Tuesday, May 31, 2011

Nascut pe 1 iunie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ti-ai facut intrarea in lume in ziua de 1 iunie , faci parte din zodia Gemenilor si ai drept guvernatori Soarele si Mercur.

Inzestrat cu creativitate si sarm , pari a stapanit si de un simt intuitiv al stilului. Toate aceste trasaturi te sprijina in face o impresie favorabila asupra celor din jur.Calitatile tale de lider ii aduna adesea pe oameni in preajma ta.Incearca sa nu inseli increderea cu care ai fost investit.
Inteligenta ta se impleteste uneori cu egoismul dar , tinand cont de abilitatile tale de manager, acest lucru pare a fi in avantajul tau.Nu dai dovada de un mare atasament sau devotament in prietenie.
Te bucuri de bani si de confortul material pe care il poti cumpara cu acestia.
Orienteaza-te catre ajutorarea celorlalti , spre o educatie inalta si valorile eterne ale umanitatii.
Evita interdependenta , promisiunile neacoperite si tendinta de a jongla cu sentimentele altor oameni.

Culorile tale norocoase sunt auriul si aramiul.

Piatra ta norocoasa este rubinul.

Zilele tale norocoase sunt duminica , luni si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de raspantie sunt : 1, 10, 19, 28, 37, 46, 55, 64, 73, 82 .

Personalitati nascute pe 1 iunie : Alanis Morissette, Andy Griffith, John M. Jackson , Linda Scott , Marilyn Monroe, Mihail Ivanovici Glinka , Mircea Cartarescu , Monica Anghel , Morgan Freeman, Nelson Riddle, Nicolae Milescu Spatarul , Nicolas Leonard Sadi Carnot , Robert Powell , Ron Wood.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 30 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 31 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare

Horoscop Rac iunie 2011

In luna iunie 2011 , Racul patrunde dincolo de pojghita multicolora a aparentelor si are posibilitatea de a reusi sa realizeze ceva notabil daca se lasa pe seama intuitiei si inspiratiei sale.Un pic de indrazneala nu ii strica deloc : mai bine sa cunosti si sa fii dezamagit, decat sa nu stii si sa te minunezi prosteste.


Pe 1 iunie , Luna noua din Gemeni si eclipsa de Soare din acelasi semn zodiacal pun accentul pe dezvoltarea psihologica si evolutia spirituala. Este foarte posibil sa devii constient intr-o mai mare masura de conexiunea dintre partea materiala si cea spirituala a fiintei tale.Este probabila totodata aparitia unor temeri adanc inradacinate in sinele tau sau a unor tendinte de a te autoiluziona.Latura ascunsa a personaliotatii tale devine mult mai fatisa ori mai activa in bine sau in rau.

Odata cu 2 iunie, debutul tranzitului lui Mercur in Gemeni iti focalizeaza mintea asupra unor chestiuni personale sau legate de trecut.Este momentul sa te exprimi liber dar si sa examinezi cu grija ce se intampla in spatele aparentelor .Sunt favorizate cercetarea , meditatia si contemplatia .Fereste-te sa dai atentie unor lucruri cu o semnificatie ori o importanta vadita numai la suprafata lucrurilor.Efluviile tale creatoare pot impresiona , in special daca le utilizezi in domenii implicand visarea ori imaginatia.Ai predispozitia de a te feri de ochii si urechile lumii , un fapt inspirat avand in vedere ca aceasta pozitie astrala este asociata de obicei cu relevarea unor secrete neplacute.

Incepand cu 3 iunie, Neptun devine retrograd in Pesti si a noua ta casa (casa calatoriilor , studiului intelectual sau religios, invatarii ,filozofiei ,activitatilor legale) .Neptun este o planeta care dizolva tot ce este artificial si contrafacut , si face sa explodeze baricadele interioare.In aceste conditii te poti simti inclinat sa explorezi credintele tale de viata ,sa te intrebi pe ce drum al destinului te afli acum , dintr-o perspectiva luminoasa si nicidecum negativista.Este crucial sa iti examinezi aspectele existentei fara a te astepta sa ti se dea pe loc toate raspunsurile la interogatiile tale.Paseste inainte cu nevinovatie si credulitate , iar raspunsurile vor apare in curand de la sine .

Beneficii asociate cu activitatile de grup si crearea unor contacte folositoare se intrevad din 4 iunie, ca urmare a calatoriei initiate de Jupiter in Taur .Te poti increde in sinceritatea si sprijinul prietenilor , iar cercul tau de amici pare a se mari.Aspiratiile nu isi lasa multa vreme asteptata implinirea , mai ales ca cei din jur sunt mereu gata sa iti dea un sfat sau sa te ajute.Te poti bucura in special de impartasirea unor cauze sau idealuri comune .Speranta iti este alaturi si ai tendinta de a crede ca daca iti doresti indeajuns de mult , totul se poate indeplini.

Pe data de 12 iunie , Saturn revine in aspect direct in Balanta si a patra ta casa (casa radacinilor si caminului) , marcand schimbari esentiale mai ales acasa , in familie dar si la locul de munca.

Luna Plina din Sagetator si eclipsa de Luna din 15 iunie te hotaraste sa faci un pas decisiv in viata , cu precadere in domeniul sanatatii sau muncii.Starea de insatisfactie care iti da tarcoale nu trebuie sa te faca sa ii invinovatesti degeaba pe cei din jur.Poti folosi energia ce iti sta acum la dispozitie pentru a face schimbari benefice in existenta cotidiana.

Lucruri care te-au framantat pana acum , dar pe care le-ai trecut sub tacere , nu mai pot fi retinute pentru sine si isi fac loc catre stirea si indrumarea celorlalti.In acest fel se manifesta tranzitul inceput de Mercur , pe 16 iunie , in Rac .Totodata , poti fi caracterizat de un sporit simt de observatie si de tendinta de a trai cu precadere in mintea ta.Relatiile cu amicii , cunostiintele si rudele cunosc o perioada de intensificare.Felul cum apari in perceptia celor din preajma si impactul pe care personalitatea ta il are asupra oamenilor par a fi doua chestiuni capitale.

Intre 17 si 21 iunie, Mercur te supune unei rafale de influente contradictorii .Intuitia si imaginatia devin predominante gratie trigonului dintre Mercur si Neptun ,oferindu-ti ocazia de a fi mereu la timpul potrivit in locul potrivit.Sextilul lui Mercur cu Jupiter iti configureaza o vreme oportuna pentru calatorii ,studiu , pentru afirmarea intr-un domeniu preferat , precum si rezultate bune in cazul unor teste si examene.Cuadratul dintre Mercur si Uranus continua sa iti stimuleze intelegerea intuitiva ,dar tinde sa iti dea o stare de distragere ce poate provoca neincrederea oamenilor apropiati.Opozitia lui Mercur cu Pluton da nastere unor lupte pentru putere sau unor ostilitati din partea celorlalti; gandeste-te de doua ori inainte de a actiona si amana-ti marile decizii pentru altadata.Cuadratul dintre Mercur si Saturn te poate impinge intr-o si mai mare masura spre o blocare a comunicarii cu cei din preajma sau catre o gandire negativa ; inca o data , ti se semnaleaza sa nu te apleci inca asupra lucrurilor de o mare importanta.

Dupa atatea framantari si pendulari ametitoare , tranzitul lui Marte in Gemeni iti deschide in fata , odata cu 20 iunie , un interval de reflectie asupra telurilor tale. Pari a prefera ca ceilalti sa nu interfereze prea mult in viata ta , mai ales ca in acest fel poti da un maxim randament in tot ceea ce faci .Subconstientul isi face cumva loc in existenta ta , fie prin intermediul insomniilor in cazul celor ce nu isi acorda suficient timp de relaxare , fie prin mijlocirea unor vise cu ochii deschisi.

De pe 21 iunie, Soarele lumineaza teritoriile Racului si ale primei tale case , subliniind aspecte legate de identitatea ta personala , aparenta ta exterioara si felul in care te exprimi in societate.In acest fel , se marcheaza un maximum al ciclului tau solar , in care poti face o impresie covarsitoare asupra celorlalti si ai ocazia sa iti extinzi influenta dincolo de granitele obisnuite.Esti decis sa lasi trecutul deoparte si sa te concentrezi cu toata vitalitatea pe timpul prezent.Ai oportunitatea de a face ceva cu totul nou in viata ta sau in domeniul tau de activitate.


Horoscopul dragostei Racului in iunie 2011


Luna noua ivita pe 1 iunie in a douasprezecea ta casa marcheaza cautarea unui suflet pereche , a unui partener capabil sa te inteleaga fara multe explicatii , gratie sensibilitatii si afectiunii sale.

Din 9 iunie Venus se furiseaza in Gemeni si a douasprezecea ta casa , iar viata ta amoroasa nu sare deloc in ochii celor din preajma intrucat esti tentat sa iti exprimi afectiunea in spatele usilor inchise, invaluit de mistere si secrete.In acelasi timp, aceasta conjunctura astrala este in masura sa anunte finaluri ale unor povesti de dragoste sau probleme in cadrul unor relatii de cuplu.


Horoscopul carierei si banilor Racului in iunie 2011


Din 4 iunie, tranzitul lui Jupiter in a unsprezecea ta casa (casa prietenie si sperantelor ) pare a fi favorabil maririi veniturilor din afaceri si / sau sfera profesionala.

Eclipsa lunara din a sasea ta casa , petrecuta pe 15 iunie, poate anunta cateva transformari necesare in sfera profesionala, concretizate mai ales prin modificarea activitatilor tale de rutina sau a conditiilor de lucru.

Tranzitul Soarelui in intaia ta casa relanseaza latura ta intreprinzatoare, dandu-ti sansa de a profita de multe oportunitati.Nu este nimic rau sa fii un pic egocentric in aceasta etapa, dar incearca sa nu impingi lucrurile prea departe.Nu este timpul potrivit pentru munca de echipa, ci pentru afirmarea capacitatii tale de a conduce si a organiza.


Horoscopul sanatatii Racului in iunie 2011


Luna plina si eclipsa de Luna din 15 iunie te sprijina sa aduci cateva schimbari importante in stilul tau de viata.Incepe un nou program de exercitiu fizic sau de nutritie care stii ca te poate ajuta sa iti echilibrezi starea generala a organismului.

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iunie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iunie 2011 - Toate zodiile

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Rac mai 2011

Horoscopul anului 2011 - Zodia Racului

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal

Monday, May 30, 2011

Nascut pe 31 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ai vazut lumina zilei pe data de 31 mai , apartii zodiei Gemenilor si ai drept planete guvernatoare pe Mercur si Uranus.

