Wednesday, August 25, 2010

Legi ciudate despre sex din intreaga lume

Exista unele legi privitoare la sex care sunt mai mult decat necesare , precum cele care interzic sexul cu minorii sau sau actul sexual lipsit de consens. Alte prevederi legislative din lume frizeaza insa absurdul , starnesc ilaritatea sau chiar consternarea , vadind intortocheatele cai ale mintii umane sau traditii si obiceiuri cu totul diferite fata de ale noastre...

- In Guam , exista un barbat a carui profesiune il solicita la maximum , dar a carui constiinta (si nu numai) il face sa isi duca mereu pana la capat istovitoarele-i sarcini.Principala lui indatorire este de a dezvirgina femeile virgine , care ii ofera in schimb generoase sume de bani.Motivul ? In Guam exista o lege care prevede ca fecioarele nu au voie sa se marite.

- Cele mai multe tari din Orientul Mijlociu se conformeaza urmatoarei legi islamice : " Dupa ce faci sex cu un miel , este un pacat mortal sa mananci din carnea lui."

- In Liban , barbatilor li se permite sa faca sex cu animalele , cu conditia ca acestea sa fie femele. Relatia sexuala cu un animal mascul este pedepsita cu moartea.

- In aproape toate statele din SUA este interzisa folosirea animalelor aflate pe cale disparitie pentru reprezentarea lor in acte sexuale intre specii diferite. Exista totusi o exceptie : insectele.

- In Bahrain , unui doctor i se permite sa examineze organele sexuale ale unei femei , dar i se interzice sa se uite direct la ele in timpul consultatiei. Singurul mod prin care o poate face este prin intermediul unei oglinzi.

- In Hong Kong , o femeie inselata are dreptul prin lege sa isi ucida sotul infidel , dar nu i se permite sa o faca decat cu mainile goale. Pe de alta parte , un sot inselat isi poate omori consoarta infidela in ce mod crede de cuviinta.

- In Santa Cruz , Bolivia, este interzis ca un barbat sa faca sex cu o femeie si fiica ei in acelasi timp.

- In SUA , Washington , exista o lege care interzice ferm sexul cu o virgina in orice imprejurare, inclusiv in noaptea nuntii.

- Nici o femeie nu are voie sa faca sex intr-o ambulanta atat timp cat se afla pe teritoriul din Tremonton , Utah , SUA. Daca este prinsa in flagrant delict , ea trebuie sa fie acuzata de comportament sexual indecent , iar numele ei va apare in toate ziarele din localitate. Pe de alta parte , barbatii nu au nici o interdictie de acest fel.

- In Romboch , Virginia , SUA , este ilegal sa faci dragoste intr-o incapere cu lumina aprinsa.

- In Nevada , SUA , este interzis sa se faca sex fara utilizarea prezervativului.

- Tot in Nevada, i se interzice prin lege oricarui membru din camera legislativa sa conduca o sedinta de dezbateri imbracat intr-un costum in forma de prezervativ.

- In Arizona , Florida, Idaho , Indiana , Mississippi , Nebraska , Nevada , New York , Ohio, Oklahoma , Oregon , South Dakota , Tennessee , Utah , Vermont , Washington DC si Wisconsin o erectie vizibila prin pantalonii unui barbat este pdepsita prin lege.

- Nici un barbat nu are voie sa faca dragoste cu sotia lui daca ii miroase gura a usturoi, ceapa , sau sardine , in Alexandria , Minnesota , SUA. In cazul in care sotia ii cere lucrul ,acesta , el trebuie sa i se supuna si sa se spele pe dinti.

- Tot in Minnesota , este ilegal ca un barbat sa aiba o relatie sexuala cu un peste viu. Legea respectiva nu are nici o prevedere referitoare la femei.

- Musulmanii au interdictia de a se uita la organele genitale ale unui mort. Acestea trebuie sa fie acoperite tot timpul cu o caramida sau o bucata de lemn.

- O lege din Newcastle , Wyoming , SUA , interzice expres ca un barbat si o femeie sa faca sex in frigiderul de carne al unui magazin universal.

- In Indonezia , masturbarea este pedepsita cu moartea prin decapitare.

- In hotelurile din Sioux Falls , South Dakota , SUA , fiecare camera trebuie sa aiba doua paturi separate , despartite de o distanta de 0,6 metri. Asta nu este , insa, totul : este ilegal sa se faca dragoste pe jos , in spatiul dintre paturi !

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

12 metode sexy de a atrage un barbat

Arta de a face dragoste si unghiile | O traducere din Kamasutra (III)

Sexul si sexualitatea in diferite tari ale lumii

No comments:

Post a Comment