Monday, September 27, 2010

Cum stii ca un barbat are intentii serioase ?

Fetelor le place sa isi etaleze trupul , mai ales atunci cand au ce arata . Desigur, unele o fac cu discretie si bun simt, altele nu ezita sa isi puna fustite pana la buric. Frumusetea femeii si farmecul ei constau dintr-un echilibru intre ceea ce arata si ceea ce invaluie in mister. Ce s-ar intampla daca fetele ar avea la indemana un mijloc , cat de cat sigur , de a-si da seama daca baiatul care le place are intentii serioase sau cauta doar o distractie de moment ?

Ei bine, un nou studiu este pe cale sa le furnizeze femeilor detectorul dragostei adevarate , demonstrand ca barbatii dornici de o relatie trecatoare sunt interesati mai ales de corpul unei femei, in timp ce aceia care vor sa ajunga la o relatie pe termen lung se concentreaza mai ales pe fata unei femei dorite.

Psihologii de la Universitatea din Texas au pus la treaba 375 de studenti, cerandu-le sa vizioneze pozele unor parteneri potentiali pentru o relatie pe termen lung sau scurt .Clenciul consta in faptul ca le-au aratat numai fotografii ale fetelor sau trupurilor, in functie de preferinta subiectilor.
Concluziile au scos la iveala ca numai 25 % dintre studentii care doreau sa se implice intr-o relatie serioasa au fost preocupati de corpul potentialului partener, in timp ce acei care visau la o aventura fara mari perspective s-au focalizat doar asupra trupului.

Spre deosebire de barbati, studiul a conchis ca femeile nu arata o preferinta prioritara pentru fata sau trup atunci cand sunt pe punctul sa isi selectioneze un viitor partener.

Coautorul studiului, Jaime Confer, a precizat ca cercetarile anterioare au scos in evidenta faptul ca trupul unei femei ofera indicii despre starea ei de fertilitate , in timp ce fata poate sugera valoarea ei reproductiva pe termen lung. Noul studiu, a adaugat ea , demonstreaza ca barbatii care cauta relatii pe o perioada scurta au o inclinatie catre femeile vadit fertile. "Prioritatile barbatilor se modifica in functie de ceea ce isi doresc de la o femeie, trasaturile faciale avand o mai mare importanta atunci cand este vorba despre o legatura pe termen lung ... Imperecherea este esentiala pentru motorul selectiei naturale. Aceasta cercetare ajuta la clarificarea preferintelor sexuale ale oamenilor".

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Femeile iubesc barbatii tip "mesterul casei" ?

Barbatii narcisisti detesta femeile heterosexuale

10 femei fatale pentru un barbat

No comments:

Post a Comment