Tuesday, November 23, 2010

Nepasarea generala

Sunt betivul funny, dar nimanui nu-i pasa. Sunt un om in care poti avea incredere, dar nimanui nu-i pasa. Sunt acolo unde zic, dar nimanui nu-i pasa. Am problemele care ti le spun, dar nimanui nu-i pasa. Sunt sincer intotdeauna, dar nimanui nu-i pasa.

Nu ii pasa nimanui de ceea ce esti, de cum esti, de cum esti tu modelat, educat, structurat, emotionat, pentru ca se porneste de la cateva principii preconcepute: toti fac urat la betie, toti sunt de neincredere, toti mint, toti isi ascund problemele, toti vrajesc.

Pornim de la ideile implementate deja in societate, idei venite si concepute pentru marea masa, pentru generalul care exista.

E dezamagitor cand nu vrem sau nu reusim sa acordam o minima incredere si un timp pentru a studia, caracteriza si eventual definii un individ care reprezinta ceva pentru noi.

Toti suntem o apa si-un pamant, dar fiecare, caci de aia suntem invidizi, adica individuali, avem trasaturi care ne definesc si poate ne fac sa fim mai mult decat apa si pamantul.

E bine sa fim prevazatori, e bine sa ii consideram pe toti porci pana la proba contrarie, dar totusi cer chibzuinta, sunt sigur ca nu ar strica.

No comments:

Post a Comment