Monday, January 31, 2011

Nascut pe 1 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ti-ai facut intrarea in lume pe data de 1 februarie , faci parte din zodia Varsatorului si esti sub ocrotirea lui Uranus si a Soarelui.

Probabil ca esti inzestrat cu un mare potential creator ,o ampla carisma si obisnuiesti sa iti imbunatatesti aparenta fizica si efectul asupra celorlalti prin felul in care te imbraci .Esti un lider innascut iar oamenii te privesc cu consideratie si respect , dar nu trebuie sa abuzezi de pozitia de autoritate cu care ai fost investit. Cifra 1 , un numar invaluit in efluvii solare , iti confera o personalitate iesita din comun. Esti spontan , foarte indraznet , extrem de tensionat si gata sa te lasi purtat de porniri temperamentale atunci cand lucrurile nu merg asa cum ti-ai dori. Din aceasta cauza, pare a ti se potrivi ca o manusa orice activitate creativa care necesita o scanteiere de dramatism.

Culorile tale norocoase sunt galben si auriu.

Piatra ta norocoasa este rubinul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica , luni si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de mare impact sunt : 1, 10, 19, 28, 37,46,55,64,73 , 82.

Personalitati nascute pe 1 februarie : Anatolie Panis , Boris Eltin , Brandon Lee, Clark Gable, John Ford, Leslie Nielsen , Lisa-Marie Presley, Nicolae Breban , Nicolae Gane , Octavian Sava , Petru Popescu , Sherilyn Fenn, Stefan Luchian.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 30 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 31 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

S-a stins

Ce mai e de zis cand nu e nimic de zis? Ce mai e de facut cand lucrul e deja consumat? Cum sa tip daca nu mai am voce? Cum sa fac ceva cand nu am ce? Cum sa plec daca sunt ancorat? Cum sa trec peste daca umbrele sunt inca aici? Cum sa speri la o remediere cand nimic nu o sa mai fie ce a fost?

Degeaba trece timpul si il regretam. Degeaba suntem raniti si intristati caci tot asa vom ramane. Degeaba vreau nopti albe cand ele sunt negre.

Sperante, iluzii, tipete, urlete, dragoste, iubire, dezamagiri, franturi de zambete, zbucium interior, toate sunt o parte din noi. Sa le renegam? Desigur. Putem?

Stau in schimb cu paharul de vin in fata, sorb cate putin precum trece si timpul.

Stau cu trandafirul in mana, la un moment dat il pun pe masa si il privesc cum ofileste.

Am obosit.

Privesc cum se ofileste si ma gandeam caci daca veneai poate reuseam sa il salvam, sa ii prelungim existenta cu inca catva timp.

Dar trandafirul e pentru tine, tu nu il vrei, iar el se vestejeste. Raman si il privesc cum o face si imi termin paharul de vin. A fost totusi o placere.

Toate se duc, se usuca, dar poti face experienta placuta daca ai langa tine compensatia. In cazul de fata paharul de vin, caci ea nu a venit.

Barbatii , ingaduitori fata de femeile ce-i inseala cu alte femei

"Dragostea este un joc in care intotdeuna unul dintre parteneri il inseala pe celalalt " , ne invata , fara echivoc , Balzac. Se pare ca exista , totusi, diverse grade ale infidelitatii , unele mai pardonabile decat altele. Un studiu recent al Universitatii din Texas a investigat tocmai acest lucru , dar si diferitele perspective ale femeilor si barbatilor in privinta lipsei de loialitate in relatia de cuplu.

Vestea cea mai interesanta (si mai delicioasa , as zice eu) pe care ne-o aduce aceasta cercetare este ca barbatii (in proportie de 50 %) sunt inclinati sa isi ierte partenerele daca ele ii inseala cu o alta femeie.Adica , atat timp cat iubita lor face dragoste cu cineva care nu poseda acel instrument anatomic care ii face atat de mandri dar si nesiguri , infidelitatea nu pare a fi tocmai o infidelitate , ci un joc ispititor care , eventual , le poate chiar creste apetitul sexual.

Pe de alta parte, in situatia inversa, in care barbatii le inseala pe femei cu un alt barbat , fiicele Evei ( intr-un procent de 78 %) nu sunt deloc dispuse sa treaca cu vederea peste acest "incident erotic".

Conform celorlalte rezultate ale cercetarii , 22 % dintre barbati ar continua relatia lor cu o partenera care i-a "tradat" cu un alt barbat , si 21 % din femei si-ar ierta partenerii atunci cand acestia le-au fost necredinciosi cu o alta femeie.

Studiul , publicat in jurnalul "Personality and Individual Differences" (Personalitatea si diferentele individuale) a cuprins 718 studenti care au trebuit sa raspunda la un chestionar despre infidelitate.Participantilor li s-a cerut sa isi imagineze ca sunt intr-o relatie de cuplu pe termen lung si sa mentioneze in ce fel ar reactiona fata de diferite situatii in care partenerii lor le-ar fi necredinciosi.

Potrivit concluziilor studiului , dincolo de modul particular in care are loc un act de infidelitate , barbatii au , totusi, o tendinta mai mare decat femeile de a pune capat unei relatii atunci descopera ca au fost inselati.

Sursa : Reuters

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Barbatii infideli si tehnicile lor de agatat femei

Cum se razbuna femeile pe barbatii necredinciosi

Dragostea si minciuna.Aforisme , citate, maxime

Telefonul mobil iti da de gol personalitatea

Daca in urma cu douazeci de ani , telefonul era un obiect la fel de necesar ca si frigiderul si aragazul , dar la fel de legat de casa si spatiul intim , in zilele noastre "mobilul" a devenit un adevarat accesoriu social , semnificand adesea un statut social sau o conceptie despre viata. De fapt, telefonul mobil a inceput sa fie tot atat de reprezentativ precum automobilul pe care il conduci.

Potrivit unui nou studiu din Australia , "celularele" pot dezvalui , mai mult decat am fi tentati sa credem , aspecte definitorii despre personalitatea si modul nostru de viata.

Astfel , posesorii de i Phone sunt, se pare, inclinati sa creada ca isi pot controla vietile gratie calculatoarelor.Din aceasta perspectiva , iPhone-ul poate fi comparat cu un automobil Alfa Romeo.

Proprietarii telefoanelor Sony Ericsson se bucura de o bogata viata sociala si prefera , in cea mai mare parte , mancarurile de tip fast food.

Utilizatorii mobilelor LG sunt, de obicei , femei intre 14 si 24 de ani , cu o minte neinclinata catre mecanica si care , adeseori , nu au instalat acasa vreun tip de televiziune platita. LG -ul este asimilat astfel cu masinile KIA.

Posesorii telefoanelor Samsung tind sa se imbrace intr-un stil conservator si nu le place sa isi asume mari riscuri in viata.Din acest punct de vedere , Samsung este comparabil cu automobilul Daihatsu.

Utilizatorii de Blackberry sunt , in genere, oameni care castiga bine, peste medie , cu varste cuprinse, de obicei, intre 35 si 49 de ani.

Proprietarii telefoanelor Nokia se inscriu areori in grupa de varsta 14 - 24 de ani si nu s-au ingramadit sa se delecteze cu jocuri video de tip "arcade" in ultimele trei luni. Nokia este o marca ce confera siguranta si confort , un fel de Toyota a telefoanelor mobile.

Sursa : Australian News.Net


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole asemanatoare din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Utilizatorii de iPhone au parte de mai mult sex

Culoarea masinii si personalitatea soferilor

Care este profilul tau psihologic ? | Test de personalitate

Nascut pe 31 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseaza ziua de nastere pe data 31 ianuarie fac parte din zodia Varsatorului si sunt guvernati de catre planeta Uranus.

Probai ca esti strabatut de un aprins spirit revolutionar si nu iti place sa iei lucrurile de-a gata si nici sa urmezi caile traditionale ale societatii. Uneori, te poti trezi incercuit de izolare , fara a sti cum sa iti focalizezi simtamintele coplesitoare din suflet. In general , ai o viziune pozitiva despre viata si esti imboldit de mari proiecte , dar viata iti poate fi presarata de esecuri intercalate cu neasteptate succese.

Iti place sa vezi lumea dintr-o ampla perspectiva si intotdeuna tintesti catre ceea ce se ascunde dincolo de orizont. Posezi o minte progresista si un trup mobil si flexibil.Orice fel sport dur sau activitate desfasurata in aer liber te poate ajuta in explorarea intelesurilor ascunse in fiinta ta interioara. In dragoste , ai tendinta de a te darui pe de-a intregul, fara nici o ezitare.

Culorile tale norocoase sunt albastrul electric si albul stralucitor.

Pietrele tale norocoase sunt agata si granatul Hessonite.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de cotitura sunt : 4, 13, 22, 31, 40, 49, 58, 67, 76.

Personalitati nascute pe 31 ianuarie : Dominic Stanca , Franz Schubert, Justin Timberlake , Kenzaburo Oe ,Marin Moraru , Mircea Micu , Norman Mailer, Ovidiu Lipan Tandarica , Portia de Rossi, Tia (Ernestina) Peltz.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 29 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 30 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Saturday, January 29, 2011

Schopenhauer despre femei | Barbatii si filozofia lor misogina

Eseul "Despre femei" al lui Schopenhauer exprima un dispret visceral, primar , primitiv al barbatilor fata de femei. Este o scriere ce poate fi deliciul barbatilor ce vad in femeie un obiect , sexual sau domestic , iar pentru femei reprezinta un afront si o aducere aminte a umilintelor la care au fost si continua sa fie supuse ca urmare a unor diferente anatomice , emotionale si spirituale. Din fericire, evolutia umanitatii a ajuns sa contrazica aprecierile negativiste ale filozofului pesimismului si a dovedit ca femeile pot excela in orice domeniu al spiritualitatii si artei , inclusiv in pictura. Desi Cioran a preluat cumva stafeta filozofica a lui Schopenhauer, el a descoperit o dimensiune transcendenta a femeii si a vazut-o ca o expresie a paradisului nostru pierdut. In randurile de mai jos, va ofer o varianta rezumata a celebrului eseu al lui Arthur Scopenhauer "Despre femei" ...

Natura femeii

Nu trebuie decat sa observi felul in care este alcatuita femeia pentru a-ti da seama ca ea nu este destinata unor mari eforturi fizice sau mentale. Ea isi ispaseste vina vietii nu prin activitate , ci prin suferinta , prin durerile nasterii , grija fata de copii si supunerea fata de barbat , caruia trebuie sa ii fie un rabdator si incurajator tovaras.Marile suferinte , bucurii sau straduinte nu sunt facute pentru ea ; viata ei trebuie sa se scurga mult mai linistit , banal , bland decat cea a barbatului , fara a fi in mod esential fericita sau nefericita.

Femeile sunt mai potrivite ca doici si invatatoare a copilariei noastre timpurii , cu atat mai mult cu cat ele insele sunt copilaroase , marginite si prostute , intr-un cuvant sunt ca niste copii mari pe de-a intregul vietii lor , intr-un fel de stadiu intermediar intre copil si barbat , cel din urma fiind adevarata fiinta umana. Nu trebuie decat sa observi cum se joaca o fata (o tanara femeie) cu un copil , dansand si cantand impreuna cu el toata ziua , si apoi sa te intrebi ce ar face in locul ei un barbat animat de cea mai mare bunavointa din lume.

