sa iti dai seama ce anume te trage inapoi.Spiritul tau competitiv si vointa de afirmare pot trece printr-o regresie , asadar s-ar putea sa nu fie vremea potrivita pentru un nou proiect.Mai curand , ti se aseaza in fata un interval propice reflectiei , visarii si incarcarii bateriilor tale spirituale.


Horoscopul dragostei Racului in mai 2011


Din 11 mai , prezenta lui Marte in a unsprezecea ta casa (casa sperantei si prieteniei) iti indreapta interesul spre rolul pe care il joci in viata celor apropiati si a persoanei iubite.Marte iti poate imprima insa si pornirea de a-ti controla peste masura partenerul de cuplu.

Pasiunea iubirii nu iti pulseaza foarte intens in vene odata cu 15 mai , ziua inaugurarii tranzitului lui Venus in a unsprezecea ta casa .Putin detasat la nivel personal , daca faci primii pasi intr-o relatie de cuplu , aceasta legatura tinde a fi mai curand una de camaraderie , fiind lipsita de profunzimea si fervoarea intimitatii.

Luna noua itita pe 17 mai in a cincea ta casa (casa dragostei si creativitatii) este in stare sa te copleseasca cu nevoia de a-ti revarsa pasurile inimii catre fiinta iubita , relatia cu partenerul tau parandu-ti-se asemeni unei epifanii.Desi stimulant in plan creativ si afectiv, acest impuls sentimental este in masura sa te afunde in nisipurile miscatoare ale autoiluzionarii.


Horoscopul carierei si banilor Racului in mai 2011


Luna noua ivita pe 3 mai in a unsprezeacea ta casa te motiveaza sa te integrezi cat mai armonios in sfera profesionala , alaturi de un grup de colaboratori sau in jurul unui proiect comun.

Patrunderea vijeliosului Marte , pe 11 mai , in a unsprezecea ta casa te incarca cu o energie agresiva , ce iti dicteaza sa te asezi in fruntea unei colectivitati.Daca iti stapanesti tendinta de a domina si te incorporezi unei munci de echipa , ai mai multe sanse de a realiza ceea ce ti-ai propus.

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Mai 2011 - Toate zodiile

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Rac mai 2011

Horoscopul anului 2011 - Zodia Racului

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal

Wednesday, April 27, 2011

Nascut pe 28 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ai vazut lumina zilei pe data de 28 aprilie , faci parte din zodia Taurului si esti sub ocrotirea planetei Venus si a Soarelui.

Un loc sigur si ferit de ochii lumii , in care sa te poti retrage din cand in cand , conteaza foarte mult pentru tine.Esti strabatut de o nazuinta intensa de a descoperi cat mai multe despre tine insuti, despre radacinile familiei tale si arborele tau genealogic.Aceasta cunoastere iti poate furniza incredere prin intelegerea patrunzatoare a intereselor si aspiratiilor tale.
Pamantul iti este cumva aproape si exista posibilitatea sa excelezi in domenii legate de proprietati asociate cu terenurile , de agricultura sau gradinarit.
Cuvantul "Nu" nu exista pentru tine .Esti in stare sa te lupti din greu si in toate planurile pentru a iti indeplini telurile.De obicei , te impui in mod natural intr-o postura de conducere.
Orienteaza-te spre o mai mare grija fata de tine insuti , catre o atitudine si o gandire pozitiva.
Nu te lasa tentat de autocompatimire , lene sau blazare.

Culorile tale norocoase sunt auriul si aramiul.

Piatra ta norocoas este rubinul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica , luni si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de rascruce sunt : : 1, 10, 19, 28, 37, 46, 55, 64, 73, 82.

Personalitati nascute pe 28 aprilie : Alessandra Stoicescu , Chris Young , Cristian Gretcu , Eduard al IV-lea al Angliei , Harper Lee, Ken W. Purdy, Kurt Godel , James Monroe, Jay Leno, Jessica Alba , Lionel Barrymore, Nancy Lee Grahn, Paul Iorgovici , Paul Sacher , Saddam Hussein , Yves Klein .


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 26 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 27 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare

Horoscop Gemeni mai 2011

In luna mai , Gemenii se simt ispititi sa reflecteze asupra trecutului si fiintei lor interioare , dar se reintorc spre lume reenergizati si dornici de a dedica unor noi inceputuri.La urma urmei, ce trebuie sa stii despre trecut este ca tot ce s-a intamplat a avut menirea de a te aduce in aceasta clipa si acest loc , dar ai mereu sansa de a face ceva nou.

Pe 3 mai , aparitia Lunii noi pe cerurile Taurului poate avea efecte paradoxale , in functie de natura interioara a fiecarui nativ din zodia Gemenilor.Unii simt nevoia de a se retrage departe de lumea dezlantuita , iar altii se simt strabatuti de o afinitate si o comuniune profunda cu persoanele din jur, in special cu cele foarte apropiate.Oricum, se anunta o perioada de revizuire si trecere in revista a propriei fiinte , de revitalizare atat fizica cat si spirituala , de pregatire pentru intervalul extrem de activ in care Luna se va afla in cea dintai casa.

Explorarea , mai ales interioara , si reflectia se ingemaneaza in fiinta ta din 11 mai, ca urmare a tranzitului initiat de Marte in Taur.Mai mult decat atat , fapte si ganduri din trecut sunt pe cale sa iti stapaneasca intr-o mai mare masura mintea decat ceea ce se intampla in prezent.Este o orientare conforma cu cea selenara , caracterizata fie de o concentrare a energiei spre chestiunile personale, fie de preferinta de a iti ascunde preocuparile fata de ceilalti oameni. Visarea cu ochii deschisi pare a fi un alt simptom al acestei conjuncturi astrale , cufundarile in imaginatie putand sa iti fie utile, in special ca mijloace de revelare a unor aspiratii si idealuri autentice.

Soaptele si jocul de v-ati ascunselea par a se infiltra cu precadere in viata ta odata cu data de 15 mai, sub amprenta planetei Venus aflate in Taur.Prietenia si dragostea capata prioritate dar sunt puse cumva sub zavor sau asezate in spatele unor usi inchise.

Desigur, intrarea lui Mercur pe 15 mai in aceleasi zone ale Taurului nu are cum sa te indeparteze de atmosfera ambigua , autointerogativa si orientata spre trecut .Comunicarea iti este ingradita si nu mai esti predispus sa te exprimi spontan .Mai curand, ai vrea sa vezi ce se intampla dincolo de panza aparentelor si sa gasesti niste raspunsuri actuale pentru niste intrebari care ti-au marcat trecutul.Daca nu te risipesti in sentimente de vinovatie inutile si nu te scufunzi in mlastina amagitoare a nostalgiei, ai ocazia sa extragi invataminte si solutii neasteptate , avand darul de a-ti pune intr-o noua lumina viitorul.Creativitatea poate razbate printre fisurile solitudinii, mai ales in aspecte artistice, presupunand contemplare si meditatie.

Razele Lunii pline din Scorpion tind din 17 mai sa iti strapunga carapacea in care ti-ai gasit refugiu , activandu-ti sufletul si trezindu-ti dorinta de a pune punct unor inertii apasatoare , deschizandu-ti calea afirmarii si evolutiei tale genuine. Nemultumirea care pune stapanire peste tine poate lua o turnura negativa , provocandu-te sa gasesti tapi ispasitori pentru propriile tale lasitati sau obisnuinte.Poti folosi cu succes energia lunara pentru a aduce niste transformari pozitive in viata , mai ales prin eliberarea de o pagubitoare rutina. De altfel, esti favorizat in ducerea pana la capat ori punerea in valoare a unor proiecte care trenau de multa vreme.

