Wednesday, August 31, 2011

Horoscop Pesti septembrie 2011

Horoscopul lunii septembrie 2011 aduce o implicare mai profunda a Pestilor in relatiile cu oamenii din jur , dar creaza si conditiile unei eruptii a emotivitatii , un fapt adeseori mai curand stanjenitor decat benefic.





Argumentele pro si contra se aduna gramada peste capul tau , indiferent de lucrurile cu care te confrunti , odata cu 9 septembrie, ziua de debut a tranzitului lui Mercur in Fecioara .Intr-un fel sau altul, trebuie sa impaci nevoile tale cu cele ale celorlalti, asa ca este de asteptat sa fii strabatut de o oarecare stare de nesiguranta.Puterea de decizie are de suferit din cauza faptului ca tinzi sa dai mereu dreptate opiniilor celor din jur.Comunicarea si colaborarea cu oamenii sunt elemente prioritare in aceasta perioada , mai ales ca simti nevoia de a-ti impartasi intr-o mai mare masura gandurile si opiniile.



Pe 12 septembrie , Luna plina din Pesti si intaia ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior) iti starneste dorinta de a fi luat in seama de ceilalti.Ti se pare ca esti neglijat , ca nu ti se acorda destula atentie sau nu iti sunt recunoscute meritele.Nu iti descarca frustrarile pe cei din jur, ci , mai curand, incearca sa iti imbunatatesti modalitatea de autoafirmare.Fiinta ta este importanta in aceasta lume, dar asta nu inseamna ca trebuie sa le ameninti libertatile si drepturile celorlalti.Este necesar sa gasesti un echilibru stabil intre independenta si dependenta ta de social.



Pluton isi face aparitia , incepand cu 16 septembrie, in Capricorn si a unsprezecea ta casa , casa prieteniei, sperantelor , dorintelor si grupurilor de oameni.In timpul acestui tranzit exista posibilitatea sa fii puternic atras de un grup ori o colectivitate.Pluton guverneaza peste obsesii, asa ca ar trebui sa fii atent sa nu aderi la un cult dominat de fanatism.Pe de alta parte, te poti alatura unui grup care iti impartaseste si iti stimuleaza idealurile.Chiar si in acest caz, supravegheaza-te pentru a nu te complace in excese.In decursul acestui tranzit prieteniile tind sa se schimbe , existand predispozitia de a renunta la vechi (si , poate plictisitori ) amici , in favoarea altora , mai interesanti.In acelasi timp , ar trebui sa fii precaut fata de tradarea unui prieten sau ceea ce tu ai putea considera drept o tradare.Aspiratiile si obiectivele sunt in masura sa cunoasca si ele transformari ori actualizari . Nu in ultimul rand , trebuie precizat ca Pluton ne ofera energia si concentrarea de a ne indeplini nazuintele, dar ne si tenteaza sa ne lansam in exagerari paguboase.



Vizita anuala a Soarelui in Balanta marcheaza odata cu 23 septembrie un interval in care starea emotionala este pe cale de a deveni extrem de sensibila la tot ce se petrece in imediata ta apropiere.Adeseori, viata pare dureroasa si impovaratoare , mai ales daca ecourile trecutului continua sa iti rasune in suflet si nu iti ingaduie sa te bucuri la maximum de clipa prezenta.



Din 25 septembrie, tranzitul lui Mercur in Balanta nu face decat sa accentueze influentele anterioare , favorizand aparitia unor dramatice reactii emotionale.De multe ori, acest aspect astral permite o degringolada a sentimentelor si emotiilor, care ne impiedica sa comunicam eficient cu oamenii , mai ales cu cei de care ne leaga o adanca afectiune.



Luna noua rasarita pe 27 septembrie in Balanta arunca si ea paie pe focul starii tale emotive , dar te face mult mai constient de legaturile dintre oamenii din preajma ta.Nu este exclusa inceperea unei transformari profunde a eului tau , ce va putea fi vizibila abia peste cateva luni.





Horoscopul dragostei Pestilor in septembrie 2011





Din 9 septembrie, gratie calatoriei lui Mercur in a saptea ta casa (casa parteneriatului si relatiilor interumane) , viata ta amoroasa este marcata de nevoia de a comunica deplin , intelectual si emotional, cu fiinta iubita.



Venus paseste ispititor in alcoovul Balantei si in intimitatea celei de-a opta tale case (casa sexualitatii si transformarii) incepand cu 14 septembrie.Senzualitatea ti se desteapta si este cat pe ce sa te indrepte catre petrecerea unor magice clipe de desfatare impreuna cu partenerul tau.



Plimbarea Soarelui pe promenada celei de-a opta tale case , initiata pe 23 septembrie, nu este intotdeuna foarte placuta.Sunt posibile revarsari ale temerilor, dorintelor sovailenice si nesigurantei vizavi de partenerul tau de cuplu.Asteptarile tale fata de persoana iubita iti pot fi inselate sau destramate, aducandu-te in pragul unei despartiri.



Vibratiile Lunii noi din a opta ta casa te determina sa te conectezi afectiv cu o sporita intensitate la partenerul tau de cuplu, dar exista riscul de a deveni din cale afara de posesiv.





Horoscopul carierei si banilor Pestilor in septembrie 2011





Gandurile si opiniile ti se clarifica prin dialogul cu colegii ori colaboratorii .In acest fel te insemneaza , odata cu 9 septembrie, tranzitul lui Mercur in a saptea ta casa.Nativii din Pesti pot excela acum in activitati precum relatiile cu publicul, consilere , arbitrare si negociere.Simtul diplomatic ti se intensifica si te ajuta sa aplanezi confruntarile din preajma ta.



Din 14 septembrie, intrarea lui Venus in a opta ta casa inaugureaza un interval de incredere in propriile forte si siguranta ta materiala.Finantele impartasite cu parteneri de afaceri pot aduce surprize placute , si este de asteptat sa apara un beneficiu prin intermediul unui cadou, unui parteneriat sau unei propuneri de afaceri.



O intetire a activitatilor tinand de rutina zilnica si un surplus de energie canalizat catre munca caracterizeaza parcursul lui Marte in regatul Leului si in a sasea ta casa (casa sanatatii si muncii) , initiat in ziua de 18 septembrie.Razbonicul Marte te face tafnos si plin de tine , iar lucrul asta este de natura a provoca conflicte cu colegii.Nu este cel mai potrivit timp pentru munca in echipa , si ar fi indicat sa iti concentrezi atentia asupra unor proiecte individuale , necesitand minutiozitate si grija pentru detaliu.



Odata cu 27 septembrie , Luna noua din a opta ta casa iti aduce in cale promitatoare oportunitati legate de bani si inceperea unei afaceri personale.Fundatia pe care o construiesti acum isi va arata rezultatele dupa aproape jumatate de an.





Horoscopul sanatatii Pestilor in septembrie 2011





Din 18 septembrie, prezenta lui Marte in a sasea ta casa da prilejul unei preocupari mai mari fata de starea de sanatate si inceperii unui program de exercitii destinat mentinerii in forma.Daca sanatatea este afectata in aceasta perioada , sunt probabile simptome asociate cu stari febrile ori infectii.





Copyright © godessdiana88 . 2011



Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna septembrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : septembrie 2011 - Toate zodiile



Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :



Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile



Previziuni astrologice 2012 | Horoscop general 2012



Horoscop Pesti august 2011

Tuesday, August 30, 2011

Horoscop Varsator septembrie 2011

In luna septembrie 2011 , horoscopul Varsatorului lasa sa se intrezareasca o perioada framantata , traversata de nevoia de a invinge dificultatile si conjuncturile nefavorabile , dar si de semnele bune vizand o transformare benefica , apta sa imprastie negura incertitudinilor si sa dea cale libera convingerilor si viselor interioare.





Opozitia dintre Mercur si Venus din 8 septembrie te poate coplesi cu nesiguranta si incapacitatea de a lua decizii ca raspuns la problemele majore din imediata ta apropiere.Dorinta de a te cufunda in lumea visurilor isi spune cuvantul asupra eficientei activitatilor tale zilnice si a transparentei comunicarii cu ceilalti.Mesajele transmise de oamenii din preajma sunt confuze si , adeseori , nu reusesti sa te intelegi nici pe tine insuti.Evita semnarea unor contracte sau documente de o mare importanta.



Tranzitul inceput de Mercur pe 9 septembrie in Fecioara te ajuta cumva sa depasesti influentele anterioare , gratie intuitiei cu care devii daruit.Daca reusesti sa depasesti impactul opozitiei lui Mercur cu Venus , iti poate veni mai usor sa distingi clar , rational, chestiuni sensibile , intime , tinand de viata ta personala.



Intimitatea, problemele legate de control si exercitare a puterii si finantele in asociere isi pierd importanta , lasand loc dorintei de a constientiza ce anume te face sa te simti bine si sa te bucuri de viata.Acesta este felul in care poti resimti vibratiile Lunii pline ivite pe 12 septembrie in sectorul Pestilor.Nevoia de a te desfata in placere nu ar trebui , totusi, sa afecteze zonele de confort ale celorlalti.



Din 14 septembrie, calatoria lui Venus in Balanta te face sa te bucuri de activitati ori evenimente sociale asociate cu religia, cultura sau educatia.Atitudinea ta pozitiva isi cauta si afla cu succes o motivare gratie felului cum percepi acum lumea.



Incepand cu 18 septembrie , in aer pluteste o vaga amenintare legata de relatiile de parteneriat sau asociere.Razboinicul Marte isi face aparitia in regatul Leului , dand nastere tendintei de escaladare a unor conflicte deschise ori potentiale cu un asociat in afaceri , un colaborator din sfera profesionala sau un inamic bine cunoscut.Pe de alta parte, acest tranzit aduce si o vreme oportuna pentru crearea de noi contacte si relatii.



Pluton paseste din 16 septembrie in Capricorn si a douasprezecea ta casa , o casa a in care depozitam toate lucrurile si chestiunile cu care nu vrem sa avem de-a face.Lui Pluton , ii place insa sa verifice debaralele si magaziile abandonate , asa ca , in decursul acestui tranzit , te poti confrunta cu probleme psihologice din trecut , pe care le depasisesi si nu credeai ca iti vor mai da de furca.Totodata , casa a XII-a are de a face cu dusmanii necunoscuti.In aceasta conjunctura , nu trebuie sa pandesti temator , atent la tot ce se poate ivi de la orizont, ci sa te straduiesti sa iti verifici comportamentul si sa te asiguri ca nu ai facut nimic ce i-ar putea irita pe cei din jurul tau.