Arme naturale

Natura a avut in vedere in femeie un lucru care , in termeni teatrali, ar putea fi numit efect de scena : a inzestrat-o cu o foarte mare frumusete si farmec doar pentru cativa ani , cu pretul restului vietii ei , astfel incat pe parcursul acestor cativa ani sa poata captura imaginatia unui barbat care sa devina insufletit de dorinta de a o sprijini in mod onorabil , intr-o forma sau alta , pentru tot restul vietii ei , un lucru pe care acesta nu l-ar face altfel , din consideratii pur rationale. In acest fel , natura a echipat femeia , la fel ca pe toate creaturile ei , cu instrumente si arme pentru a-i asigura existenta , la care apeleaza exact atunci cand are nevoie de ele ; in aceasta intreprindere , natura a actionat cu obisnuita ei economie. Pentru ca , asa cum furnicile femele isi pierd aripile dupa imperechere , acestea devenind de prisos , la fel femeia isi pierde , de obicei , frumusetea dupa una sau doua sarcini , probabil din acelasi motiv.

Adevarul femeii

Defectul fundamental al caracterului femeii este lipsa unui simt al justitiei. Acesta isi are originea , de la bun inceput si in primul rand , in lipsa ei de ratiune si de capacitate a reflectiei , dar este accentuat de faptul ca , ca sex slab , ea inclina sa se bazeze nu pe forta ci pe viclenie ; de aici provine subtilitatea ei instinctiva si tendinta ei indestructibila de a spune minciuni .Caci, asa cum natura a dotat leul cu gheare si dinti , elefantul cu colti de fildes , mistretul cu colti , taurul cu coarne si sepia cu cerneala , la fel a echipat femeia cu capacitatea disimularii ca mijloc de atac si aparare , si a transformat acest dar intr-o forma de putere , asa cum a inzestrat barbatul sub forma tariei fizice si a puterii de a rationa. In acest fel, disimularea este innascuta in ea si, in consecinta , poate fi regasita atat in cea mai proasta cat si in cea mai isteata femeie. Apelul la disimulare in orice ocazie este un lucru la fel de natural pentru femeie ca si la un animal care recurge la mijloacele lui de aparare atunci cand este atacat ; iar atunci cand procedeaza in acest fel , ea simte , intr-o anumita masura, ca nu face nimic decat sa isi exercite drepturile. O femeie intru totul sincera , care nu practica deloc disimularea , este poate o imposibilitate ; din acest motiv , femeile pot descoperi disimularea altora si, din aceasta cauza, nu este bine sa incerci sa apelezi la ea in cazul lor. Iar acest defect fundamental al femeilor , impreuna cu tot ce este asociat cu el , lasa cale libera falsitatii , lipsei de loialitate , inselaciunii , ingratitudinii, etc. Tocmai de aceea, se ridica un semn de intrebare asupra posibilitatii de a le permite femeilor sa faca vreun juramant.

Farmecele feminine

Numai un intelect masculin incetosat de dorinta sexuala poate numi sexul subdezvoltat , ingust in umeri , lat in solduri si scurt in picioare drept sex frumos ; caci numai prin mijlocul acestei dorinte apare impresia de frumusete. Mult mai potrivit decat sexul frumos , femeile ar trebui etichetate ca sexul "inestetic" .Ele nu au vreun simt real sau receptivitate nici pentru muzica , nici pentru poezie, nici pentru artele plastice ; daca pretind ca poseda asa ceva , ele nu fac decat sa mimeze astfel incat sa se faca placute. Acest lucru apare datorita faptului ca sunt incapabile sa aiba vreun interes obiectiv, pur si dezinteresat , asupra vreunui subiect, iar cauza rezida , cred, in cele ce le voi spune mai departe. Barbatul se straduieste in orice pentru a avea o dominatia directa asupra lucrurilor , fie prin intelegerea lor , fie prin subjugarea lor. Dar femeia este , oriunde si intotdeuna, orientata doar catre o dominare indirecta , care este obtinuta prin intermediul barbatului , el fiind singurul dominat direct de catre femeie. In acest fel, este in natura femeii de a considera orice drept un mijloc de a captura barbatul , iar interesul ei in orice altceva nu este decat disimulat , fiind doar un drum ocolit pentru cochetarie si mimica.

Absenta duhului (geniului)

Nimeni nu se poate astepta la ceva de la femei daca se ia in considerare ca cel mai eminent cap al intregului sex slab s-a dovedit incapabil sa ajunga la cel putin o singura realizare cu adevarat mareata , autentica si originala in arta , ori sa creeze ceva cu o valoare neperisabila ; acest fapt se intrevede cel mai evident in pictura , femeile nefiind in stare sa deprinda tehnica acestei arte .Ele se ingramadesc sa picteze cat mai mult , dar nu exista nici o opera plastica de valoare realizata de catre femei , pentru ca le lipseste intru totul obiectivitatea mintii , o calitate pe care pictura o necesita in primul rand. Exceptiile izolate si partiale nu au cum sa contrazica regula ; femeile , ca si intreg , sunt si raman incurabile si absolute filistine .Astfel, gratie absurdului aranjament prin care impartasesc rangul si titlul sotului lor , ele nu fac decat sa-l imboldeasca pe acesta catre ignobilele lui ambitii.Ele sunt " sexus sequior" , sexul inferior in orice privinta .Trebuie sa fim indulgenti fata de slabiciunea lor , dar a le onora este ceva ridicol peste masura si ne diminueaza chiar si in ochii lor.

Venerarea insipida a femeilor

Oamenii din antichitate si din Orient au stiut cum sa considere femeia ; ei au fost constienti de locul potrivit al unei femei cu mult mai bine decat noi , cu galanteria franceza veche a noastra si insipida venerare a femeilor care a inflorit datorita stupiditatii crestino-teutonice si care a servit numai pentru a le face pe femei mai nerusinate si arogante , amintindu-ne uneori de maimutele sacre din Benares care , constiente de sanctitatea si inviolabilitatea lor , si-au luat libertatea de face tot ce poftesc.

Monogamia si 'filles de joie"

In partea noastra monogama a lumii , a te casatori inseamna a-ti imparti drepturile si a-ti dubla indatoririle. Dar , daca legea le permite femeilor drepturi egale cu barbatii , ar trebui sa le ceara sa aiba si aceleasi capacitati de gandire ca si ale barbatilor. Cu cat aceasta lege le garanteaza femeilor mai multe drepturi si privilegii care depasesc abilitatile lor naturale , cu atat mai mult se micsoreaza numarul femeilor care pot avea parte de aceste beneficii ; asa ca cele care raman pe dinafara sunt lipsite de drepturile lor in favoarea acelor putine care primesc aceste privilegii ; intrucat , datorita pozitiei speciale de care se bucura femeile , ca o consecinta a monogamiei si a legilor care o insotesc , care le pun pe aceeasi pozitie ca si si barbatii (lucru ce nu corespunde realitatii) , barbatii prudenti si grijulii ezita de multe ori inainte de a face un astfel de sacrificiu , ce presupune intrarea intr-o intelegere inechitabila .In acest fel , in relatiile poligame , orice femeie poate sa aiba grija de ea insasi , dar in relatiile monogame ele sunt limitate si raman o multime de femei fara sprijin care nu fac decat sa vegeteze ca fete batrane si , in cel mai rau caz , sunt obligate sa se supuna unor munci grele pentru care nu sunt potrivite ca si constitutie , sau devina "filles de jois" (prostituate) , a caror viata de "placere" , potrivit circumstantelor, este necesara pentru satisfacerea barbatilor a caror sarcina este de a mentine virtutea acelor femei favorizare de soarta . . In Londra exista 80.000 de prostituate si ce rost ar avea ca ele sa se sacrifice pe altarul monogamiei ? Aceste femei sarmane atarna in balanta inevitabila si complementara a "doamnelor" europene , inzestrate cu atata aroganta si ifos. Din punctul de vedere general al femeilor , monogamia este asadar un real beneficiu ; intrucat , nu apare nici un motiv rational pentru care un barbat nu si-ar lua o doua femeie pentru ca cea dintai sufera de o boala cronica , sau este infertila , ori a ajuns in timp prea batrana pentru el.

Nici un argument in plus pentru monogamie

Nu exista nici un argument contra poligamiei ; ea este intalnita in fapt oriunde si singura intrebare este cum sa o reglementam. Cu totii traim in poligamie , cel putin pentru o vreme si pentru a ne simti bine. De vreme ce fiecare barbat are nevoie de mai multe femei , nu ar trebui sa fie nimic care sa il limiteze sa fie liber, atata timp cat el poate intretine mai multe femei. In egala masura , acest lucru ar insemna ca el sa aduca femeile la nivelul pozitiei sale indreptatite si naturale , adica sa le subordoneze , si sa purceada catre abolirea legii "doamnelor" , cu pretentiile ei ridicole de respect si veneratie ; in acest caz , vor exista doar femei si nu vor mai aparea "femei nefericite" , de care Europa este incarcata in prezent.

Proprietate si mostenire

In India , nici o femeie nu este independenta ci , conform legii lui Manu , ea este sub conducerea tatalui ei, sotului ei, fratelui sau fiului ei. Desigur , este un lucru revoltator ca ea sa se jertfeasca pe rugul sotului ei decedat , dar este , de asemenea, strigator la cer , ca ea sa risipeasca banii defunctului ei barbat cu concubinii , bani pe care decedatul s-a straduit toata viata sa ii faca pentru a le aduce ajutor copiilor lui. Fericiti sunt acei ce stiu sa mearga pe drumul de mijloc , "medium tenuere beati".

In aproape toate natiunile , stravechi sau moderne , chiar si pe timpul hotentotilor , proprietatea revine mostenitorului pe linie masculina , si numai in Europa are loc o deviere .O abatere care nu se intampla , totusi , in randul nobilimii.

Proprietatea , care a le-a cerut barbatilor atat de multi ani de munca si stradanii , si a fost castigata cu pretul depasirii unor mari dificultati , poate sa ajunga oare in mainile unor femei, care prin lipsa lor de ratiune , ajung sa o risipeasca in scurt timp sau intr-un mod prostesc ? Acest lucru este o nenorocire si ceva gresit , intamplat adeseori , care ar trebui impiedicat prin limitarea drepturilor femeilor de a mosteni. In opinia mea , cel mai bun aranjament ar fi ca femeile , indiferent daca sunt vaduve sau fiice , sa nu primeasca mai mult decat le trebuie pentru a-si duce traiul zilnic sau a plati datoriile proprietatilor , iar restul de capital sa fie indreptat catre descendentii pe linie masculina. Oamenii care fac bani sunt barbatii , si nu femeile , si de aici rezulta ca femeile nu sunt indreptatite nici sa primeasca neconditionat o posesiune , nici sa fie invrednicite cu administrarea uneia . Atata vreme cat banii, in adevarata acceptiune a cuvantului , sunt destinati sa ajunga la ele ca si mostenire , ele ar trebui sa nu dispuna de ei dupa bunul lor plac. In acest caz , ar trebui ca un administrator sa le tina sub control , atat pe ele cat si pe copiii lor, ca sa se evite cat de cat cheltuirea nejustificata a banilor.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Poezia safica | Poemele de dragoste din Lesbos

Teoria lui Platon despre dragoste | Dialogul socratic "Banchetul"

Semnificatia simbolurilor chinezesti Yin si Yang

Nascut pe 30 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 30 ianuarie , soarta iti este guvernata de zodia Varsatorului si ai drept astre stapanitoare pe Uranus si Jupiter.

