Friday, October 15, 2010

Joia , cea mai potrivita zi pentru sex !

Stiai ca ziua de joi este cea mai buna pentru a face dragoste ? Sau ca miercurea este cea mai favorabila zi pentru a intalni iubirea vietii tale ? Potrivit unui nou studiu , realizat de "London School of Economy" (Scoala londoneza de economie) , fiecare zi din saptamana este asociata cu un lucru special sau o activitate specifica...

Luni este ziua cea mai nimerita pentru a de te elibera de stres si a-ti gasi timp pentru activitati in aer liber , conform unui studiu publicat de "British Medical Journal" (Jurnalul britanic de medicina) .Se spune ca exista un risc mai mare cu 20 % de a muri in urma unui atac de inima intr-o zi de luni din cauza petrecerilor prelungite sau consumului de alcool din weekend , dar si a stresului provocat de reintoarcerea la munca.

Marti este ziua cea mai eficienta pentru a duce la indeplinire cele mai multe sarcini pe care ti le-ai trasat in agenda. Martea este ziua cea mai productiva a saptamanii ! Un studiu al "US Society for Industrial and Organisational Psychology" (Societatea SUA pentru psihologia industriala si organizationala) a conchis ca partea stanga , rationala , a creierului nostru ne domina gandirea la inceputul saptamanii , facandu-ne mult mai apti de a duce la capat sarcinile de rutina .

Miercuri este cea mai potrivita zi pentru iubire.In urma unui studiu despre oamenii singuri , mai mult de 40 % dintre cei intervievati au declarat ca miercurea este ziua ideala pentru o prima intalnire , intrucat iti lasa un timp de respiro si de gandire inainte de o eventuala a doua intalnire din ziua de vineri. Pe de alta parte , daca lucrurile nu merg bine la prima intalnire , te poti intalni cu prietenii in weekend, alungandu-ti astfel din minte povara dezamagirii.
In acelasi timp , miercurea este cea mai favorabila zi pentru a cere o marire de salariu. In ziua de miercuri , sefii sunt mult mai receptivi la astfel de cereri , conform unui studiu din Marea Britanie.


Joi este ziua din saptamana cea mai favorabila satisfacerii poftelor carnale : nivelul de cortisol se mareste si stimuleaza hormonii sexului , aflati in aceasta zi la maximum. Poti sa-ti pui ceasul desteptator sa sune mai devreme si sa te dedici din plin amorului , intrucat la primele ore ale diminetii hormonii sexului (testosteronul la barbati, si oestrogenul la femei) sunt de 5 ori mai intensi decat de obicei.
Totodata , joia este cea mai buna zi pentru spitalizare , cel putin in Anglia. Daca te internezi intr-o joi , va trebui sa ramai mai mult in spital , cu 24 de ore in plus fata de cei internati duminica , potrivit unui studiu al "Institute for Public Policy Research" (Institul pentru cercetarea politicii publice).


Vinerea este cea mai auspicioasa zi pentru a te lasa de fumat. Daca nu iti mai cumperi tigari in aceasta zi , ai sansa de a supravietui tentatiei in decursul intregului weekend , conform unui recent studiu din SUA.Motivul ? In zilele de la sfarsitul saptamanii vointa iti este mult mai puternica !

Oricum , ziua de vineri nu este potrivita pentru a lua decizii majore . Potrivit specialistilor , intr-o astfel de zi suntem mai insetati de somn decat de obicei datorita trecutelor zile de munca ale saptamanii , si suntem mai putin capabili sa gandim clar.


Sambata este ziua cea mai buna pentru a ti se naste un copil.Cel putin in Marea Britanie ! Potrivit Oficiului de statistica din aceasta tara , copii nascuti sambata au sanse mai mari de a ajunge in functia de prim ministru , intrucat incepand cu anul 1900 , sase astfel de inalti demnitari au vazut lumina zilei in aceasta zi.

Duminica ar trebui sa fie dedicata delectarilor culinare. Prepararea unui gratar este mai putin stresanta decat mersul la dentist , conform unui studiu de o mare amploare. Asadar , arunca-ti povara de pe suflet si trateaza-te regeste , mai ales daca altcineva va spala vasele !


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Cateva articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete:

Dragostea in 20 de aspecte inedite

Oameni fericiti traiesc mai mult !

Superstitiile te ajuta sa reusesti in viata !

No comments:

Post a Comment