Sunday, October 17, 2010

Horoscopul dragostei 2011 – Zodia Berbecului

In primele trei luni ale anului , Neptun te poarta catre taramurile visarii si iluziilor , existand posibilitatea sa te atasezi de cineva atragator sau chiar sublim la prima vedere , dar gaunos in interior.O tendinta sprijinita si de Saturn , care abia asteapta sa iti creeze frustrari si sa iti dea sentimentul zadarniciei. Mai mult decat atat , ai putea fi tentat sa “salvezi” o persoana fermecatoare , ale carei pacate le vei considera a fi doar rezultatul conjuncturii si prietenilor rauvoitori. Desi este dificil , trebuie sa iti mentii mintea lucida si sa despici fara mila coaja subtire a aparentelor. Exista , totusi, sansa ca cineva de sex opus, frumos mai ales la suflet , sa iti rapesca inima fara a-ti darui in schimb gustul amar al deziluziilor.

Daca la inceputul lunii ianuarie pasiunea iti arde orice bariere dintre tine si persoana iubita , ajungand pana la o exaltare erotica , dupa aceea , nevoia de a-ti domina partenerul poate da nastere unor conflicte in dragoste , salvate totusi de dorinta ta continua de a-l sprijini in tot ce intreprinde. In a doua parte a lunii ianuarie si inceputul lui februarie, Venus te inconjoara cu o aura de atractivitate , iar , daca esti singur, poti avea sansa de a incepe o poveste de iubire cu o persoana dintr-un alt mediu social sau cultural , sau cu una cunoscuta de mai multa vreme si care nu ti-a atras atentia pana acum.

Saturn poate sa te readuca cu picioarele pe pamant , prin sugestia de a examina cu atentie toti oamenii noi sositi in viata ta. De fapt , aceasta planeta a simtului practic si responsabilitatii va fi prezenta de-a lungul intregului an in cea de-a saptea ta casa (casa relatiilor interumane si a parteneriatului) , dar aspectul ei retrograd din primele 6 luni iti va sugera o atitudine conservatoare , prudenta , si o viziune intrucatva pesimista asupra lumii.

In martie se poate declansa o poveste romantica bazata mai curand pe camaraderie decat pe o atractie foarte fierbinte , iar aprilie iti ofera posibilitatea unei legaturi secrete dar foarte pasionale. De altfel, dorinta de a-ti satisface placeri mult visate are sansa de a se indrepta mai ales spre taramul erotic , al sexualitatii , pana spre jumatatea lunii mai , urmand apoi un interval mai mult decat favorabil stabilitatii si armoniei dintr-o legatura de cuplu.

In a doua jumatate a anului, odata cu trecerea in aspect direct , Saturn iti arata , pas cu pas , cum sa iti reevaluezi o legatura de iubire deja existenta , iti releva adevarata dimensiune a dragostei ori atasamentului , invatandu-te sa respecti individualitatea partenerului de cuplu , sa dai dovada de flexibilitate si intelegere si sa nu ocolesti calea compromisului.

Luna iulie este specifica loialitatii si atitudinii pline de sensibilitate fata de persoana iubita .Cu toate aceste , influenta Soarelui din a cincea casa iti creaza o stare de neastampar si iti da pornirea sa flirtezi mai mult decat de obicei sau decat trebuie . Daca esti un Berbec singur , poti sa te delectezi din plin cu aceste jocuri ale dragostei, mai ales ca esti mult mai indraznet in abordarea celor din jur.

Neptun se reintoarce in a unsprezecea ta casa (casa dragostei primite) in luna august , dar aspectul sau retrograd te poate incuraja sa evadezi intr-o lume a iluziilor sau a negarii realitatii. Pana in noiembrie , este posibil sa iti construiesti castele de nisip visand la o dragoste imposibila sau sa te multumesti cu o relatie de cuplu care merge cat se poate de prost , spunandu-ti ca nu poti gasi ceva mai bun sau nu poti schimba nimic in felul cum interactionezi cu iubitul tau / iubita ta.

Daca reusesti sa treci peste aceste influente , Venus, Mercur , si Soarele sunt gata sa te sprijine in descoperirea a noi deschideri catre iubire.Astfel , planeta dragostei poate sa iti imprumute pentru o vreme , in luna august , arcul lui Cupidon , puterea ta de atractivitate avand capacitatea de a-ti emana prin totii porii. Daca ai posibilitatea acum de a face multe cuceriri , unele chiar neasteptate , in septembrie tinzi sa abordezi iubirea dintr-o perspectiva mult mai interesata sau materialista .In schimb , Berbecii angajati intr-o relatie de cursa lunga , pot primi si oferi , in a doua parte a lui septembrie, mai multa afectiune decat de obicei, fiind gata de a face aproape orice sacrificiu pentru a nu destabiliza armonia din relatia de cuplu. Nativii solitari din Aries pot fi coplesiti intr-o mare masura de nevoia de a avea pe cineva iubit alaturi de ei , pentru a-si impartasi entuziasmele si apasarile interioare, dar si pentru a se redefini din punctul de vedere al cuiva apropiat . In octombrie , senzualitatea te poate acapara intru totul , intimitatea sexuala avand darul de a deschide toate portile catre o comuniune profunda cu o persoana indragita. Atat in aceasta luna , cat si in cea urmatoare , unii dintre Berbecii angajati de multa vrme intr-o relatie statornica au sansa de a se casatori.In noiembrie , ai sansa de a aborda dragostea dintr-o perspectiva exotica sau neobisnuita , iar luna decembrie te poate gasi ceva mai putin atasat de afectivitate si sentimentalism , dar dispus sa pastrezi o atitudine de prietenie si reciprocitate cu partenerul tau.
In ultimele doua luni ale anului, Neptun in aspect direct te poate atrage din nou catre o poveste de dragoste cu un final nu tocmai fericit.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010


Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop Berbec 2011 - Previziuni generale

Zodia Berbecului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase


Zodia Berbecului si Dragostea


Zodia Berbecului. Citate , aforisme ,maxime

No comments:

Post a Comment