Saturday, April 2, 2011

Semnificatia liniei inimii | Ghicitul in palma (4)

Linia inimii guverneaza reactiile noastre emotionale si sentimentale , dar si felul in care se modeleaza caracterul si personalitatea noastra.Cu cat linia inimii este mai curbata , cu atat mai mult indica o natura emotiva ; cu cat este mai dreapta aceasta linie, cu atat mai este probabil sa avem de a face cu un caracter foarte putin flexibil.O linie a inimii fina sau putin subliniata denota , de obicei, o persoana foarte sensibila, usor timida.Adeseori, atunci cand linia inimii este intunecata si foarte pregnanta , se sugereaza ca un om are tendinta de a se lasa condus de instinctele sale emotionale , ignorand ratiunea si bunul simt.

Cat de emotiv esti ?

Linia vietii sugereaza profunzimea intelegerii emotionale si a laturii noastre afective. Natura fizica a dragostei si emotiilor noastre este aratata de adancimea conturarii liniei inimii in palma. O astfel de linie tinzand sa fie cat mai dreapta si mai inalta exprima o predispozitie scazuta de a ne exterioriza fizic trairile interioare.
Oamenii cu linii ale inimii slab evidentiate dau dovada intotdeuna de o profunzime a simtamintelor in relatia lor cu cei din jur.Lucrul acesta se evidentiaza mai ales la cei tineri , aflati intr-o mai mare masura in contact cu emotiile lor fata de generatiile mai varstnice.

Interpretarea liniei inimii

In chiromantie , exista doua tipuri de interpretare ale acestei caracteristici a palmei.Oricum , este general recunoscut ca linia vietii incepe din zona radiala a palmei, la fel ca si alte linii .Linia inimii poate porni din sau de sub muntele lui Jupiter , intre primul si cel de-al doilea deget , sau imediat deasupra liniei capului.Adeseori, aceasta linie prezinta o dubla ramificatie , cu una din ramuri pornind din muntele lui Saturn , iar cealalta ramura din marginea radiala a palmei , una dintre ele fiind mai accentuata decat cealalta.
Daca ramura mai pregnanta este cea inceputa in marginea palmei , caracterul unei persoane este dominat de onestitate si mandrie.Daca cealalta ramura este mai evidenta , ea demonstreaza o personalitate deschisa si o viziune practica despre viata.

Densitatea si lungimea liniei inmii

O astfel de linie accentuata profund sugereaza o presiune emotionala ce poate inlesni aparitia unor probleme de sanatate, precum stresul si tensiunea nervoasa.
O linie a inimii scurta , dreapta , amplasata in partea superioara a palmei implica o raceala emotionala ori afectiva.Acest lucru este amplificat in cazul unei palme inguste.
Atunci cand linia inimii este situata spre partea inferioara a palmei , aceasta este o indicatia a unui caracter pasional.Daca si linia capului este amplasata catre zona inferioara a palmei , se sugereaza existenta unui exces de posesivitate.

Linia ideala a inimii

O linie a inimii tinzand spre perfectiune incepe sub primul deget si evolueaza sub forma unei curbe delicate.Ea presupune o natura emotionala sanatoasa si foarte echilibrata. Cu cat linia coboara mai jos in palma , cu atat mai mult este sugerata o reverberare fizica a emotiilor si sentimentelor.Cu cat linia inimii evolueaza mai mult catre zona superioara, in aceeasi masura se intrevede o natura mai curand mentala ori spirituala.

Insulele in linia inimii

O insula a liniei inimii situata chiar sub degetul mijlociu sugereaza probleme cu auzul , in timp ce una amplasata sub al treilea deget poate implica probleme legate de vedere.Daca aceste caracteristici se regasesc pe ambele palme, aceste afectiuni se pot dovedi si mai grave.

O linie a inimii profunda si curbata

Cu cat linia inimii este mai curbata , cu atat mai mult sunt probabile sentimente de o mare anvergura.Cu cat este mai dreapta si mai inalta , in aceeasi masura se previzioneaza o raceala emotionala. Oamenii cu o linie a inmii foarte curbata sunt foarte romatici in iubire sau , din contra foarte violenti, fiind gata sa faca orice pentru a-si demonstra afectiunea.