Soarele pare a desavarsi timidele incercari ale Lunii pline de a te reintegra in ritmurile trepidante ale existentei. Pe 21 mai, astrul datator de viata isi incepe calatoria in Gemeni si prima ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior).In acest fel, se marcheaza intrarea ta intr-un nou ciclu solar , intr-o etapa pe parcursul careia ai posibilitatea de face o mare impresie asupra celor din preajma si de a-ti extinde influenta dincolo de granitele ei obisnuite.Spontaneitatea iti este la fel de efervescenta ca si sampania abia turnata in pahare , esti gata sa lasi trecutului ceea ce apartine exclusiv trecutului si sa faci cu indrazneala primii pasi intr-un nou ciclu personal.Un mare aflux energetic si o revarsare de incredere in tine sunt mereu gata sa te sprijine , inlesnindu-ti sansa de a prinde din zbor orice oportunitate.O flacara de individualism prielnic este aprinsa in sinele tau, asa nu este indicat sa te dedici unor eforturi colective.


Horoscopul dragostei Gemenilor in martie 2011


Pozitionarea Lunii noi in a douasprezecea casa iti trezeste din 3 mai o sensibilitate aparte , care te indeamna spre recluziune sau, din contra , catre o cautare infiorata si idealizata a unui suflet cu adevarat pereche.

Venus pare a fi afectata de un fel de astenie de primavara odata cu 15 mai.Planeta dragostei nu vrea sa iti refuze darurile, insa ele pot fi deghizate in fapte si cuvinte secrete sau in finaluri dureroase ale unor povesti de dragoste , ce isi vor demonstra aspectul benefic ceva mai tarziu.Totodata , putin sadica, Venus are uneori optiunea de a aseza piedici interioare in drumul tau spre iubire, coborand asupra sufletului tau o perdea vaga de timiditate si sfiiciune.


Horoscopul carierei si banilor Gemenilor in mai 2011


Incepand cu 11 mai, prezenta lui Marte in a douasprezecea ta casa te indeparteaza de lume chiar si la serviciu.Probabil ca nu te vei simti atras de eforturile colective , de munca in echipa, preferand sa te apleci cu minutie peste o munca de tip individual.

Luna noua ivita pe 17 mai in a sasea ta casa (casa muncii si sanatatii) te urneste la o parte din drumul batatorit al rutinei si iti sugereaza sa aduci schimbari mici dar esentiale in sfera ta profesionala. Poate fi vorba despre modul in care iti planifici si iti dramuiesti activitatea sau despre o improspatare a unor vechi si prafuite relatii colegiale.


Horoscopul sanatatii Gemenilor in mai 2011


O retragere brusca dar , sa speram, nu si momentana , din sirul unor obiceiuri nesanatoase isi face loc in viata ta odata cu 15 mai, sub impactul Lunii noi aflate in a sasea ta casa. Este o vreme oportuna pentru a initia noi diete sau programe de exercitiu fizic.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Mai 2011 - Toate zodiile

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscopul anului 2011 - Zodia Gemenilor

Horoscop chinezesc 2011 - Sobolanul in anul Iepurelui

Horoscop Gemeni aprilie 2011

Horoscop Taur mai 2011

In luna mai , Taurul se indreapta catre sine insusi , pe un drum aparent ocolit avand drept tinta finala aprecierea si afectivitatea celorlalti.Poate ca secretul atractivitatii consta in dragostea pentru tine insuti si descoperirea comorilor ascunse in propria-ti persoana ...

De pe 3 mai, prezenta Lunii noi in Taur iti sugereaza sa acorzi o mai mare atentie felului in care te exprimi si te infatisezi celorlalti , a schimbarii stilului tau de viata atfel incat sa iti consolidezi increderea in tine.Efluviile lunare te fac sa iesi mai usor in evidenta si te inconjoara cu o aura norocoasa .

Tranzitul initiat pe 11 mai de catre Marte in Taur te ancoreaza puternic in realitate si iti da sansa de a te afirma cu o mai mare indrazneala decat de obicei.Intensul potential energetic aflat la dispozitia ta te provoaca sa iesi in fata in aproape orice imprejurare si sa ripostezi chiar si in cazurile cand asa ceva nu este necesar.Urmeaza-ti impulsul de a pune stapanire pe soarta ta , dar evita sa ii calci in picioare pe cei din preajma ta.

Cu greu iti poti refuza deliciile oferite de viata si oamenii din jur din 15 mai.Sub influenta parcursului lui Venus in Taur , te deschizi total fata de lume , avand grija , in acelasi timp , sa iti intensifici atractivitatea si modul in care esti perceput de ceilalti.

In aceeasi zi de 15 mai , Mercur isi face intrarea si el in sectorul Taurului , intensificand tendintele trasate de Venus.Preocupat de impactul pe care fiinta ta il are asupra oamenilor , esti cuprins de o atitudine directa , ce te provoaca sa iti comunici fara vreo opreliste nevoile si interesele.Totodata , te poti simti indemnat sa vorbesti mai mult despre tine insuti si despre trecutul tau.De fapt, gandirea iti este mereu alerta , neincetand sa te stimuleze chiar si atunci cand ai nevoie de relaxare.Se anunta un interval fructuos pentru orice actiune sau initiativa avand de a face cu ideile , cuvintele , cifrele sau faptele concrete.

Locvacitatea continua sa iti fie imbiata din 16 mai , sub amprenta conjunctiei dintre Venus si Mercur.Vorbele ti se indreapta mai curand spre social , catre conversatii usoare ori spirituale.Este o vreme potrivita inmultirii si intretinerii contactelor cu oamenii , dar si cooperarii cu persoanele din preajma ta.

Luna plina aflata in Scorpion pe 17 mai pune accentul pe ameliorarea relatiilor de parteneriat , indiferent daca sunt asociate cu viata profesionala, sociala sau personala.

Din 20 mai si pana pe 21 mai , Marte , Venus si Mercur in conjunctie se afla in trigon cu Pluton , o conjunctura astrala ce iti daruieste creativitate dar si o exacerbare a vointei avand potentialul de a pune uneori piedici in calea unei autentice comunicari , in cazul in care nu iti asculti mesajele eului indemnandu-te la rabdare si o abordare strategica.Cu toate acestea , nazuinta ta de a reusi si a excela in ce ti-ai propus poate avea rezultate pozitive.

Intre 23 si 25 mai , tripla conjunctie a lui Saturn cu Marte , Mercur si Venus iti ofera o perspectiva creativa si serioasa asupra lumii si a propriei tale persoane.Mult mai capabil sa iti controlezi resursele interioare , esti patruns de dorinta de a-ti focaliza eforturile numai pe obiectivele majore , apte de a-ti furniza rezultate tangibile.Desi ti se pot ivi in drum diverse obstacole , acestea au rolul de a te avertiza asupra unor aspecte negative ale existentei tale si a te calauzi spre noi posibilitati de afirmare.


Horoscopul dragostei Taurului in mai 2011


Viata ta amoroasa este pe cale sa treaca printr-o mare efervescenta incepand cu 11 mai , sub auspiciile lui Marte aflat in prima ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior).Cutezanta si impulsivitatea conferita de Marte iti permit sa faci pasi hotaratori in dragoste , indiferent daca este vorba despre debutul unei noi relatii sau reimprospatarea uneia de durata.

