Sunday, December 5, 2010

Barbatii adora buzele rujate in rosu

O diva a frumusetii la vremea ei , Audrey Hepburn spunea “ Daca vrei sa ai ochi frumosi uita-te la binele din ochii celorlalti ; ai buze frumoase dai glas numai unor cuvinte de bine ; daca iti doresti o silueta frumoasa umbla insufletita de cunoasterea ca nu esti niciodata singura.”

Ei bine , un grup de oameni de stiinta de la Universitatea din Manchenster a facut ce a facut si a pus la punct un software prin care se poate determina modul in care oamenii isi orienteaza privirea.De aici si pana la folosirea acestei tehnologii in scopul determinarii felului in care barbatii au tendinta sa priveasca in timp ce se orienteaza in mediul inconjurator nu era decat un pas …

Desigur , razele x, y, z (de fapt , puteti face apel la tot alfabetul) ale detectiei vizuale masculine nu se pot focaliza decat asupra femeilor ! Si nu spre o zona pectorala sau dorsala , cum ati fi tentati sa credeti , ci catre buzele fiicelor Evei. Potrivit publicatiei “Daily Mail” , noua cercetare arata ca , in primele 10 secunde dupa ce intalnesc o femeie pentru intaia oara , barbatii de o strucutra psihlogica medie isi atintesc privirea pret de mai mult de 5 secunde asupra gurii domnitei care le iese in cale.

Este acesta o procedura standard in cazul intalnirii dintre un barbat si o femeie ? Ei bine, acest studiu proclama ca buzele rosii au parte de o contemplare mult mai atenta si mai prelunga , un omagiu masculin provenind din zona inconstienta a masculilor.De ce se intampla acest lucru ?

“Timp de secole , femeile si-au vopsit buzele pentru a-si ameliora infatisarea “ , spune doctorul Geoff Beattie , conducatorul acestei investigatii. “Acesta practica dateaza din vremea Egiptului antic , cand femeile isi pictau buzele , utilizand culoarea rosie pentru a-si mari atractivitatea.Studiul nostru sugereaza ca buzele rosii si atractivitatea feminina sunt corelate profund , rujul rosu fiind cel mai semnificativ factor de intensificare a fixarii vizuale.”

Asadar cercetarea cu pricina confirma stravechea traditie cosmetica feminina egipteana , demonstrand ca buzele rosii confera in cea mai mare masura sex appeal unei femei.De fapt, in concluziile studiului se afirma ca “indiferent daca femeile au buzele subtiri sau pline , rujul rosu le confera un grad foarte mare de atractivitate”.

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Subiecte din aceleasi domenii in bloagul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Culoarea rujului de buze si personalitatea femeilor

Forma rujului de buze si personalitatea femeii


Forma posteriorului si personalitatea

No comments:

Post a Comment