Ai fost binecuvantat cu multe talente , dar trebuie sa iti exploatezi punctele forte in mod selectiv si sa iti focalizezi energia asupra a numai catorva proiecte pe rand.Nu te angaja la mai mult decat poti duce intrucat , in acest fel, ai posibilitatea de a-ti rata existenta.
Posezi o minte agila si ai abilitatea de a influenta oamenii si a le castiga respectul.Poti rezolva chiar si cele mai dificile probleme cu o usurinta iesita din comun.Ai o natura nemaipomenit de independenta , ce trebuie temperata cu un dram de modestie , astfel incat sa poti fi sprijinit din plin de catre cei din jur.
Orienteaza-te catre o prioritizare a sarcinilor si obiectivelor tale, spre indeplinirea viselor tale cele mai intime.
Nu te lasa amagit de nevoia de a fi aprobat de ceilalti ,de situatiile fara sorti de izbanda si de gustul dulce-amarui al renuntarii.

Culorile tale norocoase sunt albul si albastrul.

Pietrele tale norocoase sunt granatul si agata.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica si marti.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari schimbari sunt : 4, 13, 22, 31, 40, 49, 58, 67, 76.

Personalitati nascute pe 31 mai : Adriana Bittel , Alan Wilder , Brooke Shields , Clint Eastwood, Colin Farrell , Constantin Silvestri , Fred Allen, Graham Russell , Gregory Harrison , Jason Donovan , Joe Namath, Linda Scott , Mike Joyce , Mike Levine , Nicu Alifantis , Norman Vincent Peale, Onisifor Ghibu , Pat Boone , Robert Schrieffer , Ron Wood , Saint-John Perse , Simon Gallup , Veress Daniel , Walt Whitman .


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 29 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 30 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare

Nascut pe 30 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 30 mai , esti circumscris zodiei Gemenilor si drept planete stapanitoare pe Mercur si Jupiter.

Esti inzestrat cu o viziune originala asupra lumii ,cu o minte logica si rationala si cu sete de cunoastere.Incearca sa iti alegi o cariera in care sa iti valorifici la maximum aceste calitati.Oamenii au tendinta sa se increada intru totul in tine ,desi uneori pari a fi atins de aripa indoielii.Inainteaza ferm si fara graba pe calea catre obiectivele tale ,fara sa iti asumi mai mult decat poti indeplini.
Ai o natura pura si generoasa , intampini problemele cu o atitudine foarte pozitiva si te straduiesti sa inveti cate ceva din fiecare experienta amara.Probabil ca iubesti animalele si copiii , si posezi talente de real vindecator.
Orienteaza-te catre stil si o inalta educatie, catre bogatia sufletului si atentia fata de detalii.
Nu te lasa cuprins indiferenta ,amorteala spirituala si alternative mediocre in viata.

Culoarea ta norocoasa este galbenul.

Pietrele tale norocoase sunt citrinul,safirul galben si topazul auriu.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt marti, joi si duminica.

Numerele tale norocoase si anii tai de referinta sunt : 3, 12, 21, 30, 39, 48, 57, 66, 75.

Personalitati nascute pe 30 mai : Benny Goodman, Constantin Gogu ,Cornelia Otis Skinner, Doina Cornea , Lenny Davidson , Magnus Norman , Marie Frederickson , Michael J. Pollard , Mihail Bakunin, Nicky "Topper" Headon , Pete Way , Petru cel Mare , Robert Tepper.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 28 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 29 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare

Horoscop Gemeni iunie 2011

In luna iunie 2011, Gemenii par a fi acaparati de viata personala si de felul cum este interpretata fiinta lor originara.Tocmai de aceea personalitatea lor devine un obiectiv si un mijloc de a influenta oamenii din preajma lor.


Luna noua si eclipsa de Soare din ziua de 1 iunie isi focalizeaza influentele catre evolutia ta personala.Recunoasterea propriei valori este un pas esential spre respectul fata de sine si dezvoltarea eului.Totii oamenii poseda un secret calcai al lui Ahile.Unele persoane trec prin crize de identitate ori prin intervaluri de serioase indoieli fata de capacitatile lor, dar toate acestea nu reprezinta , adesea, altceva decat etape in optimizarea personalitatii.Gratie eclipsei de Soare , poti sa iti descoperi sau redescoperi potentialul care poate fi dezvoltat si exprimat plenar.Autocunoasterea , credinta in tine insuti si imbogatirea sinelui pot duce spre o largire esentiala a orizonturilor personale pentru acei Gemeni ce se adapteaza in mod pozitiv fata de eclipsa solara.O reactie negativa , de impotrivire , blocheaza de obicei sansele evolutive si da nastere arogantei si vanei multumiri cu limitele propriei fiinte.

Probleme si dileme care mocneau de mult in tine isi cauta iesirea spre exprimare din 2 iunie, sub impactul tranzitului initiat de Mercur in regatul Gemenilor.Simtul de observatie iti este mai ascutit decat de obicei si esti inclinat sa filtrezi aproape tot ce se intampla prin sita deasa a logicii si ratiunii.Totodata , intalnirile si schimburile de opinii cu rude, prieteni si cunostiinte pare a cunoaste o intensificare.Fiind vorba despre prima ta casa, nu se poate sa nu intre in discutie subiecte legate de aspectul tau exterior si felul in care ii impresionezi pe cei din jur.Comportamentul tau straluceste prin sinceritate si o dorinta nemijlocita de a colabora cu ceilalti , astfel incat oamenii se simt inclinati sa se apropie de tine pentru a fi pur si simplu in preajma ta sau a-ti cere sprijinul ori sfatul.

Odata cu 3 iunie , Neptun devine retrograd in Pesti ( pana pe 9 noiembrie 2011) , asa ca urmeaza o perioada relativ indelungata de reevaluare si analizare a abilitatilor si cailor tale de actiune asociate cu sfera profesionala.Nu stim cand se va iesi cu adevarat din criza si cand / daca acest lucru isi face resimtit efectele, asa ca , pana una alta , ar trebui sa nu te uiti prea mult la televizor si sa explorezi modalitatile prin care sa iti pastrezi slujba sau accezi la un loc de munca.

Din 4 iunie , Jupiter isi face simtita prezenta in Taur , favorizandu-ti actiunile care nu au loc in vazul tuturor ori se incadreaza in ceea ce numim viata privata.Se anunta o perioada in care pari a fi mult mai sensibil , empatic si emotiv , in care ai sansa de a scapa de tendintele tale autodistructive , temerile nemarturisite si sentimentele nejustificate de vinovatie.Esti capabil , intr-o mai mare masura, sa intri in contact cu zona ta subconstienta , iar lucrul asta te aduce aproape de acte generoase care nu isi arata imediat recunoasterea karmei.

Sextilul dintre Uranus si Mercur din aceeasi zi de 4 iunie te sprijina in exprimarea fluenta , in vorbe si in scris , a personalitatii tale.Instinctul este pe cale de a te sprijini in orice aspect tinand de comunicare, indiferent ca este vorba de relatii de afaceri ori personale.

Odata cu 9 iunie iti va veni greu sa iti refuzi orice dorinta pe care ti-o poti indeplini , indiferent cat de morala sau imorala este aceasta.Venus strabate Gemenii si prima ta casa , deschizandu-ti intru totul receptivitatea fata de lumea inconjuratoare si focalizandu-te asupra infatisarii tale exterioare si a felului in care esti perceput de ceilalti.

Din 12 iunie, Saturn revine in aspect direct in Balanta , o conjunctura astrologica capabila sa iti deschisa ochii asupra a ceea ce te face iubit si apreciat de catre cei din jur si care iti mobnilizeaza potentialul creativ intr-un mod foarte productiv.

Conjunctia dintre Venus si Pluton din 14 iunie te incarca cu o energie ce te indeamna sa iti doresti totul sau nimic.Puterea de atractie ti se vadeste cu intensitate , iar lucrul acesta pare a-ti aduce reale foloase in sfera sociala.

Pe 15 iunie , Luna plina din Sagetator/ a saptea ta casa si eclipsa totala de Luna sunt in masura sa puna la incercare parteneriatele , dar nu trebuie sa existe motive de ingrijorare atata timp cat aceste relatii sunt cu adevarat puternice.Casa a saptea reprezinta de fapt o relatie in doi extrem de importanta , cu un sot / o sotie , un asociat in afaceri sau chiar si un adversar.Este momentul sa ajungi la un echilibru armonios intre nevoile tale si cele ale unui partener , iar compromisurile si negocierile iti pot capta intr-o mai mare masura atentia.

Puterea de a te afirma se evidentiaza din 20 iunie, gratie tranzitului inceput de Marte in Gemeni. Posezi un potential energetic indeajuns de mare pentru a-ti urma telurile si esti mult mai intreprinzator decat in mod obisnuit.Vrei sa lasi in urma un semn al trecerii tale pe pamant si ai capacitatea de a te face observat.Mai mult decat atat , esti strabatut de o nemasurata ambitie si un spirit competitiv excesiv , fiind gata mereu sa te iei la harta pentru a-ti impune punctul de vedere.

Din 21 iunie, calatoria inceputa de Soare in Rac te face sa te agati mai curand de lucrurile ce iti ofera siguranta , inclusiv materiala, si sa eviti pe cat posibil riscurile de orice fel.

Cuadratul dintre Marte si Neptun din 22 iunie te incarca cu iritare fata de orice tine de banalitate si locuri comune.Tanjesti dupa o mai mare stralucire sau drama in viata ta si esti gata sa actionezi potrivit unor impulsuri de moment , fara a te gandi la consecinte.Evita sa iti asumi riscuri prostesti si incearca sa ocolesti sau sa amani lucrurile ce tin de existenta cotidiana.

Pe 27 iunie , sextilul lui Marte cu Uranus continua influentele de mai sus , indemnanandu-te sa experimentezi sau sa iti iei riscuri pentru a schimba directia vietii tale. Independenta devine una dintre valorile tale cele mai apreciate , si te poti avanta fara a sta mult pe ganduri intr-o actiune necesitand curaj ori indrazneala.

Marte continua sa fie prezent in existenta ta pe data de 29 iunie, cand intra in conjunctie cu Pluton.Intr-o astfel de conjunctura nu suporti sa fii contrazis , esti strabatut de o mare vointa si hotarare.Nevoia de a te elibera de orice lucru nefolositor sau care te trage inapoi poate fi coplesitoare .De fapt, dorinta de a prelua controlul asupra unui aspect al destinului tau sau chiar a vietii tale in general poate fi extrem de intens, antrenandu-te eventual in confruntari cu oricine se pune de-a curmezisul in drumul tau.


