Saturday, August 21, 2010

Iti cauti adevarata dragoste ? Ai putintica rabdare !

Cuplurile care ajung sa se cunoasca mai bine in timp , ajungand la o autentica legatura intima , au mai mari sanse de a duce mai departe o relatie de iubire.Cu toate acestea, in unele rare cazuri , o intalnire intamplatoare poate fi incununata de o adevarata dragoste.

Acestea sunt concluziile unui studiu , in care 56 % din 642 de adulti intervievati au declarat ca prefera sa astepte inainte de a ajunge la sex , pentru a avea o relatie de o reala calitate.
Peste 27 % dintre participanti au afirmat ca au facut sex cu ocazia unei intalniri intamplatoare , iar 17 % au spus ca sunt intr-o legatura sexuala fara a avea insa o relatie de iubire.
Conducatorul cercetarii , sociologul Anthony Paik de la Universitatea din Iowa , a specificat ca acest studiu da la iveala ca procesul de curtare actioneaza un mecanism de cercetare profunda a potentialului partener. El a adaugat : " De ce nu putem face imediat sex ? De obicei, se crede ca se ajunge la sex foarte repede.Dar facand astfel , nu faci decat sa pierzi niste informatii care pot fi folositoare".De fapt, a mai spus Paik , este vorba despre o relatie aproape economica. " In medie , cu cat procesul de a intra intr-o relatie costa mai mult , cu atat mai probabil este ca acea relatie sa functioneze. Asa ne sugereaza datele."

Anthony Paik a declarat ca aceste concluzii nu arata totusi ca o relatie sexuala timpurie sau pripita ar avea un impact negativ asupra unui cuplu. Dupa analizarea oamenilor care spun ca au relatii sexuale frecvente intamplatoare sau lipsite de dragoste , sociologul a descoperit ca diferenta dintre calitatea relatiilor serioase si neserioase nu depinde de activitatea sexuala. "Asta inseamna ca este posibil ca doi straini sa se priveasca in ochi intr-un bar si sa mearga impreuna acasa la unul din ei , pentru ca apoi relatie lor sa devina una pe termen lung."
Multi oameni care cauta sexul fara dragoste nu ajung sa isi gaseasca o relatie de calitate datorita felului in care sunt ei si nu din cauza celor pe care ii aleg pentru a face sex , a specificat Paik. Unele persoane au pur si simplu tendinta de a gasi relatii mai putin fericite , si au tendinta de a se implica in sex in cadrul unor legaturi de moment.

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Femeia care face sex cu ochii inchisi

Barbatii isi aleg dintr-o singura privire femeile dorite

De ce plang femeile dupa ce fac dragoste ?

No comments:

Post a Comment