Sunday, January 9, 2011

Ce este tensiunea sexuala ? | Atractia dintre femei si barbati

Ce este tensiunea sexuala ? O intrebare scurta si aparent simpla , al carei raspuns nu este stiut de majoritatea barbatilor , dar este cunoscut de cele mai multe dintre femei ...

Intr-adevar , pentru urmasii lui Adam , tensiunea sexuala pare a fi un termen misterios care daca le trezeste vreo idee in cap , ea este de obicei gresita , referindu-se eventual la ceva de genul "o anxietate / o ingrijorare negativa legata de sex".
Daca intrebi insa aproape orice femeie despre sensul acestui termen , vei primi un cu totul alt raspuns. Pentru o femeie , tensiunea sexuala este senzatia pe care o simte atunci cand interactioneaza cu un barbat fata de care este atrasa , dar nu stie cu siguranta ce se va intampla mai departe. Poate ca nu isi da seama inca daca el este cu adevarat interesat de ea , dar converstia pe care o poarta o face sa creada ca "ceva magic" pluteste in aer si este pe cale de a se materializa. Poate ca barbatul o face sa rada peste masura , iar ea este incapabila sa isi controleze simtamintele fata de el. Ori , poate ca este evident ca barbatul este interesat , dar isi pastreaza controlul asupra lui insusi si nu faca inca nici o miscare decisiva , iar femeia sta pe marginea scaunului, arzand de nerabdare ca ceva sa se intample. Acestea sunt cateva posibile exemple de tensiune sexuala.

Daca treci printr-una dintre aceste situatii , asta nu inseamna neaparat ca este prezenta si tensiunea sexuala , dar ea are tendinta de a apare in astfel de conjuncturi. Atunci cand este vorba despre atractie, exista o mare diferenta intre barbati si femei. Cei dintai sunt in posesia unui "mecanism de atractie" pus in functiune de diferite lucruri in comparatie cu femeile.

De obicei, pentru femei , totul incepe cu o mica dar intensa scanteie sau scaparare : un contact prelungit al ochilor , un comentariu nostim sau picant , o remarca tachinatoare .Orice de genul asta da nastere la o scanteie care "aprinde" focul atractiei de-a lungul timpului. Nu este necesar sa fie foarte mult timp, dar de obicei trebuie sa treaca o vreme pentru ca atractia sa creasca si sa cuprinda sufletul unei femei. Poate fi de ajuns o singura seara , sau una , doua intalniri , dar daca un barbat procedeaza asa cum trebuie , el poate amplifica mica scanteiere de atractie , transformand-o intr-un o stare emotionala covarsitoare pentru o femeie , careia nu ii mai poate rezista.

Indeobste , atractia sexuala a unui barbat fata de o femeie ia nastere in mod spontan ori instantaneu , asa ca reprezentantii "sexului tare" au tendinta de a crede ca la fel se intampla lucrurile si in cazul unei femei , calcand adeseori in strachini in incercarea de a o cuceri. Este vorba despre nimic altceva decat despre "tensiunea sexuala"."Cum adica tensiune ?" , ati putea fi tentati sa intrebati .Cuvantul "tensiune" implica ceva inconfortabil , un simtamant neplacut ... Majoritatea barbatilor , atunci cand simt orice fel de tensiune in preajma unei femei , fac cea mai mare greseala in astfel de cazuri, adica tind sa destrame aceasta tensiune.

Asadar , daca au de gand sa se faca placuti de catre femei, barbatii ar trebui sa isi schimbe felul de a gandi.Ei au nevoie sa se impace cu ideea necesitatii de a crea tensiune atunci cand sunt impreuna cu o femeie fata de care se simt atrasi si chiar sa amplifice aceasta tensiune. Femeile , in special cele atractive , nu sunt entuziaste in a se intalni cu barbati plictisitori, previzibili sau stangaci. Ele sunt impresionate de acei tipi care le surprind mereu , posedand o aura de mister si provocare. Le plac acei barbati care stiu cum anume sa construiasca o tensiune sexuala, si nu sa o destrame.

Iata numai cateva tactici prin care barbatii pot da nastere si mari tensiunea sexuala dintre ei si femeia pe care vor sa o cucereasca ...

- Tachinarea . Daca isi doreste sa schimbe cat mai repede comportamentul unei femei fata de el, barbatul trebuie sa o tachineze in legatura cu ceva. Poate fi vorba aproape despre orice , despre geanta ei , despre pantofii ei inalti sau despre mersul ei de tip "supermodel".Se spune ca metoda tachinarii da rezultate spectaculoase mai ales daca barbatul reuseste sa isi mentina o fata serioasa atunci cand isi slobozeste sagetile ironiei.
- Contactul ochilor .Atunci cand are loc pentru intaia oara un contact vizual intre un barbat si o femeie , de obicei barbatul isi indreapta primul privirea intr-o alta directie. Ei bine, se pare ca tocmai capacitatea de a mentine contactul ochilor cat mai mult , pana cand femeia isi deviaza privirea in alta parte , poate ajuta un barbat sa trimita un puternic semnal si sa initieze acea scanteie initiala de atractie despre care am pomenit mai inainte.
- Jucarea unui rol. Adeseori , intrarea barbatului intr-un rol jucaus si spiritual da nastere unui joc intre adulti care este imediat remarcat si adoptat de catre o femeie .
- Tachinarea implicita. Sa spunem ca o femeie este imbracata intr-o tinuta sexy si , la un moment dat, se ridica de la masa pentru a aduce ceva din camera.Ea stie ca este privita de catre barbat , dar la intoarcerea ei la masa , acesta ar trebui sa se poarte ca si cum nu ar fi bagat de seama nimic din prijelistea ademenitoare care tocmai i s-a oferit.

Exista numeroase alte strategii ce pot fi folosite de barbati in scopul provocarii tensiunii sexuale. Oricum , acestia nu trebuie in nici un caz sa se arate hamesiti , dornici de atentie si afectiune , ci sa isi pastreze imaginea de oameni siguri pe ei .Mai multe despre acest subiect , intr-un viitor articol.Pana atunci , aveti grija la electricitatea tensiunii sexuale si evitati sa va electrocutati !


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Cum iti dai seama ca cineva este atras de tine ?

De ce nu te “ iubeste” femeile ? | Ce nu trebuie sa faci pentru a atrage o femeie

12 metode sexy de a atrage un barbat

No comments:

Post a Comment