Sunday, September 19, 2010

Horoscop lunar octombrie 2010 - Zodia Fecioarei

In luna octombrie , Fecioara face un pas inapoi din lumea afectivitatii si este decisa sa taie cu bisturiul orice nu ii este de folos in plan finaciar sau practic .In a doua jumatate a lunii , viata ii devine un vartej care o absoarbe intru totul in adancurile tumultoase ale socialului si vietii profesionale.

In ziua de 1 octombrie , conjunctia dintre Mercur si Neptun iti furnizeaza cateva avantaje care se pot transforma pe nesimtite in dezavantaje. Personalitatea ta degaja un magnetism care ii atrage pe oameni , dar ii poate usor dezamagi , intrucat ai tendinta de a te avanta in evenimentele vietii fara a cugeta indeajuns sau fara a-ti asuma responsabilitatea actiunilor tale. Iti vine greu sa anticipezi sau sa iti faci planuri pentru viitor , chiar si pentru cel apropiat , iar lucrul asta te face sa scapi uneori fraiele prin care iti controlezi destinul. Situatia poate deveni cu atat mai grava cu cat imaginatia , turata la maximum , iti poate aseza peste ochi un voal roz-bonbon , inzestrat cu darul de a deforma realitatea inconjuratoare.

Opozitia lui Mercur cu Uranus , din 2 octombrie , iti stimuleaza inteligenta si intuitia , dar te incarca si cu o usoara vanitate si dorinta de a-i soca pe cei din jur prin originalitate si un stil prea direct de comunicare. Ai pornirea de a te lasa cu precadere in voia instinctului si inspiratiei , iar acest dezechilibru al balantei interioare iti insufla o graba neproductiva si pornirea de a lasa deoparte plictisitoarele dar , uneori, necesarele detalii ale rutinei zilnice. Neconcordanta dintre ceea ce iti doresti si ceea ce se intampla in realitate iti pot provoca accese violente de iritare sau nervozitate.

Din 4 octombrie iti asezi pe ochi ochelarii pragmatismului si ai pornirea de a-i evalua pe toti cei din jur din perspectiva grosimii portofelului sau a foloaselor pe care ti le pot aduce. Mintea ta practica , aflata sub influenta lui Mercur in Balanta , respinge fara drept de apel orice ti se pare frivol , dar este posibil ca subconstientul sa iti joace niste feste , impingandu-te pe cai contrare .

Luna noua , rasarita pe 7 octombrie pe cerurile Balantei , iti mentine tendintele anterioare , dar te deschide complet si catre lumea senzoriala , prin prisma tuturor celor 5 simturi. Aceste orientari te indeamna sa ramai mereu cu picioarele pe pamant, indiferent de ce se intampla inlauntrul si in afara ata , oferindu-ti , totusi , si placerea de a te bucura de senzitivitatea-ti renascuta.

Reconsiderarea si cantarirea oamenilor din jur, dar si a situatiilor de viata in care esti implicat , din punct de vedere al foloaselor pe care ti le furnizeaza , ajung sa te framante si mai mult din 8 octombrie, cand Venus parcurge retrograd semnul Scorpionului. De fapt, ai putea constata ca eliberarea din lumea invalmasita a socialului poate sa iti strecoare in suflet o pace binecuvantata.

Intregul potential energetic iti este solicitat din 20 octombrie, cand Mercur patrunde in Scorpion si iti cere sa dai tot ce poti in tot ceea ce inseamna comunicare dar si deschidere catre nou. Telefoanele, discutiile de afaceri si private , mesajele care iti bombardeaza calculatorul sau telefonul mobil , intrevederile sau discutiile prietenesti , vizitele din obligatie si din placere, nevoia de a sti tot ce se intampla atunci cand se intampla , vin toate gramada peste tine , lasandu-ti cu greu timp de a-ti trage rasuflarea.

Redescoperirea lumii din jurul tau , improspatate de noutate si semnificatii invizibile pana acum , reprezinta o orientare imprimata cu precadere in mintea ta de catre tranzitul Soarelui in Scorpion , incepand cu 23 octombrie. Pe de alta parte , efervescenta interactiunii cu oamenii duce mai departe influenta anterioara a lui Mercur .Nerabdarea de a-ti impartasi ideile si planurile , contactele frecvente cu rudele , prietenii, cunostiintele si dorinta de a te adapta cat mai bine la mediul social iti consuma cea mai mare parte a timpului si energiei.

Luna plina in Berbec din 23 octombrie iti atrage atentia asupra unui echilibru necesar intre intre interioritate si lumea exterioara. Poate ca activitatea febrila din sectorul comunicatiilor si influentelor de mediu te-a indepartat cumva de viata personala.

Tranzitul lui Marte in Sagetator te calauzeste , din 29 octombrie , catre camin si viata de familie , si iti trezeste instinctele adanci de protectie a celor dragi. Dupa ce te-ai complacut sau ai fost fortat de imprejurari sa te implici in cariera si viata sociala , a venit vremea sa te ocupi de oamenii apropiati si de micile ori marile schimbari ale casei tale. Grija de a-ti vedea in siguranta familia te impinge sa preiei conducerea in chestiunile domestice , iar lucrul asta este de natura de a da nastere unor mici certuri sau conflicte.


Horoscopul dragostei Fecioarei in octombrie 2010


Marte in conjunctie cu Neptun , din 1 octombrie , are potentialul de a te supune catorva dezamagiri in cazul in care nu reusesti sa treci peste tendinta de a-ti idealiza partenerul de cuplu. Dragostea , sustinuta de imaginatie , te indeamna sa vezi numai ceea ce ai vrea sa vezi si sa brodezi basme dulcege pornind de la cel mai mic detaliu , oricat de nesemnificativ ar fi el. Aceasta predispozitie nu este periculoasa numai pentru tine , ci si pentru iubitul tau / iubita ta , care ar putea sa treaca prin framantarea sau stresul de nu corespunde imaginii tale perfecte despre el/ea.

Tranzitul retrograd al planetei Venus in a treia ta casa (casa comunicarii si a influentelor de mediu) marcheaza odata cu 8 octombrie , tendinta de a-ti analiza cu minutie partenerul de viata/ cuplu si a descoperi in masura iti este impartasita dragostea.


Horoscopul carierei si banilor Fecioarei in octombrie 2010


Tranzitul lui Mercur in Balanta si a doua ta casa (casa resurselor si banilor) is pune amprenta asupra ta prin nevoia de a-ti analiza balanta de venituri si cheltuieli , precum si capacitatea de a produce un ban in plus. Ratiunea iti calculeaza in detaliu fiecare miscare din domeniul finantelor si ii dicteaza imaginatiei sa incropesca noi planuri de a achizitiona ceva de valoare sau a iti umple portofelul. Cu toate acestea , o alta interpretare astrologica spune ca te-ai putea lasa in voia shoppingului , ignorand orice avertisment al simtului practic.

Preocuparea pentru chestiunile financiare capata noi valente gratie Lunii noi , aparute in sectorul celei de-a doua tale case in data de 7 octombrie , prin revizuirea unor planuri mai vechi sau punerea la punct a unor proiecte .

Atat tranzitul lui Mercur (inceput pe 20 octombrie) , cat si cel al Soarelui (din 23 octombrie) in cea de-a treia ta casa te conecteaza la maximum la activitatea profesionala , solicitandu-ti peste masura abilitatile de comunicare , dialog si colaborare. Vei fi ocupat pana peste cap cu noi si multiple sarcini si lucrari pe care le vei intampina cu seninatate si un natural impuls de a le duce cat mai repede la indeplinire. Printre picaturi , poti fi absorbit de orice noutati tehnice sau stiintifice care se aplica domeniului tau profesional.

O vreme favorabila achitarii unor datorii , constand atat din bani cat si din obligatii , iti anunta Luna plina ivita in Berbec pe 23 octombrie. Este posibil , totodata , sa faci un imprumut sau sa apelezi la un alt fel de intelegere financiara .

Odata cu 28 octombrie , parcursul lui Marte in a patra ta casa poate provoca aparitia unor piedici sau dificultati in drumul carierei. Atentie la inamicii ascunsi indaratul unor fete zambitoare sau prietenesti !


Horoscopul sanatatii Fecioarei in octombrie 2010


Activitatea trepidanta , provocata de parcursul lui Mercur si al Soarelui in a treia ta casa , te scoate din ritmurile obisnuite ale vietii si te poate solicita peste masura atat fizic cat si psihic. Starea de nervozitate si tendinta catre stres pot fi evitate prin crearea unor brese in programul aglomerat ,pe parcursul carora sa te poti dedica singuratatii sau cuplului , in mijlocul naturii sau prin muzica si lectura.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna octombrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna octombrie 2010 - Toate zodiile


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010


Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Fecioara 2011 – Previziuni generale

Zodia Fecioarei si Dragostea

Zodia Fecioarei.Caracteristici , compatibilitate, numere si zile norocoase

Horoscop european 2010 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile

No comments:

Post a Comment