Friday, August 27, 2010

Leonardo DiCaprio terorizat de romanca Livia Bistriceanu

Google a inceput sa fiarba pe focul aprins de o noua stire bomba : o femeie din Romania , pe nume Livia Bistriceanu , in varsta de 41 de ani , il urmareste obsedata de ceva vreme pe Leonardo DiCaprio , convinsa ca este maritata cu celebrul actor si ca ii poarta in pantece copilul , botezat deja de ea Jesus (Isus). Romancuta noastra nu se lasa cu una cu doua , asa ca a incercat sa il contacteze pe Leonardo in repetate randuri , prin scrisori , email-uri si chiar facandu-i vizite acasa.

Vulcanica pasiune de sorginte mioritica l-a bagat in sperieti pe actor , determinandu-l sa se adreseze justitiei americane. Iata declaratia data de Leonardo DiCaprio in fata curtii : " Fara un ordin de restrictie , ma tem ca mijloacele coercitive ale legii nu vor fi de ajuns sa o tina pe Ms.Bistriceanu departe de mine sau de cei din jurul meu , in special pentru ca ea (1)are credinta iluzorie ca este sotia mea si ca va da nastere copilului meu , Jesus , (2) a declarat si amenintat de curand ca voi trai impreuna cu ea "pentru totdeuna ... in imparatia cerurilor" , (3) a reusit sa localizeze si sa identifice locuinta mea privata , si (4) are o intentie evidenta de a lua contact fizic cu mine indiferent de consecinte".

DiCaprio pare cu adevarat inspaimantat ! Curtea i-a acordat un ordin de restrictie prin care Livia Bistriceanu este obligata sa stea la o distanta de cel putin 100 de yarzi fata de vedeta de la Hollywood. Leonardo DiCaprio spera ca aceasta masura legala sa o faca sa il lase in pace odata pentru totdeuna.

Am reusit sa intru pe pagina personala a Claudiei Bistriceanu de pe Facebook si trebuie sa spun ca ceea ce am vazut acolo ma face sa ii dau intru totul dreptate lui DiCaprio. Fatuca noastra este sarita bine de pe fix , iar elucubratiile ei nu par sa fie deloc dovada unei minti sanatoase. Daca va intereseaza , dati click pe adresa Facebook Livia Bistriceanu si veti intra in lumea de basm si obsesii a romancei care bantuie viata lui Leonardo DiCaprio.

No comments:

Post a Comment