Horoscopul dragostei Gemenilor in iunie 2011


Sub efectul intrarii lui Jupiter in a douasprezecea ta casa (casa subconstientului, a constrangerilor ori eliberarii acestora) , dupa 4 iunie , unii oameni sunt cat pe aci sa intre in viata ta sentimentala si nu numai.Ai nevoie de un sprijin, dar cu atat mai mult trebuie sa fii prevazator cui ii permiti sa intre in spatiul tau privat.O relatie foarte apropiata cu cineva abia cunoscut pare a-ti aduce mari dezamagiri.

Imaginatia este cat pe aci sa iti joace niste feste de pe 10 iunie , ca urmare a cuadratului dintre Venus si Neptun.Relatia ta de cuplu pare a trece pe rand prin momente foarte bune si foarte rele , in functie de felul in care mirajul dragostei tinde sa te farmece.Incearca sa nu cazi prada dezamagirii si blazarii.Adeseori , acest aspect astral este corelat cu sentimente de respingere a iubirii sau cu aspecte neobisnuite ale dragostei.

Pe 14 iunie, conjunctia dintre Venus si Pluton da nastere unei pasiuni intense si cotropitoare.Exista tendinta de a cere foarte mult de la o relatie de dragoste sau de a fi stapanit de dorinta de a-i manipula pe cei care tin la tine.

Parcursul inceput pe 20 iunie de catre Marte in intaia ta casa iti daruieste o aura de farmec si te insufleteste cu o indrazneala ce este gata sa te ajute sa initiezi o noua poveste de dragoste sau sa revitalizezi una ce parea prafuita in inertie si obisnuinte.


Horoscopul carierei si banilor Gemenilor in iunie 2011


Pe 10 iunie cuadratul lui Venus cu Neptun prevesteste mari variatii ale situatiei financiare .Investitii avantajoase la prima vedere sunt pe punctul de a se dovedi sursa unei situatii de criza a bugetului personal.

Venus in conjunctie cu Pluton iti anunta din 14 iunie o perioada de mare focalizare si incredere in tine insuti , mai ales atunci cand este vorba despre afaceri si finante.

Din 16 iunie, tranzitul initiat de Mercur in Rac si a doua ta casa marcheaza debutul unui interval de analizare a veniturilor si cheltuielilor tale.Mult mai rational si mai practic decat de obicei , ai sansa de a descoperi noi metode de a face bani , mai ales prin mijlocirea comunicarii.

Soarele prezent in a doua ta casa incepand cu 21 iunie te focalizeaza asupra chestiunilor materiale si a celor tinand de confortul personal.Cu aceasta ocazie , iti poate intra in vizor ceea ce posezi si ceea ce nu ai , precum si lucururile care te fac sau nu sa te simti bine.De fapt , este acea parte din an cand finantele si posesiunile iti acapareaza in cea mai mare masura atentia.Prudenta te tine deoparte de cheltuieli exagerate .


Horoscopul sanatatii Gemenilor in iunie 2011


Din 20 iunie, tranzitul lui Marte in prima ta casa iti daruieste o mare vitalitate .In rarele cazuri cand are loc un accident , acestea este asociat cu capul sau fata.
.

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iunie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iunie 2011 - Toate zodiile

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscopul anului 2011 - Zodia Gemenilor

Horoscop chinezesc 2011 - Sobolanul in anul Iepurelui

Horoscop Gemeni mai 2011

Sunday, May 29, 2011

Like me if I`m dead

Daca o sa predau lingura o sa imi dati like pe facebook si o sa imi scrieti pe wall ca o sa imi duceti dorul si ca imi doriti toate bune ?

Am observat ca se practica.

Zic ca suntem o specie umana care se deplaseaza in cele mai cretine directii.

Viata de online ii prea tare pentru a o intelege perfect.

Nascut pe 29 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Persoanele nascute pe 29 mai fac parte din zodia Gemenilor si sunt sub guvernarea lui Mercur si a Lunii.

Esti strabatut de o intensa energie feminina , sub influenta careia simtamintele si gandurile tale tind sa se inchege sub forma a doua tipuri diferite de personalitate.Pe de o parte , poti fi extrem de intuitiv,creativ si expresiv ,pe de alta parte ai predispozitia de a fi covarsit si chiar derutat de o sumedenie de diverse idei.Invata sa iti focalizezi eficient mintea si sa iti organizezi procesul de gandire.
Orienteaza-te catre universalitate si modestie.
Nu te lasa ispitit de solitudine , autozeflemire si distragerea de la ceea ce este cu adevarat important.

Culorile tale norocoase sunt albul si verdele.

Pietrele tale norocoase sunt perla si piatra lunii.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni, joi si duminica.

Numerele tale norocoase si anii tai de rascruce sunt : 2, 11, 20, 29, 38, 47, 56, 65, 74.

Personalitati nascute pe 29 mai : Annette Bening, Bob Hope, Erich Wolfgang Korngold , Erwin M. Friedlander , Iannis Xenakis , Ionel Fernic , John Charles Harsanyi , John F. Kennedy, G.K. Chesterton, Isaac Albeniz , La Toya Jackson, Melissa Etheridge, Noel Gallagher , Oswald Spengler .


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 27 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 28 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare

Nascut pe 28 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ti-ai facut intrarea in lume pe data de 28 mai , faci parte din zodia Gemenilor si esti guvernat de catre Mercur si Soare.

Personalitatea iti este marcata de un intens simt al aventurii impletit cu o neostoita curiozitate.Adeseori, cutezi sa te avanti in actiuni la care putini se incumeta.
Esti inzestrat cu un solid spirit practic care te sprijina sa iti definesti cu claritate telurile in viata si sa te organizezi in asa fel incat sa te apropii cat mai eficient de implinirea lor.Cu toate acestea, ar fi indicat sa te supraveghezi cu grija pentru a nu deveni dependent de munca.Poti fi predispus catre probleme de sanatate asociate cu sistemul nervos.
Orienteaza-te spre bucuria de a trai si un spirit de invingator.
Evita sa cazi prada setei de razbunare si nervozitatii.

Culorile tale norocoase sunt auriul si aramiul.

Piatra ta norocoasa este rubinul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica , luni si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 1, 10, 19, 28, 37, 46, 55, 64, 73, 82.

Personalitati nascute pe 28 mai : Carl Filtsch , Carl Larsson, Carroll Baker, George Macovescu , George Volceanov , Glenn Quinn , Ian Fleming, Kylie Minoghue , Nicolae Robu, Patrick White , Thomas Moore .


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 26 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 27 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare

Saturday, May 28, 2011

Masturbare intelectuala

Te trezesti cu 2 zile inaintea unui examen ca nu ai cursuri si nici seminarii si urmeaza sa:
  • Dai 10 telefoane la colegii de grupa sa schimbi pareri si sa le ceri cursuri.
  • Ajungi la xerox cu 2 teancuri de cursuri si 2 de seminarii, aplicand principiul: sa fie.
  • Pleci acasa cu peste 100 de foi xeroxate, mai dai un telefon la colegi de breasla care sunt in aceiasi oala cu tine pentru alte pareri si impresii si ajungi acasa.
  • Ajuns acasa realizezi ca e trecut de ora 19, ca ai pierdut toata ziua si ca ar fi momentul de o relaxare.
  • Iti pregatesti mancare, alegi un serial sau film care consideri ca te va distrage.
  • Se termina serialul, mancarea si te simti deja cu burta plina.
  • Iti ordonezi cursurile, iti numerotezi foile, le indosariezi si arunci o privire.
  • Realizezi ca cele 2 zile iti sunt insuficiente.
  • Continui cu tendinta de invatare si se face tarziu.
  • Dupa ce ai schitat cateva pagini bune cu ideile principale te bucuri ca ai ajuns intr-un final la cursul 2.
  • Urmeaza somn cu gandul la scoala.















  • A doua zi incepi sa inveti dupa siesta de dimineata si se face rapid seara cu un sfert de materie atacata.
  • Urmeaza examenul si foile albe din fata.
  • Dupa dictarea subiectelor ramai tampit.
  • Umplii cateva foi, tratezi subiectele stiute, mai dai cu textul pe langa si speri.
  • La urmatoarea prezentare.

Thursday, May 26, 2011

Si astazi iubim sirenele



























Actress Astrid Berges-Frisbey attends the "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" photocall.

Nascut pe 27 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ai vazut lumina zilei in ziua de 27 mai , faci parte din zodia Gemenilor si ai ca planete guvernatoare pe Marte si Venus.

Esti stapanit de pasiune in aproape tot ceea ce faci.Atunci cand iti asumi o sarcina , ii dedici intreaga ta dedicare si concentrare.In privinta relatiilor interumane lucrurile nu sunt deloc diferite; daca te angajezi intr-o legatura de cuplu sau de prietenie o faci din toata inima si fara nici o constrangere interioara.Probabil ca esti o persoana fermecatoare , care stie sa isi foloseasca forta seductiei pentru implinirea obiectivelor tale.
Orienteaza-te catre bucuria de a trai , iertarea celor din jur si recunoasterea propriilor tale limite.
Nu te lasa cuprins de orgoliu , egocentrism si nehotarare.

Culorile tale norocoase sunt albul si rozul.

Pietrele tale norocoase sunt safirul alb, diamantul si cuartul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri , vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de referinta sunt : 6, 15, 24, 33, 42, 51, 60, 69, 78 .

Personalitati nascute pe 27 mai : Alexandru Voevidca , Arnold Bennett , Bessie Smith, Bruce Cockburn , Cilla Black , Constantin Ticu Dumitrescu , Don Williams , Elizabeth Montgomery, Emil Isac , Emma Thompson, Georges Rouault , Harlan Ellison , Henry James, Henry Kissinger , Herman Wouk , Isadora Duncan , James Mitchell , Jamie Oliver , Jessica Riddle , Leonardo da Vinci, Louis Durey , Louis–Ferdinand Céline , Marty Kristian , Max Brod , Medeea Marinescu , Neil Finn , Peter Sears , Radu Negru , Ramsey Lewis , Susan Ward .


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 25 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 26 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare

Horoscop Taur iunie 2011

In luna iunie 2011 , Taurul se orienteaza cu precadere catre bani si avantajele oferite de o situatie financiara infloritoare.Cu atat mai mult , ar trebui sa isi aduca aminte ca cei care ajung sa creada ca banii pot face totul pot fi suspectati ca ar fi in stare sa faca orice pentru bani.