Ai un suflet cald si generos , radiind afectiune. Posezi un spirit marinimos si esti inzestrat cu o judecata foarte echilibrata. Eul tau profund obisnuieste sa iti daruiasca sugestii care sunt mai mult decat inspirate , asa ca ar trebui sa te increzi fara a sovai in aceste sclipiri ale intuitiei. Conjunctura astrala a zilei tale de nastere indica mult noroc in viitor , iar straduintele tale par a se fructifica nu numai in interes personal ci si in beneficiul unei mai largi colectivitati sau a societatii in ansamblu.
Dificultatile nu reusesc sa te infranga cu una cu doua , dar exista semne ca natura ta expansiva poate fi ispitita catre riscuri majore si necalculate in viata. Daca ai vreo tentatie de genul asta , evita sa te lasi in voia pasiunii pentru jocurile de noroc. Destinul iti este astfel croit incat poti avea castigur imense , dar si pierderi uriase. Incearca sa te multumesti cu bogatia oferita de fiinta ta interioara.

Culorile tale norocoase sunt galben si nuantele nisipului.

Pietrele tale norocoase sunt topazul auriu, safirul galben si citrinul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt marti , joi si duminica.

Numerele tale norocoase si anii tai de referinta sunt : 3, 12, 21, 30, 39, 48, 57 , 66, 75.

Personalitati nascute pe 30 ianuarie : Canaletto , Christian Bale, Dinu Sararu , F.D.Roosevelt, Gene Hackman, George Sovu ,Gianina Corondan , Grigore Gafencu , Ion Luca Caragiale , Mahatma K. Gandhi , Norman Mailer , Phil Collins , Vanessa Redgrave.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 28 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 29 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Friday, January 28, 2011

Nascut pe 29 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ti-ai facut intrarea in lume pe data de 29 ianuarie , faci parte din zodia Varsatorului si esti sub ocrotirea lui Uranus si a Lunii.

Asteapta o clipa si nu te ambala ! Nerabdarea isi pune mereu amprenta asupra ta si nu iti place deloc sa astepti .Reactiile tale apar cu viteza fulgerului , iar ambitia te face sa iti doresti sa sari mai multe trepte deodata si sa te transformi instantaneu din "cersetor" in "print".Iti plac senzatiile tari , iar motto-ul tau in viata poate fi "cu cat mai mult , cu atat mai bine".Incerca sa iti temperezi cateva din nenumaratele aspiratii. Nu trebuie neaparat sa renunti la ceea ce iti place , ci sa iti stapanesti si directionezi obiectivele.
Probabil ca oamenii apropiati s-au obisnuit cu izbucnirile tale nervoase sau emotionale. In prietenie se poate sa nu fii atat de norocos precum crezi, intrucat unii dintre amicii tai nu sunt atat de demni de incredere precum par si incearca sa profite de pe urma ta. Apeleaza mai des la simtul tau de observatie si la puterea de analiza , astfel incat sa descoperi adevaratele lor intentii.

Culorile tale norocoase sunt albul , verdele si cremul.

Pietrele tale norocoase sunt piatra lunii si perla.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni , marti si duminica.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari schimbari sunt : 2, 11, 20, 29, 38, 47, 56, 65, 74.

Personalitati nascute pe 29 ianuarie : Anton Cehov , Dumitru D. Rosca , Emanuel Swedenborg , Florin Calinescu , Gheorghe Braescu , John Forsythe, Matei Visniec , Mihai Lungeanu , Oana Pellea , Oprah Winfrey, Romain Rolland , Sacha Distel , Tudor Vornicu , Vicente Blasco Ibañez .


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 27 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic


Nascut pe 28 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Cum stii ca o femeie te place ? | Semne ca o femeie este atrasa de tine

Desi , asa cum spunea Oscar Wilde , "femeile sunt facute pentru a fi iubite si nu intelese " , exista totusi in comportamentul lor cateva indicii care iti pot confirma daca esti sau nu placut de catre ele. Limbajul corpului femeilor te poate ajuta sa le patrunzi in minte , cel putin la un nivel superficial. Tot ce trebuie sa faci , ca barbat , este sa observi cu atentie , in timpul unei conversatii , femeia careia ai vrea sa ii intri in gratii .Daca iti sare in ochi vreunul din semnele descrise mai jos , inseamna ca esti pe calea cea buna , asa ca ar trebui sa continui in directia pe care ai initiat-o.In caz contrar , incearca sa schimbi subiectul sau modul de abordare si urmareste ce se intampla. Chiar si cele mai frumoase femei au tendinta de a-si manifesta interesul prin mijlocirea semnelor trupului descrise in randurile urmatoare.

Buzele femeii care te place

- Surade larg , dezvelindu-si atat dintii superiori cat si pe cei inferiori , iar fata ii este relaxata.
- Isi musca buzele , isi linge buzele sau isi atinge cu limba dintii superiori.
- Isi umezeste limba cu buzele .Unele femei obisnuiesc sa o faca trecandu-si limba printre buzele usor stranse, altele isi misca circular limba in jurul buzelor intredeschise.
- Isi aduce degetul aratator intre dinti.
- Isi tuguiaza sau isi scoate buzele in afara si isi impinge pieptul inainte .


Ochii femeii care este interesata de tine


- Priveste in ochii tai cu un profund interes si pupilele i se dilata.
- Isi ridica sprancenele vreme de cateva secunde in timp ce iti zambeste si continua sa pastreze contactul ochilor.
- Iti face din ochi in timp ce iti vorbeste sau cand se afla la o oarecare distanta de tine.
- In vreme ce iti vorbeste , clipeste mai mult decat de obicei, fluturandu-si genele.
- Isi ridica sprancenele , apoi si le coboara , dupa care iti zambeste.


Parul femeii atrase de tine

- Isi trece degetele prin par printr-o singura miscare a mainii sau prin mangaieri repetate.
- Isi impleteste o suvita de par in jurul unui deget in timp ce te priveste.
- Isi arunca parul pe spate printr-o miscare a capului.


Hainele femeii care te place

- Poarta haine stravezii care te fac sa ii ghicesti sanii si observi ca sfarcurile ii sunt umflate sau erecte.
- Taietura rochiei sau fustei este deschisa cu generozitate, expunandu-ti intr-o mare masura piciorul ei.
- Isi aranjeaza sau netezeste adeseori imbracamintea astfel incat sa arate mai bine.


Mainile femeii interesate de tine

- Isi expune palmele deschise catre tine.
- In timp ce iti vorbeste , isi aseaza cotul unui brat in palma celeilalte maini , in vreme ce cealalta palma este orientata in sus.
- Isi maseaza incheieturile mainii.
- Una din maini are tendinta (inconstienta) de a atinge o parte intima.
- Isi freaca barbia sau isi atinge obrajii.
- Se joaca cu cheile , isi lasa o mana sa alunece in sus si in jos de-a lungul unui pahar , sau gaseste mainilor o alta ocupatie cu jucarioare sau alte obiecte aflate pe masa.
- Are pornirea de a se juca cu bijuteriile ei, in special prin miscari de mangaiere sau tragere.

Vocea femeii atrase catre tine

- Isi mareste sau micsoreaza volumul vocii astfel incat sa se potriveasca cu intensitatea glasului tau.
- Isi intensifica sau rareste frecventa vorbirii pentru a se potrivi cu felul tau de a vorbi.
- Rade in acelasi timp cu tine.
- In mijlocul unei multimi, ea se adreseaza numai tie si isi concentreaza intreaga atentie asupra ta.

Alte semne ca te place

- Iti imita (inconstient) limbajul trupului si pozitia corpului.
- Tenul ei da sa se inroseasca atunci cand esti in preajma ei.
- Daca este fumatoare , sufla fumul tigarii printre buze direct spre tine .
- Cand este asezata , capul ii este usor inclinat intr-o parte , un picior este amplasat sub celalalt iar soldurile ii sunt putin indreptate inainte.
- La o petrecere , ea pare sa se iveasca ca din senin in apropierea ta , iar daca te indrepti catre un alt loc , ea isi face din nou aparitia in preajma ta ; o surprinzi privind catre tine , se loveste de tine sau te atinge ... accidental.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Interpretarea expresiilor fetei | Descifrarea comunicarii faciale

Cum iti dai seama ca cineva este atras de tine ?

Cititul gandurilor si limbajul nonverbal

Limbajul nonverbal in lume - Diferente, gafe si confuzii

Thursday, January 27, 2011

Nascut pe 28 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 28 ianuarie , destinul iti este ancorat sub semnul zodiei Capricornului si ai drept astre stapanitoare pe Uranus si Soarele.

Destinul iti este mereu gata sa ia o turnuta neobisnuita. 28 este considerat un numar al contradictiilor , isr influentele transmise de Luna in Saturn au tendinta de a-ti inhiba impulsurile creative si sentimentale. Incearca sa nu iti suprimi efervescenta interioara ori inspiratia si sa nu te retragi din orice situatie in care iti este greu sa iti scoti la iveala adevaratele sentimente. Trebuie sa te lupti pentru independenta si sa iti ceri dreptul de a te face auzit.
Orice depresie sau amortire a spiritului poate reflecta o problema timpurie in legatura cu mama ta. Este vremea sa iti infrangi temerile interioare si sa iti dezvolti o incredere in tine care sa iti asigure o evolutie marcanta in viitor.

Culorile tale norocoase sunt auriul si argintiul.

Piatra ta norocoasa este rubinul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica , luni si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 1, 10, 19, 28, 37,46,55,64,73 , 82.

