Wednesday, October 20, 2010

O mana de ajutor

Atunci cand esti la ananghie , te cufunzi intr-o lume a singuratatii , iar oamenii din jur devin simple fantasme , insufletite pe panza vremii de un proiectionist divin si nepasator.Cineva care isi doreste sa te sprijine trebuie sa iti redea senzatia realitatii sale , apucandu-te de guler si zgaltaindu-ti sufletul din rasputeri , sau aratandu-ti cat mai evident cu putinta intentia de a-ti fi alaturi.

Un om se indepartase de cararea sigura ce traversa o regiune mlastinoasa si sfarsise prin a fi prins in capcana unei mocirle. Strigatele sale disperate au atras in jurul lui o puzderie de curiosi si amatori de senzatii tari , dar nimeni nu parea sa aiba vreo idee despre felul in care l-ar fi putut ajuta.Intre timp, mlastina ii absorbise intreg trupul , deasupra noroiului puturos itindu-se doar capul congestionat al nefericitului.

Unul dintre oamenii aflati de fata s-a indurat intr-un tarziu sa faca ceva , asa ca s-a apropiat de mal si a strigat : "Intinde o mana catre mine si te voi salva !" Omul aflat la un pas de moarte a parut sa nu bage in seama oferta si a continuat sa urle inspaimantat dupa ajutor. Salvatorul a facut inca o incercare : "Intinde-ti bratul spre mine si te voi scoate din mlastina !" Cuvintele au ramas si de aceasta data fara ecou , omul obsedat de o iminenta moarte parand a nu-si mai asculta decat propriile sunete , incarcate de spaima.

In acel moment , cineva din multime s-a apropiat de binevoitor si i-a spus : " Nu vezi ca nu isi va indrepta niciodata bratul spre tine ? Daca vrei cu adevarat sa il ajuti , intinde-ti tu mana catre el !"


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Cum se da un sfat ? | O poveste cu talc

Fiecare om isi poarta propria-i cruce | O poveste cu talc

In cautarea lui Dumnezeu | O poveste cu talc

No comments:

Post a Comment