Viata isi afla sarbatorirea prin fiinta ta , printr-o percepere senzoriala extrema odata cu 1 iunie, gratie Lunii noi ivite in Gemeni .Bucuria de a trai se imbina cu satisfactia preumblarii pe un teren ferm , amenajat cu grija si prevedere pana acum.Cu toate acestea, sub impactul eclipsei de Soare din Gemeni, intamplate in aceeasi zi de 1 iunie , sectorul tau financiar pare a trece prin mari transformari ce pot oscila intre o mare prosperitate si o ruina zdrobitoare.

Din 2 iunie , sub influenta tranzitului inceput de Mercur in Gemeni , simtul practic este gata sa te acapareze intru totul , acordandu-ti o perspectiva foarta realista sau chiar cinica asupra existentei.

Incepand cu 3 iunie, Neptun devine retrograd in Pesti si a unsprezecea ta casa (casa activitatilor de grup , a retelelor de cunostiinte , prietenilor , sperantelor si dorintelor , a veniturilor castigate prin munca , a telurilor si comunitatii).Tot ce atinge Neptun are tendinta de a-si pierde insemnatatea materiala sau reala , mai ales daca este vorba despre lucruri ori actiuni conventionale, artificiale, lipsite de autenticitate.In cazul Taurilor , turnura retrograda a lui Neptun (mentinuta pana pe 9 noiembrie 2011) poate conduce la o revizuire a idealurilor , si o analizare a modului in care aspiratiile concorda cu prieteniile si mediile sociale in care sunt implicati.

Increderea in propria-ti persoana precum si o prietenoasa integrare in mediul inconjurator isi fac loc in viata ta odata cu 4 iunie, drept urmare a calatoriei incepute de Jupiter in Taur .Este probabil sa devii mult mai deschis , mai entuzist si mai exuberant in viata de zi cu , dand o semnificatie pozitiva tuturor evenimentelor prin care treci.Acest tranzit da aripi optimismului tau si iti accentueaza generozitatea.Trecutul nu te mai apasa in nici un fel , iar credinta ca tot ce este in preajma ta concura spre binele tau este pe cale de a-si arata roadele.Probleme sau dificultati ce pareau de nedepasit pot fi rezolvate foarte usor , iar dorinta de a iesi in evidenta in ochii celorlalti este pe punctul de a-ti fi implinita.Fereste-te sa cazi prada egocentrismului sau laudaroseniei.

Sextilul dintre Neptun si Jupiter din 8 iunie amplifica conditiile benefice anterioare.Atitudinea toleranta si generoasa se permanentizeaza in fiinta ta , astfel incat iti vine mai usor sa treci cu vederea erorile si defectele celorlalti , iar acest fapt face ca relatiile cu cei din jur sa capete nuante extrem de placute si pozitive.

Viata sociala tinde a ti se conjuga cu cea financiara din 9 iunie , ca efect al tranzitului inceput de Venus in teritoriile Gemenilor.

Din ziua de 12 iunie , Saturn revine in aspect direct in Balanta , eliberandu-te de o prudenta impusa constient sau inconstient vreme de circa patru luni si jumatate.Curatenia facuta in propria-ti ograda sub impulsul turnurii retrograde a lui Saturn este in masura sa inceapa a da rezultatele scontate.

Luna plina si eclipsa de Luna din 15 iunie in Sagetator iti semnaleaza nevoia unei echilibru dintre mediul tau intern si cel extern , in lipsa caruia poti atrage asupra ta nenumarate razbunari ale sortii , in special in plan material ori financiar.

O avalansa de sarcini , responsabilitati si necesitati privind comunicarea iti epuizeaza fara mila timpul si resursele incepand cu 16 iunie, ziua inceperii parcursului lui Mercur in Rac.Vartejul de treburi este in stare sa iti dea o senzatie de ameteala , pe parcursul careia sa nu mai ai cum face diferenta intre ceea ce este important si ce nu.Ai sansa de a culege o gramada de informatii din lumea inconjuratoare, utile atat in plan social cat si profesional.

Sextilul dintre Mercur si Jupiter din 18 iunie accentueaza influenta anterioara si iti ofera cateva oportunitati avand de a face cu scurtele calatorii , studiul , invatamantul , scrisul, interviurile , promovarea , cererile si aplicatiile.Esti predispus sa gandesti intr-o maniera pozitiva si sa simti evolutia ta intelectuala.Cei din jur se bucura sa colaboreze cu tine.Este posibil sa primesti o oferta foarte interesanta.

Pe 21 iunie , ziua solstitului de vara , Soarele isi incepe vizita in regatul Racului si in a treia ta casa (casa influentelor de mediu si a comunicarii) .In aceasta conjunctura , pari a acorda o atentie prioritara mediului tau ambiant , pe care incerci sa il explorezi dincolo de pojghita subtire a aparentelor.Evenimentele sociale iti surad , in special datorita faptului ca acorzi un mai mare respect oamenilor , luandu-le in seama realizarile si eforturile.Prietenii , rudele, cunostiintele par a juca un rol mai important decat de obicei in existenta ta.Nu este vremea marilor aventuri , ci mai curand una a unei vieti alerte in apropierea caminului sau in cadrul unor locuri familiare.


Horoscopul dragostei Taurului in iunie 2011


Tranzitul initiat pe 4 iunie de catre Jupiter in prima ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior) nu are cum sa nu iti aduca noroc in dragoste.Increderea deplina in tine si in farmecele tale te poate ajuta sa cuceresti o persoana la care visai fara speranta de multa vreme .Taurii aflati deja intr-o relatie de cuplu au posibilitatea de a recrea iubirea de care se bucura din partea partenerilor lor.

Din 9 iunie , prezenta lui Venus in a doua ta casa (casa resurselor si banilor) iti asigura stabilitate in viata amoroasa si legaturile cu oamenii apropiati.Familiaritatea conteaza din ce in ce mai mult pentru tine , la fel ca si intimitatea cu o fiinta care te iubeste si iti cunoaste tabieturile si preferintele.


Horoscopul carierei si banilor Taurului in iunie 2011


Desi Luna noua din 1 iunie pare a-ti transmite vesti bune pe plan financiar, eclipsa de Soare din aceeasi data poate prevesti cateva lucruri contradictorii.Sub influenta eclipsei solare , ai optiunea sa iti apreciezi fiinta mai ales in functie de reusitele banesti si statutul tau material.Unii nativi din Taur , indemnati de un ego foarte puternic, vor fi isipitite sa risipeasca mari resurse financiare in scopuri unor castiguri si mai mari , in vreme ce alti nativi vor incerca sa isi puna la adapost posesiunile si sa isi accentueze atitudinea de prudenta financiara. Acumularea unor consistente datorii in vederea unor cumparaturi poate satisface orgoliul , la fel ca si dovezile unei mari generozitati in privinta banilor.Cu toate acestea nu este deloc timpul potrivit pentru mari cheltuieli sau ingenioase speculatii financiare.

Ivirea lui Mercur , pe 2 iunie, in a doua ta casa , inaugureaza o perioada strabatuta de dorinta de a-ti analiza veniturile si cheltuielile.Cu mintea indreptata catre bani si proprietati , ca si spre valorile personale , te simti cuprins de nevoia de a cauta noi si fructuoase metode de a-ti multiplica resursele financiare.Majoritatea castigurilor tind a fi asociate , intr-un fel sau altul , cu comunicarea.

Patrunderea planetei Venus in a doua ta casa este de natura sa iti imprime o placere neostoita de a cheltui nesocotit banii .Desi nu uiti complet de necesitatea sigurantei financiare , doresti sa te desfeti cu lucrurile bune pe care ti le poate oferi viata si ai aplecarea de a aduna in jurul cat mai multe obiecte nou-noute.Capacitatea de a te relationa in armonie cu ceilalti iti daruieste oportunitatea unor avantaje materiale.

Dupa ce te-ai supus, poate , unei autocritici drastice , parasirea din 12 iunie de catre Saturn a aspectului sau retrograd te determina sa te ocupi cu o sporita perseverenta de aspecte profesionale neglijate sau amanate.Eventualele sentimente de blocaj sau pesimism care te-au insotit pana acum in plan profesional tind sa se evapore putin cate putin.

Pe data de 15 iunie, eclipsa totala de Luna din a opta ta casa (casa transformarii si sexualitatii) are posibilitatea de a-ti aduce cateva necazuri legate de veniturile partenerului tau de viata , ori asociate cu taxe, impozite sau investitii.Poate ca ar fi timpul sa iti lichidezi sau renegociezi datoriile , mai ales ca un nou aflux de venituri este cat pe aci sa isi faca intrarea in viata ta.

Din 20 iunie, data debutului tranzitului lui Marte in Gemeni si a doua ta casa , pari a fi strabatut iarasi de o viguroasa energie in a acumula bani si a-ti apara valorile .Proiecte financiare mai vechi ori mai noi tind a te acapara , cu atat mai mult cu cat ai inclinatia sa pui semnul egalitatii intre ceea ce esti si ceea ce ai.Daca vor apare dispute ori conflicte in urmatorul interval , acestea par a fi asociate mai ales cu proprietati sau aspecte financiare.In acelasi timp, impulsul de a cumpara poate ajunge la un maximum, asa ca ar fi indicat sa nu porti la tine mari sume de bani ori carduri de credit..


Horoscopul sanatatii Taurului in iunie 2011


De pe 4 iunie , prezenta lui Jupiter in intaia ta casa te poate determina sa te rasfeti intr-o prea mare masura , aducandu-te in pragul unor excese alimentare si a unor accentuari ale obiceiurilor tale nesanatoase.

Odata cu 12 iunie, intrarea lui Saturn in aspect direct in a sasea ta casa (casa muncii si sanatatii) iti deschide un interval favorabil initierii unor noi regimuri alimentare.De fapt , adeseori, Saturn ajunge sa iti atraga atentia asupra unor dependente sau stiluri de viata paguboase.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iunie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iunie 2011 - Toate zodiile

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Taur mai 2011

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscopul anului 2011 - Zodia Taurului

Soferul agresiv-linistit

E un omonim potrivit situatiei intalnite si nu numai. El, un sofer pe masina de firma ii da cox in orice imprejurare inafara localitatii, depaseste pe oriunde e linie intrerupta, goneste cu viteza considerabila, dar se calmeaza cand e linie continua si e in localitate. In localitate pastreaza o viteza ilegala, dar care nu duce la suspendarea carnetului, iar linia continua si semnele de circulatie sunt sfinte.

anvelope

Asa ca joci pe mai multe terenuri: odata este safe in privinta carnetului daca respecti regulile care pot duce la suspendarea lui, iar de cealalalta parte scoti un timp mai bun de parcurgere si nu stai in spatele tuturor navetistilor care au viteaza maxima de 100 km/h.

