Saturday, March 19, 2011

De ce baietilor nu le plac fetele rele ?

Acum cateva zile discutam cu amicii mei , barbati si femei , despre fetele cuminti sau "inocente" si fetele "rele" ori "periculoase". Dincolo de orice argumente si provocari, baietii au fost aproape in unanimitate de acord ca ar prefera sa aiba ca partenere stabile niste fete "cuminti".

Trebuie sa subliniez ca a fost un dialog cu cartile pe masa, in care baietii au recunoscut ca le este greu, foarte greu , sa se orienteze spre fetele "inocente", intrucat ii paste , in acest fel, pericolul plictiselii si al unor negocieri aproape interminabile. Desigur, au trebuit sa admita ca , uneori, aleg varianta cea mai usoara, adica cea a fetelor usuratice sau "obraznice" , care nu au cum sa ii satisteasca pe moment, dar ajung in timp sa le creeze mari probleme. Chiar daca nu au marturisit-o cu glas tare, multi dintre ei pareau ca prefera o relatie gen "one night stand" .Dar asta nu este un fel de a trai , un alt lucru nemarturisit clar de barbatii care , in cele din urma , trebuie sa isi gaseasca un drum stabil in viata.
Iata cateva motive pentru care baietii prefera fetele bune, cuminti, dupa ce, in majoritatea cazurilor, si-au oferit o distractie buna si intensa cu cele obraznice ...

Coruperea inocentei aduce intotdeuna o intensificare a placerii ?

Barbatii sunt mai mult decat amatori sa desfaca , petala cu petala, imbracamintea (si nu numai ) unei fete neexperimentate , la fel cum ar adulmeca o licoare mult visata si niciodata gustata. "Inocenta" ii starneste si ii pune la foc marunt. A perverti o fata, a o conduce spre caile sexualitatii , li se pare a fi o explorare cu mult mai palpitanta decat o incursiune in jungla salbatica a Amazonului. Este ceva asemanator cu ispita de a calca in picioare zapada imaculata de pe marginea unui drum ...

Fetele rele nu sunt luate in serios

Desigur, o fetita obraznica aduc tensiune si ispita in viata baietilor , dar nu este tipul de fata pe care sa o prezinte onorabilelor lor mame. In mod clar, fetele rele sunt "bune" pentru o distractie , dar nu trebuie sa fie luate in nici un caz in serios !

Fetele rele ii intimideza pe majoritatea baietilor

Ei bine , asta este cu adevarat o mare problema , pe care baietii nu ar recunoaste-o nici in ruptul capului. Ei trebuie sa arate mereu lumii din jur, si mai ales femeilor , ca au o totala siguranta in tot ceea ce fac. Asadar , desi cei mai multi dintre baieti nu ar marturisi vreodata lucrul asta , nici daca ar fi supusi celor mai dureroase torturi ale inchizitiei , ei nu sunt deloc atrasi de perspectiva de a fi in pat , intr-o relatie pe termen lung sau cu "acte" , alaturi de o femeie mult mai versata in ale sexului decat ei.

Fetele rele par (sau sunt) usuratice

Nu stiu daca cuiva ii place cu adevarat promiscuitatea , dar sunt sigura ca nu ii place sa fie inselat. Pe de alta parte, o fata fara mari prejudecati accepta aproape intotdeuna sa mearga acasa la un barbat , dar asta nu inseamna ca va ramane o viata acolo.

Fetelor rele le lipseste "misterul"

Multi baieti par a cade de acord asupra faptului ca fetele cuminti au stil aparte de a se dezvalui prin ceea ce ascund.Este o chestie sexy , comparabila oarecum cu o partida de striptis.A lasa se strecoare in afara o privire seducatoare sau o strafulgerare a dorintei lor este adeseori o cale mult mai eficienta decat o dezgolire initiala care pare a darui si promite desertul de la bun inceput.

Barbatilor le place sa creada ca sunt mereu la volan

Nu le place sa recunoasca lucrul asta, dar daca au impresia ca nu conduc o expeditie, indiferent daca este vorba despre niste taramuri virgine sau o femeie (mai mult sau mai putin virgina) , barbatii nu se simt nicidecum in largul lor. Pe de alta parte, o fata obraznica are mereu tendinta de a prelua controlul , iar "baietii" nu au cum sa admita asa ceva , mai ales pe termen lung.


Majoritatea fetelor care citesc aceste randuri sunt , in mod sigur, de acord cu mine ... Voi, baietii aveti ceva de spus ? Nu va deranjeaza ca v-am dat de gol ?



Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole asemanatoare din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

De ce fetele adora baietii rai ?

Ma iubeste sau nu ma iubeste prietenul meu ?

Unde au disparut baietii buni (pentru fete) ?

No comments:

Post a Comment