Personalitati nascute pe 28 ianuarie : Alan Alda , Artur Rubinstein, Camil Ressu , Florina Cercel , Ismail Kadare , Jose Marti , Martha Bibescu , Sarah McLachlan , Sidonie-Gabriele Colette , Vincente Blasco Ibanez.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 26 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 27 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Luna ianuarie in aforisme, citate , maxime

"A citi un poem in ianuarie este tot atat de placut ca si o plimbare facuta in iunie."
Jean- Paul Sartre

"Fiecare om ar trebui sa se nasca inca o data in prima zi a lui ianuarie .Sa inceapa o noua pagina alba.Sa isi faca o noua gaura in curea sau sa o incheie cu o gaura mai putin , in functie de circumstante ; dar , mai presus de toate , lasati fiecare om sa se incinga de unul singur inca o data , cu fata indreptata inainte si sa lase deoparte orice interes legat de evenimentele apuse si de trecut."
Henry Ward Beecher

"Este perfect normal ca in ianuarie sa te copleseasca putin tristetea."
Marilu Henner

"Nimeni nu priveste prima zi din ianuarie cu indiferenta .Incepand cu aceasta zi isi masoara cu totii timpul si isi contabilizeaza cata vreme le-a mai ramas. Este sarbatoarea nasterii Adam-ului nostru comun."
Charles Lamb

"Ianuarie, luna buzunarelor goale ! Sa rezistam cu stoicism acestei luni malefice , la fel de framantata precum fruntea unui producator de piese de teatru."
Sidone Gabrielle

"Octombrie ... Aceasta este una din cele mai periculoase luni pentru speculatii pe piata de actiuni.Celelalte sunt iulie, ianuarie, septembrie, aprilie , noiembrie , mai, martie , iunie, decembrie , august si februarie."
Mark Twain

"Nu cred ca hotararile de anul nou au cum sa fie respectate din punct de vedere tehnic chiar din prima zi a noului an, nu-i asa ? Intrucat aceasta zi este o prelungire a ajunului anului nou , fumatorii isi mai aprind inca o tigara si nimeni nu se asteapta ca ei sa se opreasca din fumat exact la miezul noptii , cu atata nicotina prezenta inca in organismul lor.De asemeni , o dieta inceputa in ziua de intai ianuarie nu este o idee prea buna , caci nu poti manca rational, ci ai nevoie sa iti acorzi libertatea de a consuma tot ce te imbie , clipa de clipa, astfel incat sa iti usurezi trecerea la regim. Cred ca ar fi mult mai de bun simt ca hotararile sa inceapa a fi puse in practica incepand cu 2 ianuarie ."
Helen Fielding


Maxime, citate, aforisme culese si / sau traduse de godessdiana88

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Iarna in citate , aforisme , maxime , statusuri

Citate , aforisme , maxime despre destin

Confucius.Cugetari si aforisme

Stiinta dragostei | Cum si de ce indragostim ?

Oamenii de stiinta pot descoperi din ce elemente chimice este formata dragostea dar nu o pot recrea nici macar in laborator .Oricum , atunci cand , la randul lor, se indragostesc , ei uita cu desarvasire toate teoriile sau adevarurile lor.


O numim dragoste.O simtim ca dragoste.Dar cel mai imbatator sentiment uman este probabil sa reprezinte , potrivit stiintei , felul naturii de a pastra in viata specia umana si a o determina sa se reproduca.

Cu ajutorul unui irezistibil cocktail de substante chimice , creierul ne imbie sa cadem prada dragostei. Suntem stapaniti de credinta ca noi singuri , fara ajutorul sau interventia altcuiva , ne-am ales partenerul, dar nu suntem decat niste fericite victime ale subtilei strategii amoroase a naturii.


Dragostea sub microscopul stiintei

Psihologii ne spun ca avem nevoie de un interval de timp intre 90 de secunde si 4 minute pentru a ne indragosti de cineva.

Cercetarile stiintifice au scos in evidenta faptul ca iubirea ia nastere :

- 55 % prin limbajul semnelor
- 38 % prin tonalitatea si viteza limbajului persoanei de care ne indragostim
- numai 7 % prin semnificatia logica a ceea ce ne "ciripeste" fiinta iubita


Cele 3 stadii ale dragostei

Helen Fisher , de la Universitate Rutgers din SUA , a propus 3 etape ale dragostei : dorinta (sexuala) , atractia si atasamentul. Fiecare din aceste stadii apare sub impactul a diferiti hormoni si diverse substante chimice.

Primul stadiu - Dorinta

Pofta trupeasca este provocata , atat in cazul femeilor cat si al barbatilor , de catre hormonii sexuali testosteron si estrogen .

Al doilea stadiu - Atractia

In aceasta etapa esti intru totul lovit in cap de "bata" dragostei si cu greu te poti gandi la altceva. Oamenii de stiinta cred ca "atractia" este determinata in principal de 3 neurotransmitatori : adrenalina , dopamina si serotonina.

- Adrenalina. Stadiul initial al indragostirii iti activeaza raspunsul la stres , intensificandu-ti nivelurile sanguine de adrenalina si cortisol.Aceste substante iti trezesc senzatia de farmec aparuta atunci cand , pe neasteptate , te "amorezezi" si te fac sa transpiri , iti maresc pulsul si iti usuca gura.

- Dopamina . Helen Fisher a cerut unor cupluri recent strabatute de fiorii iubirii permisiunea de a le examina creierul si a descoperit , cu aceasta ocazie, ca totii participantii la test prezentau inalte niveluri ale neurotransmitatorului dopamina. Aceasta substanta chimica stimuleaza mecanismul "dorintei si nevoii de rasplata" prin provocarea unui intens val de placere. De fapt, se pare ca dopamina are acelasi efect ca si cocaina !
Fisher a sugerat ca "adeseori cuplurile dau semne ale intensificarii dopaminei : o energie crescuta , mai putina nevoie de somn si mancare , o atentie focalizata si o desfatare extrema prin cele mai mici detalii ale relatiei nou incepute".

- Serotonina. Una dintre cele mai importante substante chimice care explica de ce te indragostesti si din ce cauza noul partener iti stapaneste in continuu gandurile.

Dragostea iti schimba felul de a gandi ?

Un experiment de senzatie din Pisa, Italia , a aratat ca dragostea timpurie (faza de atractie) iti transforma cu adevarat modul in care iti depeni gandurile.
Doctorul Donatella Marazziti , psihiatru la Universitatea din Pisa , a studiat 20 de cupluri cuprinse de "nebunia dragostei" de mai putin de 6 luni , dorind sa afle daca mecanismul creierului care te face sa te gandesti in mod constant la fiinta iubita este asociat cu mecanismul cerebral al maladiei obsesiv - compulsive.
Prin analizarea sangelui indragostitilor , Marazitti a descoperit ca nivelurile de serotonina ale amorezilor erau echivalente cu nivelurile scazute de serotonina ale pacientilor suferind de maladia obsesiv-compulsiva. Potrivit site-lui SfatulMedicului.ro http://www.sfatulmedicului.ro/Anxietatea-si-fobiile/maladia-obsesiv-compulsiva_6 , "in cadrul acestei maladii psihice, o persoana devine blocata mental intr-un model de ganduri si comportamente repetitive care sunt lipsite de sens si suparatoare, dar sunt dificil de depasit. De exemplu, gandul obsesiv ca o persoana se poate contamina prin atingerea clantelor de la usa sau a altor obiecte "murdare", face ca o adolescenta sa petreaca ore intregi spalandu-se pe maini. "

Dragostea trebuie sa fie oarba

Indragostitii raniti de curand de sageata lui Cupidon isi idealizeaza adeseori partenerul , ii exagereaza calitatile si gasesc motivatii pentru a le justifica defectele declara Ellen Berscheid , cercetator al psihologiei dragostei.
De asemeni , noile cupluri ridica in cele mai inalte ceruri insasi relatia lor de iubire. "Este un lucru foarte comun ca ei sa gandeasca ca au o relatie mult mai apropiata si mai speciala decat oricine altcineva." Psihologii cred ca avem nevoie de o perspectiva roza asupra fiintei iubite. Acest fapt ne face sa ramanem impreuna cu ea si sa pasim in cea de-a treia faza a dragostei , atasamentul.

Stadiul 3 - Atasamentul

Atasamentul mentine cuplurile unite indeajuns de mult timp pentru a avea si a creste copii. Oamenii de stiinta sunt de parere ca aceasta faza finala este provocata de doi majori hormoni : oxitocina si vasopresina.

- Oxitocina .Oxitocina este secretata atat de femei cat si de barbati in timpul orgasmului , adancind probabil sentimentul de atasament si facand ca partenerii din cuplu sa se simta mai apropiati unul de celalalt atunci cand fac sex. Conform teoriei , cu cat mai mult sex fac doi oameni indragostiti, cu atat mai profunda devine conexiunea lor.
Oxitocina are, de asemeni, rolul de a strange legatura dintre mama si copil , fiind eliberata in timpul nasterii. In acelasi timp, ea este responsabila pentru secretia automata de lapte din sanii mamei la simpla vedere sau numai la auzul glasului bebelusului ei.
Diane Witt, profesor asistent in psihologie din New York a aratat ca daca se blocheaza secretia naturala de oxitocina din oi sau sobolani , aceste animale ajung sa isi respinga puii noi nascuti. Totodata , injectarea de oxitocina in corpul unui sobolan femela , o face sa fie atrasa de puii altei femele, protejandu-i ca si cum ar fi propriile ei progenituri.

- Vasopresina .Vasopresina este un alt important hormon in stadiul relatiei pe termen lung, el fiind eliberat de oraganism dupa sex.
Vasopresina (numita si hormonul antidiuretic) contribuie impreuna cu rinichii in procesul de control al setei.Rolul ei potential in relatiile de cuplu a fost descoperit dupa ce oamenii de stiinta au studiat soarecele de preerie. Se pare ca acest rozator se indulceste in jocurile sexului mult mai mult decat este necesar in procesul de reproducere si, in acelasi timp, asemeni oamenilor, formeaza legaturi stabile cu un partener de sex opus.
Atunci cand soarecelui de preerie i s-a administrat un medicament care reduce efectul vasopresinei , legatura lui cu partenerul sau s-a deteriorat imediat si a incetat sa isi mai protejeze perechea de atentiile unor noi curtezani.

Cum sa te indragostesti - O reteta

- Intalneste o persoana total necunoascuta .
- Impartaseste-ti impreuna cu ea cele mai intime detalii despre vietile voastre vreme de o jumatate de ora.
- Apoi, priviti-va intens unul in ochii celuilalt timp de 4 minute.

Arthur Arun , un psiholog din York, a studiat cu pasiune si dedicatie de ce oamenii ajung sa se indragosteasca. El le-a cerut subiectilor sai sa indeplineasca pe rand cei trei pasi de mai inainte si a descoperit ca multe dintre cuplurile formate pentru experimentul sau au ajuns la o intensa si reciproca atractie dupa numai 34 de minute .De altfel , doi dintre participantii la acest test au sfarsit , mai tarziu , prin a se casatori.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Psihologia barbatului in dragoste si viata de cuplu


Semnele dragostei | Cum stii ca cineva este indragostit ?

Dragostea neimpartasita | Iubirea intre agonie si extaz

Beb

Let`s take a trip beb.

Hai sa plecam, sa evadam, sa o luam la sanatoasa si sa ne oprim abia cand ajungem la soare.

Sa ne ghidam dupa apus si sa lasam rasaritul in spate. Sa lasam umbrele in urma.

Sa fugim, sa lasam impulsul ghid si zambetul sa il impregnam pe fetele noastre.
Hai sa ne avantam, sa fim together as one.

Wednesday, January 26, 2011

Nascut pe 27 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseza ziua de nastere pe data 27 ianuarie fac parte din zodia Varsatorului si sunt guvernati de catre Uranus si Marte.

Conjunctura astrala a datei tale de nastere are darul de a te inzestra cu profunde capacitati psihice sau de medium , cu abilitati de clarvazator , dar si cu o latura practica , manifestata adeseori in relatiile cu publicul si in accederea catre pozitii superioare in ierarhia sociala.
Probabil ca iti folosesti de multe ori creativitatea mintii pentru a-i aprijini pe cei din jur. Inzestrat cu astfel de calitati , ai predispozitia de a te orienta catre profesii presupunand vindecarea , ajutorarea sau indrumarea oamenilor.
Uneori , poti simti o dramatica lipsa de energie , acest lucru datorandu-se , de obicei, absorbtiei efluviilor negative din mediul inconjurator. Invata cum sa te protejezi din punct de vedere fizic.

