Sunday, March 20, 2011

Avatarurile femeilor si barbatilor in dragoste

O femeie , in medie , saruta 22 de barbati , are 4 relatii pe termen lung si ii este franta inima de 5 ori pana cand reuseste sa isi intalneasca perechea potrivita.Acesta este numai una din statisticile furnizate de un nou studiu britanic , ale carui rezultate au fost publicate in cotidianul "Daily Express".Da , calea catre adevarata dragoste sau casatorie nu este deloc presarata cu petale de trandafiri. Asta nu este insa tot ...

Avatarurile unei femei medii cuprind de asemenea , cel putin in Marea Britanie , sase intalniri dezastroase cu barbatii , sase legaturi de amor de numai o noapte si patru ocazii in care este inselata inainte de a intalni barbatul visurilor ei sau (hmmm) unul cat de cat acceptabil care sa ramana cu ea (poate) pana la adanci batraneti.
In mod tipic , o femeie isi gaseste cel putin un partener online , merge in vacante cu trei barbati diferiti (pe rand, desigur) si are trei relatii amoroase cu parteneri aflati la mare distanta de ea.
Una din cinci femei declara ca a avut un copil inainte de a-si gasi sufletul pereche , cele mai multe dintre femei traind cu doi barbati pana cand reusesc sa se stabileasca, in cele din urma, la casa lor conjugala.

La randul lor, barbatii au viata amoroasa "zbuciumata" , inima lor gasindu-si si mai greu drumul spre femeia mult visata.
Astfel, ei se bucura din plin de zilele lor de burlacie , sarutand circa 23 de fete si aventurandu-se in zece partide sexuale de numai o noapte inainte de a ajunge la o legatura stabila , consfintita eventual printr-o casatorie.
Barbatii cunosc in media sase dezamagiri in iubire si trec mai adesea prin chinurile infidelitatii .
Sondajul , cuprinzand 2000 de subiecti , a fost realizat de catre meetez.com , un website de dating rezervat celor inscrisi pe Facebook.
Purtatorul de cuvant de la "meetez' , Dean Adams a declarat : " Pur si simplu, este o rusine ca trebuie sa trecem prin atatea inainte de a gasi partenerul visurilor noastre".
Potrivit studiului, in medie , o femeie are primul iubit la varsta de 15 ani si se intalneste cu noua barbati inainte de a intra intr-o relatie stabila , pe termen lung.Ea este parasita de catre patru parteneri si le da papucii la altii cinci. Atunci cand , insa, intalneste perechea potrivita , femeile devin constiente de lucrul asta intr-un interval de timp de pana la patru saptamani. In mod alarmant , 15 % dintre femei au avut parte de un barbat care sa le urmareasca sau sa le hartuiasca dupa o intalnire sau o relatie ratata.
Adams a conchis : " Vestea buna adusa de studiu este ca cei mai multi dintre oamenii chestionati au recunoscut ca au intalnit partenerul potrivit pana la varsta de 30 de ani , asa ca nu este cazul sa ajungem la disperare ... Si, din fericire , ranile in dragoste si despartirile fac ca descoperirea adevaratei iubiri sa fie mult mai dulce".

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Ce vor barbatii ... de la o femeie ?

Psihologia barbatului in dragoste si viata de cuplu

Semnele dragostei | Cum stii ca cineva este indragostit ?

Dragostea neimpartasita | Iubirea intre agonie si extaz

No comments:

Post a Comment