Thursday, June 16, 2011

Ai varsat vin pe masa ?! | Un test despre senzualitate

Multi oameni nu isi dau seama ca lumea noastra este plina de simboluri ascunse si indicii subconstiente ce ni se ofera aproape pe tava in scopul interpretarii gandurilor si faptelor celor din jurul nostru.In randurile de mai jos , am sa iti dau un mic exemplu despre felul cum putem interpreta ce se intampla in jurul nostru ...

Imagineaza-ti , pentru cateva minute , ca esti la o prima intalnire cu un potential partener de cuplu , intr-un restaurant luxos.Pentru a sarbatori aceasta prima seara petrecuta impreuna , va decideti sa adaugati o sticla de vin rosu fripturii care tocmai v-a fost pusa in fata.Intrucat lucrurile au mers bine pana acum, incepi sa te relaxezi si sa te bucuri de clipele placute din aceasta seara.
In vreme ce gusti pentru prima oara din vin , ochii ti se indreapta catre pianistul din coltul restaurantului , care tocmai s-a lansat in primele acorduri ale unui cantec ce te emotioneaza de fiecare data cand il auzi.Catre sfarsitul melodiei , privirea iti ajunge pe fata insotitorului tau / insotitoarei tale si observi ca aceasta / aceasta iti zambeste.Dintr-o data , simti o mare atractie fata de aceasta persoana si esti imboldit de nevoia de a crea o oarecare conexiune fizica cu ea.Infrangandu-ti stanjeneaala , iti intinzi bratul usor catre cealalta parte a mesei , pentru a-i atinge mana , in timp ce recunosti binecunoscuta senzatie de fluturi in stomac.
Chiar atunci cand esti pe punctul de a-ti finaliza gestul , maneca iti agata accidental gura paharului cu vin si observi , cu oroare , parca cu incetinitorul , cum continutul paharului tau incepe sa se verse pe masa.Cu o miscare disperata , reusesti sa inhati paharul inainte de a cadea cu totul si incerci sa estimezi cat vin a ajuns pe fata de masa de un alb imaculat.

Descrie ceea ce vezi ca s-a intamplat (in imaginatie) ...

1 - Fata de masa este inmuiata intru totul de vin si paharul este complet gol.
2- Sunt cateva pete mari pe fata de masa , dar a ramas totusi niste vin in pahar.
3- Fata de masa este patata de numai cateva picaturi si aproape tot vinul a ramas in pahar.
4 - Din fericire, ai prins paharul la timp si numai o minuscula picatura a ajuns pe fata de masa.

Alege una din cele 4 variante de mai sus inainte de a citi mai departe ...

Poate ca nu ar trebui sa fie deloc surprinzator faptul ca cele mai multe bauturi alcoolice sunt asociate cu senzualitatea ori simtamintele de dorinta sexuala.Se crede ca felul in care iti imaginezi ca ai varsat vinul arata cum iti consideri, subconstient, actualul tau nivel de dorinta sexuala , precum si capacitatea ta de a o tine sub control.
1- Daca ti-ai imaginat ca paharul s-a golit cu totul iar fata de masa a capatat aproape in intregime culoarea vinului , probabil ca energia ta sexuala alearga la turatia maxima pe pista de curse din venele tale.Indiferent din ce motiv , nu numai ca dorinta ta de intimitate fizica este foarte puternica dar , uneori, simti ca iti scapa de sub control.
2 - Daca te-ai gandit ca ai fost capabil sa salvezi nitel vin in pahar, restului bauturii fiind regasita in niste mari pete rosii pe fata de masa , este de presupus ca nivelul tau de dorinta sexuala este destul de ridicat , dar iti doresti sa astepti sa apara persoana potrivita inainte de a-ti elibera patima.
3 - In cazul in care ti-ai imaginat ca numai cativa stropi de vin au ajuns pe fata de masa , se poate spune ca ai un grad normal de dorinta sexuala si , de obicei , reusesti sa iti controlezi impulsurile sexuale atunci cand acestea isi fac aparitia.
4 - Daca imaginatia ti-a ales varianta in care prinzi paharul de vin la timp, aproape fara a se varsa nici o picatura , inseamna ca nivelul tau de dorinta sexuala este usor coborat fata de normal (datorita unei recente boli) sau , poate , esti tipul de persoana care se controleaza la maximum si este obisnuita sa ascunda fata de ceilalti acest aspect al vietii sale.

Sper ca te-ai distrat cu acest mic test ! Daca stii vreunul asemanator , abia astept sa ni-l impartasesti.Pana atunci, sa ridicam paharele si sa le ciocnim : "Noroc !"


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Vrei sa zbori sau sa fii invizibil ? | Un mic test psihologic

Demascarea mincinosilor - Semne ca cineva te minte

Cum iti dai seama ca cineva este atras de tine ?

No comments:

Post a Comment