Wednesday, January 19, 2011

Nascut pe 20 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseaza ziua de nastere pe data 20 ianuarie fac parte din zodia Capricornului si sunt guvernati de catre Saturn , Uranus si Luna.


Uranus iti ofera o stare de impulsivitate si excitabilitate , astfel incat esti probabil caracterizat de reactii rapide si si promptitudine in aproape tot ce faci si poti fi tentat sa iti schimbi atitudinea si deciziile pe neasteptate , dar Saturn si Capricornul tind sa iti echilibreze natura.

Iti focalizezi benefic vointa catre teritoriile imaginatiei , dar te poti astepta la tensionari in relatiile cu oamenii apropiati datorita pripelii cu care tragi concluzii si felului tau capricios de a fi.

Destinul tau are tendinta de a evolua intr-un mod neobisnuit , intrucat desi depui stradanii continue in anumite directii , succesul poate sa apara tarziu sau atunci cand te astepti mai putin si nu din domeniile care pareau sa iti dea sperante.

Uranus poate actiona violent asupra sistemului tau nervos, astfel incat ar fi indicat sa acorzi mereu atentie relaxarii si odihnei si sa respecti cu grija o dieta sanatoasa.

Culorile tale norocoase sunt albastrul , albul si cremul.

Pietrele tale norocoase sunt perla, piatra lunii si safirul albastru.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt sambata si luni.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 2, 11, 20, 29, 38, 47, 56, 65, 74.

Personalitati nascute pe 20 ianuarie : Andrei Saguna , David Lynch , Eugène Sue , Federico Fellini , George Burns, Ion Frunzetti , Jean-François Millet , Lorenzo Lamas , Patricia Neal, Vasile Baran.



Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 18 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 19 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

No comments:

Post a Comment