Dragostea tinde sa se confunde cu placerea din 15 mai , ca urmare a tranzitului lui Venus in prima ta casa.Dorinta de a fi rasfatat te poate face sa te implici intr-o relatie paguboasa pe termen lung.

Luna plina rasarita pe 17 mai in a saptea ta casa (casa relatiilor interumane si a parteneriatului) vesteste necesitatea regasirii unei comuniuni armonioase cu persoana iubita .Nevoile tale si ale partenerului trebuie sa ajunga la un stabil echilibru.Sunt posibile cateva incercari sau testari ale legaturii de cuplu , dar exista si sansa conectarii amoroase cu o persoana foarte speciala.

Complexa evolutie planetara din 20 si 21 mai iti permite , gratie conjunctiei lui Venus cu Marte , o redefinire sau o aprofundare a unei relatii de iubire fara a fi nevoit sa faci mari eforturi.Puterea de atractie ti se intensifica si poti pe neasteptate deveni "obiectul" dragostei unei persoane din cercul tau de cunostiinte.Pasiunea este pe punctul de a fi atotstapanitoare , iar lucrul acesta este accentuat de trigonul lui Venus cu Pluton.Nu este exclus sa fii pus fara veste in fata unei noi si imbatatoare revelatii despre relatia ta de dragoste sau fiinta iubita.


Horoscopul carierei si banilor Taurului in mai 2011


Sextilul lui Neptun cu Marte din 12 mai este in masura sa iti inoculeze o atitudine mai modesta , receptiva si mai putin agresiva .Lipsa ta de rigiditate poate fi benefica , indemnandu-i pe cei din jur sa iti faca cateva sugestii foarte utile.

Comunicarea cu colegii ori colaboratorii creste in intensitate din 16 mai , datorita conjunctiei lui Venus cu Mercur.Cu toate acestea , pornirea de a te lansa in mic barfe ori discutii frivole se impleteste cu ispita de a te gandi la lucruri mai placute decat munca.

Harta astrala dintre 23 si 25 mai prefigureaza o perioada de aglomerare a activitatilor din sfera profesionala , dar si o etapa extrem de productiva in cariera.Unii nativi din Taur au parte de neasteptate oportunitati , mai ales daca lucreaza in domeniul comertului , altii pot spera la cateva noi avantaje legate de slujba.O informatie cumva secreta , strecurata din zona unor persoane suspuse , te poate ajuta sa vezi mai clar ce se intampla in jurul tau.


Horoscopul sanatatii Taurului in mai 2011


Din 11 mai, sub obladuirea lui Marte aflat in prima ta casa , esti strabatut de o intensa vitalitate fizica.In aceasta situatie astrala , rarele accidente ce te pot afecta sunt asociate cu capul sau fata. Atentie la neatentie !


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Mai 2011 - Toate zodiile

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Taur aprilie 2011

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscopul anului 2011 - Zodia Taurului

Vai de capul nostru

Si pana mai putem sa o frecam la rece hai sa salutam generatia flower power. (nu are legatura cu video-ul)

Tuesday, April 26, 2011

Nascut pe 27 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 27 aprilie , soarta iti este guvernata de zodia Taurului si esti sub stapanirea planetelor Marte si Venus.

Ai o fire extrem de patimasa si , indiferent daca este vorba despre munca sau distractie , pentru tine se pare ca nu exista jumatati de masura.Te stradui din greu si esti dedicat intru totul la serviciu sau in dragoste.
Iti doresti totul sau nimic, iar aceasta trasatura a personalitatii tale poate fi iritanta pentru partenerul tau de cuplu.
Incearca sa pastrezi o linie ferma de demarcatie intre viata profesionala si cea amoroasa.Fii cat mai rational si mai practic in relatiile tale cu oamenii apropiati.Este posibil sa ajungi la o legatura foarte stransa cu o persoana de pe alte meleaguri.
Orienteaza-te catre credinta in tine insuti si o mare incarcatura energetica.
Nu te lasa prada orgoliului , confruntarilor si tendintei de a-ti face dusmani.

Culorile tale norocoase sunt rosu , maro , violet.

Pietrele tale norocoase sunt granatul si coralul rosu.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni , marti si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de raspantie sunt : 9, 18, 27, 36. 45, 54, 63, 72.

Personalitati nascute pe 27 aprilie : Ann Peebles , Cuba Gooding , Gheorghe Lowendal , Herbert Spencer, Igor Oistrach , Michael Mahonen , Samuel Morse , Sandy Dennis, Sheena Easton, Ulysses S. Grant, Walter Lantz.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 25 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 26 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate

Horoscop Pesti mai 2011

In luna mai , Pestii evita sa se ralieze opiniilor comune si rutinii cotidiene, incercand sa regaseasca intr-o comunicare autentica cu cei din jur.Tocmai ceea ce ii separa de alti oameni , asemeni zidului dintre celulele a doi prizonieri, poate deveni un mijloc de impartasire si revelare a unor mesaje esentiale .

Comunicarea , mai ales pe plan mental, cu cei din jur , dar si succesul in viata sociala , precum si aplecarea spre detalii si sansa de a invata ceva nou se astern in calea ta pentru cateva zile sub efectul Lunii noi ivite pe 3 mai in Taur.Este o perioada potrivita si norocoasa pentru examene si teste , pentru relationarea cu oamenii , dar si pentru initierea unor noi lucruri in viata.

O gramada de idei si planuri par a te cotropi si a-ti imprastia (fara rost ) energia din 11 aprilie , sub impactul tranzitului inceput de Marte in Taur.Daca reusesti sa isi strunesti vointa , poti profita de aceste auspicii astrale pentru a-ti afirma si expune convingator noile tale proiecte , mai ales ca pari a fi mult mai indraznet si mai dornic de a te afirma decat de obicei.De fapt , pentru ca tinzi sa iei lucrurile la un nivel foarte personal sau sa te identifici cu ideile si credintele tale , poti deveni chiar provocator , pe punctul de a starni infocate controverse si confruntari.

Sextilul dintre Marte si Neptun din 2 mai iti stimuleaza intuitia si viziunea idealista asupra lumii.Chestiunile practice nu te mai atrag , asa ca ar fi cazul sa iti acorzi o perioada de relaxare , in decursul careia sa te concentrezi asupra unui subiect creativ.

Apropierea de cei din jur este favorizata si fertila din 15 mai , gratie calatoriei pornite de Venus in Taur.Te bucuri de orice prilej de a-ti impartasi interesele si a face schimburi de idei.Comunicarea cu ceilalti este in masura sa capete o nuanta spirituala , in special sub aspect verbal.Abilitatea de a intelege puncte de vedere diferite te ajuta in medierea conflictelor din preajma ta.Uneori , acest tranzit aduce noi oportunitati prin mijlocirea comunicarii, rudelor sau a unei scurte calatorii.

Interactiunea cu oamenii din jur pare a fi accentuata din aceeasi zi de 15 mai , sub amprenta parcursului lui Mercur in Taur.Comunicarea te solicita si acapareaza sub diverse forme , dar ai si pornirea de a-ti ocupa timpul cu lucruri marunte si bagatele.Prietenii , cunostiintele, rudele , colegii nu inceteaza a lua contact cu tine , indiferent daca este vorba despre viata profesionala ori cea de afaceri.In aceasta conjunctura , ai sansa de a culege mai multe si mai pretioase informatii din lumea inconjuratoare.Monotonia cotidiana iti repugna , astfel incat nu este indicat sa te focalizezi asupra unui singur proiect sau a unei unice ocupatii.