Culorile tale norocoase sunt maroul, castaniul , rosul , violetul si tonalitatile cromatice specifice toamnei.

Pietrele tale norocoase sunt coralul rosu si granatul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni , marti si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de mare impact sunt : 9, 18, 27, 36. 45, 54, 63, 72.

Personalitati nascute pe 27 ianuarie : Alexandru Mironov , Bridget Fonda, Florin Piersic , Friedrich Wilhelm Joseph von Schelling , Ilya Ehrenburg , Lewis Carroll, Mimi Rogers, Bridget Fonda, Wolfgang Amadeus Mozart.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 25 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 26 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Horoscop Pesti februarie 2011

In luna februarie, Pestii vor sa isi redefineasca viata si sa isi redirectioneze traiectoria destinului. Pregatiti sa renunte la balastul obisnuintelor si naravurilor pagubitoare, au oportunitatea de a-si demonstra valoarea si a miza pe caii castigatori din cursa spre implinire.

O perioada de revenire la matca, de revizuire si reincarcare a bateriilor spirituale iti este anuntata din 3 februarie, ca urmare a Lunii noi ivite in Varsator .Poate fi un interval de retragere din lumea ametitoare din jur , de liniste si pregatire a atmosferei viitoarei Luni pline din prima ta casa.

Din 4 februarie, Venus in Capricorn iti insufleteste sectorul prieteniei si sperantelor , si te inconjoara cu o aura de farmec si frumusete. Sunt incurajate noi si armonioase relatii cu oameni asemeni tie, mai ales in grupuri sau colectivitati.

Influenta ta asupra celor din jur ajunge aproape covarsitoare , iar spontaneitatea te ajuta chiar si in cele mai delicate situatii din 18 februarie, gratie parcursului Soarelui in Pesti. Intr-o astfel de perioada , ai ocazia de a te conecta cu adevaratul tau simt al valorii si idealului. Esti gata sa lasi trecutul in urma si sa te avanti spre noi inceputuri. Orice dificultate poate fi depasita prin indrazneala si spirit combativ. Este vremea sa demonstrezi ca iti poti croi propriul drum in viata.

Luna plina din Leu pare a accentua odata cu aceeasi zi de 18 februarie tendintele de mai sus.Esti mai mult decat doritor sa iti reimprospatezi calea destinului si sa pornesti pe o noua cale indiferent de consecinte. Un val de energie pozitiva este gata de a te sprijini in demersurile tale, dar trebuie sa eviti sa ii acuzi pe altii pentru nereusitele tale de pana acum.

Lucrurile care te framanta de catva timp isi gasesc calea spre exprimare si marturisire din 21 februarie, sub impulsul tranzitului lui Mercur in sectorul Pestilor. Spiritul de observatie se impleteste benefic cu efervescenta intelectuala . Contactele cu prietenii, cunostiintele si rudele par a fi mult mai active , iar dialogurile cu ceilalti devin ocazii de a observa impactul pe care fiinta ta il are asupra lor. Treci printr-un interval fertil schimburilor de idei si provocarilor intelectuale. Forta cuvintelor tale are potentialul de a schimba mentalitati si a darama bariere ce pareau de nedepasit pana acum.

Incepand cu 22 februarie, Marte se alatura lui Mercur in Pesti si iti consolideaza terenul de sub picioare, ingaduindu-ti sa stralucesti intr-o masura si mai mare sub lumina reflectoarelor socialului. Simti nevoia de a lasa un semn nepieritor al trecerii tale prin acesta lume , si ai o mare capacitate de a inrauri destinele oamenilor aflati in preajma ta. Cu toate acestea, ar fi de recomandat sa eviti a te impune cu orice pret. Ia-ti in maini haturile vietii, dar nu calca peste spatiul vital al celor din jur.


Horoscopul dragostei Pestilor in februarie 2011


Luna noua aparuta in a douasprezecea ta casa incepand cu 3 februarie 2011 iti poate deschide toate simturile catre nevoile autentice ale partenerului tau de cuplu , spre o daruire in care nu are ce cauta vanitatea ori egoismul.

Pasiunea are mai putine sa iti transmita odata cu 4 februarie, ca efect al parcursului planetei Venus in a unsprezecea ta casa. Mai curand , ai putea fi atras spre o legatura intima cu o persoana care iti impartaseste idealurile si preocuparile majore. Dragostea patimasa lasa loc , intr-un astfel de context , camaraderiei si comuniunii de idei.

Cutezanta oferita in dar de catre Marte in prima ta casa iti prilejuiste , din 22 februarie, o atmosfera senina si promitatoare in viata amoroasa.Cei aflati deja intr-o relatie de cuplu vor trece printr-o redefinire si o revitalizare a iubitrii, iar Pestii solitari au oportunitatea de a intalni pasiunea chiar si acolo unde nu se asteapta.


Horoscopul carierei si banilor Pestilor in februarie 2011


O sporita energie si incredere in tine insuti te sprijina in reinventarea unor lucruri ce pareau sortite rutinei, iar spiritul intreprinzator se afirma cu vigoare, nelasand nici o oportunitatea sa se duca pe calea sambetei. Acesta este rezultatul tranzitului Soarelui in prima ta casa ( casa vietii personale si apectului exterior) , initiat pe 18 februarie in prima ta casa. Intr-o astfel de conjunctura , ai predispozitia de a face impresie asupra colaboratorilor tai si a-ti extinde influenta dincolo de limtele obisnuite. Cu cat dai dovada de mai multa initiativa , cu atat mai mult ai sansa de prinde de maneca oportunitatile. Totodata, munca de echipa pare a-ti aduce avantaje neasteptate. Este posibil sa ajungi intr-un punct de cotitura al carierei tale.

Rutina iti atarna in carca , mai impovaratoare decat altadata , iar nevoia de a-ti ameliora conditiile de munca nu iti da deloc pace sub impactul Lunii pline ivite in Leu pe 18 februarie. Atmosfera de cooperare cu cei din jur nu iti poate aduce decat beneficii.


Horoscopul sanatatii Pestilor in februarie 2011


Luna noua rasarita in a douasprezecea ta casa pe 3 februarie iti revitalizeaza gandirea si atitudinea fata de viata si , drept urmare, iti insufla si pe plan fizic o reimprospatare benefica.

Din 18 februarie, Luna plina din a sasea ta casa (casa sanatatii si a muncii) iti insufla pornirea de a iti pune noi baze la edificiul starii fizice si spirituale. Nu este exclus, asadar, sa te dedici unui nou stil de viata, marcat de exercitiu fizic si o dieta sanatoasa.

Tranzitul planetei Marte in intaia ta casa iti daruieste din 21 februarie o perioada nemaipomenita , incarcata de o nestavilita vitalitate fizica.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna februarie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Februarie 2011 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile


Zodia Pestilor si dragostea

Zodia Pestilor - Caracteristici , compatibilitate , zile si numere norocoase

Horoscop chinezesc 2011 Anul Iepurelui alb /de metal

Tuesday, January 25, 2011

Nascut pe 26 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseaza ziua de nastere pe data 26 ianuarie fac parte din zodia Varsatorului si sunt guvernati de catre Saturn si Uranus.

Karma ta ar putea fi interpretata drept castigare a puterii prin intermediul unui sir de confruntari cu vitregiile vietii. Ziua ta de nastere nu este foarte norocoasa si indica ca vei putea accede la succese numai prin munca asidua si perseverenta. Poate ca gasesti cu greu sprijin din partea celor din jur, si chiar si cei din familie nu se ingramadesc sa iti ofere ajutor.
Trasaturile pozitive ale personalitatii tale includ dedicare , loialitate si tenacitatea de a finaliza orice ai inceput. Dintr-o perspectiva negativa , se pare ca esti destinat sa lupti cu demonii interiori ai depresiei si melancoliei , iar atitudinea ta fata de viata inclina sa fie una pesimista.
Prin folosirea intuitiei si a talentelor creatoare , parti interganta a fiintei tale , ai sansa ca , odata cu timpul , sa te indrepti catre un inteles spiritual al existentei. Viata ta amoroasa pare a sta sub deviza " nu cere si ti se va darui".

Culorile tale norocoase sunt negrul si albastrul inchis.

Pietrele tale norocoase sunt ametistul, lapis lazuli si safirul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri , vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 8, 17, 26, 35, 44, 53, 62, 71.

Personalitati nascute pe 26 ianuarie : Douglas MacArthur, Eddie Van Halen , Ion Cristinoiu , Iuliu Merca , Nicolae Balota , Nicolae Ceausescu , Paul Newman, Roger Vadim , Scott Glen.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 24 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 25 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Horoscop Varsator februarie 2011 | Horoscop lunar

In luna februarie, Varsatorul paseste usor dar ferm dinspre lumea visurilor catre cea a banului si materialismului. Intr-o astfel de perioada , nativii din Varsator pot fi strabatuti de credinta iluzorie ca pot cumpara orice pe aceasta lume, indiferent daca este vorba despre dragoste sau Luna de pe cer.

Esti inclinat sa apreciezi fineturile si lucrurile vagi dar sugestive care se intampla in jurul tau. Aceasta orientare , aparuta din 1 februarie , gratie sextilului dintre Venus si Neptun , iti deschide calea spre o lume a frumusetii si intuitiei in care poti descoperi tot ce este mai frumos in oameni, mai ales in cei apropiati tie.

O deschidere fara menajamente fata de lume pare a se ivi din 3 februarie , ca rezultat al Lunii noi aparute in sectorul Varsatorului si in cea dintai ta casa (casa apectului exterior si a vietii personale). Poate ca te vei simti cuprins de nevoia de a te reinventa sau vei fi invadat de o nestavilita vitalitate si un neabatut neastampar. Este vremea sa atragi atentia celorlalti asupra ta , sa stralucesti si sa sugerezi imbietoare promisiuni. Oricum , autenticitatea fintei tale sare cumva in ochi , asa ca poti pasi fara teama si cutezator pe calea destinului tau.

Din 6 februarie, sextilul dintre Marte si Saturn te impulsioneaza si iti suscita vointa ori ambitia. "Daca nu pot acum , nu voi mai putea vreodata" , pare a-ti sopti sinele tau cel mai profund.

Confortul si obiectivele materiale intra sub vizor incepand cu 18 februarie, ca urmare a tranzitului Soarelui in Pesti .Nu ti se anunta cea mai palpitanta perioada din viata.Nu ai de gand sa risti si te agati cu dintii de cele mai sigure si mai consacrate metode pentru a-ti asigura siguranta si nevoile primare. Prudenta este mama invataturii ...

Parteneriatul , fie ca este vorba despre afaceri sau despre conexiuni personale are tendinta de a capata prioritate din aceeasi zi de 18 februarie, datorita Lunii pline rasarite in regatul Leului.

Pe 21 februarie, Mercur isi inseamna cu pregnanta traiectoria in zona Varsatorului, afirmandu-se in doua evenimente astrale majore. Conjunctia lui Mercur cu Marte , dar si cu Neptun , te afecteaza benefic , furnizandu-ti entuziasm si eficienta , sau malefic , oferindu-ti nerabdare fata de cei care iti intarzie , vrand-nevrand , materializarea obiectivelor .In acelasi timp, desi intuitia pare a se revarsa peste malurile cotidianului , poti intelege gresit ori confuz mesajele din lumea reala si esti predispus sa cazi prada unor inselaciuni sau iluzii.