Pe 23 septembrie, Soarele trece in Balanta si schimba a opta ta casa cu cea de-a noua.O astfel de schimbare are potentialul de a-ti insenina fiinta , a-ti reda simtul aventurii si a te face mai stapan pe tine insuti in fata atacurilor subtile ale emotiilor si sentimentelor.Tinzi sa te scuturi de colbul preocuparilor streasante de pana acum , asociate cu interioritatea ta , si sa te reimprospatezi prin actiuni si interese noi si promitatoare.Esti deschis catre o perspectiva spirituala, dar ai si pornirea de a face planuri de calatorie, purtat de dorinta de a te regasi in noi si inedite locuri.De fapt , in acest punct al vietii tale, este foarte probabil sa te simti foarte puternic, gata sa pui cu adevarat stapanire peste existenta ta.



Sperantele sunt pe cale sa te reinsufleteasca si sa te mobilizeze din 25 septembrie, ca urmare a parcursului lui Mercur in Balanta.Luminita de la capatul tunelului incepe sa fie intrezarita , indiferent daca ai de a face cu dificultati materiale ori sentimentale.Devii intr-o mai mare masura receptiv la noi idei si influente , care iti pot oferi surprinzatoare perspective despre viata ta.



Resursele tale interioare se inalta neingradit la suprafata ca efect al Lunii noi rasarite pe 27 septembrie in Balanta si a noua ta casa.Viziunea ta spirituala ori convingerile personale nu mai stau in penumbra , fiind pe punctul de a fi etalate si incorporate in existenta ta de zi cu zi.Este un interval potrivit pentru a incepe sa studiezi ceva avand capacitatea de a-ti largi orizonturile.





Horoscopul dragostei Varsatorului in septembrie 2011





Pe 12 septembrie , Luna plina din a doua ta casa (casa resurselor si banilor) iti vorbeste despre necesitatea de a gasi un echilibru in relatia de cuplu intre daruirea si primirea placerii si afectiunii.Poate ca partenerul tau te-a neglijat in ultima vreme, sau din contra , tu te-ai inchis fata de el.



Vizita facuta de Venus in a noua ta casa (casa filozofiei si explorarii) te determina , incepand cu 14 septembrie, sa descoperi semnificatia ascunsa a dragostei si sa iti redefinesti conceptele de baza ale casatoriei.Aceasta incursiune rationala ar trebui , totusi, sa lase cale libera exprimarii emotionale si sentimentale din legatura de cuplu.



Daca exista tensiuni in casatorie sau in relatia de iubire , tranzitul initiat de Marte , pe 18 septembrie , in a saptea ta casa (casa parteneriatului si relatiilor interumane) , inlesneste eliberarea lor , indiferent daca acest lucru duce la un conflict deschis , o despartire fara echivoc sau o relansare a vietii amoroase , gratie redefinirii legaturii si comunicarii cu partenerul tau.





Horoscopul carierei si banilor Varsatorului in septembrie 2011





Din 9 septembrie, parcursul lui Mercur in a opta ta casa (casa sexualitatii si transformarii) te ajuta sa culegi informatii concludente din mediul tau inconjurator.Tocmai de aceea , ti se deschide in fata un ciclu favorabil pentru punerea la punct de noi strategii ori planuri financiare.







Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011



Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna septembrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : septembrie 2011 - Toate zodiile



Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :



Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile



Previziuni astrologice 2012 | Horoscop general 2012



Horoscop Varsator august 2011

Nascut pe 31 august – Horoscop general | Profil astrologic



Daca ai vazut lumina zilei pe data de 31 august , zodia ta este Fecioara si esti sub stapanirea planetelor Mercur si Uranus.



Pe langa inteligenta , esti caracterizat si de un mod de a gandi revolutionar sau extrem de original.Conjunctura astrala a zilei tale de nastere te-a inzestrat cu talente in multe domenii.Cu toate acestea , nu trebuie sa iti risipesti energia creatoare indreptandu-te in prea multe directii ale vietii.Numai prin renuntarea la unele din multiplele tale interese ai sansa de a te cufunda intr-o cunoastere autentica , de mare profunzime.

Gandeste-te de doua ori atunci cand iei o decizie majora , indiferent daca se refera la partenerul tau de cuplu sau la profesiunea ta.

Orienteaza-te catre dezvoltarea abilitatilor organizationale , deschidere spre oameni si o atitudine pozitiva.

Nu te lasa coplesit de deruta , conflicte familiale si actiuni pripite.



Culorile tale norocoase sunt albul si albastrul.



Pietrele tale noorocoase sunt agata si granatul.



Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica si joi.



Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 4, 13, 22, 31, 40, 49, 58, 67, 76 .



Personalitati nascute pe 31 august : Amilcare Ponchielli , Arthur Godfrey, Buddy Hackett, Caligula , Chad Brannon , Dan Desliu , Deborah Gibson , Ioan Gyuri Pascu , James Coburn , Leonid Popov , Richard Gere, Stefan Braborescu , Van Morrison,William Saroyan .





Copyright © godessdiana88. 2011



Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :



Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare



Nascut pe 29 august – Horoscop general | Profil astrologic



Nascut pe 30 august – Horoscop general | Profil astrologic

Iti place sarea ? Pune-ti creierul la saramura !



Ce frumoasa este povestea despre sarea din bucate.Cat bun simt , cata intelepciune ! Ce magnifica comparatie intre sare si dragoste ! De catava vreme , medicii ne pun in garda , totusi, despre riscurile de sanatate asociate cu consumul excesiv de sare.Ca si cum lucrul asta nu ar fi fost de ajuns pentru a ne feri de sare ca de dracul , un nou studiu ne sugereaza ca alimentatia saraca in sare si exercitiul fizic au darul de a ne pastra agilitatea mintii .Desigur, nu este intaia data cand activitatea fizica este corelata cu o functionare mai buna a creierului , dar noile vesti despre clorura de sodiu sunt totusi surprinzatoare.Cercetatorii nu au descoperit inca mecanismul prin care sarea ne face sa fim prostanaci , dar au dat la iveala o stransa corelatie intre un stil de viata sedentar , consumul de sare si declinul functiei cognitive a creierului.Trebuie asadar , sa nu mai punem niciodata solnita pe masa atunci cand mancam ?



Daca iti plac mancarurile sarate dar nu iti place sa faci exercitiu fizic , raspunsul scurt si cuprinzator este "da".Legatura dintre sare si creier este destul de confuza , dar expertii au constatat , statistic , ca impletirea dintre alimentatia sarata si sedentarism conduce nemijlocit catre o imbatranire prematura a creierului.Cercetatorii nu indraznesc sa afirme ca sarea ca atare este responsabila pentru erodarea materiei cenusii , insa arata clar ca alimentatia bogata in sare este corelata cu o stare de sanatate proasta.Sodiul este asociat cu tensiunea arteriala , iar multi medici cred ca are, de asemeni, un impact si asupra sanatatii oaselor si a a celei a intregului sistem cardiovascular.



Pentru oamenii activi din punct de vedere fizic, exista, cu toate acestea , niste vesti bune.Potrivit cercetatorilor , punerea frecventa in miscare a trupului iti poate permite sa mananci (aproape) cat de sarat iti doresti.



Copyright © godessdiana88.2011



Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete:



De ce te ingrasi cand te lasi de fumat ?



Mintea ne poate pacali foamea ? | O noua metoda de cura de slabire ?



Totul despre ceaiul verde (I)

Casatoria si divortul ne ingrasa ?



Ah , ironia sortii ! Tocmai imi incheiasem azi dimineata programul zilnic de exercitii fizice cand ochii mi-au poposit peste o stire CNN in care se spunea ca dragostea , casatoria si divortul sunt strans corelate cu greutatea corporala sau tendinta noastra de a ne ingrasa.



Nu putea fi vorba , desigur , decat despre un nou studiu , de aceasta data unul al cercetatorilor de la Universitatea din Ohio , care au urmarit evolutia a mai mult de 100.000 de oameni pe parcursul a 20 de ani.Americanii sunt de multa vreme obsedati de greutatea lor , de fatalitatea de a ajunge prea grasi sau prea slabi, dar aceasta preocupare tinde sa ii acapareze din ce in ce mai mult si pe romani, cel putin pe cei indeajuns de avuti pentru a nu-si pune problema mesei de maine ori poimaine.Revistele, ziarele, blogurile ne iau mintile cu vesnic noi si inovative metode de slabit si cu diete si regimuri care de care mai severe, ce pot fi citite cu placere in timp ce rontai niste chipsuri sau te infrupti cu mititei si ai la picioare petul rece cu bere.



Deloc surprinzator, oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca femeile au predispozitia de a se ingrasa mai ales imediat dupa ce se marita.Daca stai bine sa te gandesti , chiar asa stau lucrurile.Femeile devin in sfarsit fericite , sunt (inca) indragostite si se infrupta cu placere din savuroase mancaruri gatite in loc de a mai posti cu tot felul de salate si retete savante de slabit.



O veste neasteptata este , insa, ca atat barbatii cat si femeile se ingrasa in primii doi ani de dupa divort.Unii ar putea spune ca neglijenta sau nepasarea poate pune stapanire peste oameni atunci cand nu mai au alaturi un partener, insa , din cate am vazut eu prin jur , stresul , dezorientarea si tulburarea ce insotesc o despartire provoaca disparitia poftei de mancare si conduc catre un mod de a slabi deloc sanatos.



Oricum , nu ne casatorim si nu divortam in fiecare zi, asa ca grija fata de felul cum aratam si ne hranim ar trebui sa fie un obicei statornic sau o preocupare de zi cu zi.







Copyright © godessdiana88 . 2011



Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :



Greutatea corporala depinde de personalitate



Cum sa slabesti fara mari eforturi



Iubeste-ti corpul si ti-l vei schimba ?

Interviul telefonic

Pana acum am avut parte de 2 interviuri telefonice care precedau un interviu la sediu. Primul interviu s-a incheiat dupa 3 minute, domnisoara de la celalalat capat al firului era foarte irascibila, iar pretentiile si tonul pe care s-a desfasurat convorbirea m-au facut sa ii salut si sa inchid. Era pentru reprezentat vanzari la teamdeals.ro si daca interviul ar fi fost pe bune cred ca ne-am fi batut la cata tensiune a existat.



Iar astazi am avut al doilea interviu telefonic cu o domnisoara extrem de calma si cu dictie exemplara care a avut rabdare si daruire sa imi explice pas cu pas toate detaliile care i le-am cerut, care a stiut sa glumeasca, dar si sa ma puna in diferite situatii care imi necesitau perspicacitatea.



Nu am citit ghiduri online pentru interviuri telefonice, am fost eu cu bagajul de cunostinte deja pus in troler si sper sa nu fi esuat ( mi s-a promis feedback).



In cazul unui esec voi da un search despre interviuri telefonice si imi voi revizui atitudinea, cv-ul cat si cunostintele.



