Wednesday, April 6, 2011

Sexul ca o arma a femeii

In razboiul , dar si dragostea dintre sexe , femeile nu au nevoie de o bazooka , o mitraliera AKM sau un aruncator de grenade pentru a-si suplini neajutorarea si slabiciunea fizica.Ele au la indemana o arma cu mult mai subtila , conferita de sexualitatea lor.Cate nu poti face cu un suras , un gest promitator ori o clipirea ochilor ! Aceasta arma secreta a intrat in dotarea femeilor inca de la inceputurile omenirii , odata cu Eva.Oare nu ea , cea dintai ispitita , a stiut cum sa il tenteze la randu-i pe Adam ?

Desigur , procesul evolutiv al umanitatii a perfectionat mijloacele de atac si aparare ale sexului slab.Este greu sa faci o distinctie clara intre modul constient si cel subconstient prin care fiicele Evei recurg la arma imbatabila a sexualitatii lor.Poate ca ar trebui , la fel ca in box , sa se stabileasca niste reguli lipsite de echivoc intre ceea ce le este si nu le este permis femeilor in jocul flirtului , seductiei si vietii de cuplu ! Sau , este mai bine , poate , sa ii lasam pe barbati sa creada si sa se impauneze cu credinta ca nu platesc pentru sex doar pentru ca nu au de a face cu prostituate ?

O buna prietena de a mea , maritata de cativa ani , mi-a povestit o intamplare amuzanta sau tragica , in functie de perspectiva din care o privesti ...Cu ocazia unei intalniri amicale a mai multor cupluri casatorite , un barbat putin luat de valul bauturii a declarat cu o voce cutremuratoare ca nu a platit niciodata in viata pentru a face sex .Desigur, toate femeile prezente au chicotit sau , pur si simplu, au izbucnit in nestavilite hohote de ras .Barbatii s-au alaturat veseliei generale, desi o mare parte dintre ei nu isi dadeau seama ce era atat de amuzant in afirmatia confratelui lor. Poate credeau ca femeile isi aratau prin rasete indoiala fata de cele spuse sus si tare de catre "masculul feroce" ... Adevarul este insa ca ele stiau ca , intr-un fel sau altul , barbatii platesc pentru sex chiar daca sunt intr-o relatie stabila .Pe de alta parte , masculul atat de sigur pe farmecul si calitatile sale personale avea o poveste aparte , stiuta numai de femei ...

Sotia lui , Carmen , tocmai primise de la el o splendida pereche de ochelari de soare Chanel , in valoare de cateva sute de euro. Nevesticii ii placea sa faca cumparaturi numai in cele mai elegante si mai costisitoare magazine , in ciuda faptului ca nu muncea , iar barbatul ei isi luase doua slujbe , abia mai avand timp sa calce pe acasa. Initial , ea il sunase pe sot sa ii sa spuna ca era la shopping si tocmai descoperise o pereche de ochelari de soare "delicioasa" , dar barbatul , la auzul pretului exorbitant , s-a enervat si i-a spus ca este o nebunie sa dai atatia bani pe un capriciu , aceasta fiind una din putinele ocazii cand i-a refuzat ceva sotioarei lui .
In aceeasi seara , dupa ce a facut un dus improspator , Carmen s-a imbracat cu cea mai frumoasa si mai sexy camasuta de nopate pe care o avea si s-a asigurat ca este observata de sot atunci cand trecea ademenitor pe langa el , in vreme ce ii spunea ca nu avea pofta de somn si ca va mai intarzia putin in fata televizorului din sufragerie. Cava mai tarziu , ea s-a strecurat in pat, avand totusi grija ca barbatul sa ia la cunostiinta acest lucru, dar nu l-a lasat sa se apropie de ea , tachinandu-l si torturandu-l cu ispite in ultimul hal.
Dupa vreo ora , nevestica a declarat cu voce tare ca este prea cald in camera si, dupa ce s-a convins inca o data ca sotiorul nu atipise si ii urmarea fiecare miscare , s-a dezbracat alene in pielea goala si a alunecat din nou , serpuitor, printre asternuturi. Dupa ce a barbatul s-a apropiat din nou de ea, femeila catadicsit sa il lase sa o atinga , nu inainte insa de a-i reaminti cat frumoasa era perechea de ochelari de soare pe care si-o dorea , mai ales ca tot ce voia ea era sa arate cat mai bine pentru el. Finalul acestei nopti de lupta si dragoste nu este greu de anticipat ... Dupa ce pasiunea a lasat loc satisfactiei , Carmen nu s-a abtinut sa faca o remarca pe care o credea de bun simt : " Nu ar fi fost mai simplu sa ma lasi sa iau ochelarii de ieri si sa iti ofer o noapte minunata de dragoste inca din primele ore ale serii ?"

Este sexul sau nu o arma imbatabila a femeilor ? Ce aveti de spus despre aceasta povestioara ? Este vorba despre o femeie egoista , care nu apreciaza stradaniile barbatului ei , mai ales ca ea nu are si nici nu se gandeste sa aiba vreo slujba ? Putea Carmen sa sa gaseasca alte cai de a-si implini dorinta arzatoare ? Este ea , de fapt, plictisita de sotul ei, si ii ofera acestuia gratificatii sexuale doar pentru a profita material de el ?


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Ce este tensiunea sexuala ? | Atractia dintre femei si barbati

De ce plang femeile dupa ce fac dragoste ?

Cum se dreseaza un barbat - Mic ghid practic

No comments:

Post a Comment