Horoscopul dragostei Varsatorului in februarie 2011


Receptivitatea ta fata de romatism si iubire se deschide ca un ghiocel in pofida vitregiilor iernii .Energia subtila daruita odata cu 1 februarie de catre sextilul lui Venus cu Neptun iti poate prevesti o vreme magica a iubirii .Unele impliniri din dragoste se pot ajusta nesperat peste fanteziile tale cele mai lipsite de speranta.

Iubirea hiberneaza nitel , dar nu moare nici nu se preda din 4 februarie sub impactul tranzitului planetei Venus in Capricorn si a douasprezecea ta casa. Parca ai vrea sa iti invalui sentimentele intr-o perdea de fum sau , pur si simplu, dragostea pare mai atractiva atunci cand este ascunsa de ochii celor din jur ... Unii nativi din Varsator se pot impiedica pe drumul iubirii din cauza unei timidati sau jene excesive....

Din 18 februarie , Luna plina din a saptea ta casa ( casa relatiilor interumane si a parteneriatului) te poate aduce inaintea unei raspantii importante in viata in privinta unei relatii de cuplu.Poate fi vorba despre o casatorie, o logodna sau o despartire. La mijloc apare o inclinare a balantei intre nevoile tale si cele ale unui partener al tau. Nu sunt excluse compromisurile si negocierile, dar nici unele situatii cand iti va fi pusa la incercare credinta sau fidelitatea.


Horoscopul carierei si banilor Varsatorului in februarie 2011


Din 1 februarie, sub efectul lui Venus aflat in sextil cu Neptun , zarurile sortii tale au capacitatea de a te aduce in fata unor sanse nesperate , mai ales in domeniul finantelor.

Sextilul lui Marte cu Saturn iti trezeste simtul responsabilitatii si te determina sa iti urmaresti pas cu pas idealurile. Din 6 februarie , nu te mai lasi in voia inspiratiei si inovatiei si , pentru a face pasi mari in cariera, esti dispus sa apelezi la metode conventionale dar verificate.

Siguranta materiala pare a te obseda din 18 februarie , ca efect al parcursului Soarelui in a doua ta casa (casa resurselor si banilor). Se prevesteste o vreme in care finantele si valorile tale materiale ajung sa iti acapereze intru totul atentia. Preocuparile pecuniare pot sa iti transforme eforturile in conturi mai grase la banca sau sub saltea. Cheltuielile fara rost si delirul cumparaturilor sunt departe de tine , asa ca , de multe ori, nu mai are rost sa iti iei portofelul la tine.

Un interval dedicat analizarii cheltuielilor si veniturilor tale pare a se instala din 21 februarie , sub influenta parcursului planetei Mercur in Pesti si a doua ta casa. Logica te calauzeste mai mult decat altadata catre bani si posesiuni si nu este deloc exclus sa fii inspirat catre noi modalitati de a-ti umple buzunarele. Oricum , finantele sunt conectate cumva cu felul in care comunici.

Marte prezent in Pesti din 22 februarie iti pune la dispozitie o crescanda energie catre producerea de bani si in protejarea veniturilor deja acumulate. Poate ca iti vei identifica mai mult fiinta cu ceea ce posezi pe plan material , iar lucrul asta genereza uneori conflicte. In acelasi timp, exista posibilitatea de a fi strabatut de un mare avant in a face cumparaturi , sub impulsul unor nestapanite si momentane ispite.


Horoscopul sanatatii Varsatorului in februarie 2011


Prudenta te tine departe de excese in aceasta luna.Un lucru bun pentru sanatate, mai ales daca este insotit de constientizarea necesitatilor tale fizice si mentale.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna februarie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Februarie 2011 - Toate zodiile


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011


Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Zodia Varsatorului si dragostea

Zodia varsatorului - Caracteristici , compatibilitate , zile si numere norocoase

Horoscop chinezesc 2011 Anul Iepurelui alb /de metal

Monday, January 24, 2011

Nascut pe 25 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 25 ianuarie , destinul iti este ancorat sub semnul zodiei Varsatorului si le ai pe Uranus si Neptun drept planete guvernatoare.

Posezi o tehnica foarte persuasiva de -ai convinge pe ceilalti de adevarurile tale.Oamenii pica . vrand-nevrand , sub vraja cuvintelor tale. Conjunctura astrala a zilei tale de nastere indica succese in domeniul invatamantului , in profesorat sau intr-o pozitie de consilier.
Sub influenta lui Neptun poti fi stapanit de vise profetice care te pot lua prin surprindere. Probabil ca iubesti natura si , mai ales, tot ce este legat de apa. Exista posibilitatea ca sporturile nautice sau inotul sa aiba potentialul de a-ti mari vitalitatea. Potrivit unor superstitii , numarul 25 ofera protectie fata de blesteme si magia neagra.

Culorile tale norocoase sunt tonalitatile de verde inchis.

Pietrle tale norocoase sunt crisoberilul ochiul pisicii , turcoazul si ochiul tigrului.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de mare impact sunt : 7 , 16, 25, 34, 43, 52, 61, 70, 79.

Personalitati nascute pe 25 ianuarie : Gabriel Dimisianu , Hermann Oberth , Ion Dolanescu , Ion Hobana , Joseph Louis Lagrange , Marina Florea , Robert Boyle , Robert Burns, Virginia Woolf , W. Somerset Maugham.

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 23 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 24 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Ambiguu


Nu am nici un plan de viitor, nici pentru saptamana viitoare, nici pentru luna ce va urma. Nici pentru vara ce va veni.
Gresesc?
Gresesc daca traiesc doar ziua de astazi si astept sa vad ce va veni maine?

Cersetorul si comoara lui nestiuta

Un cersetor statea la o raspantie de drumuri de peste 30 de ani .Intr-o zi , un strain a trecut pe acolo si a fost imediat luat in seama de catre milog : "Hei, omule , ai ceva maruntis cu care sa ma miluiesti ?"

Strainul i-a raspuns :"Nu am nimic care sa imi prisoseasca , dar pot sa te intreb pe ce esti asezat ?"
"Ei , nimic important , nu este decat este o lada pe care stau demult , de cand mi-am inceput acesta indeletnicire ,"

"Ai fost vreodata curios sa vezi ce este in ea ?" , a intrebat strainul.
"De ce m-as fi uitat ? Nu are cum sa fie nimic in ea" , i-a raspuns omul cel amarat.

"Vezi , totusi , pe ce stai de atata amar de vreme " , a insistat strainul.

Plictisit, doar pentru a-i face pe plac acelui om , cersetorul a deschis cutia.Spre marea lui uimire, a descoperit ca aceasta era plina cu aur.


Comentariul Dianei : De obicei, in aceste povesti , nu insist asupra semnificatiei ascunse in ele ... Mi se pare ca daca spun ca au un "talc" , cititorul isi va pune mintea la contributie si va afla de unul singur un sens unic si adevarat doar pentru el insusi , bucurandu-se de acest lucru si de mintea lui izvoditoare. Cate comori neexplorate zac ascunse in tine insuti ,cetitoriule ?


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Casa cu fereastre de aur | O poveste cu talc

Hotul cel sfant | O poveste cu talc

Fiecare om isi are propria frumusete a destinului | O poveste cu talc

Jucarii lego

Toti cred ca suntem fascinati de jucarii lego, de modul cum poti crea ceva din cateva sau zeci de piese puse pe masa aleatoriu. Spiritul creativ din fiecare se dezlantuie si poate crea diverse modele de jucarii lego care satisfac la final. Imi aduc aminte cu drag ca am primit de ziua mea acu ceva vreme un set de jucarii lego printre care un pachet de piese era pentru a construi o barca de viteza. Aveam imaginea barcii construite pe cutie si am inceput constructia. Am reusit intr-un timp foarte scurt sa pun la punct barca, sa ii atasez cele 2 motoare si in final am pus-o pe apa. A plutit, dar doar in imaginea mea am parcurs un traseu cu ea.

Jucarii lego gasesti peste tot si am observat ca interesul pentru ele a crescut semnificativ. Cu aplicatii diverse, acasa, la scoala, dezvoltarea intelectuala pe care o ofera aceste jucarii lego este impresionanta. Imaginatia pleaca la plimbare si te trezesti cu ceva palpabil construit.

Studiind constructiile as ramane tare incantat daca toate cladirile ar fi asa simplu de construit ca si cu ajutorul pieselor lego si durabilitatea ar fi maxima. Nu e chiar atat de simplu din pacate, dar treptat iau amploare proiectele caselor prefabricate si ridicate intr-un timp foarte scurt pe santier. Un fel de lego daca mi se permite.

Sunday, January 23, 2011

Nascut pe 24 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Cei care isi sarbatoresc ziua de nastere pe data de 24 ianuarie fac parte din zodia Varsatorului si au drept planete guvernatoare pe Uranus si Venus.

Esti strabatut de un puternic atasament fata de familie si , indiferent pe ce drum apuci in viata , ai nevoie de sprijin din partea acesteia. Ai , de obicei, de castigat din partea sexului opus , dar mereu ti se pare ca nu ti se ofera indeajuns. Conjunctura astrala a zilei tale de nastere iti imprima talente artistice si abilitati sociale , dar asta nu inseamna neaparat ca te vei dedica unei cariere artistice sau legate de arta.
Posezi mari abilitati in relatiile cu publicul , asa ca te-ai putea descurca fara probleme in publicitate si vanzari , succesul fiindu-ti , de asemeni, facilitat de colaboratorii sau persoanele de sex opus. Probabil ca esti daruit cu o stare de sanatate ireprosabila si atat din punct de vedere fizic cat si psihologic ori spiritual ai darul de a a trage si a incita oamenii.

Culorile tale norocoase sunt rozul si cremul.

Pietrele tale norocoase sunt cuartul , safirul alb si diamantul.

Zilele tale norocoase sunt miercuri, vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 6, 15, 24, 33, 42, 51, 60, 69, 78.

Personalitati nascute pe 24 ianuarie :Daniel Auteuil , Edith Wharton, Gheorghe Cartan (Badea Cartan), , John Belushi, Nastassia Kinski, Neil Diamond , Pierre-Augustin Caron de Beaumarchais , Silviu Stanculescu , Stela Enache , Victor Eftimiu.

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 22 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 23 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Internet prin satelit

Bun! Am dat si de internet prin satelit! Sunt atat de incantat, de mic visam sa am o antena si sa ma conectez direct la internet prin satelit! Si vorbesc serios! Probabil prea multe filme.
Am gasit un furnizor roman, Lamit Company, care ofera pachete atractive de internet prin satelit oricarui doritor, de la clientul casnic pana la clientul gigant care are nevoie de internet pe o nava maritima. Interesant si high end!
La sectiunea avantaje ai o singura antena instalata in varful muntelui la vila personala si internet de mare viteza, constant si sigur. Ai profesionalism si siguranta care vin totusi cu un pret. Pentru un utilizator urban acest internet nu i se potriveste, dar in zonele neaccesibile retelelor uzuale de internet este singura solutie, iar pretul automat cade din discutie.
Imi pare rau ca nu am inca o casa intr-o zona izolata de unde sa imi conduc afacerile si sa am acces la internet prin satelit ca in filmele cu spioni, dar poate intr-o zi.


