Friday, July 29, 2011

Cuvintele care vindeca

A fost odata un maestru spiritual care colinda de-a lungul si de-a latul pamantului.Intr-o zi , in vreme ce se afla pe drum , o femeie s-a apropiat de el si l-a rugat sa vindece un copil bolnav aflat intr-un sat din apropiere .

Maestrul s-a indreptat catre sat si , imediat ce si-a facut aparitia pe ulita pricipala, a fost inconjurat de o mare multime de oameni .Un astfel de om putea fi arareori vazut in carne si oase ! O femeie a adus copilul bolnav in fata lui , iar maestrul a rostit o scurta rugaciune.

"Chiar crezi ca vei reusi sa faci ceva cu rugaciunea ta acolo unde medicina a dat gres ?" , a strigat un om din multime.
"Nu stii nimic despre astfel de lucruri.Nu esti decat un prost ! " , i-a raspuns maestrul.

Foarte iritat de aceste cuvinte , aprins la fata , omul era pe punctul de a mai spune ceva sau chiar de a sari la bataie.Maestrul s-a indreptat catre el si i-a spus : " Daca niste simple vorbe au reusit sa te manie atat de tare , de ce alte vorbe nu ar avea puterea sa vindece ? "

Asa s-a facut ca in acea zi maestrul spiritual a vindecat nu unul , ci doi oameni.

"Limbajul are forta de a schimba realitatea.De aceea , trebuie sa apreciezi cuvintele ca niste foarte puternice instrumente avand darul de a vindeca , a aduce la viata , a ingriji , a inveseli , a ierta ."
Daphne Rose Kingma




Copyright © godessdiana88 . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Cersetorul si comoara lui nestiuta

O mana de ajutor

Fereastra catre lume | O poveste cu talc

No comments:

Post a Comment