Sunday, September 26, 2010

Povestea iepurelui manelist (varianta bruta)



A fost odata ca niciodata ca de n-ar fi, nu s-ar mai povesti. A fost un iepuras,care s-a facut iepure. (...) Printesele nu trag la iepure, si atunci iepurele a mancat jaratec de nervi...si a murit in chinuri din cauza jaratecului! Inainte sa moara iepurele a zis: mancati-ma da'va drek de lameri. Din cauza jaratecului is copt in interior. Ftva-n gura! a exclamat iepurele.

Iar dupa ce murise el iute se trezii din visul mortii sale si'ncepe a graii " ma doare'n pula frate printesa'mi e aproape , dusmanul e departe.....

Si iepurele, manelist fiind,cu un pendativ armani in loc de banalul tag la gat si-a reluat activitatea de circar, jaraticul si pucioasa ramanandu-i aproape la orice criza de nervi pentru a fi mancate.

Si iepurele manelist, inghititor de jaratic a ajuns cu circul intr-un sat de viezuri roaceri. Viezurii si-au chemat neamurile,adica ratonii, pentru un fight cu iepurele manelist, purtator de pendativ armani. Si s-a facut ora 12 noaptea, pamantul se cutremura de la bassul manelist care tuna in hummerul iepurelui. Roacerii de viezuri cu ratonii, dadeau din cap pe heavy metale si ascuteaua barda de stancii. Hammerul iepurelui cu spinere cromate si cu maneaua in blana a ajuns langa viezuri si neamuri.

Iepurele pizdos s-a dat jos din el, cocalar style si le-a aratat coditza in semn de pace. Viezurii si ratonii s-au oprit din ascutirea bardei si din datul din cap si s-au pus sa ii zgarie spinerele la hummer. Iepurele lezat sentimental a luat telefon aurit prin satelit si l-a sunat pe cumnatus-o, sconcsu. Raspunzand afirmativ,sconcsu s-a parasutat de pe balauru mov zburator ce scuipa fanta si le-a impartasit viezurilor roaceri si neamurilor ratonii, o mireasma adusa din adriatica.

Toti au lesinat de bine ce le era si iepurele cu masca de gaze s-a urcat in hummer si a plecat.


to be continued

No comments:

Post a Comment