Recomand cu caldura sa vizitati situl pentru mai multe informatii si pentru satisfacerea curiozitatilor: http://ro.lamit.ro/lth-lamit-to-home.html

Semnificatia culorilor din vise

Culorile , asemeni altor simboluri sau arhetipuri aparute in visuri au rolul de a iti vindeca angoasele , a te calauzi spre o cunoastere sau o tinta nerecunoscuta inca de partea ta constienta sau pot reprezenta simple reactii fata de ceea ce ti se intampla in vis. Vindecarea sau calauzirea iti pot fi blocate prin limitarea unei culori la o mica , ingusta banda , prin intunecarea sau difuzarea culorii respective ori prin adaugarea unor culori negative precum negru sau gri.

Oricum inainte de a vedea ce semnificatie poarta culorile aparute in vise , ar trebui sa iei in considerare ce anume reprezinta pentru tine si cu ce asociezi din perspectiva personala o anumita culoare. Poate ca iti aminteste de o persoana anume , de o parte a corpului , un obiect indragit sau o jucarie preferata in copilarie.

Albul din vise

Culoarea alba reprezinta puritatea , perfectiunea , pacea , inocenta , demnitatea , curatenia spirituala , constientizarea si noile inceputuri. Poate ca treci prin perioada de redesteptare spirituala sau ai o perspectiva proaspata asupra vietii. Intr-o interpretare alternativa, albul indica un ecran sau o foaie de culoare alba , fara vreo expresivitate. De asemeni, culoarea alba poate indica mandrie , rigiditate , imaturitate a judecatii , o atitudine de control asupra celorlalti.
Atunci cand este amestecat sau asociat cu alte culori , albul purifica si rafineaza semnificatia celorlalte culori.

Albastrul din vise

Albastrul reprezinta adevarul , intelepciunea, cerurile , eternitatea , devotamentul , linistea , loialitatea si deschiderea. Dintr-o alta perspectiva . culoarea albastra semnifica spiritualitatea , religia, arta , cultura , filozofia , atitudinea fata de tine insuti. Poate ca ai in minte dorinta de a evolua. Prezenta acestei culori in visul tau poate simboliza o calauzire spirituala sau optimismul cu privire la viitor.
Daca porti in vis haine colorate in albastru ti se simbolizeaza in acest fel creativitatea. Iti place sa iti pui amprenta personala asupra a tot ceea ce faci.
Albastrul inchis denota o filozofie negativa asupra vietii , credinte superstitioase sau un tip de religie dominat de teama.
Albastrul deschis inseamna speranta si / sau credinta. Calauzele vindecatoare din via apar adesea purtand aceasta culoare.

Argintiul din vise

Culoare argintie reprezinta dreptatea si puritatea , dar poate simboliza si o energie protectoare. Intr-o alta interpretare , culoarea argintie din vis indica visatorului faptul ca poseda darul spiritual al intuitiei.

Auriul din vise

Culoarea aurie reflecta o rasplata spirituala , bogatie , rafinament si ameliorare a spatiului tau inconjurator. Totodata , ea semnifica hotararea si caracterul tau perseverent. Intr-o diferita interpretare , auriul indica visatorului faptul ca poseda darul vindecarii spirituale.

Bejul din vise

Culoarea bej reprezinta o forma primara, esentiala sau fundamentala.Ea poate indica, de asemenea , atitudinea ta neutra sau nepartinitoare fata de un anumit subiect , ori o detasare negativa si o absenta a comunicarii.

Castaniul din vise

Culoarea castanie simbolizeaza curajul , eroismul , vitejia si puterea.

Culoarea piersicii din vise

Aceasta tonalitate este culoarea inocentei imbinate cu intelepciunea. Ea poate implica , totodata , natura ta grijulie fata de nevoile celorlalti.

Galbenul din vise

Culoarea galbena are conotatii atat pozitive cat si negative. Daca ai un vis placut , galbenul simbolizeaza intelectul , energia , agilitatea , fericirea , armonia si intelepciunea. Este un semn al increderii in tine insuti si in abilitatile tale , dar si al faptului ca poti intamplina piedici in afirmarea ta. Pe de alta parte , daca ai un vis neplacut , aceasta culoarea reprezinta inselaciunea , dizgratia , tradarea , lasitatea si o stare bolnavicioasa. Esti stapanit de teama , incapabil sa iei o decizie ori sa te implici in actiune. Din dorinta de a-i satisface pe altii , risti sa iti sacrifici propriile nevoi sau fericirea personala. Drept rezultat , poti trece prin multe esecuri.
Visul unei camere de culoare galbena sugereaza ca trebuie sa iti pui mintea la contributie.Treci printr-o stare de stimulare mentala.
Intr-o interpretare diferita , galbenul semnifica activitatea mentala si abilitatea de a judeca. Galbenul murdar sau batand spre culoarea mustarului indica dificultati in judecata sau rationament.
Daca o calauza spirituala din vis poarta sau aduce un galben stralucitor , cel ce viseaza poseda un intelect intuitiv sau iluminat.

Griul din vise

Culoarea gri denota frica , teama , depresie , o stare proasta de sanatate , ambivalenta si confuzie. Poate ca te simti distantat din punct de vedere emotional , izolat sau detasat. Intr-o interpretare alternativa , griul semnifica lipsa de atasament , lipsa de claritate , "o zona gri" , adica negare mentala a emotiilor si sentimentelor .

Indigoul din vise

Culoarea indigo indica spiritualitate si protectie divina , dar poate insemna si inselaciune. De asemeni, indigoul este un simbol al clarviziunii (chakra tamplelor).

Ivoriul din vise

Culoarea ivorie semnifica superioritatea fata de ceilalti.Intr-o alta interpretare , ivoriul poate simboliza puritatea intinata. Cineva sau ceva nu este atat de impecabil pe cat pare ...

Maroul din vise

Culoarea maro denota sociabilitate, simt practic , armonie familiala , confort fizic , conservatorism si o viziune materialista despre lume. De asemeni, maroul reprezinta pamantul .Poate ca ai nevoie sa te intorci la radacinile fiintei tale.
Culoarea maro inchis semnifica negarea spirituala sau un materialism negativ.
Intr-o interpretare alternativa , maroul reprezinta libertate,succes , bani , fericire si o relatie armonioasa cu partenerul de cuplu.

Masliniul din vise

Culoarea maslinie simbolizeaza intelepciunea naturala , izvorata din armonia cu mediul interior si cel exterior.Poate ca ai nevoie sa ajungi la o stare de liniste si calm in relatia cu lumea care te inconjoara.

Movul din vise

Culoarea mov dintr-un vis indica nevoia ta de a te purifica de gandurile negative si de a-ti asuma o atitudine pozitiva.

Negrul din vise

Culoarea neagra simbolizeaza necunoscutul , inconstientul , pericolul , misterul , intunericul , moartea , doliul , respingerea , ura sau dispretul. Aceasta culoare te indeamna sa iti cercetezi cu atentie subconstientul pentru a te intelege mai bine pe tine insuti. Totodata , negrul semnifica lipsa de iubire sau de sprijin. El poate indica o perioada de tranzitie sau de izolare , sau reprezinta conflicte si neintelegeri cu prietenii si rudele. Dintr-o perspectiva pozitiva , aceasta culoare reprezinta potentialul sau posibilitatile.
Daca simti bucurie sau fericire in vis, negrul poate indica o spiritualitate ascunsa sau calitati divine deghizate.
Daca visezi in alb si negru , ti se sugereaza ca ar trebui sa fii mult mai obiectiv in felul in care iei deciziile. Poate ca esti prea partinitor in modul de gandire si , prin intermediul visului se incearca asigurarea unui echilibru intre puncte de vedere opuse. Ia in consideratie opiniile si sugestiile celorlalti. Intr-o interpretare diferita , albul si negrul semnifica depresia sau tristetea. Poate ca viata ti se pare sordida sau lipsita de pasiune si actiune.
Atunci cand este amestecat cu alte culori, negrul le modifica sau le deformeaza intelesul.

Portocaliul din vise

Culoarea portocalie denota speranta , prietenie , generozitate , vioiciune , sociabilitate si o natura sincera si directa.De asemeni, portocaliul reprezinta stimularea simturilor sau pasiunea.Probabil ca te simti plin de vitalitate.Iti doresti sa iti extinzi orizonturile si sa descoperi lucruri noi.
Combinatia de portocaliu si negru poate semnfica cariera.

Purpuriul din vise

Purpuriul reprezinta bunatatea si compasiunea.Esti gata sa depasesti o perioada intunecata...Dintr-o alta perspectiva , culoarea purpurie denota un tel nobil , conducere spirituala , invatatura spirituala , autoritate in domeniul spiritual.

Rosul din vise

Culoarea rosie simbolizeaza energia bruta , forta , vigoarea , pasiunea intensa , agresivitatea , puterea , curajul , impulsivitatea . Rosul are o conotatie profunda emotionala si spirituala.
Expresia "a vedea rosu in fata ochilor" semnifica mania. Intr-o interpretare diferita , rosul visat poate indica o lipsa de energie. Poate ca te simti obosit sau intr-o stare de letargie.
Rosu este , de asemeni, culoarea pericolului , violentei, sangelui , rusinii , respingerii , nevoilor si dorintelor sexuale (semnificand o mare pasiune si senzualitate in relatiile de dragoste).
Combinatia dintre rosu si negru sugereaza manie , iar cea dintre rosu si alb , nevoia de bucurie si speranta .

Rosul de Burgundia in vise

Aceasta nuanta de rosu prezenta in visul tau simbolizeaza bogatia , succesul si prosperitatea.Totodata , poate indica puterea ta potentiala.

Rosul de fucsia in vise

Aceasta culoare rosiatica sau cu o tonalitate de roz reprezinta meditatia si conexiunea ta cu spiritualitatea. Probabil ca ai de gand sa lasi deoparte vechea ta atitudine fata de viata si sa te deschizi catre o transformare. De asemeni, rosul de fucsia este asociat cu stabilitatea emotionala sau sentimentala.

Rozul din vise

Culoarea roz reprezinta dragostea ( nevoia de dragoste neconditionata , de obicei dragostea materna) , fericirea , afectiunea, dragalasenia si bunatatea. In acelasi timp , rozul poate semnifica dragostea care te stapaneste sau vindecarea prin dragoste .Intr-o interpretare alternativa , aceasta culoare implica imaturitatea sau slabiciunea , mai ales atunci cand este vorba despre iubire. Uneori, rozul din vise indica visatorului o lipsa de comunicare sau afectiune cu mama. Daca iti displace culoarea roz , motivul poate fi dependenta fata de parinti sau probleme legate de acestia.
Culoarea roz intens semnifica in vis sexul si dorinta sexuala.