Wednesday, May 25, 2011

Nascut pe 26 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 26 mai , esti inglobat zodiei Gemenilor si ai drept planete guvernatoare pe Mercur si Saturn.

Esti in posesia unei minti foarte organizate si logice dar , uneori, iti acorzi prea mult timp inainte de a lua o decizie hotaratoare si nu mai reusesti sa profiti de niste oportunitati ce te-ar fi adus mai aproape de obiectivele tale.
Esti extrem de potrivit pentru profesii ce necesita concentrare si o capacitate clara de deductie.Poti suferi consecintele unei despartiri de care nu ai cum sa fii responsabil in copilarie sau prima tinerete , iar lucrul asta iti poate imprima un sentiment de singuratate in evolutia ta sociala si afectiva.Chiar daca se lasa asteptat si te supune multor stradanii , succesul isi va face in cele din urma aparitia in viata ta.
Orienteaza-te catre confort , convorbiri relevante cu eul tau si o fericita solitudine.
Nu te lasa ispitit de pragmatism si compatimirea fata de tine insuti.

Culorile tale norocoase sunt negrul si albastrul.

Pietrele tale norocoase sunt ametistul , lapis lazuli si safirul albastru.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri , vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de cotitura sunt : 8, 17, 26, 35, 44, 53, 62, 71.

Personalitati nascute pe 26 mai : Bernie Flint , Chris Duffy , Colin Vearncombe , Garry Peterson , Helena Bonham Carter , Jaki Liebezeit , James Arness, John Wayne, Lauryn Hill , Lennie Kravitz , Levon Helm , Marian Gold , Mariana Sora , Mick Ronson , Nicolae Holban , Peggy Lee, Peter Cushing, Philip-Michael Thomas , Ray Ennis , Stevie Nicks, Verden Allen , Vintila Corbu , Vivian Robson .


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 24 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 25 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare

Horoscop Berbec iunie 2011

In luna iunie 2011 , Berbecul este cuprins de febra comunicarii si conectarii cu oamenii din jurul sau.Din pacate , uneori , cele mai importante lucruri sunt dificile de spus intrucat , prin transfomarea lor in cuvinte , risti sa le diminuezi valoarea.


Pe 1 iunie , Luna noua isi face aparitia in Gemeni si a treia ta casa (casa guvernand asupra abilitatilor de comunicare , invatarii , interactiunilor si contactelor zilnice) , iar Soarele trece printr-o eclipsa partiala in acelasi sector astrologic. Focalizarea se orienteaza spre sfera intelectuala si necesitatile de comunicare.Se anunta astfel un timp propice invatarii a ceva nou , relationarii facile in domeniul social , preocuparii fata de detaliile traiului cotidian si dezvoltarii unor raporturi mentale cu cei din jur.Probabil ca vei deveni mult mai constient de ceea ce se intampla in preajma ta si vei fi mult mai alert si inspirat in luarea unor decizii importante.Ai in fata o scurta perioada favorabila examenelor , testelor , inceperii unei noi etape in viata si comunicarii de orice fel.

Mercur isi face si el intrarea in Gemeni si a treia ta casa din 2 iunie , daruindu-ti o curiozitate genuina fata de tot ce te inconjoara , capacitatea de a manui cu folos vorbele si talentul de a indeplini mai multe sarcini deodata.Telefonul , internetul , convorbirile si intalnirile directe se aduna claie garamada pe capul tau , lasandu-ti foarte putin spatiu pentru viata personala.Nu este exclus sa ajungi a te agita de dragul agitatiei , fara a avea nici un fel de rezultate notabile.Mintea pare a-ti fi lipsita de concentrare mai ales in cazul situatiilor de rutina, astfel incat ar fi indicat sa nu iti orientezi eforturile catre un unic , important proiect.

In ziua de 3 iunie , Neptun devine retrograd in Pesti .O planeta a disolutiei , Neptun este pe cale sa zgaltaie zdravan atitudinile prea rigide ori conformiste si sa darame niste bariere interioare create in mod artificial.Acest impact astral se poate vadi prin nevoia de a evada din mijlocul inertiei cotidiene , a reflecta cu luciditate la realizarile tale de pana acum si la lectiile pe care ti le-a dat existenta.Intuitia te sprijina mai mult decat oricand in acest interval, dar efervescenta imaginatiei iti poate juca cateva feste , provocandu-te sa descoperi si sa inventezi mobiluri ireale ale faptelor celorlalti oameni.

Valoarea resimtita cu acuitate a eului tau si increderea in posibilitatile tale au toate sansele asa atraga norocul de partea ta odata cu 4 iunie , gratie tranzitului initiat de Jupiter in Taur.Oportunitatile sunt pe punctul de a se ivi mai ales in plan financiar si profesional.

Pe aceeasi data de 4 iunie , sextilul dintre Mercur si Uranus pare a-ti accentua cumva tendintele neptuniene , prin favorizarea capacitatilor intuitive si deschiderea spre o gandire originala si creativa.Se vesteste astfel o perioada favorabila unor intalniri de grup , comunicarii online sau unor activitati asociate cu calculatoarele , stiinta sau chiar metafizica.

Oamenii tind sa se bucure intr-o sporita masura de apropierea si tovarasia ta incepand cu 9 iunie, ziua debutului tranzitului planetei Venus pe taramurile Gemenilor.Bucuria de a vorbi despre pasiunile tale se impleteste armonios cu interesul sincer fata de opiniile celorlalti.In unele cazuri, acest aspect astral aduce beneficii prin intermediul rudelor , calatoriilor scurte sau comunicarii.

Pe 12 iunie , Saturn in Balanta paraseste aspectul retrograd si revine in aspect direct.Intr-un astfel de context nu este bine sa te lasi in voia evenimentelor , controlandu-ti cu fermitate soarta mai ales din perspectiva relatiilor conjugale ori de cuplu.

In 15 iunie , Luna plina din Sagetator si eclipsa lunara anuntata pentru aceasta data te aduc in situatia de a-ti pune la incercarea credintele tale interioare.Nu este exclus sa iasa la iveala, cu pregnanta , setea ta de aventura sau dorinta inflacarata de a te avanta in jungla plina de surprize a cunoasterii.Atentia pe care ai acordat-o pana acum vietii de zi cu zi pare a se risipi sub presiunea nevoii tale de a iesi din barierele previzibilului si obisnuintei.

Forta ta de concentrare si memorizare tinde sa creasca nestavilit din 16 iunie, sub influenta parcursului inceput de Mercur in Rac.Mobilizat de intensitatea acestor inzestrari , te poti retrage din mijlocul lumii , pentru a te apleca asupra unor proiecte vechi sau ambitioase.Pe de alta parte , mintea ti se indreapta vrand-nevrand spre casa, familie , ori trecut.

O multime planuri si proiecte sunt gata sa iti cotropeasca mintea odata cu 20 iunie , facandu-te sa iti imprastii , adeseori fara folos , energia si timpul.Acesta este efectul calatoriei pornite de Marte in Gemeni.Daca iti canalizezi asa cum trebuie potentialul , ai sansa de a te afirma ori a-ti fructifica din plin ideile creatoare.Predispus sa iti identifici fiinta cu credintele si opiniile tale , pari a fi insufletit de o sporita indrazneala in a aborda viata , iar aceasta caracteristica te poate impinge pe nesimtite catre inflacarate certuri ori conflicte cu oamenii din preajma.In acelasi timp, impulsul major conferit de catre Marte poate fi valorificat cu succes in muncile ori preocuparile intelectuale.

Pe 21 iunie , cuadratul lui Mercur cu Uranus iti poate aduce o mare clarviziune , dar si tendinta paguboasa de a fi imprastiat in gandire.Ideile si opiniile tale pot fi primite cu neincredere si lipsa de entuziasm datorita impresiei nu tocmai convingatoare create de propria-ti persoana.Departe de a fi senin , pari a cade cu usurinta prada acceselor de furie , sarcasm si zeflemea.Sarcinile de zi cu zi pot fi amenintate de starea ta vulcanica !

Din fericire, Soarele aparut tot pe 21 iunie in sectorul Racului isi confera un echilibru stabil prin indrumarea spiritului tau catre zona familiei si a caminului .Nevoia de siguranta , explorarea trecutului si radacinilor tale , precum si necesitatea de a-ti crea un sentiment de apartenenta iti pogoara calm si liniste peste suflet , chiar daca te pot aseza intr-o pozitie controversata de lider acasa .Eul tau profund cauta cu insetare izvoarele sale autentice , pentru a se regenera si a-si fundamenta nazuintele.

Sextilul dintre Marte si Uranus din 27 iunie te provoaca insa sa faci unele experimente inedite in lumea exterioara si sa iti asumi cateva riscuri in scopul redirectionarii vietii tale. Sentimentul tau de independenta cunoaste o benefica stimulare, asa ca te poti angaja fara mari ezitari intr-o actiune necesitand curaj sau indrazneala.Aspiri sa faci ceva care sa te delimiteze de oamenii obisnuiti si sa iti daruiasca o unicitate de mult ravnita.


Horoscopul dragostei Berbecului in iunie 2011


De pe 9 iunie, prezenta lui Venus in a treia ta casa te indeamna catre un dialog autentic si sincer cu fiinta iubita.Pe de o parte , afectivitatea ta lasa loc intr-o mai mare masura gandirii logice , pe de alta parte esti capabil sa stingi cu calm si abilitate orice conflicte aparute in relatia de cuplu.

Revenirea lui Saturn in aspect direct in a saptea ta casa (casa parteneriatului si interactiunii umane) ) poate da nastere din 12 iunie unor situatii pozitive pe plan social ori material , avand in vedere ca Saturn va colinda in viitor prima parte a zodiacului tau.Uneori, in acest fel se anunta aparitia unui nou stadiu al existentei tale sau a unor rasplati ori recompense pentru eforturile conjugate multa vreme spre un anume ideal.Succesul adus ori revelat de catre Saturn in a saptea ta casa poate aduce necazuri in relatiile de cuplu, mai ales prin starnirea geloziei ori invidiei partenerului.Intr-un fel sau altul, trebuie sa ii demonstrezi acestuia ca il pretuiesti si ca ii apreciezi valoarea personala.

Tranzitul pornit de Mercur pe 16 iunie in a patra ta casa (casa caminului si radacinilor) nu face decat sa focalizeze atentia spre fiinta iubita , dornic sa iti impartasesti traile impreuna cu ea si sa te deschizi unei comunicari neingradite si rationale.


