Wednesday, February 9, 2011

Ce vor barbatii ... de la o femeie ?

Daca ii pui aceasta intrebare unei femei, raspunsul ei pare a fi destul de previzibil.In general, femeile cred ca barbatii isi doresc :

- O femeie care sa arate perfect .
-O femeie la care nu au sanse sa ajunga.
- O partenera care sa nu se planga sau sa se vaicareasca vreodata.

Mda ... Este adevarat ca , daca i-ai intreba pe barbati ce anume vor sa gaseasca la o femeie , ei ar putea fi de acord cu "preceptele" de mai sus. Exista , insa, un secret pe care putine femei il stiu si anume ca ...

Exista o diferenta intre ceea ce doresc barbatii si ceea ce declara ei ca isi doresc

De fapt, cel mai adesea , sare in ochi o contradictie ca de la cer la pamant intre ceea ce spun barbatii ca vor de la o femeie si femeia cu care ajung , in cele din urma, sa se casatoreasca. Dorinta arzatoare a oricarui barbat , pe care ajunge de obicei sa si-o constientizeze , este ca o femeie sa il faca sa se simta bine. Fii lui Adam nu isi dezvaluie insa impulsurile interioare tot atat de usor ca si femeile , ele fiind calauzite in general de catre simtamintele lor. In cel mai bun caz , barbatii sfarsesc prin a intalni o femeie care stie sa ii captiveze prin afectiune. O astfel de femeie intelege ca intr-o relatie femeile au capacitatea de a face un barbat sa se simta bine doar prin faptul simplul fapt de a fi femei.
Atunci cand un barbat este in compania unei autentice femei , el incepe sa simta ca aceasta isi face drum nestingherita catre inima lui. Problema nu consta in ce isi doresc barbatii de la o femeie , ci in felul in care aleg sa o caute si sa o descopere.

Barbatii confunda adesea intensitatea cu intimitatea

Barbatii au tendinta de a se deda oricarei activitati care le provoaca senzatii puternice.Desigur, sexul este , indeobste, o alegere mai mult decat preferata. De fapt , nu este vorba despre faptul ca barbatii ar fi egoisti , ci despre felul in care simt , despre predispozitia lor de a se simti bine atunci cand traiesc trepidant si intens. Atunci cand intensitatea emotionala se stinge (un lucru inevitabil) , ei se detaseaza si au impresia ca ceva este gresit.

Un barbat gaseste captivanta o femeie care :

- Stie ce isi doreste el cu adevarat , chiar daca nu ii place gustul hapului amar pe care trebuia sa il ingurgiteze.
- Are increderea in sine si siguranta de a tempera ritmul unei relatii pe care el isi doreste sa o grabeasca .Ea stie ca barbatii au nevoie sa fie temperati.
- Atunci cand ei se trag inapoi din punct de vedere emotional sau sentimental , nu alerga sa ii aduca inapoi , ci ii lasa sa isi savureze libertatea lor de miscare.
- Spre surprinderea lor, atunci cand ei sunt dispusi sa reia o legatura sau o conversatie , le este dat sa auda din partea ei inmarmuritoarele cuvinte : " Sunt inca suparata pe tine pentru ca nu mi-ai mai vorbit de atata timp".

Barbatii isi doresc o femeie cu pretentii

Lucrul pe care il au in comun toate afirmatiile de mai sus este ca ele tind sa puna in prim plan valoarea unui barbat. O femeie autentica stie ca are propriile ei standarde indiferent de felul cum se poarta sau actioneaza un barbat. O astfel de femeie isi doreste ca un barbat sa o protejeze si sa o bucure , la fel ca si orice altceva care poarta amprenta valorii.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Barbatii , ingaduitori fata de femeile ce-i inseala cu alte femei

10 barbati fatali pentru o femeie

De ce fetele adora baietii rai ?

No comments:

Post a Comment