Saturday, September 4, 2010

Dictionarul animalelor din vise | Interpretare si semnificatii – Litera A

ALIGATOR

Visul unui aligator poarta semnificatia de inselatorie , falsitate, instincte ascunse. De asemeni , acest vis poate simboliza capacitatea de a-ti armoniza aspectele din lumea reala cu cele din sfera emotiilor sau a inconstientului. Pe de alta parte , aligatorul din vis inseamna puterile si resursele tale de insanatosire , dar si faptul ca esti ignorant fata de ceva.

Intr-o alta interpretare , atunci cand visezi ca fugi din fata unui aligator , ti se transmite ca te confrunti cu un lucru incomod sau dureros in subconstient.Probabil ca exista in sinea ta o emotie negativa , potential distructiva , pe care refuzi sa o recunosti sau constientizezi.
A visa ca esti muscat de un aligator inseamna ca te simti “violat” sau fortat intr-un anume fel ; esti stapanit de sentimentul ca cineva a intrat cu bocancii in viata ta sau te-a dezavantajat.
Aligatorul este simbolul unui om grosolan , insensibil si viclean , asa ca persoana despre care este vorba in vis te stapaneste cumva impotriva vointei tale si in ciuda eforturilor de a te elibera din aceasta relatie dificila.


ANACONDA

Visul despre o anaconda simbolizeaza creativitatea si potentialul tau. De asemeni, acest sarpe iti atrage atentia asupra sexualitatii in general sau a necesitatii de a iti integra sexualitatea in mod armonios in sfera personalitatii tale.


ANIMALE

Animalele din vis simbolizeaza propriile tale caracteristici fizice , dorintele , instinctele sau natura ta sexuala , in functie de particularitatile fiecaruia.
Astfel , visul in care te lupti cu un animal semnifica o latura necivilizata , salbatica a eului tau , pe care incerci sa reprimi sau sa o impingi inapoi in oala sub presiune a inconstientului.
Daca visezi animale care vorbesc , ele reprezinta o cunoastere superioara , de tip spiritual.Intr-o diferita interpretare , animalele vorbitoare iti atrag atentia asupra resurselor tale interioare , neexploatate sau nepuse in valoare.
Visul in care salvezi un animal iti indica faptul ca ai reusit sa iti recunosti niste emotii, sentimente , trasaturi sau tendinte reprezentate de respectivul animal .Acest tip de vis poate izvori din sentimentul tau de neadecvare la realitate sau a senzatiei ca esti coplesit de responsabilitati ori necazuri.
Daca eliberezi in vis un animal , ti se transmite ca , de fapt, ai dat cale libera de exprimare dorintelor tale primare.
Un vis in care apare un animal de laborator sugereaza ca o anumta latura a personalitatii tale este suprimata sau impiedicata sa isi gaseasca o expresie.Intr-o alta varianta , ti se semnaleaza ca trebuie sa iti pui la incercare si sa te confrunti cu temerile , credintele si sperantele tale.
Atunci cand visezi blana sau pielea unui animal , aceasta semnifica o protectie fata de teama inspirata de un eveniment neplacut sau un mediu social ostil. Pe de alta parte , blana sau pielea poate simboliza rcunoasterea propriei valori , sau un impuls primitiv de autoconservare. Intr-o diferita interpretare , acest vis dezvaluie lipsa de compasiune fata de fiintele vii ori o golire , secatuire a energiei interioare.
Sexul cu animale din vis reprezinta cea mai primitiva sau mai neingradita dorinta instinctuala catre sexualitate sau senzualitate , putand marturisi uneori o mare frustrare de tip sexual.


ANTILOPA

Daca visezi o antilopa , tine seama ca ambitiile tale inalte vor putea fi atinse numai printr-un mare efort si consum de energie. Succesul tau depinde numai si numai de perseverenta.
Intr-o interpretare alternativa , antilopa din vis te poate avertiza sa fugi sau sa te retragi dintr-o anumita situatie.
Visul unei antilope cazand la pamant semnifica ca o relatie de dragoste s-a sfarsit sau este in curs de a se incheia intr-un mod nefericit din cauza ta.


ARICI

Ariciul este binecunoscut pentru felul in care reactioneaza in fata unei amenintari , adica facandu-se ghem si indreptandu-si in afara acele ascutite. Asadar , visul despre un arici semnifica autoprotectia sau granitele puternice ale teritoriului tau personal. Poti fi caracterizat si de o maniera artagoasa, ostila de a trata cu cei din jur , folosindu-ti negativismul pentru a te distanta de ei.
Pe de alta parte , ariciul visat poate personifica pe cineva din viata reala , caracterizat de trasaturile de mai sus.
Intr-o diferita interpretare , atunci cand visezi un arici , ti se poate sugera ca esti suprasensibil fata de tot ce inconjoara , ca ai tendinta de a considera ca toate lucrurile rele care ti se intampla sunt indreptate in mod voit impotriva ta.
Dintr-o alta perspectiva , ariciul visat reprezinta pierderea sau ratacirea sufletului .


ARMASAR


Visul despre un armasar simbolizeaza puterea , darzenia , masculinitatea , curajul si independenta. Atunci cand calaresti in vis un armasar inseamna ca posezi sau ca vei fi patruns de toate acest calitati.


ASIN

Asinul dintr-un vis reprezinta incapatanarea si individualismul personalitatii tale.Probabil ca nu vrei sa cooperezi cu cei din jur.
Asinul semnifica, adesea , munca trudnica si monotona.Poate ca te simti supraincarcat de sarcini, coplesit de oboseala si stres.
Daca asinul din vis este mort , asta inseamna ca atitudinea ta constiincioasa , perseverenta , tinde sa se disipeze , lasand loc comoditatii sau neglijentei.
Atunci cand visezi cum cazi sau esti aruncat de pe spatele unui asin , ti se semnaleaza separarea sau lipsa de armonie dintr-o relatie de dragoste.
Visul in care esti lovit cu copita de catre un asin sugereaza ca iti este teama sa nu fii prins in timpul unei activitati ilegale sau imorale. Este posibil sa fii inconjurat de un nor de suspiciune.
Daca te vezi in vis tragand sau conducand un asin dupa tine , aceasta este o reprezentare a calitatilor tale de lider sau bun organizator. Probabil ca ai darul de a convinge oamenii sa vada lucrurile in felul tau sau sa actioneze asa cum iti doresti.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010


Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Visele in aforisme, citate, maxime

Cele mai visate visuri | Semnificatia viselor

Sarutul din vis – Simbol si semnificatie

No comments:

Post a Comment