Thursday, October 14, 2010

Hainele care te fac sa arati ca o femeie usoara

Tagma barbatilor este plina de contradictii dragute si naive ce te pot pune insa , uneori , pe ganduri ...Desi barbatii prefera sa te vada cat mai dezgolita si mai sexy , urmasii lui Adam isi rezerva , se pare, si dreptul de a judeca moravurile unei femei in functie de felul in care se imbraca aceasta.

Un recent articol din "Daily Mail" pune o intrebare cat se poate de serioasa femeilor care mai tin inca la aspectul lor exterior : " Noile trenduri ale modei pot transmite barbatilor niste mesaje gresite ?"
Raspunsul pare a fi mai mult decat categoric afirmativ.Barbatii nu iti judeca numai noul look inspirat de moda , ci aproape fiecare articol de imbracaminte din sifonierul tau !
Website-ul de moda mycelebrityfashion.co.uk a realizat un sondaj de opinie printre 1348 de reprezentanti ai sexului tare , referitor la imbracamintea "promiscua" a femeilor. Articolele vestimentare care ii "ofenseaza" in cea mai mare masura pe barbati (in proportie de 57 %) par a fi rochiile tip "bodycon" , acele rochite superstranse pe corp pe care le poti zari adesea pe covorul rosu al evenimentelor mondene din lumea Hollywood-ului (si nu umai ...) .De asemeni , peste jumatate din subiectii sondajului considera bluzele / tricourile scurte , care lasa descoperit buricul ( in engleza , "crop top") drept foarte nepotrivite pentru o femeie care isi respecta standardele.
Critica masculina nu se indreapta insa numai asupra imbracamintii stranse pe corp sau mini , ci si a mult iubitelor bluze vaporoase , plisate sau sau dantelate ( "lace top") si a fustelor mulate sau croite pentru a-ti contura trupul , chiar daca nu se ridica mai sus de genunchi , precum modelul "pencil skirt" , aceste articole de vestimentatie aparand pe locurile 4 si 6 in topul "ororilor sexiste" ale barbatilor.
Pana si incaltamintea ta poate starni comentarii masculine interioare putin magulitoare pentru tine ! 32 % dintre barbati sunt de parere ca cizmele inalte pana la genunchi pot fi o dovada a promiscuitatii unei femei , 29 % din ei privind cu reprobare , mai mult sau mai putin indignati , pantofii cu tocuri inalte ("stiletto heels").

Atunci cand treci in revista aceste statistici nu poti sa nu te intrebi unde au fost gasiti acesti barbati . Am ratat cumva parada anuala a misoginilor ? Mai mult decat atat , astfel de tipi nu se multumesc , se pare , sa iti despice in patru imbracamintea cu foarfece gandului lor , dar nu au nici o jena in a le reprosa partenerelor lor felul in care acestea se imbraca.Unul din trei barbati din sondajul de opinie de mai sus a declarat ca nu i-ar place sa iasa in oras cu o femeie purtand haine stranse pe corp , iar unul din patru a ajuns pana acolo incat sa recunoasca ca i-ar interzice sotiei sau prietenei sa poarte niste haine cu care nu este de acord , cu ocazia unei serate mai mult sau mai putin mondene .
Apropo de lucrul asta , cati din acesti barbati crezi ca au cu adevarat o nevasta sau o prietena ?


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Hainele si incaltamintea in superstitii, legende , traditii

Culoarea hainelor si personalitatea

Cat de dezbracata trebuie sa fie o femeie sexy ?

No comments:

Post a Comment