Pe 16 mai , sextilul lui Neptun cu Venus , cat si cu Mercur , iti dezlantuie vulcanul imaginatiei , dar iti confera si o abordare subtila a lumii si oamenilor.Delicatetea si bunavointa in relatiile cu cei din jur se impleteste cu oportunitatea de a realiza ceva remarcabil in domeniul artistic.

Plictisul fata de viata de zi cu zi se intensifica din 17 mai , drept rezultat al Lunii pline din Scorpion.Ai vrea sa te scuturi cumva de praful obisnuintelor si sa traiesti mai trepidant.Tramvaiul destinului tau este pe punctul de a deraia de pe liniile previzibilului , mai ales ca poti fi bantuit de o lipsa de incredere in credintele si idealurile tale de pana acum.

Odata cu 21 mai , Soarele isi trimite razele peste tinutul Gemenilor si a patra ta casa , indreptandu-te instinctiv catre camin si familie , proprietati si mostenirea ta materiala ori spirituala.Preocupat de necesitatea de a proteja lucrurile si oamenii la care tii , poti fi strabatut de dorinta de a lua in maini franele destinului celor din jur , dand astfel nastere la certuri si dispute.



Horoscopul dragostei Pestilor in mai 2011


Sextilul lui Venus cu Neptun din 16 mai iti infiripa in suflet o atractie nemasurata fata lumea frumusetii si a iubirii.Este de asteptat sa te simti infiorat de o magie a dragoste pogorata peste o noua sau mai veche relatie de cuplu.De asemeni, nu este exclus sa sa fii luat prin surprindere de un sir de coincidente semnificative legate de viata ta amoroasa.

Nevoia de stabilitate inspirata de prezenta Soarelui in a patra ta casa (casa caminului si a radacinilor) te poate convinge sa faci pasi importanti intr-o relatie de cuplu ce parea sa treneze .Chiar daca totul merge bine in dragoste , esti tentat sa iti iei niste masuri de siguranta in plus , astfel incat sa indepartezi orice urma de indoiala fata de partenerul tau.


Horoscopul carierei si banilor Pestilor in mai 2011


Inclinatia de a te apuca de mai multe lucruri deodata se imbina cu nerabdarea de a iesi in fata la serviciu , ca urmare a vizitei initiate pe 11 mai de catre Marte in a treia ta casa (casa influentelor de mediu si a comunicarii) .Totodata , pari a fi traversat de o perspectiva ceva mai intelectuala si pasionata in indeplinirea sarcinilor zilnice.


Horoscopul sanatatii Pestilor in luna mai 2011


Din 11 mai , tranzitul lui Mercur in a treia ta casa se reflecta printr-o tendinta de a fi mai nerabdator ori impulsiv atunci cand esti la volan sau te angajezi intr-o munca manuala .Atentie la accidente !

Activitatea intensa in care te implici din 15 mai , ca urmare a parcursului lui Mercur in cea de-a treia ta casa , este pe cale sa te aduca in pragul unei mari tensiuni nervoase.Preocuparile necesitand solitudine , precum scrisul si cititul , te pot ajuta sa eviti o stare de stres.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Mai 2011 - Toate zodiile

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Pesti aprilie 2011

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2011 Anul Iepurelui alb /de metal

Monday, April 25, 2011

Nascut pe 26 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ti-ai facut intrarea in lume pe data de 26 aprilie , faci parte din zodia Taurului si esti sub ocrotirea planetelor Venus si Saturn.

Esti o persoana ce se conduce in viata dupa inalte principii si idei morale.Desi nu esti religios , esti mereu preocupat de a face lucrurile corect si cinstit.Aceasta atitudine ar trebui sa aiba un impact pozitiv asupra existentei si destinului tau.
Poti fi foarte meticulos , organizat si disciplinat in tot ceea ce faci si gandesti.Tendinta ta exagerata catre planificare nu iti este intotdeuna de ajutor.
Incearca sa nu fii prea rigid in relatiile cu oamenii si pe calea catre visurile tale.
Orienteaza-te catre mai mult timp liber si spre o gandire spirituala din care sa nu fie alungata indoiala.
Evita sa cazi prada detasarii emotionale , snobismului si egoismului.

Culorile tale norocoase sunt negrul si albastrul inchis.

Pietrele tale norocoase sunt lapis lazuli , ametistul si safirul albastru.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri , vineri si duminica.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 8, 17, 26, 35, 44, 53, 62, 71.

Personalitati nascute pe 26 aprilie : Bernard Malamud, Carol Burnett, Dan Claudiu Tanasescu , David Beecroft, David Hume , Ferdinand Victor Eugene Delacroix , Giorgio Moroder , Jean Vigo , Jet Li, Jordana Brewster , Ludwig Wittgenstein , Marcus Aurelius, Maria de Medici , Oliver Cromwell, Stefan Augustin Doinas , Vicente Aleixandre.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 24 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 25 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare

Sunday, April 24, 2011

Nascut pe 25 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseaza ziua de nastere pe data 25 aprilie fac parte din zodia Tauruluisi sunt guvernati de catre Venus si Neptun.

Ai o fire idealista si esti extrem de generos.In unele privinte , personalitatea ta devine asemeni unei echilibristici pe o sarma intinsa deasupra unei prapastii.Pe de o parte , te straduiesti sa evoluezi potrivit unor inalte aspiratii spirituale , pe de alta parte , oamenii apropiati si prietenii incearca sa profite de pe urma generozitatii tale.Acest conflict poate fi o sursa de constanta nefericire pentru tine.
Observa cu atentie oamenii si incearca sa intelegi care sunt adevaratele lor intentii.Puterea intuitiva iti poate fi de un mare ajutor.
Orienteaza-te catre o gandire matura , concentrare mentala si o reflectie serioasa inainte de a da un raspuns.
Evita frica de moarte, tensiunea nervoasa si ispita de a da glas unor adevaruri dureroase.

Culorile tale norocoase sunt tonalitatile de verde inchis.

Pietrele tale norocoase sunt turcoazul , ochiul tigrului si crisoberilul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de referinta sunt : 7, 16, 25, 34, 43, 52, 61, 70, 79.

Personalitati nascute pe 25 aprilie : Al Pacino, Albert King, Bertrand Tavernier , Eduard al II-lea al Angliei , Ella Fitzgerald, Guglielmo Marconi , Jason Wiles , Johnny Shines, Lia Manoliu , Liviu Antonesei , Ludovic al IX-lea al Frantei , Oliver Cromwell , Renee Zellweger ,Tony Christie , Vasile Nitulescu , Vladimir Jirinovski , Wolfgang Pauli.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 23 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 24 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate

Fetelor le place sa fie agatate cu replici spirituale

Cu urmatoarea ocazie cand incerci sa te apropii de o fata atractiva dar necunoscuta , nu ezita sa faci apel la o replica "haioasa" de agatat intrucat , se pare, fetele pot fi impresionate la prima vedere de o calitate specifica a unui barbat , si anume simtul umorului.