Sa imi tineti pumnii!

Horoscop Capricorn septembrie 2011

Horoscopul lunii septembrie 2011 marcheaza pentru Capricorn un interval de timp in care preocuparea pentru sfera profesionala si sociala tinde sa acapareze gandurile si potentialul creativ , indiferent daca acest lucru este dorit sau nu.





Lipsa de satisfactie adusa de viata de zi cu zi isi spune cuvantul odata cu 9 septembrie, ziua de inceput a tranzitului lui Mercur in Fecioara si a noua ta casa (casa filozofiei si explorarii).Mintea ti se indreapta spre marete viziuni si idealuri , si ai inclinatia de a vedea totul dintr-o perspectiva larga , atotcuprinzatoare.Esti deschis catre invatarea de noi lucruri , dar evenimentele zilnice trec pe langa tine asemeni unor fantome , putand astfel sa neglijezi aspecte importante ale existentei.Sunt de asteptat vesti de la cineva aflat pe alte meridiane.



Trigonul lui Mercur cu Pluton de pe 11 septembrie iti releva o cunoastere neasteptata a inzestrarii tale intelectuale si iti invigoreaza intelegerea , clarviziunea si luciditatea despre ceea ce se petrece in jurul tau.Devii astfel , mult mai rabdator si mai chibzuit in deciziile pe care le iei .O conversatie , o conexiune cu cineva ori o veste aparuta acum este in masura sa iti deschida un nou drum in viata.



Realitatea cotidiana isi cere cu tarie drepturile ca urmare a Lunii pline ivite pe 12 septembrie in Pesti si a treia ta casa (casa comunicarii si influentelor de mediu) .O multime de sarcini, obligatii , comisioane dau navala peste tine , lasandu-ti cu greu timp pentru viata personala.Este de asteptat aparitia unui document important sau necesitatea de a pleca intr-o scurta calatorie.



Din 14 septembrie , Venus isi face simtita prezenta in sectorul Balantei , starnindu-ti ambitia de a te inalta la un mai inalt nivel de prosperitate materiala.



Un plus de indrazneala iti curge prin vene odata cu 16 septembrie, sub impactul calatoriei lui Pluton in Capricorn si prima ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior).In acelasi timp , este posibil ca sentimente si dorinte reprimate sa iasa pe neasteptate la suprafata , provocandu-te sa iti reevaluezi ori disciplinezi fiinta.Unii Capricorni devin mult mai dominanti in relatiile cu ceilalti, in vreme ce altii au posibilitatea de vedea cu o sporita claritate ce se intampla in jurul lor si ce motivatii ascunse au oamenii cu care interactioneaza.



Tranzitul anual al Soarelui in Balanta si a zecea ta casa tinde sa iti indrepte atentia spre cariera si stilul de viata.Gandurile care te strabat sunt dominate de nevoia de a te asigura ca primesti ceea ce ti se cuvine , indiferent daca este vorba despre bani , recunoastere sau calitate a vietii.Soarele in a zecea casa marcheaza si fundatia pe care ti-o cladesti pentru viitor , precum si asteptarile si planurile ambitioase din viata.



Pe 25 septembrie, Mercur paseste in regatul Balantei , anuntand o perioada de neliniste si agitatie poate fara rost , intrucat aspiratiile sociale si profesionale pe care ti le pune pe jar nu sunt insotite de o energie pe masura , capabila sa te faca sa te indrepti hotarat in aceste directii.



Luna plina din 27 septembrie isi arunca lumina peste sectorul Balantei , invigorandu-ti focalizarea spre statutul social si profesional , dar avand si capacitatea de a scoate la lumina aspecte ale vietii tale intime cumva stanjenitoare.In acelasi timp , poti beneficia de sensibilitatea ta de a intelege oamenii , anganjandu-te in activitati tinand de relatiile cu publicul.Vei ajunge sub lumina reflectoarelor, asa ca pregateste-te sa dai tot ce ai mai bun in tine !



Cuadratul dintre Mercur si Pluton de pe 27 septembrie pogoara asupra ta o atitudine de negativism si suspiciune.Neincrederea tinde sa te capareze indiferent daca este vorba despre relatiile cu ceilalti sau cu tine insuti.Acest aspect astral aduce adeseori cu sine o portie zdravana de stres si tensiune mentala.In astfel de conditii , ar fi indicat sa stai in banca ta pentru o vreme si sa nu te aventurezi in initiative ce se pot dovedi mai mult decat paguboase.





Horoscopul dragostei Capricornului in septembrie 2011





Incepand cu 14 septembrie, prezenta planetei Venus in a zecea ta casa (casa carierei si dezvoltarii exterioare) poate determina aparitia unei povesti de dragoste intr-un aspect invecinat sau avand de a face cu sfera profesionala.



Tranzitul lui Marte in Leu si a opta ta casa (casa sexualitatii si transformarii) iti inseamna fiinta din 18 septembrie printr-o intensificare a senzualitatii si a dorintei sexuale.Clocotul erotic ce se poate instapani peste tine nu trebuie totusi sa te faca sa neglijezi sentimentele si emotiile partenerului tau de cuplu.





Horoscopul carierei si banilor Capricornului in septembrie 2011





Noi oportunitati in cariera tind sa isi faca aparitia odata cu 14 septembrie , prin intermediul partenerului de cuplu , de casatorie sau al unui asociat in afaceri.



O pasiune brusca pentru cumparaturi si cheltuieli necugetate se poate instala in tine din 18 septembrie, ca efect al parcursului lui Marte in a opta ta casa.



Din 23 septembrie, tranzitul Soarelui prin a opta ta casa este in stare sa iti calauzesca preocuparile spre o transformare de detaliu a vietii tale profesionale sau catre o cotitura radicala in cariera.Oricum , tot ce este legat de serviciu este abordat cu seriozitate si simt practic.



Aparitia lui Mercur, in ziua de 25 septembrie , in a zecea ta casa , are potentialul de a provoca ivirea unor intrebari legate de cariera pe care ti-a ales-o sau catre care iti doresti sa te orientezi.Astfel de interogatii dau adesea prilejul unor neintelegeri sau dispute cu persoane autoritare , sefi ori parinti.Tinde sa se faca simtita si o stare de insatisfactie fata de faptul ca nu iti sunt recunoscute meritele sau nu iti urmaresti cu pragmatism interesele.



Telurile asociate cu sfera profesionala intra in vizor din 27 septembrie, ca urmare a Lunii noi din a zecea ta casa.Obligatiile sociale si cele de la serviciu par a se aglomera si a-ti da de furca , asa ca nu ar fi rau sa te inarmezi cu cat mai multa rabdare si sa iti redescoperi motivatiile interioare.







Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011



Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna septembrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : septembrie 2011 - Toate zodiile



Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :



Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile



Previziuni astrologice 2012 | Horoscop general 2012



Horoscop Capricorn august 2011

Banipepost.com e abandonat?

De peste o luna site-ul banipepost.com da eroare, fie la logare, fie cand accesezi prima pagina, fie la orice pagina pe care vrei sa o accesezi.



La emailul de contact administratorii nu mai raspund, am trimis 3 emailuri in decursul perioadei la care fac referire si pana acum nu am primit nici un raspuns.



Imi pare rau daca proiectul e abandonamt, sper sa fie doar intr-un concediu prelungit, activitatea sa se reia, iar bani pe care ii aveam in contul site-ului, eu si altii utilizatori, sa intre in posesia personala.

Horoscop Sagetator septembrie 2011

In luna septembrie 2011 , horoscopul Sagetatorului ne povesteste despre valorile si desfatarile prieteniei si a comuniunii cu oamenii apropiati.In acest fel , Sagetatorii pot descoperi ca o adevarata comoara nu este ascunsa in adancurile pamantului , ci se afla chiar langa, noi , in inima prietenilor nostri.



Vorbele tale sugereaza autoritate si putere de decizie , iar mintea iti este mult mai precauta fata de ceea ce spui si felul cum comunici incapand cu 9 septembrie, ziua de debut a tranzitului lui Mercur in sectorul Fecioarei.Ideile tale sunt in masura sa faca valuri pentre cei din jurul tau.



Luna plina , aparuta pe 12 septembrie in regatul Pestilor , te indeparteaza o scurta vreme de focalizarea asupra sferei sociale si profesionale.Viata ta personala isi cere cu insistenta drepturile , asa ca trebuie sa descoperi un echilibru intre diversele preocupari de zi cu zi.Este cazul sa iti faci o prioritizare, astfel incat sa poti impaca viata personala cu cea sociala.O problema legata de casa, familie sau o posesiune iti poate capta intr-o foarte mare masura atentia.



Consideratia si aprecierea amicilor devine coplesitoare odata cu 14 septembrie, atunci cand Venus isi initiaza vizita in Balanta si a unsprezecea ta casa (casa prieteniei si sperantei).Aproape tot ceea ce faci in acest nou interval este conectat cu sau directionat catre oamenii care te-au insotit la bine si la greu prin viata.Activitati asociate cu arta sau distractia par fi prilejuri nimerite pentru a te bucura de comuniunea de idei si interese cu prietenii tai.



Din 18 septembrie , Marte traverseaza teritoriile Leului si ale celei de-a noua tale case (casa filozofiei si explorarii) .Este o perioada prielnica unei lungi calatorii sau studiului in invatamantul superior.Pe de alta parte, Marte te incarca cu curaj , neliniste si iresponsabilitate , o combinatie de tendinte care te poate aduce in pragul unor situatii dificile.Intr-o astfel de conjunctura, ai pornirea de a-ti asuma mari riscuri (mai ales in decursul unor lungi calatorii sau in comunicarea de la mare distanta) si a te angaja in foarte aprinse certuri si dispute (poate pe internet).



Tranzitul anual al Soarelui in Balanta si a unsprezecea ta casa vesteste , din 23 septembrie , un interval caracterizat de sociabilitate.Cei care au copii se pot dedica intr-o mai mare masura celor mici.In acelasi timp , pari a-ti regasi miezul fiintei tale originare si a te angaja in activitati care te tin departe de casa .Intalnirile cu prietenii , evenimentele sociale si iesirile in oras tind sa iti acapareze persoana.Daca nu poti profita de astfel de lucruri , probabil ca vei incerca sa iti faci noi contacte si amici.In orice caz, sunt slabe sanse sa fii satisfacut de atmosfera de acasa sau de cea de la serviciu.Schimburile de idei te incita mai mult ca oricand si doresti sa iti dovedesti apartenenta la o alta colectivitate decat cea familiala sau profesionala.



