Saturday, April 9, 2011

Ceaiul dr.Ming te ajuta sa slabesti ?

Crezi ca daca bei cateva cesti de ceai in fiecare zi , ai posibilitatea sa pierzi rapid din greutate ? Este adevarat ! Exista ceaiuri de slabit care pot face minuni in scaderea greutatii fara a fi nevoit sa faci vreun efort.Unul din aceste ceaiuri , aparut in ultimul timp pe piata , este ceaiul dr.Ming.Este el cea mai buna alegere ? Sa vedem impreuna !

Ceaiul dr.Ming si beneficiile ceaiului verde

Ceaiul verde este folosit de multa vreme ca un mijloc de purificare a corpului.El este un detoxificator natural, dar foarte puternic , avand capacitatea de a elimina rapid toxinele si impuritatile din organism.
Desigur, ceaiul verde are si alte intrebuintari , putand fi un mijloc de inducere a relaxarii si un remediu contra anxietatii si stresului. Aceasta bautura are darul de a aduce calm si liniste.
Ceaiul verde iti poate imbunatati memoria , iti improspateaza si intinereste pielea , ajuta in lupta contra cancerului si este de folos in tratarea unor iritatii ale tenului. Pur si simplu, este uimitor cate beneficii iti poate oferi ceaiul verde !
In cazul preparatului dr.Ming , ceaiul verde este utilizat numai in scopul reducerii greutatii corporale. In reclame, se spune ca ceaiul dr. Ming iti micsoreaza pofta de mancare , iti arde caloriile si te ajuta sa lupti impotriva poftei de mancare.
Ceaiurile chinezesti verzi precum cel al dr. Ming contin polifenoli ce s-au dovedit a mari capacitatea corpului de a arde grasimile. In plus, au avantajul de a-ti pune la punct metabolismul. Aceasta combinatie de beneficii te ajuta cu adevarat sa slabesti mai usor. Probabil ca aceste tipuri de ceaiuri sunt cele mai facile mijloace de pierdere a greutatii. Le poti bea atunci cand iei masa , de-a lungul intregii zile ori in timp ce te uiti la televizor si , intr-adevar , nu trebuie sa te deranjezi sa iti schimbi felul de a manca sau sa treci la un program fizic istovitor , desi acestea sunt conditii esentiale ale unui stil de viata sanatos.

Ingredientele ceaiului dr. Ming

Ei bine, la acest capitol incepem sa ne pierdem credinta in ceaiul dr. Ming. Ingredientele incluse in el sunt tipice pentru ceaiul verde cu exceptia prezentei unei substante numita senna. Consumul unor ceaiuri cu senna nu mi se pare deloc recomandabila.
Care este problema cu senna ? Purtand si numele Cassia angustifolia, C. acutifolia, C. senna , este un laxativ natural foarte puternic care , adaugat intr-un ceai fierbinte sau cald , poate provoca probleme extrem de serioase sistemului digestiv.
Motivul pentru care unele ceaiuri de slabit contin senna este efectul acestei substante de a curata rapid colonul. In acest fel se ajunge la o pierdere in greutate de 2 pana la 5,5 kilograme.Aceasta forma accelerata de slabire este insa foarte nesanatoasa.De obicei, senna se recomanda pentru constipatii acute si cronice nevindecabile printr-un alt tratament , si determina uneori reactii adverse precum diaree, colice intestinale si disconfort abdominal.

Avantajele ceaiului dr.Ming

- un pret rezonabil
- ingrediente naturale
- activeaza detoxifierea

Dezavantajele ceaiului dr. Ming

- o multime de efecte adverse
- utilizeaza senna
- este mai mult un laxativ decat un produs de slabit
- nu duce la o pierdere in greutate pe termen lung , precum alte ceaiuri de slabit


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete:

Mintea ne poate pacali foamea ? | O noua metoda de cura de slabire ?

Totul despre ceaiul verde (I)

Cum slabesti fara mari eforturi

No comments:

Post a Comment