Saturday, April 9, 2011

10 diferente esentiale intre femei si barbati

Femeia a fost desprinsa din trupul barbatului ; nu din capul lui pentru a-l stapani, nici din coapsa lui pentru a fi calcata in picioare , ci din coasta lui , de sub bratul lui, astfel incat sa fie protejata ,si , aproape de inima barbatului , pentru a fi iubita.
Datorita intaietatii conferite barbatului in crestinism , dar si in alte culturi ale lumii , dar si din motive evolutioniste si de adaptare , persista cateva deosebiri semnificative , constatate de stiinta , intre modul de a fi al sexului tare si cel al sexului frumos...

1.Barbatii se razgandesc de doua-trei ori mai des decat femeile .Fiicelor Evei le trebuie mai mult timp decat barbatilor pentru a lua o decizie dar , odata ce s-au hotarat , raman aproape neclintite fata de ceea ce si-au pus in minte.
2.Se spune ca , in urma tuturor masuratorilor IQ-ului din lume de pana acum , femeile ar avea , in medie , un IQ usor mai scazut decat cel al barbatilor.
3.Femeile isi amintesc mai usor fetele oamenilor decat barbatii , in special pe cele ale altor femei.
4.Barbatii , spre deosebire de femei , sunt mult mai dispusi sa acorde o mana de ajutor .
5.Femeile sunt intr-o mai mare masura cuprinse de pesimism , fata de barbati, atunci cand este vorba despre rezultatele muncii lor.
6.Cele mai multe dintre femei cred ca sunt in stare sa realizeze numai anumite lucruri si sunt de parere , spre deosebire de barbati , ca nu sunt capabile sa aproape orice.
7.Femeile cedeaza cu o mai mare usurinta , fata de barbati, temerilor si anxietatii.
8.Femeile sunt de doua ori mai vorbarete decat barbatii ! S-a estimat ca , in medie , barbatii pronunta 12.500 de cuvinte zilnic , in vreme ce femeile ajung la 25.500 de cuvinte pe zi.
9.Barbatii , in medie, se gandesc la sex la fiecare 7 secunde.
10.Creierul femeii este mult mai adaptat la interpretarea subtilelor expresii faciale si a emotiilor exprimate verbal. Unele dintre fiicele Evei sustin ca barbatii isi dau seama cu adevarat ca ceva nu este in ordine abia atunci cand sunt pusi in fata unei revarsari de lacrimi. Se spune ca , din acest motiv , pentru a trage atentia asupra problemelor lor , femeile plang de 4 ori mai mult decat barbatii .


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Cum iti alegi un sot ? | O vizita la magazinul de barbati

Ce vor barbatii ... de la o femeie ?

Schopenhauer despre femei | Barbatii si filozofia lor misogina

No comments:

Post a Comment