De pe 25 septembrie, vine si randul lui Mercur sa paseasca in Balanta si a XI-a ta casa.Acest tranzit are darul de a accentua influentele anterioare si a favoriza comunicarea si schimbul de opinii , precum si implicarea in activitati implicand prietenii, copii ori colectivitati la care ai aderat.Desi este o vreme fericita imbogatirii spirituale prin contactul cu ceilalti , pot apare si unele aspecte negative , legate de sentimentul de frustrare generat de impresia ca ceilalti nu iti apreciaza meritele sau de simtamantul ca nu faci destul pentru implinirea visurilor tale.



Luna noua rasarita pe 27 septembrie in Balanta si a XI-a ta casa lasa sa se intrezareasca o atmosfera calda in relatiile cu oamenii apropiati si amicii, o conjunctura propice colaborarii in vederea materializarii unui obiectiv comun .Luna noua te indeamna sa iti depasesti granitele individualitatii si sa te simti mai puternic gratie unui sentiment de apartenenta la un grup , o prietenie ori o ideologie .





Horoscopul dragostei Sagetatorului in septembrie 2011





Pana pe 18 septembrie , calatoria lui Marte in a opta casa (casa sexualitatii si transformarii) continua sa iti ofere oportunitatile unei iubiri senzuale , incarcate de pasiune si dorinta arzatoare de comuniune cu fiinta iubita.



De asemeni, in primele doua decade ale lunii septembrie, Venus este gata sa iti deschida larg portile catre o inedita si originala poveste de dragoste , avand de a face cu o persoana mult diferita de tine sau de asteptarile tale fata de ceea ce ar reprezenta "tipul tau" ...





Horoscopul carierei si banilor Sagetatorului in septembrie 2011



Din 9 septembrie , prezenta lui Mercur in a zecea ta casa (casa carierei si dezvoltarii exterioare) iti daruieste sansa de a fi luat in seama cateva persoane influente din zona ta profesionala.Este un interval excelent pentru punerea in practica a unor noi planuri si strategii legate de cariera.Desi esti mai mult decat dornic sa comunici cu colegii ori colaboratorii, conversatiile frivole sunt departe de a te atrage.Tinzi sa te gandesti intr-o mai mare masura la pozitia si pregatirea ta profesionala. Cariera sau afacerile te solicita cu o multitudine de provocari si responsabilitati.



Atentie la bani si la proprietati incepand cu 16 septembrie ! Pluton isi incepe tranzitul in Capricorn si a doua ta casa (casa resurselor si banilor) , asa ca te poate indrepta catre pierderi materiale insemnate si iti poate pune in joc ispita de a face bani prin mijloace mai putin oneste.A doua casa guverneaza mai mult decat posesiunile.Ea arata ceea ce are valoare pentru tine , si pune accentul pe felul cum te apreciezi pe tine insuti.Asadar , acest tranzit iti poate afecta nu numai aspectul material , ci si lucrurile pe care le pretuiesti.





Copyright © godessdiana88. 2011



Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna septembrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : septembrie 2011 - Toate zodiile



Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :



Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile



Previziuni astrologice 2012 | Horoscop general 2012



Horoscop Sagetator august 2011

Monday, August 29, 2011

Horoscop Scorpion septembrie 2011

Horoscopul lunii septembrie 2011 lasa sa se intrevada pentru Scorpion o perioada de adancire in zonele profunde ale constientului si subconstientului , de-a lungul careia are loc o benefica trecere in revista a experientelor trecute si a nazuintelor viitoare , astfel incat sa se pregateasca terenul pentru o proaspata si promitatoare relansare in viata.





Mintea iti devine alerta si plina de ingeniozitate din 9 septembrie, ca urmare a tranzitului lui Mercur in Fecioara si a unsprezecea ta casa (casa prieteniei si sperantei).Impartasirea gandurilor tale cu cei din jur devine o prioritate , iar acestia par a se bucura de spontaneitatea conversatiilor cu tine.Ai inclinatia de a imbratisa subiecte neobisnuite si de a intelege pe loc, spontan , intentiile celorlalti.



Marile tale teluri din viata tind sa se eclipseze sub impactul dorintei tale de a te distra si a te simti bine.In acest fel se simt vibratiile Lunii pline ivite pe 12 septembrie in sectorul Pestilor.Poate ca iti va fi greu sa iti pui in practica toate impulsurile de a trai la maximum , dar , intr-un fel sau altul, trebuie sa iti exprimi nevoia de a te elibera si a fi tu insuti.Adeseori, in decursul acestui aspect astral, copii ajung in centrul atentiei.



Din 14 septembrie, Venus isi incepe calatoria in Balanta si te face sa fii mult mai intelegator fata de oamenii aflati intr-o dificultate sau o suferinta.Totodata , pari a fi extrem de sensibil la manifestarile frumusetii din preajma ta , iar imaginatia bogata este pe cale sa iti puna mintea la treaba , in special intr-o relativa izolare fata de ceilalti.Zonele tale preferate de activitate in aceasta perioada pot fi artele , muzica , institutiile ori actiunile filantropice.



Oamenii din jurul tau sunt marcati mai mult decat de obicei de cuvintele si argumentele tale.Influenta ta asupra lor devine gradual evidenta , odata cu 16 septembrie, datorita parcursului lui Pluton in Capricorn.Lucruri adanc inradacinate in suflet sunt pe cale sa iasa la suprafata , mai ales in ceea ce priveste rudele si amicii.Atentie la eventualele conflicte cu acestia.Orice disputa sau cearta inceputa sub aceste auspicii pare a nu se linisti un lung interval de timp.Pe de alta parte , daca stii cum sa iti domini impulsurile , relatiile tale cu prietenii si rudele se pot invigora si transforma intr-un mod benefic.



De pe 23 septembrie , tranzitul anual al Soarelui in Balanta si a douasprezecea ta casa iti da ocazia de a recapitula si trage invataminte din tot ceea ce ti s-a intamplat in decursul acestui an.De multe ori, acest eveniment astrologic aduce constientizarea efectelor pe termen lung a vorbelor si faptelor noastre , precum si dorinta de a nu mai actiona sub impulsul unor ganduri sau emotii de moment.Nevoia de liniste si spatiu te poate convinge sa te indepartezi o vreme de lumea involburata din jur.Aceasta perioada de revizuire si reasezare a gandurilor pregateste , de fapt, noile inceputuri aduse de viitoarea intrare a Soarelui in prima ta casa.



O deosebita viziune despre viata , indepartata de interesele si castigurile personale , este de asteptat sa te stapaneasca din 25 septembrie, ca efect al vizitei lui Mercur in Balanta si a douasprezecea ta casa.Ambitiile , orgoliile , egoismul ne instraineaza cel mai adesea de oamenii din preajma noastra , iar acest tranzit mercurian nu face altceva decat sa ne atraga atentia asupra acestui risc potential.Oricum , nu se anunta un interval prielnic luptei pentru propriile tale obiective , intrucat Mercur are capacitatea de a-ti invalmasi gandurile si a face comunicarea cu ceilalti lipsita de claritate.



Pe 27 septembrie , Luna noua rasarita in Balanta si a XII-a ta casa semnaleaza finalizarea unui ciclu selenar.Este o perioada in care ar trebui sa te pregatesti in vederea renasterii spirituale ce va avea loc luna viitoare , atunci cand Luna noua va traversa prima ta casa.Focalizeaza-te asupra aceea ce vrei sa obtii in viitor si inlatura orice obstacol mental ori psihologic ce iti sta in cale.Cea de-a douasprezecea casa guverneaza peste taramurile subconstientului, asa ca ai putea avea sansa unei intelegeri mai aprofundate a sinelui tau si a unei terapii spirituale prin intermediul meditatiei.





Horoscopul dragostei Scorpionului in septembrie 2011





O noua sau mai veche poveste de dragoste capata , odata cu 12 septembrie, gratie Lunii pline din a cincea ta casa (casa iubirii si creativitatii) , o dimensiune transcendenta sau se incarca cu o rara spiritualitate.Nevoia de a-ti impartasi gandurile si sentimentele fiintei iubite pare a deveni covarsitoare.



Incepand cu 14 septembrie, sosirea lui Venus in a douasprezecea ta casa iti poate releva un aspect neasteptat , complex , asociat cu iubirea ta sau persoana iubita.Relatia ta de cuplu se invaluie intr-o negura de mister si fantezie.Aproape orice noua legatura de iubire inceputa in acest interval pare a se desfasura sub semnul secretului si al discretiei.





Horoscopul carierei si banilor Scorpionului in septembrie 2011





Abilitatea de a manui vorbele , daruita din 16 septembrie de catre Pluton aflat in a treia ta casa (casa comunicarii si influentelor de mediu) , este de natura a aduce succese mai ales acelor nativi din Scorpion care sunt implicati in activitati de vanzari, publicitate si relatii cu publicul.



Din 18 septembrie , tranzitul lui Marte in Leu si a zecea ta casa (casa carierei si dezvoltarii exterioare) iti furnizeaza un plus de energie in sfera profesionala. Fii totusi prudent fata de posibilitatea aparitiei unor dispute cu sefii sau parintii , intrucat , in acest interval, ordinele ori povetele insistente au potentialul de te scoate din sarite.In general, este totusi o vreme favorabila inceperii unei afaceri sau evolutiei in cariera.





Copyright © godessdiana88 . 2011



Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna septembrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : septembrie 2011 - Toate zodiile



Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :



Zodia Scorpionului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase



Previziuni astrologice 2012 | Horoscop general 2012



Horoscop Scorpion august 2011

Nascut pe 30 august – Horoscop general | Profil astrologic



Daca iti aniversezi ziua de nastere pe data de 30 august , zodia ta este Fecioara si esti sub guvernarea planetelor Mercur si Jupiter.



Visezi maret , iti doresti lucruri marete si ai planuri marete , insa exista perioade din viata ta cand nu te poti plia necesitatilor practice de realizare a obiectivelor tale.Planifica-ti cu grija viitorul si incearca sa avansezi fara graba , cu chibzuinta , catre materializarea idealurilor tale.Adu-ti aminte ca toate marile impliniri ale umanitatii au avut inceputuri modeste.

Te bucuri de ajutorul si increderea oamenilor in realizarea telurilor tale , dar nu iti trata existenta drept o competitie in care conteaza numai rezultatele finale.Invata sa te bucuri de calatoria ta prin viata.

Orienteaza-te catre respectul fata de tine insuti , o minte deschisa si forta mobilizatoare a sperantei.

Nu te lasa coplesit de conflictele interioare , autocritica si conventionalism.



Culoarea ta norocoasa este galbenul.



Pietrele tale norocoase sunt topazul auriu , safirul galben si citrinul.



Zilele tale norocoase din saptamana sunt joi, duminica si marti.



Numerele tale norocoase si anii tai de raspantie sunt : 3, 12, 21, 30, 39, 48, 57, 66, 75 .



