Friday, September 3, 2010

Barbatii grasi , cei mai infocati amanti ?

Desi se misca usor , cu gratia unui motan in calduri , pentru a nu-l trezi pe stapanul casei , Don Juan face sa scartaie ingrozitor podeaua subreda , exasperata de greutatea umensa pe care trebuie sa o suporte. Pasii lui bubuitori ii dau fiori confuzi domnitei frematand de dorinta din baldachin , care pare sa gandeasca ca in locul fermecatorului amant i-a patruns in odaie insusi necrutatorul destin. In fine , celebrul , rubincondul si supraponderalul amant ajunge langa ispititoarea lui prada , se apleaca cu greu si revarsa asupra ei un potop de sudoare asemenea ploii de aur a lui Zeus. Giumbuslucurile iubirii nu tin mult si patul , dezghiocat din incheieturi , se prabuseste la pamant odata cu cutremurul de extaz ce strabate femeia satisfacuta la culme. "Da", isi spune ea , " nu degeaba vestea despre nemaipomenita pricepere in dragoste a lui Don Juan a facut inconjurul lumii !"

Sa fi fost celebrul amorez un om coplesit de obezitate ? Povestile si miturile despre el nu il zugravesc in acest fel , dar un nou studiu stiintific , afirmand ca barbatii grasi sunt mai buni la pat , pare sa sugereze ca Don Juan ar fi fost de fapt un supraponderal. Potrivit cercetarii desfasurate la Universitatea Erciyes din Turcia , amantii dolofanei pot face sex o perioada mai mare de timp , ajungand la o medie de circa 7,3 minute. Motivul ? Astfel de barbati au tendinta de a mai putin afectati de ejacularea prematura.
Pe de alta parte , iubitii subtirei par sa fie "subtiri" si atunci cand este vorba de satisfacerea unei femei in pat , durata lor medie de exercitiu sexual fiind de 1,8 minute.

Secretul potentei grasanilor nu este magic , el ascunzandu-se in anvelopa de rezerva care le inconjoara talia si in alte depozite de grasime strecurate pe sub pielea lor, care au darul de a le dezechilibra balanta hormonala.Obezitatea le provoaca o marire a nivelului unui hormon feminin numit oestradiol , una din formele oestrogenului.
Cercetatorii sunt de parere ca aceasta substanta distruge echilibrul neurotransmitatorilor chimici din creier care controleaza ejacularea. Prin contrast , barbatii care sufera de ejaculare prematura prezinta un nivel scazut al acestui hormon minune.

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole asemanatoare din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :


Femeile iubesc barbatii tip "mesterul casei" ?

Goana dupa dragoste iti poate scurta viata

Ce nu le place barbatilor la o femeie singura ?

No comments:

Post a Comment