Potrivit unui recent studiu , 6 din 10 femei au tendinta sa fie interesate si sa fie cuprinse de "vraja amorului" atunci cand un barbat reuseste sa sparga gheata cu un "text" amuzant .
Organizat de www.OnePoll.com , studiul a constat din chestionarea a 4.000 de adulti si a revelat ca 4 din 10 femei sunt intr-o relatie amoroasa sau sunt casatorite cu barbati care au intrat in viata lor prin mijlocirea unei replici spirituale bine plasate.
Cu toate acestea , se pare ca nu toate cuvintele de agatat din arsenalul masculin au un efect eficace la vanatoarea fiicelor Evei.Replici precum "Crezi in dragostea la prima vedere , sau trebuie sa trec din nou pe langa tine ?" , sau "In afara de faptul ca esti frumoasa, cu ce te mai ocupi ?" sunt se pare adevarate arme de exterminare in masa a inimilor feminine.
Pe de alta parte, texte precum "Ai cumva o harta ? M-am ratacit in ochii tai" , ori "Vad un curcubeau in jurul tau, pentru ca tu esti comoara pe care o caut dintotdeuna" sunt in masura sa duca la esecuri umilitoare pentru "Don Juan"- ii de ocazie.
O alta concluzie a studiului este ca 7 din 10 femei se simt bine atunci cand interpelate cu o replica simpatica atunci cand sunt in oras cu prietenele , acest lucru marindu-le increderea in ele insele si in look-ul lor , atata vreme insa cat barbatul care li se adreseaza arata bine.
Potrivit purtatorului de cuvant de la www.OnePoll.com , "Femeilor le plac barbatii inzestrati cu simtul umorului , iar o replica spirituala este o cale potrivita de a arata acest lucru ... Pentru ca niste cuvinte amuzante adresate unei femei sa aiba un efect major, trebuie ca barbatul care le rosteste sa fie destul de increzator in el insusi , iar femeii respective sa ii placa barbatii afisand incredere in persoana lor.In cel mai rau caz , barbatul se poate alege cu un zambet conventional si un politicos raspuns de genul "Imi pare rau , dar nu ma intereseaza".Exista replici care functioneaza cu adevarat , iar acestea sunt de obicei spumoase , ingenioase si bine amplasate."


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole asemanatoare din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

De ce nu te “ iubeste” femeile ? | Ce nu trebuie sa faci pentru a atrage o femeie

De ce fetele adora baietii rai ?

Semnificatia replicilor de despartire ale femeilor

Saturday, April 23, 2011

Horoscop Sagetator mai 2011

In luna mai , Sagetatorul se concentreza cu hotarare si dedicare asupra vietii profesionale, patruns de credinta nemarturisita ca oportunitatile se ascund in spatele unei munci sarguincioase , astfel incat sa nu poata fi remarcate de oricine.

Luna noua din Taur marcheaza , odata cu 3 mai , debutul unei scurte perioade strabatute de dorinta de a desparti graul de neghina in toate sectoarele existentei tale , dar si de a te face util celor din jurul tau.Gandirea critica si analitica ajung la un varf , facilitandu-ti evaluarea corecta a realitatii.

O sporita energie, focalizata catre munca si activitatile zilnice este in masura sa apara din 11 mai , cu prilejul tranzitului initiat de catre Marte in Taur.

Evenimentele din viata amoroasa si cele din plan social tind sa se impleteasca cu zona profesionala din 15 mai , gratie prezentei lui Venus in Taur.Talentele sau abilitatile par a te sprijini in a te face remarcat , mai ales la serviciu.

Tranzitul lui Mercur in Taur iti ofera , incepand cu aceeasi zi de 15 mai , o perioada favorabila descalcirii si aducerii la zi a lucrurilor tinand de traiul zilnic.Vechi datorii si sarcini indelung amanate iti acapareaza mintea si timpul.Nazuinta de a-ti sterge de praf si a-ti lustrui ustensilele abilitatilor tale de baza poate face parte si ea din peisajul lunii mai.

Dupa o perioada de intensa implicare in lumea sociala si , mai ales, profesionala , din 17 mai , Luna plina din Scorpion iti ofera un scurt interval de relaxare si retragere in propria-ti vizuina , astfel incat sa poti readuce un echilibru necesar in viata ta. Pari a te adanci acum in strafundurile fiintei tale dar si a explora semnificatia ascunsa sub aparentele lumii inconjuratoare.Un secret sau o chestiune foarte intima este pe punctul de a iesi la suprafata.

Incepand cu 21 mai , Soarele intra in regatul Scorpionului , sporindu-ti nevoia de a armoniza obiectivele si interesele din viata sociala si cea personala. Intr-o astfel de perioada , simti mai mult ca oricand necesitatea de a te impartasi din energia celor din jur , de a te sprijini pe ceilalti si a-i vedea aproape de tine. Popularitatea iti este in crestere datorita capacitatii tale de a coopera si a netezi asperitatile dintre oamenii apropiati. De altfel, ceea ce te satisface si te stimuleaza in cea mai mare masura este felul cum interactionezi cu persoanele din mediul tau inconjurator.


Horoscopul dragostei Sagetatorului in mai 2011


Din 15 mai , sub impactul tranzitelor lui Venus si Mercur in a sasea ta casa , dragostea nu pare a-ti mai acapara simtirea in forma ei pura si dezinteresata , mai ales daca nu esti angajat inca intr-o statornica relatie de cuplu.Ai vrea, parca , ca iubirea sa-ti satisfaca si alte aspiratii , legate de sfera materiala ori sociala.Cu atat mai mult , o oportunitate in viata amoroasa poate sa apara in sfera ta profesionala sau intr-un aspect asociat cu aceasta.

Nevoia de a te simti invigorat de prezenta si sprijinul unui partener de cuplu loial si intelegator se face simtita cu precadere odata cu 21 mai, ziua debutului calatoriei Soarelui in a saptea ta casa (casa relatiilor interumane si a parteneriatului) .Esti stapanit de senzatia ca numai prin fiinta iubita iti poti estima si amplifica potentialul , dar trebuie sa ai grija sa nu ajungi intr-o pozitie de subaltern sau intr-o dependenta in dragoste.


Horoscopul carierei si banilor Sagetatorului in mai 2011


Pe 3 mai , popasul Lunii noi in a sasea ta casa (casa sanatatii si a muncii) iti starneste vointa de a te apropia de perfectiune in sarcinile profesionale ori in afaceri , dar iti mareste si eficienta printr-o reorganizare a muncii sau , pur si simplu , prin mijlocirea unui nestavilit entuziasm.

Concentrarea catre toate aspectele asociate cu munca se intalneste cu un sporit volum de lucru incepand cu 11 mai , ca urmare a vizitei incepute de Marte in a sasea ta casa.Cu toate acestea , colaborarea profesionala cu cei din jur pare a deveni incomoda sau chiar dificila , aparand tendinta unor dispute si certuri cu colegii.Daca te simti cuprins de o stare de iritare sau neastampar , ar fi indicat sa te focalizezi catre proiecte mici sau detalii capabile sa iti absoarba energia in exces.

Stabilirea unui climat de armonie si intelegere cu colegii pare a te preocupa din 15 mai , sub efectul tranzitului lui Venus in a sasea ta casa.Planeta dragostei te face sa fii mai bine privit , placut si respectat , dar atmosfera amicala care te invaluie te poate impinge catre o oarecare delasare.Oricum, spiritul tau de echipa si bunavointa fata de cei din preajma nu au cum sa nu atraga atentia.Succesele in cariera pot apare acum tocmai prin activitatile implicand cooperarea si munca alaturi de ceilalti.