Personalitati nascute pe 30 august : Augustin Z. N. Pop , Cameron Diaz , Daniel Daianu , David Hartley , Ernest Rutherford, Fred MacMurray, George Crasnaru , Jacques-Louis David , Jean-Claude Killy, Marius Urzica , Mary Shelley, Ralu Filip , Raymond Massey, Shirley Booth, Theophile Gautier .





Copyright © godessdiana88. 2011



Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :



Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare



Nascut pe 28 august – Horoscop general | Profil astrologic



Nascut pe 29 august – Horoscop general | Profil astrologic

Sunday, August 28, 2011

Nascut pe 29 august – Horoscop general | Profil astrologic



Oamenii nascuti in ziua de 29 august au drept zodie Fecioara si sunt sub stapanirea lui Mercur si a Lunii.



Esti binecuvantat cu o foarte bogata imaginatie si o istetime iesita din comun , care te ajuta sa ajungi la o intelegere profunda a destinului tau si al celor din jur.Iti poti prezenta cu succes ideile in fata oricarei colectivitati si ai capacitatea de a convinge oamenii asupra unor subiecte ce pot pare ridicole sau fanteziste la prima vedere.

Iti place sa te implici in orice fel de discutie , indiferent despre ce este vorba , insistand sa iti exprimi parerea ta personala. Evita sa te angajezi in dialoguri sau conversatii frivole , avand potentialul de a-ti risipi sursele averii tale interioare si exterioare .

Orienteaza-te catre transparenta comunicarii , echilibru in viata si posibilitatea de a descoperi spiritualitatea dincolo de zgura realitatii de zi cu zi.

Nu te lasa coplesit de nesiguranta , autocriticism si tendinta de a te adapta la punctele de vedere ale celor din jurul tau.



Culorile tale norocoase sunt albul si verdele.



Pietrele tale norocoase sunt piatra lunii si perla.



Zilele tale norocoase sunt joi , duminica si luni.



Numerele tale norocoase si anii tai de rascruce sunt : 4 , 38 , 27 , 36 , 29 , 44 si 29.



Personalitati nascute in ziua de 29 august : Baptiste Colbert, Charlie Parker, Corina Ungureanu , Elliott Gould, Fatima Robinson , George Montgomery, Georges Benjamin Clemenceau , Hannah Cornett, Ingrid Bergman, Ion Chelaru , Jean-Auguste-Dominique Ingres , Joel Schumacher , John Locke, Maurice Maeterlinck, Michael Jackson, Neculai Culianu , Oliver Wendell Holmes, Petre Magdin , Ray Bradbury .





Copyright © godessdiana88. 2011



Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :



Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare



Nascut pe 27 august – Horoscop general | Profil astrologic



Nascut pe 28 august – Horoscop general | Profil astrologic

Rase de caini dorite

Locuind la tara majoritatea timpului am avut de mic tot timpul caine la casa. Si cum se preteaza pe sate ... am avut tot felul de metis de caini de sate, adica poțocari, șoricari si alte rase de caini care nu se gasesc in nici un pedigree sau catalog. De mic am fost amagit ca voi primii un pui de pitbull de la o colega de serviciu a mamei mele, dar nu s-a concretizat pentru ca pitong. Tot timpul mi-am dorit un caine de rasa, un caine de care sa ma ocup si sa il cresc in stilul caracteristic bland, dar vremurile nu au permis acest lucru. Odata ca eram plecat in Timisoara, odata ca eram in Arad si tot asa.



Nu ma plang in mod deosebit de cainii avuti in curte, nu erau rasa, dar erau interesati si cu personalitati diferite. Am avut si rebuturi de care am avut grija sa vaneze iepuri in padure, iar per total sa zicem ca a fost in regula.



Sa presupunem ca as avea timpul necesar sau ma rog... sa am domiciliul stabil si conditiile propice pentru un caine: mi-as dori sa am doua rase de caini.



Primul caine pe care mi-l doresc, evident marcat din copilarie, ar fi un pitbull, un catelus de pitbull, o jucarie agresiva pe care sigur as reusi sa o fac docila si interactiva, cu o personalitate jucausa si nu ucigatoare. Multi considera cainii urati si prosti, dar sunt ferm convins ca daca ii acorzi intreaga atentie si te dedici in dresajul lui vei reusi sa ai un caine deosebit.



Al doilea caine care mi-ar place sa il am pe langa mine ar fi Marele Danez sau Great Dane (poza luata de pe hd wallpapers 1080p). Desi nu stiu aproape nimic despre aceasta rasa pot sa afirm cu mana pe inima ca as invata totul daca mi s-ar oferii ocazia.

Sunt mari, frumosi, cu o istorie bogata si regala, cu un stil caracteristic si cu personalitati total diferite fata de orice caine de o rasa mai comuna.

Ar fi de munca cu acest caine, dar cred ca as fi cel mai bucuros om de pe planeta daca as reusii sa am un exemplar de nota 10 cu care sa ies la plimbare ca un mini burghez multumit.



Dar pana atunci ar trebui sa imi contruiesc un conac pentru Marele Danez, pentru a se potrivii toata ambianta, iar pentru Pitbull ar trebui sa ii fac un tarc foarte mare si lasand toate astea la o parte revenim la partea financiara care doare cand trebuie sa iti intretii la superlativ un hobby. Si cainii sunt un hobby.

Saturday, August 27, 2011

Horoscop Balanta septembrie 2011

In septembrie 2011 , horoscopul Balantei indica o perioada strabatuta de influente contradictorii , care pot sa dispara pe nesimtite catre jumatatea lunii , facand loc unei orientari pozitive, de incredere , redefinire si reinnoire, gratie trecerii intr-un nou ciclu solar si selenar.

Sentimentele si emotiile nu isi mai gasesc exprimarea in cuvinte iar comunicarea iti este ingradita drastic de cenzura interioara.In acest fel pare a se manifesta , din 9 septembrie , influenta tranzitului lui Mercur in Fecioara .Este o perioada prielnica meditatiei si cercetarii , deslusirilor secretelor si misterelor , cufundarii in trecut inscopul optimizarii viitorului.Activitatile creative sunt stimulate , in special atunci cand au de a face cu relevarea emotiilor si cu abilitatile de vizualizare.Preferi singuratatea , iar inclinatia de a-ti pune lacat la gura este binevenita , intrucat acest aspect astral este , in genere, asociat cu dezvaluirea unui secret stanjenitor.

Nevoia de a te dezbara de un comportament sau un aspect negativ relativ la munca ori sanatate se face simtita cu pregnanta din 12 septembrie , data in care Luna plina soseste in Pesti.Atentie , totusi , la declaratiile sforaitoare si la tendinta de a-i invinui pe ceilalti pentru problemele tale.

Din 14 septembrie , Venus tranziteaza Balanta si iti pune pe jar spiritul de initiativa in plan social ori in cadrul muncii in echipa.Imaginea personala, felul in care esti perceput de catre ceilalti capata mai multa importanta .Poti cauta sa iti exprimi individualitatea prin muzica ori alte mijloace artistice.

Din 16 septembrie , Pluton ajunge in aspect direct in Capricorn si a patra ta casa (casa radacinilor si caminului) , situandu-se la nadirul horoscopului tau , in opozitie cu inaltul cerului tau si sectorul carierei.In aceasta conjunctura trebuie sa fii foarte precaut la luptele pentru putere si suprematie atat acasa cat si la serviciu , cu sefii , partenerul de viata sau parintii.Pluton are inclinatia de a dezgropa vechi resentimente , facandu-le sa se intensifice pana pe punctul de a exploda.Dupa ce Pluton depaseste nadirul tau astrologic , cariera nu ti va mai fi afectata , dar se vor resimti in continuare unele efluvii contradictorii in sectorul caminului.Este un interval oportun pentru a te ingriji de locuinta sau chiar a te muta.Daca iti cumperi sau inchiriezi o noua casa este indicat sa fii atent la problemele ascunse sub niste aparente poate prea frumoase.

O perioada favorabila implicarii tale in lume si legarii de noi prietenii se intrezareste odata cu 18 septembrie , atunci cand Marte isi inaugureaza calatoria in sectorul Leului si a celei de-a unsprezecea tale case (casa prieteniei si sperantelor).Este un ciclu potrivit pentru a actiona decisiv in directia implinirii visurilor si dorintelor tale.In unele cazuri , acest aspect astral poate genera , totusi , certuri ori dispute cu amicii.

Inconjunctia lui Venus cu Jupiter din 22 septembrie te incarca cu generozitate , optimism si consideratie pentru cei din jurul tau.Daca ai gresit fata de cineva , acum este momentul prielnic pentru a incerca o impacare sau a compensa actiunile tale negative.

Soarele , prezent din 23 septembrie in Balanta si prima ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior) , initiaza un interval de strabatut de entuziasm , incredere in tine insuti si noi inceputuri.Pana acum Soarele a marcat , in a douasprezecea ta casa, finalizarea unui ciclu si aruncarea peste bord a aspectelor inutile din existenta ta , pentru a face loc noului si a te inarma cu o intelepciune imbogatita de experientele anterioare.Ai oportunitatea , astfel , de a distinge cu o sporita clarviziune directia spre care trebuie sa te indrepti in viata ta.

Tranzitul lui Mercur , initiat pe 25 septembrie , in Balanta si intaia ta casa iti ofera sansa de a-ti afirma fara vreo inhibitie dorintele si nazuintele.Comunicarea cu ceilalti este clara si convingatoare , ajutandu-te sa iti materializezi cu usurinta obiectivele.

Pe 27 septembrie , Luna noua din Balanta si prima ta casa semnaleaza inceputul unui nou ciclu selenar si iti aduce prilejul de a aborda o proaspata perspectiva .De asemeni , Luna noua in intaia ta casa reprezinta cea mai favorabila perioada pentru a reinventa sau a face schimbari semnificative ale felului cum esti perceput de ceilalti.Ai ocazia de a intalni oameni si situatii noi, asa ca ar fi de dorit sa dai tot ce ai mai bun in tine.

Cuadratul lui Mercur cu Pluton din aceeasi zi de 27 septembrie pare a intuneca o vreme influenta benefica a Lunii noi.Tinzi sa devii suspicios , neincrezator in intentiile celor din preajma si in propriile tale ganduri.Acest eveniment astrologic da nastere adeseori unei presiuni psihice sau unui stres impovarator.Evita sa interpretezi intr-o maniera negativa tot ce se intampla in jurul tau.

Din fericire , sextilul dintre Mercur si Marte de pe 28 septembrie iti ofera agilitate spirituala si iti energizeaza comunicarea.Deciziile potrivite sunt luate pe loc , cu rapiditate , iar ideile tale isi gasesc lesne materializarea.Impulsurile spontane ale fiintei tale iti daruiesc un sprijin nepretuit.

Pe 29 septembrie , conjunctia lui Venus cu Saturn te determina sa fii atras catre oameni inzestrati cu maturitate in gandire si care stiu sa faca diferenta intre valoare si nonvaloare.Frivolitatea nu iti mai este pe plac , iar opiniile multimii nu te mai entuziasmeaza.Este timpul sa meditezi, sa iti evaluezi prioritatile si sa te bucuri de placerile simple ale vietii.

Conjunctia lui Mercur cu Jupiter din 30 septembrie te ajuta sa privesti lumea dintr-o foarte larga perspectiva .Pare a fi un interval dominat de dorinta de a-ti impartasi obiectivele si telurile.Calatoriile sunt la ordinea zilei .Esti insufletit de optimism , iar lucrul asta trage spre tine norocoase evenimente si conjuncturi.


Horoscopul dragostei Balantei in septembrie 2011


Intrarea lui Mercur, pe 14 septembrie , in prima ta casa te inconjoara cu o aura de farmec si atractivitate.Balantele deja aflate intr-o relatie de cuplu se pot simti ispitite sa se joace de-a flirtul cu cei din preajma lor , iar cele singuratice au ocazia de a initia o promitatoare poveste de dragoste.

Pe 22 septembrie , Conjunctia dintre Venus si Jupiter reprezinta o influenta foarte norocoasa , favorabila inceperii unei noi iubiri.Intr-o astfel de imprejurare astrala , dragostea devine o sursa de fericire si jubilare.Viata amoroasa sau sentimentele romantice tind sa se indrepte catre o persoana care nu este "tipul tau" , cu un diferit statut social , profesional ori cultural.


Horoscopul carierei si banilor Balantei in septembrie 2011

Sub impactul Lunii pline din a cincea ta casa , odata cu 12 septembrie , esti dornic de a aduce o schimbare in sfera profesionala.Poate fi vorba despre o modificare a comportamentului in relatiile cu sefii si colegii, ori despre o reorganizare productiva a locului tau de munca.

O noua afacere sau intiativa financiara are parte de bune auspicii din 22 septembrie , ca urmare a conjunctei lui Venus cu Jupiter.


Horoscopul sanatatii Balantei in septembrie 2011


Luna plina aparuta in a sasea ta casa pe 12 septembrie te mobilizeaza sa renunti la obiceiuri si tabieturi paguboase.Intr-o astfel de perioada fumatorii se pot dezbara mai usor de meteahna lor pufaitoare , iar cei impatimiti de alcool sunt gata sa treaca pe apa chioara.

Patrunderea Soarelui , pe 23 septembrie , in prima ta casa , vesteste o perioada cand starea ta de sanatate exceleaza , iar fiinta iti este incarcata cu un foarte mare potential energetic.

Nazuinta de a te transforma , provocata de Luna noua din intaia ta casa , este de natura a-si pune amprenta si asupra atitudinii tale fata de sanatate , imboldindu-te sa incepi , eventual , un nou program de exercitii fizice.



Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna septembrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : septembrie 2011 - Toate zodiile

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscopul anului 2011 – Zodia Balantei

Previziuni astrologice 2012 | Horoscop general 2012

Horoscop Balanta august 2011

Nascut pe 28 august – Horoscop general | Profil astrologic



Daca ti-ai facut intrarea in lume in ziua de 28 august , faci parte din zodia Fecioarei si esti sub guvernarea lui Mercur si a Soarelui.



Esti indraznet si curajos , si iti place sa te arunci in valtoarea unor experiente de viata palpitante , ocolite de majoritatea oamenilor.Posezi un nemaipomenit apetit pentru aventura , iar curiozitatea te impinge mereu de la spate catre zonele virgine , necunoscute ale naturii ai existentei.

Modul tau de a gandi este foarte diferit de cel al celorlalti , astfel incat te poti afirma adesea prin originalitate si spirit inventiv.Succesele se pare ca te asteapta in teritorii straine sau in asociatie cu persoane si afaceri de pe alte meridiane.

Orienteaza-te catre o imagine pozitiva despre tine insuti , seriozitate si spre o dragoste de cursa lunga.

Nu te lasa cuprins de grandomanie , cinism si indiferenta.



Culorile tale norocoase sunt auriul si aramiul.



Piatra ta norocoasa este rubinul.



Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica , luni si joi.



Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt 1, 10, 19, 28, 37, 46, 55, 64, 73, 82 .



Personalitati nascute in ziua de 28 august : Alfonso Herrera , Ben Gazzara, Charles Boyer, Daniel Stern, David Soul, Donald O'Connor, James Wong Howe, Jason Priestley , Johann von Goethe, Lev Tolstoi , Nicolae Herlea , Rodica Ojog-Brasoveanu , Shania Twain, Vivi Dragan Vasile, Wayne Osmond .





Copyright © godessdiana88. 2011



Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :



Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare



Nascut pe 26 august – Horoscop general | Profil astrologic



Nascut pe 27 august – Horoscop general | Profil astrologic

Pe pace. Chilling out!

Se intampla foarte rar, dar se intampla ca eu sa raman stapan pe mosia de la sat, adica ai mei sa fie plecati in diverse misiuni sovietice sau sa fie in conclavuri ale masoneriei si atunci radiez de fericire.

Raman stapan pe vasta mosie cladita prin truda si sclavie si in loc sa ma dau cu atv-ul prin buruieni o frec linistit in curte cu o muzica buna in casti si cu un zambet invincibil.











Asa ca va doresc un weekend placut.

X-Men: First Clas

Are pe imdb un rating de 8/10, iar cum a reusit succesul...jur ca nu imi dau seama.



Cand a aparut eroina in albastru mancam pizza si mi s-a facut greata.



Desi a aparut acum cateva luni bune in cinematografe am asteptat sa il gasesc pe torrent si ca norocul nu am dat banii pe asa ceva sa vad.



Povestea de inceput e buna, e interesanta si captivanta, Erik Lehnsherr (Magneto) face show iar Charles Xavier (Profesor X), cititorul de minti, face tot filmul, iar cand am vazut ca sunt atatia mutanti ma asteptam ca actiunea sa se complice, dar sub asteptari.



The black guy must die ... yes! A murit! Mi-a placut! Fara negrii in film.



Daca nu ma insel precedesorul filmului X-Men: First Class e X-Men Origins: Wolverine care a fost extraordinar si a dat clasa, iar replica lui Logan cand incearca sa fie recrutat de Xavier si Magneto din X-men: First Class ii superba si poate caracteriza o parte din film: "Duceti-va dracului!"

Te inseala sotul sau nu te inseala ? - Mic test de fidelitate



Un sot necredincios recurge adeseori la subterfugii inimaginabile , prin care incearca sa iti dovedeasca ca nu te inseala .Mesajele directe si indirecte pe care ti le transmite pot fi ambigue si inselatoare, dar exista intotdeuna cateva semne sigure despre lipsa lui de loialitate.Tot ce trebuie sa faci , ca sotie , pentru a afla daca te inseala sau nu , este sa iti raspunzi cu sinceritate la urmatoarele intrebari ...



- Te anunta mereu , ca din senin , ca trebuie sa plece urgent la serviciu, chiar daca nu este decat un postas ?



- Ai observat schimbari notabile ale preferintelor lui pentru lenjeria sa intima ?



- Iti arunca adesea vorbe precum "Ce-ar fi sa divortam ?"



- Crezi ca este iesit din comun sa cheltuie atatia bani pentru flori si bijuterii destinate mamei lui ?



- Are o garsoniera in oras, aproape de serviciu, chiar daca locuiti chiar in buricul targului ?



- Gasesti ca este ciudat sa nu ti se raspunda la apelurile telefonice pe care incerci sa le faci la locul lui de munca ?



- Atunci cand aveti cate o mica cearta , iti spune , plin de speranta : "Vrei sa plec din casa ?"



- Dispare de acasa vreme de mai multe zile si nopti si , atunci cand se intoarce , se justifica spunandu-ti ca s-a ratacit ?



- Ai gasit vreodata verigheta lui intr-un loc neobisnuit precum galeata de gunoi ?



- Ti se pare bizar faptul ca nu iti stie nici pana acum numarul de telefon ?



- Ai gasit vreodata vreun sutien in torpedoul masinii ?



- Petrece mai mult timp in baie decat fiica voastra adolescenta ?



- L-ai surprins vreodata vorbind in soapta la telefon , iar atunci cand l-ai intrebat de ce face asta , ti-a raspuns ca este un spion sub acoperire si daca iti spune despre ce este vorba ai putea fi intr-un pericol de moarte ?



Daca ai raspuns afirmativ la cel putin trei intrebari , exista o mare probabilitate ca sotul sa te insele.In acest caz , cel mai bun lucru pe care il poti face este sa sa recurgi la un masaj facial , sa te epilezi pe tot corpul si slabesti circa 10 kilograme , devenind astfel o persoana mai buna.Daca metoda asta nu da rezultate , incearca sa il implori .Spune-i ca nu insemni nimic fara el, si probabil ca va fi de acord cu asta si va ramane impreuna cu tine.Daca nu ai succes nici in acest fel , angajeaza un detectiv particular avand misiunea de a descoperi cine este noua lui iubita.Incearca , apoi , sa faci cunostiinta cu ea , sa faci tot este posibil pentru a semana cat mai mult cu ea si nu uita ca trebuie sa slabesti inca 10 kilograme.



Avetisment : Acest text este o parodie si ar trebui sa fie tratat ca atare.







Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011



Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :



Cum se razbuna femeile pe barbatii necredinciosi



De ce femeile nu ar trebui sa se casatoreasca cu barbati atractivi ?



Barbatii infideli si tehnicile lor de agatat femei

Friday, August 26, 2011

Nascut pe 27 august – Horoscop general | Profil astrologic



Daca ai vazut lumina zilei pe data de 27 august , zodia ta este Fecioara si esti sub guvernarea planetelor Mercur si Marte.



Iti place sa ii critici pe cei din jur , asa ca ar trebui sa inveti cum sa stii cand sa iti opresti si cum sa-ti stapanesti aceasta tendinta ; in caz contrar , oamenii iti vor tine minte remarcile si vor incerca sa se razbune cu prima ocazie.Nu iti tranti vorbele verde in fata , prezinta-ti opiniile cu tact si subtilitate, astfel incat sa nu ranesti amorul propriu sau orgoliul nimanui.

Esti potrivit pentru o cariera de scriitor , jurnalist , consultant juridic sau in afaceri.Daca iti doresti sa nu ai probleme in casnicie, alege-ti cu grija cuvintele !

Orienteaza-te catre iertare , simt al umorului si onestitate.

Nu te lasa cuprins de morocanie , gelozie si disperare in dragoste.



Culorile tale norocoase sunt rosul si violetul.



Pietrele tale norocoase sunt granatul si coralul rosu.



Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni, marti si joi.



Numerele tale norocoase si anii tai de referinta sunt : 9, 18, 27, 36, 45, 54, 63, 72 .



Personalitati nascute pe 27 august : Alex Lifeson, Alexandra Nechita , Alice Coltrane , Andrew Bichel, Carlos Moya , Charles Stewart Rolls , Claudiu Bleont , Georg Wilhelm Friedrich Hegel , Horia Brenciu , Ira Levin , Leon Levitchi , Lyndon B. Johnson, Martha Raye, Mihai Malaimare , Mircea Zaciu , Paul Reuben, Sarah Chalke , Theodore Dreiser, Zigu Ornea .





Copyright © godessdiana88. 2011



Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :



Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare



Nascut pe 25 august – Horoscop general | Profil astrologic



Nascut pe 26 august – Horoscop general | Profil astrologic

Superstii de dragoste



De ce ne agatam , mai ales in dragoste , de niste superstitii naive sau irationale, precum o camasa , o rochie sau o lenjerie intima norocoasa, in loc de a ne pune in valoare autenticitatea personalitatii ? Potrivit psihologilor , atunci cand trecem prin ceva aflat dincolo de puterea noastra de influenta , asa cum este dragostea , incercam , intr-un fel sau altul, sa castigam controlul asupra respectivului fenomen.Creierele noastre sunt programate sa caute in lume modele sau tipare cat mai comode, in care sa incadram imprevizibilul , tot ceea ce pare a ne scapa printre degete.Si ce poate fi mai imprevizibil decat dragostea ?



Poetii , si nu numai ei , descriu dragostea drept o magie .Aproape toti dintre noi am trecut prin clipele infierbantate ale unei iubiri incipiente , caracterizata cum nu se poate mai potrivit de expresia "indragostit pana peste cap".Efectele dragostei sunt atat de puternice si incontrolabile incat ajungem sa credem ca am fost vrajiti sau fermecati , intrucat creierul este supus unei avalanse de substante chimice insidoase , iar trupul ne surprinde prin reactii care ne jignesc ratiunea.Iubirea este la fel de inevitabila si indiferenta fata de logica noastra precum forta gravitatiei ...



Ati vazut ce se intampla atunci cand ne indragostim ! Obsesiile , iluzionarile si chiar paranoia ne pandesc cu perfidie la fiecare gand, in orice gest . Suntem pe punctul de a crede in incredibil.Ne formam niste mici ticuri sau superstitii legate de obiecte comune , care ne sprijina in confruntarea noastra cu nesiguranta dragostei.Daca unii dintre noi se simt norocosi ca au intalnit iubirea, altii incearca sa se impotriveasca fortelor ei avand capacitatea de a ne impinge catre anormalitate si irational.



Cunoastem cu totii superstitiile despre talismanele norocoase , pisicile negre si trifoiul cu patru foi , insa indragostitii isi creaza superstitii unice , de uz personal , avand darul de a-i face sa simta bine atunci cand merg la o intalnire sau sunt in primele stadii ale unei povesti de dragoste.Astfel de ritualuri pot include purtarea uneia si aceleiasi camasi norocoase , sosirea in aceeasi clipa la o intalnire a celor doi parteneri sau incheierea unei converatii telefonice cu aceleasi (magice ?) cuvinte.Suntem in stare de orice pentru a mentine nestinsa faclia iubirii.



De ce suntem prinsi in aceste mreje ale superstitiilor ? Raspunsul poate fi gasit in creierele noastre , ca o modalitate de a face fata incertitudinilor.Nesiguranta aduce cu ea o stare neplacuta de a trai , asa cum se intampla in dragoste .Ori de cate ori suntem nesiguri de noi insine sau aveam in fata posibilitatea unei mari pierderi , cei mai multi dintre noi apeleaza la o metoda consacrata de a ne implini dorintele ori de a pastra ceva obtinut deja.Ei bine , aici intervine creierul ! Pentru inceput, el incearca sa descopere fapte sau imprejurari care au fost prezente atunci cand am avut succes , iar daca acestea se repeta cel putin inca o data , ele sunt incluse in niste adevarate ritualuri de garantare a indeplinirii unor aspiratii arzatoare.Este exact modul in care procedeaza multi dintre sportivi inainte de fiecare competitie.Problema este ca , odata ce ne-am obisunuit sa recurgem la superstitii , devine foarte greu sa mai scapam de ele.



Poate ca nu ar trebui sa ne inchistam mereu pe pozitiile ratiunii , ci sa ne permitem, din cand in cand , sa ne lasam in voia valurilor emotiilor si sa ne cufundam in ritualurile asociate cu aceastea.Ironia este ca , atunci cand incerci sa te retragi din lumea superstitiilor, devii mult mai nesigur pe tine si te stradui , intr-o si mai mare masura , sa castigi controlul asupra unor evenimente ce nu depind de tine. Acest fenomen are loc pentru ca superstitiile se dezvolta la nivelul emotional al creierului , si chiar daca incercam sa aducem in lupta logica , emotiile si sentimentele nu prea au cum sa se impace cu ratiunea.



Asadar , dragostea si teama de pierdere sunt principalele ingrediente ale formarii unui comportament superstitios.In timp, avem ocazia sa ne incrancenam mai putin asupra acestor aspecte, pe masura ce prioritatile din viata se multiplica prin responsabilitati legate de camin , copii ori asigurarea unei sigurante financiare. Cu cat reusim mai mult sa controlam mai multe aspecte din existenta, cu atat mai mult nu ne mai simtim impinsi spre superstitii.In cele din urma, ar trebui sa recunoastem , inlauntrul nostru si al partenerului nostru de cuplu , ca dragostea ne poate face sa credem in incredibil .





Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011



Un articol din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete"

Horoscop Fecioara septembrie 2011

Horoscopul lunii septembrie 2011 deschide in fata Fecioarei un drum fertil initiativelor inspirate de o gandire libera si o intuitie dibace , pe parcursul caruia resursele interioare si aspectul material al vietii devin obiective prioritare.

Ganduri nemarturisite pana acum dau sa se reverse din recipientul sub presiune al sufletului odata cu 9 septembrie , ziua de incepere a tranzitului lui Mercur in Fecioara si prima ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior) .Esti inclinat sa vorbesti mai mult despre tine si trecutul tau.Mai atent la ceea ce se lasa ghicit sub pojghita aparentelor , te remarci printr-un comportament vioi , degajat si deschis fata de lume , asa ca oamenii par a fi atrasi irezistibil de tine si de puterea cuvintelor tale , dornici sa discute cu tine sau sa iti ceara sfat si indrumare.Relatiile cu rudele , vecinii, colegii , prietenii si cunostiintele devin foarte importante pentru tine.

Tendinta anterioara este accentuata de inconjunctia lui Mercur cu Uranus din 10 septembrie.Te exprimi mult mai liber si mai neconventional , si ai capacitatea de a te implica adanc in chestiuni intelectuale.Intuitia te sprijina , furnizandu-ti ideile potrivite la momentul potrivit.Bogatia de senzatii receptate din mediul exterior iti poate rapi concentrarea si a te face impulsiv , nervos si nerabdator.Decat sa te focalizezi asupra unui singur si important proiect , ai face bine sa abordezi multimea de lucruri de detaliu care iti sunt la indemana.

Luna plina , aparuta pe 12 septembrie , in cerurile Pestilor te atentioneaza asupra necesitatii de a armoniza si a pune sub semnul echilibrului si egalitatii relatiile de parteneriat din viata personala , profesionala si sociala.

Parcursul lui Venus in Balanta iti prilejuieste , incepand cu 14 septembrie , o apropiere fericita de resursele tale interioare .Aspecte neglijate asociate cu talentele si abilitatile tale sunt redescoperite ca surse ale evolutiei si afirmarii in viata.

Din 16 septembrie , revenirea lui Pluton in aspect direct in Capricorn iti starneste pasiunea pentru sport , jocuri de noroc sau un hobby special.Daca esti angajat intr-o activitate creativa , poti fi strabatut de intensa nazuinta de a face un lucru remarcabil.Pluton este o planeta a extremelor, asa ca trebuie sa iti supraveghezi cu precautie impulsurile avand capacitatea de a-ti dezechilibra existenta.

Marte isi face simtita prezenta in Leu si a douasprezecea ta casa incepand cu 18 septembrie .Marte energizeaza tot ce atinge si are potentialul de a aduce la suprafata probleme sau limitari psihologice caracteristice celei de-a XII-a case.Cea mai buna modalitate de a face fata acestei influente consta in a ramane in expectativa si a-ti pregati noi planuri pana cand Marte ajunge , peste cateva saptamani, in pragul primei tale case.

Pe 23 septembrie , Soarele intra in Balanta si a doua ta casa (casa banilor si resurselor) , inspirandu-ti o atitudine practica fata de viata si focalizandu-ti preocuparile spre efectele actiunilor initiate atunci cand Soarele era in prima ta casa.

Pe 27 septembrie , Luna noua din Balanta deschide un scurt ciclu de reevaluare a punctelor tale forte si de conectare cu intelepciunea ta interioara.Pentru a te ocupa de aceste obiective prioritare , nu ar fi rau sa iti simplifici cat mai mult viata.Acest eveniment astral poate fi punctul de pornire al unor transformari cu consecinte majore in destinul tau.


Horoscopul dragostei Fecioarei in septembrie 2011


Pe 12 septembrie , Luna plina din a saptea ta casa (casa parteneriatelor si relatiilor interumane) te indeamna sa echilibrezi balanta dintre nevoile tale si cele ale persoanei iubite.Este vremea compromisurilor si a negocierii.Pot apare teste legate de sinceritatea si afectiunea din relatia de cuplu.

Sub impulsul calatoriei lui Pluton in a cincea ta casa (casa dragostei si creativitatii) , incepand cu 16 septembrie , este necesar sa pasesti cu prudenta pe caile intortocheate ale vietii amoroase.Orice relatie inceputa sub aceste auspicii este departe de a fi superficiala , putand deveni chiar obsesiva.Gelozia este un sentiment ce isi poate dovedi ferocitatea in decursul acestei influente plutoniene.


Horoscopul carierei si banilor Fecioarei in septembrie 2011


Din 14 septembrie, sub impactul lui Venus in a doua ta casa , tinzi sa te angajezi in vanzarea sau cumpararea unor obiecte de arta sau de mare valoare.Vrei sa te bucuri de un sporit confort si sa iti consolidezi siguranta materaiala prin intermediul unor intelegeri financiare sau de afaceri.

