Monday, August 23, 2010

Cine se lasa de fumat este mai bun la pat !

Potrivit unui nou studiu al Universitatii din Hong Kong , renuntarea la obiceiul pagubos al fumatului poate ameliora semnificativ viata sexuala.

Cercetatorii au scos la iveala ca 53,8 % din barbatii fumatori tratati pentru impotenta au declarat ca problemele lor au inceput sa dispara in decursul a 6 luni dupa ce s-au lasat de fumat. Avand in vedere ca 28,1 % din barbatii doftoriciti pentru disfunctii erectile au continuat sa fumeze, se poate trage concluzia ca cei ce renunta la fumat au sanse de 91,5 % sa aiba o mai buna viata sexuala.
Sophia Chan, unul din profesorii care au realizat studiul , a declarat ca disfunctia erectila a fost dintotdeuna prevalenta in China si Asia , adaugand ca programele de sustinere a celor ce vor sa renunte la fumat ar trebui sa fie extinse in toata regiunea.
Lam Tai-hing , un alt cercetator, a precizat : "Fumatorii trebuie sa devina constienti de efectele daunatoareale fumatului si sa renunte acest obicei pentru a preveni aparitia disfunctiei erectile si a celorlalte boli provocate de fumat".
La studiu au luat parte peste 700 de barbati suferinde de impotenta , cu varste cuprinse intre 30 si 50 de ani.

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Campanie antifumat prin sex oral ?

DICTIONAR SEXUAL ONLINE DE LA A LA Z

No comments:

Post a Comment