Horoscopul carierei si banilor Berbecului in iunie 2011


Din 4 iunie , patrunderea lui Jupiter in cea de-a doua ta casa (casa sistemului tau de valori , a finantelor personale si a posesiunilor ) este pe cale sa iti aduca beneficii asociate cu puterea de a face bani.Aceasta amplasare a lui Jupiter anunta adeseori un an productiv si profitabil.Este posibil sa te simti mult mai increzator si mai angajat fata de abilitatea ta de a-ti castiga existenta , fiind gata sa iti pui la bataie toate inzestrarile si talentele pentru a face mai multi bani.Veniturile tale au sansa de a se mari , iar situatia ta financiara generala pare a trece printr-o perioada infloritoare.Pe de alta parte, te poti simti inclinat sa cheltui intr-o mai mare masura , fiind isipitit sa aduni cat mai multe obiecte in "cuibusorul" casei tale .Desi ai posibilitatea sa te bucuri de niste bani in plus, ai face bine sa te retii de la cumparaturi inutile , cu atat mai mult cu cat nu poti fi niciodata sigur ce iti aduce ziua de maine.


Horoscopul sanatatii Berbecului in iunie 2011


Unii dintre nativii din Berbec pot fi cuprinsi de o stare de neastampar si nervozitate din 2 iunie , sub impactul imperativelor comunicarii si a unei activitati febrile.Discutiile lejere cu cei apropiati , adancirea in studiu ori lectura pot fi cai eficiente de combatere a stresului.

Odata cu 20 iunie, intrarea lui Marte in a treia ta casa iti imprima o stare de nerabdare ori impulsivitate ce te poate aduce in pragul accidentelor , mai ales in cazul muncilor manuale sau atunci cand sofezi.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iunie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iunie 2011 - Toate zodiile

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscopul anului 2011 - Zodia Berbecului

Zodia Berbecului - Legenda si semnificatie

Zodia Berbecului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase


Zodia Berbecului si Dragostea

Tuesday, May 24, 2011

Ganduri de pace in vreme de razboi

Lasand pentru cateva clipe melodrama la o parte si adoptand o atitudine realista, demna de a unui om bine ancorat in realitate putem trece pe hartie persoanele care au avut o influenta in viata personala, familiala sau generala a fiecaruia.

Particularizand pe viata personala, incepand din gradinita si terminand cu job`ul, ma gandesc si imi notez, pentru a da o importanta deosebita, cei cativa care mi-au fost alaturi pe parcurs. Enumar prieteni de generala, prieteni de liceu, prieteni din facultate, precum si prietene de toate soiurile, incepand de la one night stand si terminand cu un happy endinguri surprinse in filme de Oscar, ma declar multumit si impacat de un trecut agitat, frumos si plin de nebunii.

Uit uneori pe cine am aproape, cine imi vrea binele si raul, cine vrea sa ma indrume si sa ma vada alaturi de el, fie si la o cafea, dar imi reamintesc exact cand trebuie, la limita tarziului, de ajutorul si vorbele spuse chiar in nopti de furtuna.

Si trebuie continuata aceasta atitudine sau cum vrem sa o catalogam si recompensarea acelora care ne-au fost de folos in intregirea si conturarea personalitatii care ne defineste in prezent.

Cu zgarieturi dar si cu petale de trandafir presarate pe poteca aleasa, defapt pe poteca unica avuta in cale, imi exprim respectul pentru interventiile din exterior si pentru prieteniile legate, sfarsite, pe care de disparitie sau in plin rod. Cu bune si cu rele suntem cine suntem si nu avem ce comenta excesiv, timpul comentariilor si razvratiriilor a trecut, deci si asadar, iar prin urmare sa ne gandim si sa planificam putintel urmatoarea miscare si urmatorul salut: catre cine, cum si de ce.

Fire critica si constructiva in principal acord calificativul de FB tututor care si-au lasat un "draft" in "folderul" prezent.

Urmeaza un road-trip, iar daca toate sunt bune si frumoase ma voi oprii pe la voi sa va salut si sa va aduc un mic semn de multumire pentru ca ati fost adevarati.

Asa ca pace in vreme de razboi.

Nascut pe 25 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii nascuti pe 25 mai fac parte din zodia Gemenilor si sunt guvernati de catre planetele Mercur si Neptun.

Bogatia imaginatiei tale se impleteste cu un mod subtil de a gandi.Intuitia sau un "al saselea simt" te sprijina mereu in descifrarea hieroglifelor enigmatice din viata sociala si personala.Cu toate acestea , trebuie sa inveti sa faci distinctie intre gandirea creativa si ideile capricioase si lipsite de valoare.
Poate ca inca din copilarie ti-a placut sa visezi cu ochii deschisi despre tinuturi exotice si indepartate.Aceasta aspiratie nu iti da deloc pace nici astazi si, cu putin noroc , te poate indrepta catre nenumarate calatorii.

Orienteza-te catre simbolismul realului , dragostea pentru natura si cunoastere.
Fereste-te de neglijenta cu banii , de gelozie si o proasta administrare a casei.

Culoarea ta norocoasa este verdele inchis.

Pietrele tale norocoase sunt ochiul tigrului , ochiul pisicii si turcoazul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de referinta sunt : 7, 16, 25, 34, 43, 52, 61, 70, 79.

Personalitati nascute pe 25 mai : Alexandru S. Sanielevici , Ann Heche , Bennett Cerf, Brian Davison , Conrad Antonius Cichorius , Eugen Simion , Gene Tunney , Jacob Burckhardt , Jean Millington , Jessi Colter , John Grimaldi , Kitty Kallen , Klaus Meine , Lord Bulwer-Lytton, Mike Myers , Miles Davis, Paul Weller , Pieter Zeeman , Ralph Waldo Emerson, Remus Luca , Robert Ludlum , Robert Steinhardt , Tom T. Hall .


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 23 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 24 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare

Cele 2 Hp-uri

Am 2 imprimante hp, una: hp 3520, iar cealalta hp d1560. Ambele cu tus de cerneala si color. Diferenta e de 2 de ani intre ele si ambele se prezinta bine. Lasand datele tehnice la o parte am constat ca cea mai noua printeaza mai repede si parca nu suge atata cerneala.

Ceea ce ma deranjeaza e durata de instalare a lor. Prima imprimanta o instalez in cateva minute, cd`ul cu drivere nu e tot timpul necesar, iar a doua pe care scrie ca face multe chestii dureaza in jur de 10 minute instalarea. Cu patru etape la care trebuie sa dau next si sa selectez tot felul de optiuni, ma declar invins de noua tehnologie.

Ambele imprimante fac aceiasi treaba, dar instalarea si spatiul alocat pe hard este exponential diferit. De ce? Probabil se numeste evolutie.

Monday, May 23, 2011

Nascut pe 24 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ti-ai facut intrarea in lume in ziua de 24 mai , inseamna ca esti sub semnul zodiei Gemenilor si ai drept planete guvernatoare pe Mercur si Venus.

Ai capacitatea de a simti si a pretui frumusetea in toate formele ei estetice si genuine.Probabil ca esti o persoana foarte sociabila si liberala in relationarea cu cei din jur.
Iti impartasesti ziua de nastere cu multi scriitori inovatori si mari dascali .Chiar daca nu te orientezi catre o astfel de profesiune , este de asteptat sa te bucuri si sa apreciezi cel putin in timpul liber activitati asociate cumva cu arta si estetica.
Nicaieri nu te simti mai bine decat in mijlocul familiei si pari a fi predestinat sa te implinesti alaturi de un suflet pereche sau ca un parinte de exceptie.
Orienteaza-te catre plenituditatea sufleteasca , spre parteneriate in afaceri si/sau amicitie.

Nu te lasa prada tentatiilor emotionale si sentimentale lipsite de autenticitate .

Culorile tale norocoase sunt albul si rozul.

Pietrele tale norocoase sunt diamantul , cuartul si safirul alb.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri , vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de rascruce sunt : 6, 15, 24, 33, 42, 51, 60, 69, 78.

Personalitati nascutepe 24 mai : Archie Shepp , Benone Sinulescu , Bob Dylan, Derek Quinn , Elissa Bridges , Eric Cantona , Florin Iaru , Gabriel Daniel Fahrennheit , Guy Fletcher , Henri Michaux, , Ion Caraion , Iosif Brodski , Jan Christian Smuts, Jean Paul Marat , Kristen Scott Thomas , Marcel Iancu , Mihail Cosma, Mihail Solohov , Patti LaBelle , Priscilla Presley , Regina Victoria, Rosanne Cash , Ruslana , Steve Upton , Sybil Danning , Victor Felea , William Whewell .


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 22 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 23 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare

Politia Romana si rezultatele anchetei

Acum 2 ani am fost pradat de hoti in plina zi. In jur de ora 10 doi indivizi, un tigan si o tiganca, cu poale si straie tiganesti din alta zona, colorate si mari, au intrat prin efractie in locuinta subsemnatului. Si-au facut de cap si au plecat la vecina. Un martor a vazut plecarea lor cu masina, care cica avea probleme, avand capota ridicata.

Politia Romana a delegat 2 agenti cu multe chestii cusute pe umar sa faca investigatii. Cu trusa de "spionaj", defapt cu trusa de ancheta sau cum ii zice din 1900 toamna si-au desfasurat activitatea la locul faptei. Cu un pamatuf care arata ca o coada de cangur au dat peste usi, geamuri si mobilier in speranta prelevarii amprentelor. Amprentele au iesit la iveala, iar ele au fost ridicate cu ajutorul unei benzi scoci, probabil cumparate de la librarie.

Dupa ce au facut toate usile negre de la pulbere au poposit la masa in vederea scrierii constatarii. Printr-o munca asidua in doi au reusit sa umple o pagina A4 in 20 de minute. A fost un brain storming suprasolicitant. Pe urma a urmat colorarea mainilor ocupantilor imobililui la care si-au facut aparitia hotii si amprentarea lor in vederea izolarii amprentelor ridicate deja.

Colorat ca un negru am inceput sa ma spal, iar in 10 minute am reusit sa imi vad culoarea naturala a degetelui.

Dupa plecarea lor si linistirea apelor a urmat perioada de pending si derularea anchetei. Dupa 2 luni au fost abordati agentii in cauza in vederea unor explicatii privind desfasurarea si deznodamantul anchetei, dar ignorati de fel ne-au facut vant.

Dupa 2 ani si eticheta AN pe dosar, ma intreb daca voi fi pradat iarasi de hoti, auzind ca prin zona au disparut tot felul de valori si intrigat ma gandesc ce se va intampla cand ma voi trezi fara telefon, laptop, bani, acte, masina sau scenariul cel mai rau: fara porc in cotet si gaini pe cuibar.

AN sau autori anonimi reprezinta un capitol gros din activitatea oricarei sectii de politie, iar cum se prinde un bou care a furat sifon i se baga pe carca cateva dosare.

Defapt nu i se mai baga nimic pe cazier, tactica era aplicata in trecut, acum multi ani cand inca lenea sau intuitia cumva cumva nu erau omniprezente.

In societatea actuala nu am mai auzit de asemenea practici, dar de practica lasa praful sa se depuna pe dosare si luarea aminte a bancului "ce nu se rezolva de la sine in 30 de zile nu merita sa te mai ocupi de el" sunt satul.

Asa ca dragi infractori,
Veniti si ma pradati, Politia Romana are alte treburi: amendarea scuipatului pe jos.

Sunday, May 22, 2011

Nascut pe 23 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ai vazut lumina zilei pe data de 23 mai , inseamna ca faci parte din zodia Gemenilor si esti sub obladuirea planetei Mercur.

Esti daruit cu talentul vorbirii si ai o capacitate nemaipomenita de a face fata situatiilor cu care te confrunti in viata intr-un mod plin de imaginatie si creativitate.De obicei, reactionezi si actionezi fara nici o opreliste, cu o spontaneitate neingradita.Posezi abilitatea de a interpreta conjuncturile existentei din foarte multe puncte de vedere si ai o maniera foarte convingatoare de a-ti prezenta opiniile.
Exista probabiltatea sa te bucuri de viata prin multe calatorii, si sa te delectezi mereu cu experienta descoperirii a noi locuri si oameni.Iti place sa visezi , sa iti asezi lecturile sub prisma fanteziei si sa iti imaginezi multiple posibilitati ale destinului tau.Trebuie sa inveti sa iti controlezi impulsurile nestavilite si capriciile printr-o metoda autentica de a te apleca asupra meditatiei.
Indreapta-te spre vointa de a invinge , invatarea lectiilor vietii si necesitatea de a pierde cumva , candva.
Nu te lasa prada dorintei de a risca fara masura , amintirilor apasatoare si unei atitudini superficiale.

Culoarea ta norocoasa este verdele.

Pietrele tale norocoase sunt jadul , smaraldul si acvamarinul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri , vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de mare impact sunt : 5, 14, 23, 32, 41, 50, 59, 68, 77.

Personalitati nascute pe 23 mai : Andrea Luchesi , Anatoli Karpov , Bill Hunt , Carl Linne , Douglas Fairbanks, Drew Carey, F.A. Mesmer, Frank McHugh, Gabriel Liiceanu , Garabet Ibraileanu , Helen O'Connell , Joan Collins, John Bardeen , Linden Ashby, Lucian Muresan , Norman Johnson , Par Lagerkvist , Rennie Davis, Rick Fenn , Rosemary Clooney, Robert Moog , Vladimir Streinu .


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 21 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 22 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare

Nascut pe 22 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ai vazut lumina zilei pe data de 22 mai , faci parte din zodia Gemenilor si esti sub ocrotirea planetelor Mercur si Uranus.

Configuratia astrala a zilei tale de nastere indica ca poti cade prada unei slabiciuni a sistemului nervos datorate stresului si tensiunilor provocate de tensiunile vietii de zi cu zi.Daca te poti mobiliza, poti trece cu succes peste aceste probleme , printr-un efort de stabilizare a impulsurilor tale temperamentale.
Ai capacitatea de a raspunde foarte rapid provocarilor existentei , sub impactul dorintei de a nu amana lucrurile si a gasi si aplica cat mai rapid solutii.In general, deciziile tale sunt corecte, insa trebuie sa ai o marita grija fata de felul in care iti folosesti banii si ii directionezi catre investitii.Tine-te deoparte de niste promisiuni ce te ademenesc ca vei fi miliardar peste noapte.
Orienteaza-te catre un echilibru stabil al fiintei tale , spre autoperfectionare si vindecarea ranilor tale sufletesti pe care incerci sa ti le ascunzi chiar si tie insuti.
Evita vorbaria goala , egoismul si obsesiile de orice fel.

Culorile tale norocoase sunt albul si albastrul.

Pietrele tale norocoase sunt agata si granatul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica si marti.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari sanse sunt : 4, 13, 22, 31, 40, 49, 58, 67, 76.

Personalitati nascute pe 22 mai: Abdul-Baha, Alexander Pope , Armand Calinescu , Arthur Conan Doyle, Charles Aznavour , Cyril Fagan, Dan Munteanu , Gary Sweet, Judith Crist, Kate Russell , Lawrence Olivier, Marius Oprea , Mary Cassatt , Mihai Barbulescu , Naomi Campbell , Nicolae Corjos , Peter Nero, Razvan Teodorescu , Richard Wagner, Susan Strasberg, Vance Packard, Vasile Andru , Wilhelm Schwarzfeld .


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 20 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 21 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare

Saturday, May 21, 2011

Piratii din Caraibe 4

Dupa multe minute de reclame, unele reusite(la orbit), altele nasoale (rata de 92 de euroi/luna la Mitsubishi au inceput trailere: Transformers rullz.

A inceput Piratii din Caraibe 4 3D. In cateva idei o sa rezum experienta, simtindu-ma complexat de anvergura filmului:
-bilet 20 de lei + 2 lei ceva taxa mizera pentru deranjul 3d.
-sala plina.
-de 15 minute ruleaza filmul si nu am prins vreo faza extraordinar de comica.
-dupa ce in final actiunea se muta pe mare, ocean sau adunatura aia multa de apa, asteptam sa se dueleze cu tunurile, sa vad un efect 3d cand zboara ghiuleaua prin vasul concurentilor: nimic.
-penelope si johnny de 10.
-sirenele de 11, dar imaginile cum inotau ca niste disperate spre mal sa isi salveze compatrioatele au dat in filme horror (poate prea multa cola in instalatie).
-imaginea junglei extraordinara.
-mini bataliile purtate au fost filmate spectaculos.
-story-ul insteresant, dar a lipsit actiunea din precedentele serii.
-deznodamantul a fost cum ma asteptam: johnny ii vrea binele lui penelope si reusite sa fructifice ideea.
-genial taiata melodia de pe fundal si intrerupta brusc toata actiunea la presupusul sarut.
-faza de final cu Black Pearl foarte dezamagitoare.
-faze 3D: prea putine.

Concluzie: merita vizionat, nota 10 per ansamblu, dar am pasit cu asteptari prea mari in sala. Speram sa fiu uluit, sa am parte de o actiune mult mai complexa si dinamica, de efecte si screenuri 3D.

As indrazni sa afirm ca actorii ridica stacheta filmului.

Vizionare placuta!

Friday, May 20, 2011

Nascut pe 21 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti aniversarea pe 21 mai , ziua Sfintilor Constantin si Elena , soarta iti este guvernata de zodia Taurului si esti sub stapanirea planetelor Venus si Jupiter.

Calea vietii iti poate fi adesea presarata cu succese si realizari astfel incat , odata cu timpul , ai putea ajunge sa crezi ca totul ti se cuvine , indiferent de stradaniile tale.Invata sa pretuiesti ceea ce ai , cu onestitate si cumpanire.Excesiva rasfatare a sinelui si pofta de a risipi sunt cateva trasaturi negative ce par a te pandi mereu.
Gratie farmecului si tactului tau , ai oportunitatea de a te intelege cu oameni din diferite categorii sociale si culturale, facandu-te placut de aproape toata lumea.Ai sansa de a ajunge pe pozitii inalte in sfera profesionala , cu conditia de a nu te lasa imbatat de aburii succesului.Esti inclinat sa dedici din rasputeri muncii , iar lucrul asta te poate indeparta chiar si de cei mai intimi prieteni.
Esti daruit cu talente artistice ce se pot vadi in mai ales plan muzical sau poetic.
Orienteaza-te catre rafinament , o gandire progresiva si exercitiu fizic.
Evita cufundarea in trecut , irascibilitatea si laudarosenia.

Culorile tale norocoase sunt galbenul cu toate tonalitatile lui.

Pietrele tale norocoase sunt cuartul , topazul auriu si safirul galben.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt marti , joi si duminica.

Numerele tale norocoase si anii tai de referinta in viata sunt : : 3, 12, 21, 30, 39, 48, 57 , 66, 75.

Personalitati nascute pe 21 mai : Albrecht Durer , Anda Onesa , Andrei Saharov , Constantin Arvinte , Constantin Dobrogeanu-Gherea , Dorothy Hewett , Fats Waller, Florica Musicescu , Gaspard Coriolis , Gleb Panfilov , Henri Rousseau , Henri Zalis , Ileana Vulpescu , Iosif Iser , Leo Sayer , Nancy Travis , Paul Avril , Peter Hurkos, Profira Sadoveanu , Raymond Burr, Robert Montgomery, Serghei Gherasim , Smaranda Braiescu , Stefan Dimitriu , Tommaso Campanella , Tudor Arghezi , Willem Einthoven.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 19 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 20 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare

ohhh happy day















Cofee

Thursday, May 19, 2011

Nascut pe 20 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ti-ai facut intrarea in lume pe data de 20 mai , faci parte din zodia Taurului si esti sub ocrotirea planetei Venus si a Lunii.

Tendinta de a-ti forma prea repede o opinie sau de a trage cu o prea mare iuteala o concluzie iti poate aduce in viata o multime de necazuri , mai ales in relatiile cu oamenii apropiati.
Esti posedat de nevoia de a calatori si adeseori nu ai stare daca te opresti prea mult in unul si acelasi loc.Totodata , ai abilitatea de a sesiza cu rapiditate schimbarile petrecute in jurul tau si de a intelege cauzele acestor transformari.Stii cum sa ii convingi pe oameni sau sa ii alaturi opiniilor tale , mai ales ca esti capabil sa descifrezi fara mari problemele simtamintele lor cele mai ascunse.
Orienteaza-te catre provocarile vietii , spre cauzele bune si seninatatea mintii.
Nu te lasa atras de o atitudine negativista si nu da bir cu fugitii in fata problemelor si dilemelor existentei.

Culorile tale norocoase sunt albul si verdele.

Pietrele tale norocoase sunt perla si piatra lunii.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni , joi si dumnica.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 2, 11, 20, 29, 38, 47, 56, 65, 74.

Personalitati nascute pe 20 mai : Cher, Corneliu Coposu , Dan Manuca , David Hedison, Eduard Caudella , George Gobel, Hector Malot , Honore de Balzac, James Stewart, Joe Cocker , John Stuart Mill, Mike Stefanik , Mircea Drăgan , Sigrid Undset , Socrate.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 18 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 19 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare

Nascut pe 19 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseaza ziua de nastere pe data 19 mai fac parte din zodia Taurului si sunt guvernati de catre Venus si Soare.

