Tuesday, March 15, 2011

Florile preferate iti destainuie personalitatea

Fiecare dintre noi are o personalitate unica , diferita de a celorlalti oameni , asemeni unei flori a carei frumuseste este irepetabila.Tendinta sau starea de spirit care ne stapaneste la un moment dat ne indruma nu numai catre persoane si lucruri diferite , ci si spre anumite flori.Daca esti persistent fata de o credinta interioara , poti fi atras mereu spre una si aceeasi floare , care devine astfel favorita ta.In cazul in care aspiri spre o inaltare spirituala sau afectiva , te-ai putea descoperi pasionat de una din multele tipuri de flori ce au capacitatea de a-ti oferi aceasta traire.Daca iti doresti o mai buna stare de sanatate , vei sfarsi prin a fi indragostit de o floare ce iti sprijina echilibrul fizic sau mental.In cazul cand esti strabatut de o noua si decisiva hotarare in viata , sunt mari sanse sa te surprinzi atras de niste flori anume, avand darul de a te ajuta sa te mentii pe proaspata cale aleasa.Atunci cand esti satisfacut de tine insuti si de conjunctura vietii tale , ar trebui sa iti atraga atentia una si aceeasi floare , inzestrata cu calitati ce vibreaza in aceeasi tonalitate ca si sufletul tau.Daca esti abatut sau deprimat , probabil ca nu vei lua in seama florile si ceea ce au ele sa iti spuna.

De cele mai multe ori, dincolo de capricii si stari afective , preferinta ni se indreapta mereu catre o aceeasi floare , iar lucrul asta pare a ne marturisi personalitatea, experienta sau asteptarile noastre de la oamenii din jur. Te-ai intrebat vreodata ce poate dezvalui floare favorita despre tine insuti, despre persoana iubita sau prietenul tau ? In randurile de mai jos , poti descoperi indicii pretioase despre mesajul ascuns al catorva flori ...

Iubesti crinii ?

Esti o persoana foarte decisa si stapanitoare, dar si foarte atenta cu cei din jur.Ai o atitudine "mamoasa" si tinzi sa ai grija de ceilalti, in special de cei apropiati tie. Te mandresti cu viata ta , cu realizarile personale si relatiile cu oamenii , inclusiv cu relatia ta de iubire , si esti foarte respectata de cei din preajma.

Iti plac garoafele ?

Se poate spune ca esti o persoana cu picioarele pe pamant , care isi cunoaste intotdeuna cu mare precizie interesele.Te temi de marile schimbari si tinzi sa fii multumita cu felul tau de viata asa cum este el.Esti foarte practica si realista , astfel incat prietenii te cauta mereu pentru a-ti cere sfat si indrumare.

Floarea ta favorita este irisul ?

Esti o persoana foarte creativa si plina de imaginatie. Iti place schimbarea si intampini fara nici o prejudecata noile experiente.Oamenii considera ca esti usor abordabila si le vine usor sa isi deschisa inima in fata ta .Iti pretuiesti opiniile , iti tii intotdeuna promisiunile si crezi in potentialul celorlalti. Esti un om visator , insufletit mereu de speranta si spirit.

Ai o pasiune pentru margarete ?

Esti o persoana optimista, insufletita de o puternica atitudine pozitiva .Intotdeuna nu vezi decat jumatatea plina a paharului.Prietenia este foarte importanta pentru tine si iti doresti sa ti se raspunda cu aceeasi loialitate cu care iti tratezi oamenii apropiati.Nu te temi sa iti dezvalui gandurile , adeseori esti sufletul petrecerilor si iti place sa ii faci sa rada sau macar sa zambeasca pe cei din preajma ta.Ai un hobby legat de activitatile in aer liber si esti mereu gata sa incerci noi experiente.

Iti plac orhideele ?

Esti o persoana foarte exotica , care se simte bine in orice loc al lumii .Posezi un aer de mister care ii atrage pe oameni.Esti usor rezervata , dar nu te feresti sa iti afirmi opiniile atunci cand este cazul.Desi ai un cerc relativ restrans de prieteni , relatiile tale cu ei sunt foarte stranse si puternice.Esti un om secretos dar cinstit , iar infatisarea exterioara este extrem de importanta pentru tine.

Floarea ta preferata este trandafirul ?

In acest caz , ar trebui sa fii o persoana romantica si pasionala. Vezi tot ceea ce este mai bun in oameni si incerci sa aduci la suprafata aceste comori.Pretuiesti valori traditionale precum pranzul sau petrecerile impreuna cu familia si iti place sa te implici direct in activitatile distractive.Cauti perfectiunea in viata , iar relatiile tale ,mai ales cele de iubire, sunt profunde si incarcate de semnificatii.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Florile Feng Shui - Simboluri si aplicatii

Horoscopul / Zodiacul florilor | Floarea care iti corespunde in zodiacul floral

Legendele si miturile florilor

No comments:

Post a Comment