O linie a inimii dreapta

O astfel de linie dreapta de la o margine la cealalta a palmei este un semn sigur de posesivitate. Daca linia inmii este , in acelasi timp, joasa , simtul de posesivitate se exprima mai ales fizic , in lumea exterioara ; daca este inalta , acest sentiment tinde sa se manifeste intr-o forma idealista.
Totodata , oamenii cu o linie dreapta a inimii sunt mult mai pasivi in dragostea romantica , si se multumesc adesea sa primeasca iubirea , fara a se implica prea mult din punct de vedere afectiv.

O linie foarte inclinata a inimii

Oamenii caracterizati de o astfel de linie , al carei capat este situat intre degetul mijlociu si cel aratator , sunt stapaniti adesea de o mare dorinta sexuala.

Linia inimii sub degetul aratator

Cand linia inimii are o extrema sub degetul aratator , persoana respectiva este foarte pretentioasa sau capricioasa fata de ceea ce isi doreste in dragoste.

Linia inimii sub degetul mijlociu

O trasatura rara in chiromantie , specifica oamenilor care sunt coplesiti de nevoia de dragoste.

Echilibrul emotional

Atunci cand linia inimii incepe intre primul si cel de-al doilea deget , o persoana este capabila sa mentina un echilibru sanatos intre idealism si latura practica a vietii.

Citirea linie inimii

Cand linia inimii se termina in afara limitelor muntelui lui Mercur , si mai apropiat de muntele lui Marte , o persoana poate fi caracterizata de egoism, raceala emotionala si dispozitia de a nu ierta nimic unui partener.
Daca principalele trei linii ale palmei sunt conectate la debutul lor , acesta poate fi un semn al unui soc aparut la un moment dat dat in viata , un incident ce nu are cum sa fie iertat si care il marcheaza pentru totdeuna pe cel in cauza.
O linie a inimii slab conturata sugereaza o atutudine pasionala , specifica oamenilor care se implica in multe relatii amoroase , fara a a avea vreo satisfactie emotionala ori sentimentala semnificativa. Astfel de persoane sunt extrem de directe , cu picioarele bine infipte in pamant , si nu isi urmaresc decat propriul interes. In ciuda acestei orientari, ele sunt relativ deschise si prietenoase pana in momentul in care apare o problema in viata lor.
O linie a inimii cu un inceput slab conturat , localizat intre degetul mare si cel aratator , denota o natura posesiva , care vrea sa acapareze cat mai mult.Astfel de oameni nu pot suporta criticile ori observatiile celor in care se incred si este foarte greu sa fie convinse de contrariul a ceea ce simt.
Oamenii cu o ferma linie a inimii nu sunt foarte cordiali ori caldurosi , sunt inhibati si sunt foarte greu de abatut de la calea pe care si-au trasat-o in minte. O linie curba semnifica o natura mult mai exteriorizata , calda , deschisa si prietenoasa.

Mana stanga si mana dreapta

Adeseori apar diferente semnificative intre liniile inimii corespunzatoare mainii drepte si celei stangi. O astfel de linie conturata mai adanc in palma stanga arata o natura mult mai practica , iar in palma stanga denota tendinta ca un om sa fie ranit in dragoste intr-o relatie timpurie. O linie mai slab subliniata in palma stanga indica faptul ca un partener foarte asemanator ca interioritate il poate extrage pe cel in cauza din carapacea lui .

Compatibilitatea in dragoste

O mare parte dintre specialistii in chiromantie sunt de parere ca o casatorie sau o legatura de cuplu de succes este favorizata de asemanarea dintre liniile inimii a celor doi parteneri.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole asemanatoare din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Ghicitul in cafea - Teorie, practica si simboluri

Forma mainii si personalitatea | Ghicitul in palma (1)

Semnificatia liniei vietii | Ghicitul in palma (2)

Semnificatia liniei destinului | Ghicitul in palma (3)

Arta ghicitului in carti de joc (I)

No comments:

Post a Comment