Saturday, August 14, 2010

Barbatii care inseala , mai usor de prins in flagrant delict

Atunci cand este vorba de o aventura amoroasa , barbatii sunt niste bieti amatori in comparatie cu femeile.
Cercetatorii ne dau o opinie avizata : fii lui Adam sunt de 2 ori mai lesne de prins cu "mata" in sac , intrucat sunt cu totul nepriceputi in a-si sterge urmele "crimei".
Femeile , pe de alta parte , sunt mai stilate in arta de a-si ascunde aventurile , mai ales atunci cand recurg la cea mai inalta tehnologie , precum SMS-uri , email-uri , si resursele site-urilor de socializare.
Diferenta dintre abilitatile de "camuflaj" ale celor 2 sexe este atat de mare incat , ne confirma oamenii de stiinta , unul din 10 barbati este demascat ca vinovat de infidelitate , fata o femeie din 20.
Un nerusinat procent de 40 % din femeile care joaca dublu folosesc alibiul unei prietene pentru a-si petrece mai multa in vreme in patul amantului.
Pe de alta parte , barbatii , inclinati sa tina in secret cele mai mici detalii ale unei afaceri amoroase , nu se confeseaza nimanui din teama de a nu se da de gol. Un fapt notabil , numai 6 % dintre ei au priceperea de a-si construi un alibi.
Sondajul de opinie, initiat de site-ul IllicitEncounters.com, (in traducere , "intalniri ilicite/neingaduite) , a scos la iveala ca 50 % dintre barbati , in comparatie cu 21 % dintre femei, pot fi gasiti atunci cand sunt "asupra faptului" prin mesaje SMS , email-uri sau la telefon.
Sara Hartley , de la IllicitEncounters.com, a declarat ca barbatii sunt neglijenti si isi lasa adesea telefoanele mobile in preajma lor , dandu-le partenerelor lor o sansa in plus sa ii verifice. Ea a adaugat : "Am descoperit ca barbatii sunt surprinzator de delasatori atunci cand trebuie sa isi ascunda aventurile "."Femeile sunt mult mai atente sa se deconecteze de la conturile private de email sau de pe Facebook , facandu-si conturi secrete pentru adrese de email sau carduri SIM speciale pentru a comunica cu amantii lor."
Totodata , femeile au tendinta de a-si marturisi aventurile prietenelor lor, construind astfel adevarate retele de amice care le pot acoperi atunci cand se lasa cuprinse de focul pasiunii.
Potrivit doctorului David Holmes , psiholog la Universitatea Metropolitana din Manchester , femeile au mult mai numeroase relatii extraconjugale , dar se comporta in mod diferit fata de barbati. El precizeaza : " Cea mai mare diferenta consta in faptul ca femeile sunt mult mai iscusite in a-si ascunde aventurile secrete.Ele stiu sa minta mai veridic pentru ca sunt mult mai sofisticate din punct de vedere psihologic. Se poate argumenta daca este vorba despre natura sau educatia lor, dar femeile sunt programate sa aiba mai multe relatii si parteneri decat barbatii. Din perspectiva emotionala , ele fac planuri si pun la cale strategii , in timp ce barbatii sunt mai degraba impulsivi.Femeile pastreaza in minte diferite variante de minciuni , si le aduc aminte atunci cand este cazul si sunt in acest fel convingatoare."

Copyright © godessdiana88@yahoo.com .

Articole asemanatoare in blogul Diana , zeita dorintelor tale secrete :

Cum se razbuna femeile pe barbatii necredinciosi


Barbatii infideli si tehnicile lor de agatat femei


Infidelitatea barbatilor. o chestiune de genetica ?

No comments:

Post a Comment