Sunday, March 20, 2011

Nascut pe 21 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseaza ziua de nastere pe data 21 martie fac parte din zodia Berbecului si sunt guvernati de catre Marte si Jupiter.

Esti, prin excelenta , un om care daruieste.Iti place sa calatoresti si aspiri sa fii intr-o pozitie de putere si sa dai semnificatie vietii tale. Cu toate acestea , se intampla un lucru contradictoriu ! Desi te zbati si te straduiesti sa iti gasesti o implinire in lume , ceea ce cauti se afla adeseori chiar sub nasul tau, in casa ta sau in imediata ta apropiere. Poate cunosti povestea rabinului care a plecat intr-o calatorie pentru a gasi o comoara ce i se arata in vis si a descoperit o comoara in propria lui casa lui (daca nu o stii , o poti gasi aici : Comoara | O poveste cu talc ).

Daca reusesti sa iti stapanesti pornirile temperamentale si sa iti redirectionezi energia spre aspiratiile tale autentice , vei reusi , in mod sigur, sa ajungi la mari impliniri si sa iti pui in valoare destinul.

Culorile tale norocoase sunt galbenul si nuantele nisipii.

Pietrele tale norocoase sunt : citrinul , safirul galben si topazul auriu.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt marti , joi si duminica.

Numerele tale norocoase si anii tai de cotitura sunt : 3, 12, 21, 30, 39, 48, 57 , 66, 75.

Personalitati nascute pe 21 martie : Ayrton Senna , Gary Oldman , George Topirceanu , Jean Baptiste Joseph Fourier , Johann Sebastian Bach , Matthew Broderick , Modest Petrovici Musorsgki , Peter Brook , Ronaldinho , Shri Mataji Nirmala Devi , Stefan Ciubotarasu , Valentin Gheorghiu.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 19 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 20 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare

No comments:

Post a Comment