Mercur paseste in a sasea ta casa in aceeasi zi de 15 mai , inlesnindu-ti o atitudine logica ,plina de interes si placere fata de munca , cu conditia de a nu-ti risipi energia in prea multe proiecte in acelasi timp.Contactele, comunicarea si intrajutorarea cu colaboratorii te sprijina in obtinerea unor rezultate remarcabile , in special gratie abilitatii tale de a rezolva puzzle-ul unor semnificative detalii.


Horoscopul sanatatii Sagetatorului in mai 2011


Luna noua din sectorul sanatatii tale iti vesteste , incepand cu 3 mai , o vreme oportuna initierii unor noi obiceiuri , sanatoase , si a unor diete vitalizante.

Marea stare de energizare conferita din 11 mai de catre tranzitul lui Marte in a sasea ta casa se poate converti cu succes spre ingrijirea si intretinerea sanatatii , mai ales prin intermediul unor programe de exercitii fizice.Daca apar, totusi, probleme de sanatate in aceasta perioada , ele par a fi asociate cu febra sau infectiile.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Mai 2011 - Toate zodiile

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Sagetator aprilie 2011


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2011 Anul Iepurelui alb /de metal

Nascut pe 24 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ai vazut lumina zilei pe data de 24 aprilie , faci parte din zodia Taurului si esti sub ocrotirea planetei Venus.

Dragostea si frumusetea sunt parti integrante ale personalitatii tale , la fel ca si un innascut simt al echilibrului interior.
Probabil ca te dedici intru totul familiei si te straduiesti din greu pentru a asigura fericirea celor apropiati.Orice problema asociata cu acest aspect te poate scoate de pe fagasul previzibil al vietii tale.Dorinta ta de a munci intr-un mediu ambiant cat mai armonios te poate determina sa iti gasesti o munca acasa .
Exista posibilitatea sa ai de a face cu dificultati cu femeile din sfera ta profesionala sau aria ta principala de activitate.
Orienteaza-te catre competitie si acorda o mai mare atentie infatisarii tale exterioare.
Evita monotonia existentei , tentatia de a nu te simti apreciat si a-ti cauta scuze.

Culorile tale norocoase sunt albul si rozul.

Pietrele tale norocoase sunt diamantul, safirul alb si cuartul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt joi, vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de raspantie sunt : 6, 15, 24, 33, 42, 51, 60, 69, 78.

Personalitati nascute pe 24 aprilie : Anthony Trollope, Barbra Streisand , Edmund Cartwright , Eugen Jebeleanu , Gemi Taylor , Henri Philippe Petain , Jaroslav Hasek , Kimberley Cooper , Mac Mohan, Mihu Dragomir , Robert P. Warren, Shirley Maclaine, Stefan Bezdechi , Willem de Kooning.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 22 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 23 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare

Pastele in superstitii si traditii romanesti

Potrivit credintei populare romanesti , dormitul in ziua de Pasti nu este deloc recomandabil.Daca atipesti in aceasta zi sfanta , strigoiul iti fura anafura de la biserica dintre dinti si o da de vanzare dracului, astfel incat vei fi pandit mereu de ghinioane si nu vei avea parte de belsug.Daca adormi de Pasti , tot anul vei fi somnoros , viermii iti vor manca semanaturile , ploaia iti va strica fanul cosit si te va prinde pe camp cand mergi la prasit .

Lumanarea de la Inviere este bine sa fie pastrata in casa tot anul , fiind indicat sa o aprinzi (in fata icoanei) in caz de boala , cutremur , furtuna sau necaz.Lumina acestei lumanari este binecuvantata intrucat ea este foarte aproape de lumina raiului.

In dimineata Pastelui era bine sa iti arunci prima privire intr-o cofa cu apa, astfel incat sa ai vederea buna in restul anului.Apa, un simbol al purificarii trupesti si sufletesti , avea de altfel un rol aparte cu ocazia sarbatorii pascale.Un obicei ritual consta in spalatul cu apa neinceputa continand un ou rosu , eventual si unul alb (aducand sanatate si rumeneala in obraji) , un banut de argint ( simbol al bogatiei) si un fir de iarba verde ( semn al prosperitatii in casa) ori un fir de urzica (pentru a fi aspru si hotarat in viata). In Transilvania exista traditia "udatului" cu apa (din fantana) , si mai apoi cu parfum , tot ca un rit de curatire specific pascal.In Bucovina, fetele se spalau in dimineata de Paste cu apa folosita la curatatul clopotului, astfel incat sa fie frumoase si cautate de flacai in decursul intregului an.In alte regiuni folclorice, inainte de a merge la biserica, se recomanda ca fetele si baietii sa se uite intr-o fantana , ca sa fie la fel de frumosi ca si apa tot anul.

Sarea nu era deloc de bun augur in duminica de Paste.Oamenii care se atingeau de ea (direct din solnita) , erau condamnati sa le asude mainile tot anul.Totodata, pentru a fi ferit de transpiratie in lunile de munca agricola ce urmau, traditia spunea ca , odata intors de la Inviere, trebuia sa pui mana pe o bucatica de fier sau pe clanta usii si sa spui : " Cum nu naduseste fierul si e rece , asa sa nu naduseasca mainile mele tot anul la lucru".Un alt remediu contra transpiratiei era sa atingi cu mana o piatra imediat cum te desteptai in dimineata de Pasti.

Pasca, crucea de pe ea sau nafura erau leacuri magice indicate pentru friguri , de protectie a vacilor contra descantecelor rele , putand vindeca si gainile ce dadeau sa moara.Tot cu anafura, dar si cu slanina si panza cu care au fost invelite ouale rosii , se afuma vaca dandu-i roata de trei ori , acest ritual fiindu-i de folos si omului atunci cand bolea.Ca sa nu-ti deoache nimeni vaca era bine sa o lovesti de trei ori cu stergarul de la pasca.Sunatoarea sau clocoticiul sfintit de Pasti puteau indeparta vitelul de vaca , fara sa a se strica laptele vacii.

Cocosul sfintit de Pasti se credea a fi o sursa de belsug, sanatate si dragoste.De altfel, in zona Calarasiului, oamenii aduceau cocosi la slujba de Inviere, existand credinta ca acela caruia ii va canta primul cocosul in acea noapte va fi insotit de noroc tot anul.Cocosii erau impartiti saracilor, pentru pomenirea mortilor.

La masa festiva de Pasti era bine sa mananci mai intai peste si pasare , pentru a fi zglobiu precum pestele si usor ca pasarea. In unele regiuni romanesti , era auspicios sa manaci hrean dupa slujba de Pasti de duminica , pentru a fi sanatos si iute in tot restul anului ; la fel, daca primul lucru mancat de Paste dupa plecarea de la biserica era un ou, se credea ca acesta aduce sanatate si usuratate a trupului in decursul intregului an. In Valcea, se spunea ca este totuna daca gusti din anafura de Pasti sau mananci floare de mar ori mugur de slacie , intrucat acesti doi pomi sunt sfinti.Tot in Valcea , nu se muncea trei joi la rand dupa Paste, ca nu cumva sa dea piatra peste pomi si ogoare.

Se spunea ca daca un soarece manca din anafura de la Pasti, se transforma in liliac.