Turcoazul din vise

Culoarea turcoaz semnifica puterea vindecatoare, karma si energia naturii. Este adeseori asociata cu soarele, focul si forta masculina. Intr-o interpretare alternativa , turcoazul indica noi oportunitati si succes in proiectele recente , fiind un semn al norocului. Daca iti displace aceasta culoare , probabil ca iti innabusi sentimentele si nu ii lasi pe oameni sa se apropie afectiv de tine.

Verdele din vise

Culoarea verde semnifica o schimbare in bine , o stare buna de sanatate , dezvoltare , vindecare , speranta , vigoare , vitalitate , liniste,pace si serenitate.Totodata, verdele poate reprezenta adaptabilitate sau reconciliere cu sine insuti ori cu ceilalti. Intr-o alta interpretare , verdele este o metafora pentru lipsa de experienta intr-un anumit domeniu.
A fi "verde" poate insemna ca esti constient de mediul natural inconjurator. Totodata, verdele simbolizeaza stradania ta de a fi recunoscut sau de a-ti castiga independenta.
Banii, bogatia sau gelozia pot fi asociate de asemeni cu aceasta culoare.
Culoarea verde poate fi si o sugestie despre carti, ziare , o librarie sau o biblioteca.
Verdele inchis denota materialism , inselaciune , prefacatorie si /sau dificultati in impartasire (gelozie, rivalitate). Trebuie sa iti echilibrezi aspectul masculin cu cel feminin.

Violetul din vise

Culoarea violet indica devotament , abilitati de vindecare , iubire , bunatate si compasiune , dar si o inalta spiritualitate , aspiratii religioase , purificare, farmec si spirit pasnic. Este de asemeni culoarea regalitatii , a rangurilor inalte , a justitiei , bogatiei si demnitatii. Probabil ca posezi un simt intuitiv de intelegere si un mod special de a impartasi intimitatea.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2009

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Freud si semnificatia sexuala a viselor

Banii din vis | Interpretarea si semnificatia viselor

Dictionar de vise | simboluri ale visului .Litera A , Anchetator - Azil

Horoscop Capricorn februarie 2011

In luna februarie, Capricornul porneste cu dreptul in viata dar ajunge , cu timpul, pe un camp de lupta contradictoriu , in mijlocul unor rafale incrucisate , care il obliga sa paseasca cu prudenta si sa fie atent la tot ce se intampla inlauntrul si inafara sa. Desi caile comunicarii i se deschid larg si ii dau sansa sa scape nevatamat , spre sfarsitul lunii ajunge la incrucisare de drumuri care il poate impulsiona sau deruta in functie de felul cum s-a conformat pana acum credintelor sale interioare.

Tot ce ai construit pana acum iti ofera un sentiment confortabil de siguranta , iar senzitivitatea ti se deschide intru totul catre lume sub influenta Lunii noi ivite pe 3 februarie in Varsator.Pare sa te infioare febrilitatea unui nou inceput , a unui start proaspat in viata in care ai vrea sa te ghidezi in functie de propriile valori si nu de parerile celor din jur. Cele cinci simturi iti ofera prilejul unor delicii fine si imbatatoare.

Incepand cu 4 februarie iti va fi foarte greu sa iti refuzi orice placere care iti da tarcoale. Tranzitul lui Venus in Capricorn iti deschide intru totul receptivitatea fata de lume si atractiile ei. Ai predispozitia de a iti ameliora infatisarea , asa ca nu este exclus sa te preocupe crearea unui nou look .Oamenii din jur te gasesc agreabil si cooperant.

Pari a te stradui peste poate pentru a iesi in evidenta sub efectul cuadratului lui Venus cu Jupiter din 6 februarie. De fapt , aceasta poate fi singura directie in care iti directionezi eforturile intrucat esti stapanit o senzatie de moleseala si de tendinta de a amana tot ce ti se pare decisiv .Este posibil sa fii prins in capcana unor oameni plictisitori sau a unor evenimente sociale sordide.

In ziua de 18 februarie au loc trei evenimente astrale care aparent se bat cap in cap : cuadratul lui Venus cu Saturn , debutul tranzitului Soarelui in Pesti si Luna plina din Leu.
Daca cel dintai aspect astrologic tinde sa iti dea senzatia ca nu esti indeajuns de apreciat sau dorit de catre ceilalti , Soarele pare a compensa acest lucru , daruindu-ti mai multa energie catre adaptare si intelegerea mediului tau inconjurator si a oamenilor din preajma ta. Daca cuadratul dintre Venus si Saturn te indeamna sa te izolezi si te incarca cu un potentail negativ , Soarele in Pesti te directioneaza intr-o directie contrara si iti imprima dorinta de a te implica in viata celorlalti , a le da mai multa atentie si a strange legaturile cu ei. Luna plina se alatura efluviilor solare si iti sugereaza sa gasesti un echilibru intre nevoile celor din jur si propriile tale necesitati. Asadar , sufletul tau pare a deveni un adevarat camp de batalie , iar fiecare nativ din Capricorn poate gasi o solutie diferita pentru a face fata acestor impulsuri contradictorii. Totodata , este o posibil ca aceste forte opuse sa dea nastere unei perioade complexe , de-a lungul careia sa oscilezi intre o sociabilitate optimista si o insingurare innegurata.Oricum , nu este momentul sa te arunci in vartejul actiunii si nici sa iei decizii hotaratoare.Mai curand , ar trebui sa te apleci , in singuratate , asupra ta si sa te dedici meditatiei si reflectiei.

Mercur paseste in regatul Pestilor din 21 februarie si iti ofera o sporita curiozitate in abordarea lumii , o mai mare abilitate de a manui cuvintele si capacitatea de a indeplini concomitent mai multe activitati.Se anunta o perioada incarcata de comunicare , marcata de numeroase convorbiri telefonice sau online , vizite , contacte si comisioane. De asemeni , poti cadea prada unei tendinte de face mult tambalau pentru nimic si a te agita prea mult pentru lucruri de detaliu sau insignifiante.Inflacarat de ambitia de a pune totul la punct cat mai repede , iti poti risipi in van energia , iar capacitatea ta de concentrare da sa se risipeasca sub navala de activitati.

Odata cu 22 februarie, tranzitul lui Marte in Pesti iti sporeste ocaziile de a-ti disipa energia printr-o multitudine de idei si proiecte care iti traverseaza , cu efervescenta , mintea. Daca iti canalizezi asa cum trebuie impulsul creator , ai ocazia de a-ti fructifica sau a-ti "vinde' ideile. Comunicarea continua sa fie in primul plan , dar influenta martiana ii confera o nota de agresivitate si emfaza. Drept urmare, poti deveni foarte impulsiv , fiind gata sa pornesti discutii in contradictoriu ori de cate ori cineva indrazneste sa te contrazica.

Perspectiva ta fata de viata poate fi obiectul unei mari transformari ca efect al cuadratului lui Jupiter cu Pluton din ziua de 25 februarie. Daca , pana acum , ai actionat potrivit idealurilor sau credintelor tale interioare , eforturile iti vor fi rasplatite si , mai increzator in soarta ta , vei avea ocazia de a-ti fauri proiecte foarte ambitioase. In caz ca, dimpotriva , tot ce ai facut in ultima vreme a fost in conflict cu aspiratiile si valorile tale , poti trece printr-o perioada tensionata , pe parcursul careia va trebui sa iti schimbi fie drumul in viata , fie convingerile personale. In cel de-al doilea caz , poti simti ca esti ingradit sau limitat de diverse obstacole si responsabilitati si iti doresti sa te eliberezi de poveri si sa iti iei zborul catre autenticele tale idealuri , o intreprindere presarata cu multe riscuri pe care ar trebui sa le iei in seama.


Horoscopul dragostei Capricornului in februarie 2011


Prezenta lui Venus in intaia ta casa (casa vietii personale si a aspectului tau exterior) nu are cum sa nu isi puna amprenta asupra ta incepand cu 4 februarie. Iti apar in cale noi perspective ori oportunitati romantice , iar senzualitatea nu iti permite sa stai mult pe ganduri atunci cand este vorba despre dragoste.

Cuadratul dintre Venus si Jupiter te starneste , din 6 februarie , sa iti exagerezi sentimentele si sa promiti marea cu sarea fara a te gandi deloc la consecinte. Elanul iubirii sau nevoia de placere te pot impinge de la spate catre lucuri nesabuite sau iesite din comun. Straduieste-te cat poti de mult sa nu faci din tantar armasar si ai mare grija ce anume fagaduiesti.

Daca pe plan social sau profesional efectul negativ al cuadratului lui Venus cu Saturn poate fi cumva stavilit si contracarat de aspectele Soarelui si Lunii , in domeniul afectiv lucrurile par a scapa de sub control. Sentimentul ca nu esti iubit indeajuns se poate conjuga cu o raceala afectiva semnificativa .Pot apare deziluzii in dragoste , iubiri neimpartasite sau chiar despartiri.Multe dintre aceste evenimente nefaste par a se datora subiectivismului si atitutudinii tale negativiste si neincrezatoare. Intr-un astfel de interval , cel mai bun lucru pe care il poti face este incerci sa iti corectezi , pe cat iti sta putinta , erorile simtamintelor cu ajutorul ratiunii ori logicii.


Horoscopul carierei si banilor Capricornului in februarie 2011


Luna noua aparura pe 3 februarie in a doua ta casa iti favorizeaza punerea la punct a unor obiective financiare realiste , legate de economisiri sau investitii. Este posibil sa descoperi noi modalitati de a face bani.

Nevoia de a iesi in fata si a te rasfata pare a da apa la moara unor cheltuieli nesabuite ori unei adevarate febre a cumparaturilor din 6 februarie , sub impactul cuadratului lui Venus cu Jupiter.

Incepand cu 18 februarie , climatul astrologic complex iti recomanda sa nu te aventurezi in nici o initiativa financiara, oricat de promitatoare ar putea sa para. De pe aceasta data incepe o perioada mai curand favorabila rezolvarii unor mai vechi probleme banesti , legate de datorii sau imprumuturi. Daca reusesti sa treci peste suspiciunile inerente complicatului aspect astral din a doua parte a lunii februarie si te lasi purtat de setea de comunicare si interrelationare insuflata de catre Soare , ai sansa de a beneficia de reale avantaje in sfera profesionala.

Din 25 februarie , ca urmare a cuadratului dintre Pluton si Jupiter , cariera ta poate ajunge la o cotitura decisiva. Nevoia de a te dezvolta si a-ti schimba sectorul de activitate are potentialul de a te impinge catre gesturi necugetate .Evalueaza cu atentie toate riscurile ce iti pot apare in cale !


Horoscopul sanatatii Capricornului in februarie 2011


Aglomerarea de sarcini , actiuni si diverse forme de comunicare prilejuita din 21 februarie de catre tranzitul lui Mercur in a treia ta casa iti poate da o stare de nervozitate ori iritare.Pentru a face fata stresului cotidian ar fi indicat sa te dedici in fiecare seara unor activitati relaxante , studiului sau lecturii.

Calatoria planetei Marte , initiata pe 22 februarie in a treia ta casa , te supune unor valuri de nerabdare si impulsivitate ce pot fi periculoase mai ales atunci cand sofezi sau esti in mijlocul unor munci manuale.Asadar , mare grija si calm in tot ceea ce faci !



Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna februarie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Februarie 2011 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010


Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Zodia Capricornului si dragostea

Zodia Capricornului - Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal