Friday, October 15, 2010

Culoarea lenjeriei intime si personalitatea sexuala a femeilor

Culoarea de nuanta pielii este , se pare , ultimul trend in materie de lenjerie intima pentru femei .Potrivit unui nou sondaj al expertilor in domeniul spalatoriei , Dr. Beckmann , 72 % din femei prefera asa zisa lenjerie "nuda".Magazinele britanice Debenhams au raportat , de asemenea , cresterea cu 38 % a unor astfel de produse , asemanatoare costumatiei purtate de curand de Katty Perry pe coperta revistei "Rolling Stone".

Psihologul britanic Donna Dawson , specializat in in domeniul pesonalitatii si comportamentului , apreciaza ca lenjeria de culoarea pielii poate spune foarte multe despre felul in care se poarta in pat o femeie. De fapt , Dawson a furnizat recent un adevarat indrumar despre comportamentul sexual al femeilor si culoarea lenjeriei lor intime ...

Un sutien asa zis "nud" sau avand nuanta pielii dezvaluie o personalitate naturala , directa , realista si transparenta. O astfel de femeie este relaxata , dand de inteles ca nu are nimic de ascuns.

Un sutien de culoare rosie denota o personalitate pasionala, energica , dramatica si ambitioasa.Femeile care prefera lenjeria rosie , de obicei capricioase si dornice de aventura , nu au nici un fel de jena sa ceara ceea ce isi doresc .

Un sutien de culoare roz este specific unei personalitati romantice si sensibile , in cautarea afectiunii. O femeie cu lenjeria roz este foarte feminina si senzuala, dar nu ia niciodata initiativa in amor.

Un sutien de culoare neagra caracterizeaza o personalitate individualista , puternica si erotica.Femeile care opteaza pentru lenjeria neagra poseda farmece subtile si sunt extrem de pasionale.

Un sutien alb indica o personalitate inocenta dar deschisa catre sugestii.O femeie pasionata de lenjeria de culoare alba este , de obicei, un invatacel entuziast al artei erotice.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Pozitia in care dormi si personalitatea

Forma rujului de buze si personalitatea femeii

Forma gurii | buzelor si personalitatea

No comments:

Post a Comment