Saturday, September 24, 2011

Bunica ucigasa si fata moarta de dorul mamei

Daca bunicii nu mai sunt in stare sa isi iubeasca nepoatele, daca mamele uita sa isi mangaie si rasfete copiii , Romania trece printr-o criza morala mai grava decat cea economica.Nici cea mai neagra saracie nu scuza si nu iarta parasirea unui copil.Bunica criminala care si-a lasat de izbeliste nepoata in Teremia Mare , Timis , nu este un caz provocat numai de indiferenta asasina a guvernantilor fata de oamenii aflati la necaz. Este vorba despre si persoane in varsta , nascute si crescute / educate in spiritul , legea si litera comunismului ceausist.

Da , oamenii perfecti creati de (multregretata) societatea socialista multilateral dezvoltata ne arata ce inseamna umanitatea , grija si afectiunea nu numai pentru cei din jur, dar , mai ales pentru cei apropiati lor.

Fata de 12 ani care a renuntat sa mai manance din cauza dorului de mama , ajungand sa aiba 10 kilograme inainte de a trece intr-o alta lume, mai buna poate , nu a fost sustinuta in nici un fel de bunica careia ii fusese data in grija.Mai mult decat atat , batrana a dat in scris ca nu isi mai asuma nici un fel de responsabilitate fata de nepoata ei.

In ce fel de lume traim ? Cum este posibil asa ceva ? Daca nu exista lege pentru a pedepsi asa ceva , ar trebui sa existe oprobiul oamenilor ... Sunt convinsa ca bunica din Timisoara se duce fara nici o grija sau o remuscare, duminica de duminica , la biserica ... Prea preacurvitii nostri preoti ar fi in stare de orice pentru a-si asigura audienta si banii neimpozabili.Daca mai exista persoane cu bun simt in comunitatea unde traieste batrana, ar fi bine ca ei sa o lase sa vorbeasca numai cu Dumnezeu si sa o lase sa calatoreasca , fara nici o oprelieste , catre diavol.


Copyright © godessdiana88. 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Ieri a murit tata

No comments:

Post a Comment