Thursday, September 16, 2010

Sex in timp ce esti cuplat la internet

Dependenta fata de internet ne poate face sa nu il lasam deoparte nici in momentele noastre cele mai intime. Firma de securitate a computerelor PC Tools a dat publicitatii astazi un studiu care arata ca un sfert dintre americani sunt de parere ca este bine sa ramana online chiar si atunci cand fac dragoste.

Realizat de societatea "Harris Interactive" , cercetarea a scos in evidenta si ca 29 % dintre oamenii din SUA cred ca nu este nici o problema sa fii cuplat la internet si atunci cand participi la o nunta sau iei o masa in familie.
Protectia calculatoarelor fata de virusuri sau alte amenintari de pe internet le provoaca oroare americanilor , multi dintre ei preferand sa schimbe scutece , sa fie blocati in trafic , sa mearga la dentist sau chiar sa isi faca o colonoscopie decat sa iti curete computerele.

"Desi unele rezultate ale studiului pot parea uimitoare , acestea arata ca a ramane conectat online este o chestiune foarte serioasa pentru multi , indiferent de imprejurari, " a declarat vicepresedintele PC Tools , Stephanie Edwards.
"Este , de asemenea , notabil felul in care ne impartasim calculatoarelor noastre si internetului unele din cele mai intime detalii despre noi , chiar daca nu avem timpul sau dispozitia de a ne face griji asupra intretinerii sau sigurantei computerelor."
Circa 79 % dintre americani isi tin in calculatorul personal fisiere care nu ar dori sa fie cunoscute de familia lor , de colegi , angajatori , sau prieteni. Aproape jumatate din cei chestionati au spus ca ar fi stanjeniti daca amicii ori rudele ar vedea anumite fisiere de pe computerele sau telefoanele lor.
Barbatii s-au dovedit a fi mult mai preocupati decat femeile asupra eventualitatii ca cineva sa afle despre site-urile pe care le viziteaza.

Sursa : google.com/host

No comments:

Post a Comment