Ai grija cu cine ciocnesti ouale vopsite in ziua de Pasti, intrucat cu acea persoana , aproape sigur, te vei gasi in lumea cealalta. Cand ciocnesti ouale de Pasti, daca al tau se sparge esti obligat, daca ti se cere, sa il dai celui care ti l-a crapat.Daca nu faci asta, vei manca acel ou stricat pe cealalta lume.Era recomandabil sa mergi la slujba de Inviere cu un ou vopsit rosu in san, pentru a fi rumen in obraji tot anul.Unele fete dormeau in noaptea din ajunul Pastelui cu un ou rosu la san , pentru ca frumusetea sa se aseze peste ele de-a lungul intregului an. Daca pastrezi un ou rosu vreme de 40 de zile dupa Pasti si acesta nu se strica, este un semn ca vei avea noroc tot anul.In unele zone , se spunea ca nu este indicat sa dai de pomana oua incondeiate (exceptie facand ouale rosii , in unele zone) , deoarece Dumnezeu nu le primeste.Mai multe despre acest subiect in articolul Ouale de Pasti - simbol , legenda si semnificatie

De Pasti, dar si de Sangeorz sau Anul nou , se aseza o bucatica de fier sub prag , ca o protectie pentru casa.Daca atunci cand te duci la Inviere te impiedici sau, si mai rau, cazi , iti va merge rau tot restul anului.

Imbracamintea noua , la fel ca si apa , are un rol purificator cu ocazia Pastelui.Conform obiceiului, era benefic sa mergi la biserica in noaptea de Inviere cu o camasa noua.De fapt, aproape toate obiectele noi semnificau trecerea rituala intr-o noua viata.Astfel , vasele in care se ducea mancarea la biserica era bine sa fie si ele noi.

Daca cea dintai persoana ce iti trece pragul in ziua de Pasti este barbat , atunci vei avea noroc tot anul.

De Pasti, ca si de Rusalii , exista credinta potrivit careia cerurile se deschideau , permitandu-le sufletelor celor morti sa se intoarca acasa, astfel incat sa isi aseze protectia asupra rudelor dragi. Totodata, se zicea ca cei ce mureau in duminica de Pasti erau scutit de Judecata divina, sufletele lor ajung direct in rai.

Copii nascuti de Pasti (mai ales in timp ce bate pentru intaia oara clopotul la biserica) se spune ca sunt binecuvantati, ei avand viata luminata si presarata cu noroc toata viata.

In Moldova , farimiturile de la Paste erau ingropate pentru a da nastere unei plante numite "marunca" sau "cucoana", din care se face un suc bun pentru femeile sterpe.

Potrivit unui vechi obicei, de Pasti carciumareasa goala pusca dadea cu matura prin curtea carciumii pentru a i se strange clientii la fel cum aduna ea gunoiul.

Daca vremea era rece si urata in ziua de Paste, se zicea ca nu se va indrepta pana la Rusalii.O aversa rapida de ploaie in duminica de Paste anunta recolte bogate , dar fan putin.Vantul prezent in ziua de Pasti se spunea ca nu se va mai opri tot restul anului.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Mesaje de Pasti | Felicitari , urari si SMS-uri

Pastele in Franta - Traditii si obiceiuri

Pastele in Italia - Traditii si obiceiuri

Pastele in Anglia - Traditii si obiceiuri

Friday, April 22, 2011

Horoscop Balanta mai 2011

In luna mai, Balanta se avanta intr-o trepidanta aventura a sufletului , intr-o necesara cantarire si reevaluare a sinelui, de care poate fi indepartat numai prin patimasa traire amoroasa din viata de cuplu.


O perioada de invigorare a sinelui , de constientizare a personalitatii oamenilor din jur , dar si de explorare a motivatiilor tale interioare , se intrevede din 3 mai, sub influenta Lunii noi rasarite in Taur.Dragostea , banii si perfectionarea abilitatilor tale innascute pot oferi neasteptate oportunitati.

Tranzitul inceput de Marte in Taur pe data de 11 mai este in masura sa dea nastere unei crize sau sa marcheze finalul unei etape din viata ta.Cuvinte incarcate de rautate sau defaimatoare sunt pe cale sa iti ajunga la urechi.Sunt posibile si unele frecusuri ori dispute cu asociati sau oameni apropiati din afaceri sau viata privata.Ai , totusi, avantajul de a fi inzestrat cu o perceptie mai fina a lucrurilor ce se intampla in preajma ta si, din aceasta cauza , poti deveni mult mai calculat in tot ceea ce intreprinzi.Este vremea sa iti redescoperi nevoile fundamentale si sa afli pe cine te poti bizui in traiul de zi cu zi.

Incepand cu 15 mai , intuitia iti este sensibilizata de vizita lui Mercur in Taur.Ai sansa de a-ti releva cu o marita subtilitate mecanismele sociale si de a citi ca intr-o carte deschisa in sufletele celor din jur.Astfel inzestrat , poti sa abordezi cu mari sorti de izbanda chestiuni delicate , pe care le-ai ocolit pana acum, asociate cu finantele si viata personala.

O umbra de benefic individualism iti atinge sufletul pe 17 mai , drept rezultat al Lunii pline din Scorpion.Lucrurile care te fac sa te simti bine capata intaietate , iar timpul pe care il acorzi propriilor nevoi tinde sa eclipseze necesitatilor persoanelor din preajma ta.

Vreme de circa o luna , din 21 mai esti predispus sa te focalizezi asupra lumii exterioare.Calatoria Soarelui pe teritoriile Gemenilor iti trezeste dorinta de a te indeparta de existenta de acum si aici , fie prin antrenarea intr-o actiune inedita , fie prin explorarea unui nou sens al vietii in mijlocul oamenilor.Esti atras de orice promite a-ti extinde orizonturile si pari a-ti dezvalui miezul tuturor lucrurilor care iti apar in cale.Intr-o asemenea conjunctura, este de recomandat sa iti iei o mica vacanta sau sa iti acorzi mai mult timp pentru satisfacerea nevoilor stringente care te anima.Singura precautie pe care trebuie sa ti-o iei este sa nu pierzi contactul cu detaliile importante ale traiului cotidian.

Saturn pare a tine cu tot dinandinsul sa iti atraga atentia asupra zalelor slabe ale lantului vietii tale si sa te mobilizeze in a construi o fundatie solida a destinului tau.Intre 23 si 25 mai , Saturn ajunge in conjunctie atat cu Marte, cat si cu Mercur si Venus , si iti confera o atitudine serioasa , critica si prudenta fata de lume si valorile tale.Este posibil sa te lovesti de cateva piedici sau dificultati , dar acestea au rolul de a-ti maturiza abordarea existentei , a te face sa renunti la unele excese sau a-ti perfectiona stilul de comunicare.Nu este un interval nimerit afirmarii ideilor tale ori promovarii personalitatii .Mai curand , iti poti concentra productiv eforturile catre revizuirea si imbunatatirea proiectelor si abilitatilor , precum si spre atingerea unui echilibru stabil in relatia dintre tine si lume.


Horoscopul dragostei Balantei in mai 2011


Luna noua ivita pe 3 mai in a opta ta casa (casa transformarii si sexualitatii) te poate convinge sa acorzi o mai mare atentie relatiilor tale intime cu fiinta iubita.Senzualitatea devine cea mai fericita cale de afirmare a dragostei si o sursa de nesecate delicii.

Sosirea planetei Marte , pe 11 mai , in a opta ta casa iti ridica senzualitatea pe o si mai inalta treapta , iti invigoreaza sexualitatea si iti dechide perspectivele unei bogate vieti amoroase .Cu toate acestea , sunt posibile conflicte cu tovarasul de viata sau partenerul tau datorita unor probleme materiale.

