Thursday, August 27, 2009

Jegosii de la Lg

Iti cumperi un Lg Ku990i, fie de la Orange, fie de pe situri de licitatii si iti vei da seama ca totul e pe jecmaneala. In cutia mult laudata eco friendly gasesti doar telefonul si incarcatorul. Restul de accesorii le poti cumpara daca ai nevoie de ele, iar daca nu te descurci.



Cei de la Orange mi-au spus ca asa au venit telefoanele de la Lg, ca asta e noua lor politica. Nici nu ma mira defapt, din accesorii si piese se fac cei mai multi bani, exact ca in industria auto.



Daca vrei sa iesi mai ieftin cauti accesorii, astfel ajungi la un cablu de date de la lg ku990 (viewty) si la un soft pentu acelasi telefon. Te lovesti de o mica incompatibilitate a telefonului cu cablul de date, unele functii, precum cele de transfer poze, mesaje etc fiind un vis. Totusi ramai la functia de conectare internet a laptopului si ... atat.



Asteptam cu sufletul la gura sa apara accesoriile originale de vanzare la bisnitari sau daca nu asa incet incet sa le cumparam, una cate una, incepand cu un cablu de date la 7 euro de pe situl orange.



Multumim Lg.



Update: Cei de la Orange au pus aplicatia pe site si astfel va merge si cu cablul de date de la ku990.

No comments:

Post a Comment