Sunday, August 14, 2011

Ce inseamna un suflet pereche ?



Mai presus de flirt, capriciu sau patima, intalnirea unui suflet pereche poate presupune :



- Sa nu aveti neaparat aceleasi convingeri politice, dar sa ganditi in mod asemanator despre Dumnezeu , chiar daca aveti religii diferite.



- Sa nu va placa in mod obligatoriu aceeasi artisti de comedie , dar sa gustati sau sa va intelegeti unul altuia umorul.



- Sa aveti pareri mai mult sau mai putin diferite despre caritate , insa sa impartasiti acelasi spirit de generozitate.



- Barbatul nu trebuie sa fie neaparat un Brad Pitt , iar femeia nu este necesar sa fie o intrupare a Angelinei Jolie , dar barbatul sa isi vada sufletul pereche ca propria lui Angelina Jolie , iar femeia sa isi considere sufletul pereche drept propriul ei Brad Pitt.



- Mai mult decat orice , trebuie sa simtiti intre voi o legatura profunda, o conexiune atat de stransa incat sa puteti spune : "Aceasta este persoana cea mai remarcabila pe care am intalnit-o in viata !" Sa va bucurati de deliciul unei conversatii sau a unei plimbari prin parc la fel de mult ca si atunci cand faceti dragoste.



- Daca exista cu adevarat o conexiune intre voi tinzand sa desfida timpul , ai putea sa iti dai seama ca aveti sansa de a intemeia o familie si sa imbatraniti impreuna, iar aceasta perspectiva sa te entuziasmeze si nu sa te sperie.





Copyright © godessdiana88 . 2011



Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :



Testul celor trei site ale lui Socrate



Stropul de roua - O poveste cu talc



Dragoste oarba | O poveste cu talc

No comments:

Post a Comment