Tranzitul lui Venus in a opta ta casa este de natura a-ti aprofunda o legatura de iubire si de a aduce o si mai intensa intimitate si traire erotica in relatia cu partenerul tau.Intr-o astfel de situatie , pari a fi mai mult decat dornic de a sterge cu buretele contradictiile ori neintelegerile din viata de cuplu.

Pasiunea cotropitoare catre te-a strabatut in decursul lunii mai este pe cale sa se risipeasca sub presiunea Lunii pline aflate pe 17 mai in a doua ta casa (casa resurselor si banilor) .O perspectica ceva mai logica iti impune descoperirea unui echilibru armonios intre ceea ce primesti si ceea ce daruiesti ca afectiune si placere.

Catre sfarsitul lui mai , conjunctia lui Venus cu Saturn risipeste aura roza din jurul iubirii si te determina sa iti apreciezi relatia de cuplu intr-o lumina foarte realista.Diferentele dintre scara ta de valori si cea a partenerului ies clar in evidenta si esti predispus sa evaluezi in ce fel fiecare dintre voi da dovada de atasament , loialitate si daruire.Sunt posibile unele teste severe in dragoste , precum si o despartire de lucrurile ce impiedica o autentica comuniune.Intr-o astfel de perioada , o legatura amoroasa se poate fie destrama, fie redefini si invigora.


Horoscopul carierei si banilor Balantei in mai 2011


Resursele tale financiare sunt favorizate incepand cu 3 mai , gratie Lunii noi din a opta ta casa.Este timpul oportun pentru a initia un plan financiar sau de economisire , pentru a lua un imprumut sau a-ti consolida situatia financiara.

Odata cu 15 mai ,sub indrumarea planetei Venus aflate in a opta ta casa , se intrevede posibilitatea unei spectaculoase reveniri financiare , in special prin intermediul unei persoane apropiate sau a partenerului tau.

Talentul de a radiografia cu precizie tendintele din mediul tau inconjurator te sprijina, incepand cu aceeasi zi de 15 mai , in punerea la punct a unor planuri sau stratageme financiare pe termen lung .In acest fel se manifesta influenta prezentei lui Mercur in a opta ta casa.

Tripla conjunctie a lui Saturn , dar in special cea cu Venus , aduce o schimbare semnificativa a modului in care iti gestionezi banii.Tensiunile legate de problemele financiare sunt pe punctul de a-ti implementa o atitudine mai matura si mai realista fata de veniturile si cheltuielile tale.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Mai 2011 - Toate zodiile

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Balanta aprilie 2011

Horoscopul anului 2011 – Zodia Balantei

Horoscop chinezesc 2011 Anul Iepurelui alb /de metal

Nascut pe 23 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 23 aprilie , soarta iti este guvernata de zodia Taurului si esti sub stapanirea planetelor Venus si Mercur.

Probabil ca esti inzestrat cu remarcabile talente artistice si ai niste gusturi foarte rafinate.Posezi potentialul de a te afirma in domeniul comunicarii si te remarci printr-o minte agila care te ajuta sa iei decizii foarte rapide si corecte.
Ai abilitatea innascuta de a te descurca si a ajunge la succes in afaceri.Fii mai deschis fata de noi idei si puncte de vedere si , in acest fel, vei putea profita intr-o mai mare masura de oportunitatile asternute in calea vietii tale.
Orienteaza-te catre straduinta si vointa de a munci in domeniul tau preferat.
Nu te lasa prada egoismului si gandirii negative despre cei din jur.

Culoarea ta norocoasa este verdele.

Pietrele tale norocoase sunt smaraldul , acvamarinul si jadul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt joi, vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 5, 14, 23, 32, 41, 50, 59, 68, 77.

Personalitati nascute pe 23 aprilie : Edmond Deda , Emeric Deutsch , Geo Costiniu , Gib I.Mihaescu , James A. Buchanan, Joseph Mallord William Turner , Judy Davis, Maurice Druon , Max Planck , Pavel Chihaia , Ruggiero Leoncavallo , Scott Bairstow , Shirley Temple, William Shakespeare .


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 21 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 22 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate

Thursday, April 21, 2011

Home Cinema de la BenQ

Nu cred ci sunt aproape sigur ca ne-ar place sa avem o camera speciala pentru filme, ca si in Mtv cribs, unde iti inviti prietenii cei multi, stati relaxat in canapele de piele si va relaxati la un film, alaturi de un home cinema.

Home Cinema de la BenQ ar trebui sa ofere maxime placeri ale ochiului, imaginea full hd cu rezolutia de 1080p satisface orice rafinament vizual al fiecaruia, iar in plus pentru cei ingrijorati de un drum in plus si o mentenanta pe viitor inexistenta unui filtru care sa necesite intretinere sau inlocuire e ideal.


Am mai auzit din stanga si din dreapta ca proiectoarele au o problema cu consumabilele, mai precis lampa se duce rapid. Evident ca nu e chiar asa, garantia de 12 luni sau 2000 de ore e un motiv extra de liniste interioara ca banii nu au fost dati degeaba. Pe mine m-ar interesa sa am un lucru care sa faca de toate de la sine, spre exemplu cum sunt limuzinele rolls royce, intr-o prezentare de la top gear se explica ca toate culorile se seteaza automat in functie de ambianta, iar revenind la comparatia mea la fel face si acest proiector: are un management ajustabil al culorilor, picture in picture si un auto reglaj keystone. Ma intreb de ce mi-ar trebui toate astea si raspunsul l-am gasit foarte rapid. Vreau sa am stari predefinite pentru calitate maxima, setari automate in functie de tipul filmului sau imaginii proiectate, iar toate acestea plus multe altele ne sunt servite. Produsul vine si cu un sistem de sunet hd de inalta definitie ceea ce merita laudat tinand cont ca degeaba ai boxe daca nu are cine sa iti dea sunet de calitate lor. Am mai stiut de o problema sau ma frumos spus, un mini impediment care necesita intarziere: timpul de racire. Dar nici o problema, benq isi raceste lampa si dupa ce e scos din priza.

Nascut pe 22 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ti-ai facut intrarea in lume pe data de 22 aprilie , faci parte din zodia Taurului si esti sub ocrotirea planetelor Marte si Uranus.

Configuratia planetara a zilei tale de nastere te inzestreaza cu o vitalitate si o energizare extrema.
Ai o atitudine pozitiva fata de viata , iar mintea iti este mereu activata de idei originale si mobilizatoare.Exista posibilitatea sa fii atras catre o cariera neconventionala si spre oameni neobisnuiti.Drept rezultat , viata iti poate fi traversata adesea de evenimente si conjuncturi neasteptate.Croieste-ti cu grija drumul destinului.
Orienteaza-te catre noi inceputuri , spre o perspectiva optimista si fii foarte atent la detalii.
Evita sa te lasi prada temerilor si neglijentei.

Culorile tale norocoase sunt albastrul si toate nuantele lui.

Pietrele tale norocoase sunt granatul si agata.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica si marti.

Numerele tale norocoase si anii tai de rascruce sunt : 4, 13, 22, 31, 40, 49, 58, 67, 76.

Personalitati nascute pe 22 aprilie : Ambra Angiolini , Bettie Page, Glen Campbell, Hal March, Immanuel Kant, Ion Lucian , Irinel Popescu , Jacob Robert Oppenheimer , Jack Nicholson, Madame de Stael , Pascal Bentoiu , Sabine Appelmans , Veronica Micle , Vladimir Ilici Lenin , Vladimir Nabokov , Yehudi Menuhin .


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 20 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 21 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare