Monday, September 13, 2010

Culoarea parului in moda anului 2011

“Stilul de aranjare a parului iti arata cel mai elocvent daca o femeie se cunoaste sau nu cu adevarat pe ea insasi.”
Hubert de Givenchy

Sezonul toamna – iarna este perioada unei transformari radicale a naturii si a unei adaptari necesare a fapturilor supuse vremii. Femeile , mai sensibile la transformarile mediului inconjurator , asteapta cu nerabdare noile tendinte ale modei , atat in vestimentatie cat si in ceea ce priveste culoarea si stilul parului. La urma urmei , moda este si ea o adaptare , o aliniere la prezent si viitor. Iar viata poate fi nimic altceva decat o lupta acerba plina de frustrari si incercari , care ia sfarsit odata cu descoperirea “hair-stylist”-ului magician , capabil sa transforme orice femeie intr-o Afrodita de Lipscani (o mica gluma !).

Noul sezon iarna 2011 aduce un trend al culorilor de par cu tonuri naturale , potrivite tenului fiecarei femei in parte.
Parul rosu , in diversele lui nuante , pare a fi cel mai populara alegere. Aceasta culoare seducatoare si vibranta poate conferi unei femei un look sexy si misterios. Desi tonurile naturale sunt cele mai apreciate , rosul aprins sau stacojiul nu si-a pierdut cu totul popularitatea. Roscatul tip cupru sau mahon sunt nuantele din topul listei cromatice atunci cand este vorba despre vopsitul parului. Aceste culori poseda calitatea rara de a reinterpreta sau transforma profund personalitatea unei femei.
Tonalitatile diverse de castaniu pot reprezenta o optiune potrivita pentru cele mai multe tipuri de ten , oferind si avantajul unei usoare intretineri. Cel mai important lucru este sa reusesti sa mentii stralucirea acestor culori ale parului , obtinand mereu un efect radiant ori stralucitor. Culoarea castanie ori bruna are darul de a da o impresie de delicatete sau gingasie trasaturilor fetei. Se pot aduce mici adaugiri dar impresionante variatii ale paletei cromatice prin suvite stralucitoare sau luminoase. Unele tente aurii sau blonde au capacitatea de a adauga un farmec in plus parului castaniu.
Diversele tonalitati de negru tind sa puna in valoare tenurile maslinii. Negrul de mangal pare a fi , de asemeni, o nuanta foarte trendy. Daca o femeie isi doreste un look ceva mai extravagant , isi poate augmenta parul negru cu subtile tonalitati de albastru sau rosu. Se pare ca , pentru a-si permite asa ceva , ea ar trebui sa aiba totusi un ten aproape perfect.
Tonalitatile de blond din 2011 se indreapta catre bej perlat , blond cu sugestii de miere si blond usor auriu.

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Tunsoarea parului potrivita formei fetei tale

Culoarea parului si personalitatea femeilor

De ce femeile percep mai bine culorile ?

DICTIONAR DE COSMETICA ONLINE DE LA A LA Z

No comments:

Post a Comment