Wednesday, September 8, 2010

Ce stil de dans al barbatilor le atrage pe femei ?

O lectie stintifica de dans

In imparatia animalelor , exista tot felul de exemple despre masculi care se dedau unor dansuri ale dragostei si curtarii , atragand asupra lor atentia femelelor prin sanatatea si talentul pe care le afiseaza. Dansul este o activitate sexy si in randul oamenilor, iar savantii nu puteau sa rateze ocazia de a descifra ce anume le place femeilor in felul de a dansa al barbatilor. Daca esti un baiat insetat de dragoste si iti doresti ca fetele sa se adune precum mustele in jurul tau atunci cand esti pe ringul de dans , nu ar strica sa citesti randurile urmatoare...

Concluziile unei cercetari pe acest subiect , intreprinsa de oamenii de stiinta de la Universitatea din Göttingen (Germania) si cea din Northumbria (Marea Britanie) au fost date publicitatii de curand .

Potrivit studiului , un gat si un tors cu o mare suplete , miscandu-se intr-un mod energic , impreuna cu un bine ritmat genunchi drept si miscari variate ale umarului drept si incheieturii mainii drepte sunt elementele cheie care pot starni atractia femeilor pe ringul de dans al unui club sau a unei discoteci.

Cercetatorii sunt de parere ca aceste miscari transmit un semnal subtil despre vigoarea sexuala / reproductiva a unui barbat , prin exprimarea sanatatii , vitalitatii si fortei fizice ale acestuia.

O cercetare anterioara stabilise ca femeile apreciaza barbatii cu stiluri de dans inducand senzatia de putere fizica , noul studiu aducand noi dovezi asupra faptului ca dansul trimite semnale despre un barbat care sunt decisive in alegerea lui ca partener.

Echipa de cercetatori a folosit un sistem cu o camera 3 D pentru a filma 19 barbati , cu varste intre 18 si 35 de ani , care dansau pe un anumit ritm de baza. Barbatii dansatori au fost apoi transformati , cu ajutorul unor simulari de pe un calculator , in avatare fara fete sau trasaturi distincte ale corpului , eliminandu-se astfel posibilitatea ca femeile sa fie atrase de trasaturile lor fizice . Ulterior , 39 de femei au urmarit dansatorii virtuali si le-au apreciat calitatile de a se misca in ritmul muzicii.


Psihologul britanic Nick Neave , unul din conducatorii acestei cercetari , a afirmat " Acesta este primul studiu care a aratat cu obiectivitate ce anume diferentiaza un dansator bun de unul rau. Barbatii din intreaga lume vor fi interesati sa afle ce miscari pot face pe ringul de dans pentru a atrage femeile".El a adaugat : " Stim la ce zona a corpului barbatului se uita o femeie atunci cand face o judecata despre atractivitatea dansului unui eventual partener.Daca un barbat stie care sunt miscarile cheie , el le poate exersa , marindu-si astfel sansele de a atrage o femeie prin dansul sau."

Cercetatorii vor sa puna la punct un alt studiu , in care rolurile sa fie inversate , pentru a descoperi ce efect are dansul femeilor asupra barbatilor.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :


Femeile iubesc barbatii tip "mesterul casei" ?

Barbatii , necredinciosi femeilor cu portofelele pline ?

Barbatii narcisisti detesta femeile heterosexuale

No comments:

Post a Comment