Pluton , planeta extremelor si obsesiilor , poate sa te marcheze negativ din 16 septembrie , cand isi incepe parcursul in a cincea ta casa.Daca iti plac jocurile de noroc sau speculatiile la bursa , este posibil sa fii cuprins de o febrila pofta de a juca , lucru de natura a te impinge spre mari pierderi financiare.

Tranzitul Soarelui in a doua ta casa te indreapta , odata cu 23 septembrie , catre implicatiile financiare ale deciziilor luate in vremea cand discul solar se afla in cea dintai casa.Nu este exclus ca planurile initiale sa fie ajustate dintr-o perspectiva mai practica si mai realista.

De pe 25 septembrie , Mercur viziteaza Balanta si a doua ta casa , calauzindu-ti gandurile spre situatia ta financiara si noi cai de a-ti spori veniturile.In aceasta perioada a anului , Fecioarele sunt strabatute de nevoia de a se concentra asupra laturii materiale a existentei.

Desi Luna noua ivita pe 27 septembrie in a doua ta casa este asociata , de obicei, cu finantele si resursele , ea are potentialul de a reprezenta mai mult decat atat.Poate fi vorba si despre sperantele legate de posesiunile tale sau achizitiile materiale avand darul de a-ti da sentimentul de valoare si siguranta.



Copyright © godessdiana88 . 2011

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna septembrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : septembrie 2011 - Toate zodiile

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscopul anului 2011 - Zodia Fecioarei

Previziuni astrologice 2012 | Horoscop general 2012

Horoscop Fecioara august 2011

Masuri anticanicula

Masura cea mai buna anticanicula:

-stai acasa in camera ta bine izolata termic



De ce e bine sa ai casa / camerele izolate termic?

-vara e racoare

-iarna se pastreaza caldura

-reducerea costurilor de incalzire cat si de racire

-ai o distributie egala a temperaturii in imobil

-nu mai ai de ce sa te plangi

-vara ratezi insolatia pentru ca esti predispus sa stai inauntru

Thursday, August 25, 2011

Nascut pe 26 august – Horoscop general | Profil astrologic



Daca iti sarbatoresti aniversarea nasterii in ziua de 26 august , zodia ta este Fecioara si esti sub guvernarea planetelor Mercur si Saturn.



Influentele planetare lasa sa se intrevada suisuri si coborasuri ale destinului tau.Esti in posesia unei mari capacitati de concentrare care , combinata cu luciditatea , te sprijina in obtinerea unor notabile realizari in viata , mai in ales in cariera.Unicul lucru care te poate trage inapoi este tendinta de a-ti amana deciziile si punerea in practica a proiectelor tale.Increde-te in instinctele tale si reactioneaza fara a sta mult pe ganduri la provocarile pe care ti le pune in fata lumea.De cele mai multe ori , reactia ta va fi adecvata.Trebuie sa iti alegi o profesie necesitand structurare si simt practic.

Nu te lega excesiv de mult de cariera sau munca.Adu-ti aminte mereu sa gusti din placerile vietii.

Orienteaza-te catre solidaritate , pasiune si teluri ambitioase.

Nu te lasa atras de relatii tranzitorii , si evita temerile si prejudecatile.



Culorile tale norocoase sunt negrul si albastrul inchis.



Pietrele tale norocoase sunt safirul albastru, lapis lazuli si ametistul.



Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri, vineri si sambata.



Numerele tale norocoase si anii tai de referinta sunt : 8, 17, 26, 35, 44, 53, 62, 71 .



Personalitati nascute in ziua de 26 august : Antoine Laurent Lavoisier , Christopher Isherwood, Constantin Brailoiu , Constantin Pantazi , Emil Hurezeanu , Guillaume Apollinaire , Jules Romains , Julio Cortazar, Macauley Culkin, Maica Tereza , Mihai Malaimare , Nicolae Dobrin , Noah Bastian , Panait Cerna , Shirley Manson, Thalia .



Copyright © godessdiana88. 2011



Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :



Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare



Nascut pe 24 august – Horoscop general | Profil astrologic



Nascut pe 25 august – Horoscop general | Profil astrologic

Horoscop Leu septembrie 2011

In luna septembrie 2011 , horoscopul Leului le prefigureaza nativilor din aceasta zodie oportunitatea de a profita din plin de resursele lor interioare, de talentele si abillitatile lor native , iar mintea ascutita la maximum ii ajuta sa treaca cu succes peste nenumaratele provocari si imprejurari din sfera lor profesionala.



Opozitia dintre Neptun si Mercur din 8 septembrie te face sa te indoiesti de aproape tot ce te inconjoara si te deruteaza , afectandu-ti puterea de decizie.Inclinatia de a visa cu ochii deschisi iti scade eficienta si iti incetoseaza comunicarea cu ceilalti.Vreme de cateva zile , evita sa semnezi contracte sau alte acte importante.



Din fericire , tranzitul inceput de Mercur in Fecioara , pe 9 septembrie , iti mai aduna gandurile si iti daruieste un sporit simt practic.



Luna noua , ivita pe 12 septembrie , in Pesti , iti semnaleaza necesitatea de a aduce un echilibru intre ceea ce primesti si ceea ce daruiesti.Intr-un fel sau altul , trebuie sa iti impaci interesele tale cu cele ale celorlalti.



Comunicarea in plan social si profesional implica tact si diplomatie din 14 septembrie , ziua in care Venus isi incepe calatoria in a treia ta casa ( casa comunicarii si influentelor de mediu) .Este posibil sa te bucuri de cateva scurte calatorii .Se intrevede un interval oportun relatiilor cu publicul.



Incepand cu 18 septembrie , daca te concentrezi asupra activitatilor tale prioritare , este de asteptat sa sa obtii insemnate beneficii.In acest fel se manifesta influenta tranzitului lui Marte in Leu si prima ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior).Pe de alta parte , nu sunt excluse niste certuri sau dispute aprige provocate de starea de iritare ce pare a pune stapanire peste tine.



Trigonul dintre Marte si Saturn de pe 23 septembrie accentueza tendinta benefica legata de eforturile si actiunile tale.Esti capabil sa observi si sa intelegi actuala conjunctura a vietii tale , iar lucrul asta iti intensifica responsabilitatea si motivatia de a-ti urmari telurile.



In aceeasi zi de 23 septembrie , Soarele isi incepe vizita anuala in Balanta si a treia ta casa , invigorandu-ti si ascutindu-ti facultatile mentale.Intr-o astfel de conjunctura , este probabil sa iti exprimi personalitatea deplin , fapt ce isi pune amprenta fertil in domeniul comunicarii si relatiilor cu cei din jur.Energia mentala care te sustine acum te poate orienta catre angajarea intr-un studiu legat de o disciplina ori un subiect care te pasioneaza.



Parcursul lui Mercur in Balanta tinde , din 15 septembrie , sa iti aduca intr-o stare de efervescenta energia mentala.Daca nu reusesti sa te apleci asupra unor consistente subiecte de natura intelectuala , poti cade prada unor simtaminte de neliniste , nerabdare si neastampar.Acesta este motivul pentru care tranzitul lui Mercur in Balanta poate fi exploatat la maximum in cadrul unor preocupari tinand de comunicare si studiu.



Luna noua , ivita pe 27 septembrie, in Balanta si a treia ta casa inaugureaza un ciclu foarte oportun unor transformari ale mediului tau inconjurator si invatarii de lucruri noi , de-a lungul caruia se intrevede o activitate febrila in comunicarea cu cei din preajma si in contactele cu rudele si cunostiintele.



Pe 28 septembrie , sextilul lui Mercur cu Marte pare a-ti conferi agilitate in gandire, entuziasm in toate sectoarele vietii tale si o intensificare a relationarii cu oamenii.





Horoscopul dragostei Leului in septembrie 2011





Se spune ca atunci cand nu ai nici o veste , ai de fapt vesti bune.Cam asa ceva se intampla pentru Leu in luna septembrie atunci cand este vorba despe viata amoroasa.Cu o singura exceptie ... Marte , aflat in a saptea ta casa inca din august , continua sa iti semnaleze importanta unei reale comunicari cu partenerul de cuplu sau te supuna unor examene cruciale legate de autenticitatea sentimentelor tale.





Horoscopul carierei si banilor Leului in septembrie 2011





O perioada favorabila analizarii veniturilor si cheltuielilor debuteaza pe 9 septembrie , sub semnul lui Mercur in a doua ta casa .Mintea ti se indreapta catre bani si posesiuni , stimulandu-ti ingeniozitatea de a gasi noi metode de a-ti mari resursele finaciare.Unii Lei par a fi pe punctul de a face economii la sange.



Pe 12 septembrie , Luna plina din a opta ta casa (casa transformarii si filozofiei) continua trendul oportun in domeniul finantelor .Ai posibilitatea de a achita sau renegocia niste datorii si poti profita de un important sprijin material.



Incepand cu 16 septembrie , prezenta lui Pluton in Capricorn si a sasea ta casa (casa sanatatii si muncii) te avertizeaza asupra unui interval de timp indelungat , in decursul caruia trebuie sa urmaresti cu atentie schimbarile subtile petrecute la serviciu si sa incerci sa eliberezi tensiunea pe cale sa apara intre tine si colegii ori suboordonatii tai.Pluton dirijeaza forte uriase , dincolo de puterea ta de influenta , asa ca este indicat sa sa fii pe faza mereu la orice ar putea sa iti ameninte jobul.



O revenire asupra analizei situatiei tale financiare si a modalitatilor in care ti-o poti imbunatati se intrevede odata cu 25 septembrie , gratie tranzitului lui Mercur in a treia ta casa .Nevoia de a te focaliza asupra aspectului material al vietii poate deveni coplesitoare.





Horoscopul sanatatii Leului in septembrie 2011





Tranzitul initiat de Pluton , pe 16 septembrie , in a sasea ta casa este asociat , uneori, cu debutul unor probleme de sanatate pe termen lung, care nu devin evidente decat dupa cativa ani , atunci cand Pluton este pe punctul de a trece in urmatoarea ta casa.In aceste conditii , nu ar fi rau sa iti programezi din timp cateva teste medicale , pentru a innabusi raul din fasa.Pluton stapaneste peste reabilitare , asadar nu este exclus sa acorzi o sporita atentie ingrijirii si mentinerii in forma a trupului tau.Pe de alta parte , Pluton guverneaza asupra obsesiilor .Urmareste-ti cu precautie tendinta de a exagera , angajandu-te , de pilda , in diete sau regimuri extrem de severe.







Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011



Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna septembrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : septembrie 2011 - Toate zodiile



Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :



Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile



Previziuni astrologice 2012 | Horoscop general 2012



Horoscop Leu august 2011