Esti daruit cu talentul de a conduce oamenii , iar onestitatea te indeamna mereu sa iti folosesti aceasta abilitate intr-un mod onorabil.Cei din jur te privesc cu respect si gandesc ca esti o persoana sincer interesata de problemele celorlalti.
Uneori poti da impresia unui comportament prea dur cu oamenii din sfera profesionana sau chiar cu cei de acasa , dar in spatele acestui fel de a te purta nu se ascunde decat dorinta ca cei din preajma sa dea masura intregului lor potential.
Pari a fi , asadar , destinat sa ajungi in inalte sfere de putere si influenta.
Orienteaza-te catre umor , simplitate si o dragoste autentica.
Nu te lasa ispitit de a-ti incerca in van norocul si incearca sa nu iti pierzi credinta interioara.

Culorile tale norocoase sunt auriul si aramiul.

Piatra ta norocoasa este rubinul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica , luni si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de rascruce sunt : 1, 10, 19, 28, 37, 46, 55, 64, 73, 82.

Personalitati nascute pe 19 mai : Alison Elliott, Grace Jones, Ho Si Min , Ion Jalea , Ion Tuculescu , Kevin Garnett , Johann Gottlieb Fichte , Julius Evola , Nellie Melba, Pol Pot , Samantha Stonebraker .


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 17 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 18 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate

Tuesday, May 17, 2011

Nascut pe 18 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ai vazut lumina zilei pe data de 18 mai , faci parte din zodia Taurului si esti sub ocrotirea planetelor Venus si Marte.

Esti inzestrat cu o personalitate coplesitoare , iar cei din preajma ta te percep adesea drept o persoana dominatoare si prea bagareata.Pentru a te bucura de seninatate sufleteasca ar trebui sa iti controlezi cat mai strict emotiile si sentimentele.
Viata ta tinde sa fie o insiruire nesfarsita de conflicte , astfel incat poti fi de multe ori pe punctul de a-ti pierde calmul si a te lasa in voia unot izbucniri temperamentale .Arta meditatiei este in masura sa te sprijine in a-ti mentine mereu un echilibru mental si spiritual stabil.
Orienteaza-te catre lumea visurilor , spre bun gust si o gandire critica.
Nu te lasa ispitit de rationalism , anxietate si sentimente de vinovatie.

Culorile tale norocoase sunt : rosu, maro si violet.

Pietrele tale norocoase sunt : granatul si coralul rosu.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni, marti si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 9, 18, 27, 36. 45, 54, 63, 72.

Personalitati nascute pe 18 mai : Benito Perez Galdos , Bertrand Russell, Charles Trenet , Eugeniu Sperantia , Frank Capra , Geo Dumitrescu , George Strait , Karol Jozef Wojtyła (Papa Ioan Paul al II-lea) , Margot Fonteyn, Mihai Cretu , Oliver Heaviside , Omar Khayyam , Patrick Dennis, Perry Como, Richard Brooks , Rudolf Carnap , Sandra , Yannick Noah.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 17 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 16 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare

Nascut pe 17 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 17 mai , soarta iti este guvernata de zodia Taurului si esti sub stapanirea planetelor Venus si Saturn.

Conjunctura astrala a zilei tale de nastere indica o intensa forta spirituala , in masura de a te sprijini in desavarsirea destinului tau.Cu toate acestea , sunt de asteptat intarzieri si piedici datorate focalizarii tale spre aspectele materiale ale vietii.Poti ajunge la faima, putere si bani, dar toate acestea au tendinta de a te indeparta de autentica ta fiinta.
Ai pornirea de a alege cele mai scurte si mai usoare cai catre succes , insa adevarata ta implinire se poate realiza numai prin intermediul unui progres lent si stabil , prin straduinte statornice si perseverenta.
Orienteaza-te catre mentinerea fortei tale spirituale, spre o morala ferma si visarea cu ochii deschisi.
Nu te lasa amagit de superficialitate , prosperitate vana si sentimente nejustificate de vina.

Culorile tale norocoase sunt negrul si albastrul inchis.

Pietrele tale norocoase sunt lapis lazului , ametistul si safirul albastru.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de referinta sunt : 8, 17, 26, 35, 44, 53, 62, 71.

Personalitati nascute pe 17 mai : Andrea Corr , Bill Paxton, Debra Winger, Dennis Hopper, Eric Satie, Gelu Colceag , Geo Dumitrescu , Jean Gabin , Jordan Knight , Paul Di'Anno , Pompiliu Constantinescu , Sugar Ray Leonard.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 15 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 16 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate

Monday, May 16, 2011

Pledoarie pentru imposibil la miez de noapte

Hm. Era dupa miezul noptii si ne situam in bucatarie. Tu pe scaun cu plapuma pe tine, iar eu cu fundul pe mobila si cu picioarele pe calorifer. Ne uitam la lumina de afara si discutam. Eram captivat de cata atentie imi acordai si m-am lasat prada privirii tale incat am uitat subiectul discutii. M-ai iertat razand. Hm. Rasul tau... Eram euforic.
Ce bogat eram si ce sarac sunt acum. Te-am avut si ti-am dat drumul.
Regretele nu isi mai au rostul in viata reala, decat in basme si povesti, dar le vad totusi rostul.
Si nu pentru a jeli sau a te face sa te simti de rahat ci pentru a-ti aminti ca ai gresit, ai pierdut sau ai facut ceva nepotrivit in trecutul tau.

Eram pe atunci ca si lumina. Credeam ca pot calatori mai repede decat orice altceva, dar m-am inselat. Oricat de repede am calatori o sa descoperim ca intunericul a ajuns intotdeauna primul si asteapta.

As da vina pe dragoste, caci dragostea nu simte durere, nu se gandeste la problemele sale, incearca ceea ce e peste puterile sale, pledeaza pentru imposibil pentru ca ea gandeste ca toate acestea sunt legi pentru ea insasi si ca toate lucrurile sunt posibile.

As mai putea baga din top, dar sunt fara vlaga si ce rost mai cand timpul a trecut?

Asa ca raman cu lumina de afara, care inca lumineaza inauntru, iar ea va lumina locul nostru indiferent daca suntem sau nu acolo. Are un singur scop si nu reuseste sa il piarda, dar cand il va pierde totusi, va fi pe vecie pentru ca nici ea nu va mai fi.

Foarte confuz si abatut ma bucur in definitiv de amintiri, vremuri, timpuri si tinereti, zambesc, imi fac curaj si dapăn amintiri legate de noi doi.

Am fost frumosi. A fost bine si totusi ... pacat. Pentru ca atunci cand ai plecat pe usa am simtit cum se smulge o parte din suflet ramand un gol, iar toate lucrurile care le fac si le duc la extrem, doar doar voi umple ceva din gol, nu se valorifica in nimic. Decat fum care se disipeaza rapid, decat o lumina in ochii orbului si un sunet de vioara pentru urechea surdului.

Oricat mi-as dezlega ancorele sa zbor din realitate... tu inca ai ramas acolo.

Si ...de fapt ma bucur, pentru ca inca pitong.

Indiferența te va doborî.



















Oare?

Nascut pe 16 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ti-ai facut intrarea in lume pe data de 16 mai , faci parte din zodia Taurului si esti sub ocrotirea planetelor Venus si Neptun.

Iti impartasesti ziua de nastere cu multi oamenii de arta si muzicieni.Ai fost , probabil, binecuvantat cu talente si abilitati speciale , din care poti extrage bogate beneficii.Datorita compasiunii ce te caracterizeaza , ai tendinta de a darui altora chiar si lucrurile care iti sunt strict necesare.Intr-un fel sau altul, trebuie sa iti asezi mai presus de suflet ratiunea , mai ales ca sentimentalismul este in masura sa iti joace feste in prietenie si iubire.
Orienteaza-te catre credinta in tine insuti , cultivarea trupui tau si obiectivitatea viziunii asupra lumii.
Evita conflictele cu prietenii , superficialitatea si atitudinea negativista.

Culoarea ta norocoasa este verde inchis.

Pietrele tale norocoase sunt ochiul tigrului, crisoberilul si turcoazul.

Zilele tale norocoase din saptamana si anii tai de impact sunt :: 7, 16, 25, 34, 43, 52, 61, 70, 79.

Personalitati nascute pe 16 mai : Constantin Cublesan , Gabriela Sabatini , Gheorghe Apostol , Henry Fonda, Igor Severianin , Janet Jackson, Kenji Mizoguchi , Liberace, Louis Nicolas Vauquelin , Megan Fox, , Pierce Brosnan, Richard Page , Scott Reeves, Titus Popovici , Tori Spelling .


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 14 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 15 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare

Saturday, May 14, 2011

Nascut pe 15 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseaza ziua de nastere pe data 15 mai fac parte din zodia Taurului si sunt guvernati de catre Venus.

Ai fost inzestrat cu o stralucire si un stil aparte , si ai multe contacte sociale.Imprastii in jurul tau farmec si afectiune , iar lucrul asta te face foarte popular printre cei din jurul tau.Ai posibilitatea , asadar , sa te inalti in ierarhia succesului gratie personalitatii tale carismatice.
Inca de la o varsta frageda ai dat dovada , probabil, de un talent artistic avand nevoie de o atenta cultivare.Totodata , potrivit unor interpretari astrologice , ai putea fi daruit cu nedescoperite inca puteri oculte.Daca reusesti sa ti le scoti la iveala , nu le folosi in nici un caz in scopuri egoiste ori meschine.
Orienteaza-te catre o constientizare a rolului tau in univers si spre energia ta mentala.
Evita blazarea , instabilitatea emotionala si minciuna.

Culorile tale norocoase sunt albul si rozul.

Pietrele tale norocoase sunt cuartul, diamantul si safirul alb.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri , vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt 6, 15, 24, 33, 42, 51, 60, 69, 78.

Personalitati nascute pe 15 mai : Ana Maria Alberghetti, Andrei Blaier , Arthur Schnitzler , Aurel Martin , Brad Rowe, Claudio Monteverdi , David Charvet, Horia Patrascu , James Mason, Jan Stursa , Joseph Cotton, Katherine Anne Porter, Krissy Taylor , L.Frank Baum, Marius Bunescu , Max Frisch , Metternich , Mihail Bulgakov , Nicolae Grigorescu , Pierre Curie, Rocky Martinez , Sonia Larian , Victor Vasnetov .


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 13 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 14 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate